S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern."

Transcriptie

1 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern.

2 Evenementen kalender maart Kienen 3 april Mossel Visavond 10 april Open Country avond 11 april Paaseieren zoeken 14 april Slotavond Riktoernooi 17 april Spaanse avond 21 april Dagtocht Catharijners 24 april Kienen 11 mei Sieradenparty 15 mei Kienen 16 mei Vlooienmarkt 12 juni Open Country avond 17 juli Babbel Borrel Barbecue avond 20 juli tot 31 aug. Vakantie Terugkerende activiteiten: Computerclub: maandagavond vanaf uur Badmintonclub vrijdagavond vanaf uur Biljartclub: maandagavond vanaf uur Countrylinedancing:donderdagavond vanaf uur Schietclub: maandagavond vanaf uur Tennis, binnen: dinsdagavond en zaterdagmiddag Tennis, buiten: dinsdagavond en zaterdagmiddag Motorclub: regelmatig toertochten en weekenden. Voetbalclub: van april tot oktober, zomeravondcompetitie op wisselende dagen Rikken: 2 de dinsdag van de maand in de wintermaanden Kienen: zie agenda Spaanse les: maandag,dinsdag, woensdag en donderdagavond.

3 Van de voorzitter Beste lezers, Met het voorjaar in het verschiet zal er waarschijnlijk weer geklust moeten worden. Maak voor verfwerk gebruik van de pas van Verfland, het scheelt u al gauw 25%. Wij krijgen zeer positieve berichten van onze leden die al gebruik hebben gemaakt van de Speedy garage, waar u met korting terecht kunt met uw auto. Maak er dus gebruik van! Onze mossel-visavond op 3 april is wederom geheel volgeboekt evenals de dagtrip voor de Catharijners op 21 april en een waarschuwing voor diegenen die de Kontaktdoos willen gebruiken is eveneens op zijn plaats, want de aanvragen rijzen de pan uit. Reserveer dus tijdig voor een evenement om teleurstelling te voorkomen. Ook met Kienen zitten we zowat aan de maximale capaciteit met het aantal stoelen dat we kunnen plaatsen. Met Paaseieren zoeken, de Spaanse-avond, de sieradenparty en de vlooienmarkt nog te gaan mogen we over activiteiten dus niet klagen. Over de manier van handelen van onze oude verzekeringsagent zijn wij minder te spreken. Drie jaar lang, ondanks onze opmerkingen hierover, de verlaging van de premies niet aan onze leden doorberekenen en nu wij overgestapt zijn onze mensen benaderen dat zij ook wel een lagere premie aan kunnen bieden is een manier van handelen die wij niet kunnen appreciëren. Het is overigens uw goed recht daar te blijven, maar dan valt u buiten de collectiviteit regeling welke wij met Meeùs hebben afgesloten. Wilt u precies weten wat uw nieuwe premie is, maak dan gebruik van de rekenfaciliteit die u via onze site onder verzekeren kunt maken. Log in, geef een door uzelf gekozen naam en wachtwoord op en u krijgt een persoonlijke pagina op de site van Meeùs. Makkelijker kunnen we het u niet maken! OVC website Met ruim 3200 bezoeken op onze nieuwe site zijn wij tevreden, maar het kan nog beter. Nu staan ook onze Stop!Kontakten op de site. Kijk eens op onze site op of gebruik de link op het intranet

4 Paaseieren zoeken. Zaterdag 11 april organiseren wij weer Paaseieren zoeken voor de kleintjes. De start is om uur vanuit de Kontaktdoos. De rest blijft een verrassing. Voor een goede organistatie vragen wij u wel even in te schrijven met het formulier in dit blad. Spaanse avond. Op 17 april organiseren wij wederom vanaf uur een Spaanse avond. Spaanse gitarist, flamenco danseressen, Spaanse wijn en tapa s, en niet te vergeten de Sangria, wat wil je nog meer. De toegang is gratis, de drank betaald uzelf, maar voor de hapjes willen wij toch graag weten hoeveel mensen er komen, vandaar het inschrijfformulier in dit blad. Sieradenparty. Maandag 11 mei wordt er weer een sieradenparty georganiseerd in de Kontaktdoos. Vanaf uur bent u van harte welkom.

5 Vlooienmarkt 16 mei 2009 Op 16 mei organiseren wij weer onze jaarlijkse vlooienmarkt op P2. Een jaarlijks evenement met zo n 100 kramen waar zo n 1000 bezoekers op af komen. Staat uw schuur of zolder dus vol met overtollige spullen die u wel kwijt wil, huur dan voor de prijs van 16 euro voor leden en 18,50 voor niet leden,bij ons een kraam en breng uw spullen aan de man. Uitsluitend tweedehands of zelf gemaakte artikelen mag u verkopen! De markt is voor publiek toegangkelijk van 10 tot uur. Inschrijven met het formulier elders in dit blad voor 1 mei Ja ook dit jaar verkopen wij weer toegangskaartjes voor Plopsaland. U kunt dit jaar weer terecht in de Panne, Hasselt en Coo. Onze prijzen: de Panne 17,50 - Indoor Hasselt 12,50 Coo 15,00 Kinderen tot 85 cm gratis- van 85 tot 100 cm 5,00 Verkrijgbaar aan de bar op de openingstijden van de Kontaktdoos.

6 .O.V.C. Rikken Hoewel het O.V.C. Riktoernooi van het seizoen nog niet ten einde is zijn de voorbereidingen voor het 35 ste (!!!) toernooi al in volle gang. Trouwe deelnemers kennen al vele jaren de gang van zaken van deze OVC activiteit in de gezellig aangeklede Kontaktdoos. De laatste speelavond van dit toernooi is op 14 april U kunt voor het 35 ste toernooi alvast de eerste vier data noteren: De data van 2010 zult u in één van de volgende Stop!Kontakten kunnen lezen. Voor nieuwe geintersseerden in het kort enige wetenswaardigheden: Het toernooi gaat over acht avonden, n.l. van september t/m april, elke tweede dinsdag van de maand. Van deze acht avonden mag u er twee missen om toch nog voor het algemaan klassement in aanmerking te komen. Per speelavond stelt de OVC mooie prijzen beschikbaar en de prijzen voor het eindklassement zijn helemaal niet te versmaden. Inschrijfgeld voor niet leden is één euro. De aanvang is altijd om uur. Iedereen is van harte welkom! Computerclub De computerclub beschikt over diverse dia- en negatief scanners die u kunt huren. Voor slechts 5 euro per week kunt u uw dia s of negatieven vereeuwigen op CD of DVD en deze voortaan vertonen op uw PC of TV. Ook voor het digitaliseren van uw LP of single s en cassettebandjes hebben wij de materialen in huis. Verdere info op de maandagavonden op de Computerclub.

7 10 jaar Stampede Linedancers Op 6 maart was het feest voor deze actieve club. Al tien jaar lang proberen zij elke donderdagavond onze vloer te doorboren. Begonnen met een gezellig 4 landen buffet kwamen toch al gauw de beentjes weer van de vloer, afgewisseld met optredens van Raghilde en Pim met partner die enige moderne showdansen ten beste gaven zoals uitgevoerd op de WK s, zat de stemming er goed in. Een felicitatie is hier dus wel op zijn plaats! En tot slot willen wij jullie deze niet onthouden:

8 Evenementenkalender Catharijners maart Contactmiddag met een presentatie over Patagonie, onderdeel van Argentinië en Chili door Diny Voges, net terug van deze reis. 21 april Dagtocht naar Kinderdijk en Oudenbosch. 28 april Contactmiddag met presentatie van de foto s van de 21 ste 26 mei Contactmiddag, alweer onze laatste voor de vakantie. Alle middagen van tot uur. Na de vakantie beginnen we weer op 29 september met een presentatie over Griekenland. Dagtocht 21 april a.s. Voor het eerst is deze dagtocht helemaal volgeboekt! Dus weer met een dubbeldekker op stap, maar nu vol. We hebben zelfs al enige mensen op de wachtlijst staan, dus mochten er deelnemers om een of andere reden af moeten zeggen, doe dit dan tijdig. Foto s Op veler verzoek zijn we er in geslaagd om voortaan veel meer foto s op de site te kunnen zetten van onze activiteiten, zoals de gepensioneerdenmiddag en de uitstapjes. Ga naar kies de fotogalerij en maak een keus uit de activiteit. Budget Eind 2008 hebben de penningmeester van de OVC en de Catharijnerscommissie een onderhoud gehad met de Raad van Bestuur in de persoon van Drs. Batenburg over de manier van interne verrekeningen door het ziekenhuis. In januari bereikte ons een brief dat wij voortaan als relatie zullen worden behandeld en dus minder kosten in rekening krijgen voor activiteiten en of leveringen vanuit het ziekenhuis. Een positieve ontwikkeling, die ons wat meer financiële ruimte geeft voor andere activiteiten t.b.v. de Catharijners.

9 Wist U dat.. Meer bewegen helpt om te stoppen met roken door de aanmaak van dopamine, waardoor dus minder afhankelijk van nicotine. Je lichaam met elke sigaret 25 mg. vitamine C kwijtraakt. Je per dag 70 mg. vitamine C nodig hebt (= 1 kiwi) Het beste is om geen hand te geven tijden verkoudheid of griep. De meeste bacteriën worden daarmee verspreid. Evenals deurkrukken, telefoon en kranen; Er per jaar 30 Nederlanders sterven aan salmonella. Er 2300 soorten salmonella zijn. Vrouwen sneller koude handen en voeten hebben dan mannen. 57% van alle Nederlanders zichzelf te zwaar vind. Je geen telefoonterreur (reclames, aanbiedingen e.d.) meer hebt als je je inschrijft bij Ook voor mobiele telefoons! Het ministerie er vanuit was gegaan dat ze in 2008 zouden bezuinigen op teruggaven buitengewone lasten van 1,8 naar 1,6 miljard! Mede doordat o.a. de bril voor het laatste jaar fiscaal aftrekbaar was, zal de fiscus met 3 miljard of meer over de brug moeten komen. Dat hadden wij nog wel kunnen voorspellen. Niet auto s, maar koeien de grootste milieuvervuilers zijn. Zij stoten methaan uit. Ook komt er lachgas vrij uit mest en kunstmest. Verantwoordelijk voor 20% van de uitstoot van broeikasgassen en dat is net zoveel als de transportsector voor zijn rekening neemt. Het bouwen van het Catharina-ziekenhuis 170 miljoen gulden gekost heeft ( ) voor 1800 vertrekken = 78000m2 voor 743 patiënten wat beduidend duurder was dan met de stichting in De eerste PC op 12 augustus 1981 geïntroduceerd werd en 1568 dollar kostte. Kraanwater 1800 keer voordeliger is dan bronwater uit een fles. Zingen gezond is, goed tegen stress en het verhoogt de weerstand. Wie zichzelf kan omschrijven als gelukkig heeft een betere gezondheid dan mopperkonten, gelukkige mensen maken meer antistoffen aan tegen mogelijke infectieziekten (Univer. College Londen) Glutenvrij eters hebben een keur aan mogelijkheden: Wafels koekjes taarten pizza s- zoete en hartige taarten en meer lekkernijen zie: Ons pensioen! Heeft u ook zo n mooie brief gekregen van het PGGM. Het bestuur heeft moeten besluiten de pensioenen per 1 januari niet te verhogen (indexeren). Zij volgen de loonsverhoging dus niet. Voor verhoging is geen geld apart gezet uit betaalde premies en opbrengsten van de beleggingen. Dus afhankelijk van de economie, zoals ze zo mooi zeggen. Geld dat ook voor hun salarissen? Niet dus! Er wordt zelfs al gesuggereerd dat de pensioenen gekort gaan worden en de huidige werknemers flink meer premie moeten gaan betalen. Gelukkig gaat de AOW wel iets omhoog. Hoe kan dat? Beleggen ze daar niet? Zijn we nou weer aan het mopperen, ze zeggen dat we daardoor minder antistoffen aanmaken en dus minder gezond zijn, niet doen dus. Dan zullen die beleggers er goed ziek van zijn!

10 Gepensioneerdendag 13 januari 2009 Al ruim voor half drie waren de eerste van de 325 gasten al aanwezig om zich te melden. N Tijdens de koffie met een feestelijk koffiebroodje werden er al zeer geanimeerde gesprekken over het verleden opgezet. Sommigen moesten zich toch nog haasten om zich naar de Wintertuin en ook naar het Auditorium te gaan, omdat er volgens de brandweervoorschriften maar 240 mensen in de Wintertuin mogen. Om uur zou Drs. P. Batenburg (de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur) een toekomst visie geven van het ziekenhuis. Maar door omstandigheden in het ziekenhuis moest dit verplaatst worden naar uur, zodat Frans Heuvelmans eerder informatie en een terugblik kon geven over de activiteiten van 2008 gevolgd door een beamer presentatie. De informatie bestond o.a. uit signalen die binnengekomen waren om de gepensioneerdendag in de toekomst eventueel alleen voor de gepensioneerden zelf te houden (dus zonder partner) of het in 2 dagen te laten plaatsvinden. Ook te kiezen voor een externe locatie was een optie. Maar dit alles ging ons tot heden nog iets te ver. Bovenstaande heeft als oorzaak, het steeds groter wordende aantal gasten, waardoor de beschikbare accommodaties in het ziekenhuis te klein worden. Door een beetje meer aandacht van de Catharijners aan de gepensioneerden te geven is gebleken dat veel mensen dit toch op prijs stellen. Want voor de Catharijners opgericht werden kwamen er maar ca. 100 mensen op zo n gepensioneerdendag. Evenals de uitjes, begonnen op 21 april 2006 met 14 mensen, nu gaan er al ruim 85 mee op reis. Maar de Catharijnerscommissie zal de hele situatie, eventueel in overleg met de RvB, dit jaar eens rustig bekijken hoe alles in goede banen geleid kan worden. Iets later dan gedacht kwam Drs. P. Batenburg dus een toekomst visie geven over het ziekenhuis waar o.a. de financiële situatie ook aan de orde kwam. Die was niet al te goed, maar door de zaak goed aan te pakken, zou daar in de toekomst een oplossing voor gevonden worden.

11 Wij als gepensioneerden hebben dit in het verleden ook meegemaakt, o.a. met ontslagen van de afgestudeerde leerling-verpleegkundigen. Maar met de schouders eronder zijn we hier ook weer bovenop gekomen. Te snel, vonden wij, moest de heer Batenburg weer aan zijn interne verplichtingen voldoen. Tot aan het diner om uur kon iedereen nog wat bijpraten onder het genot van een drankje waarna het restaurant in een mum van tijd gevuld was met druk bij-pratende gepensioneerden. Het diner, bestaande uit het voorgerecht: zoet-zure bietjes met gerookte zalm, kruidenmayonaise en cassave chips werd zeer gewaardeerd. Na het hoofdgerecht: kalfsoester met een hoedje van champignons en gratin van aardappelen volgde het nagerecht: een chocoladetaartje met champagneparfait. De rode en witte wijn, alsmede het mineraalwater maakte de zaak compleet ofschoon we voordat we om ca uur naar huis gingen nog gebruik konden maken van een koffiebuffet. Bij de uitgang kreeg men nog een attentie mee en deze geslaagde dag was weer ten einde want negatieve geluiden zijn ons niet ter ore gekomen. O ja, nog een pluim voor het bedienend personeel!!

12 Inschrijfformulier Spaanse avond Ondergetekende schrijft zich in voor de Spaanse avond op vrijdag 17 april Naam:. Afd.: Hij/zij komt met.. personen. Handtekening, Inzenden voor 8 april 2009 aan secretariaat OVC Inschrijfformulier Vlooienmarkt mei 2009 Ondergetekende:. Pers.nr.: Schrijft zich in voor deelname aan de vlooienmarkt op 16 mei. Ik wil kramen huren voor de in de aankondiging vermelde prijs. Ik betaal kontant op de dag / ik wil een inhouding op mijn salaris van juni (doorhalen hetgeen niet van toepassing). Handtekening: Inzenden voor 1 mei 2009 aan secretariaat O.V.C. Inschrijfformulier Paaseieren zoeken. Ondergetekende:.. Afd.:.. Komt met.. kinderen naar het Paaseieren zoeken op zaterdag 11 april Handtekening, Inzenden voor 5 april 2009 aan het secretariaat O.V.C.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2010 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Half februari en de mossel/visavond van 16 april is al volgeboekt! Ook kregen wij voor het verschijnen van deze uitgave

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het voorjaar staat weer voor de deur, voor de een betekend dat de tuin doen, voor de ander het huis een schilderbeurt

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 1-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Wij zijn zeer verheugd over de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen over de opknapbeurt van onze Kontaktdoos,

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2 2013 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de Voorzitter Verder in dit nummer informatie 3 voorstellen 4 activiteiten 5 Inschrijf formulier terugblik slipcursus 6 Ladies night 7 agenda

Nadere informatie

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2007 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de vakantieperiode hebben een aantal vrijwilligers zich ingespannen om het inwendige van de Kontaktdoos nog eens

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de hoop dat iedereen van zijn welverdiende vakantie heeft kunnen genieten maken wij ons weer op voor het komende

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 14 Activiteiten Walcheren Oktober 14 Verslagje Rommelmarkt Nou het was vroeg op zaterdag 20 september. We waren heel nieuwsgierig wat de dag voor ons zou brengen. Hier op de foto was het nog erg rustig bij

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend digitil 14 - juni 2014 In deze digitil: Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend Loterij Reünie Ladies Night & Men s Night Feestweekend Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Mijn AGOK Het Agok is een laagdrempelig koor, waar plezier in het zingen met elkaar op de eerste plaats komt. Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Dit introductieboekje is bedoeld

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Vermetten Pupillenkamp 2017

Vermetten Pupillenkamp 2017 Vermetten Pupillenkamp 2017 Aan alle pupillen van de voetbalvereniging GILZE en hun ouders/verzorgers. Het 24ste jaar van het pupillenkamp komt er weer aan. Dit jaar valt het kamp als vanouds weer tijdens

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

1-2009 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

1-2009 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 1-2009 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het was een drukke start van dit seizoen, een volgeboekte mosselavond, een geslaagd bierfeest, een goed bezochte speelgoedbeurs

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 Belcampo Leescafé van Bibliotheek De Hallen Hannie Dankbaarpassage 10 in Tramremise De Hallen 1053 RT Amsterdam 020 30 32 886 www.cafebelcampo.nl gary@cafebelcampo.nl

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. In 1895 werd het imposante 17de-eeuwse grachtenhuis, inclusief inboedel

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Februari 2013

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Februari 2013 Activiteiten Walcheren Februari 2013 zon 3 febr Strandwandeling Voor echte bikkels! Ook eens even lekker uitwaaien? We gaan lopen langs het strand, totdat we het koud krijgen en dan zoeken we lekker een

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Brochure zaalhuur. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en aanbiedingen!

Brochure zaalhuur. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en aanbiedingen! Brochure zaalhuur Bij Café Zaal Bij van Dijk is het ook mogelijk om uw feest op de meest persoonlijke manier mogelijk te vieren. U kunt de compleet opgeknapte zaal achter het café vanaf heden afhuren voor

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Vermetten Pupillenkamp 2019

Vermetten Pupillenkamp 2019 Vermetten Pupillenkamp 2019 Aan alle pupillen van de voetbalvereniging GILZE en hun ouders/verzorgers. Het 26ste jaar van het pupillenkamp komt er weer aan. Dit jaar is het kamp de afsluiter van het voetbalseizoen.

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2011 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharina-ziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 juni

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni ontmoetingscentrum Het Theehuis

Het Theeblaadje Juni ontmoetingscentrum Het Theehuis Het Theeblaadje Juni 2014 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi.

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi. SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR VOORZITTER PENNINGMEESTER Piet Gijzen Carola Meek - Vriezen 0316-529377 0316-333973 pietgijzen@online.nl c.meek@liemerscollege.nl SECRETARIS ALGEMENE ZAKEN Brenda Stolk-Lourens

Nadere informatie

High Tea met Kerstworkshop

High Tea met Kerstworkshop High Tea met Kerstworkshop Volledig assortiment van Oasis Agenda Workshops Klik hier om de online versie te bekijken High Tea met Kerstworkshop Wederom organiseert Biss Floral een aantal gezellige middagen

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Bowling Vereniging Spierdijk

Bowling Vereniging Spierdijk Bowling Vereniging Spierdijk Organiseert op 24, 25 en 26 Februari 2017 33 e Grote Prijs van Spierdijk NBF Erkenning : 2017/C518 Beste bowlingvrienden en vriendinnen, Op 24,25 en 26 februari 2017 is het

Nadere informatie

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2012 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 sept.

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2011 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Evenementen kalender 2011 22-26 juni Europesche Bedrijfssportspelen Hamburg 6 juli Leeskring 19.00 uur onderwerp: Hongerjaren van Mohammed Choukri

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

1-2010 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

1-2010 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 1-2010 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Druk bezette kienavonden, uitbreiding van het aantal rikkers, volle bak met de mossel/visavond, ruim 100 bezoekers

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2012 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 dec.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

PROGRAMMA AUTO PUZZEL TOCHT BARBECUE CABERET: KLUN & KNOFFELHAKKE AFSLUITEND ONTBIJT

PROGRAMMA AUTO PUZZEL TOCHT BARBECUE CABERET: KLUN & KNOFFELHAKKE AFSLUITEND ONTBIJT PROGRAMMA in en bij de grote feesttent op het terrein van Teak & Tún (het Zuid 39) parkeren op het terrein aan de overkant van de weg VRIJDAG 4 SEPTEMBER ZATERDAG 5 SEPTEMBER ZONDAG 6 SEPTEMBER AUTO PUZZEL

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

gastvrije informatie diners - lunches - feesten - bruiloften - recepties - vergaderingen

gastvrije informatie diners - lunches - feesten - bruiloften - recepties - vergaderingen gastvrije informatie diners - lunches - feesten - bruiloften - recepties - vergaderingen Welkom Dames en Heeren Dit zijn de eerste woorden van de Burgemeester van Zoetermeer anno 1924 bij het openen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Jaarverslag De samenstelling van het bestuur per 31 december 2017 was als volgt : bestuurslid

Jaarverslag De samenstelling van het bestuur per 31 december 2017 was als volgt : bestuurslid Jaarverslag 2017 Dorpshuis De Nesse van de Stichting Dorpshuis Nes aan de Amstel vastgesteld door het bestuur van de Stichting Dorpshuis Nes aan de Amstel d.d. 9 april 2018 Inhoud: 1. Het bestuur 2. Activiteiten

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand september. september 2016

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand september. september 2016 WelzijnsPaletActueel september 2016 Voor u, het programma van de maand september. Na een afwisselende en gezellige vakantieperiode rond het thema Vive Espana starten we met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle 190204 Juffrouw Annemarie Na een warm afscheid van juffrouw Monique is vandaag juffrouw Annemarie Vink gestart als nieuwe collega op OBS Goejanverwelle. We heten haar van

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Situa e Dag 1 : zaterdag Vrienden hebben jullie uitgenodigd om mee iets te gaan drinken. Jullie weten op voorhand al hoe het eraan toe gaat gaan. Om d

Situa e Dag 1 : zaterdag Vrienden hebben jullie uitgenodigd om mee iets te gaan drinken. Jullie weten op voorhand al hoe het eraan toe gaat gaan. Om d Welkom vrijdagavond Zaterdag 10 oktober organiseert Welzijnsschakel Ommekeer een gezamenlijke groenten en fruitaankoop voor gezinnen met een laag inkomen. De verkoop gaat door van 10u tot 14u in de Kloosterstraat

Nadere informatie