S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern."

Transcriptie

1 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern.

2 Van de voorzitter Beste lezers, Wij zijn zeer verheugd over de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen over de opknapbeurt van onze Kontaktdoos, zeker voor de vrijwilligers die hier de nodige uurtjes in hebben zitten. Minder verheugd zijn wij over de reacties op onze oproep voor bestuursleden, want dat leverde geen enkele reactie op, maar wij blijven hopen! De speelgoedbeurs was als vanouds, weer vol bezet door collega-verkopers en over bezoekers mochten we ook niet klagen al was het aandeel hiervan uit huis bedroevend. De Sinterklaasmiddag in de wintertuin was voor de kleintjes tot 8 jaar weer een happening en dat het ook bij de ouders in goede aarde viel was te merken aan het grote aantal positieve reacties op deze middag dat wij mochten ontvangen. Verderop in dit blad zit een flyer van het NBF toernooi op 2 en 3 mei voor de tennissers, voetballers en volleyballers onder jullie waarvan wij hopen dat wij door inschrijving ook dit jaar weer op dit toernooi vertegenwoordigd zullen zijn. En zoals bekend, de deelnamekosten zijn voor onze rekening. Wij wensen u allen Prettige Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2008 OVC website Met ruim 2800 bezoeken zijn wij niet geheel ontevreden, maar het kan nog beter. Kijk eens op onze site op of gebruik de link op het intranet Hierop staan alle activiteiten en aanbiedingen, zodat u vlot deze kunt bekijken en doorklikken om u verder te informeren danwel uw boeking te doen.

3 Evenementen kalender december 2007 Open Countryavond Goud van Oud 24 dec. 3 jan 2008 Kerstvakantie (Kontaktdoos gesloten) 7 januari 2008 Nieuwjaarsborrel 8 januari 2008 Rikken 9 januari 2008 PCworkshop voor de Catharijners 16 januari 2008 PCworkshop voor de Catharijners 25 januari 2008 Kienen 29 januari 2008 Contactmiddag van de Catharijners 2-6 februari Carnaval Kontaktdoos gesloten 12 februari Rikken 26 februari Contactmiddag van de Catharijners 29 februari Kienen 11 maart Rikken 25 maart Contactmiddag van de Catharijners 21 maart Mossel-vis avond 28 maart Kienen 8 april Slotavond Riktoernooi 25 april Laatste Kienavond van het seizoen 29 april Contactmiddag van de Catharijners 2 en 3 mei NBF Tennis-voetbal-volleybaltoernooi te Geldrop 17 mei Vlooienmarkt 27 mei Contactmiddag van de Catharijners Terugkerende activiteiten: Computerclub: maandagavond vanaf uur Badmintonclub vrijdagavond vanaf uur Biljartclub: maandagavond vanaf uur Countrylinedancing:donderdagavond vanaf uur Schietclub: maandagavond vanaf uur Tennis, binnen: dinsdagavond en zaterdagmiddag Tennis, buiten: dinsdagavond en zaterdagmiddag Motorclub: regelmatig toertochten en weekenden. Voetbalclub: van april tot oktober, zomeravondcompetitie op wisselende dagen Rikken: 2 de dinsdag van de maand in de wintermaanden Kienen: zie agenda Spaanse les: dinsdag, woensdag en donderdagavond.

4 Mossel of vis avond. Op 21 maart a.s. wordt de Kontaktdoos weer omgetoverd tot restaurant alwaar u kunt genieten van een mossel of visdiner. Voor slechts 15 euro kunt u uitgebreid mosselen of vis eten met frites of stokbrood, inclusief soep vooraf en toetje toe en het eerste drankje bij uw diner is van ons. Inschrijven kan tot 8 maart, maar wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot zo n 80 personen. Gebruik het formulier achter in dit blad. OPROEP!!!!!!! Jaren geleden werd onze Sinterklaasmiddag opgeluisterd door poppentheater TARLATAN. Van het echtpaar Hommel, die dit optreden verzorgden is inmiddels de heer Hommel overleden en mevrouw is nu op zoek naar beeldmateriaal uit deze periode. Zijn er onder onze leden nog foto s of video-opnamen van dit optreden voorhanden? Uw reacties gaarne aan Willem Baars. Wij feliciteren Pim van harte met het behalen van de titel MEGASTAR bij de Oostenrijkse Open.

5 Inschrijfformulier voor deelname aan het Internationaal Tennis- Voetbal- Volleybal Toernooi in Eindhoven 2 en 3 mei 2008 Naam Bedrijf: Internationaal Toernooi Contact persoon: Adres: Tel. nr. Fax nr. Voetbal 11 adres: Wij nemen deel aan: Tennis (heren team) Tennis (gemengd team) met..teams met..teams Tennis Voetbal (heren 11) met..teams Volleybal (gemengd team) met..teams Wij maken *wel/geen gebruik van het buffet op 01 mei à 27 p.p. Wij maken *wel/geen gebruik van het buffet op 02 mei à 27 p.p. Wij maken *wel/geen gebruik van diner/feest op 03 mei à 37 p.p. Wij maken *wel/geen gebruik van hotelacc. op 01 mei à 53 p.p. Wij maken *wel/geen gebruik van hotelacc. op 02 mei à 53 p.p. Wij maken *wel/geen gebruik van hotelacc. op 03 mei à 53 p.p. * doorstrepen wat niet van toepassing is Gaarne dit formulier vóór 1 april 2008 zenden aan: Harry Burghoorn Kon. Wilhelminalaan AM Aalst Waalre Fax harryburghoorn@hotmail.com Volleybal gemengd Eindhoven, Mei 2008 European Federation for Company Sports

6 Internationaal Tennis Voetbal Volleybal Toernooi Eindhoven, mei 2008 Programma: De Nederlandse Bedrijfssport Federatie nodigt één of meer tennisvoetbal- volleybal teams van uw bedrijf uit om deel te nemen aan bovengenoemd internationaal toernooi onder auspiciën van de EFCS Dit toernooi zal op 2 en 3 mei 2008 plaatsvinden in Eindhoven (Geldrop). Aan voetbal kunt u deelnemen met een heren team (11), aan tennis met een gemengd team (2 heren, 2 dames) en/of een heren team (4 heren) en aan volleybal met een gemengd team (minimaal 2 dames in het veld). 01/ uur Aankomst uur Buffet 02/ uur Aanvang toernooi uur Lunch uur Buffet 03/ uur Vervolg toernooi uur Lunch uur Prijsuitreiking uur Diner en spectaculaire feestavond 04/ uur Ontbijt uur Vertrek Deelname aan dit toernooi Euro 25 per persoon, inclusief twee lunchbuffetten. Wilt u gebruik maken van de buffetten, inclusief drank op 1 en 2 mei savonds Euro 27 per persoon per buffet. Deelname aan het diner en de feestavond, inclusief drank op 3 mei Euro 37 per persoon. Wilt u gebruik maken van één, twee of drie overnachtingen in Hotel Eindhoven Euro 53, inclusief ontbijt en toeristenbelasting, per persoon per nacht, gebaseerd op een tweepersoons kamer. Voor verdere informatie kunt u ondergetekende benaderen. In afwachting van uw aanmelding met sportieve groeten Harry Burghoorn Kon. Wilhelminalaan AM Aalst-Waalre Tel: Fax: harryburghoorn@hotmail.com De wedstrijden zullen volgens een poule indeling gespeeld worden, dit om er voor te zorgen dat u een voldoend aantal wedstrijden speelt. Om voldoende sport- en hotelaccommodatie in te plannen verzoeken wij u vóór 1 april 2008 in te schrijven.

7 Voor wie nog geen gebruik maakt van de contactmiddagen op de laatste dinsdag van de maand tussen en uur bent U van harte welkom met evt. partner, vriend of vriendin om bij te praten, te buurten over alles en nog wat. Regelmatig wordt deze middag gecombineerd met een presentatie over een of ander onderwerp. Zie hiervoor de evenementenkalender van de Catharijners in dit katern. Het kopje koffie of thee krijgt u van ons! Op maandag 14 januari vindt weer het grote jaarlijkse diner plaats in het Catharinaziekenhuis. Alle gepensioneerden (incl. de Catharijners) zullen hiervoor uitgenodigd worden met partner. Iedereen zal door het ziekenhuis schriftelijk benaderd worden om aan te geven of ze deel willen nemen. Noteer de datum alvast in uw agenda! Wilt u reageren op iets wat u in het Stop!Kontakt hebt gelezen of een ervaring beschrijven of wilt u geïnterviewd worden door de redactie voor de rubriek 60+? Stuur een briefje naar O.V.C. de Catharijners of mail naar ovc@iae.nl Wij nemen dan contact met u op. Niet alleen aan de evenementenkalender in dit katern, maar ook van alle evenemeneten in de evenementenkalender voor in dit blad kunt u als Catharijner deelnemen. Maak er gebruik van!

8 oktober j.l. hadden we een gezellige presentatie over Zuid Africa door Diny Voges. De presentatie gaf ons een goed beeld van de mensen en dieren aldaar.

9 Op 27 november gaf Huub Heuvelmans een interessante presentatie, vergezeld van een stuk geschiedenis, over Ierland.

10 jaar gezellig zwemmen in Eindhoven. De feestelijkheden rondom het gouden jubileum waren voornamelijk geconcentreerd op zaterdag 29 april j.l. in de Tongelreep vanaf uur, een receptie van tot uur bij Hotel van der Valk, waar om uur een feestavond voor de volwassen leden en (oud)- functionarissen plaatsvond. De gezellige club telt ruim 600 leden vanaf 5 jaar. Tegenwoordig richten zij zich op elementair, diploma- en wedstrijd- synchroon zwemmen en meer bewegen voor ouderen. De wekelijkse zwemactiviteiten voor volwassenen zijn op maandag van tot 21 uur in het Ottenbad en op dinsdag van tot uur in de Tongelreep. De contributie bedraagt momenteel 11,90 per maand per persoon en is inclusief de toegang tot het zwembad. DUS SENIOREN, MAAK HIER GEBRUIK VAN. Schrijf u in op bovenvermelde tijden. Info bij de secretaris op of de voorzitter op of kijk op Buiten het zwemmen kunt u natuurlijk ook nog steeds fitnessen in het ziekenhuis op de afdeling Fysiotherapie op de hoek van de Pisanostraat (ingang links op de hoek van de flat). Dit kan van maandag t/m donderdag van tot uur onbeperkt voor maar 12,50 per maand. Dus neem eens een kijkje en geef u op.

11 Wist u dat: - Griepepidemieën meestal in januari en december opkomen. - Voor die tijd zijn er veel mensen vooral verkouden. - Binnen een paar dagen is dat over. - TIP: Goed drinken enne. Bouillon en kippensoep werken ontstekingsremmend. Verse Kiwi en ananas lossen taai slijm op. - Er in 2002 ongeveer 2,2 miljoen senioren in ons land leefden? In 2030 zouden dat er 4 miljoen zijn, zijn wij er dan nog bij? - De Catharijners op 1 januari al weer 2 jaar bestaan. Je nu gratis lid kunt worden van de ANWB? Omdat de ANWB 125 jaar bestaat geeft de ANWB een gratis jubileum-lidmaatschapskaart uit en geeft diverse voordelen en kortingen op veel van haar producten en diensten. Dit lidmaatschap loopt automatisch af per , tenzij u natuurlijk besluit om alsnog lid te blijven, en geeft geen recht op pechhulp. Verder krijgt u iedere maand de Kampioen en u ontvangt een prachtig boekje met 336 bladzijden Op stap in Nederland Dus informeer bij de ANWB kantoren o.a. Emmasingel 10 te Eindhoven, tel Ook als U al lid bent informeer dan naar het boekje en de voordeelbonnen!! Evenementenkalender voor de Catharijners 25 december Geen contactmiddag 14 januari Jaarlijkse bijeenkomst gepensioneerden in het ziekenhuis 29 januari Contactmiddag in de Kontaktdoos ( ) 26 februari Contactmiddag met een presentatie over paddestoelen door Dhr. Harry Steeghs. 28 maart Contactmiddag in de Kontaktdoos 16 april Dagtocht: Klompen Varen Glas 29 april Contactmiddag in de Kontaktdoos met een foto verslag van onze dagtocht van 16 april j.l.

