Sinds 1998 is Bouwburo Ingenieurs uitgegroeid naar een organisatie van bijna 30 professionals.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sinds 1998 is Bouwburo Ingenieurs uitgegroeid naar een organisatie van bijna 30 professionals."

Transcriptie

1

2 Bouwburo Ingenieurs Over Bouwburo Ingenieurs Sinds 1998 is Bouwburo Ingenieurs uitgegroeid naar een organisatie van bijna 30 professionals. Wij beschikken over een schat aan ervaring op het gebied van bouwkundige en civieltechnische werken in de breedste zin. Of het nu gaat om engineering, ontwerp, constructieberekeningen, bestekken, calculaties, bouwmanagement, directievoering, beheer en onderhoud of het volledig verzorgen van uw projecten; Bouwburo Ingenieurs zorgt ervoor dat uw project van A tot Z wordt begeleid. Belangrijk is het door u gewenste resultaat. De hoogste kwaliteit kunnen we uitsluitend bereiken door goede samenwerking en een grondige, professionele aanpak waarbij wij constant ook kritisch blijven naar onze eigen waarden. Voorkomende problemen zien wij als uitdaging om tot een inventieve oplossing te komen zonder concessies naar kwaliteit en veiligheid, maar natuurlijk wel op een kostenbewuste wijze. Een goed resultaat is voor alle partijen belangrijk. Onze opdrachtgevers zijn immers ons beste visitekaartje. Een groeiend aantal opdrachtgevers is bij ons terugkerende klant en raadt onze diensten aan bij haar relaties. Voor ons een bevestiging van onze kwaliteit. Voor u geen betere reden om met ons in zee te gaan! Kortom: Bouwburo Ingenieurs staat voor u klaar om ook uw projecten die aandacht te geven die ze verdienen.

3 Algemene Informatie Bouwburo Ingenieurs past zich aan uw wensen aan. Ontzorgen klinkt als een modeterm maar dat is in essentie wel wat wij voor u doen. Organisatie De organisatie van Bouwburo Ingenieurs kent een platte structuur. Op deze wijze zijn wij als geen ander in staat om snel in te spelen op de vraag van de klant. Wij worden niet gehinderd door onnodige hiërarchische structuren welke in veel gevallen vertragend en kostenverhogend werken. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Deze bijt zich vast in uw project. Zo blijft ook voor u de lijn kort en kan desgewenst snel worden bijgestuurd bij veranderende situaties. Met regelmaat houden wij u op de hoogte van de voortgang zodat u upto-date informatie heeft over de status van de werkzaamheden. Zo blijft uw overzicht en controle over het project maximaal gegarandeerd. Een project slaagt, als de uitgangspunten vanaf de start optimaal zijn afgestemd. Vooraf maken wij met u goede afspraken over welke werkzaamheden door ons worden verricht en wanneer deze moeten zijn afgerond. Zo is voor alle partijen duidelijk wie welke verantwoordelijkheid draagt. Ook wij willen ons blijven verbeteren. Onze uitdaging is de lat telkens hoger te leggen. Bij afronding van de werkzaamheden is een evaluatie van groot belang. Wij willen immers dat u een terugkerende klant blijft. Uw mening is hierbij doorslaggevend! Bouwburo Ingenieurs vertegenwoordigt u graag als professioneel verlengstuk om een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te behalen. Van eenvoudig tot multidisciplinair groot werk kunnen wij de organisatie aan. Bouwburo Ingenieurs heeft specialistische teams op elk gewenst gebied. Zo kunnen wij snel en servicegericht blijven handelen voor een optimaal eindresultaat. De volgende teams staan voor u klaar: - Engineering - Constructie - Bouwmanagement - Directievoering en Toezicht - Beheer en Onderhoud - Projectondersteuning

4 Beheer en Onderhoud Onze specialisatie Beheer en Onderhoud Vanwege de toenemende vraag en de specialistische inhoud van dit vakgebied is binnen Bouwburo Ingenieurs de afdeling Beheer en Onderhoud ontstaan. Beheer van objecten is een vak apart. Veel eigenaren en gebruikers van vastgoed, terreinen en constructies kampen met het probleem dat men niet voldoende grip krijgt op de staat van onderhoud. Hierbij zijn veel zaken oncontroleerbaar en zijn de soms verrassend hoge kosten niet altijd te verklaren en voorspellen. Om een goed overzicht te krijgen is inzicht in de staat van onderhoud van uw objecten van groot belang. U wilt toch ook de veiligheid van uw objecten kunnen garanderen? Vragen als: Voldoen de constructieve elementen nog aan alle gestelde voorwaarden? Sta ik achter de staat van onderhoud van mijn objecten? Met andere woorden; wil ik mijn naam nog aan het object verbinden of is er een opknapbeurt nodig? In de huidige tijd is naast het onder controle houden van de kosten van onderhoud uw imago als eigenaar of beheerder van groot belang. Ook in de media wordt al meer gesproken van goed huismeesterschap. Een goed huismeester heeft alle aspecten van onderhoud onder controle. Of het nu gaat om een inspectie, conditiemeting, advies, uitgebreid meerjarenplan of onderhoudsbegroting; Bouwburo Ingenieurs beheersen alle disciplines om u maximaal te ondersteunen. Wij nemen u graag de zorg over uw project uit handen.

5 De onderhoudsspecialisten van Bouwburo Ingenieurs U houdt niet van verrassingen. Onverwacht hoge onderhoudskosten voorkomt u liever en u wilt investeren in besparingen. Een meerjaren onderhoudsplan voorkomt verrassingen, helpt u besparingen te realiseren en uw budget helder en overzichtelijk te houden. Van onze onderhoudsspecialisten kunt u het volgende verwachten: Specialisten met veel ervaring in theorie en praktijk Kostenbewust, doelmatig en oplossingsgericht Diverse specialisaties en in het bezit van vereiste certificaten In staat om met iedereen helder en duidelijk te communiceren Uw beste vertegenwoordigers daar waar het gaat om kosten en beheer Flexibel, snel inzetbaar en accuraat Bouwburo Ingenieurs staan garant voor: Inspecties volgens NEN2767 op basis van conditiemeting Specifieke kennis op het gebied van beton, staal, hout en dakafwerking, conservering/schilderwerk, constructie en veiligheid Opstellen van duidelijke en werkbare meerjarenplannen en begrotingen Correcte en accurate verslaglegging van bevindingen en adviezen Een greep uit ons dienstenpakket: Meerjarenplannen (MJOP) Inspecties en conditiemetingen Opstellen kostenramingen, vergelijken offertes en selecteren leveranciers Verrichten van haalbaarheidsonderzoeken Begeleiden van aanbestedingstrajecten Verzorgen van aan- en verkoopkeuringen Oplossen bouwfysische problemen (vocht en ventilatie) Bestekschrijven (onderhoud en nieuwbouw) Begeleiden en/of uitbesteden van (jaarplan) werkzaamheden Opstellen van VGM plannen en Risico Inventarisaties Analyse en advies aangaande onderhoudsvraagstukken Maatwerk op basis van vraagstelling van de klant Bouwburo Ingenieurs kunnen u alle zorg uit handen nemen op het gebied van onderhoudsvraagstukken. Uw vastgoed is uw visitekaartje. Wij vragen u om onze specialisten uit te dagen om u trots te maken op dit visitekaartje.

6 Engineering Engineering bij Bouwburo Ingenieurs Vertaling volgens Van Dale: technologie, toepassing van de wetenschap in de techniek. Vertaling vanuit het Engels: bouw, constructie Volgens Bouwburo Ingenieurs: De basis waarop alle bouwprojecten starten. Zonder engineering geen veiligheid, geen uitgewerkt plan en geen realisatie van het project. Engineering staat na de planvorming aan de basis van ieder bouwproject. Het begint allemaal bij mooie plannen. Die plannen moeten uiteindelijk worden omgezet in concrete ontwerpen. Hiervoor zijn engineers nodig. Dit zijn bij ons de tekenaars, constructeurs, werkvoorbereiders, calculators en projectleiders. Samen met u kunnen zij aan de hand van het plan van de architect uw project in de volgende versnelling brengen. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij uw project niet alleen vorm geven maar zorgen wij er tevens voor dat het maakbaar en betaalbaar wordt. Duidelijkheid is hierbij belangrijk. Ook voor u als opdrachtgever is het van belang dat de communicatie duidelijk en in begrijpelijke taal verloopt. Verder is natuurlijk veiligheid en duurzaamheid onontbeerlijk. Ook u wilt toch jaren later nog de garantie hebben dat aan alle eisen is voldaan? Of u nu zelf in uw project gehuisvest bent of één van uw klanten maakt hierbij niet uit. Bouwburo Ingenieurs. Uw partner vanuit de basis!

7 Engineers van Bouwburo, onze specialisten voor u! U heeft een goed plan en een nog mooier ontwerp van een zorgvuldig geselecteerde architect. Hoe nu verder? U wilt toch ook de beste oplossingen voor een goede prijs? Engineering bij Bouwburo Ingenieurs Onze engineers: Hebben ervaring in industrie, utiliteits- en woningbouw Hebben kennis van de theorie en praktijk Werken met de meest recente software Hebben een uitstekende kennis van wet- en regelgeving Worden hierin met regelmaat bijgeschoold Beschikken dus over de vereiste certificaten Leveren u graag het maatwerk en de kwaliteit waarom u vraagt Een greep uit onze diensten: Ontwerp van hout-, staal-, steen- en betonconstructies Ontwerp- en constructieberekeningen Statische berekeningen Wapeningstekeningen Plan-, detail- en werktekeningen Revisiewerk en wijzigingen Bestekschrijven Projectleiding en begeleiding Adviezen funderingsherstel en verzakkingen Betoninspecties en advies met betrekking tot herstel Geotechnische bodemanalyse Schaduwplannen Milieuplannen Inmeten en vervaardigen van as-built tekenwerk Kostenramingen Bouwvergunningen Bij Bouwburo Ingenieurs werken we met de laatste versies van beschikbare software waaronder Autodesk, Tekla (X-steel), zowel 2D als 3D, SCIA, Technosoft, Stabu etc. De kennis van deze software en de bouwregelgeving is up-to-date en wordt regelmatig bijgeschoold. Graag maken wij samen met u een maatwerkoplossing om uw project tot een succes te maken.

8 Constructie is het fundament van ieder project Veiligheid is van groot belang. Bouwen willen we vaak voor de eeuwigheid. De bouwwerken uit de oudheid spreken tot ieders verbeelding. Constructie bij Bouwburo Ingenieurs Onze constructeurs: Zijn uitstekend opgewassen tegen datgene wat u belangrijk vindt Zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold Hebben veiligheid hoog in het vaandel staan Verliezen nooit uw belang uit het oog Zijn objectief en onafhankelijk Werken met de meest recente normeringen Zijn een uitstekende gesprekspartner Werken doelmatig, efficiënt en vooral oplossingsgericht vanuit de praktijk Onze constructeurs kunnen u helpen bij: Constructief ontwerp Constructieve berekeningen bij nieuwbouw, verbouw of sloop Advies bij planwijzigingen Analyse en rapportage bij schades en calamiteiten Funderingsadvies bij nieuwbouw, herstel en verzakkingen Contra-expertise Helpen bij het ontwerpen van realiseerbare en betaalbare oplossingen Voordelen van constructeurs bij Bouwburo Ingenieurs: Omdat Bouwburo Ingenieurs de constructeurs zelf in dienst heeft zijn zij snel inzetbaar. Bouwburo Ingenieurs hebben een voorsprong op anderen. Omdat al onze afdelingen direct advies kunnen inwinnen bij de eigen specialisten ontstaat voor u geen vertraging. Op deze wijze wordt ook u snel voorzien van helder en onafhankelijk advies. Deze tijdwinst kan weer worden uitgedrukt in geld en besparing. Voor u als klant is iedere verantwoorde besparing toch de eerste winst? Met Bouwburo Ingenieurs haalt u een kundige, snelle en vooral betrouwbare partner in huis. Doe het goed, of doe het niet! Dit hoeft niet tegen elke prijs maar wel op een reële en betaalbare manier. Wij helpen u graag dit doel te behalen.

9 Directievoering en Toezicht door Bouwburo Ingenieurs Goede directievoering werkt kostenbesparend, kwaliteitsverhogend en zorgt dat uw planning gehandhaafd blijft Bouwen wordt steeds complexer. Niet zelden blijkt dat een relatief simpel lijkend project toch boven het hoofd gegroeid is, de kosten niet meer onder controle en het project nog steeds niet af is. Verder groeit het beeld dat de aannemer zijn eigen gang lijkt te gaan. Komt u dit verhaal bekend voor? Het belang van de inzet van directievoering en toezicht binnen een project begint al zo vroeg mogelijk. Al bij de voorbereidingen is het van belang dat er inzicht is over de werkplanning, financiën, bestekken en de overige aspecten van het project. Veiligheid en arbo zijn hierbij natuurlijk ook een integraal onderdeel. De directievoerder is de intermediair tussen u als opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Hij vertegenwoordigt u met al zijn kennis. De directievoerder neemt uit uw naam dan ook verantwoording over het beoordelen en handhaven van de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden. De directievoerder signaleert eventuele afwijkingen zodat men in staat is hierop tijdig te reageren. Tevens belangrijke taak is het om sturing te geven aan het logistieke proces zodat eerder genoemde afwijkingen tot nul gereduceerd worden. Hierdoor blijven de kosten bewaakt, de planning up-to-date en wordt u niet ineens met veelal dure verrassingen achteraf geconfronteerd. Wilt u risico s beheersbaar maken? Bouwburo Ingenieurs! Voor professionele directievoering en toezicht op bouwkundig en civieltechnisch gebied.

10 Waarom Bouwburo Ingenieurs U vindt verstand van zaken van belang. Omdat het om uw budget gaat, wilt u dat hiermee verstandig en bewust wordt omgegaan. Goed geïnformeerd blijven is voor u een absolute voorwaarde! De kwaliteit van directievoering en toezicht door Bouwburo Ingenieurs Specialisten van Bouwburo Ingenieurs: Zijn uitstekend opgeleid Beschikken over de juiste kennis en ervaring Zijn onafhankelijk, objectief maar resultaatgericht Zijn kostenbewust Dienen uw belangen Zijn accuraat, punctueel en afspraakvast Denken in oplossingen, niet in bezwaren Zijn beschikbaar op de momenten waarop dit nodig is Hebben de beschikking over benodigde apparatuur en materieel Houden uw project onder controle De meerwaarde van Bouwburo Ingenieurs Meerdere disciplines onder één dak zowel bouwkundig als civieltechnisch Hoge kwaliteitseisen Waarborg van kennis Veel ervaring in industrie, utiliteitsbouw, woningbouw en civiele sector Bereikbaar wanneer nodig, ook bij calamiteiten Directe vervanging bij ziekte of verzuim Aanvullende specialismen vrijwel direct beschikbaar Uitgebreid netwerk voor een volledige ontzorging binnen uw project Een aantal van onze direct beschikbare specialismen van belang voor de continuïteit van uw project zijn bijvoorbeeld: Wijzigingen in engineering/tekenwerk, constructieve berekeningen en controle, inzet van projectleider(s), hulp bij werkvoorbereiding, advies en actie bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld asbest/verontreiniging, ongevallen en schades. Kostendeskundigen staan tot uw beschikking in geval van afwijkingen meeren minderwerk. Wij helpen u graag om samen met u uw project succesvol af te ronden!

11 Montageleiding en Coördinatie in de Industrie Een goede montageleiding of directievoering ontzorgt, werkt tijd- en kostenbesparend en zorgt voor een continue en hoge kwaliteit van de werkzaamheden. De industrie en utiliteitsbouw zijn bijzondere sectoren. Alles is een schaal groter en de werken complexer. Meestal is een combinatie van vele disciplines aanwezig en spelen er zaken die specifiek zijn voor uw branche. Communicatie en afstemming tussen diverse partijen is hierbij van groot belang. Deze uitdagingen vragen om ervaren specialisten. Het belang van de inzet van goede directievoering binnen uw project is vanaf het begin duidelijk. Al bij de voorbereidingen is het van belang dat de montageleider al dan niet gecombineerd met montagecoördinatoren zich inleven in de werkplanning, financiën, bestek, tekeningen en aanbestedingsdocumenten. Veiligheid en arbo zijn hierbij natuurlijk een integraal onderdeel. De montageleider is de intermediair tussen u als opdrachtgever, uitvoerende partijen en overige belanghebbenden. Hij vertegenwoordigt u met al zijn kennis. De montageleider neemt uit uw naam dan ook verantwoording over het beoordelen en handhaven van de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden. De omvang en complexiteit van het project bepalen of er aanvullend ook montagecoördinatoren ingezet moeten worden. De montageleider signaleert samen met de coördinatoren eventuele afwijkingen zodat men in staat is hierop tijdig te reageren. Tevens belangrijke taak is het om sturing te geven aan het logistieke proces zodat eerder genoemde afwijkingen tot nul gereduceerd worden. Hierdoor blijven de kosten bewaakt, de planning up-todate en wordt u niet ineens met veelal dure verrassingen achteraf geconfronteerd. Bovenal is goed toezicht een waarborg voor kwaliteit van de werkzaamheden. Wilt u risico s beheersbaar maken? Bouwburo Ingenieurs!

12 Waarom Bouwburo Ingenieurs U vindt verstand van zaken van belang. Omdat het om uw budget gaat, wilt u dat hiermee verstandig en bewust wordt omgegaan. Goed geïnformeerd blijven is voor u een absolute voorwaarde! De kwaliteit van Montageleiding en Coördinatie door Bouwburo Ingenieurs Montageleiders, coördinatoren en opzichters van Bouwburo Ingenieurs: Zijn uitstekend opgeleid Beschikken over de juiste kennis en ervaring Zijn onafhankelijk, objectief maar resultaatgericht Zijn kostenbewust Dienen uw belangen Zijn accuraat, punctueel en afspraakvast Denken in oplossingen, niet in bezwaren Zijn beschikbaar op de momenten waarop dit nodig is Hebben de beschikking over benodigde apparatuur en materieel Houden uw project onder controle De meerwaarde van Bouwburo Ingenieurs Meerdere disciplines onder één dak Hoge kwaliteitseisen Waarborg van kennis Veel ervaring in industrie, utiliteitsbouw, woningbouw en civiele sector Bereikbaar wanneer nodig, ook bij calamiteiten Beschikbaar bij stilstanden 24/7 in ploegendienst Directe vervanging bij ziekte of verzuim Aanvullende specialismen vrijwel direct beschikbaar Uitgebreid netwerk voor een volledige ontzorging binnen uw project Een aantal van onze direct beschikbare specialismen van belang voor de continuïteit van uw project zijn bijvoorbeeld: Wijzigingen in engineering/tekenwerk, constructieve berekeningen en controle, inzet van projectleider(s), hulp bij werkvoorbereiding, advies en actie bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld asbest/verontreiniging, ongevallen en schades. Kostendeskundigen staan tot uw beschikking in geval van afwijkingen meeren minderwerk. Wij helpen u graag om samen met u uw project succesvol af te ronden!

13 Woningbouw Het bouwen van woningen vraagt om speciale aandacht. Daarom wordt dit bij Bouwburo Ingenieurs dan ook gezien als een aparte discipline waarvoor echte specialisten nodig zijn. In de sector woningbouw hebben we te maken met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Grote vastgoedontwikkelaars of woningcorporaties, architecten, particulieren; iedere keer kan anders zijn. Soms gaat het om één opdrachtgever voor een groot project, andere keren weer met vele nieuwe eigenaren met elk hun eigen wensen. Iedere vorm van woningbouw vraagt zijn eigen specifieke benadering. Uiteindelijk wil iedere nieuwe eigenaar of bewoner die kwaliteit waarvoor men betaalt. Vanwege de diversiteit aan opdrachtgevers en werkzaamheden gaan wij niet over één nacht ijs. Wij zien ieder project als een nieuwe uitdaging. Hierbij is het resultaat belangrijk. U wilt per slot van rekening toch ook alleen het beste? Onze specialisten hebben hun sporen verdiend in de woningbouw. Dit vertaalt zich in een goed maar betaalbaar product waarbij de opdrachtgever en nieuwe bewoners centraal staan. Wij kennen de wegen naar de gemeentes, bouw- en regelgeving, bouwbesluit en alle andere aspecten belangrijk om u als opdrachtgever volledig de zorg uit handen te nemen. Uiteindelijk wilt u toch ook een specialist inhuren die u gedurende het gehele traject kan bijstaan? Bouwburo Ingenieurs hebben alle disciplines hiervoor in huis!

14 Woningbouw bij Bouwburo Ingenieurs U heeft behoefte aan een goede partner voor uw project. Wilt geen zorgen over details en regelgeving. Wat u wel wilt, kunt u bij ons kwijt. De kwaliteit van Bouwburo Ingenieurs Voor zowel nieuwbouw als voor verbouwingen zijn de wet- en regelgeving, zoals de voorschriften uit het Bouwbesluit, en de NEN-normen van toepassing. Daarbij zijn zowel de constructieve aspecten, als de eisen voor milieu, brandwerendheid, geluidhinder, thermische isolatie, koudebruggen, daglichttoetreding, alsmede vocht en ventilatie van groot belang voor de uiteindelijke kwaliteit van de nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding. Kennis daarvan is voor het ontwerpen van goede details absoluut noodzakelijk. Bij Bouwburo Ingenieurs is de kennis hierover in voldoende mate aanwezig. Indien nodig wordt teruggegrepen op getoetste oplossingen. Op deze manier wordt de regelgeving maar ook de uitvoering in de praktijk ruimschoots geborgd. Verder zorgen wij er natuurlijk voor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles vertaalt zich in de hoge kwaliteitsstandaard van onze werkzaamheden voor u. Bij Bouwburo Ingenieurs kunt u terecht voor: Ontwerp en uitwerking van uw woningproject VO, DO, detail-, bestek- en uitvoeringstekeningen Constructief ontwerp en berekening Splitsingstekeningen, verkoopcontracttekeningen Toetsing bouwbesluit, wet- en regelgeving Schaduwplannen Bouwaanvragen en overleg met bijvoorbeeld gemeente en brandweer Bestekken (o.a. Stabu) Kostencalculatie en investeringsbegroting Organiseren van de aanbestedingsfase Advies, directievoering en bouwtoezicht Bouwbegeleiding van plan tot oplevering en nazorg Inspecties en rapportage bij bouwfouten en schade Nieuwbouw, verbouw en renovatie Heeft u voor ons een uitdaging? Wij gaan deze graag samen met u aan.

15 Referenties Met trots benoemen wij hieronder een selectie uit ons groeiend bestand van tevreden relaties. Mogen wij binnenkort hier ook uw logo plaatsen?

16

Bouwt mee aan uw rendement

Bouwt mee aan uw rendement Bouwt mee aan uw rendement 1 In de projectontwikkeling is het van belang de grote lijnen in het oog te houden. Een scherp oog voor details is echter ook onmisbaar. Want in elke fase van het bouwproces

Nadere informatie

Bureau Bouwkunde: omdat het beter kan

Bureau Bouwkunde: omdat het beter kan Bureau Bouwkunde: omdat het beter kan Herkent u dit? U, als architect, heeft inspirerende ideeën maar wilt technisch en procesmatig ondersteund worden. U, als opdrachtgever, wilt vroegtijdig weten wat

Nadere informatie

Ondersteuning van professionals in vastgoedbeheer

Ondersteuning van professionals in vastgoedbeheer Ondersteuning van professionals in vastgoedbeheer Onafhankelijk Bureau Onderhoud is een onafhankelijk adviesbureau. Wij geven advies, training en ondersteuning aan professionals in vastgoedbeheer en onderhoud

Nadere informatie

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Een verbouwing is een mooie stap naar een woning die beter past bij persoonlijke wensen en eisen. Maar de verbouwing kan ook een bron zijn van

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0) XEPRO DIVING. Een bedrijf om mee in zee te gaan

Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0) XEPRO DIVING. Een bedrijf om mee in zee te gaan Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0)6-2199 3901 XEPRO DIVING Een bedrijf om mee in zee te gaan BEDRIJFSPROFIEL Duikbedrijf Xepro Diving Duikbedrijf Xepro Diving bevindt zich in Noord-Limburg en

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

Inmeting en Opname. Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp. (Bouw)vergunning aanvraag. 2D, 3D en BIM tekenwerk. Maatvoering.

Inmeting en Opname. Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp. (Bouw)vergunning aanvraag. 2D, 3D en BIM tekenwerk. Maatvoering. Inmeting en Opname Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp (Bouw)vergunning aanvraag 2D, 3D en BIM tekenwerk Maatvoering Projectmanagement Wie zijn wij? Van Zaal Bouwtechniek is een onafhankelijk projectmanagementbureau

Nadere informatie

Stappenplan. U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over.

Stappenplan. U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over. Introductie U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over. Het idee omzetten in werkelijkheid is voor velen een grote stap.

Nadere informatie

Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw

Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw 2011 Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw Veelzijdigbouw Walnootstraat 26 2461 DV Ter Aar Telefoon 06-43822608 Fax 0847-593939 info@veelzijdigbouw.nl www.veelzijdigbouw.nl Het bouwproces volgens

Nadere informatie

UW OPSTAL IS ONZE ZORG

UW OPSTAL IS ONZE ZORG UW OPSTAL IS ONZE ZORG MEERJAREN ONDERHOUDSPLANNINGEN (MJOP) KVK nr.: 64521281 BTW nr.: NL 8557.02.023.B01 INHOUDSOPGAVE ONZE DOELSTELLING MEERJAREN ONDERHOUDSPLANNING TEN BEHOEVE VAN VvE s EN EXPLOITANTEN

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer.

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. GRIP OP DE BEHEERSKOSTEN In de huidige economie is focus het sleutelwoord. Organisaties concentreren UW DOELEN CENTRAAL zich

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een sterk in verbinden Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een toonaangevend ingenieursbureau. Gespecialiseerd in duurzaam en constructief bouwadvies voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel Bouwtechnisch Adviesburo Witte

Bedrijfsprofiel Bouwtechnisch Adviesburo Witte Bedrijfsprofiel Bouwtechnisch Adviesburo Witte is sinds 1996 actief op bouwtechnisch gebied en is inmiddels een allround adviesbureau dat zich uitstekend profileert binnen de bouwwereld. Waar het ooit

Nadere informatie

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw.

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw. Van Swaay Aangenaam Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk

Nadere informatie

Regioprofiel Noord-Holland Technisch Tekenaar Elektrotechniek, niveau 3 Werkvoorbereider Installatie Elektrotechniek, niveau 4

Regioprofiel Noord-Holland Technisch Tekenaar Elektrotechniek, niveau 3 Werkvoorbereider Installatie Elektrotechniek, niveau 4 Regioprofiel Noord-Holland Technisch Tekenaar Elektrotechniek, niveau 3 Werkvoorbereider Installatie Elektrotechniek, niveau 4 16 januari 2013 Regioprofiel Op 31 mei 2012 hebben de MBO-instellingen, de

Nadere informatie

ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993. 3 jaar 2 Architectenbureaus in Noordwijk 1994-1997

ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993. 3 jaar 2 Architectenbureaus in Noordwijk 1994-1997 ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993 1 e tekenaar, projectleider: Cursus(sen) AutoCAD, diverse m.b.t. intern management, middenkader. Divers bouwkundig werk in de utiliteit. Enige

Nadere informatie

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer.

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. GRIP OP DE BEHEERSKOSTEN In de huidige economie is focus het sleutelwoord. Organisaties concentreren zich op hun kernactiviteiten:

Nadere informatie

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl Internationaal sterk, lokaal betrokken Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije www.bartels.nl Klantgericht Betrouwbaar Flexibel Praktisch Gerenommeerd Onze kracht: internationaal

Nadere informatie

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten Werken met een Architect Jeroen de Vries Architecten WERKEN MET EEN ARCHITECT Je loopt rond met het idee je droomhuis te gaan bouwen of je huis te laten verbouwen, maar eigenlijk weet je niet precies hoe

Nadere informatie

Samenwerken met MMX architecten

Samenwerken met MMX architecten Samenwerken met MMX architecten 1: waarom eigenlijk een architect inschakelen? De architect zorgt voor een juiste vertaling van regelgeving en voorschriften zoals bouwbesluit, burgerlijk wetboek, plaatselijke

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS Be the change you want to see in this world Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden

Nadere informatie

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers De kracht van Mekano: - Een databank met ruim 1000 gekwalificeerde en gedreven ZZP ers - Landelijke dekking

Nadere informatie

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. Iv-Bouw b.v. Alblasserdam Arnhem

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. Iv-Bouw b.v. Alblasserdam Arnhem Iv-Bouw Kennis van techniek is de essentie Iv-Bouw Zorginstellingen, industriële huisvesting, scholen, kantoren en openbare ruimtes. Gebouwen met specifieke doeleinden vragen om specifieke maatoplossingen.

Nadere informatie

Bouwen met zorg. Mirjam den Hoed Projectleider Rijnland Ziekenhuis, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp

Bouwen met zorg. Mirjam den Hoed Projectleider Rijnland Ziekenhuis, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp + Bouwen met zorg Mirjam den Hoed Projectleider Rijnland Ziekenhuis, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp Ik kan Berndsen + Vriesema zeker aanraden. Ze hebben ervaring, ze staan open voor ideeën en ze communiceren

Nadere informatie

Sloopmanagement beter inzicht, verantwoorde keuzes

Sloopmanagement beter inzicht, verantwoorde keuzes GEBOUWEN Sloopmanagement beter inzicht, verantwoorde keuzes rps.nl Laboratoria Gebieden Gebouwen Infrastructuur Goed sloopmanagement vereist specialistische kennis Staat u voor de opgave een gebouw te

Nadere informatie

Ambitieus & enthousiast!

Ambitieus & enthousiast! Ambitieus & enthousiast! Wij zijn een ambitieus en enthousiast bouwkundig advies bureau met vele jaren ervaring in de bouw. Met ons deskundig advies kunnen wij helpen met uw bouwplannen. Van ontwerp tot

Nadere informatie

AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1

AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1 AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1 Personalia Naam : Ivo Arentsen Telefoonnummer : 06 50 69 08 68 E-mail : ivoarentsen@hotmail.com Werkzaamheden / ervaring 2012: Eigenaar IVO bouwtechniek Onder de naam

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Buro Ontwerp & Omgeving Velperweg MB Arnhem (026)

Buro Ontwerp & Omgeving Velperweg MB Arnhem (026) Buro Ontwerp & Omgeving Velperweg 157 6824 MB Arnhem (026) 443 26 63 Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving Wij zijn een partner voor bedrijven, overheden en ondernemende burgers bij het realiseren van ruimtelijke

Nadere informatie

Planon Building Management

Planon Building Management FACTSHEET Planon Building Management Dienstverlening voor integraal technisch vastgoedbeheer Even voorstellen Planon Building Management is een innovatieve dienstverlener die organisaties ontzorgt en in

Nadere informatie

Van take off tot landing. BOUWSTAD Projectmanagement B.V.

Van take off tot landing. BOUWSTAD Projectmanagement B.V. Van take off tot landing Begeleiding van A tot Z bij nieuwbouw, renovatie en restauratie Wie op zoek is naar het gemak van een en hetzelfde aanspreekpunt voor begeleiding bij alle disciplines in zowel

Nadere informatie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie Zorgen! wij Ontzorgen Onze visie en missie In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat wij voor u kunnen betekenen en van welke diensten u gebruik wenst te maken Wij vertalen uw organisatie cultuur

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

bouwconcepten in hout

bouwconcepten in hout bouwconcepten in hout ARCON houtconstructies ARCON houtconstructies is een gespecialiseerd bedrijf binnen de constructieve houtbouw en behoort tot de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Schoolmentor : Crool Schaeffers gebruikt de contextbeschrijving om zich in te leven in de werksituatie van de student.

Schoolmentor : Crool Schaeffers gebruikt de contextbeschrijving om zich in te leven in de werksituatie van de student. Contextbeschrijving: Naam : Lex Krijgsman Studentnummer : 11071060 Datum : 16-02-2014 Periode : 01/12/2013 31/06/2014 Doel : Beeldvorming ten aanzien van het werk en de werkomgeving: de rol en taken van

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

De gemeente is in alle fasen van elk project regiehouder en neemt initiatieven m.b.t. de regieactiviteiten. Projectfasering Activiteiten Actie door

De gemeente is in alle fasen van elk project regiehouder en neemt initiatieven m.b.t. de regieactiviteiten. Projectfasering Activiteiten Actie door 1. PROJECTFASERING EN ACTIVITEITEN Hieronder staan per projectfase de activiteiten beschreven die in het kader van proactieve regie afgestemd dienen te worden tussen de gemeente en netbeheerders. Daarnaast

Nadere informatie

Indicatief Stappenplan

Indicatief Stappenplan Indicatief Stappenplan In het stappenplan zijn globaal de per fase te verrichten werkzaamheden en producten voor de totstandkoming van een (interieur)project beschreven. Hoewel elke opdracht anders is

Nadere informatie

Technicus onderwijs- en onderzoekgebonden - profiel O

Technicus onderwijs- en onderzoekgebonden - profiel O Technicus onderwijs- en onderzoekgebonden - profiel O Doel Ontwerpen, ontwikkelen en (doen) vervaardigen van apparatuur/instrumenten, installaties en (ICT-) systemen, binnen de doelstellingen van de dienst/afdeling

Nadere informatie

Prijsoverzicht uit te voeren werkzaamheden:

Prijsoverzicht uit te voeren werkzaamheden: B: & Zieuwentseweg 30a T: 0544-379 073 Lisztstraat 21 7131 LB Lichtenvoorde F: 0544-379 073 7131 GM Lichtenvoorde P: Postbus 51 E: info@marcvanooijen.nl Tel / fax: 0544-35 33 36 7130 AB Lichtenvoorde I:

Nadere informatie

Industriebouw Elk formaat en gewicht Goede referenties Haitsma Beton - de pionier in prefab

Industriebouw Elk formaat en gewicht Goede referenties Haitsma Beton - de pionier in prefab Industriebouw Industriële bouwprojecten zijn risicovol door de extra hoge tijdsdruk en kwaliteitseisen. Daarom willen aannemers garanties dat de planning en kwaliteit worden behaald. Haitsma Beton voorziet

Nadere informatie

ASBEST TOTAAL HERSTEL

ASBEST TOTAAL HERSTEL Inventarisatie Verwijdering Herstel INVENTARISATIE VERWIJDERING HERSTEL Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging INVENTARISATIE VERWIJDERING HERSTEL Asbest: Veilig aan de slag! Asbest

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen

Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen GB&O staat voor Gevel Beheer & Onderhoud; een duurzame krachtenbundeling van professionals

Nadere informatie

Samen maken we morgen.

Samen maken we morgen. Samen maken we morgen. Over Salverda Een vertrouwde naam in de bouw, dat is Salverda. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1946, vormt onderdeel van de Schagen Groep en wordt gekenmerkt door een betrokken

Nadere informatie

constructieve veiligheid van gevels

constructieve veiligheid van gevels constructieve veiligheid van gevels een opgave voor de constructeurs Johan Galjaard ABT bv - VNconstructeurs 2/17/2012 Inhoud inleiding de veiligheid zit in het detail maar dat maakt deel uit van het geheel

Nadere informatie

Bedenken & Maken. Van kennismaking tot oplevering

Bedenken & Maken. Van kennismaking tot oplevering Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering LooHorst biedt het totaalpakket aan op het gebied van realisatie; grondwerk, techniek, waterbeheer en terreininrichting. Of dit nu onder de grond of boven

Nadere informatie

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Detachering

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Detachering Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Detachering Zaandam (t) 075 6873455 (f) 075 6875002 www.detelec.nl Introductie Detelec bv is een onafhankelijke dienstverlener,

Nadere informatie

Drones voor Assetmanagement. Onafhankelijk uniform periodiek vaststellen status installaties/vastgoed en voortgang werk in uitvoering

Drones voor Assetmanagement. Onafhankelijk uniform periodiek vaststellen status installaties/vastgoed en voortgang werk in uitvoering Drones voor Assetmanagement Onafhankelijk uniform periodiek vaststellen status installaties/vastgoed en voortgang werk in uitvoering Programma 15.00 uur Welkom 15.05 uur De toepassing van Drones in de

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering

Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering LooHorst biedt het totaalpakket aan op het gebied van realisatie; grondwerk, techniek, waterbeheer en terreininrichting. Of dit nu onder de grond of boven

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

OVER ONS MISSIE VISIE VOORDELEN RADERADVIES

OVER ONS MISSIE VISIE VOORDELEN RADERADVIES ADVIES OP MAAT OVER ONS Raderadvies is een onafhankelijk inspectie-en adviesbureau, gespecialiseerd in onderhoud en beheer van vastgoed. Wij zijn multidisciplinair inzetbaar en richten ons op zowel bouwkundige

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. www.iv-bouw.nl

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. www.iv-bouw.nl Iv-Bouw Kennis van techniek is de essentie Iv-Bouw Zorginstellingen, industriële huisvesting, scholen, kantoren en openbare ruimtes. Gebouwen met specifieke doeleinden vragen om specifieke maatoplossingen.

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

Projectbureau Sol BV (onderdeel van SOL HOLDING)

Projectbureau Sol BV (onderdeel van SOL HOLDING) Projectbureau Sol BV (onderdeel van SOL HOLDING) "Projectbureau Sol BV kenmerkt zich als een divers en gespecialiseerd bureau in bouwkundige begeleiding van karakteristieke gebouwen zoals monumenten, landgoederen,

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Building Information Modeling Informatie in een digitaal prototype van het ontwerp kostenmanagement bbn adviseurs juni 2013

Building Information Modeling Informatie in een digitaal prototype van het ontwerp kostenmanagement bbn adviseurs juni 2013 Building Information Modeling Informatie in een digitaal prototype van het ontwerp kostenmanagement bbn adviseurs juni 2013 bron: Ector Hoogstad Architecten BIM BIM is een term die in het vakgebied bouw

Nadere informatie

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS. Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS. Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement De Planon Condition Assessor bevat onder andere: De volledige NEN

Nadere informatie

lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek

lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek 2 ˉ TRITION EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN: WIJ ZIJN TRITION Trition is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het opsporen,

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

DENC ALGEMEEN DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT TEL: FAX: DESIGN ENGINEERING CONTRACTING

DENC ALGEMEEN DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT TEL: FAX: DESIGN ENGINEERING CONTRACTING DESIGN ENGINEERING CONTRACTING WWW.DENC.NL DENC BUSSUM SLOCHTERENLAAN 12 POSTBUS 381 1400 AJ BUSSUM TEL: 035 69 930 99 FAX: 035 69 930 92 DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT

Nadere informatie

Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt

Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt Aannemers Architectenbureaus Ingenieurs- en Adviesbureaus Installateurs

Nadere informatie

Eigentijdse leeromgeving Gezonde gebouwen Efficiënt vastgoed.

Eigentijdse leeromgeving Gezonde gebouwen Efficiënt vastgoed. Eigentijdse leeromgeving Gezonde gebouwen Efficiënt vastgoed www.stevensvandijck.nl Van klaslokaal naar eigentijdse leeromgeving Benthem Crouwel Architekten, foto Jannes Linders. Wie zijn wij? Stevens

Nadere informatie

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers ZELF (VER)BOUWEN? Zelf bouwen of verbouwen? JADE architecten biedt hiervoor reeds sinds 2010 een laagdrempelige service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

Vakwerk Onderhoud is behoud

Vakwerk Onderhoud is behoud Vakwerk Onderhoud is behoud jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880,

Nadere informatie

Vastgoedadvies. Vastgoedmanagement. Bouwmanagement. Bouwtechniek

Vastgoedadvies. Vastgoedmanagement. Bouwmanagement. Bouwtechniek Vastgoedadvies Vastgoedmanagement Bouwmanagement INLEIDING Sinds 2014 is De VastgoedAdviseur als onafhankelijk adviesbureau actief binnen de vastgoedmarkt. Vanuit een brede ervaring is een gedegen kennis

Nadere informatie

03 PROJECTCOÖRDINATIE Niveau F

03 PROJECTCOÖRDINATIE Niveau F 03 PROJECTCOÖRDINATIE Niveau F Assisteren van de projectcoördinator bij de uitvoering van activiteiten binnen het gehele project. Voert assisterende werkzaamheden uit met betrekking tot logistiek, archiveren,

Nadere informatie

Voortgangsrapportage gemeentelijke huisvesting

Voortgangsrapportage gemeentelijke huisvesting Voortgangsrapportage gemeentelijke huisvesting Registratienummer: : 2013011476 Opdrachtgever: : Tames Kokke/Ton van der Wees Opdrachtnemer(s) : Wim van der Vliet Budgetnummer : 000210013 Datum : 4 april

Nadere informatie

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Zaandam (t) 075 6873455 (f) 075 6875002 www.detelec.nl Introductie Detelec bv is een onafhankelijke dienstverlener, met vakkundige

Nadere informatie

Kaschra Bouwmanagement

Kaschra Bouwmanagement Kaschra Bouwmanagement VAN INITIATIEF TOT EN MET GEBRUIK Kaschra Bouwmanagement werkt vanuit ervaring en deskundigheid in het hele bouwtraject. Onze dienstverlening omvat: management op de bouwplaats bouwtoezicht

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Praktische brandveiligheid zonder zorgen Van een normgerichte- naar pragmatisch en risicogerichte aanpak van de brandveiligheid

Praktische brandveiligheid zonder zorgen Van een normgerichte- naar pragmatisch en risicogerichte aanpak van de brandveiligheid Praktische brandveiligheid zonder zorgen Van een normgerichte- naar pragmatisch en risicogerichte aanpak van de brandveiligheid Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid 1 Inleiding 2 Juridische Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Slim samenwerken in de bouw ABB omarmt Bouw Informatie Modellering (BIM)

Slim samenwerken in de bouw ABB omarmt Bouw Informatie Modellering (BIM) Slim samenwerken in de bouw ABB omarmt Bouw Informatie Modellering (BIM) Tijdens grote bouwprojecten werken installateurs steeds vaker samen met andere partners, zoals architecten, aannemers en constructeurs.

Nadere informatie

Kerntaak 1: Ontwerpt producten of systemen

Kerntaak 1: Ontwerpt producten of systemen Kerntaak 1: Ontwerpt producten of systemen Werkproces 1.1: Verzamelen en verwerken van ontwerpgegevens De technicus onderzoekt de behoeften van de doelgroep zelf of schakelt deskundigen in. Hij verzamelt

Nadere informatie

Formulier Ontwikkelingsgerichte beoordeling

Formulier Ontwikkelingsgerichte beoordeling Formulier Ontwikkelingsgerichte beoordeling ---- 2 0 1 2-2 0 1 3 ---- Masterplan Werkvoorbereider Installatie niveau 4, crebo 92513 Naam student: Bedrijf: : nummer: Praktijkbegeleider: -begeleider: Noteer

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos

Nadere informatie

Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie

Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie Civiel en corrosiebestrijding Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie Laboratorium Vastgoed Advies O N A F H A N K E L I J K COT Onafhankelijk advies, onderzoek en management

Nadere informatie

AlboProjecten. uitgave 1, 2009. Uw resultaat is onze zorg

AlboProjecten. uitgave 1, 2009. Uw resultaat is onze zorg AlboProjecten uitgave 1, 2009 Uw resultaat is onze zorg 1 Patrick Brokke, technisch commercieel adviseur projecten: Wij zijn al jaren dagelijks met deuren bezig. Door deze ruime ervaring ontstaan oplossingen

Nadere informatie

BIM in de praktijk van een ingenieursbureau. Ir. Remko Wiltjer RO IMd Raadgevende Ingenieurs

BIM in de praktijk van een ingenieursbureau. Ir. Remko Wiltjer RO IMd Raadgevende Ingenieurs BIM in de praktijk van een ingenieursbureau Ir. Remko Wiltjer RO IMd Raadgevende Ingenieurs 1 Even voorstellen.. Remko Wiltjer 1981-1987: TU Delft Civiele Techniek 1987: D3BN Constructeur 1989: D3BN Projectleider

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. de heer P.E. (Erik) van der Sluijs Telefoon: Geboortedatum: 3 februari 1974.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. de heer P.E. (Erik) van der Sluijs Telefoon: Geboortedatum: 3 februari 1974. Persoonlijke gegevens Naam: de heer P.E. (Erik) van der Sluijs Telefoon: 06-51 00 12 43 E-mail: erik@quadraat.nu Geboortedatum: 3 februari 1974 Werkervaring 2016 - heden Projectleider bij Quadraat Projectmanagement.

Nadere informatie

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Het bouwen van een nieuwbouwwoning is een complex proces. Bloem en Lemstra Architecten heeft een stappenplan opgesteld om u inzicht te geven in het traject van

Nadere informatie

UW PARTNER VOOR PROJECT MANAGEMENT

UW PARTNER VOOR PROJECT MANAGEMENT UW PARTNER VOOR PROJECT MANAGEMENT CONSTRUCTION Elke dag werken onze mensen aan het veilig, beheersbaar en succesvol uitvoeren van complexe investeringsprojecten. Als kennisorganisatie begrijpen we de

Nadere informatie

2. Overall scope Bouwkundig Versterken 250 Schadegevallen

2. Overall scope Bouwkundig Versterken 250 Schadegevallen NOTITIE AANPAK BOUWKUNDIG VERSTERKEN URGENTE SCHADEGEVALLEN 1. Inleiding In deze notitie wordt de scope en de aanpak van het bouwkundig versterken van 250 schadegevallen op hoofdlijnen toegelicht. In paragraaf

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL AGRARISCHE UTILITEITS WONING BETON ONDERHOUD EN RENOVATIE VERHUUR MATERIEEL Het is de kunst om goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. En die wensen optimaal te vertalen. Melo Bouw doet

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

Inspecties van brandveiligheid

Inspecties van brandveiligheid Voeg een foto in met formaat ca24 x 21; werkwijze: - zet in een map een foto of revit model klaar in jpg formaat. Maak dit bestand van te voren klein in windows picturemanager door afbeelding bewerken

Nadere informatie