OCV trucks. Verslag van de zomerrit Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Oldtimer Contactgroep Veluwe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OCV trucks. Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Oldtimer Contactgroep Veluwe"

Transcriptie

1 OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juni 2016 Verslag van de zomerrit Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Nu mogen we op de Veluwe nog helemaal niet klagen, want als je de berichten leest en hoort, dan zijn er in andere delen van het land nog veel meer plensbuien geweest dan bij ons. Maar tijdens de grote regenbuien denk ik steeds maar weer, hoe zal het gaan tijdens de zomerrit en de a.s. Oldtimer Truck Show op 9 juli a.s.? Start op Meerveld. De zomerrit op 25 juni gaan we van start op een grasveld op Camping Meerveld, zou dat wel gaan met al die regen vooraf? Hoe zou de dag verder verlopen, omdat er regen was voorspeld? Allemaal vragen die je dan vooraf bezig houden. Met mijn eigen auto als eerste op zaterdagochtend de camping opgereden, en durfde bijna het mooie gras niet op. Het moet kunnen en wat bleek, het was niet te zien dat ik erover reed. Een gerust gevoel dus, en laat de auto s maar komen. De tweede auto die binnen kwam was Gert Kattenberg met zijn verhuisauto, hij test gelijk de ingang in lengte en hoogte om tussen de struiken door het terrein op te rijden. Ook dat ging goed. Laat de rest maar komen dus. Wel alleen trekkers en bakwagens was het advies, de lange combinaties moeten aan de weg blijven. Want tijd om te manoeuvreren is kostbare tijd zo n dag.

2 Na eerst een kop koffie gaat Gert op zijn welkomstpost staan en selecteert de auto s welke de poort door gaan en de auto s welke aan de weg blijven. Al snel komen er rijen auto s aan rijden en het gaat allemaal erg voorspoedig, en iedereen had zin in koffie. Maar wat een verrassing, bij de koffie dit keer geen cake of een krentenbol, maar een bolletje met spek en gebakken ei. In Engeland staan ze daar s ochtends mee op, op Meerveld schijnt deze traditie in aantocht te zijn. Tenminste voor gedreven oldtimer truckliefhebbers zoals is gebleken. Iedereen genoot ervan en een broodje ei met spek was dan ook een groot succes. Hoeveel eieren er gebakken zijn, meer dan 250 stuks volgens de muntjes. Het was een gezellige club chauffeurs met hun bijrijders, mooi weer en van de zon hadden we geen last met foto s maken. Honderd drieëntwintig auto s hadden de weg naar Meerveld gevonden, waarvan het merendeel nog nooit van Meerveld gehoord had. Een schitterend gelegen camping waar ongetwijfeld enkele chauffeurs met hun gezin op vakantie gaan, want aan gezelligheid en ruimte zal het niet liggen.

3 Nadat iedereen genoten had van koffie, broodje en onderlinge verhalen, klom Gert op de glijbaan om iedereen welkom te heten. Maar voor Gert was bukkend en toespraak houden geen succes en klom toen snel op een picknicktafel.

4 Nadat iedereen welkom werd geheten, werd de Fam. Groeneveld van de camping bedankt voor de gastvrijheid met traditiegetrouw een betonnen Volvo F12 met aanhanger, waarop hij vroeger chauffeur was met bieten rijden bij Transportbedrijf Besselsen in Barneveld. Gert gaf nog wat aanwijzingen over de route en dat we elkaar over een lengte van ongeveer 15 km elkaar tegenkomen. Ook een bord met gestremd doorgaand verkeer moesten we maar mijden in Meulunteren, want op zaterdag werd er niet gewerkt aan de weg.

5 Vlam in de pijp. Om11.30 uur gingen we van start, richting Nieuw Millingen, daarna richting Apeldoorn, op de heenweg de berg op en op de rotonde bij de Julianatoren weer terug, zodat we vanaf de hoogte elkaar tegemoet kwamen. Een schitterend gezicht, maar zo n ontmoeting lukt niet altijd. We proberen dit vaker, maar de onderlinge afstand tussen twee rotondes voldoet meestal niet. Zo hebben we weer geleerd dat dit ongeveer 15 km moet zijn bij 100 deelnemers. Weer terug bij de eerste rotonde nu richting Kootwijk, een geliefd vakantiedorp waar de bewoners sterk afhankelijk zijn van de auto, want er is geen winkel te bekennen. Boodschappen doen ze dan ook in Apeldoorn, Garderen of in Kootwijkerbroek/Barneveld. Altijd een afstand van ongeveer 12 tot 20 km van huis. Je moet er dus wat voor over hebben om landelijk en in een natuurgebied te wonen. Nadat we de bekende Heetweg uitgereden hadden ging we door het boerenlandschap bij Harskamp richting Wekerom. Een haaks bochtje zorgde voor wat zweet aan het stuur, maar het ging goed, behalve dan dat Gijs Vlastuin met zijn dieplader er voor koos na een kleine poging om rechtdoor te gaan, want hij wist de alternatieve weg.

6 Appelstop. Vorig jaar hadden we de finish in Wekerom tijdens de zomerrit, en hadden ervaring dat er op de nieuwe rondweg van een toekomstig industrieterrein heel veel auto s geparkeerd konden worden. Dus opnieuw deze locatie gekozen voor een appelstop, want hier zijn we allemaal vanaf de doorgaande weg. Wat bleek, het kon ook maar net, er kon geen auto meer bij. Meer geluk dan wijsheid dus. 230 appels hadden we bij ons en er bleven er 6 over, ook een kwestie van geluk. Maar geluk hadden we niet de gehele dag zoals verderop te lezen. Tweede deel route. Na deze stop richting Meulunteren, ook weer door boerenlandschap, gingen we via een opgebroken weg naar Kootwijkerbroek langs de net nieuw gebouwde molen, herbouwd naar het model molen welke op dezelfde plaats in 1960 afbrandde. De nieuwe Puurveense molen waar Kootwijkerbroek met vele vrijwilligers trots op is. Via het nieuwe industrieterrein richting Wencop om dan aan de ander kant van Kootwijkerbroek binnendoor naar Stroe te rijden, want daar is de finish. De finish. Op de weg rondom ons evenementen terrein van a.s. 9 juli zouden we aansluitend parkeren om met de fiets of lopend te gaan eten bij Camping de Bokkesprong. Dit hebben we 3 jaar terug ook gedaan wat goed beviel en er toen ook een klein fietstochtje aan verbonden was. De tijd ontbrak toen voor een langere fietstocht over de heide, vandaar dat we dit weer in petto hadden en we wat vroeger wilden finishen. Dit lukt dan ook goed, want om uur kwamen we al aan. Ondanks dat het op de routebeschrijving stond, begrepen velen niet dat we achter elkaar stopten en bleven velen in de auto zitten in afwachting om verder te rijden. Daarbij kwam dat het iets begon te regenen en men liever niet nat werd. Tja, verder rijden ging niet om ander doorgaand aanwonend verkeer niet te hinderen, en moest er tussen de 200 en 700 meter gelopen worden. De eerste chauffeurs hadden dus al lang gegeten toen de laatsten pas binnen kwamen. Ons plan was dan ook om met z n allen tegelijk te vertrekken, maar ondanks dat we vroeg waren, wilden sommigen al snel huiswaarts wat niet kon, want men stond er tussen. Degenen die er wel langs konden, lieten dit niet na en hebben dan ook heel wat aan de berm vernield, omdat het inmiddels volop regende.

7 Omdat de eerste auto s niet helemaal aansloten, en verderop langzaam aansloten waardoor opstopping aan het einde van de weg en mensen gingen keren, met in gedachte er tussenuit te kunnen na het eten, resulteerde ook dat de achterste auto s veel verder weg stonden dan de bedoeling, waardoor we besloten om een rij in het gras te parkeren, wat prima ging maar niet ons plan was. We wilden namelijk geen schade berokkenen aan andermans grond. Maar hadden geen keus. Tja, en toen hadden we het volgende probleem, bakken water vielen naar beneden en velen hadden geen paraplu, het eten was gedaan en nog 500 meter lopen. We besloten toen met luxe auto s te gaan pendelen. Omdat het inmiddels bijna blank stond in het gras, waar ook auto s stonden, konden enkele trucks niet wegkomen of gingen slippend weg met hulp van trekkracht met een aloude GMC 6x6. Kortom, een slot van deze zomerrit om snel te vergeten en zeker niet voor herhaling vatbaar, wel weer geleerd voor de volgende keer, maar dankzij de lekkere gehaktbal met slaatje en drinken toch de buik vol aan het einde van de dag. Gelukkig zagen de meesten de lol er wel van in, ondanks dat men drijfnat werd en soppend in de schoenen de cabine betraden. Misschien moeten we de volgende keer een OCV paraplu aanbieden, zodat we het onder de plu gezellig hebben, net zo gezellig als onder de tenten met de gehaktballen op schoot. Onze excuses voor deze ongewilde finish na een geslaagde en onvergetelijke start en route. Wim van den Brink. Graag zien wij u op onze Oldtimer Truckdag a.s. zaterdag 9 juli in Stroe. Meer dan 300 trucks zijn aangemeld, welke allemaal opgenomen zijn in onze oldtimer catalogus. Een catalogus welke je niet mag missen waarin alle technische gegevens vermeld zijn van iedere deelnemende auto. Als je niet opgegeven hebt, dan kan dit alsnog, maar je wordt niet meer vermeld in de catalogus, omdat deze al gedrukt wordt. Losse verkoop tijdens de show. Deelname kan op: Bestellen catalogus op: info@betonauto.nl

8

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten.

