Beurzen. Véronique Giron. 1 volledige beurs = 100% van de prijs van het programma. 2 tot 5 gedeeltelijke beurzen = beurzen van elk 2.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beurzen. Véronique Giron. 1 volledige beurs = 100% van de prijs van het programma. 2 tot 5 gedeeltelijke beurzen = beurzen van elk 2."

Transcriptie

1 Beurzen Véronique Giron Onze dierbare collega en vriendin, Véronique Giron, stond positief in het leven. Ze was vriendelijk, respectvol en had een open geest. Om haar te herinneren zoals ze was en om de waarden waar zij voor stond te eren, hebben wij een beurs in het leven geroepen voor jonge kandidaten die niet over voldoende financiële middelen beschikken om deel te nemen aan een van onze programma's. Voor het jaar 2015 bieden wij de volgende Véronique Giron"-beurzen: 1 volledige beurs = 100% van de prijs van het programma 2 tot 5 gedeeltelijke beurzen = beurzen van elk Deze beurzen, toegekend op basis van objectieve criteria (gezins- en financiële situatie) en van de motivatie van de kandidaten, zijn van toepassing op alle Klassieke Schoolprogramma's (niet FLEX) voor een duur van 1 jaar, 1 semester of 1 trimester. De aanvragen moeten voor 31 oktober 2014 worden ingediend. Het aanvraagformulier kan je downloaden op onze website onder de rubriek "Beurzen" van het gedeelte "Schoolprogramma's".

2 Wanneer de kandidaat een beurs «Véronique Giron» krijgt, verbindt hij zich ertoe om: de regels van het programma nauwgezet na te leven; zich voorbeeldig te gedragen bij zijn gastgezin en op zijn gastschool; alles in het werk stellen om een positief beeld te geven van België en van WEP, zowel in zijn gastland als in België; mee te werken met WEP en haar vertegenwoordigers, in het kader van eventuele promotie (radio-interview, geschreven pers, informatiesessies ) van de programma's van WEP, in België of in het gastland; WEP elke maand een verslag te sturen ( , foto's en minstens 2 video's over het schoolprogramma) met wat er gebeurd is; het volledige bedrag van de gekregen beurs terug te betalen wanneer hij wordt weggestuurd of het programma vroegtijdig beëindigt. Betalingsmodaliteiten van de tussenkomst: De toekenning van de beurzen wordt bepaald op 20 december 2014 en wordt schriftelijk bevestigd. Om de procedure te vergemakkelijken worden er geen bedragen gestort. Het bedrag van de beurs wordt afgetrokken van het verschuldigde saldo van de student. De kandidaat en zijn wettelijke vertegenwoordigers bevestigen dat ze kennis hebben genomen van de voorwaarden hierboven en aanvaarden deze. Datum & handtekening van de kandidaat Datum & handtekening van de wettelijke vertegenwoordigers

3 De selectie DEEL 1 >> terug te sturen voor vrijdag 31/10/2014 Het volledig ingevulde aanvraagformulier Het laatste aanslagbiljet van je ouders of wettelijke voogd(en) Een kopie van je laatste 3 schoolrapporten Een brief (van max. 1 pagina) waarin je je aanvraag motiveert en uitlegt waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze beurs 2 aanbevelingsbrieven: 1 van een leerkracht en 1 van iemand buiten het gezin (leider bij een vereniging of club, werkgever, trainer ) Advies van de directeur van de onderwijsinstelling (gebaseerd op je schoolgedrag) DEEL 2 Het interview: Als je dossier wordt weerhouden, word je uitgenodigd voor een gesprek. De bedoeling is dat je jezelf op originele wijze voorstelt en dat je je kandidatuur verdedigt voor een jury, samengesteld uit leden die opgeleid zijn door WEP en vrienden van onze overleden collega en vriendin Véronique. Het interview gaat door op zaterdag 29 november Dit gedeelte, de mondelinge presentatie, heb je helemaal zelf in handen. Grijp deze kans en wees creatief. We hechten uiteraard belang aan de inhoud maar evengoed aan de presentatie van je dossier. Je bent volledig vrij in je presentatie, maar ze moet wel de volgende zaken bevatten: ü ü ü Een persoonlijke voorstelling (wie ben je, waar woon je, wat zijn je hobby's, je interesses, heb je al gereisd (Vakanties, schoolreizen, taalverblijven? In welke landen?)) Wat is je motivatie? Wat maakt jouw kandidatuur uniek? (Waarom moeten we jou kiezen?) Laat je verbeelding de vrije loop en probeer ons het origineelste dossier te bezorgen. Aarzel niet om het levendig, kleurrijk of interactief te maken en voeg foto's en/of video's toe! De mondelinge voorstelling duurt 15 minuten: 5 minuten voor de presentatie en 10 minuten voor vragen en antwoorden. We vragen je om ons ten laatste op 21 november te laten weten of je iets nodig hebt voor je presentatie (computer, projector of iets anders).

4 Belangrijke opmerkingen: A) Je stelt je kandidaat voor de volledige beurs: Deze beurs geldt voor alle klassieke programma's (geen gecombineerde (Academix) of FLEXprogramma's). Om een volledige beurs aan te vragen, schrijf je je in zonder de 100 dossierkosten te betalen (vermeld bij PROMOTIECODE "volledige beurs Véronique Giron") en download je het aanvraagformulier. Dat stuur je ingevuld terug naar: WEP, "Beurs Véronique Giron", Jetselaan 26, 1081 Brussel. Je moet je dossier opstellen in het Nederlands. Het moet alle elementen uit de lijst in deel 1 bevatten en ons bereiken voor 31 oktober Als je de volledige beurs krijgt, heb je tijd tot 12 januari 2015 om de procedure af te ronden en ons je volledige inschrijvingsdossier op te sturen. Er moet een waarborg van 1500 worden betaald voor 1 juni 2015; deze waarborg wordt in 2 keer teruggestort tijdens je verblijf en dient als zakgeld. B) Je stelt je kandidaat voor een gedeeltelijke beurs van 2000 : Deze beurzen zijn toegankelijk voor iedereen, maar om je kandidaat te stellen moet je: o o o o je inschrijven en de 100 dossierkosten betalen (vermeld bij PROMOTIECODE "gedeeltelijke beurs Véronique Giron"); het mondelinge interview hebben afgelegd en weerhouden zijn; je volledige inschrijvingsdossier hebben ingediend; het eerste voorschot van 25% ten laatste op 31 oktober 2014 hebben betaald (zelfde datum als voor de aanvraag van de beurs). Je aanvraagformulier en de documenten uit deel 1 hierboven moeten ons ten laatste op 31 oktober 2014 bereiken (daarna worden geen kandidaturen meer aanvaard). OPGELET! Je inschrijving wordt als definitief beschouwd. Dat wil zeggen dat je (of je ouders) mogelijk de volledige kost van het programma moet betalen. Als je je inschrijving dan nog wil annuleren, gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van WEP. C Je stelt je kandidaat voor de 2 beurzen, de volledige beurs EN de gedeeltelijke beurs: De hierboven vermelde voorwaarden van de gedeeltelijke beurs 2B) zijn van kracht. Je moet je inschrijven en 100 dossierkosten betalen (vermeld bij PROMOTIECODE "volledige en gedeeltelijke beurs Véronique Giron").

5 AANVRAAGFORMULIER Naam en voornaam van de kandidaat: Geboortedatum: Adres (domicilie): Telefoonnummer: adres: Gekozen bestemming: Duur van het programma: Vertrekjaar: Ik stel mij kandidaat voor: O gedeeltelijke beurs O volledige beurs O allebei Informatie over de kandidaat In welk jaar zit je? (vink het juiste vakje aan) 3de 4de 5de 6de Wat was je gemiddelde in het schooljaar voor de taal van je gekozen gastland? / 20 Ben je al eens blijven zitten? Zo ja, in welk jaar? (vink aan wat van toepassing is) 3de 4de 5de 6de Ben je beursstudent of heb je al eerder een beurs ontvangen? Indien ja, preciseer wanneer en welke bedrag(en): Heb je al gereisd?, in de volgende landen: Heb je al aan een of meerdere taalverblijven deelgenomen?. Indien ja, preciseer waar en welk programma: Heb je de laatste 3 jaar een studentenjob uitgeoefend?, de volgende job(s): Ontvangen vergoeding per jaar: Job voorzien voor het vertrek:

6 Betaal je (een deel van) het schoolprogramma in het buitenland zelf?, bedrag:

7 Gegevens van de vader van de kandidaat Naam: Voornaam: Woon je bij je vader? Indien nee, om welke reden: Overleden Ouders wonen niet meer samen Gescheiden ouders Andere: Adres van je vader (domicilie) als dat verschilt van het jouwe: Beroep (functie) van je vader: Naam + telefoonnummer van zijn werkgever: Netto maandinkomen: (voeg een kopie van de laatste 3 loonfiches toe) Oefent hij een bijkomende beroepsactiviteit uit?, de volgende (+maandelijks inkomen): Indien je ouders gescheiden/uit elkaar zijn, woont hij samen? Indien ja, hoeveel personen heeft hij ten laste: volwassene(n) kind(eren) Betaalt hij alimentatie?, een maandelijks bedrag van: Is je vader eigenaar: - van zijn hoofdverblijf? - van een tweede verblijf? Heeft hij een hypothecaire lening lopen? Indien ja, bedrag van de maandelijkse of jaarlijkse aflossing: O Nee O Ja

8 Gegevens van de moeder van de kandidaat Naam: Voornaam: Woon je bij je moeder? Indien nee, om welke reden: Overleden Ouders wonen niet meer samen Gescheiden ouders Andere: Adres (domicilie) van je moeder als dat verschilt van het jouwe: Beroep (functie) van je moeder: Naam + telefoonnummer van haar werkgever: Netto maandinkomen: (voeg een kopie van de laatste 3 loonfiches toe) Oefent ze een bijkomende beroepsactiviteit uit?, de volgende (+maandelijks inkomen): Indien je ouders gescheiden/uit elkaar zijn, woont ze samen? Indien ja, hoeveel personen heeft ze ten laste: volwassene(n) kind(eren) Betaalt ze alimentatie?, een maandelijks bedrag van: Is je moeder eigenaar: - van haar hoofdverblijf? - van een tweede verblijf? Heeft zij een hypothecaire lening lopen? Indien ja, bedrag van de maandelijkse of jaarlijkse aflossing: O Nee O Ja

9 Andere gezinsleden (indien van toepassing) Heb je broers en zussen?.. broer(s) en.. zus(sen) Indien ja, verduidelijk hieronder: Geslacht Leeftijd Woont thuis (ja/nee) Indien ja: hoeveel van hen wonen momenteel de lessen bij in het lager onderwijs: secundair onderwijs: hoger onderwijs: Oefent een (of meerdere) van de broers en zussen die bij je woont een beroep uit? Aantal: Wonen er nog andere mensen bij je thuis (andere dan ouders, broers en zussen)? : grootvader grootmoeder andere: Ontvang(t)(en) deze perso(o)n(en) een salaris, pensioen of ander soort uitkering? : Hebben jullie een hypothecaire lening lopen? Indien ja, bedrag van de maandelijkse of jaarlijkse aflossing: O Nee O Ja

10 Ik, ondergetekende (naam/voornaam kandidaat)... verklaar hierbij dat de opgegeven informatie correct en ter goede trouw is. Alle onjuiste of foute informatie zal een annulering of eventuele terugbetaling van de beurs(aanvraag) als gevolg hebben. Wij, ondergetekenden, (naam/voornaam van de wettelijke vertegenwoordigers) bevestigen hierbij dat de opgegeven informatie in dit formulier correct en ter goede trouw is. Alle onjuiste of foute informatie zal een annulering of eventuele terugbetaling van de beurs(aanvraag) als gevolg hebben. Handtekening van de kandidaat + datum en vermelding gelezen en goedgekeurd : Handtekening van de wettelijke vertegenwoordigers + datum en vermelding gelezen en goedgekeurd :

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag Aanvraag om kinderbijslag contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

SOCIALE TOELAGE / LENING LANGE TERMIJN / VERMINDERING STUDIEGELD 2012-2013

SOCIALE TOELAGE / LENING LANGE TERMIJN / VERMINDERING STUDIEGELD 2012-2013 SOCIALE DIENST STUDENTEN SOCIALE TOELAGE / LENING LANGE TERMIJN / VERMINDERING STUDIEGELD 2012-2013 Met dit formulier kan je een sociale toelage, een lening lange termijn of een vermindering studiegeld

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag Model AA Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be Aanvraag om kinderbijslag Met dit formulier kunt u kinderbijslag

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Model AA Dossiernummer / Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld voor werknemers

Aanvraag om kraamgeld voor werknemers Aanvraag om kraamgeld voor werknemers contact telefoon dossiernummer Met dit formulier vraagt u kraamgeld aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide of gepensioneerd is, blijft voor de Kinderbijslagwet

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Model E Dossiernummer / Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E)

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen

Nadere informatie

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST Wil je in België studeren aan een hogeschool of aan een universiteit? Als je je diploma secundair onderwijs niet in het Nederlands gehaald hebt, moet je een taaltest afleggen.

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER 1. KANDIDAAT ECHTGENO(O)T(E) of SAMENWONENDE Naam: Naam: Voornaam: Voornaam: Geslacht: M / V Geslacht: M / V Geboortedatum: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geboorteplaats: Nationaliteit:

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

EXTERNE BEURZEN 2015-2016

EXTERNE BEURZEN 2015-2016 SOCIALE DIENST STUDENTEN EXTERNE BEURZEN 2015-2016 Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen bij de Sociale Dienst Studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Je kan een

Nadere informatie

Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan ons kinderbijslagfonds. WANNEER het kraamgeld aanvragen?

Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan ons kinderbijslagfonds. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Aanvraag Mevrouw, Mijnheer, Met dit formulier kunt u aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen?

Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? Aanvraag om kinderbijslag contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? - werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10 AANMELDING VOOR DE ADOPTIE VAN EEN KIND VAN DE FAMILIE UIT HET BUITENLAND Met dit formulier start je de adoptieprocedure voor een kind van je familie dat in het buitenland verblijft. In te vullen door

Nadere informatie

SOCIALE TOELAGE / LENING LANGE TERMIJN / VERMINDERING STUDIEGELD 2015-2016

SOCIALE TOELAGE / LENING LANGE TERMIJN / VERMINDERING STUDIEGELD 2015-2016 SOCIALE DIENST STUDENTEN SOCIALE TOELAGE / LENING LANGE TERMIJN / VERMINDERING STUDIEGELD 2015-2016 Met dit formulier kan je een sociale toelage, een lening lange termijn en/of een vermindering studiegeld

Nadere informatie

Beurzen door Rotary aangeboden

Beurzen door Rotary aangeboden ROTARY INTERNATIONAL-FOUNDATION-D2170 Beurzen door Rotary aangeboden Informatie handboek voor de peters van kandidaten bursalen van het District 2170 Jaar 2016-2017 Luc BUCHAU, RC Namur Voorzitter commissie

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag voor grensarbeiders indienen? Grensarbeider is wie werknemer is in een lidstaat van de Europese Economische

Nadere informatie

Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten

Nadere informatie

Kinderbijslag na de leerplicht Studenten

Kinderbijslag na de leerplicht Studenten Kinderbijslagfonds Horizon Het Gezin Gistelse Steenweg 238-240, B-8200 Brugge Ons kenmerk: Consulente: Telefoon: (050) 44 93 00 E-mail: info@horizonhetgezin.be Kinderbijslag na de leerplicht Studenten

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag indienen? Meestal

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INFORMATIEVE BEREKENING STUDIETOELAGE academiejaar 2013 2014

AANVRAAGFORMULIER INFORMATIEVE BEREKENING STUDIETOELAGE academiejaar 2013 2014 STIP THOMAS MORE MECHELEN Adres: Zandpoortvest 11, 2800 Mechelen Tel.: +32(0)15 369 140 Fax: +32(0)15 369 149 E-mail: stip.mechelen@thomasmore.be www: www.thomasmore.be/stipmechelen AANVRAAGFORMULIER INFORMATIEVE

Nadere informatie

Model E. 1. Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Model E. 1. Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Model E Infoblad 1. Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde 2. Wanneer kunt u het kraamgeld aanvragen? - Het kind

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag Aanvraag om kinderbijslag MyFamily staat voor u klaar! MyFamily Brouwersvliet 4 bus 3 2000 Antwerpen kinderbijslag@xerius.be 078 15 40 25?? Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag indienen? Meestal

Nadere informatie

Scholarship 2016 District /01/2016 Rotary Foundation District 2170

Scholarship 2016 District /01/2016 Rotary Foundation District 2170 Scholarship 2016 District 2170 Objectief van de Rotary beurs Een jaar bijkomende studie (Master ) in het buitenland waar Rotary aanwezig is. De beursaal moet : een ambassadeur zijn van zijn land. Contact

Nadere informatie

Groep S - KinderBijslag V.Z.W.

Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Kinderbijslagfonds voor werknemers Behandeld door : Fax: P.C.R.: 000-0094382-01 ONZE REFERENTIES:... (te vermelden in alle briefwisseling a.u.b.) Groep S - Fonsnylaan (4de

Nadere informatie

Naam :... Voornaam :... Rijksregisternummer :... Burgerlijke staat :... sinds :... Woonplaats :

Naam :... Voornaam :... Rijksregisternummer :... Burgerlijke staat :... sinds :... Woonplaats : INLICHTINGENFORMULIER A DAT AANGETEKEND MOET WORDEN TERUGGESTUURD NAAR HET SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS IN HET KADER VAN EEN AANVRAAG VOOR VRIJSTELLING VAN SOCIALE BIJDRAGEN ALS ZELFSTANDIGE Gelieve een antwoord

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG 2014/07 AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG contact telefoon dossiernummer Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Wanneer

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag. Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? Wie kan de kinderbijslag aanvragen?

Aanvraag om kinderbijslag. Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? Wie kan de kinderbijslag aanvragen? Aanvraag om kinderbijslag Mevrouw, Mijnheer, Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde Wanneer een formulier 'Aanvraag

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag Aanvraag om kinderbijslag MyXeriusFamily staat voor u klaar! MyXeriusFamily Brouwersvliet 4 bus 3 2000 Antwerpen E Kinderbijslag@xerius.be T 078 15 40 25 Uw rijksregisternummer: Wanneer een formulier Aanvraag

Nadere informatie

INFORMATIEVE BEREKENING STUDIETOELAGE VOOR VERMINDERD STUDIEGELD EN/OF VOORSCHOT OP DE STUDIETOELAGE Academiejaar

INFORMATIEVE BEREKENING STUDIETOELAGE VOOR VERMINDERD STUDIEGELD EN/OF VOORSCHOT OP DE STUDIETOELAGE Academiejaar INFORMATIEVE BEREKENING STUDIETOELAGE VOOR VERMINDERD STUDIEGELD EN/OF VOORSCHOT OP DE STUDIETOELAGE Academiejaar 2019-2020 Je betaalt verminderd studiegeld als beursstudent als je (gezins)inkomen onder

Nadere informatie

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS GEGEVENS KIND Naam Voornaam: Geslacht jongen ( ) meisje ( ) Geboortedatum: / / Geboorteplaats: Nationaliteit: Rijksregisternummer (SIS-kaart): Adres (hoofdverblijf): Ander adres: Telefoonnummer thuis :

Nadere informatie

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? Aanvraag om wezenbijslag contact telefoon fax e-mail dossiernummer Voor de Kinderbijslagwet is een wees een kind van wie één van de volgende verwanten overleden is: de vader, de moeder of een adoptieouder.

Nadere informatie

Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag aanvragen.

Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag aanvragen. Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag om kinderbijslag Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

Met dit formulier kun je als je met je gezin in België woont een toeslag op de kinderbijslag aanvragen als:

Met dit formulier kun je als je met je gezin in België woont een toeslag op de kinderbijslag aanvragen als: Model S Mevrouw Mijnheer Met dit formulier kun je als je met je gezin in België woont een toeslag op de kinderbijslag aanvragen als: - langdurig werkloze (ten minste 6 maanden), - zieke (ten minste 6 maanden),

Nadere informatie

ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE

ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG voor werknemers Met dit formulier vraagt u kinderbijslag aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer Emailadres

Nadere informatie

EXTERNE BEURZEN. Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 november 2018.

EXTERNE BEURZEN. Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 november 2018. EXTERNE BEURZEN 2018-2019 Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 november 2018. Vul dit aanvraagformulier digitaal in, druk

Nadere informatie

t stuur een bewijsstuk mee

t stuur een bewijsstuk mee Dit formulier Met dit formulier kun je studiefinanciering aanvragen als je in het buitenland een volledige opleiding in het hoger onderwijs gaat volgen. 8417A-SF-003 Retouradres: Postbus 50061-9702 DA

Nadere informatie

Aanvraag om adoptiepremie

Aanvraag om adoptiepremie T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Aanvraag om adoptiepremie Model E-ter Dossiernummer / Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand

Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand 1. Reden aanvraag 2. Persoonsgegevens aanvrager partner Burgerservicenummer Naam Woonadres Woonplaats Geboortedatum Telefoonnummer E-mailadres 3.

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld Aanvraag om kraamgeld Je kan ons deze aanvraag kraamgeld bezorgen vanaf 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum. Wij zorgen voor een correcte afhandeling zodat je je kraamgeld stipt ontvangt. In

Nadere informatie

Aanvraag voor een toeslag op de kinderbijslag voor gezinnen BUI TEN België

Aanvraag voor een toeslag op de kinderbijslag voor gezinnen BUI TEN België Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be De gegevens die u op dit formulier invult, worden verzameld voor de vestiging

Nadere informatie

Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen?

Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? Aanvraag om kinderbijslag 1 contact telefoon fax e-mail referentie Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? - werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

Aanvraag om gewaarborgde gezinsbijslag

Aanvraag om gewaarborgde gezinsbijslag Correspondentieadres: FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel Onthaal: B- van 9 tot 16.30 uur Telefoon: dagelijks van 8 tot 16.30 uur (dinsdag van 8 tot 12 uur) Afzender FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel

Nadere informatie

Aanvraagformulier PC regeling

Aanvraagformulier PC regeling Datum aanvraag: Registratienummer: Cliëntnummer: (Niet door u in te vullen.) Aanvraagformulier PC regeling 1. Gegevens aanvrager Naam Man Vrouw Geboortedatum Adres Postcode / woonplaats Telefoon Burger

Nadere informatie

Aanvraag om wezenbijslag 1

Aanvraag om wezenbijslag 1 Aanvraag om wezenbijslag 1 contact telefoon fax e-mail referentie Voor de Kinderbijslagwet is een wees een kind van wie één van de volgende verwanten overleden is: de vader, de meemoeder, de moeder of

Nadere informatie

VRIJSTELLING VAN SOCIALE BIJDRAGEN VAN DE ZELFSTANDIGE

VRIJSTELLING VAN SOCIALE BIJDRAGEN VAN DE ZELFSTANDIGE VRIJSTELLING VAN SOCIALE BIJDRAGEN VAN DE ZELFSTANDIGE INLICHTINGENFORMULIER A1 dat AANGETEKEND moet teruggestuurd worden naar het sociaal verzekeringsfonds in het kader van een aanvraag voor vrijstelling

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

Betreft: Aanvraag voor een toeslag op de kinderbijslag voor gezinnen buiten België

Betreft: Aanvraag voor een toeslag op de kinderbijslag voor gezinnen buiten België MOD. 19_Fisc dienst datum onze ref. uw ref. contact telefoon telefax De gegevens die u op dit formulier invult, worden verzameld voor de vestiging van het recht op kinderbijslag en de betaling ervan. Ze

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Ferm Werk Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer

Nadere informatie

EXTERNE BEURZEN. Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 november 2017.

EXTERNE BEURZEN. Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 november 2017. EXTERNE BEURZEN 2017-2018 Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 november 2017. Vul dit aanvraagformulier digitaal in, druk

Nadere informatie

Aanvraagformulier lening

Aanvraagformulier lening Aanvraagformulier lening Waarom dit formulier? Met dit formulier kun je een aanvraag indienen voor een lening bij Cultuur+Ondernemen van minimaal 1.000 tot maximaal 40.000. Kom ik je aanmerking voor een

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016

Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016 Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016 Hoi! Geweldig dat jij je wilt aanmelden voor Kingdom Life College! Dit formulier kun je ingevuld terugsturen naar welkom@kingdomlifecollege.nl of via de post naar

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

t stuur een bewijsstuk mee

t stuur een bewijsstuk mee 8101B-SF-029 Dit formulier Gebruik dit formulier voor het aanvragen van studiefinanciering voor een opleiding in het beroepsonderwijs in Nederland of in het buitenland. Heb je ooit eerder studiefinanciering

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld Aanvraag om kraamgeld Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan uw kinderbijslagfonds. Als u uw kinderbijslagfonds niet kent, kunt u het vragen aan uw (laatste)

Nadere informatie

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld door de aanstaande moeder in te vullen datum dossiernr. contact telefoon fax e-mail dossierbeheerder Met dit formulier kunt u als moeder vooruitbetaling

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

Naam : Telefoonnummer : Voorletters : Mobiel telefoonnr. :

Naam : Telefoonnummer : Voorletters : Mobiel telefoonnr. : Persoonlijke gegevens Rechthebbende : Telefoonnummer : Voorletters : Mobiel telefoonnr. : Nationaliteit : Geboorteplaats : : : Postcode : BSN nummer : : Burgerlijke staat : Paspoortnummer : geldig tot

Nadere informatie

SOCIALE DIENST STUDENTEN

SOCIALE DIENST STUDENTEN EXTERNE BEURZEN SOCIALE DIENST STUDENTEN 2016-2017 Met dit formulier kan je één of meerdere externe beurs/beurzen aanvragen bij de Sociale Dienst Studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Je kan een

Nadere informatie

Aanvraag kraamgeld PAGINA 2. Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Aanvraag kraamgeld PAGINA 2. Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraag Met dit formulier kunt u aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de

Nadere informatie

Aanvragen Studiefinanciering voor studenten van de Nederlandse Antillen en Aruba

Aanvragen Studiefinanciering voor studenten van de Nederlandse Antillen en Aruba Aanvragen Studiefinanciering voor studenten van de Nederlandse Antillen en Aruba Dit formulier Gebruik dit formulier als je op de Nederlandse Antillen of Aruba woont en je studiefinanciering wilt aanvragen

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

Is de jongere gestopt met studeren? Vul het formulier in a.u.b, onderteken het en stuur het dadelijk terug.

Is de jongere gestopt met studeren? Vul het formulier in a.u.b, onderteken het en stuur het dadelijk terug. Kinderbijslag na de leerplicht Studenten contact telefoon dossiernummer Als jongeren na de leerplicht studeren of een opleiding volgen, kan de kinderbijslag doorbetaald worden tot hun 25e. Om het recht

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E)

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Je rijksregisternummer: Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Met dit formulier

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND. Naam BSN Relatie (bijvoorbeeld vader, moeder, kind etc.)

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND. Naam BSN Relatie (bijvoorbeeld vader, moeder, kind etc.) Datum melding: (in te vullen door gemeente) AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND 1. Persoonsgegevens: Naam: Telefoonnummer: Burgerservicenummer: Naam partner: (indien van toepassing) Burgerservicenummer

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag voor werknemers

Aanvraag om kinderbijslag voor werknemers Trierstraat 70 B-1000 Brussel Telefoon 02-237 21 11 Aanvraag om kinderbijslag voor werknemers contact telefoon dossiernummer Met dit formulier vraagt u kinderbijslag aan als werknemer. Wie als werknemer

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld Aanvraag om kraamgeld MyFamily staat voor u klaar! kinderbijslag@xerius.be 078 15 40 25 Wie kan het kraamgeld aanvragen De vader van het kind vult de aanvraag kraamgeld in. Als de vader het kraamgeld niet

Nadere informatie

Standaard-cv + preselectievragenlijst

Standaard-cv + preselectievragenlijst Standaard-cv + preselectievragenlijst Waarvoor dient dit formulier? Dit standaard-cv wordt bij de Vlaamse overheid gebruikt voor het toetsen van de formele deelnemingscriteria voor een specifieke functie

Nadere informatie

Aanvraag voor uitkering mantelzorg

Aanvraag voor uitkering mantelzorg Aanvraag voor uitkering mantelzorg U kunt een aanvraag voor uitkeringen indienen door het bijgevoegde aanvraagformulier in te vullen en het ingevuld terug te sturen naar het sociaal verzekeringsfonds,

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN UIT AFGHANISTAN

VRAGENLIJST VOOR NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN UIT AFGHANISTAN VRAGENLIJST VOOR NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN UIT AFGHANISTAN Jij hebt in België asiel aangevraagd. Het CGVS zal jou uitnodigen voor een interview. Om dat interview goed te kunnen voorbereiden, willen

Nadere informatie

30 Huidige beroepssituatie van uw (huwelijks-)partner

30 Huidige beroepssituatie van uw (huwelijks-)partner Als u niet genoeg plaats hebt, voeg dan een blad bij. 10 Persoonsgegevens van de aanvrager 11 Voor een vrouw de meisjesnaam. naam... voornaam... geboortedatum... man vrouw Zie de achterkant van uw identiteitskaart

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERMINDERD STUDIEGELD academiejaar

AANVRAAGFORMULIER VERMINDERD STUDIEGELD academiejaar STIP THOMAS MORE MECHELEN Adres: Zandpoortvest 11, B-2800 Mechelen Tel.: +32(0)15 369 140 Fax: +32(0)15 369 149 E-mail: stip.mechelen@thomasmore.be Web: www.thomasmore.be/stip AANVRAAGFORMULIER VERMINDERD

Nadere informatie

1) Uw persoonlijke gegevens Naam en voorletters : M /V. Postcode/woonplaats :...

1) Uw persoonlijke gegevens Naam en voorletters : M /V. Postcode/woonplaats :... VERZOEK OM KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 1) Uw persoonlijke gegevens Naam en voorletters : M /V Adres :. Postcode/woonplaats :..... Telefoonnummer : Geboortedatum :. 2) Aanslagnummer: Belastingjaar:

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als werknemer (of ambtenaar), zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde. Wanneer een formulier "Aanvraag om kinderbijslag"

Nadere informatie

Aanvraag van een renteloze lening en een ondersteuningspremie voor huisartsen

Aanvraag van een renteloze lening en een ondersteuningspremie voor huisartsen Aanvraag van een renteloze lening en een ondersteuningspremie voor huisartsen ZG/WEL-150401 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING GEMEENTE ANDERLECHT - DIENST HUISVESTING 209 Het formulier moet worden ingediend bij de dienst Huisvesting, Transvaalstraat 2 te 070 Anderlecht. Wij

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld Aanvraag om kraamgeld Bezorg deze aanvraag vanaf 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan uw kinderbijslagfonds. Als u uw kinderbijslagfonds niet kent, kunt u het vragen aan uw (laatste) werkgever

Nadere informatie

AANVRAAG HERZIENING HUURPRIJS

AANVRAAG HERZIENING HUURPRIJS Pagina 1 van 5 AANVRAAG HERZIENING HUURPRIJS Beste huurder, Via dit formulier kan je een herziening van de huurprijs aanvragen. De huurprijs wordt nu berekend op het referentie-inkomen 1 (2014). Als jouw

Nadere informatie

AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE

AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE Met dit formulier kan je een adoptiepremie aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde De aanvrager kan de adoptant (m/v) zelf of diens (huwelijks)partner

Nadere informatie

Lesgeld Betalen voor je opleiding

Lesgeld Betalen voor je opleiding Lesgeld Betalen voor je opleiding Aangenaam, wij zijn duo DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. We voeren verschillende onderwijswetten en -regelingen uit, namens het ministerie van Onderwijs, Cultuur

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank Maatschappelijke zetel: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem Tel. 056/62.92.81 Fax 056/61.10.79

Nadere informatie

Mantelzorgpremie. OCMW Geraardsbergen. Contact

Mantelzorgpremie. OCMW Geraardsbergen. Contact OCMW Geraardsbergen Mantelzorgpremie Contact WZC Denderoord Mantelzorgpremie Hoge Buizemont 247 9500 Geraardsbergen Telefoon 054 43 28 26 Email mantelzorg@ocmwgeraardsbergen.be 1 Algemeen Zorg jij voor

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

Intakeformulier. Bewindvoering & Budgetbegeleiding

Intakeformulier. Bewindvoering & Budgetbegeleiding Intakeformulier Bewindvoering & Budgetbegeleiding Persoonsgegevens Verzoeker 1 Naam Voornamen Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Sofinummer Nummer ID Telefoonnummer E-mailadres Verzoeker 2 Naam

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING BIV - STAGIAIR-beroepservaring / 2013 - Pagina 1 / 5 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

Nadere informatie

Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject

Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject DIS/EOJ/22/01/2014 Internationale samenwerking Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 Internationalesamenwerking@waregem.be www.waregem.be

Nadere informatie

Datum: Formulier rustpensioenen Gezinstoestand. Naam:... Adres:... Telefoonnummer: Antwoorden (Kruis de overeenstemmende.

Datum: Formulier rustpensioenen Gezinstoestand. Naam:... Adres:... Telefoonnummer: Antwoorden (Kruis de overeenstemmende. Gezinstoestand Datum: Met dit formulier worden u inlichtingen over uw gezinstoestand gevraagd om de afhouding inzake ziekteverzekering, de solidariteitsbijdrage en de bedrijfsvoorheffing te kunnen doen.

Nadere informatie

WEBDOC AANVRAAG VOOR UITKERING MANTELZORG

WEBDOC AANVRAAG VOOR UITKERING MANTELZORG WEBDOC AANVRAAG VOOR UITKERING MANTELZORG ** Gebaseerd op de reglementering van Familieplan: mantelzorg door de zelfstandige, KB 27/09/2015, BS 05/10/2015. FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA

Nadere informatie

Met dit formulier kunt u als u met uw gezin in België woont een VOORLOPIGE toeslag op de kinderbijslag aanvragen als:

Met dit formulier kunt u als u met uw gezin in België woont een VOORLOPIGE toeslag op de kinderbijslag aanvragen als: Mevrouw Mijnheer Met dit formulier kunt u als u met uw gezin in België woont een toeslag op de kinderbijslag aanvragen als: - Langdurig werkloze (tenminste 6 maanden) - Zieke (tenminste 6 maanden) - Bruggepensioneerde

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND

AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND AANVRAAGFORMULIER VOOR BIJZONDERE BIJSTAND Datum aanvraag: 1. Persoonsgegevens Aanvrager echtgeno(o)t(e) / partner Burger service nummer Naam en voorletters Geslacht M / V M / V Geboortedatum Huidig adres

Nadere informatie