12 Dagtocht: woensdag 16 april 2008 Thema: Klompen varen op de Linge - Glas Met de bus gaan we naar Dussen waar we een bezoek brengen aan ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker om via de toonzaal/winkel aan de koffie met vla te gaan. Vervolgens gaan we met de bus naar de haven van Leerdam van waaruit we op een luxe passagiersschip een rondvaart maken over de Linge. Hopelijk staat de bloesem in bloei, zodat we een prachtig fruitteelt gebied aan ons voorbij zien glijden. Tijdens de 2 uur durende vaart wordt ons een uitgebreide Brabantse koffietafel aangeboden. Weer terug in de haven van Leerdam lopen we in 5 minuten langs de prachtig gerestaureerde stadswal naar de glasblazerij. Bekwame glasblazers maken de mooiste voorwerpen hetgeen u vanaf de tribune kunt aanschouwen en misschien mag uzelf ook even een glas blazen en kunt u diverse glasartikelen bewonderen in de toonzaal. Hierna een korte stadswandeling door Leerdam met zijn historische gebouwen uit 1400 t/m 1800 en zijn glasgalerieën Om uur vertrekken we vanaf de haven met de bus naar Leerbroek voor een diner in de vorm van Oma s potje in restaurant Onder de Pannen. Daarna weer met de bus terug naar Eindhoven, waar we om ± aankomen. Catharijners kunnen zich inschrijven tot 2 maart De prijs is wederom 25 euro per persoon. Er kunnen maximaal 70 personen mee, dus vol=vol. U krijgt per omgaande bericht als de tocht is volgeboekt. Alle informatie bij: Frans Heuvelsmans of op de dag van vertrek op

13 Hotelbonnen Nog steeds beschikbaar!! Bij ons voor 1,50 verkrijgbaar aan de bar. Voor ver weg en dichtbij, kijk eens op Deze folder over zeereizen naar Newcastle en Schotland, inclusief bungalow vacanties wordt ons tegenwoordig electronisch aangeboden. Liefhebbers en geïnteresseerden worden verzocht een mailtje te sturen naar zodat wij deze mailing naar u door kunnen zetten en u uitgebreide informatie kunt bekijken en boeken met onze code, waardoor een aantrekkelijke korting krijgt. WEEKENDJEWEG.NL Ook deze folder is electronisch beschikbaar via onze website, klik op de link en gebruik inlogcode: select en wachtwoord: WWS0401 Op deze site de bekende hotels, bungalowparken en vacantiereizen van de vroegere folders. Doe u voordeel ermee! Wij wensen u alvast plezierige dagen Plannen voor de winterschilder? Maak gebruik van uw kortingspas, het kan tot 25% schelen op uw rekening. Geen pasje?, vraag het aan op het secretariaat, liefst per ovc@iae.nl

14 Inschrijfformulier Catharijners dagtocht 16 april Ondergetekende: m/v Adres: Postcode:. Woonplaats:.. tel.:.. Aantal personen 1 / 2 Eventueel dieet:. Schrijft zich in voor deze tocht en zal de 25,00 per persoon overmaken op bankrekening t.n.v. O.V.C. te Eindhoven o.v.v. dagtocht Leerdam. Handtekening: Inzenden voor 2 maart 2008 aan O.V.C., Michelangelolaan 2, 5623 EJ Eindhoven.

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2007 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de vakantieperiode hebben een aantal vrijwilligers zich ingespannen om het inwendige van de Kontaktdoos nog eens

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het voorjaar staat weer voor de deur, voor de een betekend dat de tuin doen, voor de ander het huis een schilderbeurt

Nadere informatie

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de hoop dat iedereen van zijn welverdiende vakantie heeft kunnen genieten maken wij ons weer op voor het komende

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2009 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Evenementen kalender 2009 20 maart Kienen 3 april Mossel Visavond 10 april Open Country avond 11 april Paaseieren zoeken 14 april Slotavond Riktoernooi

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2010 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Half februari en de mossel/visavond van 16 april is al volgeboekt! Ook kregen wij voor het verschijnen van deze uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

1-2009 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

1-2009 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 1-2009 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het was een drukke start van dit seizoen, een volgeboekte mosselavond, een geslaagd bierfeest, een goed bezochte speelgoedbeurs

Nadere informatie

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO.

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. Officiële start ABO Op 15 april 2016 is tijdens een receptie in

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het 33 e Riktoernooi is alweer achter de rug en met een stijgend aantal deelnemers. Een compleet volgeboekte Mossel-visavond

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.1 van januari 2018 1. Nieuwjaarstreffen De contactmiddag op 12 januari 2018 in het

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

The Bilderberg International Goalkeeping Conference 2015. 10% korting voor VVON leden

The Bilderberg International Goalkeeping Conference 2015. 10% korting voor VVON leden The Bilderberg International Goalkeeping Conference 2015 10% korting voor VVON leden Na het grote succes van de afgelopen 3 jaren, wordt het 4 e internationale keeperscongres dit jaar wederom in november

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Club Agenda Do 15 Senioren Winterwedstrijd 10.30 u Di 20 Dames Krokuswedstrijd 10.30 u Wo21 [Business Club Wintercompetitie] 14.00 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4: Bericht van

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF JULI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF JULI 2017 Club Agenda Za01 Clubkampioenschappen Matchplay 2 rondes 09.00u/13.00u Zo02 Clubkampioenschappen Matchplay 2 rondes 09.00u Di04 Dames Eclectic 3 09.00u Di04 Herenmiddag 4 15.00u Do06

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Activiteiten Voorseizoen

Activiteiten Voorseizoen Kampeercentrum Klein Canada Activiteiten Voorseizoen 2018 Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze familiecamping Familie Winkelmolen en medewerkers www.kleincanada.nl email: info@kleincanada.nl Recreatie-programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2 2013 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de Voorzitter Verder in dit nummer informatie 3 voorstellen 4 activiteiten 5 Inschrijf formulier terugblik slipcursus 6 Ladies night 7 agenda

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G Op vrijdag 4 juni 2010 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar de glasstad leerdam

U I T N O D I G I N G Op vrijdag 4 juni 2010 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar de glasstad leerdam De glasstad Leerdam op 4 juni Voor oud medewerkers Vut, FPU en Gepensioneerden van de Provincie Gelderland (lid zijnde van de ) VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink (026) 359 9007 (026) 359 9802 vgpp@prv.gelderland.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2012 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 sept.

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

Senior Plus Eendagstoernooi

Senior Plus Eendagstoernooi Inhoudsopgave dinsdag 6 augustus 2013, TV '76 Willemstad... 2 vrijdag 9 augustus 2013, NTV Set '77... 4 maandag 12 augustus 2013, Bredase Tennisverenigingen CV en Markant... 6 donderdag 22 augustus 2013,

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Amsterdam, 14 augustus 2016

Amsterdam, 14 augustus 2016 Amsterdam, 14 augustus 2016 Museum- en Fabrieksbezoek Porsche Stuttgart Zuffenhausen Zondag 16 t/m Woensdag 19 oktober Geachte PCH leden, Beste Porsche vrienden, Elk jaar krijgt Porsche Club Support in

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Uitnodiging. Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op donderdag 25 juni 2015 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Zaanse Schans.

Uitnodiging. Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op donderdag 25 juni 2015 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Zaanse Schans. VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink T (026) 359 9007 Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Peter Evers T (026) 359 9802 E vgpp@gelderland.nl W www.vgpp.nl Op donderdag 25 juni 2015 vindt onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2009 Nieuwsbrief 2009-1 Beste

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY

Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY Durf eens iets heel anders! even alleen er op uit of voor als het regent of voor een moeder-dochter/vader-zoon

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal zondag 8 februari 2015 Poule A Geinburgia E1 FC Weesp E4 DOB E1 Ouderkerk E5 toernooi 11.30 uur aanvang 16.00 uur FINALE Poule B Geinburgia E2 FC Weesp E5 Muiden E1 De

Nadere informatie

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur.

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur. 1947 2017 Nieuwsbrief november 2017. St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov. 14.00 uur t/m 16.00 uur. Kleur deze kleurplaat en breng deze mee op de Sinterklaasmiddag 26 november in ons buurthuis! Naam:

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker. November

Activiteitenkalender Het Anker. November Activiteitenkalender Het Anker November Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2011 Nieuwsbrief 2011-1

Nadere informatie