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juli 2015 Verslag van de zomerrit op 27 juni 2015. Na de lente de zomer, maar vanwege het weer leek de zomer nog steeds ver weg. Maar het komt toch allemaal

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

OCV trucks. Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV trucks. Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Verslag van de herfstrit en verrassingsrit 2017. De Herfstrit. Stroe, okt. 2017 De herfstrit werd door sommigen omschreven als de ruitenwisser rit. Een regenbui

Nadere informatie

OCV trucks OCV. Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. Oldtimer Contactgroep Veluwe. Stroe, Sept. 2013

OCV trucks OCV. Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. Oldtimer Contactgroep Veluwe. Stroe, Sept. 2013 OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, Sept. 2013 Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. De 15 e OCV toertocht of terwijl de herfstrit 2013 hebben we weer achter de rug. Jammer dat zo n

Nadere informatie

OCV trucks OCV. Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014.

OCV trucks OCV. Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014. OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, maart 2014 Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014. Iedereen zag er naar uit, de 1 e rit van de OCV in 2014. Tijdens de gezellige en geslaagde gehaktbalavond

Nadere informatie

OCV trucks. Zo vliegt dat zo n dag voorbij en is het altijd weer jammer dat het einde van de dag nadert.

OCV trucks. Zo vliegt dat zo n dag voorbij en is het altijd weer jammer dat het einde van de dag nadert. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, okt. 2015 Verslag van de herfst- en verrassingsrit 2015. Altijd als we weer voorbereidingen treffen om een OCV rit te gaan rijden, is het voor Gert en mij

Nadere informatie

OCV. OCV trucks. Enkele maanden voorbereiding gingen vooraf, waarbij regelmatig contact over het verloop en voorbereidingen van de verrassingsrit.

OCV. OCV trucks. Enkele maanden voorbereiding gingen vooraf, waarbij regelmatig contact over het verloop en voorbereidingen van de verrassingsrit. OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, okt. 2012 Verslag van de verrassingsrit op 20 okt. 2012. Naast onze 3 seizoenritten per jaar, welke we in Gelderland rijden, staat er in okt. de verrassingsrit

Nadere informatie

OCV. OCV trucks. Verslag van de verrassingsrit op 12 okt Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV. OCV trucks. Verslag van de verrassingsrit op 12 okt Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, Okt.. 2013 Verslag van de verrassingsrit op 12 okt. 2013. Het verslag beginnen we dit keer met de woorden van de uitzetters, welke eerder gestuurd werd

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

OCV trucks. Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden.

OCV trucks. Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, aug. 2016 Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden. Wij als organisatoren, de vele

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Maar eerst even een terugblik en verslag van onze vorige activiteit:

Maar eerst even een terugblik en verslag van onze vorige activiteit: Nieuwsbrief, 7 oktober 2013 Beste Pyrplezier-leden, Binnenkort zal er weer een nieuwe PyrPlezier-activiteit plaatsvinden. Op zondag 27 oktober is er een (herfst)activiteit. Een paddenstoelen wandeling

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley Lianne Marieke Jacco Bep Peter Ien Marina Rein Shirley Vrijdag 09-08-2019 Rond 13:00 zijn we vanuit Arnhem vetrokken richting Veenendaal, samen met Lianne, Bep, Marieke en Peter. Met helaas wat minder

Nadere informatie

IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN.

IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN. CITOTOETS GEMAAKT DOOR ANOUK IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN. EN DEGRIJPEND LEZEN. DE ZOMER VAKANTIE KOMT ER AAN EN DAT IS GOED

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe De Polderrit

OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe De Polderrit OCV trucks De Polderrit Lenterit 30 maart 2013 www.dafenz3.nl De Polderrit gaat bijna geheel door de Flevopolder en is 98 kilometer lang. De route is uit gezet door dafenz3-productions (Carl en Jos Timmer)

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE Inhoud Voorwoord Uitgebreid verslag met veel foto s van het DARES Deelnemers Weekend Voorwoord Deze extra nieuwsbrief is een uitgave van DARES R09-Utrecht

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Geslaagde 2 e Kennedymars Hengelo 13 juni 2015 =====================

Geslaagde 2 e Kennedymars Hengelo 13 juni 2015 ===================== Geslaagde 2 e Kennedymars Hengelo 13 juni 2015 ===================== Het was weer even spannend met de weersvooruitzichten. Dagenlang volg je teletext-pagina 704. Richting de zaterdag loopt de temperatuur

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Ik had een geweldige chauffeur en mocht zelfs aangeven, hoe we zouden rijden, binnendoor of via de snelweg.

Ik had een geweldige chauffeur en mocht zelfs aangeven, hoe we zouden rijden, binnendoor of via de snelweg. Er was eens.. Zo beginnen de meeste sprookjes, maar het weer, het schieten, het blazen, het eten en het gezellige samen zijn, was gisteren 28 september 2012, een sprookje! Afspraak was eerst dat we om

Nadere informatie

BMW Z1 CLUB Nieuwsbrief september 2016

BMW Z1 CLUB Nieuwsbrief september 2016 BMW Z1 CLUB Nieuwsbrief september 2016 Z1-vrienden, Inmiddels hebben we weer fantastische Z1-evenementen in Groningen, Apeldoorn, Baarn en België gehad. Van de eerste twee treft u in deze nieuwsbrief een

Nadere informatie

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Hartelijk dan voor uw inschrijving voor Enjoy the Ride Kootwijkerbroek! Hier vind u alle informatie over deze rit, wij willen u vragen het goed door te lezen.

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Melkweg. Goede reis. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Reizen

Melkweg. Goede reis. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Reizen Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Goede reis Reizen Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Goede reis, 0 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern is een uitgave

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Woensdag 28 mei Vandaag gaan we op vakantie naar Zeeland. Pap, Ruud en ik gaan om 11.00 uur op weg naar België om Wouter van school te halen. Om 15.00 uur komen we aan

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Verslagje van het Plonkers-weekend in Arnhem.

Verslagje van het Plonkers-weekend in Arnhem. Verslagje van het Plonkers-weekend in Arnhem. Er is dit weekend weer wat afgeplonkt in Arnhem. Zaterdag door een 100-tal rijders en s zondags een 75-tal rijders. Triallisten zijn dus geen zondagsrijders,

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Gelderland Barneveld 58.1 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 137339 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Gelderland Barneveld 58.1 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 137339 In deze gevarieerde

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid

ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid Test: Beweeg jij voldoende? 1. Wat is beter: iedere dag een half uur achter elkaar bewegen, of 3 keer 10 minuten bewegen verspreid over de

Nadere informatie

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien?

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? Wielergemeente De finish van de eerste etappe van de BinckBank Tour op maandag 7 augustus vond plaats in Venray. 45% 35% 30% 25% 20% 15% 1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? 36% 19%

Nadere informatie

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer.

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer. Afstand: Hoogtemeters: 174 km 5000 m Col Alph d'huez Col de la Crox de Fer Col du Telegraphe Col du Galibier La Marmotte 2004 La Marmotte 2004, ook dit jaar weer deelname van een aantal Molenrijders. In

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Eeshoflaan LZ Tubbergen T E. I.

Eeshoflaan LZ Tubbergen T E. I. zorg voor mekaar Eeshoflaan 21 7651 LZ Tubbergen T. 0546-62 14 69 E. eeshof@zorggroepsintmaarten.nl I. www.zorggroepsintmaarten.nl zorg voor mekaar Welkom. Zorg voor mekaar 03 Woonzorgcentrum de Eeshof

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

Schrijfprijs NT2 2016

Schrijfprijs NT2 2016 Schrijfprijs NT2 2016 Ontmoeten, hoe mijn wereld veranderde... Inhoud: Bladzijde 2: Verslag van de prijsuitreiking in Antwerpen. Bladzijde 3: Wie zijn onze deelnemers? Even voorstellen. Bladzijde 4: Het

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

Toerrit regio Amersfoort

Toerrit regio Amersfoort Toerrit regio Amersfoort Voorbeeld van een succesvol gereden toerrit in de regio Amersfoort in 2013. Het startpunt is bij Restaurant "Oud Leusden", Vlooswijkseweg 1, 3832 RG Leusden. Nr KM KM totaal Vraag

Nadere informatie

Verslag van het trialweekend te Baarlo.

Verslag van het trialweekend te Baarlo. 1 Verslag van het trialweekend te Baarlo. Toen we zaterdag op het terrein van Baarlo aankwamen, was het prachtig trialweer. Ietsje benauwd, maar een kniesoor die dat een leuke trialdag in de weg laat staan.

Nadere informatie

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam.

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Maandag Woensdag Route Afstand +/- 30 maart Flyer 45 1 april Rondje Garderen 45 6 april PIJPERS PAASRIT

Maandag Woensdag Route Afstand +/- 30 maart Flyer 45 1 april Rondje Garderen 45 6 april PIJPERS PAASRIT Maandag Woensdag Route Afstand +/- 30 maart Flyer 45 1 april Rondje Garderen 45 6 april PIJPERS PAASRIT 40, 75, 110 Pijpers Bronbemalingen 8 april Stichtse brug 58 13 april Tafi 58 15 april Kootwijkerbroek

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 mei Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Koningsspelen 2016

Nieuwsbrief 24 mei Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Koningsspelen 2016 160524 Nieuwsbrief 24 mei 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Koningsspelen 2016 Vier jaar geleden werden de koningsspelen voor het eerst georganiseerd. Dit was ter ere van de kroning van koning Willem

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zevende jaargang Nr. 12

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zevende jaargang Nr. 12 Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zevende jaargang Nr. 12 Pagina 2 *Het is mooi geweest* Na 7 jaar, 84 edities en 88 Extra edities, stop ik met de maandelijkse afleveringen

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

- Op de terugweg hiervan kwamen ze op één punt bijeen, Utrecht. ( auto s)

- Op de terugweg hiervan kwamen ze op één punt bijeen, Utrecht. ( auto s) Samenvatting door Saskia 1046 woorden 8 april 2014 7,5 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde De Geo 2.4 Files oplossen Files 29 mei 1955 was er in Nederland de eerste file. Duizenden inwoners van

Nadere informatie

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Belangrijke informatie Algemene informatie 25 tot en met 30 juni, 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio en Gavia zijn onderdeel van

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2016 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders. 1

Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders. 1 Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders info@tourforlife.nl 1 Inhoud Voorstellen Taken Voorbereiden Navigatie Kwesties Afspraken en bijzonderheden Bijzonderheden onderweg Vragen 2 Voorstellen Wim

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

Genieten van het echte leven

Genieten van het echte leven Genesis 3: 19 Tot de dag van je dood zul je zwetend het land bewerken om te kunnen leven. 1 De Hamvraag Mag ik genieten en wat is dan eigenlijk genieten? Het leven is toch vooral lol maken! X Het moet

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Wie zijn Pluck & Pien?

Wie zijn Pluck & Pien? Wie zijn Pluck & Pien? Pluck en Pien zijn twee kindervriendjes en hebben beiden een bijzondere gave. Ze staan beiden nog dichter bij de natuur dan gewone kinderen. Pluck en Pien zijn bedoeld voor de kinderen

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie

Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten.

Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten. Jaarverslag 2013 Bosbad Zwinderen Het weer en de bezoekersaantallen. De openingsactiviteiten op 27 april waren spectaculair: een startcursus duiken, leuke activiteiten van Veilig Verkeer Nederland, aantrekkelijke

Nadere informatie

René van der Velde. met tekeningen van Georgien Overwater. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam

René van der Velde. met tekeningen van Georgien Overwater. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam René van der Velde met tekeningen van Georgien Overwater Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Mijn eerste uitvinding Vandaag is onze vakantie naar Frankrijk begonnen. Mijn vader wilde graag vroeg wegrijden. Dan

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

1. Halt. 1. Dit avontuur is te lezen in Freek en Gerdien deel 9 Verboden vuurwerk.

1. Halt. 1. Dit avontuur is te lezen in Freek en Gerdien deel 9 Verboden vuurwerk. 1. Halt Freek, heb je al iets gehoord? vraagt Gerdien. Het is dinsdagmiddag en Freek en Gerdien fietsen samen naar huis. Gehoord? Wat moet ik hebben gehoord? Waar heb je het over, Gerdien? Je zou toch

Nadere informatie

REISVERSLAG HONDA4FEST CEREGLIO MEI 2007

REISVERSLAG HONDA4FEST CEREGLIO MEI 2007 1 van 9 18-11-2012 20:38 REISVERSLAG HONDA4FEST CEREGLIO 16-22 MEI 2007 Door René van Maanen en Ronald van de Bijl Eigenlijk is het allemaal begonnen met een grap. Doordat ik René had gevraagd om mee te

Nadere informatie