Jarigen. Nummer 23, 17 februari Formatie schooljaar Aandacht voor elkaar. Jarigen. Nieuws vanuit de Oud IJzercommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jarigen. Nummer 23, 17 februari Formatie schooljaar Aandacht voor elkaar. Jarigen. Nieuws vanuit de Oud IJzercommissie"

Transcriptie

1 Jarigen Aandacht voor elkaar Vervolg Project Textiel Formatie Nieuws vanuit de Oud IJzercommissie Nieuws van Gymmeester Dennis Nieuws vanuit het Kindercentrum.nl Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 18 februari Niels 12 Paradijsvogels Aandacht voor elkaar Wat een verrassing afgelopen dinsdag! Het was Valentijnsdag en daar stond onze lieve Djanna met voor ons allemaal een mooie roos. Voor de gelegenheid had ze één van haar prachtige jurken aangedaan. Formatie schooljaar Voor de formatie (bezetting groepsleerkrachten) van het volgende schooljaar is het belangrijk dat wij in kaart hebben hoeveel leerlingen er volgend jaar bij ons op school zullen instromen. Als u uw zoon/dochter van bijna 4 jaar nog niet heeft aangemeld, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk bij ons doen? Kent u nog ouders met kinderen van bijna 4 jaar die eventueel belangstelling kunnen hebben voor onze school? Laat het ons weten of wijs hen op onze Open Dag van 21 maart a.s.! Aandacht voor elkaar zit in de kleine dingen. Geniet van deze prachtige dag; heb het goed met jezelf, met de ander en met de omgeving.

2 Vervolg Project Textiel Het project Textiel pakt aan alle kanten fantastisch uit. Inmiddels kunnen wij u al laten zien wat de "opbrengsten" van de laatste keuzevakken zijn. Verschillende vrijwilligers hebben drie weken lang met onze kinderen gewerkt aan verschillende ambachtelijke handwerkzaamheden. Deze week richtten wij ons op de dimensie Kunstuitingen. Hiervoor vlogen wij kunstenares Judith Abels in. Zij was vier dagen bij ons in school en nam de kinderen mee in het verhaal van "De nieuwe kleren voor de Keizer". Als kers op de taart presenteerden de groepen zich dagelijks in hun nieuw ontworpen kleding door middel van een silhouet presentatie. Een presentatie gemist en alsnog nieuwsgierig? Kom vandaag nog om uur kijken naar de Leesbeesten. Nieuws van gymmeester Dennis Gymmen in de voorjaarsvakantie! Op donderdag 2 maart is er een gymactiviteit met meester Dennis, juf Rachella en jongerenwerker Roel Slingerland voor kinderen van groep 3 tot en met 8! Lijkt het jou leuk om mee te doen, kom dan samen met je vrienden en vriendinnen! Opgeven is niet nodig. De activiteit is op 2 maart van 10:00-11:30 in de Faberhal in Heerde en van 14:00-15:30 in de sporthal in Wapenveld. We gaan nieuwe spellen spelen zoals James Bond, air hockey, vliegende Hollander en Angry birds. Graag zien we je in de voorjaarsvakantie! Voor meer info kijk op facebook.com/jeugdinbeweging.

3 Nieuws vanuit de Oud IJzercommissie Nieuws vanuit Kindercentrum.nl De eerste ouders hebben zich al aangemeld om te komen helpen. Heel erg bedankt! Maar we hebben nog meer helpende handen nodig. Komende week krijgen alle oudsten een brief mee. Wilt u deze lezen en aan ons willen laten weten of u komt helpen? Alvast heel erg bedankt. Spelen, beleven en ontdekken! Bij Kindercentrum.nl vindt u medewerkers die van dit centrale thema echt werk maken! Onze medewerkers hebben oog voor het kind. Dat ziet u terug in een goede balans tussen rust, activiteit, structuur en flexibiliteit. PSG Beatrix Bij onze PSG (peuterspeelgroep) bereiden we kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar op een speelse manier voor op de stap naar de basisschool. Aan de hand van thema s komen

4 de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen aan bod. Wij werken samen met Jenaplanschool Heerde en sluiten waar mogelijk met onze thema s aan bij school. Wij begeleiden kinderen op hun eigen niveau en proberen ze spelenderwijs steeds een stapje verder te helpen. dat ze zelf iets bedenken en gaan ondernemen. Wilt u eens komen kijken bij onze locatie? Loopt u gerust eens binnen of bel ons voor een afspraak via telefoonnummer of kijk op onze website: Wij zijn geopend op dinsdag- en vrijdagochtend van tot uur. Nieuws uit de stamgroepen BSO Beatrix Dagelijks wordt er na schooltijd buitenschoolse opvang aangeboden bij BSO Beatrix. Voor jongens en meisjes, jong en oud. Bij de BSO is voor iedereen wel wat te doen! Naast buitenschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang en vakantieopvang met een leuk en uitdagend vakantieprogramma aan! Als de kinderen vanuit school bij ons komen, wordt de middag op de BSO geopend met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. De kinderen kunnen dan bijkomen en gezellig met elkaar praten en bedenken wat ze die middag gaan doen. Elke middag wordt er door de medewerkers een leuke activiteit aangeboden. De activiteiten worden aangeboden binnen een leuk thema en al dan niet in samenwerking met de school. Kinderen mogen zelf kiezen of ze meedoen met de aangeboden activiteit, of De Moffeltjes Project: geweven stof. Deze week hebben wij dit project afgesloten met de presentatie De nieuwe kleren van de keizer. De Moffels hadden zich prachtig uitgedost met allerlei materialen met hulp van Judith, mama s Marieke en Liesbeth, papa Gerard en juf. Tussen een groot wit doek en theaterlamp presenteerden alle Moffels zich op de muziek van Tsjaikovsky Dance of the reedflutes en het publiek kon de schaduwen bewonderen.

5 De foto s kunt u in het portfolio bewonderen. Vandaag gaan de portfolio s een weekend mee naar huis. Met de gespreksmomenten worden de portfolio s weer op school verwacht. Maandag is meester Jelle zijn stageperiode in de kleuterbouw begonnen; soms is hij er een dag en soms een week en dit duurt tot 11 mei. Na de krokusvakantie begint er bij ons weer een nieuw thema: Ik lees. In verband hiermee gaan we de wereld in op a.s. en deze keer gaan we naar de bibliotheek in De Heerd in Heerde. Wilt u ons helpen vervoeren? Op het prikbord hangt een intekenlijst. Van tot uur zal onze leesconsulente Mieke ons de wereld van de bibliotheek uitleggen. In de krokusvakantie ga ik met hulp van Marry, Manon, Marieke, Patricia en Aya de kleuterklas verven, alvast super bedankt voor jullie aanbod! Bent u ook in staat om te komen helpen? Heel graag. Wees van harte welkom, al klussend leren we elkaar nog beter/ anders kennen J. De Leesbeesten De Leesbeesten en de juf hebben heel veel zin in vandaag, want dan zijn wij eindelijk aan de beurt voor de speciale ochtend samen met Kostuumontwerpster Judith Abels. We hebben woensdag al de presentatie van de Moffeltjes gezien en waren zeer onder de indruk. De andere groepen zijn ook al aan de beurt geweest en iedereen is enthousiast. Nu mogen wij dan eindelijk onze kostuums ontwerpen en daarna in optocht achter het schaduwdoek langs. Komt u kijken om half 12? De Paradijsvogels hebben T-shirts ontworpen. Ze hangen boven de koffie bank met daarbij de uitleg waarom ze nu juist voor dit ontwerp (hun droom) hebben gekozen. Iedereen mag stemmen, ook de ouders. Als U of uw kind dat nog niet gedaan heeft is er wellicht na onze presentatie nog even tijd om er samen naar te kijken en een stem uit te brengen. Het is voor ons als leerkracht iets te tijdrovend om alles te gaan voorlezen. Dus hierbij graag uw assistentie. De winnaar krijgt het T-shirt uiteindelijk in het echt! Hoe gaaf is dat! Dus de moeite waard om een stem uit te brengen. De Kameleons Vandaag (lees vrijdag) heeft uw kind/hebben uw kinderen een bescheiden verslag meegekregen waarin onze bevindingen beschreven staan. Ook het Cito-resultatenoverzicht is toegevoegd. Beide onderdelen

6 kunnen het onderwerp van gesprek zijn tijdens het oudergesprek, maar u kunt ook andere onderwerpen inbrengen die u graag besproken wilt hebben. Wij vinden het dan wel erg fijn dat u dit dan even per mail laat weten, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden. m.bosch@stichtingproo.nl Hiephiephoera voor Gijs, hij heeft als eerste zijn typediploma! Inderdaad duim-om-hoog Gijs!! De kinderen herkenden gelijk de Mondriaan kleuren! Iris Rosmolen is spontaan op zoek gegaan naar informatie over Mondriaan en gaf zo maar een presentatie. Dit inspireerde Anika weer, zij ging op zoek naar Gerrit Rietveld en kwam een dag later met ook een spontane presentatie. Toptoptop!! En toen bleek ook nog dat het honderd jaar geleden is dat de Stijl (waartoe Mondriaan en Rietveld behoren) is opgericht. Nieuwsbegrip besteedde er deze week ook aandacht aan. En hebt u die meneer gezien die in de kringloopwinkel een Mondriaan vond.waarschijnlijk één van zijn vroege werken. Project textiel: Wat een prachtig project!!! Het loopt al een beetje tegen het einde, maar de inbreng van de kinderen wordt steeds groter!! De Stijl-volle T-shirts hebben heel wat losgemaakt. Lars bracht een model van de Rietveldstoel mee Nu zijn de kinderen heel druk aan het werk om een pakkende reclametekst te schrijven om hun Stijl-volle T-shirt te verkopen. Zij geven antwoord op de 5xW en 1xH vragen (hoe, waar, waarom, welke, wie, wat). Nog best lastig om mooie zinnen te maken bij deze vragen: Hoe is je T-shirt gemaakt? Waarom verkoop je het T-shirt? Waar is het van gemaakt? enz. enz. Een foto van jezelf met je T-shirt wil dan wel eens helpen!!

7 Ter voorbereiding op het theater is het sprookje van de kleren van de keizer voorgelezen. Terwijl het voorgelezen werd hebben de kinderen mee getekend. Lastig hoor wanneer aan het einde van het verhaal de keizer door zijn hoogmoed in z n blote billen door de stad loopt!! Huiswerk: Groep 5: in ieder geval 1x BLOON week 8 Groep 6: In ieder geval 1x BLOON week 8 Geen topografie Komende week: Dinsdag en donderdag: gymnastiek Theater binnen de schoolmuren: Hebt u ook gekeken donderdagmorgen naar de optocht van de kleren van de Keizer? Prachtig en wat een creativiteit!! Dankjewel Renate voor de mooie foto s!! Wie is er in de groep de komende week: Maandagmorgen: Marianne (ondersteuning Gudi) Maandagmiddag: Marianne & Ida & Marijke Dinsdag: Marianne (ondersteuning Kira) Woensdag: Marianne (ondersteuning Gudi) Donderdag: Lotte (ondersteuning Mariël) Vrijdag: start van de vakantie: dus VRIJ en wij: studiedag!! De Paradijsvogels Namens de Paradijsvogels deze week Naomi: Wij zijn bezig met de spijkerpolitie. We gingen eerst groepjes maken en toen moesten we een onderwerp kiezen. De informatie zochten we op, op de tablet. We hadden het onderwerp winkel. We hadden toen allemaal dingen opgezocht over de winkel. De mensen moesten 70 tot 80 uur werken en ze verdienden er heel erg weinig me om mee te leven. Ze maken de kleren in Azië. Dinsdag gingen we een viering doen maar dan iets anders. We hadden het onderwerp de nieuwen kleren van de keizer. Er kwam een vrouw en die was kunstenaar. We gingen toen kleren maken van stof en het was heel erg leuk om te doen. We gingen een wit doek op hangen en een hele felle lamp. Toen zag je alleen onze schaduw. We mochten ook stemmen op de T-shirts die we hadden gemaakt met project. En het is best spannend wat de top 5 gaat woorden. Groetjes Naomi (7)

8 Nummer 23, 17 februari 2017 Begrijpend lezen: Deze periode zijn wij druk met studerend lezen in onze stampgroep. Dit om de studievaardigheden van onze leerlingen te bevorderen. Dit gaat met name om het leggen van verbanden in een tekst. De leerlingen zullen vanuit dit oogpunt de kern uit de tekst halen. Een goede voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Vele handen maken licht werk: Vorige week is er een mail uitgegaan met een oproep voor onze klusdag. Tot op heden zijn er nog geen aanmeldingen. Wie wil en kan ons helpen op woensdag 1 maart? Wij zullen zorgen dat de stampgroep verfklaar is zodat we samen meteen kunnen starten! Stemmen ontwerpen T-shirts: Heeft u al gestemd? Al onze T-shirts zijn tentoongesteld in de hal. Neem gerust een kijkje en vergeet uw naam niet op het briefje! Huiswerk groep 7: Woensdag 22 februari Woordenlijst 10 Engels Viering project textiel: Bedankt voor jullie aanwezigheid bij onze viering afgelopen dinsdag. De kinderen vonden het erg leuk om dit met jullie te delen. Tot slot een kiekje van deze ochtend (met dank aan Renate)! Zie op de laatste pagina onze agenda items!

9 Nummer 23, 17 februari 2017 Agenda 17 februari uur presentatie textielproject Leesbeesten 20 februari Week v.d. Gespreksmomenten 24 februari Studiedag alle kinderen vrij 25 februari t/m Voorjaarsvakantie 5 maart 20 maart Debatteren Paradijsvogels 21 maart Open Dag

10

Jarigen. Vervolg van het Project Textiel. Open dag JPS Heerde. Nummer 22, 10 februari Oudertevredenheidspeiling. Intekenlijsten gespreksmomenten

Jarigen. Vervolg van het Project Textiel. Open dag JPS Heerde. Nummer 22, 10 februari Oudertevredenheidspeiling. Intekenlijsten gespreksmomenten Jarigen Open Dag JPS Heerde Vervolg van het Project Textiel Intekenlijsten gespreksmomenten Oudertevredenheidspeiling Nieuws Oud IJzercommissie Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd

Nadere informatie

Mailadres school. Jarigen. Oudertevredenheidspeiling. Nummer 21, 03 februari Jarigen

Mailadres school. Jarigen. Oudertevredenheidspeiling. Nummer 21, 03 februari Jarigen Jarigen Mailadres school Oudertevredenheidspeiling Keuzevakken Nieuws uit de gemeente Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep Vandaag! Willemiek 9 Kameleons 5 februari Gert-Jan

Nadere informatie

Jarigen. Kennismaken met Iris Connect. Nummer 24, 24 februari Nieuwe Website Schoolfilm. Jarigen

Jarigen. Kennismaken met Iris Connect. Nummer 24, 24 februari Nieuwe Website Schoolfilm. Jarigen Jarigen Nieuwe Website + Schoolfilm Kennismaken met Iris Connect Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen onze schoolfilm komt, laat u dit dan zo spoedig mogelijk weten bij de groepsleerkracht of bij Gertine.

Nadere informatie

Klusweekend theater. Eindbedrag actiedag Sint-Maarten. Nummer 08, 13 oktober Ontwikkelingen kippenren-project

Klusweekend theater. Eindbedrag actiedag Sint-Maarten. Nummer 08, 13 oktober Ontwikkelingen kippenren-project Jarigen Eindbedrag actiedag Sint-Maarten Terugkoppeling Kascommissie Klusweekend theater Ontwikkelingen kippenren-project Nieuws van gymmeester Dennis Nieuws uit de stamgroepen Agenda Datum Naam Leeftijd

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Nummer 12, 18 november Nachtelijk bezoek van Sint en Piet. Hoera! Wat een opbrengsten! Nieuws uit de BSO. Keuzevakken 2.

Krabbel. Jarigen. Nummer 12, 18 november Nachtelijk bezoek van Sint en Piet. Hoera! Wat een opbrengsten! Nieuws uit de BSO. Keuzevakken 2. Jarigen Hoera! Wat een opbrengsten! Nachtelijk bezoek van Sint en Piet Keuzevakken 2.0 Nieuws uit de BSO Nieuws uit de stamgroepen Agenda Krabbel Jarigen Nachtelijk bezoek van Sint en Piet Wij hebben vernomen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015 Jarigen Winterschoonmaak Suggestie Goed Doel? Nieuws uit de MR Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 21 januari Annabell 4 Moffeltjes 22 januari Annemijn 13 Paradijsvogels

Nadere informatie

Krabbel. Studiedag Team JPS Heerde. Jarigen. Nieuws uit de bouwen. Fijne voorjaarsvakantie. gewenst en heel graag tot. maandag 29 februari/

Krabbel. Studiedag Team JPS Heerde. Jarigen. Nieuws uit de bouwen. Fijne voorjaarsvakantie. gewenst en heel graag tot. maandag 29 februari/ Jarigen Studiedag Team Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 24 februari Pieter 12 Paradijsvogels 24 februari Sijmen 12 Paradijsvogels 27 februari Mara 12 Paradijsvogels

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nummer 37, 30 juni 2017

Nummer 37, 30 juni 2017 Nummer 37, 30 juni 2017 Jarigen Hoornerfeest Debat PO in actie Rectificatie Studiedagen Start van een Groene BSO! Nieuws uit de stamgroepen Agenda Daarna gaan wij achter het muziekkorps aan naar de feestweide

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Jarigen. Nummer 20, 27 januari Ouder- en leerlingtevredenheidspeiling. Jarigen. Grote Schoonmaak

Jarigen. Nummer 20, 27 januari Ouder- en leerlingtevredenheidspeiling. Jarigen. Grote Schoonmaak Jarigen Ouder- en leerlingtevredenheidspeiling Project Textiel Grote Schoonmaak Studiereis VS - Gertine Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 31 januari Wouter 12 Paradijsvogels

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nummer 32, 19 mei 2017

Nummer 32, 19 mei 2017 Jarigen Impressie Wandel4Daagse Oproep vanuit de werkgroep Verkeer Volgende Krabbel: 2 juni Nieuws uit de stamgroepen Agenda Datum Naam Leeftijd Groep 21 mei Scott 12 Paradijsvogels 21 mei Ruben 7 Leesbeesten

Nadere informatie

Krabbel. Inspectiebezoek. Gespreksmomenten. Nummer 37, 03 juli 2014. Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren.

Krabbel. Inspectiebezoek. Gespreksmomenten. Nummer 37, 03 juli 2014. Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren. 100 e leerling(en) Wenmomenten Inspectiebezoek Keuzevakken Gespreksmomenten Nieuws uit de bouwen Theateravond Agenda Krabbel Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Jarigen. Jaaropening. Van harte welkom! Nummer 01, 25 augustus 2017

Jarigen. Jaaropening. Van harte welkom! Nummer 01, 25 augustus 2017 Jarigen Van harte welkom! Jaaropening Japans bezoek Verzuim/ tijdig op school Vacatures J Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 26 augustus Vinchenzo 5 Moffeltjes Van harte

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 27 : vrijdag 28 februari 2014 Vanuit de directie... Weer aan de slag.. Na een weekje vakantie gaan we weer volop aan de slag. De CITO toetsen zijn

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Krabbel. Terugblik Kerstviering. Nummer 17, 23 december In de Kerstvakantie zijn de volgende kinderen jarig:

Krabbel. Terugblik Kerstviering. Nummer 17, 23 december In de Kerstvakantie zijn de volgende kinderen jarig: Jarigen Terugblik Kerstviering Uitslag MR verkiezing Het Mysterie van het verdwenen geluid Oproep van de Oud IJzercommissie Nieuws van de Oud Papiercommissie Nieuws uit de stamgroepen Agenda Krabbel Terugblik

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Beste kinderen, ouders en verzorgers, 29 september 2016, Wetenswaardigheid 2 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Afgelopen dinsdag heeft het team een studiedag gehad over het thema Cultuur en ik. We hebben met elkaar gesproken over het belang

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen

En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen Jarigen Dank-je-wel Welkom terug, Nicole Heres Afscheid groep 8 Geslaagden typediploma Sportief nieuws Fijne vakantie!! Nieuws uit de MR Nieuws uit de Verkeerscommissie Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Krabbel. Verkiezingen MR. Er zijn komende week geen jarigen. Welkom familie Hakkenberg. Informatie over de musical. Oudertevredenheidspeiling

Krabbel. Verkiezingen MR. Er zijn komende week geen jarigen. Welkom familie Hakkenberg. Informatie over de musical. Oudertevredenheidspeiling Jarigen Welkom familie Hakkenberg Informatie over de musical Verkiezingen MR Oudertevredenheidspeiling Barbecue te leen? Leerplicht handhaving Wist u dat. Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Er zijn komende

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 3. Weekbrief Autoloze schooldag groot succes!

Paulus-Weekbrief 3. Weekbrief Autoloze schooldag groot succes! Paulus-Weekbrief 3 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 38 Weekbrief 23-09-2016

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus praat met Nicodemus, Johannes 3:1-21 Nicodemus probeert Jezus te helpen, Johannes 7:45-52 De begrafenis van Jezus, Johannes

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Krabbel. Nummer 38, 24 juni Nieuws van gymmeester Dennis. Nieuws vanuit de bibliotheek. Jarigen. Hoornerfeest 2016!

Krabbel. Nummer 38, 24 juni Nieuws van gymmeester Dennis. Nieuws vanuit de bibliotheek. Jarigen. Hoornerfeest 2016! Jarigen Start PeuterSpeelGroep Hoornerfeest 2016 Jaaropening 2016-2017 Nieuws vanuit de bibliotheek Nieuws van gymmeester Dennis Keuzevakken Nieuws vanuit de BSO KC Beatrix Nieuws uit de bouwen Agenda

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie