OVEREENKOMST TUSSEN COFEP EN ZIJN GEBRUIKERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVEREENKOMST TUSSEN COFEP EN ZIJN GEBRUIKERS"

Transcriptie

1 OVEREENKOMST TUSSEN COFEP EN ZIJN GEBRUIKERS Algemene voorwaarden 1 Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen RTC Netwerk vzw, Keizerslaan 11, lokaal te 1000 Brussel, hierna genoemd COFEP, en haar gebruikers. 2 Terminologie Als in deze Algemene Voorwaarden wordt gesproken over gebruiker, dan wordt bedoeld: de school of instelling op wie zijn naam de oefenfirma is aangesloten. 3 Recht a) Op alle overeenkomsten tussen COFEP en de gebruiker is het Belgisch recht van toepassing. b) Alle mogelijke geschillen die voortvloeien uit de in het voorgaande lid genoemde overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan een bevoegde rechter in de regio Brussel. 4 Correspondentie a) Alle correspondentie gaat via , ook facturen en eventuele betalingsherinneringen. b) De gebruiker is verplicht om een adres op te geven waarop hij facturen en eventuele betalingsherinneringen kan ontvangen; wijzigingen moeten meteen aan COFEP worden doorgegeven (mail naar cofep@cofep.be). c) Een mail die verstuurd is naar het adres van de gebruiker wordt geacht aangekomen te zijn. 5 Eigendom d) Alle rechten van intellectuele eigendom op alle ontwikkelde of ter beschikking gestelde programmatuur, handleidingen of ander materiaal berust bij COFEP. De gebruiker verkrijgt het gebruiksrecht en de bevoegdheden die voortvloeien uit de overeenkomst. e) Materiaal dat door de gebruiker is aangeleverd blijft eigendom van de gebruiker, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen. f) M.b.t. het programma NAVISION geldt de bescherming van de intellectuele eigendommen en bijzondere afspraken inzake kennisdeling: 1. Het materiaal op de COFEP Google Site ( wordt ter beschikking gesteld van de gebruikers. 2. Het ontwikkelde materiaal van COFEP kwam tot stand in een nauwe samenwerking met VDAB. Samen beroepen zij zich op het auteursrecht ter bescherming van de intellectuele eigendom van ontwikkelde methodiek, concepten, hulpmiddelen, cursusmateriaal, cases en website. Dit houdt in dat enkel VDAB en COFEP het recht hebben om het werk te commercialiseren. 3. Bij verdere optimalisatie van het materiaal wordt VDAB als geprivilegieerde partner op

2 de hoogte gesteld. 4. Op de Stuurgroep COFEP van 12 mei 2014 werd met alle partijen het volgende beslist: 6 Lidgeld 4.1. Alle partijen die meewerkten binnen het project MS Dynamics NAVISION implementeren in de oefenfirma s van scholen zijn na het project bereid om mee te werken aan een duurzame netwerkgroep kennisdeling tussen VDAB- instructeurs en leerkrachten i.k.v. de verdere ontwikkeling en optimalisering van de oefenfirma s Er zijn een aantal hogescholen actief binnen het COFEP-netwerk. Deze hogescholen zullen hun kennis m.b.t. de inzet van hogere profielen in de oefenfirma delen met VDAB. Niet alleen inzet van hogere profielen, maar ook de taken, opdrachten die hiermee gepaard kunnen gaan, alsook de competenties waaraan wordt gewerkt. a) De dienstverlening wordt gewaarborgd mits jaarlijkse betaling door de gebruiker van het lidgeld, binnen de 30 dagen na ontvangst van de factuur. b) Het lidgeld is verschuldigd voor elke oefenfirma geregistreerd bij COFEP en in de databank van het internationaal netwerk EUROPEN-PEN International e.v.. c) Elke oefenfirma betaalt jaarlijks lidgeld. De tarieven worden gepubliceerd op de website van COFEP. d) Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks vóór aanvang van het schooljaar vastgelegd door RTC Netwerk vzw. Elke aanpassing wordt meegedeeld op de website van COFEP. e) Bij de eerste registratie van een oefenfirma bij COFEP en in de databank van het internationaal netwerk EUROPEN-PEN International e.v. is een licentiekost verschuldigd. De licentiekost is steeds volledig verschuldigd ongeacht het tijdstip van de eerste registratie van een oefenfirma. f) Het bedrag van de licentiekost wordt jaarlijks vóór aanvang van het schooljaar vastgelegd door RTC Netwerk vzw. Elke aanpassing wordt meegedeeld op de website van COFEP. g) Gebruikers die de activiteiten van een oefenfirma voor een periode van één of meerdere schooljaren moeten onderbreken, zijn voor deze schooljaren geen lidgeld verschuldigd op voorwaarde dat de onderbreking schriftelijk aan COFEP werd meegedeeld vóór 1 oktober van het betreffende schooljaar. Zij betalen in dit geval jaarlijks 20 licentiekosten (worden doorbetaald bij tijdelijke onderbreking). Wie na 1 oktober COFEP op de hoogte brengt betaalt het eerste jaar 50 en de volgende jaren 20. h) Tijdelijke onderbrekingen of stopzetting van de activiteiten van een oefenfirma geven geen recht op vermindering van het lidgeld. i) De eventuele wijziging van de naam van een oefenfirma leidt tot een nieuwe registratie bij COFEP en in de databank van het internationaal netwerk EUROPEN-PEN International e.v.. De licentiekost moet in dit geval opnieuw betaald worden. 7 Facturen a) Facturen en betalingsherinneringen worden per post of mail verstuurd naar de gebruiker. b) Klachten over facturen dienen binnen 14 dagen na verzending van de factuur te worden ingediend. c) Na het verstrijken van de in 7b) genoemde termijn wordt de gebruiker geacht akkoord te gaan met de ontvangen factuur.

3 d) Facturen dienen betaald te worden ten laatste op de uiterste betaaldatum die op de factuur staat vermeld. Indien het volledige factuurbedrag na de uiterste betaaldatum niet betaald werd, is de gebruiker automatisch in gebreke zonder dat daar een formele ingebrekestelling voor nodig is. e) COFEP zal een betalingsherinnering sturen per of post indien de gebruiker in gebreke is gebleven. f) Binnen de 14 dagen na het versturen de betalingsherinnering zal COFEP de gebruiker contacteren om na te gaan waarom de factuur niet betaald wordt. g) COFEP is te allen tijde gerechtigd de dienstverlening op te schorten of stop te zetten, indien de gebruiker niet tijdig gehoor geeft aan het verzoek tot betaling dat vermeld staat in de betalingsherinnering. Eventuele hervatting van de dienstverlening zal pas plaatsvinden nadat het volledige openstaande bedrag is voldaan. 8 Opschorting/stopzetting dienstverlening a) Het lidmaatschap wordt jaarlijks verlengd wanneer de gebruiker COFEP niet op de hoogte heeft gebracht van een eventuele stopzetting of schorsing van de activiteiten. De strikt te volgen procedure kan geraadpleegd worden op (klik hier). Van deze regel kan in bijzondere gevallen worden afgeweken, bijvoorbeeld bij een betalingsachterstand. b) Opschorting of stopzetting van de dienstverlening ontslaat de gebruiker niet van zijn verplichting tot betaling van de openstaande factu(u)r(en) aan COFEP. c) Voor opschorting en/of stopzetting van enige dienstverlening vanwege overtreding van één of meer regels in deze Algemene Voorwaarden, vindt nooit enige vergoeding of restitutie plaats. 9 Wijziging algemene voorwaarden COFEP is te allen tijde gerechtigd de Algemene Voorwaarden te wijzigen zonder daarvan de gebruiker rechtstreeks in kennis te stellen. Publicatie op de website van COFEP is daarvoor afdoende. Het is aan COFEP om te bepalen of de wijziging ook rechtstreeks gecommuniceerd wordt aan de gebruiker.

4 Dienstverlening COFEP 10 Algemene dienstverlening a) De toegang tot het Belgisch netwerk van oefenfirma s COFEP en tot het internationaal netwerk van oefenfirma s EUROPEN-PEN International e.v.. b) De toegang tot aan de gebruikers voorbehouden delen van de website van COFEP en van EUROPEN-PEN International e.v. en tot de hen voorbehouden technische faciliteiten die op deze websites worden aangeboden. c) Informatie over de dienstverlening van COFEP is terug te vinden op de website van COFEP. 11 Technische dienstverlening a) De toegang tot de in het Belgisch netwerk gebruikte software en de daaraan verbonden EUROPEN-PEN International e.v.-databank. b) De toegang tot het Gmail- systeem. c) De toegang tot het ERP-pakket Navision mits betaling van de licentiekosten per user. De kostprijs wordt jaarlijks vóór aanvang van het schooljaar vastgelegd door RTC Netwerk vzw. 12 Ondersteunende dienstverlening a) Begeleiders kunnen beroep doen op de technische en pedagogische ondersteuning van de gedetacheerde leerkrachten. b) De organisatie van opleidingen voor starters (Start to Practice en Train-the trainer). Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd voor de dekking van de organisatiekosten. c) De organisatie van workshops, rond specifieke thema s (o.a. regionale workshops, Meet and Start), voornamelijk bij de implementatie van nieuwe technische middelen. Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd voor de dekking van de organisatiekosten. d) De ondersteuning met het oog op het behalen van het kwaliteitslabel voor oefenfirma s. e) De informatie van de Belgische oefenfirma's betreffende technische procedures en andere afspraken binnen het internationaal netwerk EUROPEN-PEN International e.v.. 13 Beurzen De toegang tot de beurzen en evenementen georganiseerd door COFEP en tot de beurzen en evenementen georganiseerd door buitenlandse centrales aangesloten bij EUROPEN-PEN International e.v. mits naleving van de door de organisatoren vastgelegde beursreglementen.

5 Voorwaarden waaraan de gebruiker moet voldoen De toetreding tot COFEP en het internationaal netwerk van oefenfirma s EUROPEN-PEN International e.v. en het verstrekken van de diensten zijn verbonden aan volgende voorwaarden: 14 Algemene voorwaarden a) De oefenfirma mag geen reële producten noch diensten fabriceren, leveren of commercialiseren. b) De oefenfirma voert uitsluitend handelstransacties met andere oefenfirma s uit binnen- en buitenland die geregistreerd zijn in de databank van het wereldwijd netwerk EUROPEN-PEN International e.v.. c) De oefenfirma stelt haar deuren en haar administratie open voor alle medewerkers van COFEP. d) De gebruiker verbindt zich ertoe geen documenten noch materiaal noch paswoorden die betrekking hebben op het concept van de oefenfirma te verdelen buiten het netwerk van oefenfirma s zonder schriftelijke toestemming van COFEP. e) De gebruiker verbindt zich ertoe alle wijzigingen van de in de databank van EUROPEN-PEN International e.v. vermelde gegevens betreffende zijn oefenfirma onmiddellijk schriftelijk mee te delen aan COFEP. 15 Materiële voorwaarden a) De oefenfirma beschikt over een goed werkende recente computeraccommodatie met vlotte internetverbinding en toegang tot de instrumenten ter beschikking gesteld door COFEP en EUROPEN-PEN International e.v.. b) De oefenfirma beschikt over recent kantoormeubilair en communicatiemateriaal. c) De gebruiker verbindt zich ertoe de door COFEP ter beschikking gestelde instrumenten correct te gebruiken. 16 Pedagogische voorwaarden a) De gebruiker verbindt zich ertoe de begeleiding van de deelnemers/studenten/cursisten in de oefenfirma te garanderen en deze aan meer dan één begeleider/leerkracht/instructeur toe te vertrouwen. b) De oefenfirma biedt haar deelnemers een aangepaste omkadering door beroepsmensen die over voldoende pedagogische en professionele ervaring beschikken om de deelnemers te helpen de vooropgestelde doelstellingen te verwezenlijken. c) De oefenfirma wordt geleid door een verantwoordelijke projectleider, belast met het beheer van de oefenfirma en met de pedagogische omkadering van de deelnemers om hen te helpen in hun inschakelingkansen in een vormingsproces en hun tewerkstellingsperspectieven te verbeteren.

6 d) De gebruiker overhandigt aan de deelnemers in de oefenfirma een volledig overzicht van de doelstellingen die in elke afdeling van de oefenfirma moeten worden bereikt. e) De gebruiker organiseert regelmatig een individuele evaluatie van de deelnemers van de oefenfirma om hen te helpen hun pedagogische en beroepsdoelstellingen te realiseren. 17 Informatie, opleiding, disseminatie a) De gebruiker verbindt zich ertoe de begeleider van de oefenfirma de mogelijkheid te bieden om de door COFEP ten behoeve van de begeleiders georganiseerde vergaderingen, workshops en opleidingen bij te wonen. b) De gebruiker verbindt zich ertoe COFEP op de hoogte te houden van eventuele moeilijkheden tussen de oefenfirma en haar omgeving enerzijds en tussen de oefenfirma s onderling anderzijds. c) De oefenfirma stelt op verzoek door COFEP haar documenten ter beschikking van de andere oefenfirma s teneinde hen te helpen bij de verbetering van hun werking. Klachten Eventuele klachten worden g d naar cofep@cofep.be.

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen.

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor gebruikers/bezoekers van eenfinancieeladvies.nl Alle informatie die eenfinancieeladvies.nl communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Aalvanger Design

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Aalvanger Design Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Aalvanger Design Alle informatie die Aalvanger Design communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email alsmede alle

Nadere informatie

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen.

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden voor gebruikers van handle-withcare.nl Alle informatie die handle-withcare.nl communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals email alsmede

Nadere informatie

1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene Voorwaarden

1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden ROCK Design Alle informatie die ROCK Design communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de website van Ligare

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de website van Ligare Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de website van Ligare Alle informatie die Ligare communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals e-mail, alsmede alle software en tools en verwijzingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting ONE4 CAMPAGNE ONE4Brazil

Algemene Voorwaarden Stichting ONE4 CAMPAGNE ONE4Brazil Algemene Voorwaarden Stichting ONE4 CAMPAGNE ONE4Brazil Alle informatie die Stichting ONE4 communiceert via de website www.one4brazil.com en www.one4foudation.org en via andere electronische wegen zoals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor klanten van ArtistImpression3D.nl

Algemene Voorwaarden voor klanten van ArtistImpression3D.nl Algemene Voorwaarden van ArtistImpression3D.nl Alle informatie die ArtistImpression3D.nl communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen

Nadere informatie

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4.

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4. 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen vzw. VKMZ en haar leden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Content2Connect

Algemene voorwaarden Content2Connect Algemene voorwaarden Content2Connect 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene Voorwaarden 1a Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Content2Connect en haar klanten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de appoint online agenda.

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de appoint online agenda. Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de appoint online agenda. De APPOINT online agenda is een webapplicatie die het organiseren van online agendabeheer toelaat voor gebruikers buiten de medische wereld.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

1.2 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden van opdrachtgevers is uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden van opdrachtgevers is uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle aanbiedingen van Art of Teamwork en alle overeenkomsten tussen Art of Teamwork en haar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2019

Algemene voorwaarden 2019 Algemene voorwaarden 2019 BOUNCE BACK Coaching, begeleiding en advies Website: www.bounce-back.nl E-mail: info@bounce-back.nl Telefoon: 06-338 371 81 Dit document hoeft niet ondertekend te worden mits

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fotogeliek

Algemene Voorwaarden Fotogeliek Algemene Voorwaarden Fotogeliek ALGEMEEN Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotograaf aan (rechts)personen waarmee beoogd wordt een

Nadere informatie

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1. Definities Opdrachtnemer: Oerkracht Advies, Trainings- en coachingsbureau, gevestigd te Breda, in deze Algemene Voorwaarden verder aangeduid als Oerkracht Advies. Overeenkomst: De overeenkomst waarvan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Eveas Verzekeringen, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17078376,Stationsstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2014/2015

Algemene voorwaarden 2014/2015 Algemene voorwaarden 2014/2015 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft niet ondertekend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Aanvraag tot erkenning als OCI door VEGAPLAN.BE vzw (contract OCI VEGAPLAN.BE vzw)

Aanvraag tot erkenning als OCI door VEGAPLAN.BE vzw (contract OCI VEGAPLAN.BE vzw) Aanvraag tot erkenning als OCI door VEGAPLAN.BE vzw Vegaplan.be vzw, afgekort Vegaplan, met maatschappelijke zetel te Bolwerklaan 21, Bus 35, B-1210 Brussel Tel.: 02.880.22.00 Fax: 02.880.22.19 Ondernemingsnr.:

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I Artikel 1 algemeen 1.1. In deze voorwaarden wordt onder Koek & Ei verstaan: mw. Y. Singer, handelende onder de naam Ambachtelijke bakkerij Koek en Ei, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen 1. Inleiding 1.1 De Stichting Keurmerk Online Veilen beoogt jegens consumenten de kwaliteit van online veilingplatformen te waarborgen door deze te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Judith Sanders MultiMedia 1. Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: verkorte schrijfwijze voor deze Algemene voorwaarden van levering diensten door Judith Sanders

Nadere informatie

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen;

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen; Algemene Voorwaarden Goedkoop Gezonde Voeding 2016 Artikel 1: Definities In deze Voorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven en hebben deze,

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen (1) te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY

ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities Artikel 2 Werkingssfeer II. AFSPRAKEN Artikel 3 - Sluiten van de overeenkomst III. UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST Artikel

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Cursusjaar 2018

Algemene voorwaarden. Cursusjaar 2018 Algemene voorwaarden Cursusjaar 2018 Versie 1.1 Publicatiedatum 5 april 2018 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden Artikel 2: Definities Artikel : Aanbiedingen, offertes

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN AVG ONLINE DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: 1. Diensten: alle door of

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden B2B mijnwijncursus.nl

Algemene voorwaarden B2B mijnwijncursus.nl Algemene voorwaarden B2B mijnwijncursus.nl DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Mijnwijncursus.nl voor de zakelijke markt (hierna te noemen Voorwaarden B2B ) hebben de onderstaande begrippen de

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Definities KIKI TRAINING & COACHING-s KIKI TRAINING & COACHING Training & Coaching is de werknaam van MILIKIVI BV. Educatieve diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en bepalingen

Algemene Voorwaarden en bepalingen Algemene Voorwaarden en bepalingen Artikel 1: Algemeen 1.1 Op alle aanbiedingen en offertes van Team-Focus B.V. alsmede alle met Team-Focus B.V. afgesloten overeenkomsten zijn de volgende algemene voorwaarden

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Colorsuite Marnixstraat 52 2023 RG Haarlem Mail : info@colorsuite.nl Website: www.colorsuite.nl Grafische vormgeving webdesign DTP Fotografie Print-service Mail : info@colorsuite.nl Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pien Support B.V.

Algemene Voorwaarden Pien Support B.V. Algemene Voorwaarden Pien Support B.V. 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten over levering van diensten of producten door Pien Support

Nadere informatie

Zaken: de bemiddeling tussen de contractant die een overeenkomst heeft gesloten met één van de leveranciers en deze leveranciers door TPF Marketing.

Zaken: de bemiddeling tussen de contractant die een overeenkomst heeft gesloten met één van de leveranciers en deze leveranciers door TPF Marketing. Algemene voorwaarden TPF Marketing Artikel 1: Begripsomschrijvingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TPF Marketing: de website TPFMarketing.nl, overige websites die doorlinken naar TPFMarketing.nl,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TRANCEART THERAPIE. Artikel 1. Definities. 1. In het hierna volgende wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN TRANCEART THERAPIE. Artikel 1. Definities. 1. In het hierna volgende wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN TRANCEART THERAPIE Artikel 1. Definities 1. In het hierna volgende wordt verstaan onder: a. TranceArt Therapie: Handelsnaam van de TranceArt Academie B.V., zijnde de behandelpraktijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotostudio Mikx aan (rechts)personen waarbij het de bedoeling is een

1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotostudio Mikx aan (rechts)personen waarbij het de bedoeling is een Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotostudio Mikx aan (rechts)personen waarbij het de bedoeling is een overeenkomst te sluiten.

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie

Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie Bijlage P Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie 1 Definities A. Synergos Onder Synergos wordt verstaan: Het bedrijfsonderdeel Synergos

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden.

Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden. Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden. 1. Toepassing Op alle aanbiedingen en offertes van Aarden met Paarden alsmede alle met Aarden met Paarden afgesloten overeenkomsten zijn de volgende algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden voor trainingen wordt gesproken van opdrachtgevers en/of deelnemers. Opdrachtgevers zijn degenen die een overeenkomst

Nadere informatie

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: a) InsightYou: InsightYou B.V., statutair gevestigd te Rotterdam; b) Materialen: het door InsightYou aan Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen

Algemene Voorwaarden Opleidingen Algemene Voorwaarden Opleidingen Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Lichtfontein Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat u deze voorwaarden kent indien u zich aanmeldt voor een opleiding. Definities:

Nadere informatie

Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de

Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de 1. PRIVACY Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de www.asbestarchivering.nl, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Henri Dunantplein 17 KvK 61258016 5961HK Horst IBAN NL 86 INGB 0002 2010 51 +31 (0)6 27 34 46 45 BTW nr NL203159755B01 www.morrisjacobsfotografie.nl info@morrisjacobsfotografie.nl Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

1.2. De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2. De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap De Combinatie van Factoren, hierna: DCVF, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. Algemeen 1.1. Deze algemene

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016)

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016) Algemene voorwaarden (18 december 2016) Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017/2018

Algemene Voorwaarden 2017/2018 Algemene Voorwaarden 2017/2018 Lisa Muller Fotografie Pinksterbloem Erf 12 1706 AG Heerhugowaard 06-24809726 lisamullerfotografie@gmail.com Kamer van Koophandel 56715331 IBAN NL 38 INGB 0677954646 BTWNL

Nadere informatie

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair.

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Definities 1.1.1. De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A en S Financieel Adviseurs bv, gevestigd te

Nadere informatie

1. Blocial eenmanszaak, gevestigd te Breda, Haagdijk 35C, vertegenwoordigd door Esther Stoel.

1. Blocial eenmanszaak, gevestigd te Breda, Haagdijk 35C, vertegenwoordigd door Esther Stoel. Breda, december 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten tussen Blocial en haar opdrachtgevers, respectievelijk

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sinior Hypotheek & Financieel Advies, gevestigd te Hengelo aan de Enschedesestraat 164 (7552 CL) hierna

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Ziggo Bapp. Aanvullende voorwaarden

Ziggo Bapp. Aanvullende voorwaarden Ziggo Aanvullende voorwaarden Per september 2013 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Toepasselijkheid Aanvullende Voorwaarden Ziggo Mobiel 3 Artikel 3 Installatie en aanvang Abonnement 3 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Stellema Verzekeringen, G. Bleekerstraat 1a, 9291 BS te Kollum bedoeld. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Celwin Frenzen Communication & Design (hierna te noemen CF-CD) gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op alle aanbiedingen.

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. tekst- en vertaalbureau Talen & Vertalen

Algemene Voorwaarden. tekst- en vertaalbureau Talen & Vertalen 1 Algemene Voorwaarden tekst- en vertaalbureau Talen & Vertalen Inhoudsopgave Definities... 1 Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 Geldigheid... 2 Artikel 3 Offertes... 2 Artikel 4 - Totstandkoming van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden webdesign 2012

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden webdesign 2012 Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden webdesign 2012 Pagina 2 van 7. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Robin Krooshof Services: Leverancier van de geboden diensten en / of producten. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER Welkom bij Gezonde Mama s. Bij uw aanmelding voor coaching of advies door Gezonde Mama s dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden & Disclaimer van Gezonde Mama

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Catbox Gevestigd aan de Oudenoord 39, 3513EP, te Utrecht. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder het nummer: 61898554 Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever;

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever; Wanneer u als klant/opdrachtgever akkoord gaat met de incasso-overeenkomst van RL-Incasso, gaat u ook automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Mocht u vragen hebben over de onderstaande voorwaarde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. verminderingen van het overeengekomen werk die leiden tot verhoging of verlaging van de overeengekomen prijs.

Algemene voorwaarden. verminderingen van het overeengekomen werk die leiden tot verhoging of verlaging van de overeengekomen prijs. Artikel 1. Definities a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:, Bosboom Toussaintlaan 78B, 2103 SN Heemstede, hierna te noemen Opdrachtnemer en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Yoga Libra Arnhem en van Libra Lichaam in Balans,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: natuurlijk persoon of rechtspersoon. 2. Opdrachtnemer: VK Afbouw (KVK 70921547), die bedrijfsmatig offertes uitbrengt en schilders-, timmer-

Nadere informatie

Website-verkoopcontract

Website-verkoopcontract Dit is een voorbeeld van een verkoopcontract van een website zoals gegenereerd met de Website verkoopcontract generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/website-verkoopcontractgenereren/

Nadere informatie