T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Een compleet verkoopprogramma (inclusief je persoonlijkheidstest)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Een compleet verkoopprogramma (inclusief je persoonlijkheidstest)"

Transcriptie

1 T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Een compleet verkoopprogramma (inclusief je persoonlijkheidstest) info@commercium.nl +31(0)

2 2 Inleiding Een goed aanbod verkoopt zichzelf Een uitspraak die we regelmatig horen. Wat zou het makkelijk zijn als deze uitspraak zou kloppen. De consument Waarom zijn technieken en vaardigheden belangrijk? De moderne consument is mondig, beschikt over kennis en verwacht een professionele verkoper die in staat is te helpen bij de koopbeslissing. Wil je de klant overtuigen en verkopen zonder te pushen? Dan zijn de juiste kennis, vaardigheden en technieken noodzakelijk. T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Hoe leer je succesvol verkopen zonder te pushen? Kies voor het T.O.P 1 programma van De Verkoopschool en leer handelen zoals topverkopers in de consumentenmarkt dat doen: Richten op de behoefte van de klant en willen zichzelf niet bewijzen Bekwaam zijn in het stellen van vragen Uitstekend leren luisteren en niet voor de klant denken Bewust worden van je gedrag en het effect op de klant Een autoriteit worden (duidelijk, deskundig, betrouwbaar) Succesvol verkopen zonder te pushen

3 3 Inhoud Inleiding... 2 Inhoud... 3 Het T.O.P 1 programma... 4 Voor wie?... 4 Waar staat T.O.P voor?... 5 Wat maakt het T.O.P 1 programma uniek?... 6 Opbouw van het programma... 7 Het investeringsoverzicht De betalingsprocedure Commercium De Verkoopschool... 11

4 4 Het T.O.P 1 programma Het T.O.P. 1 programma biedt je kennis, technieken en vaardigheden die noodzakelijk zijn n om succesvol te kunnen verkopen zonder te pushen. Onder leiding van een Expert ga je de juiste kennis en vaardigheden leren om succesvol te verkopen en klanten te binden. Zo is er een thuisprogramma om je verkoopkennis te verbeteren en een online oefenprogramma. Je bepaalt zelf een geschikte tijd en plaats om het thuisprogramma te volgen. Iedere maand volg je een praktijktraining bij De Verkoopschool of bij je eigen bedrijf. Na de training ontvang je een opdracht om te oefenen in de praktijk. Het programma kan afgerond worden met een eindtoets (optioneel). Voor wie? Dit programma is speciaal bedoeld voor mensen die succesvol willen adviseren en verkopen aan de consument: > VERKOPERS in de retail die adviserend verkopen; > VAKSPECIALISTEN die behandelingen en producten verkopen; > VERKOOPADVISEURS die diensten aan de consument verkopen.

5 5 Waar staat T.O.P voor? De drie stappen van het T.O.P. programma staan voor: Theorie over het verkopen leer je thuis met het uitgebreide handboek Online oefenen doe je thuis met het online verkoopprogramma Praktijk trainingen in een klein team of via privélessen Kenmerken Groepsgrootte 1 tot 6 personen Persoonlijke intake online Brainclick persoonlijkheidstest Online verkoopprogramma De online intake vooraf aan het verkoopprogramma 1 DISC persoonlijkheidstest en een individuele sessie om de test en de intake te bespreken Om thuis te oefenen in de online leeromgeving Verkoop trainingsessies 6 sessie van een dagdeel, waarvan één de kickoff Bij privéles zijn de sessies per keer 2 uur Frequentie: maandelijks Lesmateriaal Intake Opleidingsboek Praktijkopdrachten Locatie Examen Bij jouw bedrijf of bij Commercium Optioneel

6 6 Wat maakt het T.O.P 1 programma uniek? Wat maakt het T.O.P 1 verkoopprogramma uniek? Duurzaam resultaat door de unieke combinatie van de leermethoden Welk probleem lost het aanbod voor de klant op? De drempel om te verkopen door de angst om te pushen! Waarom is het aanbod nuttig voor de klant? Meer omzet, meer tevreden klanten en persoonlijke groei! Welke kenmerken van het aanbod zijn onderscheidend t.o. v de Hoge resultaten, persoonlijke aanpak, doordacht, door 20 jaar ervaring!

7 7 Opbouw van het programma STAP 0. DE PERSOONLIJKE INTAKE ONLINE Je ontvangt vooraf aan de kick-off een intakevragenlijst online. Deze vragen hebben betrekking op jouw communicatiestijl en je manier van verkopen. Je zwakke en sterke punten worden in kaart gebracht. Nadat de intakes bestudeerd zijn bij De Verkoopschool wordt er een samenvatting gemaakt met de leerpunten. STAP 1.DE PERSOONLIJKHEIDSANALYSE EN EEN INDIVIDUELE BESPREKING VAN DE TEST Je ontvangt een Brainclick-persoonlijkheidstest die je thuis online gaat invullen. Tijdens de bespreking van jouw test gaan we in op je eigen voorkeurgedrag en de verschillende communicatiestijlen van anderen. Je wordt je bewust van je eigen voorkeurgedrag en het effect daarvan op anderen. STAP 2 DE KICK-OFF MEETING Tijdens de Kick-off meeting starten we met het bespreken van de verschillende persoonlijkheidstypen in het team om optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Vervolgens behandelen we de verkoopsituatie waarin de verkoper, de klant en het aanbod een rol spelen. De intakes worden besproken, het opleidingsprogramma wordt uitgelegd en je ontvangt je persoonlijke inlogcode voor de online leeromgeving. STAP 3 EFFECTIEF COMMUNICEREN Tijdens het onderdeel communicatie gaan we actief aan de slag met de communicatievaardigheden. Hoe belangrijk is lichaamstaal, hoe presenteer je jezelf professioneel, welke koopsignalen geven je klanten af? Het doel is je communicatie met de klant te verbeteren.

8 8 STAP 4. DOELGERICHT KLANTGESPREKKEN VOEREN Het doelgericht klantgesprekken voeren staat tijdens dit onderdeel centraal: je leert hoe je een gesprek goed opbouwt, welke woorden je het beste kunt gebruiken, wat gespreksbedervers zijn en hoe je met het stellen van de juiste vragen de wensen en behoeften van de klant achterhaalt. STAP 5. DE VERKOOPTECHNIEKEN In dit onderdeel staan de verkooptechnieken centraal. Tijdens de stappen van het koop- en verkoopproces heb je verkooptechnieken nodig. Je leert de belangrijkste verkooptechnieken die nodig zijn om je aanbod te verkopen zonder te pushen. STAP 6. HET OVERTUIGEN VAN DE KLANTEN STAP 7. DE EINDTOETS Hoe kun je de klant overtuigen? Je leert de klant op een positieve manier te beïnvloeden. Hoe ga je effectief om met koop- en prijsbezwaren? Tijdens het laatste onderdeel staat het thema de klant overtuigen centraal. Je leert hoe je bezwaren ombuigt, hoe je effectief omgaat met klanten die twijfelen, en op welke manier je de klant overtuigt. De eindtoets bestaat uit een theoretisch- en een praktijkgedeelte en een eindgesprek. Wanneer alle onderdelen (theorie, online programma en de vaardigheden) met een voldoende zijn afgesloten ontvang je het certificaat van De Verkoopschool. Wanneer er niet wordt deelgenomen aan de eindtoets ontvang je een bewijs van deelname.

9 9 Unieke aanpak: Blended Learning Blended Learning zorgt voor hoge resultaten. Het is een combinatie van een persoonlijkheidstest, zelfstudie, online oefenen, vaardigheidstrainingen en praktijkopdrachten. Alle onderdelen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en versterken elkaar voor het hoogst haalbare resultaat! 6 unieke manieren van leren: online intake Brainclick-persoonlijkheidstest zelfstudie uit het handboek oefenen in de online leeromgeving vaardigheidstrainingen praktijkopdrachten actieplan Beoordelingen deelnemers T.O.P. 1 verkoopopleiding Deelnemers waardeerden de verkoopopleiding met een gemiddeld cijfer van 9. Reacties van deelnemers: Ik heb mijn omzet duidelijk verhoogd en ben super enthousiast Een zeer complete opleiding, met veel praktisch oefenen. Hierdoor heb ik direct het geleerde in de praktijk kunnen toe te passen Ik ben persoonlijk enorm gegroeid en dat is niet alleen zakelijk maar ook privé erg waardevol. Het werken in teams is leuk en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Mijn klanten zijn enthousiast omdat ze mijn aanpak meer als advies ervaren Het is direct toepasbaar in de praktijk, ik merkte direct een stijging van de omzet. Ik ben meer over mijzelf te weten gekomen en hoe ik op anderen reageer De opleiding is de investering zeker waard, je leert veel en het beklijft Waarom heb ik zo lang gewacht? Had ik veel eerder moeten doen Wat heb je aan producten als je ze niet kunt verkopen?

10 10 Het investeringsoverzicht Het maandbedrag voor de verkoopopleiding per deelnemer Bij een groep van 3 6 personen Privé les 175,00 235,00 [optioneel] Examensessie per persoon, eenmalig 150,00 Het bedrag is inclusief de persoonlijkheidstest en exclusief reiskosten. Indien nodig worden deze kosten in overleg vastgesteld. Genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor de algemene voorwaarden verwijzen we naar De betalingsprocedure De opleidingsinvestering kan gespreid worden betaald over een periode van 8 maanden De eerste termijn dient betaald te worden na aanmelding, vòòr de intake Je ontvangt maandelijks een factuur met het maandbedrag. Op de factuur staat de begin- en einddatum vermeld Indien je het bedrag in één keer betaalt bij aanmelding, dan ontvang je 5% korting Indien je door omstandigheden niet kan deelnemen aan de training, dan mag je een vervanger sturen naar eigen keuze.

11 11 Commercium Commercium creëert de voorwaarden voor uw succes Meer winst voor uw onderneming of bedrijf is onze passie. Dankzij 20 jaar ervaring in strategie, (internet) marketing, verkoop en sales, organisatie en management en de kennis van de experts creëren we de voorwaarden voor jouw succes. De Verkoopschool Ècht leren verkopen doe je bij De Verkoopschool! De onderscheidende aanpak zorgt ervoor dat je echt leert verkopen. Je benut beter je verkoopkansen en verhoogt de tevredenheid van de klanten. Dankzij het unieke verkoopprogramma dat al 20 jaar enthousiaste reacties oproept, ontdek je waar je persoonlijke kracht ligt en hoe je als een echte professional verkoopt zonder te pushen. De T.O.P verkoopprogramma s zijn speciaal bedoeld voor mensen die rechtstreeks verkopen aan de consument. Het programma bestaat uit een combinatie van een Brainclick analyse met persoonlijkheidstest theorie, online oefenen en persoonlijke vaardigheidstrainingen en praktijkopdrachten op maat. Het programma wordt altijd afgestemd op je bedrijf, je wensen, persoonlijkheid en ervaringen. Met het T.O.P programma benut je als professionele verkoper beter je kansen en verkoop je meer aan tevreden klanten.

T.O.P. 1 Compleet Verkoopprogramma

T.O.P. 1 Compleet Verkoopprogramma T.O.P. 1 Compleet Verkoopprogramma Inclusief online modules Adviserend & relatiegericht verkopen Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inhoudsopgave Inhoud... 1 Inleiding...

Nadere informatie

T.O.P. 1 Online. Advies & Verkoopprogramma. Commercium +31(0)

T.O.P. 1 Online. Advies & Verkoopprogramma. Commercium  +31(0) T.O.P. 1 Online Advies & Verkoopprogramma Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inhoudsopgave Inhoud... 1 Inleiding... 2 De onderdelen van het programmma... 3 Aanpak en investering...

Nadere informatie

T.O.P. Leidinggeven aan een team

T.O.P. Leidinggeven aan een team Compleet programma, inclusief online leeromgeving Effectief leidinggeven als Topmanager Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inleiding Goede leiders zijn de managers die

Nadere informatie

T.O.P. Losse Verkooptrainingen On Demand

T.O.P. Losse Verkooptrainingen On Demand T.O.P. Losse Verkooptrainingen On Demand Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Kies zelf de T.O.P. Verkooptraining die bij jou past! De T.O.P. Verkooptrainingen On Demand

Nadere informatie

T.O.P. 1 Verkooptrainingen

T.O.P. 1 Verkooptrainingen T.O.P. 1 Verkooptrainingen On Demand Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inhoudsopgave Inhoud... 1 Inleiding... 2 De trainingen... 3, 4 Aanpak... 5 Geheimhouding & over

Nadere informatie

BEDRIJFSANALYSE. Interne analyse. Externe analyse. Commercium +31(0)

BEDRIJFSANALYSE. Interne analyse. Externe analyse. Commercium  +31(0) BEDRIJFSANALYSE Interne analyse Externe analyse Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 De belangrijkste vragen... 2 De aanpak... 3 Investeringsoverzicht...4

Nadere informatie

Bedrijfsanalyse. Interne analyse. Externe analyse. Commercium +31(0)

Bedrijfsanalyse. Interne analyse. Externe analyse. Commercium   +31(0) Interne Externe Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inleiding De markt verandert continu en het gedrag van klanten staat ook niet vast. Daarom is het nuttig om, om de zoveel

Nadere informatie

BEDRIJFS ANALYSE. Interne analyse. Externe analyse. Commercium +31(0)

BEDRIJFS ANALYSE. Interne analyse. Externe analyse. Commercium  +31(0) BEDRIJFS ANALYSE Interne Externe Commercium www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 De belangrijkste vragen... 2 Aanpak en investeringsoverzicht... 3

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Commercieel Excelleren (4 dagen)

Commercieel Excelleren (4 dagen) Commercieel Excelleren (4 dagen) Wilt u uw mindset en verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals in Nederland? Kies dan voor de

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Behoeftegericht verkopen

Behoeftegericht verkopen TRAINING Behoeftegericht verkopen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEHOEFTEGERICHT VERKOPEN Klanten kopen geen producten. Ze kopen wat die

Nadere informatie

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding YourCapability Sales- en Accountmanagementopleiding YoungCapacity sales biedt jonge salestalenten het YourCapability programma aan. Dit is een post-hbo sales- en accountmanagementopleiding gericht op sales

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Opleiding Vertegenwoordiger.

Opleiding Vertegenwoordiger. Opleiding Vertegenwoordiger www.bpmo-academy.nl Wat doet een Vertegenwoordiger? Een vertegenwoordiger is iemand die namens een bedrijf klanten of mogelijke klanten bezoekt om ze te enthousiasmeren voor

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

SUCCESVOL IN KLANTCONTACT

SUCCESVOL IN KLANTCONTACT Een leerweg voor inbound, outbound en schriftelijk klantcontact WAAROM DEZE LEERWEG In een klantcontactomgeving maken we gebruik van telefoon, mail, social media of andere kanalen. Het is hierin essentieel

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

Order 2 Cash Professional

Order 2 Cash Professional Order 2 Cash Professional Keser Academy Steeds meer bedrijven brengen focus aan in het Order-2-Cash proces. Het zijn dan ook de customerservicemedewerkers die naast kritisch bekijken of de processen nog

Nadere informatie

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld.

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Leergangen 2019-2020 Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Hoe werkt het? 1. Kies de leergang die jij graag wilt volgen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Wat

Nadere informatie

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt?

Nadere informatie

TRAINING. Showroomverkoop. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Showroomverkoop.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Showroomverkoop www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING SHOWROOMVERKOOP Het is eigenlijk een felicitatie waard, want het verkooptraject is

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Workshop Communicatie vaardigheden

Workshop Communicatie vaardigheden Workshop Communicatie vaardigheden Communicatie vaardigheden, effectief communiceren kun je leren De manier waarop wij met elkaar communiceren is cruciaal voor een goede relatie. Je boodschap kan nog zo

Nadere informatie

SUCCESVOL IN KLANTCONTACT

SUCCESVOL IN KLANTCONTACT Een leerweg voor inbound, outbound en schriftelijk klantcontact WAAROM DEZE LEERWEG In een klantcontactomgeving maken we gebruik van telefoon, mail, social media of andere kanalen. Het is hierin essentieel

Nadere informatie

Prospecteren met succes

Prospecteren met succes TRAINING Prospecteren met succes www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PROSPECTEREN MET SUCCES De meeste verkopers hebben er een hekel aan en veel

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Quiris

Nadere informatie

Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer

Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt? Durf

Nadere informatie

SUCCESVOL IN SALES. Een leerweg voor sales & accountmanagement. Pieterman & Partners

SUCCESVOL IN SALES. Een leerweg voor sales & accountmanagement. Pieterman & Partners Een leerweg voor sales & accountmanagement WAAROM DEZE LEERWEG Sales is de fundering voor een gezonde organisatie. Het is van groot belang je relaties te beheren en uit te bouwen, doelstellingen te behalen

Nadere informatie

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Naast de huidige in-house trainingen is er ook op individuele basis een aanbod van trainingen waaraan oio-medewerkers kunnen deelnemen. Deze trainingen zijn gericht op

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

PRAKTISCH INZICHT IN SALES

PRAKTISCH INZICHT IN SALES PRAKTISCH INZICHT IN SALES LEER IN JOUW EIGEN TEMPO, TIJD- EN PLAATS ONAFHANKELIJK NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EFFICIËNTE COMBINATIE TUSSEN LIVE EN ONLINE LEREN! 2 INLEIDING Ben je werkzaam in de sales

Nadere informatie

Training Soft skills voor technici

Training Soft skills voor technici Training Soft skills voor technici Soft skills voor technici, sterker door persoonlijke vaardigheden Je bent goed in je werk. Je bent vakinhoudelijk een expert en op de hoogte van de ontwikkelingen op

Nadere informatie

De apotheker is de coach! coaching van medewerkers

De apotheker is de coach! coaching van medewerkers De apotheker is de coach! coaching van medewerkers De apotheker is de coach! coaching van medewerkers Inleiding Als apotheker heb je een breed en veeleisend takenpakket in een complexe werkomgeving. Je

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving -

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - Het vak van intern adviseur De meeste interne adviseurs hebben vaak twee beroepen: naast het vak

Nadere informatie

Persoonlijk Salesprogramma - Adviesbureau TTM. Sterk in Sales! Start januari 2014

Persoonlijk Salesprogramma - Adviesbureau TTM. Sterk in Sales! Start januari 2014 Sterk in Sales! Start januari 2014 Het salesprogramma is bedoeld voor medewerkers en verkopers die zich in onderstaande situaties herkennen: Je denkt dat sales iets voor je is, of je directeur wil je graag

Nadere informatie

Training: Beter Verkopen in 1 Dag. Voor wie?

Training: Beter Verkopen in 1 Dag.   Voor wie? Training: Beter Verkopen in 1 Dag https://rendemensgroei.nl/beterverkopenin1dag/ Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een meerdaagse verkooptraining niet zo goed bij u past. Tijdens deze ééndaagse power

Nadere informatie

Klassikale, verkorte of zelfstudie opleiding gericht op certificering

Klassikale, verkorte of zelfstudie opleiding gericht op certificering IPMA C training Ervaring is de optelsom van uw eerder gemaakte fouten! Klassikale, verkorte of zelfstudie opleiding gericht op certificering Doelgroep Projectmanagers die 3 tot 8 jaar ervaring hebben in

Nadere informatie

Ondernemerschap Programma. Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf

Ondernemerschap Programma. Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf Telers Ondernemerschap Programma Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf Haal meer uit uzelf en vergroot uw kansen in de markt Niets doen is geen optie Nederlandse fruittelers

Nadere informatie

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Relatiemanagement, investeren in zakelijke relaties Relaties; de mens kan niet zonder. Of het privé is of werk gerelateerd, relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.

Nadere informatie

Uw klant bereidt zich online voor. Doen uw verkopers dat ook?

Uw klant bereidt zich online voor. Doen uw verkopers dat ook? Uw klant bereidt zich online voor. Doen uw verkopers dat ook? Het effectief inzetten van LinkedIn ten behoeve van showroom traffic, winstgevende klanten en fans b e w u s t e o n d e r n e m e r s p r

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

Samenvatting onderzoek Het nieuwe verkopen

Samenvatting onderzoek Het nieuwe verkopen Samenvatting onderzoek Het nieuwe verkopen Inleiding De kracht van consumenten en internet wordt steeds groter. Met de toenemende populariteit van digitale informatie wordt de rol van de verkoper beduidend

Nadere informatie

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen.

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Inspirerend kennis overdragen ''Arjan weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voel om ook echt te oefenen en te delen wat ik

Nadere informatie

Klantgerichte communicatie

Klantgerichte communicatie Klantgerichte communicatie Klantgerichte communicatie Onderwerpen die verwerkt worden in het programma zijn presenteren, vijf wetten van helpen, klantgericht werken en overtuigen. Uiteraard zijn vertrouwen,

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Studiegids training Teamleider productie

Studiegids training Teamleider productie Studiegids training Teamleider productie Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 1.4 Cbt leeromgeving...

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 In deze gids zetten we de details van de opleiding overzichtelijk voor je op een rijtje. Wil jij? Verdieping in je begeleiders vaardigheden

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt?

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt? Inleiding Programma Aanmelden Route PRESENTEREN MET IMPACT Presenteren is meer dan alleen een verhaal vertellen voor een groep mensen. Hoe zorgt u er enerzijds voor dat u uw boodschap duidelijk en krachtig

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd. Voorjaar 2019 Datum Tijd Locatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd. Voorjaar 2019 Datum Tijd Locatie Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

OVERZICHT TRAININGEN

OVERZICHT TRAININGEN OVERZICHT TRAININGEN COMMERCIE TRAINING #8: KLANTGERICHT VERKOPEN TRAINING #9: SUCCESVOL NETWERKEN COMMUNICATIE TRAINING #7: ONTSPANNEN PRESENTEREN TRAINING #21: EFFECTIEF COMMUNICEREN MANAGEMENT EN (PROJECT)LEIDERSCHAP

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

TRAINING Beïnvloeden kan je leren Voor verkopers

TRAINING Beïnvloeden kan je leren Voor verkopers TRAINING Beïnvloeden kan je leren Voor verkopers www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEÏNVLOEDEN KAN JE LEREN VOOR VERKOPERS Beïnvloeden of manipulatie

Nadere informatie

TRAINING Doelgericht communiceren

TRAINING Doelgericht communiceren TRAINING Doelgericht communiceren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING DOELGERICHT COMMUNICEREN In de organisatie nemen de medewerkers van de binnendienst

Nadere informatie

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN RESULTAAT Met succes communicatieve en commercieel technische vaardigheden in verkoop toepassen Meer rendement

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen! Klassikale, verkorte of zelfstudie opleiding gericht op certificering

Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen! Klassikale, verkorte of zelfstudie opleiding gericht op certificering IPMA B training Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen! Klassikale, verkorte of zelfstudie opleiding gericht op certificering Doelgroep Projectmanagers die in de afgelopen 8 jaar meer

Nadere informatie

De Online Life Coaching Opleiding

De Online Life Coaching Opleiding De Online Life Coaching Opleiding Het beste uit jezelf en anderen naar boven halen Wat vliegt de tijd voorbij en wat kun je veel creëren, c.q. beleven in 25 jaar. Trots ben ik om 25 jaar actief te zijn

Nadere informatie

Prospecteren met succes

Prospecteren met succes TRAINING Prospecteren met succes www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PROSPECTEREN MET SUCCES De meeste verkopers hebben er een hekel aan en veel

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 In deze gids zetten we de details van de opleiding overzichtelijk voor je op een rijtje. Afgelopen jaren hebben we Arjan van Dijk uitgenodigd

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie. 16 april uur Den Haag

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie. 16 april uur Den Haag Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

Learn with passion KWALITEIT KENNIS SUCCES

Learn with passion KWALITEIT KENNIS SUCCES KWALITEIT KENNIS SUCCES CONCEPT EN KWALIFICATIE DE DUIDELIJKE VOORDELEN VOOR U Innovatiekracht en hoogwaardige kwaliteit zijn de steunpilaren van het unieke concept van de Swiss Bedding Academy inclusief

Nadere informatie

TRAINING Grote orders binnenhalen

TRAINING Grote orders binnenhalen TRAINING Grote orders binnenhalen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING GROTE ORDERS BINNENHALEN Een kleine order is vaak in één verkoopgesprek

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in Trainers in opleiding Leergang Train de Trainer Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meest openstaat voor verandering. Unieke insteek! De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Outplacement. Via loopbaanadvies naar je nieuwe baan!

Outplacement. Via loopbaanadvies naar je nieuwe baan! Outplacement Via loopbaanadvies naar je nieuwe baan! Outplacement De outplacementprogramma s van Trainingsbureau Ingrid Nagel zijn bestemd voor medewerkers die uw organisatie gaan verlaten en nieuw werk

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen

Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen Tell me Teach me Involve me I will forget I will remember I will learn Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen Al deze trainingen Verbeteren de bestaande commerciële vaardigheden. Zijn speciaal

Nadere informatie

Online Life Coaching Opleiding

Online Life Coaching Opleiding Online Life Coaching Opleiding De Life Coaching Opleiding laat je in 2 maanden ongelooflijk veel groeien en alle kennis verzamelen die je nodig hebt als Life Coach om jezelf en anderen succesvol te begeleiden

Nadere informatie

KLANTGERICHTHEID. klantgericht werken & ondernemen. rendabele klant. Sales Force Consulting Klantgerichtheid: klantgericht werken & ondernemen

KLANTGERICHTHEID. klantgericht werken & ondernemen. rendabele klant. Sales Force Consulting Klantgerichtheid: klantgericht werken & ondernemen KLANTGERICHTHEID klantgericht werken & ondernemen rendabele klant klantgerichtheid tevreden klant trouwe klant inleiding deze presentatie gaat over klantgerichtheid. Kort gezegd gaat klantgerichtheid over

Nadere informatie

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING FINANCIËLE ONDERBOUWING Deze ééndaagse

Nadere informatie

De wervende verenigingsadviseur

De wervende verenigingsadviseur De wervende verenigingsadviseur Inzet op energie en wervend vermogen van de vereniging WHISE ACADEMY De wervende verenigingsadviseur Het boeien en binden van mensen en organisaties in de lokale samenleving

Nadere informatie

De apotheker is de coach! coaching van medewerkers in de apotheek

De apotheker is de coach! coaching van medewerkers in de apotheek De apotheker is de coach! coaching van medewerkers in de apotheek De apotheker is de coach! coaching van medewerkers in de apotheek Inleiding Als apotheker heb je een breed en veeleisend takenpakket in

Nadere informatie

Informatiebrochure 2015. The Eventplanners Institute

Informatiebrochure 2015. The Eventplanners Institute Informatiebrochure 2015 The Eventplanners Institute Voorwoord Welkom bij de opleiding eventplanner bij The Eventplanners Institute! Wanneer er een evenement moet worden georganiseerd, groot of klein, komen

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Verkoopvaardigheden test.

Verkoopvaardigheden test. Verkoopvaardigheden test. Waarom zijn sommige verkopers meer succesvol dan andere? Waarom verkopen en verdienen sommige verkopers twee, drie, vijf of soms zelfs tien keer meer dan anderen? Het gaat uiteindelijk

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management Deze ééndaagse training is gericht op het vaststellen

Nadere informatie

SUCCESVOL IN COACHING

SUCCESVOL IN COACHING SUCCESVOL IN COACHING Een leerweg voor resultaatgericht coachen Pieterman & Partners SUCCESVOL IN COACHING WAAROM DEZE LEERWEG Binnen een resultaatgerichte omgeving is het niet alleen van belang om medewerkers

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie

OPLEIDING Credit Collector

OPLEIDING Credit Collector OPLEIDING Credit Collector www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDIT COLLECTOR Een opleiding van in totaal 4 dagen, met name bestemd voor medewerkers

Nadere informatie

TRAINING Doelgericht communiceren

TRAINING Doelgericht communiceren TRAINING Doelgericht communiceren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING DOELGERICHT COMMUNICEREN In de organisatie nemen meer dan alleen de buitendienst

Nadere informatie

van collectief tot In-Company

van collectief tot In-Company De Innovator Innovator's Toolkit Toolkit Training: Daar wordt je innovatief van van collectief tot In-Company de Innovator opent de ogen voor nieuwe kansen Innovatie in je organisatie De ontwikkelingen

Nadere informatie

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 WORDT EEN PROFESSIONAL 3 Sleutels om succesvol te zijn met Home Marketing Onze privé Facebookgroep Wat is het verschil tussen amateurs en de pro s Wat moet je doen

Nadere informatie

ICT-Updater Via 0-meting naar cursus 1

ICT-Updater Via 0-meting naar cursus 1 Via 0-meting naar cursus Productoverzicht 2019 Via 0-meting naar cursus 1 Januari 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2, opbouw en inhoud... 3 Cursistenomgeving... 3 Begeleideromgeving... 4 Algemene modules...

Nadere informatie

Samen werken aan een slimmere toekomst

Samen werken aan een slimmere toekomst Wij boeien, binden, trainen en bemiddelen professionals met als doel verbetering en vooruitgang van zowel de opdrachtgever als de professional zelf. Samen werken aan een slimmere toekomst Gerichte inzet

Nadere informatie

TRAINING Onderhandelen

TRAINING Onderhandelen TRAINING Onderhandelen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ONDERHANDELEN Iedereen in krijgt vroeg of laat te maken met onderhandelingsmethodes.

Nadere informatie