Omgevingsvergunningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Omgevingsvergunningen"

Transcriptie

1 Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunningen: Afferden: - Distelbergsestraat 1B, 6654BK, bouwen loods (ontvangen ); Deest: Aanleggen en gebiedsbescherming - Waalbandijk 11, 6653KD, ophogen en verharden terrein t.b.v. opslag ( ); Druten: - Hogestraat 36, 6651BL, uitbreiden pand met 4 appartementen (ontvangen ); Puiflijk: - Slootsestraat 15A, 6655AJ, verbouwen woning en plaatsen kap op garage (ontvangen ). Bovengenoemde aanvragen met de bijbehorende stukken kunt u op afspraak komen inzien totdat er op de aanvragen is beslist. U kunt contact opnemen met de gemeentewinkel tijdens de openingstijden via telefoonnummer Tegen de ingediende aanvragen omgevingsvergunning kunt u geen bezwaar maken of beroep instellen. Dat kan pas nadat er op de aanvragen is beslist. Sloopmeldingen op grond van Bouwbesluit 2012: Afferden: - Kooistraat 3, 6654KH, verwijderen asbest (ontvangen ); Deest: - Jan van Weliestraat 56, 6653BH, verwijderen asbesthoudend zeil en een bloembak (ontvangen ); - Van Heemstraweg 5, 6653KA, verwijderen asbesthoudende kachelpijp (ontvangen ); Druten: - Vlakkers 28, 6651HM, slopen schuurtje (ontvangen ). II. Verleende vergunningen: De onderstaande vergunningen zijn door burgemeester en wethouders verleend.

2 Omgevingsvergunningen: Druten: - Industrieweg 43, 6651KR, plaatsen gevelreclame (verzonden ); Puiflijk: - Meerstraat 19, 6655AS, verbouwen woonboerderij (verzonden ). Inzien besluiten Bovenstaande besluiten zijn kort en kernachtig omschreven. De omschrijving zal daarom niet altijd volledig zijn. Als u een volledig beeld wilt krijgen van de besluiten, dan is het verstandig om de besluiten met de bijbehorende stukken op afspraak te komen inzien. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeentewinkel via telefoonnummer Inwerkingtreding Deze omgevingsvergunningen treden in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Dit betekent dat de vergunning op de dag na verzending in werking treedt. Bezwaarmogelijkheid Belanghebbenden die het niet eens zijn met bovenstaande besluiten kunnen hiertegen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van verzending van de besluiten een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 1, 6650 AA Druten. Voorlopige voorziening Om te voorkomen dat van een omgevingsvergunning gebruik wordt gemaakt, kunnen belanghebbenden, die een bezwaarschrift of een beroepschrift hebben ingediend, tevens een verzoek om een voorlopige voorziening sturen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het is ook mogelijk om digitaal een verzoekschrift in te dienen bij genoemde rechtbank via rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien.

3 Omgevingsvergunning OBM, Aspert 12, Horssen Aanvrager: Fokzeugenbedrijf Kampschoer Locatie: Aspert KS te Horssen. Activiteit: Handelingen waarvoor een beperkte Milieutoets geldt (art. 2.1, lid 1, sub i Wabo jo. art. 2.2a Bor). Datum besluit: 30 juni 2016 OLO-nummer: Zaaknummer: W.Z Besluit Omgevingsvergunning verlenen Onderwerp Burgemeester en wethouders van Druten hebben op 7 april 2016 een aanvraag om een Omgevingsvergunning Beperkte Milieutoets (hierna OBM) ontvangen met OLO nummer Deze aanvraag is gedaan door veehouderij met minicamping Fokzeugenbedrijf Kampschöer gelegen aan de Aspert 12, 6631 KS te Horssen. De aanvraag is geregistreerd onder nummer W.Z De aanvraag gaat over het wijzigen van een veehouderijbedrijf. De wijziging betreft: Milieu: wijziging van een huisvestigingssysteem (stal 2 en stal 3). Besluit Wij besluiten aan Fokzeugenbedrijf Kampschoër gelegen aan de Aspert 12, 6631 KS te Horssen een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder a en onder i van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (verder: Wabo) jo. artikel 2.2a, lid 1 onder a van het Besluit Omgevingsrecht(verder: Bor) te verlenen voor de aangevraagde veranderingen. Activiteitenbesluit milieubeheer, Waalbandijk 155 te Druten Geachte heer Wulterkens, op 28 juni 2016 hebben wij uw melding ontvangen voor het veranderen van het bedrijf van Excluton Druten BV op de locatie Waalbandijk 155 te Druten. Het betreft een melding in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer (hierna Activiteitenbesluit genoemd). Activiteiten U heeft de volgende verandering gemeld: de dieseltank van 25m3 is vervangen door een nieuwe dieseltank van 10m3. Op de bijgevoegde plattegrondtekening aangeduid met L.

4 Verder zijn de volgende activiteiten aangegeven: Behandelen van huishoudelijk afvalwater op locatie; In werking hebben van een stookinstallatie; Afleveren van vloeibare brandstof aan motorvoertuigen voor het wegverkeer; Uitwendig wassen van motorvoertuigen of werktuigen waarmee geen gewasbeschermingsmiddelen zijn toegepast; Opslaan van propaan; Opslaan en overslaan van stuifgevoelige goederen of zeven van grond; Opslaan van gasolie, smeerolie of afgewerkte olie in een bovengrondse opslagtank; Opslaan van gevaarlijke stoffen, CMRstoffen of bodembedreigende stoffen in verpakking; Lassen van metalen; Vervaardigen van betonmortel; Vormgeven van betonproducten; Breken van steenachtig materiaal; In werking hebben van een acculader. Vergunde/gemelde situatie In onderstaande tabel is voor deze locatie de vergunde/gemelde situatie weergegeven. Type vergunning / melding Datum / nummer Onderwerp Revisie Wm 3 januari 2007 / MPM3052 Melding artikel 8.19 Wm 11 maart 2009 / MPM16617 Melding artikel 8.19 Wm 21 juli 2009 / MPM17902 Wijziging op verzoek Wm 26 augustus 2009 / MPM16742 Verandering Wm 4 februari 2011 / MPM20641 Milieuneutraal veranderen 4 november 2011 / / MPM23419 Vergunning voor de gehele inrichting (inclusief een propaantank van 18m 3 ) Ingebruikname van een nieuwe verwerkingslijn, plaatsing dieselolietank en verplaatsen van een propaanreservoir Het wijzigen van de loswal, het vervangen van een kraan, plaatsing en ingebruikname van een transportband Intrekken diverse voorschriften In werking hebben van een nieuwe stoomketelinstallatie Uitbreiden van het tasveld Milieuneutraal veranderen 6 februari 2012 Vervangen van een verouderingslijn Milieuneutraal veranderen 12 juni 2012 Vervangen tegelproductie en invoeren 24 uurs dienst Veranderingsvergunning 9 januari 2014 / Z Plaatsing propaantank (18m 3 ), waterzuivering en bezinkinstallatie Veranderingsvergunning 10 april 2015 / Z/2014/0153 Plaatsen AdBlue, vervangen van een dieseltank, verplaatsen van bovengrondse mobiele tank met diesel op het losponton en het verplaatsen van de opslagplaats voor KCA (gevaarlijk afval)

5 Milieuneutraal veranderen 10 juli 2015 / Z Melding Activiteitenbesluit 26 februari 2016 / W.Z Veranderen van een perslijn in een kniplijn Verwijderen van twee propaantanks en verplaatsen van AdBlue opslag Melding Activiteitenbesluit milieubeheer De melding bestaat uit de volgende gegevens: meldingsformulier Activiteitenbesluit, AIMsessie: Atfvaz0srgu, ontvangen op 28 juni 2016; toelichting De activiteiten uit het Activiteitenbesluit van Excluton Druten BV, zonder kenmerk, d.d. 28 juni 2016, ontvangen op 28 juni 2016; plattegrond van de inrichting Plattegrond Excluton Druten, tekeningnummer/kenmerk: aa, d.d. 22 juni 2016, ontvangen op 28 juni 2016; Installatiecertificaat BRL-K902/08, Tanknummer 42156, d.d. 17 juni 2016, ontvangen op 28 juni Melding Activiteitenbesluit milieubeheer is compleet De melding Activiteitenbesluit milieubeheer voldoet aan de indieningsvereisten die gelden voor het doen van deze melding (afdeling 1.2 van het Activiteitenbesluit). Deze melding wordt digitaal gepubliceerd door de Gemeente Druten in het elektronisch gemeenteblad, te raadplegen via Controle Het Activiteitenbesluit en de daaraan gekoppelde ministeriële regeling bevat artikelen waar uw inrichting aan moet voldoen. In de toekomst zal uw inrichting hier op worden gecontroleerd. Mogelijk andere regelgeving van toepassing Deze beoordeling richt zich enkel op de compleetheid van uw melding onder het Activiteitenbesluit en geldt niet per definitie als een toestemming voor de door u gemelde activiteiten. Mogelijk is naast dit besluit nog andere regelgeving op uw inrichting van toepassing. Vragen Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met de heer J. Mens, telefoonnummer: Zaaknummer Uw dossier is geregistreerd onder zaaknummer W.Z Vermeld alstublieft dit nummer, als u contact met ons opneemt. Activiteitenbesluit milieubeheer Distelbergsestraat 2 te Afferden Geachte heer Gijsbers, op 22 juni 2016 hebben wij uw melding ontvangen voor het veranderen van het bedrijf van Rundveebedrijf De Distelhoeve op de locatie Distelbergsestraat 2 te Afferden. De verandering gaat over het houden van andere dieren dan voorheen. In bijlage 1 is de vergunde en beoogde veebezetting te zien.

6 Het betreft een melding in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer (hierna Activiteitenbesluit genoemd). Activiteiten U heeft de volgende activiteiten gemeld: Afleveren van vloeibare brandstof of gecomprimeerd aardgas aan motorvoertuigen voor het wegverkeer; Uitwendig wassen van motorvoertuigen of werktuigen waarmee geen gewasbeschermingsmiddelen zijn toegepast; Opslaan en overslaan van stuifgevoelige goederen of zeven van grond; Opslaan van gasolie, smeerolie of afgewerkte olie in een bovengrondse opslagtank; Opslaan van agrarische bedrijfsstoffen; Opslaan van drijfmest en digestaat; Het houden van dieren bij een type B bedrijf; Opslaan van gevaarlijke stoffen, CMRstoffen of bodembedreigende stoffen in verpakking. Vergunde/gemelde situatie In onderstaande tabel is voor deze locatie de vergunde/gemelde situatie weergegeven. Type vergunning / melding Datum / nummer Onderwerp Revisievergunning* 29 maart 1999 / Mil99/11 Agrarisch bedrijf met melk- en jongvee (omschakeling van vleesvarkens naar melkrundvee) *Deze vergunning wordt thans beschouwd als melding Activiteitenbesluit. Melding Activiteitenbesluit milieubeheer De melding bestaat uit de volgende gegevens: meldingsformulier Activiteitenbesluit, AIMsessie: Atfshr7tsao, ontvangen op 22 juni 2016; plattegrond van de inrichting Plattegrond, tekeningnummer/kenmerk: H1, d.d. 9 februari 1999 (later gewijzigd), ontvangen op 22 juni Melding Activiteitenbesluit milieubeheer is compleet De melding Activiteitenbesluit milieubeheer voldoet aan de indieningsvereisten die gelden voor het doen van deze melding (afdeling 1.2 van het Activiteitenbesluit). Deze melding wordt digitaal gepubliceerd door de Gemeente Druten in het elektronisch gemeenteblad, te raadplegen via Controle Het Activiteitenbesluit en de daaraan gekoppelde ministeriële regeling bevat artikelen waar uw inrichting aan moet voldoen. In de toekomst zal uw inrichting hier op worden gecontroleerd. Mogelijk andere regelgeving van toepassing Deze beoordeling richt zich enkel op de compleetheid van uw melding onder het Activiteitenbesluit en geldt niet per definitie als een toestemming voor de door u gemelde activiteiten. Mogelijk is naast dit besluit nog andere regelgeving op uw inrichting van toepassing.

7 Vragen Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met de heer J. Mens, telefoonnummer: Zaaknummer Uw dossier is geregistreerd onder zaaknummer W.Z Vermeld alstublieft dit nummer, als u contact met ons opneemt. Druten, 13 juli 2016 Burgemeester en wethouders van Druten

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: - Laarstraat 9, 6654KJ, leggen dakplaten en zonnepanelen (ontvangen 07-07-2016); - Koningstraat 82, 6654AH, veranderen gevel - woning

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Uitweg: - Schriksestraat,ongenummerd, kad.bekend Druten sectie D 1824, aanleggen uitweg (ontvangen 13-09-2017); Druten: Bouwen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: - Kiezel 10, kad. bekend Druten sectie E 0967, tijdelijk

Nadere informatie

Mandaatbesluit uitvoering Participatiewet

Mandaatbesluit uitvoering Participatiewet Raadsvergadering De gemeenteraad van Druten nodigt u van harte uit voor de raadsvergadering van donderdag 22 januari om 19.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. U kunt deze vergadering bijwonen op

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Afwijking bestemmingsplan: Karel Doormanstraat 21, 6651ZL, veranderen/wijzigen cafetaria, sushi- en wok take a waycounter (ontvangen

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdelijke verkeersmaatregelen Tijdelijke verkeersmaatregelen Burgemeester en wethouders hebben besloten de volgende verkeersmaatregel(en) te nemen: Energieweg Druten: In verband met het evenement Outdoor Concours PV de Musketiers :

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Afwijking bestemmingsplan: - Schriksestraat 17,

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen - Vlakkers 236, 6651HT, plaatsen bouwkeet en

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: - Kooistraat 1A, 6654KH, plaatsen tenthuis (ontvangen 25-07-2017); - Koningstraat 47, 6654AA, plaatsen framebord (ontvangen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Brandveilig gebruik: - Van Heemstraweg 53, 6651KH, brandveilig gebruik MFC d n Bogerd (ontvangen 13-08-2015); Bouwen: - Van

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen - Klapstraat 8A, 6654AL, verbouwen bedrijfswoning (ontvangen 7-4-2017); Druten: Afwijking bestemmingsplan - Boslaan

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: Afwijking bestemmingsplan: - Van Heemstraweg 1A, 6653KA,

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Raadsvergadering 21 mei 2014

Raadsvergadering 21 mei 2014 Raadsvergadering 21 mei 2014 De gemeenteraad van Druten nodigt u van harte uit voor de raadsvergadering van woensdag 21 mei 2014 om 19.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. U kunt deze vergadering

Nadere informatie

Beleidsplan handhaving Fietsparkeren

Beleidsplan handhaving Fietsparkeren Bekendmaking In de vergadering van het college van 22 juli 2014 is het Beleidsplan handhaving fietsparkeren gemeente Druten vastgesteld. Het beleidsplan beschrijft maatregelen die de overlast van gevaarlijk

Nadere informatie

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten.

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten. Besluit omgevingsvergunning Zaaknummer 1100245 B.V. De Zwaanhoeve Durgerdammergouw 24 1028 BT Amsterdam Locatie: Durgerdammergouw 24 en 45 te Amsterdam Onderwerp: Intrekking Omgevingsvergunning beperkte

Nadere informatie

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen Tijdelijke verkeersmaatregelen Centrum Emmastraat voor Brazilië op 21 april 2013 - afsluiting van de gehele Emmastraat van 20 april om 9.00 uur tot en met 21 april 2013 21.00 uur Viering Koninginnedag

Nadere informatie

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Het college van burgemeester en wethouders van Druten heeft op 3 maart 2015 de Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 vastgesteld. Op 31 maart 2015 is aanvullend beleidsregel

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen en uitvoeren werkzaamheden: - Laarstraat

Nadere informatie

Beschikking gedeeltelijke intrekking INDUSTRIEWEG 15 TE HARDERWIJK

Beschikking gedeeltelijke intrekking INDUSTRIEWEG 15 TE HARDERWIJK Beschikking gedeeltelijke intrekking INDUSTRIEWEG 15 TE HARDERWIJK Aanvrager : Sapa Profiles NL BV Datum besluit : 17 juni 2014 Datum verzending : 17 juli 2014 Onderwerp : Gedeeltelijk intrekken van vergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 28 december 2015 van mevrouw S. Meerkerk-Horst een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het brandveilig

Nadere informatie

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West De gemeente Druten houdt samen met de aannemer Gebr. Remmits B.V. uit Wijchen

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutraal veranderen inrichting) Datum: 25 april 2016 Gemeente Bronckhorst Zaaknummer:

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutraal veranderen inrichting) Datum: 25 april 2016 Gemeente Bronckhorst Zaaknummer: BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutraal veranderen inrichting) Datum: 25 april 2016 Gemeente Bronckhorst Zaaknummer: 2016-0542 Aanvraag Wij hebben op 11 maart 2016 een aanvraag voor een vergunning

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater

OMGEVINGSVERGUNNING. : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater OMGEVINGSVERGUNNING verleend aan : Waterschap Noorderzijlvest voor : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater activiteit : milieuneutraal veranderen van een

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. milieuneutraal veranderen van een inrichting. Industrieweg 16 te Noordhorn. datum besluit: 13 oktober 2017

OMGEVINGSVERGUNNING. milieuneutraal veranderen van een inrichting. Industrieweg 16 te Noordhorn. datum besluit: 13 oktober 2017 OMGEVINGSVERGUNNING voor: het wijzigen van een inrichting bedoeld voor het op- en overslaan en bewerken van afvalstoffen van derden en op- en overslaan van gevaarlijke afvalstoffen van meer dan 50 ton.

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging. Aanvraagnummer: OLO Zaaknummer:

Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging. Aanvraagnummer: OLO Zaaknummer: Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging Aanvraagnummer: OLO-2032601 Zaaknummer: 148104 Betreft: Forbo Eurocol B.V. Industrieweg 1 1521 NA, Wormerveer Locatie: Forbo Eurocol B.V. Industrieweg

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning Aanvraagnummer OLO C Steinweg Handelsveem BV Parmentierplein GN ROTTERDAM

Besluit omgevingsvergunning Aanvraagnummer OLO C Steinweg Handelsveem BV Parmentierplein GN ROTTERDAM Besluit omgevingsvergunning Aanvraagnummer OLO-2009719 C Steinweg Handelsveem BV Parmentierplein 1 3088GN ROTTERDAM Locatie: Corsicaweg 8, 1044AB AMSTERDAM Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 18 april 2017 van de heer J. de Vries een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het vergroten van de schuur,

Nadere informatie

De intrekking heeft betrekking op 203 schapen ouder dan 1 jaar, inclusief lammeren tot 45 kg (B1).

De intrekking heeft betrekking op 203 schapen ouder dan 1 jaar, inclusief lammeren tot 45 kg (B1). Intrekken van een omgevingsvergunning Beschikking 239446 *CONCEPT* INTREKKING OMGEVINGSVERGUNNING nr. 236760 Uitgebreide procedure Voor de inrichting gelegen aan Karlingerweg 9 te Uden, kadastraal bekend

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING *D * D

OMGEVINGSVERGUNNING *D * D *D170252216* D170252216 OMGEVINGSVERGUNNING Aanvrager : Tapijtfabriek Intercarpet BV Datum besluit : 24 mei 2017 Onderwerp : aanpassen vergunning Locatie : Tweede Broekdijk 1 te Aalten OLO-nummer : 2807768

Nadere informatie

Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van de inrichting, door de aanleg van een railinzetplaats.

Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van de inrichting, door de aanleg van een railinzetplaats. Besluit omgevingsvergunning Aanvraagnummer OLO-2288607 ProRail BV Moreelsepark 3 3511EP UTRECHT Locatie: Carolina MacGillavrylaan 3420, 1098XJ AMSTERDAM Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van de

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Deze wijziging is vereist voor het opslaan van waterstof en koolzuur in gasflessen.

Deze wijziging is vereist voor het opslaan van waterstof en koolzuur in gasflessen. B E S C H I K K I N G omgevingsvergunning Besluit van het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht. Onderwerp van de aanvraag Op 4 oktober 2018 hebben wij van Pon Power B.V. een aanvraag

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale Omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale Omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale Omgevingsvergunning Besluit van gemeente Alblasserdam. Aanvraag Op 18 mei 2017 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieu) datum: 1 maart 2018 Gemeente Bronckhorst nr

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieu) datum: 1 maart 2018 Gemeente Bronckhorst nr BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieu) datum: 1 maart 2018 Gemeente Bronckhorst nr. 2017-2414 Aanvraag Op 13 november 2017 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Enzerink B.V. Het

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0182 Kenmerk: 2013/16657 d.d. 21 maart 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: Bouwen - Grotestraat 51, 6653BK, vervangen erfafscheiding en een poort (ontvangen 12-11-2017); Druten: Kappen - Waalbandijk ongenummerd

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Van Merksteijn Steel B.V. Locatie : Bedrijvenpark Twente 237 in Almelo Datum beschikking : 14 april 2014 Kenmerk : 2014/0091023

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING BEPERKTE MILIEUTOETS (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) in combinatie met een Melding Activiteitenbesluit (Wet milieubeheer)

OMGEVINGSVERGUNNING BEPERKTE MILIEUTOETS (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) in combinatie met een Melding Activiteitenbesluit (Wet milieubeheer) Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: OMGEVINGSVERGUNNING BEPERKTE MILIEUTOETS (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) in combinatie met een Melding Activiteitenbesluit (Wet

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1632 Kenmerk: 2015/95267 d.d. 10 december 2015 Verzonden:

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Brink Recycling B.V. Aangevraagde activiteiten : Beperken opslag gevaarlijk afval tot maximaal 50 ton Locatie : Haatlandhaven

Nadere informatie

Gemeenteblad Druten nummer 123 Officiële bekendmakingen 02-10-2013

Gemeenteblad Druten nummer 123 Officiële bekendmakingen 02-10-2013 BROEM-ritten voor senioren Veilig Verkeer Nederland, afdeling West Maas en Waal, organiseert in samenwerking met de gemeente op donderdag 24 oktober 2013, bij voldoende deelname, de zgn. BROEM-ritten (Breed

Nadere informatie

Agruniek Rijnvallei Holding B.V. De heer M.G. van de Vendel Postbus AP WAGENINGEN. Geachte heer Van de Vendel,

Agruniek Rijnvallei Holding B.V. De heer M.G. van de Vendel Postbus AP WAGENINGEN. Geachte heer Van de Vendel, Agruniek Rijnvallei Holding B.V. De heer M.G. van de Vendel Postbus 610 6700 AP WAGENINGEN Onderwerp Omgevingsvergunning Geachte heer Van de Vendel, Op 2 augustus 2017 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138 BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138 Onderwerp Wij hebben op 14 juli 2016 een aanvraag ontvangen om een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Aan het einde van het besluit staat op welke wijze u bezwaar kunt maken. Daar treft u ook de digitale ondertekening.

Aan het einde van het besluit staat op welke wijze u bezwaar kunt maken. Daar treft u ook de digitale ondertekening. Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Veevoederbedrijf T. van Zaanen Durgerdammergouw 24 1028 BT Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Ontwerpbesluit op verzoek om intrekking Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Plaatsen kantoorunit. Componenta B.V. te Weert. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Plaatsen kantoorunit. Componenta B.V. te Weert. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Plaatsen kantoorunit Componenta B.V. te Weert Zaaknummer: 2013-0353 Kenmerk: 2013/37607 d.d. 27 juni 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 1 april 2014 van de heer J. Kraijo een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een mobiele

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 6 maart 2017 van Bouwmarkt Mouthaan b.v. een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het wijzigen van de

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OV 20140031

Omgevingsvergunning OV 20140031 Omgevingsvergunning OV 20140031 Aanvraag Op 28 februari 2014 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het veranderen van een paardenhouderij (inclusief camping) op het adres Grasdijk

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) Datum: 25 maart 2015 Gemeente Oost Gelre OLO1614887

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) Datum: 25 maart 2015 Gemeente Oost Gelre OLO1614887 BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) Datum: 25 maart 2015 Gemeente Oost Gelre OLO1614887 Onderwerp Op 14 januari 2015 hebben wij een aanvraag ontvangen van Rompa Tanneries BV voor

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Forfarmers Nederland B.V. te Heijen. Zaaknummer: 2015-0967

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Forfarmers Nederland B.V. te Heijen. Zaaknummer: 2015-0967 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Forfarmers Nederland B.V. te Heijen Zaaknummer: 2015-0967 Kenmerk: 2015/52022 d.d.23 juli 2015 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 19 februari 2015 van mevrouw J.A. Treure een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OV van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet

Omgevingsvergunning OV van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet Omgevingsvergunning OV 18069 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht en behoudens rechten

Nadere informatie

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten.

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten. Besluit omgevingsvergunning Milieuneutrale verandering Aanvraagnummer OLO-2109051 Zaaknummer 199571 Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam 1000BC, Amsterdam Locatie: Gronddepot Noorder IJplas Oostzanerdijk

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 26 april 2016 van de heer E.J. van der Grijn een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het tijdelijk plaatsen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2017-206587 Kenmerk: 2018/2142 d.d. 11 januari 2018

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING LAAN 110 TE NUNSPEET

OMGEVINGSVERGUNNING LAAN 110 TE NUNSPEET OMGEVINGSVERGUNNING LAAN 110 TE NUNSPEET Aanvrager : Nestlé Nederland B.V. Datum besluit : 28 maart 2017 Datum verzending : 28 maart 2017 Onderwerp : Verbeteren losstation voor zakken (o.a. verplaatsen).

Nadere informatie

Telegraaf Media Groep N.V. J. Kunst Basisweg AP Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Telegraaf Media Groep N.V. J. Kunst Basisweg AP Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Telegraaf Media Groep N.V. J. Kunst Basisweg 30 1043 AP Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 12 mei 2016

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 6 juni 2016 van de heer J.C. Wols een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het vervangen van een blokhut

Nadere informatie

TOEZICHTPLAN <naam bedrijf> <tijdvak>

TOEZICHTPLAN <naam bedrijf> <tijdvak> TOEZICHTPLAN Afdeling Toezicht en Handhaving Team Specialismen Laatst geactualiseerd op Toezichthouder (opsteller) Tweede toezichthouder Vergunningverlener Printdatum 6 september

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born Zaaknummer: 2016-602653 Kenmerk: 2017/3657

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. het in gebruik nemen van een nieuwe voorbreker ter vervanging van de huidige. milieuneutraal veranderen van een inrichting

OMGEVINGSVERGUNNING. het in gebruik nemen van een nieuwe voorbreker ter vervanging van de huidige. milieuneutraal veranderen van een inrichting OMGEVINGSVERGUNNING voor: het in gebruik nemen van een nieuwe voorbreker ter vervanging van de huidige. activiteiten: milieuneutraal veranderen van een inrichting verleend aan: Berger Recycling B.V. locatie:

Nadere informatie

B E S C H I K K I N G Milieuneutrale omgevingsvergunning

B E S C H I K K I N G Milieuneutrale omgevingsvergunning B E S C H I K K I N G Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van burgemeester en wethouders van gemeente Gorinchem. Wij hebben op 21 augustus 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Besluit. Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek,

OMGEVINGSVERGUNNING Besluit. Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek, gemeente Hilvarenbeek 16int04508 Zaaknummer: «lil VERZONDEN 1 DEC 2016 OMGEVINGSVERGUNNING 20140344 Besluit Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek, Aanvraag gezien het op 12 december 2014 ingekomen

Nadere informatie

Aan het einde van het besluit staat op welke wijze u in beroep kunt gaan. Daar treft u ook de digitale ondertekening.

Aan het einde van het besluit staat op welke wijze u in beroep kunt gaan. Daar treft u ook de digitale ondertekening. Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Plating Solutions B.V. Bolderweg 50 8243RD LELYSTAD Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Technoplating Lelystad B.V. Dukdalfweg 14 8243RE LELYSTAD Betreft:

Nadere informatie

Programma. Activiteitenbesluit. Introductie Activiteitenbesluit (landbouw) Inhoud. Landbouwbedrijven in het Activiteitenbesluit

Programma. Activiteitenbesluit. Introductie Activiteitenbesluit (landbouw) Inhoud. Landbouwbedrijven in het Activiteitenbesluit 14 maart 2013 Programma Activiteitenbesluit Agrarische activiteiten 10.00 Activiteitenbesluit agrarische activiteiten 11.30 Pauze 11.45 Agrarische lozingen 12.45 Lunch 13.15 Glastuinbouw 14.15 Pauze 14.30

Nadere informatie

gemeente Lent sectie A nummer 4189

gemeente Lent sectie A nummer 4189 Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (verleend) D161118687 *D161118687* Wij hebben op 18 april 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit

Nadere informatie

Gemeenteblad Druten nummer 69 Officiële bekendmakingen

Gemeenteblad Druten nummer 69 Officiële bekendmakingen Inloopavond t.b.v. Reconstructie Van Heemstraweg De gemeente is bezig met de voorbereidingen van de Reconstructie Van Heemstraweg tussen de rotonde Javaplein en de rotonde Kerkstraat. Hiervoor willen we

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-1995 Kenmerk: 2016/28755 d.d. 14 april 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-2087 Kenmerk 2016/28760 d.d. 14 april

Nadere informatie

Pagina 1 van 14 Registratienummer: Z / D

Pagina 1 van 14 Registratienummer: Z / D Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088-369 03 69 I: www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 13 oktober 2016 bij hen ingekomen aanvraag van Suez Water NV te Venlo, om

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 23 maart 2015 van de heer H.M. van der Veen een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het planologisch

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 18 januari 2015 van de heer G. Elkhuizen een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: Kernmerk: Dossiernummer (OLO): 2114755 Op 19 december 2015 hebben wij een verzoek ontvangen van Stichting Werk-Leerboerderij

Nadere informatie

eurne Maatschap Wijnen F.J.W.P. & Frawij B.V. Moorveld PN LIESSEL

eurne Maatschap Wijnen F.J.W.P. & Frawij B.V. Moorveld PN LIESSEL eurne Maatschap Wijnen F.J.W.P. & Frawij B.V. Moorveld 21 5757 PN LIESSEL Deurne, 13 december 2016 Kenmerk: 00598725/000841191 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: 1 Geachte heer Wijnen, Op

Nadere informatie

MAATWERKBESLUIT *D * D

MAATWERKBESLUIT *D * D *D170309949* D170309949 MAATWERKBESLUIT Aanvrager : Opfokbedrijf Groesbeek Datum besluit : 18 juli 2017 Onderwerp : Maatwerkvoorschriften opslag pluimveemest Gemeente / locatie : Gemeente Berg en Dal/

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675

ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675 ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675 Burgemeester en Wethouders hebben op 24 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het realiseren van een erfafscheiding/toegangspoort. De

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born, het kappen van bomen binnen de inrichting

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 18 juni 2015 van de heer R. Roseboom een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een tijdelijke

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Gebroeders Van Engelen B.V. Aangevraagde activiteiten : Verzoek tot gedeeltelijke intrekking van de vergunning voor wat

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. Omgevingsvergunning Zaaknummer 485964 1. Inleiding Op 28 mei 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel op de woning op het perceel Sandtlaan 6

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning beperkte milieutoets Rits Scooters T.a.v. mevr. R. Imanse Hugo de Vriesstraat CT Nieuw Vennep

Besluit omgevingsvergunning beperkte milieutoets Rits Scooters T.a.v. mevr. R. Imanse Hugo de Vriesstraat CT Nieuw Vennep Besluit omgevingsvergunning beperkte milieutoets 2457443 Rits Scooters T.a.v. mevr. R. Imanse Hugo de Vriesstraat 50 2152 CT Nieuw Vennep Locatie: Rist Scooters Hugo de Vriesstraat 50, Nieuw Vennep Onderwerp:

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Omgevingsvergunning Zaaknummer 1. Inleiding Op 22 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van het kantoorgebouw tot een gebouw met zes appartementen

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Abbott Laboratories B.V. Aangevraagde activiteiten : Verplaatsen weeglokaal inclusief PGS 15 opslagen Locatie : Rieteweg

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor het maken van een uitweg Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0213 Kenmerk: 2013/21381 d.d. 11 april 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 23 februari 2015 van Van der Wal o.g. Beheer B.V. een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 6 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van 2 'te koop' borden. De aanvraag gaat over diverse locaties

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Smurfit Kappa Roermond Papier BV te Roermond Zaaknummer: 2016-603446 Kenmerk: 2017/3913 d.d. 19 januari

Nadere informatie

Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Postbus HD Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Postbus HD Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Postbus 20164 1000 HD Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie