S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern."

Transcriptie

1 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern.

2 Van de voorzitter Beste lezers, Het voorjaar staat weer voor de deur, voor de een betekend dat de tuin doen, voor de ander het huis een schilderbeurt geven (gebruik dan onze verfpas voor uw aankopen) en weer anderen gaan er op uit. Er op uit gaan kan als je gebruik maakt van onze entreebewijzen van de diverse attractieparken (zie elders in dit blad) je een hoop geld besparen. Maak er als lid gebruik van! Een iets minder leuke mededeling is dat wij, dankzij de fiscus die het niet leuker kan maken, genoodzaakt zijn de prijzen in de Kontaktdoos enigszins aan te passen. Ook de fabrikanten laten zich niet onbetuigd, wat te denken van 15 eurocent verhoging van een flesje appelsap van 0,20 ltr. Maar schrik niet 1,25 voor een pilsje is nog steeds een weggeefprijs. De mossel-vis avond is deze keer helemaal volgeboekt en dat doet ons deugd. Denk eraan een vlooienmarkt tijdig te bestellen en wil je nog een gezellige barbecue avond meemaken schrijf je dan ook hiervoor in. Een prettig, sportief en zonnig voorjaar gewenst. OVC website Met ruim 3000 bezoeken zijn wij niet geheel ontevreden, maar het kan nog beter. Kijk eens op onze site op of gebruik de link op het intranet Hierop staan alle activiteiten en aanbiedingen, zodat u vlot deze kunt bekijken en doorklikken om u verder te informeren danwel uw boeking te doen.

3 Evenementen kalender maart Contactmiddag van de Catharijners 21 maart Mossel-vis avond 22 maart Paaseieren zoeken 28 maart Kienen 8 april Slotavond Riktoernooi 18 april Open Country avond 25 april Laatste Kienavond van het seizoen 29 april Contactmiddag van de Catharijners 2 en 3 mei NBF Tennis-voetbal-volleybaltoernooi te Geldrop 17 mei Vlooienmarkt 27 mei Contactmiddag van de Catharijners 27 juni Spaanse avond 4 juli Babbel-Borrel-Barbecue avond 5 juli 17 aug. Vacantie Terugkerende activiteiten: Computerclub: maandagavond vanaf uur Badmintonclub vrijdagavond vanaf uur Biljartclub: maandagavond vanaf uur Countrylinedancing:donderdagavond vanaf uur Schietclub: maandagavond vanaf uur Tennis, binnen: dinsdagavond en zaterdagmiddag Tennis, buiten: dinsdagavond en zaterdagmiddag Motorclub: regelmatig toertochten en weekenden. Voetbalclub: van april tot oktober, zomeravondcompetitie op wisselende dagen Rikken: 2 de dinsdag van de maand in de wintermaanden Kienen: zie agenda Spaanse les: dinsdag, woensdag en donderdagavond.

4 Vlooienmarkt op 17 mei Jawel, het is al weer bijna zover, op 17 mei organiseren wij wederom de alom bekende vlooienmarkt op P 2. Uw zolder, schuur of kasten vol met voor u overbodige spullen welnu: maak ze te gelde. Huur een kraam of meerdere voor de prijs van 16,00 per kraam en breng u w spullen aan de man of vrouw. Geen lid? Dan betaald u 17,50 per kraam. Met altijd zo n kleine honderd kramen is het een levendige markt, die zoals de ervaring leert altijd goed is voor een duizendtal bezoekers. Inschrijvingen voor kraamhuur met de bon verderop in dit blad. Ja ook dit jaar verkopen wij weer toegangskaartjes voor Plopsaland. U kunt dit jaar weer terecht in de Panne, Hasselt en Coo. Vanaf volgend jaar krijgen we ook een Plopsaland in Nederland en wel in Coevorden. Onze prijzen: de Panne 17,50 - Indoor Hasselt 12,50 Coo 15,00 Kinderen tot 85 cm gratis- van 85 tot 100 cm 5,00 Verkrijgbaar aan de bar op de openingstijden van de Kontaktdoos.

5 Babbel Borrel Barbecue avond. Ja, we weten het, het lijkt nog ver weg, maar op 4 juli houden wij weer ter afsluiting van het seizoen onze jaarlijkse B-B-B-avond. Nog even voor de vakantie, onder het genot van een uitgebreide barbecue en een drankje buurten over het afgelopen seizoen. De BBQ bestaat uit 4 soorten vlees, meerdere sauzen, salade, stokbrood, fruit en een toetje. Gaar gebakken door onze bekende grillers zal het weer een streling voor de tong worden. Om aan deze avond vanaf uur onder het genot van een rustig achtergrondmuziekje deel te nemen dient u het inschrijfformulier in dit blad te gebruiken, wat wij voor 15 juni van u terugverwachten. O ja, de prijs: 11,00 Paaseieren zoeken. Zaterdag 22 maart bent u met uw kinderen weer van harte welkom om uur in de Kontaktdoos, van waaruit we starten om de paaseieren te gaan zoeken die de Paashaas heeft verstopt in de tuin rond het ziekenhuis. Natuurlijk wordt er ook weer voor wat vertier voor de kleintjes gezorgd. U hoeft zich voor deze activiteit niet vooraf aan te melden, maar gewoon met uw kinderen komen!

6 O.V.C. Riktoernooi Met 44 deelnemers was de 6 e speelronde van het 33 e Riktoernooi goed bezet. Een bijzondere 6 e ronde. Voor het eerst in 33 jaar is de onwaarschijnlijk hoge score van 159 punten in 20 spelletjes gehaald. Dat presteerde de heer D. Donders, die maar liefst 17 van de 20 keer plus punten behaalde. Een tweede opmerkelijke prestatie komt op naam van de heer H. van Esch die met nog twee speelronden te gaan, met 433 punten al 159 (159 is puur toeval!) vóórstaat op de heer H. Berendsen, de nummer twee van het algemeen klassement. Op 8 april a.s. behoort het 33 e O.V.C.- Riktoernooi alweer tot het verleden en zijn de voorbereidingen voor het 34 e toernooi reeds in volle gang. Belangstellenden die overwegen om aan het volgende toernooi te gaan deelnemen zijn (om de sfeer te proeven) op 8 april van harte welkom in de Kontaktdoos. In de eerstvolgende Stop!Kontakt vindt u de data waarop dit volgende toernooi gespeeld wordt.

7 Ook voor deze parken hebben wij entreekaarten beschikbaar. Kijk voor openingstijden op resp.: Een bezoek aan deze site s geeft u meteen een indruk van wat u kunt verwachten en geeft alvast wat voorpret. Dan nu onze prijzen: Walibi World 21,00 = een korting van 6,00! Dolfinarium 18,50 = een korting van 5,50! Hellendoorn 16,00 = een korting van 3,00! Ook deze kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar tijdens de openingsuren. Spaanse avond. Op 27 juni organiseren wij wederom een Spaanse avond. Spaanse gitarist, flamenco danseressen, Spaanse wijn en tapa s, en niet te vergeten de Sangria, wat wil je nog meer?

8 Speciaal aanbod. Exclusief voor de O.V.C. leden! Onze leden die van mooie auto s houden kunnen nu tegen inlevering van deze pagina en na gemaakte afspraak op tel. nr drie kwartier rondrijden in deze Ferrari voor de eenmalige prijs van 75,00 Natuurlijk zult u als u hier gebruik van maakt dit moment willen vereeuwigen en wij zijn benieuwd naar deze foto s, waarvan we dan in het volgende blad een collage zullen opnemen. Stuur ze daarom in naar ovc@iae.nl, de meest sprekende foto wordt beloond met een fles Champagne.

9 Maandag 14 januari jl. massale belangstelling gepensioneerden middag! Met een record aantal personen van ruim 350 senioren vond er op 14 januari j.l. een matinee met diner plaats. Om kon iedereen terecht in het personeelsrestaurant voor koffie met een heerlijk groot vers koffiebroodje en natuurlijk het onderling bijpraten. Gespreksstof genoeg! Zo te merken kon het wel tot s-avonds duren, maar met wat extra vertraging i.v.m. technische problemen met de audiovisuele verbinding kon Roelof Jonkers ons daarna, met z n allen in de Wintertuin, toch nog bijpraten over wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurde in ons Catrien. Hierna werd iedereen door de Catharijners-commissie van harte welkom geheten met natuurlijk de beste wensen voor Na een bedankje aan de directie voor de gastvrije ontvangst vond er middels een presentatie een terugblik plaats van de activiteiten van de Catharijners in Hierna was er onder het genot van een drankje de mogelijkheid om de eerder gestarte gesprekken voort te zetten of een bezoekje te brengen aan de oude afdeling. Dat bijpraten gebeurde in onze ogen in een wat te krappe ruimte, waar volgend jaar beslist een andere oplossing voor gevonden zal worden. Om uur vond dan het diner plaats in het restaurant dat volledig in beslag werd genomen door de oudgedienden met hun partners. Een menukeuze die door allen zeer gewaardeerd werd, zeker door de omlijsting van een Trumpeter Merlot of Chardonnay. Na de koffie en de verrassing in de vorm van een door de samensteller gesigneerd exemplaar van Cusina Catharina konden we om uur huiswaarts keren na een gezellig drukke bijeenkomst.

10 Uitstapje op 16 april helemaal volgeboekt! Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat onze uitstapjes echt de moeite waard zijn. Het aantal deelnemers van de vorige keren wordt steeds overschreden. We moeten nu al met een dubbeldekker op reis. En als we met twee bussen moeten gaan rijden zal de prijs omhoog moeten, maar dan nog is het aantrekkelijk. Alle ingeschreven deelnemers hebben inmiddels een brief met uitvoerige reisinformatie ontvangen en we zien hen dus op 16 april om uiterlijk 8.45 tegemoet op het parkeerterrein aan de Oude Torenstraat. Evenementen kalender van de Catharijners 25 maart (en dus niet zoals abusievelijk vermeld in de reminder de 28 e ) Een lezing en film door dhr. Jaap Wijdenes uit Beek en Donk van het IVN over weidevogels en de bescherming daarvan. 16 april Onze bovenstaande reis : Klompen Varen Glas 29 april Contactmiddag in de Kontaktdoos met presentatie van foto s van 16 april. 27 mei De laatste contactmiddag voor de vakantie in de Kontaktdoos Alle middagen van tot uur Na de vakantieperiode beginnen we weer op dinsdag 30 september. En u weet het: als Catharijner kunt u ook deelnemen aan alle OVC evenementen die in de algemene evenementenlijst staan. Maak er dus gebruik van!

11 Op 26 februari gaf Harry Steeghs ons een dia-presentatie over paddenstoelen. Tientallen soorten, vooral uit Nederland, passeerden de revue, vergezeld van een deskundige uitleg. We hebben dus dieper in het bos kunnen kijken, maar kabouters hebben we niet gezien. Voor wie nog geen gebruik maakt van de contactmiddagen op de laatste dinsdag van de maand tussen en uur bent U van harte welkom met evt. partner, vriend of vriendin om bij te praten, te buurten over alles en nog wat. Regelmatig wordt deze middag gecombineerd met een presentatie over een of ander onderwerp. Zie hiervoor de evenementenkalender van de Catharijners in dit katern. Het kopje koffie of thee krijgt u van ons! Dinsdag 25 maart is iedereen, eventueel vergezeld van familie of vrienden weer welkom bij een presentatie door Jaap Wijdenes, die iedereen wil laten zien hoe mooi de natuur is en wat eraan gedaan wordt om die te behouden. Door het veranderende gebruik van landbouwgronden is het voor de weidevogels onmogelijk hun broedsels uit te broeden. dus vogels) te redden. Vandaar nesten zoeken en met de boer afspraken maken om zodoende zoveel mogelijk nesten (en Verder belevenissen van de spreker die o.a. zelf een keer de vinder was van het 1 e kievitsei.

12 Voorjaarsvakantie met veel feest(vrije-) dagen. Voor het eerst sinds jaren valt Koninginnedag (30 april), Hemelvaart (1mei), Bevrijdingsdag (5mei) en Pinksteren (11 en 12 mei) in de voorjaarsvakantie (ook wel Pinkstervakantie genoemd) van het basis en voortgezet onderwijs. Haal uw ziektekosten terug bij de belasting. Wist u dat u veel kosten die te maken hebben met een (chronische) ziekte of handicap helemaal of gedeeltelijk terug kunt krijgen van de belastingdienst? Uw uitgaven voor vervoer van of naar het ziekenhuis, eigen bijdragen vor zorg, huisapotheek en dieetkosten zijn aftrekbaar van de belastingen. Er is een website en voor mensen die geen internet hebben een brochure die uitlegt hoe u die uitgaven terug kunt verdienen. De site brengt stapsgewijs in beeld hoe u het volle pond haalt voor teruggave. Kijk op Of bel de belastingbrochure via (ma-di-wo van tot uur) Wist u dat? - Sinaasappels oorspronkelijk uit China komen - Dat de gemiddelde auto per dag 23 uur stilstaat (hoezo file?) - Geheugen verbeteren : meer lezen, puzzelen, schaken etc., minder TV kijken - 1 handje pinda s per week verkleint de kans op ouderdomsziekten met 8% en nog een handje pinda s verkleint het risico op hart- en vaatziekten met 11% omdat pinda s voornamelijk onverzadigde vetten (omega3) en geen cholesterol bevatten. - Een broodje kroket beter is dan een broodje kaas (een broodje kroket bevat geen calcium, maar wel ijzer, vitamine B12 en niet meer calorieën dan kaas. Kaas bevat veel onverzadigde vetten en flink wat zout, waardoor de bloeddruk stijgt, maar bevat wel heel veel calcium wat onze botten sterk maakt, dus. ) - Een geheugen als een zeef? Geen zorgen, komt in de beste families voor, met name bij 40 plussers. Kans op een exemplaar van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Schrijf dan naar: Leef!, Postbus LB Utrecht o.v.v. Geheugen of mail naar : leef@serviceapotheek.nl o.v.v. Leef!

13 Hotelbonnen Nog steeds beschikbaar!! Bij ons voor 1,50 verkrijgbaar aan de bar. Voor ver weg en dichtbij, kijk eens op Deze folder over zeereizen naar Newcastle en Schotland, inclusief bungalow vacanties wordt ons tegenwoordig electronisch aangeboden. Liefhebbers en geïnteresseerden worden verzocht een mailtje te sturen naar zodat wij deze mailing naar u door kunnen zetten en u uitgebreide informatie kunt bekijken en boeken met onze code, waardoor een aantrekkelijke korting krijgt. WEEKENDJEWEG.NL Ook deze folder is electronisch beschikbaar via onze website, klik op de link en gebruik inlogcode: select en wachtwoord: WWS0401 Op deze site de bekende hotels, bungalowparken en vacantiereizen van de vroegere folders. Doe u voordeel ermee! Wij wensen u alvast plezierige dagen Uw huis een voorjaarsbeurt? Maak gebruik van uw kortingspas, het kan tot 25% schelen op uw rekening. Geen pasje?, vraag het aan op het secretariaat, liefst per ovc@iae.nl

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 1-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Wij zijn zeer verheugd over de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen over de opknapbeurt van onze Kontaktdoos,

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2009 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Evenementen kalender 2009 20 maart Kienen 3 april Mossel Visavond 10 april Open Country avond 11 april Paaseieren zoeken 14 april Slotavond Riktoernooi

Nadere informatie

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2007 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2007 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de vakantieperiode hebben een aantal vrijwilligers zich ingespannen om het inwendige van de Kontaktdoos nog eens

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2010 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Half februari en de mossel/visavond van 16 april is al volgeboekt! Ook kregen wij voor het verschijnen van deze uitgave

Nadere informatie

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

4-2008 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 4-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, In de hoop dat iedereen van zijn welverdiende vakantie heeft kunnen genieten maken wij ons weer op voor het komende

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2008 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de voorzitter Beste lezers, Het 33 e Riktoernooi is alweer achter de rug en met een stijgend aantal deelnemers. Een compleet volgeboekte Mossel-visavond

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2 2013 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Van de Voorzitter Verder in dit nummer informatie 3 voorstellen 4 activiteiten 5 Inschrijf formulier terugblik slipcursus 6 Ladies night 7 agenda

Nadere informatie

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 2-2011 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharina-ziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 juni

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern.

3-2012 S T O P K O N T A K T. Met CATHARIJNERS katern. 3-2012 S T O P! K O N T A K T Met CATHARIJNERS katern. Informatie Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis. Het Stop!Kontakt is het kwartaalblad van de O.V.C. Uw reacties of copy kunt U voor 1 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Deze maand. Welkom. Schoolreisje. Schoolfotograaf. Obstacle Run

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Deze maand. Welkom. Schoolreisje. Schoolfotograaf. Obstacle Run NIEUWSBRIEF September 2018 Deze maand Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4, 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Do 13 sep Informatieavond grp 1 en 2, 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen 17 t/m 21 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen 7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen ===================================== 21 maart Kienen Er staan weer

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

PROGRAMMA SEIZOEN 2019

PROGRAMMA SEIZOEN 2019 PROGRAMMA SEIZOEN 2019 Za. 6 apr. 19.30 u. KIENEN. Za. 13 apr. 19.30 u. KIENEN. PAASWEEKEND Vr. 19 apr. 19.00 u. Za. 20 apr. 11.00 u. KENNEDY-MARS tot 15.00 u. 19.30 u. KIENEN. Zo. 21 apr. 14.00 u. PAASEIEREN-RAPEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

De gezellige Zomer- maanden

De gezellige Zomer- maanden Programmaboekje Zomer 2013 De gezellige Zomer- maanden Dit Boekje is van:.. Afdeling: Beste bewoners, familieleden, collega s, vrijwilligers en andere belangstellenden Zomer 2013 staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Juni 2018 Waarderingsmenu 2018 Voor de inschrijving voor het Waarderingsmenu 2018 wordt nog hard gewerkt. De rede hiervan is dat we dit jaar een digitaal formulier willen. Dit geeft

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2013

Het Theeblaadje Juni 2013 Het Theeblaadje Juni 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Hierbij ontvang je de juli editie van de Ditjes&Datjes van KC Pampus.

Hierbij ontvang je de juli editie van de Ditjes&Datjes van KC Pampus. Deze nieuwsbrief is in BCC gestuurd naar alle KC Pampus leden. Geacht KC Pampus lid, Hierbij ontvang je de juli editie van de Ditjes&Datjes van KC Pampus. In deze zomerse editie: - Seizoen afgesloten met

Nadere informatie

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 LENTEACTIE Verzamel punten en maak uw keuze uit het ruime geschenkassortiment. Zo geniet u achteraf nog eens van uw voordelige aankoop! Spaaractie geldig

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we Omdat verschillende opstellingen mogelijk zijn kunt u altijd het gevoel houden in een sfeervolle loft of moderne eetkeuken te toeven. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te

Nadere informatie

NBF Opleidingsbrochure 2013-2014 Wedstrijdleiders

NBF Opleidingsbrochure 2013-2014 Wedstrijdleiders NBF Opleidingsbrochure 2013-2014 Wedstrijdleiders Nederlandse Bowling Federatie Veenendaal, oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding 3 Opleiding wedstrijdleider 4 Wedstrijdleider niveau 1 5 Wedstrijdleider

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie