Renault Clio & Clio Grandtour

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Renault Clio & Clio Grandtour"

Transcriptie

1 Surf voor nog meer Renault Clio naar Renault Clio & Clio Grandtour Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (januari 2017). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Clio-gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renault-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault. Renault verkiest Foto s: A. Bernier, S. Jahn - Printed in EC januari Renault s.a.s. Société par actions simplifiée au capital de ,00 / quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / tél

2 Renault CLIO Seduction never ends De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

3

4

5 Nog moeilijker te weerstaan Laat u verleiden door de onweerstaanbare charme van Renault Clio. Zijn sensuele welvingen onderscheiden hem van zijn concurrenten. Zijn radiatorrooster fascineert. Zijn lichtsignatuur maakt zijn blik geslaagder dan ooit. Geen enkele andere auto in deze klasse heeft zoveel persoonlijkheid. Herteken Clio zoals u hem wilt: zijn design leent zich voor alle personaliseringen, van de dakmotieven over de buitenspiegelkappen tot de sierlijsten. Met Renault Clio beleeft u elke dag nog intenser.

6

7 Dagelijkse fascinatie Renault Clio intrigeert en verleidt. Hij volgt zijn eigen weg en imponeert met een moderne en opvallende blik. Zijn lichtsignatuur met C-vormige 'Pure Vision'- LED-koplampen is van ver herkenbaar. Verfijning van het hoogste niveau! In zijaanzicht onderstrepen de alu 17"-velgen Optemic met diamant look zijn dynamische lijnenspel. Voor Renault Clio telt elk detail.

8

9

10 Aandacht voor elk detail Een verfijnde bekleding, een lederen stuurwiel en een verzorgde afwerking creëren een bijzondere sfeer in het interieur. De bekleding, het dashboard, en de randen rond de verluchtingsmonden en de versnellingspook kunt u personaliseren. U kiest dus zelf de dagelijkse omgeving die perfect bij u past.

11

12

13 GT-Line-pack. Elegant en sportief Met het GT-Line-pack krijgt het design van Renault Clio nog extra dynamiek. Het geeft hem een sportieve en gespierde uitstraling met alu 17"-velgen "GT", specifieke bumpers, antracietkleurige sierlijsten, een verchroomde uitlaatpijp en Renault Sport-deurdrempels. Een explosie van stijl. Elegantie en sportiviteit hand in hand.

14 Renault CLIO R.S. Stimuleer uw competitiegeest Renault Clio R.S., racesensaties in uw dagelijks leven. Pittig design: F1- lamel en spoiler op de voorbumper. Achterklepspoiler, diffuser en dubbele uitlaat achteraan. Drempelverbreders en specifieke 17" en 18"-velgen. De extra LED-verlichting R.S. VISION is een stijlvolle innovatie, gericht op de meest dynamische rijomstandigheden. Aan boord beleeft u technologie in sportmodus: versnellingsbak met dubbele koppeling, schakelhendels aan het stuur en rijmodus R.S. Drive. Om de sensaties helemaal ten top te drijven, bestaat Renault Clio R.S. in Trophy-versie, met zijn exclusieve AKRAPOVIČ-uitlaat met krachtig geluid. Laat u imponeren.

15

16

17 Renault CLIO INITIALE PARIS. Een geraffineerde ervaring Rasechte elegantie. Zijn lichtsignatuur, zijn exclusieve velgen, zijn opvallende lakkleur Rijmgrijs vullen zijn evenwichtige lijnen perfect aan. De bijzonder verfijnde zetels in nappaleder verhogen uw comfort. Ontdek een nieuw niveau van sereniteit met exclusieve serviceaanbiedingen.

18

19 Renault Clio onthult zijn troeven Renault Clio ziet er niet alleen verleidelijk uit. Met zijn uitgekiende technologie en hoogstaande comfortniveau maakt hij elke rit tot een genot voor de zintuigen. Ontdek de al even innoverende als intuïtieve connectiviteit van het Renault R-LINK-systeem en laat u onderdompelen in de sublieme Bose -geluidservaring. Pluk de vruchten van rijhulpsystemen als het Easy Park Assist voor extra sereniteit en het gamma zuinige en krachtige motoren.

20 Reis praktisch en geconnecteerd Renault Clio biedt u de keuze uit drie complete multimediasystemen op maat van uw behoeften. Met het R-LINK-systeem met capacitief aanraakscherm van 7" blijft u elke dag verbonden met de buitenwereld. Maak in alle eenvoud kennis met talloze functies: het TomTom Live-navigatiesysteem, de instellingen voor de rijhulpsystemen en de toegang tot uw favoriete afspeellijsten. Via het aanraakscherm, de bediening aan het stuur of met R-LINK Voice: u kiest zelf hoe u een adres invoert, iemand uit uw telefoonlijst opbelt of een van de vele apps start die u kunt downloaden uit de R-LINK Store. Het Media Nav-systeem biedt een praktisch en intuïtief alternatief. Via het aanraakscherm krijgt u toegang tot nuttige en handige functies zoals navigeren, radio, en audiostreaming of handenvrij bellen via Bluetooth. Met het R&Go-systeem bedient u de multimediafuncties via het scherm van uw eigen smartphone. Koppel uw telefoon aan de autoradio en u krijgt toegang tot de R&Go-functies: in vier personaliseerbare omgevingen kunt u in alle veiligheid navigeren, uw rijmodus controleren, de radio bedienen of telefoneren.

21

22

23 Het BOSE Sound System: geluid in zijn puurste vorm Beleef muziek in al haar intensiteit, dankzij het Bose Sound System. Met een exclusief systeem van 6 luidsprekers en een subwoofer, die verspreid over het hele interieur zijn ingebouwd, is muziek niet gewoon aanwezig, maar omgeeft ze u als in een echt liveconcert. Het klankspektakel met glasheldere hoge tonen en diepe bassen prikkelt al uw zintuigen. Het Bose Sound System geniet een specifieke inrichting van de koffer met een dubbele bodem die de Bose-subwoofer van de kofferruimte scheidt.

24

25 Sterke prestaties en beheersing De ENERGY-motoren van Renault Clio combineren verschillende innovatieve technologieën, waarvan er sommige rechtstreeks uit de autosport komen. Onder meer dankzij het Stop & Start-systeem slagen ze erin een optimaal rijplezier te koppelen aan lage cijfers voor brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot. ENERGY TCe 120 Levendigheid en kracht Geniet van pittige acceleraties en alerte hernemingen. De 118 pk sterke motor levert een koppel van 205 Nm bij t/min en garandeert daarmee in alle omstandigheden een hoge vermogensreserve. Gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, en dankzij directe injectie en het Stop & Start-systeem, beperkt de benzinemotor zijn verbruik tot 5,3 l/100 km*. De distributieketting is volledig onderhoudsvrij. Rijplezier zonder beperkingen ENERGY dci 110 Souplesse en comfort De performante en alerte ENERGY dci 110-motor werd ontwikkeld voor wie lage gebruikskosten wil combineren met rijplezier. Hij ontwikkelt 110 pk en een koppel tot 260 Nm dankzij een krachtigere turbo. In combinatie met de handgeschakelde zesversnellingsbak stelt hij zich tevreden met een geoptimaliseerd verbruik van 3,5 l/100 km*. ENERGY TCe 90 Rijplezier en zuinigheid De ENERGY TCe 90-motor heeft in de volledige cyclus een brandstofverbruik van 4,7 l/100 km* en een CO 2 -uitstoot van 105g/km*. Hij verzekert zowel particuliere als professionele gebruikers erg zuinige verplaatsingen. Zonder daarom het rijplezier te vergeten: zijn koppel van 140 Nm is beschikbaar van in de lage toerentallen, met een hoog comfort en levendige hernemingen in alle omstandigheden als resultaat. Automatische EDC-versnellingsbak De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling en 6 verhoudingen is verkrijgbaar in combinatie met de TCe 120- en dci 90-motor, en op de R.S.-versies. De bak schakelt snel, soepel en schokvrij, zonder vermogensonderbreking. Het brandstofverbruik is vergelijkbaar met dat van een handgeschakelde versnellingsbak. * Brandstofverbruik in de gemengde cyclus. Brandstofverbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de toepasselijke regelgeving.

26

27

28 Chromo zone De kleuren van uw Renault Clio Creatief atelier De interieuraankledingen en uitrustingen Personalisering Alle mogelijke combinaties Essentiële accessoires Uitrustingen die staan voor een stijl Vrijloop De motoren Uitrusting en opties De volledige lijst Afmetingen Volumes en maatschema s

29 Chrome zone Ijswit (369)* Vlamrood (NNP)** Platinumgrjis (D69) Ironblauw (RQH)** behalve Limited en R.S. Sterzwart (GNE) behalve R.S. Intensrood (NPK) behalve R.S. Titaniumgrijs (KPN) behalve R.S. Ivoorwit (D16)* behalve Limited en R.S. Wit Nacre (QNC)** behalve R.S.

30 Rijmwit (QND)*** enkel op R.S. Siriusgeel (J37)*** enkel op R.S. Diepzwart (GNA) enkel op R.S. Versie Initiale Paris Sterzwart (GNE) Ivoorwit (D16)* Rijmgrijs (KNV) * niet-metaalkleur ** speciale metaalkleur *** speciale R.S.-metaalkleur

31 Creatief atelier LIFE 15 -velgen met sierwieldoppen Lagoon Stoffen zetelbekleding Fortunate STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan In de hoogte regelbare komma - hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Dakstaven in de lengte (Grandtour) Renault startkaart 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Elektronische trajectcontrole ESC met antislipsysteem ASR Verlichting in handschoenenkastje en koffer LED-dagrijlichten Aanduiding van de buitentemperatuur 15 -velgen met sierwieldoppen Lagoon Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten vooraan Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Boordcomputer Deurhandgrepen vooraan in koetswerkkleur Radiovooruitrusting 12V-aansluiting Zijdelingse deurbeschermingen onderaan Snelheidsregelaar en -begrenzer Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Stoffen zetelbekleding Fortunate In de hoogte regelbare bestuurderszetel Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Getinte ruiten In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel

32 ZEN 16 -velgen met flexwheels Attractive Stoffen zetelbekleding Rack STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Dakstaven in de lengte in gesatineerd chroom (Grandtour) Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Ruitenwissers vooraan met regelbare interval ECO-modusfunctie (behalve V) 16 -velgen met flexwheels Attractive Sierstrip in chroom op de zijdelingse deurbeschermingen Media-Nav : tablet met aanraakscherm 7 in kleur, bediening aan het stuur, navigatie met Belux-wegenkaart, digitale radio tuner, Bluetooth, Plug & Music, 4x20 W, 4 LS Uitneembare koffervloer (Grandtour) Opbergzakje op de rugleuning van de bestuurders- en passagierszetel Koplampen met sierstrips in chroom Stoffen zetelbekleding Rack Leesspot aan passagierszijde

33 Creatief atelier LIMITED Alu 16"-velgen "Bangka" Stoffen zetelbekleding "Limited" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Buitendecor Chrome Interieurdecor Grey Alu 16"-velgen "Bangka" Mistkoplampen Buitenspiegels in glanzend zwart Stalen reservewiel 15" (Energy TCe 120)* Stoffen zetelbekleding "Limited" Deurdrempels met monogram Limited Passagierszetel met neerklapbare rugleuning (Grandtour) Donkergetinte ruiten achteraan Lederen stuurwiel *vervangt de bandenopblaaskit met compressor

34 INTENS Alu 16"-velgen "Pulsize" Stoffen zetelbekleding "Nat" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Renault handenvrije instap- en startkaart Automatische airconditioning Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regensensor Aanvullende bochtenverlichting LED-achterlichten Alu 16"-velgen "Pulsize" Sierstrip in chroom onderaan de zijruiten en op de achterklep Elektrische ruiten achteraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Lederen versnellingspookknop LED-mistkoplampen met sierlijst in chroom LED-koplampen "Pure Vision" met automatische ontsteking Achteruitrijradar Elektrisch inklapbare buitenspiegels Stalen reservewiel 15" (Energy TCe 120)* Stoffen zetelbekleding "Nat" Passagierszetel met neerklapbare rugleuning (Grandtour) Nappa lederen stuurwiel *vervangt de bandenopblaaskit met compressor

35 Creatief atelier INITIALE PARIS (berline) Alu 17"-velgen "INITIALE PARIS" Nappa lederen zetelbekleding "INITIALE PARIS" met kleurgradaties of zwart STANDAARDUITRUSTING = INTENS + Centrale armsteun vooraan met geïntegreerd opbergvak Parkeerhulp vooraan Bose Sound System : 6 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Achteruitrijcamera Verchroomde sieruitlaat Easy Park Assist Bijkomende binnenverlichting Alu 17"-velgen "INITIALE PARIS" Verlichte make-upspiegel aan bestuurdersen passagierszijde Metaalkleur Zijdelingse deurbeschermingen in koetswerkkleur Renault R-LINK : multimediasysteem met aanraakscherm 7" in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner, Bluetooth, Plug & Music, 4x35 W, 6 LS en internetdiensten "Live + Connectivity" gedurende 1 jaar Buitenspiegels in glanzend zwart Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Nappa lederen zetelbekleding "INITIALE PARIS" met kleurgradaties of zwart Deurdrempels met monogram INITIALE PARIS In de h oogte regelbare passagierszetel Verwarmde zetels vooraan Boventapijtjes voor- en achteraan Dashboard met sierstiksels Donkergetinte ruiten achteraan

36 CLIO R.S & R.S TROPHY (berline) Alu 17"-velgen "Tibor" Alu 18"-velgen in glanzend zwart Stoffen zetelbekleding "Sport" Lederen zetelbekleding (optie Leder-pack) R.S. STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan In de hoogte regelbare "komma"- hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Specifieke zijschorten in koetswerkkleur Specifieke "R.S."-achterspoiler Specifieke voor- en achterbumpers Renault handenvrije instap- en startkaart Rode 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare rode veiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Automatische airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Uitschakelbare elektronische trajectcontrole ESC met antislipsysteem ASR Luchtdiffuser in "glanzend antracietgrijs" met twee geïntegreerde uitlaateindpijpen Verlichting in handschoenenkastje en koffer Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval en regensensor Aanvullende bochtenverlichting LED-achterlichten LED-dagrijlichten R.S. Drive-functie Normal - Sport - Race Aanduiding van de buitentemperatuur Alu 17"-velgen "Tibor" Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten achteraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Media-Nav : tablet met aanraakscherm 7" in kleur, bediening aan het stuur, navigatie met Belux-wegenkaart, digitale radio tuner, Bluetooth, Plug & Music, 4x20 W, 4 LS Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Boordcomputer Schakelpeddels achter het stuur Opbergzakje op de rugleuning van de bestuurders- en passagierszetel Deurhandgrepen vooraan in koetswerkkleur (behalve met de kleur Siriusgeel J37) Lederen versnellingspookknop 12V-aansluiting LED-koplampen "R.S. Vision" met automatische ontsteking LED-mistkoplampen Zijdelingse deurbeschermingen onderaan in koetswerkkleur met sierstrip in "glanzend antracietgrijs" Achteruitrijradar Snelheidsregelaar en -begrenzer Voetsteun aan bestuurderszijde in aluminium Elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels in glanzend zwar Stoffen zetelbekleding "Sport" Deurdrempels met monogram Renault Sport In de hoogte regelbare bestuurderszetel Geschilderde spoilerstrook F1 vooraan in "glanzend antracietgrijs" Leesspot aan passagierszijde Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Donkergetinte ruiten achteraan In de diepte en hoogte regelbaar lederen stuurwiel met afwerking in "chroom/rood" en "point zero"-markering R.S. Trophy STANDAARDUITRUSTING = R.S. + Verlaagd Trophy-chassis Rode remklauwen Alu 18"-velgen in glanzend zwart

37 Personalisering Interieur Red-aankleding Zetelbekleding stof/fluweel "Doux" met rood lint Grey-aankleding Zetelbekleding stof/fluweel "Doux" met grijs lint

38 1 2 1 Dashboard Verluchtingsmonden 3 Zetelbekleding Interieurdecor "Shadow Red" 4 Omranding onderaan de versnellingspook (behalve EDC) Interieurdecor "Red" Interieurdecor "Grey" Interieurdecor "Shadow Grey"

39 Personalisering Exterieur 1 Buitendecors : Personaliseerbare sierstrips op het radiatorrooster, de zijdelingse deurbeschermingen en de achterklep. 1 1 Chrome Grey Red

40 Dakmotieven Grey Black Red Shadow Black Sierwieldoppen Velgen 15" Lagoon 16" Bangka 16" Pulsize 16" Pulsize diamant look - Black 16" Pulsize diamant look - Grey 17" Optemic diamant look - Black 17" Optemic diamant look - Grey 16" Attractive 17" Initiale Paris 17" GT 17" Tibor 18" in antracietgrijs 18" in glanzend zwart

41 3 GT-Line-pack Zijdelingse deurbeschermingen in koetswerkkleur, deurdrempels Renault Sport en alu 17 -velgen GT 2 Specifieke voor- en achterbumpers en verchroomde sieruitlaat 3 Sierstrips en buitenspiegels in antracietgrijs

42 Essentiële accessoires Buitenkant Personaliseringsstickers voor 16 -velgen Pulsize. Geef uw velgen een resoluut andere en geheel eigen look met deze personaliseringsstickers. U kleeft de handige stickers gewoon op de velg. Verkrijgbaar voor de 16 -velgen Pulsize. Bestaat in verschillende thema s: vlamrood, vlag, shadow effect. 2. Haaienvinantenne. Geef uw wagen een elegante en sportieve toets met deze haaienvinantenne die naadloos aansluit bij de lijnen van Clio. 3. Accentueer de persoonlijkheid van uw wagen met de 15 -sierwieldoppen Quartz. 4. Verlichte deurdrempels. Bescherm de onderkant dan de deuren van uw Renault Clio in stijl. 5. Cover voor Renault handenvrije instap- en startkaart. Geef uw handenvrije instap- en startkaart een unieke look en ga voor de volledige Clio-ervaring!

43 Essentiële accessoires Transport Skidrager op dakstangen. Met de zeer gebruiksvriendelijke skidrager vervoert u in alle veiligheid alle soorten ski s en boards op het dak van uw Renault. Verkrijgbaar voor 4 en 6 paar ski s. 2. Zonder gereedschap demonteerbare trekhaak. Om in alle veiligheid een aanhangwagen, boot, caravan of professioneel materiaal te slepen, of een fietsdrager te monteren. Deze trekhaak is perfect compatibel met uw Clio zodat u elk risico op vervorming van het koetswerk vermijdt. Wanneer u de snel en zonder gereedschap demonteerbare kogel verwijdert, is de trekhaak niet meer zichtbaar. 3. Fietsdrager Coach op trekhaak. Neem uw fiets overal mee naartoe, of u nu alleen of met meer reist. Snel, eenvoudig en veilig! De fietsdrager laat zich snel en zonder afstelling op de trekhaak monteren en is de handigste oplossing om tot 4 fietsen te vervoeren. De opvouwbare fietsdrager kunt u kantelen zodat u zelfs met fietsen op de drager altijd nog in de koffer kunt. 4. Dakstangen. Maken het mogelijk een fietsdrager, skidrager of dakkoffer te plaatsen als aanvulling op de bagageruimte van uw Clio. Ze voldoen aan de strenge normen van Renault op het vlak van veiligheid en stevigheid. Worden verkocht per paar en zijn beveiligd tegen diefstal. 5. Dakkoffer. De dakkoffer sluit met zijn aerodynamische en zeer geslaagde vormgeving perfect aan bij de lijnen van uw Clio en vergroot in een handomdraai het laadvolume van uw wagen. De handige en robuuste koffer is de ideale partner voor wie zonder compromissen wil reizen! Kleur: glanzend zwart. Verkrijgbaar in een versie van 380 en 480 liter.

44 Interieur Moduleerbare EasyFlexkofferbescherming. Onmisbaar om de koffer te beschermen. Kan eenvoudig openen dichtgevouwen worden en bedekt de volledige laadvloer in elke stand van de achterzetels. 2. Omkeerbaar koffertapijt. Dit op maat gemaakte tapijt garandeert een langdurige bescherming van de koffer. Is dankzij stof aan de ene kant en rubber aan de andere geschikt om uiteenlopende spullen te vervoeren. Onderhoudsvriendelijk. 3. Stoffen vloermatten "Premium". Deze op maat gemaakte matten garanderen een complete bescherming van de vloer in het interieur. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en worden zeer eenvoudig bevestigd met twee veiligheidsclips. 4. Armsteun op de bestuurderszetel. Verhoogt uw comfort onderweg en bevat een extra opbergvak waarin u kleine persoonlijke spullen handig kunt opbergen. 5. Verwijderbare magnetische smartphonehouder voor bevestiging op een verluchtingsmond. Profiteer onderweg ten volle en in alle veiligheid van uw smartphone. De kleine en discrete houder sluit perfect aan bij de vormgeving van uw wagen. Door het magneetsysteem bevestigt u uw smartphone eenvoudig op de verluchtingsmonden van uw wagen. De houder is verwijderbaar en kan dus zonder probleem meegenomen worden naar een andere wagen. 6. Tablethouder. Laat zich eenvoudig bevestigen op een hoofdsteun zodat achterpassagiers comfortabel naar films op een tablet kunnen kijken. Geschikt voor alle soorten tablets van 7 tot 10".

45 Vrijloop V Energy TCe 90 Energy TCe 120 Energy TCe 120 EDC 1.6 Turbo 200 EDC 1.6 Turbo 220 EDC HOMOLOGATIE Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen MOTOR Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Cilinderinhoud (cm³) Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 3 / 12 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 54 (74) (90) (118) (118) (200) (220) Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie multipoint turbo /multipoint turbo / direct turbo / direct turbo / direct turbo / direct Brandstof benzine benzine benzine benzine benzine benzine Stop & Start - serie serie serie serie serie Roetfilter VERSNELLINGSBAK Type manueel manueel manueel automatisch automatisch automatisch Aantal versnellingen vooruit STUURINRICHTING Bekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging WIELEN - BANDEN 185/65 R15 88T Banden 195/55 R16 87H 195/55 R16 87H 195/55 R16 87H 195/55 R16 87H /45 R17 88V 205/45 R17 88V 205/45 R17 88V 205/45 R17 88Y /40 R18 86Y 205/40 R18 86Y Stalen reservewiel 15" optie optie serie serie - - INHOUD Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 14''50 12"20 9"00 9"20 6"70 6" m vanuit stilstand (s) 19"50 18"50 16"20 16"50 14"60 14" m vanuit stilstand (s) 36"10 33"60 30"50 30"60 27"10 26"40 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus CO2-uitstoot (g/km) Categorie CO2/Verbruik B B B B C C Stadscyclus (l/100 km) 7,2 5,7 6,8 6,8 7,6 7,6 Wegcyclus (l/100 km) 4,7 4,1 4,5 4,5 5,1 5,1 Volledige cyclus (l/100 km) 5,6 4,7 5,3 5,4 5,9 5,9 GEWICHTEN (kg) - Clio / Clio Grandtour Rijklaar leeggewicht 1134 / / / / / / - Hoogst toegelaten gewicht 1564 / / / / / / - Hoogst toegelaten gewicht van de sleep 2464 / / / / Aanhanger met remmen 1200 / / / / Aanhanger zonder remmen 565 / / / /

46 Energy dci 75 Energy dci 90 Energy dci 90 EDC Energy dci 110 HOMOLOGATIE Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen MOTOR Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Cilinderinhoud (cm³) Aantal cilinders / kleppen 4 / 8 4 / 8 4 / 8 4 / 8 Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 55 (75) (90) (90) (110) Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie turbo /common rail turbo /common rail turbo /common rail turbo /common rail Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Stop & Start serie serie serie serie Roetfilter serie serie serie serie VERSNELLINGSBAK Type manueel manueel automatisch manueel Aantal versnellingen vooruit STUURINRICHTING Bekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging WIELEN - BANDEN 185/65 R15 88T Banden 195/55 R16 87H 195/55 R16 87H 195/55 R16 87H 195/55 R16 87H - 205/45 R17 88V 205/45 R17 88V 205/45 R17 88V Stalen reservewiel 15" optie optie optie optie INHOUD Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 14"30 12"00 12"90 11" m vanuit stilstand (s) 19"10 18"30 18"70 17" m vanuit stilstand (s) 35"80 33"60 34"50 32"77 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus CO2-uitstoot (g/km) Categorie CO2/Verbruik B B B B Stadscyclus (l/100 km) 3,5 3,5 3,9 3,8 Wegcyclus (l/100 km) 3,1 3,1 3,3 3,3 Volledige cyclus (l/100 km) 3,3 3,3 3,5 3,5 GEWICHTEN (kg) - Clio / Clio Grandtour Rijklaar leeggewicht 1165 / / / / 1280 Hoogst toegelaten gewicht 1695 / / / / 1716 Hoogst toegelaten gewicht van de sleep 2595 / / / / 2616 Aanhanger met remmen 1200 / / / / 1200 Aanhanger zonder remmen 580 / / / / 640

47 Uitrusting en opties Life Zen Limited Intens Initiale Paris R.S. R.S. Trophy VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Elektronische trajectcontrole ESC met antislipsysteem ASR - - Uitschakelbare elektronische trajectcontrole ESC met antislipsysteem ASR Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Snelheidsregelaar en -begrenzer Bandenopblaaskit met compressor Bandendrukcontrolesysteem Stalen reservewiel 15" 1) 1) 1) - - DESIGN BUITEN Metaalkleur Speciale metaalkleur - Speciale R.S.-metaalkleur Dakstaven in de lengte (Grandtour) Dakstaven in de lengte in gesatineerd chroom (Grandtour) Specifieke zijschorten in koetswerkkleur Specifieke "R.S."-achterspoiler Specifieke voor- en achterbumpers GT-Line pack 2) - Verchroomde sieruitlaat GT-Line pack 2) - - Buitendecor Chrome Luchtdiffuser in "glanzend antracietgrijs" met twee geïntegreerde uitlaateindpijpen Akrapovic-uitlaat Zijdelingse deurbeschermingen onderaan Zijdelingse deurbeschermingen in koetswerkkleur GT-Line pack 2) - - Zijdelingse deurbeschermingen onderaan in koetswerkkleur met sierstrip in "glanzend antracietgrijs" Deurhandgrepen vooraan in koetswerkkleur 3) 3) Buitenspiegels in koetswerkkleur Buitenspiegels in glanzend zwart Buitenspiegels in antracietgrijs GT-Line pack 2) Sierstrip in chroom op de zijdelingse deurbeschermingen Sierstrip in chroom onderaan de zijruiten en op de achterklep Deurdrempels met monogram Limited Deurdrempels met monogram Initiale Paris Deurdrempels met monogram Renault Sport GT-Line pack 2) - Glazen panoramisch dak Window-pack 4) - - Getinte ruiten Donkergetinte ruiten achteraan - - Window-pack 4) 15"-velgen met sierwieldoppen "Lagoon" "-velgen met flexwheels "Attractive" Alu 16"-velgen "Bangka" Alu 16"-velgen "Pulsize" Alu 17"-velgen "Optemic" Alu 17"-velgen "Initiale Paris" Alu 17"-velgen "GT" GT-Line pack 2) Alu 17"-velgen "Tibor" Alu 18"-velgen in antracietgrijs Alu 18"-velgen in glanzend zwart Cup-pack Rode remklauwen Cup-pack DESIGN BINNEN Interieurdecor Grey Lederen versnellingspookknop Voetsteun aan bestuurderszijde in aluminium Boventapijtjes voor- en achteraan Dashboard met sierstiksels Lederen stuurwiel Nappa lederen stuurwiel Lederen stuurwiel met afwerking in "chroom/rood" en "point zero" ZETELS In de hoogte regelbare bestuurderszetel Passagierszetel met neerklapbare rugleuning (Grandtour) In de hoogte regelbare passagierszetel Comfort-pack Leder-pack Leder-pack In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan In de hoogte regelbare "komma"-hoofdsteunen achteraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Stoffen zetelbekleding "Fortunate"

48 Life Zen Limited Intens Initiale Paris R.S. R.S. Trophy Stoffen zetelbekleding "Rack" Stoffen zetelbekleding "Limited" Stoffen zetelbekleding "Nat" Nappa lederen zetelbekleding "Initiale Paris" met kleurgradaties of zwart Stoffen zetelbekleding "Sport" Lederen zetelbekleding Leder-pack Leder-pack Verwarmde zetels vooraan Comfort-pack Leder-pack Leder-pack RIJDEN Parkeerhulp vooraan Easy Parkingpack 5) Easy Parking-pack 5) Easy Parking-pack 5) Easy Parkingpack 5) Achteruitrijcamera Easy Parking-pack 5) Easy Parking-pack 5) Renault startkaart Renault handenvrije instap- en startkaart Verlaagd chassis Cup-pack Easy Parkingpack 5) Easy Park Assist Easy Parking-pack 5) Easy Parking-pack 5) Ruitenwissers vooraan met regensensor ECO-modusfunctie (behalve V) R.S. Drive-functie Normal - Sport - Race Aanduiding van de buitentemperatuur Boordcomputer Schakelpeddels achter het stuur Achteruitrijradar - Leesspot aan passagierszijde - In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel ZICHTBAARHEID EN VERLICHTING LED-dagrijlichten Aanvullende bochtenverlichting LED-achterlichten Mistkoplampen LED-mistkoplampen Koplampen met sierstrips in chroom LED-koplampen "Pure Vision" met automatische ontsteking LED-koplampen "R.S. Vision" met automatische ontsteking Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Comfort-pack Leder-pack Leder-pack Ruitenwissers vooraan met impulsbediening Ruitenwissers vooraan met impulsbediening en regelbare interval - Ruitenwissers vooraan met regensensor Verlichting in handschoenenkastje en koffer Begeleidingsverlichting Bijkomende binnenverlichting Comfort-pack Leder-pack Leder-pack COMFORT Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Elektrische ruiten achteraan Manuele airconditioning Cool & Sound-pack Automatische airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen - Centrale armsteun vooraan met geïntegreerd opbergvak Comfort-pack - - Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde - Verlichte make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde V-aansluiting OPBERGMOGELIJKHEDEN Uitneembare koffervloer (Grandtour) Opbergzakje op de rugleuning van de bestuurders- en passagierszetel - COMMUNICATIE Radiovooruitrusting Radio Connect R&Go, Bluetooth, Plug & Music, 4x20 W, 4 LS met bediening aan het stuur en houder voor smartphone / Cool & Sound-pack Bose Sound System : 6 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Navigatiesysteem Media-Nav met aanraakscherm 7" in kleur en Belux-wegenkaart - - Renault R-LINK : multimediatablet met aanraakscherm 7" in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner, 3D Sound by Arkamys, Bluetooth, Plug & Music, 4x35 W, 6 LS en internetdiensten "LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar Bose Sound System : 6 LS + 1 subwoofer + digitale versterker R.S. Monitor ) 5) Belux-wegenkaart voor het navigatiesysteem - - Europa-wegenkaart voor het navigatiesysteem - : serie ; : optie ; - : niet beschikbaar. 1) serie op TCe ) het GT-Line-pack in niet beschikbaar op Clio Grandtour. Geen mistkoplampen en sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten. 3) behalve met de kleuren Rijmwit (QND) en Siriusgeel (J37). 4) geen dakstaven op Clio Grandtour in combinatie met deze optie. Kan niet gecombineerd worden met de dakmotieven. 5) noodzakelijk met Renault R-Link

49 Afmetingen KOFFERINHOUD (dm3) Berline Grandtour Kofferinhoud Kofferinhoud Bose Sound System AFMETINGEN (mm) Berline Grandtour A Wielbasis B Totale lengte C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Totale breedte zonder/met buitenspiegels 1732/ / 945 H Totale hoogte leeg H1 Totale hoogte leeg met open achterklep AFMETINGEN (mm) Berline Grandtour J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen L Knieruimte op de zitplaatsen achteraan M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan P Hoogte vooraan onder dak P1 Hoogte achteraan onder dak Y Breedte kofferopening bovenaan /max. 770/ /1038 Y1 Breedte kofferopening onderaan Y2 Breedte tussen de wielkasten achteraan AFMETINGEN (mm) Berline Grandtour Z Hoogte kofferopening Z1 Max. laadlengte Z2 Min. laadlengte Z3 Laadhoogte onder het bagagescherm Z4 Laadhoogte onder het bagagescherm/met uitneembare vloer - 575/396

50 Renault diensten Onze garanties Constructeurswaarborg: gedurende 2 jaar, zonder kilometerbeperking. Garantie op lakfouten en corrosie: garantie op lakfouten tot 3 jaar en garantie op corrosie tot 12 jaar, zonder kilometerbeperking. Renault Assistance: 24 u/24 en 7 d/7 in geval van immobiliserende panne bijna overal in Europa, gedurende 2 jaar of zonder kilometerbeperking. Garantie-uitbreiding en onderhoudscontract Garantie-uitbreiding My Warranty Verleng uw constructeurswaarborg met het garantieuitbreidingscontract My Warranty, tot 5 jaar of km. Renault Assistance is in het contract inbegrepen. Onderhoudscontract EASYcare EASYcare, het onderhoudscontract alles inbegrepen: alle onderhoudsbeurten in overeenstemming met de normen van Renault, de garantie-uitbreiding My Warranty, Renault Assistance en de ten laste neming van de slijtage-onderdelen (schokdempers, remblokken, remschijven, ruitenwissers, enz. met uitzondering van de banden). Onderschrijf tot 7 jaar of km. Om uw wegenkaarten up te daten en om van de apps te genieten, surf naar de R-LINK Store vanuit uw wagen of vanop uw computer via Schrijf u in op MYRENAULT.BE MY Renault is uw persoonlijk online onderhoudsboekje én een lifestyle magazine in één. Deze handige online dienst is helemaal gratis en biedt u tal van voordelen op maat. U vindt er ook tips, technische informatie, wedstrijden, de laatste nieuwtjes uit de Renault wereld, enz. Surf naar en schrijf u gratis in. Hoe ons contacteren? --Per telefoon op van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 17u. --Via internet op --Per post naar Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos. Connected Services Navigatie: Geniet van vooraf geïnstalleerde wegenkaarten in uw auto met gratis updates tijdens de eerste 3 maanden. Coyote Series: Anticipeer in real time op gevarenzones en ongevallen. Profiteer van 3 maanden gratis gebruik. LIVE Services & Connectivity: Blijf overal verbonden en ontvang real time verkeersinformatie. De eerste 12 maanden zijn gratis.

51 Het Renault netwerk verbindt zich om --Uw vraag via internet/ te beantwoorden binnen de 12 werkuren --U de mogelijkheid te bieden het door u gekozen voertuig onmiddellijk of op afspraak te testen --U te informeren over uw bestelling tot aan de levering --U op het afgesproken uur en aan de afgesproken prijs uw wagen te overhandigen --De door u niet bevestigde interventies gratis aan te bieden --U een mobiliteitsoplossing aan te bieden aan een voordelig tarief --Uw getrouwheid te belonen met bijzondere voordelen, aangeboden via MY Renault

52 Manoeuvreren was nog nooit zo eenvoudig De innovaties van Renault maken uw reizen nog aangenamer. De rijhulpsystemen van Renault Clio vergemakkelijken al uw manoeuvres. Met extra veiligheid en een hoger rijcomfort voor u als resultaat. Easy Park Assist Parkeren was nog nooit zo eenvoudig als met Easy Park Assist. Het systeem bepaalt het te volgen traject naargelang de beschikbare ruimte en het type parkeermanoeuvre (parallel met, haaks op of schuin op de weg). Laat de auto zelf sturen voor nog meer parkeergemak. Parkeersensoren vooraan/achteraan/opzij Easy Park Assist doet een beroep op twaalf sensoren vooraan, achteraan en opzij, die een geschikte parkeerplaats voor uw wagen zoeken.

53 Achteruitrijcamera en parkeersensoren vooraan Zodra u de achteruitversnelling inschakelt, toont de achteruitrijcamera een breedhoekweergave van de zone achter uw wagen op het multifunctionele scherm. Geleidingslijnen op het scherm maken het manoeuvre nog eenvoudiger en veiliger. De camera werkt in combinatie met de parkeersensoren vooraan om nog nauwkeuriger te manoeuvreren. Vertrekhulp op hellingen HSA Wanneer u vertrekt op een helling, wordt het remcircuit automatisch nog 2 seconden onder druk gehouden zodat u voldoende tijd krijgt om weg te rijden.

54

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Geen enkele andere auto binnen zijn segment heeft zoveel persoonlijkheid.

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR

Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Nieuwe Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Nieuwe Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Zijn sensuele rondingen geven hem een unieke uitstraling

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget Renault Mei 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En bent

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget Renault Oktober 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren Renault KANGOO Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren De Blue dci-motoren zijn uitgerust met de SCR- uitlaatgasreinigingstechnologie (Selective Catalytic Reduction) met AdBlue die in de uitlaat

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2019 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Prijslijst. April 2017

Prijslijst. April 2017 Prijslijst April 2017 Al 119 jaar lang delen we dezelfde visie : om mee te zijn met zijn tijd, moet een auto altijd een vooruitgang zijn, een duurzaam engagement, een bron van enthousiasme en duurzame

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

renault clio R.S. 200 edc drive the change

renault clio R.S. 200 edc drive the change NIEUWE renault clio R.S. 200 edc drive the change De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Stadsavontuur Steden, verheug u. Renault Captur, de succesrijke cross-over, vindt zichzelf opnieuw uit. Met zijn nieuwe kleuren, zijn nieuw ontworpen radiatorrooster met fijne chroomrand

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Nieuwe Renault MEGANE R.S. & MEGANE R.S. TROPHY

Nieuwe Renault MEGANE R.S. & MEGANE R.S. TROPHY Nieuwe Renault MEGANE R.S. & MEGANE R.S. TROPHY De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane R.S.-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault KADJAR-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties

Nadere informatie

Renault TWINGO Een knap design De pitch? "Een auto bedenken die lacht, vrolijkheid uitstraalt, met een leuke snuit die aan vroeger doet denken ". Volg je mij? Eén brok levenslust, kleurrijk en modern

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

De DAYS bij Renault. Ontdek Nieuwe Renault CLIO. Opendeurweekend 14 en 15 september (afspraak op p. 2) Passion for life WIN EEN RENAULT CLIO

De DAYS bij Renault. Ontdek Nieuwe Renault CLIO. Opendeurweekend 14 en 15 september (afspraak op p. 2) Passion for life WIN EEN RENAULT CLIO Passion for life Beheer van de gemeentebelastingen op de verdeling : Médiapub nv rue de l Artisanat 1-1400 Nivelles Tel.: 067/890280 De DAYS bij Renault Ontdek Renault CLIO Opendeurweekend 14 en 15 september

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

Renault KOLEOS. Nieuwe. Surf voor nog meer Renault Koleos naar

Renault KOLEOS. Nieuwe. Surf voor nog meer Renault Koleos naar Surf voor nog meer Renault Koleos naar www.renault.be Nieuwe Renault KOLEOS Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (Juni 2017). Dit

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15 DaciaSandero Dacia Sandero... Perfect op uw maat. Wat verwacht u van uw wagen? Een aantrekkelijk en hoogstaand design, een verzorgd interieur met tal van functies, een royaal plaatsaanbod om het hele gezin

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault ZOE-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault ZOE-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van Nieuwe Renault ZOE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault ZOE-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Nieuwe Dacia Logan Nieuwe Dacia Logan Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Van bij de eerste aanblik verleidt hij met zijn lijn en robuustheid. Hij is van nature erg gul en

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties

Nadere informatie

Dacia Dokker & Dokker Stepway

Dacia Dokker & Dokker Stepway & Dokker Stepway Maak uw dagelijkse leven gemakkelijker! Dacia Dokker Ontdek de Stepway look De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met

Nadere informatie

Dacia Logan. De gezinsberline met de laagste prijs!

Dacia Logan. De gezinsberline met de laagste prijs! De gezinsberline met de laagste prijs! Moderne lijnen met extra dynamiek Het design van Dacia Logan krijgt een update. Het zet nog meer zijn robuustheid en betrouwbaarheid in de verf en voegt er een

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF.

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. De speciale reeks Black Edition doet mensen verrast op- en omkijken. Een agressieve look, en toch discreet... Het zwarte dak, de zwarte achteruitkijkspiegels

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO Nóg verleidelijker Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent jezelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Dacia Sandero & Sandero Stepway

Dacia Sandero & Sandero Stepway & Sandero Stepway Moderne lijnen, dynamiek en comfort Voor alle wegen Probeer de crossover-look! Dacia Sandero Stepway toont al bij de eerste aanblik zijn karakter. Een stoerder radiatorrooster, lijnen

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

Dacia Lodgy. & Lodgy Stepway

Dacia Lodgy. & Lodgy Stepway & Lodgy Stepway Comfort in de afmetingen van een monovolume Profiteer met stijl van het leven Dacia Lodgy Stepway, een geweldige monovolume tegen een Daciaprijs! Verchroomd radiatorrooster en verchroomde

Nadere informatie

Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway & Logan MCV Stepway De superruime breaks die het allemaal kunnen De break die zin geeft in avontuur! Nog meer verlangen naar avontuur en dat in stijl! Met zijn robuuste look maakt Dacia Logan MCV Stepway

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C1 AM31 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 19 juli 2016 TECHNISCHE KENMERKEN - BENZINEMOTOREN Beschikbare motoren 1.0 VTi 68 MAN 1.0 VTi 68 ETG 1.2 PureTech 82 MAN BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS

Nadere informatie

Renault zoe. Surf voor nog meer Renault ZOE naar

Renault zoe. Surf voor nog meer Renault ZOE naar Surf voor nog meer Renault ZOE naar www.renault.be Renault zoe Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (september 2018). Dit document

Nadere informatie