OCV trucks. Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OCV trucks. Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden."

Transcriptie

1 OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, aug Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden. Wij als organisatoren, de vele deelnemers en de bezoekers zagen uit naar de Oldtimer Truckdag in Stroe welke voorbij is gevlogen. We mogen terug zien op een geslaagde dag, dankzij vooral het stralende weer, maar ook dankzij de vele deelnemers, sponsoren, reclamemensen, media in regionale bladen, vakbladen, Transmobiel, vrijwilligers en bezoekers. De voorbereiding. Daar we al eerder enkele oldtimer truckshows georganiseerd hadden, kregen we herhaaldelijk de vraag: wanneer organiseren jullie weer eens zo n evenement. We hebben dat lang van ons afgehouden, omdat de voorbereiding veel werk is en van heel veel factoren afhankelijk is. Het terrein moet geschikt zijn, vergunningen voor evenement en wegen rondom het terrein, bereikbaarheid, bereidheid vrijwilligers, sponsoren, catering, veiligheidsvoorschriften, maar vooral een bron van inkomsten was onze grootste zorg. Zo n evenement kent talloze onzekerheden zoals het weer en de kosten, maar gelukkig is dit alles geslaagd. De inschatting van benodigd inschrijfgeld en andere inkomsten hadden we goed ingeschat, want we zijn net kostendekkend geweest. Einde 2015 hadden we het besluit genomen om binnen de OCV een show te organiseren, nadat we een afspraak hebben gemaakt over huur van zowel het showterrein als het parkeerterrein. Het draaiboek van vorige shows kon van de schap gehaald worden, waardoor de voorbereiding stap voor stap afgewerkt werd.

2 Nog een leeg terrein, foto Ad Verkaik. De grootste onzekerheid van zo n dag is natuurlijk het weer, maar ook voor de landeigenaar is het een moeilijke beslissing, hij moet hiermee al maanden rekening houden i.v.m. grasmaaien en gieren van het land. Achteraf was het voor de boer beter geweest om 2 weken te wachten i.v.m. grasoogst, maar de datum lag nu eenmaal vast. Begin 2016 hebben we alles geregeld met vergunningen en andere afspraken gemaakt, en vrijwilligers uitgenodigd om ons te helpen. Vele vrijwilligers boden zich aan en deze kregen een uitnodiging om op een avond met elkaar kennis te maken, onze plannen met de taken te bespreken, maar ook om suggesties aan te horen van verschillende vrijwilligers. Want met z n allen moeten we er wat van maken. Impressie fotoboek, samengesteld door Jos Timmer.

3 Iedere deelnemer kreeg een unieke typeplaat, foto Alex Miedema. Donderdagavond komen er al enkele trucks naar Stroe, welke van ver komen zoals uit Zeeland, Zuid Holland en Noord Holland. Een gezellig avondje om vrijdagochtend vroeg aan de slag te gaan. Woensdagavond werd het gras pas gemaaid van het showterrein en parkeerterrein, wat dan donderdagmiddag ingekuild zou worden. Om uur wilden we beginnen met het terrein uit te zetten aan de hand van coördinaten, maar het gras was nog niet helemaal weg. Toch lukte het hierna nog en de hoofdpunten stonden alvast gemarkeerd om vrijdagmorgen gelijk aan de slag te kunnen. Alle trucks moesten in lijn geparkeerd worden op 4.5 meter h.o.h.. Paaltjes werden dan uitgemeten tussen de hoekpunten, onder leiding van Jaap Breevaart en Jaap Terlouw, die dit al vaker gedaan hadden. Zij kregen dan ook volop hulp van andere vrijwilligers, want leeftijd gaat toch een rol spelen bij beide Japen en reden dan ook rond in hun eigen Quaid. Jaap Breevaart met Jaap Terlouw samen het terrein indelen, foto Ad v.d. Mierden.

