Jarigen. Jaaropening. Van harte welkom! Nummer 01, 25 augustus 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jarigen. Jaaropening. Van harte welkom! Nummer 01, 25 augustus 2017"

Transcriptie

1 Jarigen Van harte welkom! Jaaropening Japans bezoek Verzuim/ tijdig op school Vacatures J Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 26 augustus Vinchenzo 5 Moffeltjes Van harte welkom! Op vrijdagochtend 1 september hebben wij een koffieochtend gepland. Om uur staat de koffie klaar en ontmoet Gertine graag alle nieuwe ouders. Ouders die korter of langer meedraaien en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen zijn van harte welkom om aan te sluiten. We zullen samen een blik vooruitwerpen op het nieuwe schooljaar aan de hand van de kalender en eenieder wegwijs maken in de geplande activiteiten. Opgeven hoeft niet; we zien elkaar in de hal van de school. Jaaropening Vanavond vindt traditioneel onze Jaaropening plaats. Ieder schooljaar op de eerste vrijdag in de eerste nieuwe schoolweek. Ieder jaar proberen we weer iets anders te organiseren waarbij het hoofddoel Ontmoeten centraal staat. We proberen ook een beetje te wisselen in aanvangstijden; vorig jaar begonnen we redelijk op tijd. Wij kregen toen terug dat dit door een aantal werkende ouders niet als prettig is ervaren. Andere ouders waren juist tevreden omdat hierdoor de kinderen op tijd naar bed konden gaan. Het is dus ieder jaar weer balanceren; hier een beetje aan tegemoet komen, daar wat schipperen J Dit jaar is de aanvangstijd uur en hebben er 145 mensen zich opgegeven. Dat is erg fijn en met het goede weer in petto belooft het een mooie avond te worden. Wij kijken er in elk geval naar uit en hopen er samen met u een mooie ontmoeting van te maken!

2 Japans bezoek Afgelopen woensdag bezochten 12 Japanners onze school. Zij wilden alles weten van het Jenaplanonderwijs. Er zijn namelijk plannen om in 2019 de eerste Jenaplanschool in Japan te openen. In Hoorn voldoende inspiratie en van en met elkaar leren. Hieronder een kleine impressie. Verlof/ Verzuim/ tijdig op school Op onze website onder het tabblad Informatie kunt u onder het kopje Documenten meer informatie vinden over Verlofaanvragen (vrije dagen buiten de schoolvakantie om), maar ook over verzuim, veelvuldig te laat komen en veelvuldige absentie door bezoek aan tandarts/ huisarts onder schooltijd. Wij moeten hier aantekeningen van maken in Parnassys. Graag maken wij u er bij aanvang van het nieuwe schooljaar weer even op alert. Wij hebben ons echt aan deze regels en afspraken te houden. De leerplichtambtenaar legt zeer regelmatig contact met ons en bij een onjuiste administratie of bij ongeldige toekenningen van verlof, staat ons een fikse boete te wachten. Alleen samen kunnen wij dit voorkomen; alvast bedankt!

3 Vacatures J Handige ouder(s)! Frequentie en wanneer? De Paradijsvogels zijn opzoek naar iemand die met steigerhout meubels kan maken voor in de stamgroep (bankjes/tafel). Waar staat ouder(s), mag u ook lezen opa of oma. Wij zijn namelijk ook heel blij met de inzet van grootouders in school! Luizenpluisouders! Frequentie en wanneer? Na iedere vakantie pluist u de haren van een betreffende stamgroep uit op zoek naar eventuele kriebelbeestje. Dit kost u een klein uurtje, na ongeveer 5 vakanties op jaarbasis. Reacties zien wij graag tegemoet in het Uilennest, per mail of spontaan bij een ontmoeting. Verkeersouder! Frequentie en wanneer? De verkeersouders werken met z n tweeën en ontmoeten elkaar op jaarbasis zo n vijf tot zesmaal (eigen planning). Zij organiseren o.a. de jaarlijkse fietsenkeuring en het verkeersplein. Eén ouder is al aanwezig; wij zoeken voor deze vader nog een maatje! Leesouders! Frequentie en wanneer? Afhankelijk van uw eigen agenda plannen wij samen met u een vast moment waarop u met kinderen één-op-één leest. Nieuws uit de stamgroepen De Moffeltjes Thema: ik+jij=wij. Wat hebben wij een fijne start van dit nieuwe schooljaar!

4 Van harte welkom, Julian en Jill-Ann, wij wensen jullie een goede Jenaplanschooltijd. Onze kleuterbouw telt nu 21 kleuters. Deze week nemen wij de tijd om (weer) rustig aan het schoolse leven te wennen. We zijn al wel begonnen met ons nieuwe thema. Door middel van onderstaand lied leren wij over elkaar door de vragen te beantwoorden. Ken ik je naam, mag ik weten hoe jij heet? Vertel je me ook wat je gisteren deed? Zeg je me ook waar je veel van houdt: van rood, geel of blauw; van warm of van koud? Ben je vaak boos, verdrietig of blij? Ik wil jou leren kennen vertel je het mij Er heeft deze zomervakantie geen enkel beestje bedacht om in onze haren te blijven logeren, dat is ook fijn. Hartelijk dank aan mama Avalon afgelopen maandag voor de luizencheck, wij zijn luizenvrij! Op het prikbord is een uitleg te vinden over de nieuwe materialen in onze klas. A.s. woensdag 30 augustus om 8.30 uur bent u van harte welkom om aanwezig te zijn bij de uitleg door de leesconsulente van onze school. Leesconsulente Mieke zal in onze kleuterklas uitleg geven, gedurende ongeveer 10 minuten, over het project Nederland door kleuterogen. Het is fijn als u daarbij aanwezig kunt zijn, want dan hoort u wat er van u wordt verwacht. Het prachtige reuzenprentenboek Nederland van C. Dematons krijgt iedere kleuter te leen mee naar huis. Dit juweel van een boek past prachtig bij ons thema. Graag de portfolio s weer mee naar school, dan kunnen de nieuwe tabbladen erin. De Leesbeesten Met 27 leesbeesten zijn we dit schooljaar gestart: 14 kinderen in groep 4 en 13 in groep 3! De eerste week hebben we natuurlijk gebruikt om elkaar te leren kennen en te wennen, maar we zijn ook al meteen hard aan het werk geweest.

5 Voor de groep 3 kinderen komt er in het begin heel wat op hen af, letters leren, letters schrijven, werken in het rekenschrift. Een nieuw lokaal, nieuwe juffen, nieuwe regeltjes! We geloven vast en zeker dat uw kind de eerste tijd moe van alle indrukken thuiskomt. Uiteraard bouwen we ook nog genoeg speeltijd in. Zo mogen de kinderen van groep 3 na de ochtendpauze vaak nog even buitten blijven en spelen dan nog eventjes met de Moffeltjes mee. Op dat moment krijgt groep 4 even extra aandacht en instructie. We gaan er met zijn allen een fijn schooljaar van maken! Opdracht: We hebben van alle kinderen een foto nodig van hun huis, graag de zijde van de voordeur. Dit mag ook digitaal. Stuur het dan naar g.kraaijenbrink@stichtingproo.nl Graag volgende week donderdag allemaal een gymtas mee met daarin een shirtje, broekje of gympakje en belangrijk! : gymschoenen! Allemaal tot ziens op de jaaropening! De Groene Kameleons Wat hebben wij deze week een heerlijke start met elkaar gemaakt. Maandagochtend hebben wij een fijne ontmoeting gehad, waarbij wij onder het genot van thee en een koekje onze vakantieverhalen hebben kunnen vertellen. Wij zijn deze week al gestart met Bloon. Met Bloon gaan de kinderen zelfstandig achter de computer/ tablet de spellingswoorden van de week oefenen. Vindt uw zoon of dochter het lastig? Dan kunnen zij het gerust thuis extra gaan oefenen. De kinderen oefenen van maandag tot donderdag met de woorden van de week en krijgen op vrijdag het dictee. Wat heerlijk dat de kanjers van groep 6 Bloon aan groep 5 konden uitleggen en hen hierbij helpen. Op het gebied van rekenen merken wij dat de tafelkennis wat is weg gezakt. Wij zullen hier zelf komende weken mee aan de slag gaan. Ook kunt u uw kind thuis helpen door het weer even op te frissen.

6 Voor komende dinsdag staat het zwemmen voor onze groep op de planning. Denken jullie aan de zwemspullen? Ook heeft groep 5 voor het eerst een zwemles meegemaakt. De spanning vooraf was na de eerste duik helemaal verdwenen en hebben we vooral hele blije koppies gezien. Dinsdag: zwemmen + topomania.net groep 6 Donderdag: gym (denken jullie aan de fiets?) De Blauwe Kameleons De kop is er af! En wat hebben de kinderen het goed gedaan! Wat is er veel nieuw en gaat er veel anders Dat was best wel even wennen. Deze week stond in het teken van relatie opbouwen en wennen aan het weekritme. De kring is vooral gebruikt om te vertellen, te delen en te leren kennen. Naast alle fijne vakantieverhalen bereikte ons maandag ook het nieuws dat Anika heel onverwachts is opgenomen in het ziekenhuis met een blinde darmontsteking. Gelukkig is ze nu weer thuis om verder aan te sterken. Ook via deze weg wensen we haar allemaal heel veel beterschap toe! Op gebied van rekenen merken we dat bij veel kinderen met name de kennis van de tafels is weggezakt. Daar gaan we de komende periode even wat extra aandacht aan geven, dat zal de kinderen helpen om het tempo met rekenen weer op te pakken. Ook thuis kunt u hiermee weer even oefenen. Voor groep 5 is dat in eerste instantie herhalen van de tafels 1 tot 6 en 10 en voor groep 6 alle tafels, waarbij de tafel van 7, 8 en 9, de lastigste blijken. Met taal zijn we begonnen met het schrijven van een vakantiekaart aan jezelf. Hoe zit dat ook al weer met het schrijven

7 Nummer 01, 25 augustus 2017 van een adres? Wat schrijf je waar? En zin met een goede hoofdletter die eindigt met een punt, enz. Een opdracht waar de kinderen een week de tijd voor hebben gekregen. Ook hebben we geprobeerd een afdruk van elkaar te maken en naar ons zelf te kijken: wie zijn we eigenlijk, welke kwaliteiten horen bij mij? En volgende week gaan we ook eens kijken naar kantjes van ons zelf waar we wat minder trots op zijn en die mogen dan op de achterkant.. De Paradijsvogels Wat fijn om elkaar na zes weken vakantie weer te zien! De eerste week stond in het teken van vakantieverhalen uitwisselen, elkaar leren kennen, in het ritme komen en voorbereiden op het Ameland kamp. In onze stamgroep is er veel hetzelfde gebleven, maar er zijn ook (zichtbare) veranderingen: - De leeshoek Komende week gaan we aan de slag met flessenpost A.s. dinsdag geen zwemmen maar gym voor ons. En verder wil ik u vragen om vooral te komen met vragen en opmerkingen, voor schooltijd en daarna ben ik (Kira) op de maandag, dinsdag en woensdag beschikbaar. - Solliciteren naar een taak zoals de moestuin onderhouden, zorgen dat de kapstokken netjes blijven, de planten verzorgen en het zandbaknet.

8 Nummer 01, 25 augustus 2017 Agenda Zwemmen is dit jaar op donderdagmiddag (één keer in de twee weken). 25 augustus Jaaropening 01 september Koffieochtend 01 september Oud Papieractie uur 04 september Ouderavond Groene BSO uur 5 t/m 8 september Ameland Paradijsvogels september Schoolfotograaf 15 september Viering Groene Kameleons uur 19 september Stamgroepavond Leesbeesten/ Paradijsvogels 20 september Studiedag Stichting Proo alle kinderen vrije dag 21 september Stamgroepavond Moffeltjes/ Kameleons 27 september Start Kinderpostzegels 29 september Viering Leesbeesten uur Huiswerk groep 8: - Woordenschat thema 1 beschrijven

9

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Krabbel. Verkiezingen MR. Er zijn komende week geen jarigen. Welkom familie Hakkenberg. Informatie over de musical. Oudertevredenheidspeiling

Krabbel. Verkiezingen MR. Er zijn komende week geen jarigen. Welkom familie Hakkenberg. Informatie over de musical. Oudertevredenheidspeiling Jarigen Welkom familie Hakkenberg Informatie over de musical Verkiezingen MR Oudertevredenheidspeiling Barbecue te leen? Leerplicht handhaving Wist u dat. Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Er zijn komende

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Jarigen. Nummer 05, 22 september Nieuws uit de stamgroepen

Jarigen. Nummer 05, 22 september Nieuws uit de stamgroepen Jarigen Landelijke Stakingsdag PO Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen leiden tot minder werkdruk en beter voorzieningen eveneens. We beogen daarmee ook een sterker civiel effect, meer beroepstrots

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nummer 37, 30 juni 2017

Nummer 37, 30 juni 2017 Nummer 37, 30 juni 2017 Jarigen Hoornerfeest Debat PO in actie Rectificatie Studiedagen Start van een Groene BSO! Nieuws uit de stamgroepen Agenda Daarna gaan wij achter het muziekkorps aan naar de feestweide

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Krabbel. Een nieuw schooljaar. Schoolfotograaf. Nummer 1, 5 september Jaarkalender en invulbrieven

Krabbel. Een nieuw schooljaar. Schoolfotograaf. Nummer 1, 5 september Jaarkalender en invulbrieven Jarigen Een nieuw schooljaar Jaarkalender en invulbrieven Stamgroepavond Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Aankomende week zijn er geen jarigen. koers uit ons nieuwe Jaarplan. We hopen dat we aan het

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Jarigen. Vervolg van het Project Textiel. Open dag JPS Heerde. Nummer 22, 10 februari Oudertevredenheidspeiling. Intekenlijsten gespreksmomenten

Jarigen. Vervolg van het Project Textiel. Open dag JPS Heerde. Nummer 22, 10 februari Oudertevredenheidspeiling. Intekenlijsten gespreksmomenten Jarigen Open Dag JPS Heerde Vervolg van het Project Textiel Intekenlijsten gespreksmomenten Oudertevredenheidspeiling Nieuws Oud IJzercommissie Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Datum Naam Leeftijd

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR Fijne dag samen! Het Handin-Handboek 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY Het Hand-in-Handboek is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2019 Concept

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Wij wensen alle. jarigen in de vakantie. een fijne verjaardag. toe/ Nummer 38, 7 juli Van harte welkom!

Wij wensen alle. jarigen in de vakantie. een fijne verjaardag. toe/ Nummer 38, 7 juli Van harte welkom! Nummer 38, 7 juli 2017 Jarigen Van harte welkom!! Bedankt allemaal! Gezocht: helpende handen Oud Papier Terugkoppeling Kascontrole Nieuws uit de stamgroepen Agenda Wij wensen alle jarigen in de vakantie

Nadere informatie

Jarigen. Actiedag Sint-Maarten. Nummer 06, 29 september Nieuws uit de stamgroepen. Sparen voor de schoolbieb Bruna

Jarigen. Actiedag Sint-Maarten. Nummer 06, 29 september Nieuws uit de stamgroepen. Sparen voor de schoolbieb Bruna Jarigen Actiedag Sint-Maarten Sparen voor de schoolbieb Bruna Nieuws uit de stamgroepen Agenda Jarigen Afgelopen maandag zijn er in het kader van Burendag (dit was zaterdag 23 september) schoolkrijt-koffiemokken

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.4 12-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Wielen op het schoolplein De afgelopen week waren er ineens diverse kinderen die met een step, fietsje, skeelers of skateboard naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Nieuwe leerling Maandag komt er een nieuwe leerling in groep 1 / 2 bij juf Eline. Cihan welkom

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest sloot de eerste periode van

Nadere informatie

Welkom bij de informatieavond van groep 7!

Welkom bij de informatieavond van groep 7! Welkom bij de informatieavond van groep 7! Dit zijn wij! Agenda O Even voorstellen O Toelichting op de vakken O Thematisch werken O Inloop O Leerlingenzorg O Thuis O Praktische zaken O Kirsten van Gerven

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond (19.30

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie