En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen"

Transcriptie

1 Jarigen Dank-je-wel Welkom terug, Nicole Heres Afscheid groep 8 Geslaagden typediploma Sportief nieuws Fijne vakantie!! Nieuws uit de MR Nieuws uit de Verkeerscommissie Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Welkom terug, Nicole Heres! En daar was afgelopen week onze Nícole weer terug! Een heel schooljaar heeft zij met haar moeder op de Dominicaanse Republiek doorgebracht; daar ging zij ook naar school. Nu is ze gelukkig weer in Heerde en zal ze haar basisschoolperiode op onze school afmaken. Veel plezier, Nícole. We zijn blij dat je er weer bent! In de zomervakantie zijn een heleboel kinderen en juffen jarig! Wij wensen: Mitchel, Jarco, Stijn, Silvijn, Demi, Bob, Reef, Floortje, Simone, Duke, Milou, Ellemijn, Ivor, Nicole, Rik, Romy, Juf Bo en Juf Wies een Super Fijne en Gezellige verjaardag! Dank-je-wel Alle hulp, in welke vorm dan ook, die wij als school van u als ouder of grootouder hebben mogen ontvangen afgelopen schooljaar is voor de kinderen en het team zeer waardevol geweest. We willen een ieder daarvoor heel hartelijk bedanken en hopen volgend schooljaar opnieuw van uw hulp gebruik te mogen maken. Allemaal enorm bedankt! Afscheid groep 8 Dinsdagavond hebben de Paradijsvogels van groep 8 afscheid genomen van onze school. Als team hebben wij twee prachtige herinneringen aangeboden gekregen. Een persoonlijk stoeptegel van elke Paradijsvogel op het plein (deze moet u echt even gaan bekijken) en een prachtige en originele lipdub-film welke u kunt bekijken via onze schoolwebsite. Lieve Paradijsvogels van groep 8; het ga jullie goed en kom nog eens aanvliegen! Lees voor meer Paradijsvogelnieuws verder bij de bouwen.

2 En weer een aantal geslaagden Hieperdepiep hoera! Thirza, Desi, Stas, Daan, Ivor en Guus hebben ook hun typediploma gehaald!!! Sportief nieuws In de bijlage van deze Krabbel treft u een brief aan van onze combinatiefunctionaris Dennis Jolink. Hij heeft gedurende de zomervakantie namelijk een aantal leuke sportieve activiteiten voor de thuisblijvers op het programma tijdens de eerste week en laatste 2 weken van de zomervakantie. De activiteiten vinden plaats in zowel Heerde, Wapenveld als Veessen en zijn geschikt voor groep 3 t/m 8. Fijne vakantie De laatste schooldag van dit jaar zit er bijna op! Aan het eind van de ochtend glijden alle kinderen hun nieuwe groep weer in! Vandaag kunnen we allemaal beginnen aan een welverdiende vakantie! Wat jullie ook gaan doen en waar jullie ook zullen zijn: geniet en heb het fijn samen! Namens het hele team van de Jenaplanschool Heerde: een hele fijne vakantie gewenst en graag tot ziens op maandag 2 september!! Koffie, thee en ranja staan bij mooi weer vanaf 8.15 uur voor u klaar op de picknicktafels; graag ontmoeten wij u daar weer. Nieuws uit de MR en Jenakids Nieuws van de MR Enkele weken geleden hebben we een oproep gedaan voor een tussentijdse vacature voor de MR. Omdat er slechts één kandidaat is, worden er volgens het statuut geen verkiezingen georganiseerd. Imke Bouwens zal in het nieuwe schooljaar mijn plaats innemen en de MR komen versterken. Rendert de Vos zal vanaf volgende schooljaar de voorzittershamer overnemen. Namens de MR, een fijne zomer! Patrick Dekkers Jenakids nieuws Gisteren is er tussen de MR en de schoolleiding overeenstemming bereikt over het bestedingsplan Hierdoor is er een gedragen afstemming tussen de wensen van de directie, team, ouders en leerlingen voor alle voorziene inkomsten en uitgaven voor het komende schooljaar in lijn met het schoolplan. Op het Jenakids gedeelte van de website kunt u in het nieuwe schooljaar de hele lijst zien waar de gelden van de ouderbijdrages, oud-papier en oud-ijzer actie komend schooljaar aan besteed gaan worden. Fijne vakantie! Ginie, Vivi en Patrick Nieuws uit de Verkeerscommissie Afgelopen week heeft de Verkeerscommissie samen met Gertine een kennismakinggesprek gehad met de afdeling VVN van de gemeente Heerde. Dit was een zeer positief gesprek waaruit we veel goede suggesties en ideeën voor komend schooljaar hebben kunnen meenemen. In het nieuwe schooljaar houden we u hierover graag op de hoogte. Nieuws uit de bouwen De Moffeltjes Weblog De Leesbeesten: Tot ziens Reef, Robin, Mattheo, Marco, Wouter, Mitchel, Maud, Scott, Niels, Naomi S., Ashley, Joelle Heel veel succes

3 bij De Kameleons! We wensen dat jullie je weer snel thuis voelen in de nieuwe stamgroep! Welkom Ellemijn, Inez, Josh, Ilona, Thijmen,Thijs, Gijs, Aron. We hopen dat jullie samen met Jens, Mourijn, Rens, Milan, Pien, Bradley, Maarten, Jeroen, Emily, Laura, Noami N. en Joey een hele leuke tijd zullen hebben bij De Leesbeesten! Allemaal een hele fijne vakantie. Veel liefs van juf Ginie en Wies. De Kameleons: De laatste warme schoolweek zit erop! Dinsdag op de speelwei slagbal gedaan en donderdag bij het Heerderstrand beach spelen gedaan o.l.v. meester Dennis. Ook is het de week van opruimen en schoonmaken. Fijn dat er een paar moeders kwamen helpen; zo was het in een middag gedaan. We nemen afscheid van Eline die haar laatste twee jaren op de Spreng gaat afmaken en van de rest van groep 6. Het was een ontzettend leuk en fijn jaar! Lekker een paar weekjes vakantie en dan gaan we starten met een nieuwe Kameleon groep. Alvast een hele fijne vakantie en alle jarigen alvast van harte gefeliciteerd! DINSDAGOCHTEND: Onze bustocht naar Hattem was een super fijne ochtend met veel plezier! De OVkaart mag uw kind houden, er staat nog ongeveer 7,-- op. U kunt de kaart bij Primera opwaarderen. De kaart is tot 2018 te gebruiken. DINSDAGAVOND: De Paradijsvogels: Wat hebben wij de afgelopen dagen gedaan? VRIJDAG: Gestart met een heerlijk bbq, dank je wel bouwouder Anja voor je goede zorgen! Afscheid genomen van onze MEESTER Alfred zelfs zonder blauwe pruik en glitter hoed vonden wij jou ook de BESTE COOLSTE GAAFSTE meester. We wensen je veel plezier in Dronten en je komt ons zeker nog eens opzoeken?? Ouderoverleg: hoe gaan wij het spel slagbal spelen, hoe gaan wij winnen van onze kinderen?

4 VRIJDAG: Nog even bij elkaar als klein groepje (16 lln) en om 11.00u glijden de nieuwe Paradijsvogels binnen!! Hartelijk welkom bij : Eindejaarsexpositie: zelfportretten van de vertrekkende Paradijsvogels. TIP: bekijkt u op you tube de lipdup die de kinderen als afscheidscadeau hebben gemaakt: afscheid groep 8 jenaplanschool heerde U kunt de link ook vinden op onze website: WOENSDAG: Met de overgebleven Paradijsvogels en 2 moeders en een oud leerling hebben we hééél hard gewerkt om de klas en de Bijenkorf schoon te maken en uit te ruimen. Super!! Agenda 20 juli t/m 1 september Zomervakantie!! DONDERDAGMORGEN: Sportieve ochtend: op de fiets naar het Heerderstrand (wij waren daar de allereerste,) gezwommen, beach volleybal gespeeld en op de fiets over de Tonnenberg weer naar school 2 september 6 september Koffie klaar! uur Jaaropening (19.00) DONDERDAGMIDDAG: De lipdup van groep 8 bekeken en samen een spannend spel gespeeld. Niet zo maar een spel maar een spel wat samenwerken bevordert, goed in overleg gaan en goed luisteren naar elkaar.

5