4 Daar we een pad gemaakt hadden tussen showterrein en parkeerterrein, moesten we dit ook af maken en werd het parkeerterrein ook ingericht, maar ook richtingsborden en verkeersborden langs de wegen moesten geplaatst worden, de catering opgezet, kramen opbouwen, toiletten plaatsen enz. enz. Alles volgens een schema en tekening, welke vooraf klaargemaakt waren. Zo waren we vrijdagmiddag om uur met z n allen klaar en konden de eerste trucks geparkeerd worden. De trucks die nog thuis stonden werden gehaald, en alvast in de juiste positie geparkeerd, waarna al snel de eerste trucks binnen kwamen die bleven overnachten. Zo kwamen er al ongeveer 70 trucks op vrijdagavond binnen, steeds weer benieuwd wie er nu weer aan komt. Meestal zagen we deze al over de S-6 langskomen om dan 10 minuten later het terrein op te zien rijden. Dankzij de ladderwagen met reclame welke er al een week stond, was heel de omgeving bekend van onze truckshow. Ladderwagen met spandoek stond er vanaf maandag, foto Ad Verkaik. Vrijdag al binnen. Nadat vrijdagmiddag de trucks geparkeerd waren van de vrijwilligers met hun oldtimer, op alfabet en in de juiste positie bij het paaltje, had men een beeld hoe men moest parkeren. De trucks van deelnemers die vrijdagmiddag en avond binnen kwamen stonden dan ook heel snel op hun plek, zonder te hoeven manoeuvreren. In de loop van de avond stonden er dan ook al heel wat trucks geparkeerd en was het soms erg gezellig bij degene die bleven slapen. Zo gingen we dan ook met een fijn en gerust gevoel naar huis, want alles is klaar voor de volgende dag. Bewaking vonden we dan ook niet nodig deze nacht, waar we achteraf toch iets spijt van hebben. Dit om reden dat er mensen waren die het gezellig vonden en niet met andere rekening hielden, daardoor niet konden slapen. Zelfs motoren

5 werden gestart en men niet van andermans (diesel) af kon blijven. Erg vervelend en totaal niet verwacht en gedacht. Vrijdagavond al 70 trucks om te overnachten, foto Ad v.d. Mierden. Vrijwilligers. Voor vrijdag hadden we zo n 25 vrijwilligers bereid gevonden om alle voor te bereiden. Terreinen in delen, borden langs wegen en op terreinen, rijplaten leggen, voetgangerspad maken vanaf parkeerterrein, tenten en kramen opbouwen, enz. Voor zaterdag hadden we 65 groene OCV shirts klaar liggen voor de vrijwilligers, welke allemaal gebruikt zijn. Vrijwilligers rusten even uit, foto Ad Verkaik.

6 Vele taken wachten de vrijwilligers op deze dag, vooral tijdens binnenkomst van de deelnemers. Maar ook mensen op het parkeerterrein in wisseldiensten en bijv. busconducteurs in de Engelse dubbeldekkers die door Stroe reden, enz. enz. Tijdens de show hielden de vrijwilligers alles een beetje in de gaten, totdat om uur het startsein gegeven werd dat iedereen mocht vertrekken. Allen moesten weer op de post gaan staan waar men ochtends was. Zo was het terrein dan ook in sneltreinvaart weer leeg en liep het allemaal gesmeerd. De Show. Degenen die vrijdag al gearriveerd waren, stonden al vroeg naast hun truck en kwamen al snel een kopje koffie halen om wakker te worden. Om 7.00 uur waren er ook al diverse trucks binnen gekomen, van mensen die gevraagd waren om te helpen tijdens het parkeren van de binnenkomende trucks. Tijdens de koffie de instructies even doorgenomen om ieder op zijn juiste positie te zetten voor een vlotte binnenkomst van de deelnemers. De eerste trucks kwamen al snel binnen, al snel in een aaneengesloten rij, welke bij de ingang opgewacht en gecheckt werden op aanmelding met daarbij het uitdelen van de bestelde catalogus. Ook kreeg iedere deelnemer muntjes en het typeplaatje met een kleurcode, zodat men verderop wist waar geparkeerd moest worden. Dit ging allemaal erg snel, mede door ervaring tijdens de Transmobiel show in De oudjes worden gebracht, foto Ad v.d. Mierden. Ook het parkeerterrein kreeg om 8.00 uur al de eerste bezoekers te verwerken, wat de hele dag doorliep. Het landelijke gelegen wandelpad langs de mais tussen het parkeerterrein en showterrein was erg fraai aangelegd, waar dus enkele duizenden mensen overheen zijn gelopen. Het terrein bereikte men dan bij de marktkramen, iedereen liep er dan tussendoor, waarna aan de rechterkant de sponsors stonden met nieuwe trucks en andere bedrijven.

7 Trucks in het gelid tijdens de show, foto s Sjaak te Focht.

8 Aan de andere kant stonden dan alle deelnemers alfabetisch op naam van eigenaars opgesteld, zodat mooie foto s gemaakt konden worden. De trucks staan exact op 4.5 meter afstand geparkeerd, met voldoende brede looppaden. We hadden gekozen voor veel loopruimte tussen de trucks, mede doordat het terrein groot genoeg was en ruimte in overvloed voor ruim 300 aangemelde deelnemers. De catering draaide inmiddels volop en er is dan ook heel wat gegeten en gedronken op deze fantastische zonnige en gelukkig droge dag, terwijl het de dag ervoor nog volop geregend had. Dit alles is volop in beeld gebracht door vele fotograven uit binnen en buitenland, waarvan er duizenden op internet staan, zowel op onze site: maar ook op vele trucksites en ongetwijfeld in enkele welbekende truckbladen die nog zullen verschijnen. Engelse bussen. Van Piet Verbeek uit Wijk en Aalburg hadden we 2 Engelse dubbeldekkers gehuurd om pendeldiensten (hop on hop off) te onderhouden tussen ons showterrein, parkeerterrein, zomermarkt in Stroe, zaadeest in Stroe en de Boskooptuinen bij Stroe. De bussen reden ieder halfuur en zaten constant vol tussen uur en uur. Een hele ervaring en belevenis voor de vele passagiers om met zo n bus de omgeving van Stroe te verkennen. Vele bochten zullen de passagiers zich nog wel herinneren. Met de bus naar de zomermarkt, de zaadeest of de Boskooptuinen, foto Jos Timmer.

9 Vertrek om uur. Vooraf hadden we al bekend gemaakt dat de deelnemers om uur mochten vertrekken. Klokslag uur werden dan ook honderden trucks gestart en in colonne reden de deelnemers van het terrein af. Een ideaal fotomoment voor de fotograven om alle trucks te fotograferen bij de uitvalswegen, waar dan ook de meeste foto s gemaakt zijn. Het vertrek had geen oponthoud en binnen een uur waren de meeste trucks al huiswaarts gekeerd, waarna een kaal en leeg terrein overbleef. Dat er orde en netheid onder onze deelnemers en bezoekers was waarderen we erg, want we hoefden nog geen snoeppapiertje op te rapen op het terrein, alleen de containers stroomden over maar daar zijn ze voor. Weer naar huis, foto Ad van de Mierden. Een geslaagde dag. Wij hebben deze dag als geslaagd ervaren, en hopelijk ook onze deelnemers en bezoekers. Uiteraard zijn er zaken die voor verbetering vatbaar zijn, maar hiermee hopen we rekening te houden bij een volgende keer, maar wanneer is nog de vraag. In ieder geval niet ieder jaar want de voorbereiding is dan zeker niet klaar.

10 Vanuit de helikopter, foto Joop van Veldhuizen. De catalogus. De opzet was om vooraf een catalogus klaar te hebben van onze truckshow, waarin we dankzij Jos Timmer in zijn geslaagd. Enorm veel foto s werden ingestuurd, waarvan er ook velen waren die onbruikbaar waren, maar dankzij hulp van andere fotograven werden dan toch de trucks gevonden om in het boek opgenomen te worden. De vroegtijdig aangemelde deelnemers staan allen dan ook in het boek vermeld met foto en technische gegevens van hun voertuig, waarvan we inmiddels ruim 400 boeken hebben verkocht. Leuk dat bezitters van het boek hun complimenten geven over de opmaak en inhoud en bijbestellingen steeds binnen komen. We hebben er nog voldoenden op voorraad, maar hebben toch geconstateerd dat vele deelnemers geen boek hebben besteld waarin hun auto staat opgenomen. U kunt de fotocatalogus online bestellen op:

11 Sponsors. Vanwege de kosten van zo n evenement hebben naast het inschrijfgeld een beroep mogen doen op enkele sponsors en vele vrijwilligers, daar anders dit evenement niet door kon gaan. Hierbij onze dank aan de volgende personen en bedrijven: - Alle deelnemers - Mensen die een boek hebben besteld of gekocht - Mensen die gebruik hebben gemaakt van de catering - Regionale en landelijke media - Plaatselijk belang Stroe - Vink Barneveld (rijplaten en afval) - Tekstkar Hoevelaken (bewegwijzering) - Signmotion Kootwijkerbroek (reclameborden en bewegwijzering) - De Kruif machines Sroe (kooiaap) - TVM verzekering Hoogeveen - Pro Classic truckrestauratie Heerhugowaard - Onderwater Truckrestauratie Barneveld - Swijnenburg transport Ottoland - Vlastuin transport Renswoude - Winkoop Truckschade Ermelo - Harbers Volvo Barneveld - Scania Barneveld - Roordink MAN Barneveld - Van Reenen Transport Barneveld

12

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten.

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juli 2015 Verslag van de zomerrit op 27 juni 2015. Na de lente de zomer, maar vanwege het weer leek de zomer nog steeds ver weg. Maar het komt toch allemaal

Nadere informatie

OCV trucks. Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV trucks. Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juni 2016 Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Nu mogen we op de Veluwe nog helemaal niet klagen, want als

Nadere informatie

OCV trucks OCV. Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014.

OCV trucks OCV. Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014. OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, maart 2014 Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014. Iedereen zag er naar uit, de 1 e rit van de OCV in 2014. Tijdens de gezellige en geslaagde gehaktbalavond

Nadere informatie

OCV trucks. Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV trucks. Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Verslag van de herfstrit en verrassingsrit 2017. De Herfstrit. Stroe, okt. 2017 De herfstrit werd door sommigen omschreven als de ruitenwisser rit. Een regenbui

Nadere informatie

OCV trucks. Zo vliegt dat zo n dag voorbij en is het altijd weer jammer dat het einde van de dag nadert.

OCV trucks. Zo vliegt dat zo n dag voorbij en is het altijd weer jammer dat het einde van de dag nadert. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, okt. 2015 Verslag van de herfst- en verrassingsrit 2015. Altijd als we weer voorbereidingen treffen om een OCV rit te gaan rijden, is het voor Gert en mij

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Tijdsplan Evenementen

Tijdsplan Evenementen Categorie Activiteit Aantal weken voor begin toernooi 1. Algemeen 8 7 6 5 4 3 2 1 0-1 Lijst (eind)verantwoordelijken 1.2 Aandachtspunten Inventarisatie afbreukrisico s Tijdsplannen voor de toernooidagen

Nadere informatie

Evenementen Checklist

Evenementen Checklist Categorie Activiteit Check Categorie Activiteit Check 1. Algemeen 5. Drank en catering Lijst (eind)verantwoordelijken 5.2 Algemeen Aanwijzen verantwoordelijke. 1.2 Aandachspunten Inventarisatie afbreukrisico

Nadere informatie

OCV. OCV trucks. Enkele maanden voorbereiding gingen vooraf, waarbij regelmatig contact over het verloop en voorbereidingen van de verrassingsrit.

OCV. OCV trucks. Enkele maanden voorbereiding gingen vooraf, waarbij regelmatig contact over het verloop en voorbereidingen van de verrassingsrit. OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, okt. 2012 Verslag van de verrassingsrit op 20 okt. 2012. Naast onze 3 seizoenritten per jaar, welke we in Gelderland rijden, staat er in okt. de verrassingsrit

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Klein transport Het klein transport (kleiner dan 12 meter) vindt plaats op dezelfde manier als bij het sloopverkeer (zie bijgaande route).

Klein transport Het klein transport (kleiner dan 12 meter) vindt plaats op dezelfde manier als bij het sloopverkeer (zie bijgaande route). Verslag verkeersgroep d.d. 15 mei 2017 Aanwezig: Namens het schoolbestuur: Jaap Visser Peter Kieft Namens de gemeente: Ronald de Vries Evelien de Bunje Namens de omwonenden Rene de Reus Namens de aannemer:

Nadere informatie

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 26 en 27 mei 2018 Samen tegen kanker 6e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 26 27 mei 2018 Park Rijnstroom Ontstaan SamenLoop voor Hoop 1985 in VS Relay for Life, dr.

Nadere informatie

BOTEN UIT HET WATER 2015 ZATERDAG 17 OKTOBER

BOTEN UIT HET WATER 2015 ZATERDAG 17 OKTOBER BOTEN UIT HET WATER 2015 ZATERDAG 17 OKTOBER WAT IS ER AL GEREGELD 1 UITNODIGING INSCHRIJVING VIA DE WEBSITE SCHUUR INDELEN HIJSVOLGORDE MAKEN DIVERSE AFSPRAKEN MAKEN MET: DE HAVENMEESTERS VAN DE GEMEENTE

Nadere informatie

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Algemene informatie Organisatie Locatie Route FCC Nuland BMX Circuit gelegen aan de Coppensdijk 8a, 5382 JT Vinkel De route wordt vroegtijdig d.m.v. borden aangegeven.

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Verslag paddentrek. Voorjaar Paddenwerkgroep Milieu Werkgroep Houten

Verslag paddentrek. Voorjaar Paddenwerkgroep Milieu Werkgroep Houten Verslag paddentrek Voorjaar 2005 Paddenwerkgroep Milieu Werkgroep Houten 1 Evaluatie paddenwerkgroep voorjaar 2005. Voorbereiding Dit jaar zijn we in januari begonnen met het benaderen van de vrijwilligers,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012

Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012 Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012 Zaterdag 16 juni 2012 de Dokkum is verheugd u uit te nodigen deel te nemen aan het tweede Shantyfestival Maritiem 2012. Na dat in 2008 het festival een groot succes

Nadere informatie

OCV trucks OCV. Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. Oldtimer Contactgroep Veluwe. Stroe, Sept. 2013

OCV trucks OCV. Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. Oldtimer Contactgroep Veluwe. Stroe, Sept. 2013 OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, Sept. 2013 Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. De 15 e OCV toertocht of terwijl de herfstrit 2013 hebben we weer achter de rug. Jammer dat zo n

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Bijlage 2 bij de uitnodigingsbrief medewerkers

Bijlage 2 bij de uitnodigingsbrief medewerkers Bijlage 2 bij de uitnodigingsbrief medewerkers Praktisch Concept Motivatie voor de keuze van de data (27 juni t/m 4 juli) Laten we eerst iets over de keuze voor de data (27 juni t/m 4 juli) zeggen. Die

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Woensdag 28 mei Vandaag gaan we op vakantie naar Zeeland. Pap, Ruud en ik gaan om 11.00 uur op weg naar België om Wouter van school te halen. Om 15.00 uur komen we aan

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=yf01vxh6ewo Oost Souburg, 22 februari 2017

https://www.youtube.com/watch?v=yf01vxh6ewo Oost Souburg, 22 februari 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yf01vxh6ewo Oost Souburg, 22 februari 2017 Welkom Informatie / Teamavond SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 8 mei 2017 Aanvang 19.30 uur Oost Souburg, 8 mei 2017 Wat gaan

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus 2014 Per kind één formulier helemaal invullen Naam :... Adres :... Postcode + Woonplaats :... Telefoonnummer :... E-mailadres :. Geboortedatum

Nadere informatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Een bedrijfsfeest organiseren waarbij de complete familie uitgenodigd is? Yes, we zien

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 v.v. Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053 HK IJzendoorn ( 0344-642151 : www.uchta.nl Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 IJzendoorn, 11 april 2017 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de leiding Beste scoutsleiding, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest

Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest Hallo allemaal, Eerst even laten weten dat we goed en veilig aangekomen zijn zonder problemen. Leuk dat jullie weer met ons meereizen, we zullen proberen jullie

Nadere informatie

Draaiboek bewonersactiviteit

Draaiboek bewonersactiviteit Draaiboek bewonersactiviteit Het organiseren van een bewonersactiviteit is voor de meesten geen dagelijkse bezigheid. Dit draaiboek kan u wellicht helpen bij de organisatie van een activiteit. Hierin vindt

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

Reisverslag Denemarken Duitsland Polen in 2013

Reisverslag Denemarken Duitsland Polen in 2013 Reisverslag Denemarken Duitsland Polen in 2013 Op maandagmiddag 15 juli 2013 vertrekken Peter en ik naar Noord Duitsland met een schoongewassen en gedesinfecteerde kuikenoplegger. Het eerste moment waar

Nadere informatie

Bewonersbrief voorbereidingen Sinterklaas intocht en afzettingen per straat

Bewonersbrief voorbereidingen Sinterklaas intocht en afzettingen per straat Bewonersbrief voorbereidingen Sinterklaas intocht en afzettingen per straat Datum bewonersbrief: 4 oktober 2018 E-mailadres: sinterklaas@zaanstad.nl Inhoud bewonersbrief: De voorbereidingen voor de Landelijke

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 Sinterklaasintocht 2016 Op zondag 20 november hebben we Sinterklaas en zijn pieten verwelkomd. Ondanks de harde wind waaide de mijter niet af en hebben

Nadere informatie

OCV. OCV trucks. Verslag van de verrassingsrit op 12 okt Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV. OCV trucks. Verslag van de verrassingsrit op 12 okt Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, Okt.. 2013 Verslag van de verrassingsrit op 12 okt. 2013. Het verslag beginnen we dit keer met de woorden van de uitzetters, welke eerder gestuurd werd

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen Eneco Zonnebootrace NK 2016 Programma, activiteiten en tijdsplanning Donderdag 5 mei: Aanmelding teams Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij de organisatie, bij het VVVgebouw naast het tentenkamp aan de Ljouwerterdyk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 16

NIEUWSBRIEF september 16 NIEUWSBRIEF 1 2016 15 september 16 Belangrijke data: Vrijdag 16 september Woensdag 21 september Donderdag 22 september Maandag 26 september Woensdag 28 september groep 8 Techniekmiddag metaal groep 4/5a

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2019. In tegenstelling

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 28 februari 2019

Sterrenboognieuws 28 februari 2019 Sterrenboognieuws 28 februari 2019 Aanmelding nieuwe leerlingen Om plannen te maken voor het komend schooljaar 2019-2020 is het voor ons van groot belang te weten hoeveel leerlingen we kunnen verwachten.

Nadere informatie

Draaiboek NK NFF. Versie : 1.0. Status : Definitief

Draaiboek NK NFF. Versie : 1.0. Status : Definitief Draaiboek NK NFF Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.0 Status : Definitief Datum : 24 april 2018 Inhoud Opgave 1. Algemene informatie 3 a. Plaatsingswedstrijd info 3 b. NK NFF info 4 2. Huisreglement

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. inschrijvingen... 3 2.1 Online inschrijvingen... 3 2.2 Inschrijvingen op de dag zelf... 3 3. Route... 4 3.2 Parkeren...

Nadere informatie

Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer?

Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer? Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer? 15 december Kersttocht Gennep-Zuid (St. Kersttocht Gennep-Zuid) 20 december Workshop Bloemschikken (4Events) Kerstvakantie Filmfestival (4Events) 29 december

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Een heel geslaagde dag en ook leuk om eindelijk de mensen bij de stemmen van de telefoon te leren kennen.

Een heel geslaagde dag en ook leuk om eindelijk de mensen bij de stemmen van de telefoon te leren kennen. Groei en Bloei, Het word teen goed fruit jaar. Ook de takken van onze eigen fruitbomen buigen door onder het gewicht van de vruchten. We krijgen perziken, kweeperen, appels peren, mispels en pruimen. Alleen

Nadere informatie

De evenementen checklist

De evenementen checklist De evenementen checklist #iedereenflyer FLYER.BE Drukwerk voor iedereen! Evenementen doe je zo! Of het nu de eerste of de honderdste keer is dat je een evenement organiseert, je wil steeds dat het resultaat

Nadere informatie

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

Annelies heeft afgelopen week verschillende keren contact gehad met DAP de Rijp over hoe nu verder met het ontwormabonnement

Annelies heeft afgelopen week verschillende keren contact gehad met DAP de Rijp over hoe nu verder met het ontwormabonnement Stalnieuws mei In de wetenschap dat de natuur, door alle bizarre weersomstandigheden, twee à drie weken achter ligt zullen wij, als er geen al te gekke dingen meer gebeuren met het weer, halverwege week

Nadere informatie

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 FEBRUARI 2013 CLUBNIEUWS 35 JAAARGANG 4 De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op vrijdagavond 15 maart in het Clubhuis van de tennisvereniging in Waarder.

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober Piet Pijnenburg,

2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober Piet Pijnenburg, Interview met Piet Pijnenburg We zijn in Berkel-Enschot bij het 2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober 2016 We zitten aan tafel met mede organisator Piet Pijnenburg, en hij is

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36 W108 S250 1967 Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug 2018 18:36 Hallo, Ik heb toch maar besloten de S250 te verkopen en er niet mee te gaan rijden. De auto is nieuw gekocht door de vader van mijn zwager

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

2 Het budget Begroting Hoe ga je met een budget om? Budgetbewaking Afsluiting 20

2 Het budget Begroting Hoe ga je met een budget om? Budgetbewaking Afsluiting 20 Inhoud Voorwoord 5 Inleiding 6 1 Doelstellingen bepalen 11 1.1 Waarom een evenement? 11 1.2 Hoofd- en nevendoelstellingen 12 1.3 Deel- en subdoelstellingen 13 1.4 Evenementvormen kiezen 15 1.5 Afsluiting

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE Inhoud Voorwoord Uitgebreid verslag met veel foto s van het DARES Deelnemers Weekend Voorwoord Deze extra nieuwsbrief is een uitgave van DARES R09-Utrecht

Nadere informatie

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed 1-7-2016 Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed Het Vakcollege Maarsbergen (voorheen Scholengemeenschap Maarsbergen) is de afgelopen jaren een aantal keren bezocht door de inspectie

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd

Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Rv en Pc de Molenruiters Rekken Nieuwsbrief Samengestelde Wedstrijd Augustus 2018 Samengestelde wedstrijd van de Molenruiters Rekken Zaterdag 3 november: Klasse B en L Paarden en Pony s Zondag 4 november:

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

KPN NK Shorttrack. 2-3 januari Informatiebulletin. voor het. KPN NK Shorttrack. Jaap Eden IJsbaan Amsterdam.

KPN NK Shorttrack. 2-3 januari Informatiebulletin. voor het. KPN NK Shorttrack. Jaap Eden IJsbaan Amsterdam. Informatiebulletin voor het KPN NK Shorttrack Organisatiecomité Het OC is als volgt samengesteld: Piet Broekhuizen Maarten Schuurman Leonie de Lorijn Ellen Reijmer E-mailadres Correspondentieadres e.reijmer@knsb.nl

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Versie 4.0 April 2017

Versie 4.0 April 2017 Versie 4.0 April 2017 Gebruikershandleiding Parkeergarage De Kaap Hoogeveen De parkeergarage op De Kaap kent verschillende vaste gebruikers: U bent huurder of koper van een appartement met parkeerplaats

Nadere informatie

de pelsdierenhouder Contactdag Ieder heeft zijn steentje bijgedragen

de pelsdierenhouder Contactdag Ieder heeft zijn steentje bijgedragen 22ste Pelsdierenhouders Contactdag Ieder heeft zijn steentje bijgedragen Donderdag 18 september jl. was het weer zover. Iedereen die ook maar iets met de sector te maken heeft, of het nu de pelsdierenhouders

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

BAJK gereedschapskist. Handboek en materialen voor de organisatie van een opendag.

BAJK gereedschapskist. Handboek en materialen voor de organisatie van een opendag. BAJK gereedschapskist Handboek en materialen voor de organisatie van een opendag. Inhoud 1. Algemene gegevens bedrijf... 3 2. Gegevens organisatie... 3 3. Checklist... 4 3.1 Acht weken voor de opendag...

Nadere informatie

is er ook voor de Somerense jeugd... Wachten op het hijsen van de vlag! Onwennig en spannend is het nog allemaal die eerste maandag.

is er ook voor de Somerense jeugd... Wachten op het hijsen van de vlag! Onwennig en spannend is het nog allemaal die eerste maandag. Het Bronnetje 2013 is er ook voor de Wachten op het hijsen van de vlag! Onwennig en spannend is het nog allemaal die eerste maandag. Somerense Op dinsdag is alles al anders, op woensdag kan het niemand

Nadere informatie

Organisatie voorafgaande aan het event. - gedragen door de wijk of plaatselijke bevolking? - verenigingen en lokale initiatieven - lokale artiesten

Organisatie voorafgaande aan het event. - gedragen door de wijk of plaatselijke bevolking? - verenigingen en lokale initiatieven - lokale artiesten Evenementen en festival organisatie Voor een middelgroot evenement in de braderie, oude ambachten, dorp en wijkfestiviteiten, straattheater, muziekfestival sfeer. Algemeen In de voorbereidingfase dient

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie