S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern."

Transcriptie

1 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern.

2 Informatie Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 dec. sturen aan: Secretariaat O.V.C., Catharinaziekenhuis adres: ovc@iae.nl Website : of gebruik de link op het intranet! Ontspanningsruimte de Kontaktdoos telnr: fax Bankrekening: De contactpersonen van de diverse activiteiten zijn: Badminton: Dhr. Guus van Lieshout telnr Rikken: Dhr. Guus van Lieshout telnr Tafeltennis: Dhr. Guus van Lieshout telnr Biljarten: Computerclub: Dhr. Willem Baars telnr Motocaths: Mw. Els Trouwen telnr Kienen: info op telnr Countrydansen Mw. Dineke van Grunsven telnr Hockey Mw. Daniëlle van Dalen telnr Dhr. Rutger Stokmans Leeskring Mw. Louise van Doren telnr Mw. Steffie van Heck telnr Voetbal: Dhr. Paul Zoetmulder telnr Schieten: Dhr. Lout Saes telnr Spaanse les: Mw. Louise v. Doren telnr Catharijners: Dhr. Frans Heuvelmans telnr Dhr. Ad Kroese telnr Zumba zie Countrydansen Openingstijden van de Kontaktdoos Maandag van uur tot Dinsdag van uur tot uur Donderdag van uur tot uur De Kontaktdoos is op overige avonden te huur voor feesten, vergaderingen e.d., boekingen aan de bar.

3 Van de voorzitter Beste lezers, Hopelijk heeft iedereen ondanks het middelmatige Hollandse zomerweer genoten van zijn of haar vakantie. Het winterseizoen staat weer voor de deur en wij hebben uiteraard weer een breed scala aan activiteiten in petto. Teveel kilootjes eraan gekomen? Ga fitnessen, zie de advertentie in dit blad. Is schilderen of beeldhouwen iets voor u, probeer het eens met onze workshop. Wilt u af van niet meer gebruikt of overtollig speelgoed,breng het aan de man op onze speelgoedbeurs Goed gekleed de feestdagen tegemoet, zorg voor de juiste sieraden, kom naar de sieradenparty. En wat te denken van de Beierse avond met live muziek. Deelnemen aan andere activiteiten, zorg dat uw inschrijving op tijd binnen is! Ook brengen wij Company Discount weer eens onder uw aandacht,middels bijgaande voucher en verderop in dit blad. Na een wat schaars begin staan er nu artikelen op deze site die u met hoge kortingen kunt kopen. Staat er iets niet op het programma wat u toch graag eens zou willen, welnu wat let u, kom eens praten, wij zijn er door u en voor u. Website De provider van onze fotosite heeft HTML1.0 en flash vervangen door HTLM 2.0 hetgeen betekend dat er geen flash meer nodig is om de fotogalerij te bekijken. Overigens doet het ons deugd dat de meesten onder u van thuis uit onze site bezoeken en niet vanaf het werk. Slechts 5% van onze hits komen vanuit het ziekenhuis en duren gemiddeld 3 minuten, dus net lang genoeg om even snel iets op te zoeken. Houwen zo! Is het u trouwens bekend dat u de foto s uit onze fotogalerij zelf kunt downloaden. Open de fotogalerij, kies de activiteit, pauzeer de foto welke u wilt hebben, klik op actie en kies voor downloaden. Et voilá u heeft uw foto op uw eigen computer.

4 Evenementen kalender 2012 sept. Beeldhouw en schilderworkshops 28 sept. Eerste Kienavond 29 sept. Open Countryavond 4 okt. Leeskring avond Het zijn net mensen van Joris Luyendijk 9 okt. Rikken 12 okt. Beierse avond 19 okt. Mossel - Visavond 26 okt. Kienen 10 nov. Speelgoedbeurs 13 nov. Rikken 26 nov. Sieradenparty 30 nov. Kienen 1 dec. Sinterklaasmiddag 11 dec. Rikken 14 dec. Kienen 21 dec. Goud van Oud (Country) 24 dec. 2 jan. Kerstvakantie (Kontaktdoos gesloten) Terugkerende activiteiten: Biljartclub: maandagavond vanaf uur Computerclub: maandagavond vanaf uur Countrylinedancing: donderdagavond vanaf uur Hockeyclub: Kienen: zie agenda Motorclub: regelmatig toertochten en weekenden. Rikken: 2 de dinsdag van de maand in de wintermaanden Schietclub: maandagavond vanaf uur Spaanse les: maandag, dinsdag en woensdagavond Voetbalclub: van april tot oktober, zomeravondcompetitie op wisselende dagen Zumba: dinsdag en donderdag van tot uur

5 BABBEL BORREL BARBECUE AVOND 22 JUNI 2012 Als afsluiting van het seizoen is op 22 juni l.l. de traditionele babbel borrel barbecueavond gehouden. Het was goed toeven in de Kontaktdoos. En waarom ín de Kontaktdoos? Het weer werkte niet mee. Waar men andere jaren op het buitenterras kon genieten van de lekkere hapjes, ditmaal moesten de gasten bínnen hun vertier zoeken. Het was weliswaar droog maar té koud voor de tijd van het jaar, zoals het weer in 2012 tot half juli (periode van dit schrijven) overwegend kouder en natter was dan normaal. Al met al was het voor deze avond niet zo heel erg, want de babbel borrelaars werden door Diny en Margaretha, beiden in een zonnig humeur, allerhartelijkst ontvangen in de Kontaktdoos. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen (schrijven) dat de belangstelling minder groot leek dan andere jaren. Na betaling van de inschrijfkosten ontving iedereen zijn/haar bonboekje. Buiten, onder grote partytenten, stonden twee levensgrote barbecues opgesteld. Twee levensgrote braadmeesters (nou ja, één levensgrote, de andere wat minder levensgroot) te midden van mooi uitgestalde heerlijkheden. Stápels Argentijnse biefspiesen, spareribs, shaslicks en varkensfiletlapjes. Tegen inlevering van een bonnetje konden de deelnemers bij braadmeester Loet (de iets minder levensgrote) en braadmeester Ron (de levensgrote) het gewenste stukje vlees in ontvangst nemen, waarna zij zo snel mogelijk de behaaglijk warme Kontaktdoos weer opzochten. Daar stonden op lange tafels allerlei heerlijkheden uitgestald. Groente vlees en fruitsalades, voor elck wat wils, terwijl sausen, stokbrood en kruidenboter het geheel compleet maakten. Alle ingrediënten waren dus aanwezig om er een grandioze afsluiting van het seizoen mee te vieren. Het was genieten geblazen. De muziek werd verzorgd door Will Bos, Danny verleende hand en spandiensten en alsof dat alles nog niet genoeg was kregen de deelnemers ook nog een overheerlijk ijsje met aardbeien en slagroom toe. Bij het verschijnen van deze STOP! KONTAKT zullen de meeste lezers de vakantie al achter de rug hebben. Zij kunnen zich voorbereiden op het seizoen , waarin de O.V.C. ongetwijfeld zal zorgen voor een gevarieerd ontspanningsprogramma met als slot wederom een gezellige BABBEL BORREL BARBECUE AVOND. Een babbel borrelaar.

6 38 ste O.V.C. RIKTOERNOOI Bij aanvang van het 37 ste O.V.C. riktoernooi konden we met de beste wil van de wereld niets positiefs schrijven over de zomer van Welnu, de zomer van 2012 blijkt tot heden (8 augustus) niet veel beter te zijn. In 1906 zijn de meteorologen in Nederland begonnen de weersomstandigheden te registreren. In de zomers van 2011 en 2012 zijn sinds 1906 (! ) meerdere records in negatieve zin gebroken. Dan was het kouder dan normaal, dan weer té nat, kortom het weer was na. pet. De rikkers trekken zich daar met hun winteractiviteit echter niets van aan. Die zijn met hun spelletje minder afhankelijk van het weer en gaan op 11 september a.s. gewoon beginnen aan een nieuw toernooi. Het 38 ste al weer! Begonnen in 1975 behoort het O.V.C. riktoernooi tot één van de oudste activiteiten van de OVC. Het toernooi gaat over acht avonden, van september 2012 tot en met april 2013, elke tweede dinsdag van de maand. Van deze acht avonden mag men er twee missen om toch nog voor het algemeen klassement in aanmerking te komen. Naast de prijzen voor het algemeen klassement stelt het OVC bestuur ook mooie dagprijzen beschikbaar. Het OVC riktoernooi is het gezelligste riktoernooi van heel Eindhoven. Ga maar na.gezellig interieur in de Kontaktdoos, gezellige barbediening onder aanvoering van Diny, aangenaam geprijsde drankjes en last but not least de gezellige en sportieve deelnemers zelf. Een grote groep van ca. 40 vaste mannelijke en vrouwelijke deelnemers per speelavond. Mocht u geïnteresseerd zijn in het spelletje, dan bent u van harte welkom om onze sfeer te komen proeven en n keer mee te spelen. Daarnaast zijn uw familieleden, vrienden, collega s, buren en kennissen eveneens van harte welkom. De Kontaktdoos is groot genoeg. Het lidmaatschap van de OVC is bij deze activiteit niet verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt slechts één Euro! Bent u wél lid van de OVC dan behoeft u die ene Euro niet eens te betalen. Onderstaande data kunt u nu alvast in uw agenda noteren : Aanvang telkens om uur in de Kontaktdoos. De data van 2013 vindt u in de volgende Stop! Kontakt.

7 Mossel of vis avond. Op 19 oktober a.s. wordt de Kontaktdoos weer omgetoverd tot restaurant alwaar u kunt genieten van een mossel of visdiner. Helaas hebben wij de prijs voor de mosselen iets moeten verhogen, maar de voorgeschotelde 30% uit de media doen wij niet, voor 17,50 kunt u uitgebreid mosselen en nog steeds voor 15,00 vis eten met frites of stokbrood, inclusief soep vooraf en toetje toe en het eerste drankje bij uw diner is van ons. Inschrijven kan tot 5 oktober, maar wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot zo n 80 personen. Gebruik het formulier achter in dit blad. Rikken Met de R in de maand is ook het rikseizoen weer geopend. Elke 2 e dinsdag van de maand kan er weer gerikt worden. U moet 6x geweest zijn om in de eindprijzen te vallen, maar ook de dagprijzen zijn niet te versmaden. Voor leden gratis, introducés 1 euro. Sieradenparty 26 november is het weer zover, een heuse sieradenparty, waar u tegen weinig geld zich voor de feestdagen een elegant collier aan kunt schaffen. Country Line dansen Onze volgende Open Countryavond is 29 sept..

8 Sinterklaasmiddag. Op zaterdag 1 december verzorgen wij weer de Sinterklaasmiddag voor uw kinderen in de leeftijd tot en met 8 jaar in de wintertuin van het ziekenhuis. Tijdens een voor kinderen aangepast toneelstukje wordt de Sint binnengepraat en ontvangen alle kinderen een Sinterklaaskado en versnapering. De middag duurt van 13 tot 15 uur. Middels het inschrijfformulier achter in dit blad kunt u uw kinderen aanmelden voor deze middag. Let op de inschrijving sluit op 1 november, daarna worden om organisatorische redenen geen aanvragen meer geaccepteerd. Speelgoedbeurs. Zaterdag 10 november organiseren wij weer onze jaarlijkse speelgoedbeurs in de Kontaktdoos. U kunt hier max. 2 tafels huren tegen de prijs van 5,00 per tafel ( 2 voor 8,00) en uw overtollige speelgoed aan de man brengen. Alle speelgoed, kinderfietsjes, buggie s, kinderwagens, boxen etc. is toegestaan, maar GEEN kleding. De beurs is voor het publiek geopend van tot uur. U wordt verzocht voor aanwezig te zijn. Inschrijvingen via de bon in dit blad voor 25 oktober a.s. Van 19 tot 23 juni 2013 worden deze keer in Praag de Europese Bedrijfssportspelen gehouden. Alle info is te vinden op de site van Praag t.w.: (ook via de link op onze site) Om een indruk te krijgen wat we moeten organiseren v.w.b. reis en accommodatie mogelijkheden verzoeken wij alle geïnteresseerden dit voor 1 december aan ons kenbaar te maken. Mail naar ovc@iae.nl onder vermelding van tak van sport / supporter / team e.d.

9 Nog even erop uit in september of oktober of november? Voor het Dolfinarium, Plopsaland de Panne, Hasselt en Coo zijn nog voldoende kaarten voorradig, let op de sluitingsdatum van deze parken. Zie hiervoor hun website. Nieuw in ons assortiment zijn toegangskaarten van BESTZOO in Best voor 6 i.p.v. 11 p.p Kijk eens op resp. wat daar allemaal valt te beleven. Tankcards kunnen nog steeds aangevraagd worden via ovc@iae.nl 9 cent korting op de landelijke prijs is toch niet te versmaden? Kijk op de website voor meer info Inschrijfformulier Speelgoedbeurs Ondergetekende:.Afd.:.. Pers. nr.: wil graag. tafel(s) reserveren voor zaterdag 10 november a.s. U ontvangt een deelnamebevestiging voor 25 oktober. Handtekening: Inzenden voor 20 oktober!!!

10 SCHILDEREN Het OVC-activiteiten-seizoen begint weer! Vorig jaar waren de schilder-workshops een succes dus die zetten we dit jaar voort. De eerste is op 29 september. Wil je er weer bij zijn of was je er de vorige keer niet en wil je nu meedoen, mail me en er wordt voor materiaal gezorgd, je hoeft dan alleen nog maar te komen! De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden, ervaring is niet nodig. Je krijgt verschillende technieken aangereikt en het is de bedoeling dat je aan het einde van de dag een leuk doek mee naar huis neemt. Toos Bonten, ( ), begeleid ons weer, vanaf tot 15 uur in de Kontaktdoos. We werken met acryl en de kosten zijn 25 voor een doek van ongeveer 50x50. Wil je een groot doek, overleg dan even van te voren Mail als je wilt komen naar wel graag vóór 24 september.

11 Beiers bierfeest Op vrijdag 12 oktober a.s. houden wij wegens het succes van de voorgaande jaren weer een Beierse avond in de tot Bierstube verbouwde Kontaktdoos. Gehele avond LIVE optreden met Duitse schlagers. Het bier wordt deze avond getapt in de bekende bierpullen. Voor slechts 15,00 euro, te voldoen bij binnenkomst, kunt u de gehele avond uw pul laten vullen. Uiteraard zijn wijn en limonades ook verkrijgbaar tegen dezelfde condities. Bent u een mix drinker, dan betaald u per consumptie 1 euro bij. Tevens kunt u gratis gebruikmaken van de op tafel staande en rondgaande versnaperingen. Aanvang: uur Inschrijving gewenst met onderstaande bon. Ja, ik kom 12 oktober naar het Beiers bierfeest in de Kontaktdoos en betaal bij binnenkomst 15,00 p/p. Naam:. Afd.: Ik breng introducees mee. Handtekening, Inzenden voor 1 oktober aan O.V.C.

12 A? B? C? Mutatieformulier. Met regelmaat ontvangen wij berichtjes of telefoontjes dat de adressering niet juist is. Bent u verhuisd in- of extern of zijn er andere gegevens niet zoals het behoort? Stuur dit formulier aan het secretariaat O.V.C. en wij zorgen dat alles weer correct is en uw post op de juiste afdeling wordt bezorgd. Naam:.. Afdeling:. Adres: Postcode: Woonplaats: Pers. nr. : Geb. datum: M / V : NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW voor onze leden. Vanaf heden krijgt u bij bovenstaande garage 10% korting op vertoon van uw Catharina-badge of Catharijnerspas op alle onderdelen en onderhoud aan uw auto. Met de bij de garage uit te geven voordeelbonnen kunt u zelfs een gratis APK keuring krijgen, m.u.v. de roetmetingskosten van de dieselrijders. Voor info wat hier allemaal kan kijk op

13 Inschrijfformulier Mossel Visavond 19/10/2012 Ondergetekende: Pers. nr.:. Schrijft zich in met. personen voor de deze avond. Hij/zij wenst met pers. deel te nemen aan het mosseldiner en met... pers. aan de vis. Ik betaal ter plekke op de avond / graag inhouden van mijn salaris. (doorhalen wat niet van toepassing) Handtekening: Inzenden voor 5 oktober!!!!! Sinterklaasmiddag Ondergetekende:.. Pers. nr. : Schrijft onderstaande kind(eren) in voor het Sinterklaasfeest op 1 december a.s. Naam: Voornaam: j/m Geb. datum: Handtekening: Inzenden voor 1 november 2010!!!!

14

15 De workshops schilderen en beeldhouwen zijn zo goed bevallen dat we nu een serie van 5 opeenvolgende lessen gepland hebben in september. De kosten zijn 75 voor 5 ochtenden van 9.30 u tot 12 u. Voor het beeldhouwen komen er dan nog de kosten van de steen bij. Het schilderen is op de maandagochtenden, eerste les 10 september en dan de daaropvolgende maandagen. Het beeldhouwen is op de dinsdagochtenden, eerste les 11 september en de daaropvolgende dinsdagen. Je kunt zo eventueel aan een groter beeld of doek werken. We werken weer in: Atelier t Vonder. Beukenlaan PZ Sterksel. onder begeleiding van Toos Bonten INLICHTINGEN EN AANMELDING: LOUISEVANDOREN@GMAIL.COM

16 MELD JE NU AAN OP catharina.companydiscount.nl KORTING OP AL JE AANKOPEN VIA PV CATHARINA ZIEKENHUIS Bespaar duizenden euro s per jaar! LAAGSTE PRIJS De goedkoopste vliegtickets en reizen t15,62 t31,00 t37,99 t15,62 Nieuwe FIFA 13 voor alle consoles Dagje naar de Efteling of andere parken Parfums van topmerken Maar ook exclusief de laagste prijzen voor o.a.: Wasmiddelen Reizen Tuingereedschap Witgoed Mode Parfum Wijnen Speelgoed Meubels Last minute aanbiedingen Een dagje uit En nog veel meer

17 EVENEMENTEN KALENDER CATHARIJNERS 11 SEPT 2012 DAGTOCHT NAAR DE FLORIADE IN VENLO. 25 SEPT 2012 Beamer, filmpresentatie door de Hr. Willem Baars over zijn tocht door NOORWEGEN in de afgelopen maand juni In de kontaktdoos om uur. 30 OKT 2012 Beamer-presentatie door Diny Voges over hun vakantie in VIËTNAM in het afgelopen voorjaar van In de kontaktdoos om uur. 27 NOV 2012 Beamer-presentatie door Lyda van Royen over haar trektocht (met haar man) in januari 2011 door ETHIÖPIË. (Een land met een zeer oude Historie) In de Kontaktdoos om uur. 25 DEC 2012 GEEN CONTACTMIDDAG (i.v.m. 1 STE KERSTDAG) DINSDAG 11 SEPTEMBER 2012: DAGTOCHT: F L O R I A D E IN VENLO We vertrekken om UITERLIJK UUR met een volgeboekte DUBBELDEKKER vanaf ons bekende plaatsje: het parkeerterrein voor de oude toren. Om uur aankomst en na binnenkomst nemen we de kabelbaan. Aan het einde van de kabelrit ligt ons restaurant waar we de koffie en vla na zo n LANGE busrit wel verdiend hebben. Na de koffie heeft iedereen de gelegenheid om de FLORIADE in deze regio van het restaurant nr: 72 te bekijken. (best veel lopen). We blijven dus in de omgeving van het restaurant en lopen dan op ons gemak, LATER, naar het zelfde restaurant terug voor onze lunch die om uur aanvangt!!!. We kunnen dan na de lunch (die dus begint om uur) de rest van de FLORIADE bekijken. Na de lunch hebben we ook meer tijd om de rest van de FLORIADE te bekijken.

18 Om uiterlijk uur vertrekken we dan uiteindelijk vanaf de FLORIADE naar SOMEREN-EIND voor ons diner in restaurant DE PLATTE VONDER. Daar vertrekken we dan weer om uur om dan vervolgens om rond de klok van uur wederom in Eindhoven op onze parkeerplaats voor de oude toren aan te komen. Tel.nr. i.v.m. bereikbaarheid heel de dag van de dagtocht: (Frans Heuvelmans) 25 SEPTEMBER 2012: BEAMER- EN FILM-PRESENTATIE OVER NOORWEGEN door Willem Baars over zijn tocht in de afgelopen maand juni. NOORWEGEN, het land van fjorden, rust, natuur, ruimten, rijke cultuur en folklore. En niet te vergeten de bruisende en sportieve havensteden en de schilderachtige Noord-Westkust. De kustlijn is 2600 km en inclusief fjorden km!!!!

19 30 OKTOBER 2012: BEAMER-PRESENTATIE OVER VIËTNAM door Diny Voges over hun vakantie in het voorjaar Het fascinerende VIËTNAM met zijn schitterende tempels en prachtige landschappen en zijn sprookjesachtige HALONG BAY!!!!!! 27 NOVEMBER 2012: BEAMER-PRESENTATIE OVER ETHIOPIË door Lyda van Royen over haar trektocht met haar man in januari 2011.

20 Ethiopië is een land met een zeer oude historie. Al vroeg had het contacten met andere culturen, o.a. met de Joodse, denk aan de koningin van Sheba, en met de Griekse en Romeinse. Het land is nooit een kolonie geweest, hoewel de Italianen dit probeerden. Ook de Islam is niet erg succesvol geweest met de verovering. Hierdoor hebben kunst en godsdienst een eigen ontwikkeling doorgemaakt. Hierbij speelt ook de Ark des Verbonds een rol. In deze presentatie bezoeken we het hoogland, waar de bezochte plaatsen op ongeveer 2000 m liggen. We bezoeken o.a.: - Addis Abeba; - het Tanameer met kerken op de eilandjes; - de Nijlwatervallen; - Gondar, de oude hoofdstad; - het Simiengebergte, het leefgebied van de Gelada-baviaan; - Aksum, lang de hoofdstad van een groot rijk; - en tot slot Lalibela, bekend om zijn in de rotsen uitgehouwen kerken. Hier wonen we het Timkat festival bij, het belangrijkste religieuze feest. Hierbij wordt de doop van Jezus door Johannes de Doper herdacht. ZORG ANDERS AFREKENEN!!! Men wil naar een ander betalingssysteem voor ziekenhuizen. Nu krijgen medici betaald per ingreep en dat heeft de laatste jaren alleen maar geleid tot méér ingrepen!!! Door onderhandelingen met zorgverleners hebben de verzekeraars de prijs per ingreep omlaag kunnen brengen, MAAAAR juist omdat er afgerekend wordt per ingreep is het aantal ingrepen ENORM toegenomen!!! (Dat was toch te verwachten, of niet????) Het zou beter zijn artsen te betalen voor gezondheidswinst, aldus een zorgverzekeraar. De prikkel moet anders. De patiënt moet geholpen worden, met of zonder ingreep. Volgens CZ worden de stijgende kosten van de ziekenhuiszorg niet veroorzaakt door de ouder wordende samenleving. De medische wereld zelf kent geen rem, daarom is de afspraak noodzakelijk dat de ziekenhuisuitgaven maximaal 2,5% groeien. Artsen mogen best goed verdienen, maar ze moeten wel rekening houden dat ze met gemeenschapsgeld werken. Op de achtergrond speelt de discussie over de keuzevrijheid van verzekerden nu de minister de basispolis definitief wil koppelen aan de door de verzekeraar ingekochte zorg. HEROVERWEEG EENS WAAROM U DOET WAT U DOET!!!!! Kosten ze alleen maar energie i.p.v. dat ze energie geven!!!! DOORZIE VASTGEROESTE GEWOONTES..en ga eens na over hoe die te doorbreken is!!!!

21 DOE EENS EEN BEROEP OP EEN ANDER. U hoeft niet alles zelf te doen!!!! GA EENS NA WAT JE NALAAT!!!!!!! Zie: WIST U DAT.. Er nog zo n faxen zijn in Nederland (In faxen). De uitvinder van de fax Rudolf Hell (duitser) is en stierf in 2002 (101 jaar). Bij 1 op de 3 vrouwen klussen leidt tot ruzie met hun partner. 2 op de 3 vrouwen hun haar kleurt (70% doet dat thuis) kledingstukken door de vrouw in 45 jaar in het pashokje worden gesleept. Bij huisartsen-bezoeken 12% te maken heeft met stressklachten. Per jaar mannen door psychische klachten in de WAO komen. Er een totaal spaar tegoed is in Nederland van (miljard). (Dus tel maar uit wat banken verdienen bij 0,1% rente verlaging!!!!!). Er 3 miljoen Nederlanders vliegangst hebben. Na een cursus onbezorgd vliegen 98% verlost is van vliegangst. Zie De top 5 vakanties dit jaar is: Frankrijk/Duitsland/Spanje/Italië/Turkije. Er in Nederland MAAAAR gevangeniscellen zijn. (En dan verhuren we er ook nog aan België) Er jaarlijks mensen die cellen bevolken. Er in Nederland jaarlijks identiteitskaarten gestolen worden. Bij het invullen van belast.form. zo goed als alle aftrekposten geschrapt zijn!! Ze maken reclame van: INVULLEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT of beter: Fluiten naar je centen!!!!! Slechte mondhygiëne ook gevolgen heeft voor de rest van het lichaam. Mensen met slechte mondhygiëne het meeste risico lopen op parodontitis. Door parodontitis hart- en vaatpatiënten een verhoogde kans hebben op een ontstoken hardklep. De band tussen vaders en dochters altijd bijzonder is Voor kinderen de relatie van hun ouders model staat voor hun eigen relatie. Op tijd lanterfanteren essentieel is voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid( zeer zeker voor stresskippen. Alle koffie afkomstig is van de koffieplant COFFEA die wordt verbouwd in alle landen rondom de evenaar. Cafeïne zich hecht a.d. receptoren in de hersenen.(betere alertheid en concentr.)

22 BELASTINGADVIES Belastingheffing is als het toilet bij V&D: Als de juffrouw weg is, blijft het bakje leeg. De fiscus vertrouwd erop dat ondernemers ook zonder controle hun belasting betalen. Nu de belastingdienst toch aan het experimenteren is geslagen, stel ik voor daar een spotgoedkoop experiment aan toe te voegen. In de blauwe envelop zit voortaan een overzicht met waar je geld precies naar toe gaat. Bijvoorbeeld: 340 euro om kinderen taal te leren, 270 euro om ouderen te verzorgen, et cetera. Mijn hypothese: na zo n psychologisch zetje zullen belastingbetalers vaker en vrolijker hun financiële bijdrage aan de samenleving voldoen dan wanneer er alleen maar staat: TE BETALEN: 610 EURO!!!!

23 8 JANUARI 2013: GROOT GEPENSIONEERDEN-DINER. Het is is zover. Het grote gepensioneerden-diner komt er weer aan!!!! De voorbereidingen zijn in volle gang!!!!!. om straks zo n 350 oud medewerkers (nog steeds met partner) te mogen ontvangen. Op verzoek van het ziekenhuis beginnen we 1 uur later dan normaal, dus om uur!!!! Dit om de overlast tijdens het bezoekuur s-middags te verminderen!!!! Het middag-programma in de WINTERTUIN etc. zal daardoor ook aangepast worden. Na het welkom van o.a. de directie en de voorzitter van de Catharijners, met ook een terugblik van de Catharijners-activiteiten, is het nog maar ruim een half uur, voor we om uur aanvangen met het diner. We hadden gemerkt dat de gepensioneerden die tussentijd toch wel wat te lang vonden. Dus konden we die situatie mooi aanpassen. (10 JANUARI 2012) HEERLIJK GENIETEN VAN HET DINER MET EEN GOED GLAS WIJN/FRIS EN NATUURLIJK GEZELLIG BIJPRATEN!!!!! Kort na 1 november 2012 zullen de uitnodigingsbrieven op de post gaan. We hopen als organisatie dat de mensen die inschrijven en toch niet komen op 8 januari 2013, zich zo vlug als mogelijk is afmelden. Ieder jaar vermelden we dit, maar er blijken toch nog steeds mensen te zijn die dit volledig negeren!! Ook helemaal niets laten horen!! Waarom toch? Is het gewoon gemakzucht? Uitgezonderd de mensen natuurlijk die door ziekte etc. echt verhinderd zijn, ook al is het maar kort voor de data. Ieder jaar weer leiden we hier door een verlies van zo n 1000 euro of meer. Wij hebben ook een budget waarop ieder jaar weer beknibbelt gaat worden!!!! Er wordt zelfs in overweging genomen om die mensen, die helemaal niets laten horen, het volgende jaar niet meer uit te nodigen. In het verleden hebben we DIE mensen, na het diner, al een keer aangeschreven, maar ook daar kregen we geen reactie op!! Dat zegt al genoeg over de instelling.

24 NIEUWE VOORNEMENS!!!!???? EN NOG GEZELLIG OOK!!!! ( Kan nog voor 2013!!!!! ) FITNESS BIJ SPORTS UP HEALTHCENTRE IN DE WAGHEMAKERSTRAAT 1D OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN HET CATHARINA-ZIEKENHUIS ACHTER DE TAMOIL (voorheen OBAM) -VOOR IEDEREEN!!!!!! -GEEN INSCHRIJFGELD -GRATIS EEN PASJE Zeer lage prijzen vanaf E 9.95 ( ) voor GEPENSIONEERDEN van: uur uur (Ma t/m Vr) Ook is er een kleine sauna waarvan men gratis gebruik kan maken. INFORMATIE: Tel: of info@sportsuphealthcentre.nl ZWEMMEN BIJ DE EINDHOVENSE WATERVRIENDEN (EWV) in het Ir. Ottenbad en de Tongelreep. (o.a. diploma- en trimzwemmen etc. à euro / volw. p. mnd ) Verdere informatie bij de balie tijdens de zwemuren: VOLWASSENEN: (Uw kinderen/ kleinkinderen vanaf uur) Maandag: uur uur (Ir. Ottenbad) Dinsdag : uur uur (De Tongelreep) OF OP:

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2012 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 sept.

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2 2013 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de Voorzitter Verder in dit nummer informatie 3 voorstellen 4 activiteiten 5 Inschrijf formulier terugblik slipcursus 6 Ladies night 7 agenda

Nadere informatie

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de hoop dat iedereen van zijn welverdiende vakantie heeft kunnen genieten maken wij ons weer op voor het komende

Nadere informatie

4-2011 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2011 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2011 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de verwachting dat een ieder van zijn vakantie heeft kunnen genieten en dus fris en monter weer aan de slag kan

Nadere informatie

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2007 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de vakantieperiode hebben een aantal vrijwilligers zich ingespannen om het inwendige van de Kontaktdoos nog eens

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 1-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Wij zijn zeer verheugd over de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen over de opknapbeurt van onze Kontaktdoos,

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2009 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Evenementen kalender 2009 20 maart Kienen 3 april Mossel Visavond 10 april Open Country avond 11 april Paaseieren zoeken 14 april Slotavond Riktoernooi

Nadere informatie

2-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

2-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2012 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharina-ziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U 1 juni. sturen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2010 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Half februari en de mossel/visavond van 16 april is al volgeboekt! Ook kregen wij voor het verschijnen van deze uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Tekenen en schilderen én Bourgondisch genieten! Een schildervakantie in de Morvan; het groene hart van de Bourgogne, onder leiding

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist

** korting per aangebrachte cursist Individuele en groeps deelname Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen en workshops is een planning of de dagen van de week waarop de cursus/workshop

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2011 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharina-ziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 juni

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

ATELIER Atelier BANQUETING B

ATELIER Atelier BANQUETING B Atelier ATELIER BANQUETING Vlak achter het Olympisch Stadion hebben ondernemende en creatieve geesten een wasstraat omgetoverd tot culturele hotspot. Atelier gedeeltelijk of in zijn geheel afhuren voor

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO.

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. Officiële start ABO Op 15 april 2016 is tijdens een receptie in

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het voorjaar staat weer voor de deur, voor de een betekend dat de tuin doen, voor de ander het huis een schilderbeurt

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Karperpraat Kwartaal nr

Karperpraat Kwartaal nr Karperpraat Kwartaal nr. 4 2017 Welkomstwoord! Welkom, December! Afwas! Wist u dat: De afwasborstel geen handjes heeft, hij dus ook niet kan slaan! Hij ook geen tandjes heeft hij dus ook niet kan bijten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent?

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? VRAGEN OVERZICHT Bent u momenteel bardienstlid? Ja 34 Nee 6 Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? 6 reacties Ivm werk; onregelmatige werktijden en niet op lange termijn vooruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

4-2010 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2010 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2010 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Evenementen kalender 2010 24 juli 5 sept. Zomervakantie 13 sept. Salsa workshop 14 sept. Start 36e Riktoernooi 24 sept. Kienen 1 okt. Open Country

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018 Speksteen snijden Tijdens deze activiteit worden verschillende werkstukken naar eigen keuze uit speksteen gesneden. Dag: Maandag Start 3 september 2018 Tekenen/schilderen Aandacht wordt besteed aan een

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Kerst vieren met collega s

Kerst vieren met collega s Kerst vieren met collega s Het is ieder jaar weer een uitdaging; de eigen plannen van het bedrijf, de vakanties én natuurlijk de feestdagen. Want wat ga je dit jaar weer verzinnen? Voordat je je helemaal

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2011 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Evenementen kalender 2011 22-26 juni Europesche Bedrijfssportspelen Hamburg 6 juli Leeskring 19.00 uur onderwerp: Hongerjaren van Mohammed Choukri

Nadere informatie

Hartelijk Welkom in Trittenheim aan de Moezel bij Ingrid-Elisa Ballmann

Hartelijk Welkom in Trittenheim aan de Moezel bij Ingrid-Elisa Ballmann Hartelijk Welkom in Trittenheim aan de Moezel bij Ingrid-Elisa Ballmann op het wijngoed met tapperij en terras met uitzicht over de rivier en de wijnbergen aan een van de mooiste bochten van de Moezel....

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten mei & juni 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten mei & juni 2011 Beste Bezoeker, Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren wij met regelmaat leuke activiteiten. Zoals bijvoorbeeld eetactiviteiten,

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2018 / 2019

CURSUSAANBOD 2018 / 2019 CURSUSAANBOD 2018 / 2019 Uitgave van: Stichting Dorpshuis Het Trefpunt Juli 2018 Contactpersonen: Geertje Boes-Schouten Zeilstraat 32 tel.: 601898 Heleen Boes Akkerstraat 27 cursussen@trefpuntmarken.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend.

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend. JAARGANG 45 UITGAVE 1 Jan-feb-maart 2017 www.bvdemolenwieken.nl Bestuursmededeling. We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties

Nadere informatie

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier GROEPSLESSEN v.a. 3-10-16 09:00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal Maandag 18:45-19:15 Move your body 19:30-20:00 Crossfit 19:30-20:20 Zumba 20:30-21:15 Insanity 09:00-09:50 Total body

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie