Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd"

Transcriptie

1 Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd U zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben : een compleet nieuwe lay- out van Sportplan/HandballAction/TrainerOnline! Niet zo maar een nieuwe lay- out, nee een compleet nieuw systeem met nieuwe mogelijkheden om handbaltrainers van nog meer gemakken te voorzien. Allereerst zult u bij het inloggen gevraagd worden om u opnieuw te registreren. Dit is nodig om onder meer de onderlinge communicatie tussen trainers mogelijk te maken. NHV leden opegelet!! Vanaf dit moment krijgt ELKE HANDBALVERENIGING die aangesloten is bij het NHV een EIGEN CLUBACCOUNT!! Dit biedt de mogelijkheid om maximaal 10 trainers onder te brengen in een eigen clubnetwerkje. Werkwijze : * NIEUW : Elke handbalvereniging krijgt van het NHV een code. Deze code kan 10x gebruikt worden om maximaal 10 trainers van Sportplan/HandballAction/TrainerOnline gebruik te laten maken. Er komt 1 trainer die als coördinator optreedt waarna er dus nog 9 extra trainers de groep van 10 completeren. * NIEUW : Automatisch komen deze 10 trainers bij elkaar in het nieuwe Mijn Team onderdeel van de database. De 10 trainers kunnen dan materiaal met elkaar delen als ze dat willen. Ongekende mogelijkheden bieden zich aan om nu eens een echt technisch en tactisch verenigingsplan op te zetten, want alles kan met elkaar online gedeeld worden! Natuurlijk kun je ook eigen, privé mappen maken met je eigen oefeningen en trainingen. * NIEUW : ALLE TRAINERS (gediplomeerd of niet) hebben TOEGANG tot ALLE MATERIAAL dat is gereserveerd voor TrainerOnline. Werkwijze overgang van bestaande clubaccounts : Alle bestaande clubaccounts komen te vervallen. De inmiddels opgebouwde eigen database van trainingen, oefeningen en ander materiaal gaat mee over naar het nieuwe systeem. De coördinator kan dan zorgen dat al het materiaal weer met zijn/haar groep trainers gedeeld kan worden. Verder Huidige full- account gebruikers Moeten zich ook opnieuw registreren, waarna al hun reeds ontworpen materiaal beschikbaar komt in de nieuwe omgeving. Nieuwe gratis gebruikers zonder NHV code Registreren zich via de aangegeven weg en krijgen toegang tot maximaal 15 oefeningen. Ze krijgen geen toegang tot de kant- en- klare trainingen van de database.

2 Nieuwe full- account gebruikers Registreren zich via de aangegeven weg en krijgen toegang tot alles in de gehele database. Handleiding Sportplan/HandballAction/TrainerOnline Registreren Allereerst moet u inloggen in TrainerOnline. NHV leden loggen in via de normale weg : online of via U kunt ook direct naar gaan. Als u inlogt komt het onderstaand pop- up venster op uw scherm. Kies de optie : nu upgraden en klik dus Hier klikken

3 U krijgt nu een aantal vensters met enkele keuzemogelijkheden om een profiel va u te maken. Kies dat wat voor u van toepassing is. Uiteindelijk wordt u gevraagd om een nieuwe gebruikersnaam op te geven. Dit moet vanaf nu een GELDIG E- MAIL adres zijn!!! H et wachtwoord verzint u zelf. Wel goed onthouden. Ook wordt u gevraagd naar de NHV code. Deze code is eenmalig aan uw club gestuurd. Je hebt deze code per se nodig om je te registreren als NHV lid bij TrainerOnline. Vraag hierom bij uw vereniging!!!! Samen met code, e- mailadres en nieuw wachtwoord registreert u zich in het nieuwe systeem. Geldig e- mail adres!! Kies JA als de gegevens juist zijn. Nogmaals gebruik een geldig e- mail adres!! Onmiddellijk zal er daarna een mailtje binnenkomen op het opgegeven e- mailadres waarin een link staat die u moet klikken om uw registratie te bevestigen. Negen andere clubleden komen daarna uw Mijn Team aanvullen als ze zich ook registreren met dezelfde code. Deze mensen verschijnen straks op de startpagina als u inlogt in Mijn Team

4 Enkele beperkingen De mogelijkheid om gedeelde mappen te maken met trainingen en nieuwe zelfgemaakte oefeningen zal pas in September klaar zijn. Daarvoor dus even geduld. We zijn ingelogd : het HOME venster. Midden bovenaan uw gegevens. Klik op Bewerk uw profiel om gegevens te veranderen. Mijn team : hier uw team uw clubtrainers met de mogelijkheid het team uit te bereiden. Klik op Mijn team uitbereiden :

5 U kunt clubtrainers, maar ook anderen die lid zijn van Sportplan/HandballAction/TrainerOnline toevoegen. Het tabblad OEFENINGEN Een training maken Klik op het tabblad oefeningen Klik op een leeftijdscategorie naar keuze Klik op een map naar keuze

6 De rubriek start standaard op met een zo maar een oefening. Klik op een oefening in het rechter venster om die oefening te bekijken. Deze komt dan in de plaats van de groot afgebeelde oefening. Klik op het zwarte pijltje (soms is het alleen een afbeelding die niet bewegen kan! Er is dan geen zwart pijltje.) rechts onderaan de afbeelding om te oefening te zien bewegen. Vind je de oefening OK, klik dan op de knop : voeg toe aan clipboard.

7 Je ziet nu de oefening rechts bovenaan op je scherm in het clipboard verschijnen. Voeg op deze wijze je oefeningen toe die je nodig hebt voor je training. (ideale NHV training = inleiding / warming- up + 2 trainingsthema s met elk zo n 3-4 oefeningen en een afsluiting : totaal dus oefeningen voor een uur training) Training bewaren en printen Klik daarvoor op Edit & Save Plan In het hoofdvenster verschijnt uw training. Geef de training een naam en voeg de trainingsdoelen in. Door op de blauwe plusjes te klikken kunt u verder nog andere zaken aanvullen Klik dan op Bewaar.

8 Bovenaan het nu blauwe venster verschijnen een aantal keuzemogelijkheden. Publiceer : uw deelt uw training met iedereen die het maar wil. U heeft hier een extra code voor nodig van Sportplan (buiten NHV om!) Op het volgende scherm kunt u daarom vragen. Diashow : geeft een mooie vergrote diashow van jouw gemaakte training. Klik op het kruisje links bovenaan om te stoppen.

9 Deel : een nieuw venster opent zich en uit uw team kiest u de mensen met wie u de training wil delen. Vink daarvoor de naam aan en klik : Deel met de geselecteerde mensen. Bewerk : geeft een aantal werktuigen om uw training te bewerken.

10 Het blauwe plusteken geeft de mogelijkheid om oefeningen van het clipboard toe te voegen aan je training. Pas zichtbaar als je de training opnieuw opslaat! Het potloodje : geeft mogelijkheid om zelf extra tekst toe te voegen. Vink dan ook Notes Visible YES aan als je jouw extra tekst wil afdrukken. Het tekentje met de rode plus en het klembord : hiermee zet je de gekozen oefening op het klembord (terug) Met de blauwe pijlen kunt u de volgorde van de oefeningen veranderen. Door op de vuilnisbak te klikken kunt u een oefening uit uw training verwijderen.

11 Vergeet niet de training daarna weer op te slaan!! Bovenaan kunt u de mogelijkheid kiezen de training af te drukken. U krijgt dan de keuze uit verschillende lay- out mogelijkheden. Let op : alleen A4 papier.

12 Het tabblad : speelveld Hiermee kunt u zelf oefeningen tekenen. Kies uit de verschillende veldjes. Kies uit de verschillende tekengereedschappen en icoontjes. Sleep deze naar het speelveld, trek lijnen nadat u op de lijnsoort geklikt heb. Sla de oefening op of voeg deze toe aan het clipboard.

13 Het tabblad : Mijn zaken Hier staan alle door u opgeslagen bestanden : trainingen, oefeningen. Naast map (aan de linkerkant) staat Maak nieuwe. Hiermee kunt u een nieuwe map maken. Vul de gegevens in en klik dan op Maak map. De nieuwe map (hier Test2) verschijnt onder de al bestaande mappen.

14 Klik op het blauwe icoontje om de trainingen : te openen, te bekijken, te verplaatsen naar een map, te kopiëren of te verwijderen. Door de training te openen krijgt u weer de mogelijkheden die even eerder genoemd staan : delen, bewerken etc Tabblad : NHV trainingen. Klik op het tabblad, klik op een leeftijdscategorie, klik op een training, klik op het blauwe icoontje en kies bekijken of openen. Als u de training opent kunt u deze eventueel bewerken.

15 Het tabblad : Vragen Onder stel een vraag kunt u een vraag stellen. Deze verschijnt dan onder Nieuwste vraag : handbal. U vraag zal beantwoord kunnen worden door andere gebruikers van TrainerOnline of door een expert op het gebied van training geven. Klik het vragenarchief om alle vragen op het gebied van handbal te bekijken.

Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd

Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd U zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben : een compleet nieuwe lay- out van Sportplan/HandballAction/TrainerOnline! Niet zo maar een nieuwe lay- out,

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave - 1 - Je hebt bij het NHV een code aangevraagd. Je hebt aangegeven een gediplomeerd trainer te zijn.

Handleiding. Inhoudsopgave - 1 - Je hebt bij het NHV een code aangevraagd. Je hebt aangegeven een gediplomeerd trainer te zijn. - 1 - Handleiding Je hebt bij het NHV een code aangevraagd. Je hebt aangegeven een gediplomeerd trainer te zijn. Dit NHV lidmaatschap bestaat uit : toegang tot de database om : alle leeftijdscategorieën,

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave : - 1 -

Handleiding. Inhoudsopgave : - 1 - - 1 - Handleiding Inhoudsopgave : Pag. 1 Inhoudsopgave Pag. 2 Prijzen Pag. 3 lid worden / betaling Pag. 4 betalen vanuit België / de startpagina (de interface) Pag. 5 Menu 1 : gebruikersinfo Pag. 6 Menu

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave - 1 -

Handleiding. Inhoudsopgave - 1 - - 1 - Handleiding Inhoudsopgave : Pag. 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 7 Pag. 8 Pag. 9 Pag. 12 Pag. 14 Pag. 17 Inhoudsopgave Menu 1 : de startpagina : interface Menu 1 : messenger : mail functies Menu

Nadere informatie

Deel 3: geavanceerde functies

Deel 3: geavanceerde functies Opdracht 17 In dit deel komen de functies van het beheerdersgedeelte aan de orde. In het beheerdersgedeelte kunnen leerlingen, groepen en leerkrachten worden aangemaakt en ingedeeld. Deze taak zal de ICT-coördinator

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding voor de website:

Handleiding voor de website: Handleiding voor de website: www.nvaa-leden.nl Inhoudsopgave 1) Inloggen inloggen 3x verkeerd wachtwoord ingetypt wachtwoord wijzigen 2) Account Afbeelding uitzoomen inzoomen uploaden Profiel Hoofdmail

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie september Powered by Parantion

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie september Powered by Parantion Helpdesk groeidocument@swvamsterdamdiemen.nl Handleiding digitaal groeidocument Versie september 2018 Powered by Parantion In deze handleiding Inloggen 3 Overzichtsscherm 4 Nieuwe leerling toevoegen (overhalen

Nadere informatie

Stappenplan App maken

Stappenplan App maken WAT IS APPMACHINE? Als je een app wilt maken, dan kan dit onder andere met het programma AppMachine. AppMachine is een online toolkit waarmee je zonder kennis van programmeren eenvoudig en snel een app

Nadere informatie

Handleiding Management Drives

Handleiding Management Drives Handleiding Management Drives Viewer Download de Management Drives viewer op: www.managementdrives.com/md-viewer-update Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik

Nadere informatie

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Inloggen schoolstart.online. Via de website http://schoolstart.online is het voor leerkrachten mogelijk om in te loggen op de start.me omgeving van de eigen school.

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding gebruikershandleiding 1. ONDERHOUDEN VAN FOTOALBUM OPLADEN VAN FOTO S VIA PC Surf naar www.framashoe.be/wp-admin & log in op de website. Vink Onthoud mij aan zodat je niet telkens opnieuw je gebruikersnaam

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool

Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool 1. Hoe voeg ik foto s toe aan mijn profiel? 3 2. Hoe voeg ik klassenfoto s toe? 7 3. Hoe voeg ik fotoalbums toe? 11 4. Hoe zoek en bekijk ik klassenfoto s? 13

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Handleiding. Dillen Joenne, Verhoeven Nick, Van Tendeloo Quinten

Handleiding. Dillen Joenne, Verhoeven Nick, Van Tendeloo Quinten Handleiding Dillen Joenne, Verhoeven Nick, Van Tendeloo Quinten Schooljaar 2014-2015 I N HOUODSOPGAVE 1. ACCOUNT AANMAKEN 2. AAN DE SLAG MET EVERNOTE 3. NOTITIEBOEK MAKEN 4. MAAK JE EERSTE NOTITIE 5. STAPELS

Nadere informatie

Handleiding digitale leeromgeving Kidsweek in de Klas

Handleiding digitale leeromgeving Kidsweek in de Klas Al het digitale lesmateriaal van is in LessonUp te vinden. In deze handleiding leggen we uit hoe u met het lesmateriaal van in LessonUp aan de slag kunt en vertellen we welke mogelijkheden u nog meer met

Nadere informatie

Handleiding. Online database met duizenden activiteiten.

Handleiding. Online database met duizenden activiteiten. Handleiding Online database met duizenden activiteiten www.doenkids.nl /DoenKids @DoenKids @doenkids Inhoudsopgave Samenvatting 3 Inloggen in DoenKids 4 Activiteiten kiezen 5 Activiteiten zoeken 5 Activiteit

Nadere informatie

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie januari Powered by Parantion

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie januari Powered by Parantion Helpdesk groeidocument@swvamsterdamdiemen.nl Handleiding digitaal groeidocument Versie januari 2019 Powered by Parantion In deze handleiding Inloggen 3 Overzichtsscherm 4 Nieuwe leerling toevoegen (overhalen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

Wordpress Handleiding Het aanmaken van pagina s

Wordpress Handleiding Het aanmaken van pagina s Wordpress Handleiding Het aanmaken van pagina s In deze handleiding wordt het toevoegen of het bewerken van pagina s in Wordpress uitgelegd WordPress Handleiding Het aanmaken en bewerken van pagina s Webmyday

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017

WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017 WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017 Agenda My Drive en Gedeeld met mij Favoriete mappen en bestanden - Met ster Kleur van een map wijzigen Kopie maken van een bestand in Google Drive Bestanden

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAININGEN

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAININGEN TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAININGEN Versie Het maken en wijzigen van trainingen Laatste update: 28 december 2012 Welkom Via onze website kunt u zeer eenvoudig oefenvormen en trainingen

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 7 5 Voeg je boek toe in diddit... 8 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Handleiding leerplatform van Vonk

Handleiding leerplatform van Vonk Handleiding leerplatform van Vonk Inhoud Inloggen op het leerplatform:... 2 Je profiel aanpassen... 3 Je profielgegevens aanpassen:... 3 Een foto of omslagfoto toevoegen aan je profiel... 4 Je instellingen

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 6 5 Voeg je boek toe in diddit... 7 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen?

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen? Ui UIT-DATABANK Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken Handleiding Vragen? shari.platteeuw@co7.be UiT-databank: what s in a name? Als erfgoedvereniging is het van belang

Nadere informatie

Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013

Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013 Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013 Inloggen Ga naar http://stork.sovon.nl U komt in het volgende inlogscherm terecht: Log in met uw gebruikersnaam (1) en uw wachtwoord (2). Als

Nadere informatie

Aanmelden op het Office 365 portaal

Aanmelden op het Office 365 portaal Aanmelden op het Office 365 portaal Met bovenstaande accountgegevens kan je je aanmelden op het Office 365 portaal op http://portal.office.com In het bovenste tekstveld vul je jouw gebruikersnaam in. Vergeet

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Weebly: Stappenplan voor docenten

Weebly: Stappenplan voor docenten Weebly: Stappenplan voor docenten Stap 1: Registratie Ga naar http://education.weebly.com/ Voordat u aan de slag kunt met Weebly moet u zich inschrijven. U vult uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in en

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

Aan de slag met de vernieuwde iomniwize

Aan de slag met de vernieuwde iomniwize Aan de slag met de vernieuwde iomniwize STAP 1 : inloggen via www.iomniwize.be kan je nog steeds inloggen met je vertrouwde login en wachtwoord. Je komt op deze startpagina terecht. STAP 2 : mijn profiel

Nadere informatie

Handleiding Website. versie: 2.2

Handleiding Website. versie: 2.2 Handleiding Website versie: 2.2 Voorwoord. Om de leden van onze vereniging altijd goed op te hoogte te houden, gebruiken wij onze website. Hierop staat altijd de meest actuele informatie. In deze handleiding

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter

Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter 1) Ga naar de site van de school en ga via het menu naar onze school leeft. Daar klik je op fotokiekjes en vervolgens kies je de klas (of algemeen)

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

1. Links invoeren, wijzigen en verwijderen

1. Links invoeren, wijzigen en verwijderen 1. Links invoeren, wijzigen en verwijderen In deze snel op weg handleiding leert u stap voor stap hoe u links kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen. Met de module Links kunt u links naar andere websites

Nadere informatie

Inleiding en quick start handleiding

Inleiding en quick start handleiding Welkom Inleiding en quick start handleiding Versie 1.3 P 1 Voor dat u begint Deze handleiding laat u in het kort zien hoe u met MaxClass start, hoe u mensen uitnodigt en wat de verschillende functies zijn.

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Als je na het volgen van deze handleiding nog steeds niet kan inloggen, neem dan contact op met de Xtilton ServiceDesk

Als je na het volgen van deze handleiding nog steeds niet kan inloggen, neem dan contact op met de Xtilton ServiceDesk Wachtwoord opnieuw instellen Het is vervelend als je wachtwoord niet meer werkt of je account is vergrendeld. Het is nu in veel gevallen mogelijk om 24 uur per dag zelfstandig je wachtwoord aan te passen.

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Twitter?

Hoe maak ik een account aan op Twitter? Hoe maak ik een account aan op Twitter? Met deze stappen voltooid u het aanmaken van uw eigen Twitter account. STAP 1 Ga naar twitter.com. Zoals u hieronder ziet, bent u op de startpagina van het kanaal.

Nadere informatie

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College ICT t eam VOB O Office 365 - Installatie instructies Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College Handleiding Office 365 Activeren En Installeren.pdf ICT-team - Martijn de Vries

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Je kan het Wandelboekje terugvinden via of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Je kan het Wandelboekje terugvinden via   of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Wandelboekje Je kan het Wandelboekje terugvinden via www.wandelboekje.be of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Nieuw wachtwoord aanmaken Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord

Nadere informatie

Wordpress Handleiding Woocommerce

Wordpress Handleiding Woocommerce Wordpress Handleiding Woocommerce In deze handleiding is uitleg te vinden over het toevoegen of het bewerken van producten in de plugin Woocommerce in Wordpress. WordPress Handleiding Producten in Woocommerce

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Wordpress Handleiding Mediabibliotheek

Wordpress Handleiding Mediabibliotheek Wordpress Handleiding Mediabibliotheek In deze handleiding wordt de mediabibliotheek van Wordpress behandeld WordPress Handleiding De mediabibliotheek Webmyday 2018 STAP 1 1. Log in op de website Ga naar

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Internet Explorer 7 (IE7)

Internet Explorer 7 (IE7) Internet Explorer 7 (IE7) 1. HET VENSTER Het venster van Internet Explorer 7 ziet er als volgt uit: Het venster bestaat uit volgende onderdelen: De knoppen Volgende en Vorige. Adresbalk hierin vullen we

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Office365

Handleiding Office365 Handleiding Office365 Inhoud Inloggen op de webmail.... 2 Het gebruik van de webmail.... 3 Nieuw bericht maken... 3 Bericht doorsturen / beantwoorden... 4 E-mail mappen gebruiken... 4 E-mail handtekening

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

DWO BASISHANDLEIDING. Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut. VERSIE 26 oktober 2010

DWO BASISHANDLEIDING. Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut. VERSIE 26 oktober 2010 DWO Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut BASISHANDLEIDING VERSIE 26 oktober 2010 Basisihandleiding DWO 1 oktober 2010 Inhoud 1. Gebruikers... 3 Gast... 3 Gebruiker met account... 3 2. Accounts

Nadere informatie

Stappenplan huren van materiaal

Stappenplan huren van materiaal Stappenplan huren van materiaal Vanaf januari 2018 kan je gemeentelijk materiaal enkel huren via het online platform I-rent. In dit stappenplan staat hoe je inlogt, een reservatie aanmaakt - wijzigt -

Nadere informatie

Google Drive. Wat is google drive. Wat heb je nodig en wat krijg je. Je aanmelden aan de cloud

Google Drive. Wat is google drive. Wat heb je nodig en wat krijg je. Je aanmelden aan de cloud Google Drive Wat is google drive Google drive is het cloud systeem van google. Je kan er documenten, beelden, films. op kwijt. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van hun online applicaties zoals google

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

INHOUD. Handleiding AgriPlace_1.6.0.docx 1 20

INHOUD. Handleiding AgriPlace_1.6.0.docx 1 20 INHOUD Inloggen en invullen gegevens... 2 Profiel... 4 Starten met een nieuwe beoordeling... 6 Overzicht... 7 Gewassen... 8 Bewijsstukken... 9 Hergebruik bewijsstukken... 11 Vragenlijsten... 13 Afronden

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Handleiding web mail

Handleiding web mail Handleiding web mail Handleiding web mail 5-12-14 Versie 1.2 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Het maken, versturen, verplaatsen en zoeken van een E-mail.... 5 Nieuw bericht/vergaderverzoek... 5 Het verwijderen

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding De WordPress 3.5 Beginners Handleiding Internetbureau Elephant april 13 Inhoud Introductie... 2 Inloggen... 3 Het dashboard... 5 Berichten en pagina's... 6 Nieuw Bericht... 6 Nieuwe Pagina... 8 Afbeeldingen,

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Office 365. Tips and tricks

Office 365. Tips and tricks Office 365 Tips and tricks Sint-Janshof vzw De Ranken Inge De Cleyn Schooljaar 2016-2017 Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Aanmelden... 2 E-mail... 2 Mail versturen... 2 Mails klasseren... 4 Verdelen in mappen...

Nadere informatie

Webredactie dashboard

Webredactie dashboard Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheermogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Kloklezen. Veerle Van Vooren

Kloklezen. Veerle Van Vooren Kloklezen Veerle Van Vooren veerle.vanvooren@arteveldehs.be Ontwikkeling Rika-Tika Doel: ontwikkeling van wetenschappelijk onderbouwde software voor kloklezen Troeven: Voldoende instellingen zodat je perfect

Nadere informatie

Handleiding Procesarchitectuur Herziening

Handleiding Procesarchitectuur Herziening Handleiding Procesarchitectuur Herziening Beheerders scholen po.onderwijsenexaminering.nl Inhoud Inleiding... 3 Meerdere schooleigen omgevingen... 3 Contact... 3 Inloggen... 4 Beveiliging... 4 Inloggen

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie