moderna WORKMANSHIP SINCE 1947 We live to print

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "moderna WORKMANSHIP SINCE 1947 We live to print"

Transcriptie

1 moderna P R I N T I N G WORKMANSHIP SINCE 1947 We live to print

2 DRUKKERIJ MODERNA In 1947 bedrukte Jan Bongaerts, vader van huidig zaakvoerder Eric Bongaerts, zijn allereerste papiervellen in een piepkleine drukkerij aan de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder. Wat ooit begon als een ambitieuze éénmanszaak, werd in een tijdspanne van 65 jaar uitgebouwd tot een ultra modern full-service grafisch bedrijf met een zeer brede waaier aan druk- en afwerkingsmogelijkheden. Samen met de hoogtechnologische machines waarmee er vandaag geproduceerd wordt, draagt Moderna Printing nv de vakkennis en ervaring nog steeds hoog in het vaandel. Het echte vakmanschap van onze 80 medewerkers in combinatie met één van de meeste geavanceede machineparken die er op de markt zijn, resulteren in een uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid.

3 We live to print Eric Bongaerts en dochters Kim en Karolien In een markt waar het steeds moeilijker wordt om te groeien, is het noodzakelijk om te streven naar een maximale rendabiliteit. Wij geloven in de toekomst van drukwerk en daarom investeren wij onophoudelijk in de nieuwste drukpersen en afwerkingsmachines. Onze visie op de toekomst vindt u terug in het concept van onze drukkerij. Duurzame technologie en automatisatie zijn de kernwoorden binnen de full-service formule van Moderna Printing nv. Een ervaren team, zes performante heatset rotatieen vellendrukpersen en een uitgebreide afwerkingsafdeling voor hechtwerk, garenloos binden en postale verwerking onder folie, vormen de basis van ons productieaanbod. Wij gaan er prat op dat wij uw magazines, catalogi of folders efficiënter, kwalitatiever en met de grootste flexibiliteit kunnen drukken.

4 Naast de heatset rotatie afdeling beschikt Moderna Printing nv over een bijzondere vellenpers. De 70x100 MAN Roland 710 Hi-print vellenoffsetpers is een 10-kleurenpers met een InlinePerfector-keersysteem, waardoor er in één doorgang recto/verso in 5 kleuren gedrukt kan worden. Daarbij kan via de elfde lak-unit een glanzende of matte dispersielak of een combinatie van glanzend en matte lak aangebracht worden. Onze vellenpers is uitgerust met een InlineSheeter, een bobijnafwikkelaar, die het papier vanaf rollen versnijdt naar het gewenste vellenformaat. Vooral bij grotere vellendrukopdrachten biedt deze pers voor onze klanten een aanzienlijk kostprijsvoordeel. Naast de persvernis en dispersielak, biedt Moderna Printing nv ook de mogelijkheid om uw covers te laten schitteren met een glanzende UV lak of elke andere veredeling.

5 De voornaamste troef van Moderna Printing nv is de heatset rotatie drukkerij. Onze zeer recente drukpersen onderscheiden zich vooral in kwaliteit en rendabiliteit. De verregaande automatisatie, de minimale papierinschiet en ongekend snelle wissel- en omsteltijden vertalen zich in bijzonder interessante drukprijzen. De 5 heatset rotatiepersen bieden een waaier aan drukmogelijkheden van 4 tot 48 pagina s in één drukvorm. Wij drukken tweezijdig in full-colour en kunnen zelfs een 5de of 6de kleur drukken. Met meer dan 50 verschillende drukschema s en vouwmogelijkheden zorgen wij er voor dat uw drukwerk steeds opvallend voor de dag komt.

6 Duurzaam en milieubewust ondernemen. Moderna Printing nv beschikt over de ISO norm voor ecologisch verantwoorde productiemethodes en kan het FSC-certificaat voorleggen voor druk en verwerking van milieuvriendelijke papiersoorten. Sinds kort voldoen wij ook aan het Franse Imprim vert label. Al jaren streven wij er naar om een zo milieuvriendelijk bedrijf te zijn. Onze persen kennen een fenomenaal lage papierinschiet bij elke opstart. Een besparing die tonnen papier per jaar oplevert. Bovendien investeren we in de aanlevering van inkten in bulktransport, de naverbranding volgens de strengste emissie-normen en een verwarmingssysteem van de gebouwen met warmterecuperatie. Moderna prints green!

7 Om onze klanten een optimale flexibiliteit te bieden en om doorlooptijden te minimaliseren, heeft Moderna Printing nv een indrukwekkende afwerkingsafdeling tot haar beschikking. Onder één en hetzelfde dak verzorgen we druk én afwerking van magazines, brochures en catalogi. Met 3 verschillende verzamelhechters kunnen er tot brochures per uur gehecht worden en indien gewenst kan dat sinds kort ook met oognietjes. Daarnaast wordt er garenloos gelijmd op twee bindstraten met de mogelijkheid om inline kaarten of staaltjes op te kleven en losse bijlages in te schieten. Dankzij 12 inlegstations verlijmen we catalogi met 576 pagina s binnenwerk. Elke afwerkingsmachine is voorzien van een geautomatiseerde stapelrobot, zodat de paletten perfect aangemaakt worden. Uw drukwerk kan zelfs inline onder krimpfolie verpakt worden.

8 Omdat het vaak cruciaal is om binnen de korst mogelijke tijd uw magazine of brochure bij uw lezers of klanten te krijgen, biedt Moderna Printing nv de mogelijkheid om uw projecten postklaar te maken. Wij sealen uw brochure met bijlages, adresseren met inktjet op het drukwerk of op de folie en bieden deze postgesorteerd aan bij de verzendhuizen in binnen- en buitenland. Heeft u een drukopdracht met speciale verpakkingsvoorwaarden of met een veelvoud aan leveradressen? Dan kan u op beide oren slapen, wij verzorgen de volledige handling en routage van uw drukwerk tot bij uw contactpunten.

9 Om het u gemakkelijk te maken kan u er voor kiezen om het ontwerp en de opmaak van uw folders of brochures bij Moderna Printing nv te laten maken. U bezorgt ons een duidelijke briefing, wij stellen u een lay-out voor die beantwoordt aan uw verwachtingen. In de Benelux is Moderna Printing één van de belangrijkere partners van Kodak. Wij beschikken over de meest complete uitrusting van Kodak en krijgen als eerste de updates van de Kodak Prinergy workflow software. Moderna Printing nv werkt met de complete Kodak prepress workflow van certified PDF tot drukwerk. U kan u er dus van op aan dat uw drukwerk met de meest recente technologie geproduceerd wordt. prepess & workflow

10 begeleiding & advies Bent u op zoek naar een toegevoegde waarde, die naast een hoogstaande kwaliteit, terug te vinden is in een waardevol advies, een vlotte communicatie en een correcte begeleiding? Ons team van ervaren salesmanagers wil u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Van zodra u uw opdracht aan ons toevertrouwd heeft, gaan de doorwinterde orderbegeleiders aan de slag. Zij bespreken samen met u de planning en volgen vanaf de aanlevering van de pdf-bestanden tot en met de aflevering van uw drukwerk nauwgezet uw drukorder. Via het Online webapproval systeem Insite van Kodak, kan u van achter uw bureau uw pdf-bestanden uploaden, controleren, corrigeren en meteen vrijgeven. Verkiest u toch om een drukproef te ontvangen? Wij maken van elke drukvorm een digitale drukproef.

11 full-service concept Onze alles onder één dak formule is er op gericht om uw tijdschriften, catalogi, vakbladen en folders in de hoogst mogelijke kwaliteit op de meest economische en meest flexibele manier binnen een zo kort mogelijke termijn te produceren. Hieronder vindt u een overzicht van ons ultramodern machinepark waarmee we dit dagelijks in de praktijk brengen. CTP-afdeling - Kodak Insite Remote Proofing - Kodak Magnus VLF belichter - Agfa Xcalibur belichter (back-up) - Epson drukproef systeem - Digitale Blueline Proofing / Ricoh Vellendrukafdeling - MAN Roland 710 Hiprint met 10 drukgroepen, dispersielak unit, bobijnfeeder en cutter - UV lak installatie Heatsetrotatie-afdeling - MAN Lithoman IV 48 pagina pers - MAN Lithoman IV 48 pagina pers - MAN Rotoman pagina pers met 5 drukgroepen - KBA 16 pagina pers - HEIDELBERG web 8 pagina pers met 6 drukgroepen, UV lak unit en sheeter Afwerkingsafdeling - CORONA Garenloze bindstraat 9 stations met kaftinleg - KOLBUS Garenloze bindstraat 12 stations, kaftinleg en inline kleefunit - TEMPO Hechtstraat 5 stations, kaftenvouwer en inline kleefunit - PRIMERA Hechtstraat 6 inlegstations, kaftenvouwer en inline kleefunit - PRESTO Hechtstraat 8 stations en kaftenvouwer - SITMA folie-sealmachine 5 inlegstations en inline kleefunit - DOMINO Mobiele inkjet adresseerkop voor printwerk op folie of op drukwerk

12 centrale ligging De site van Moderna Printing nv is centraal in de Euregio gelegen. Door de onmiddellijke nabijheid van het verkeersknooppunt van de E314 en E313 autosnelwegen kunnen we onze klanten snel en efficiënt beleveren. Binnen een straal van 300 km rond onze vestiging bedienen we onze klanten in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland in amper enkele uren tijd. E313 l Antwerps / Breda Exit 25a Beverlo-Tessenderlo Industrieweg drukkerij moderna Schoebroekstraat RUG BOREALIS Vatana N 29 Paalse steenweg Diest-Paal Exit 26 Paal-Beringen Beringen E314 l Brussels-Leuven E314 l Genk-Aachen Crossroad E313 l Hasselt-Liège

13 moderna P R I N T I N G WORKMANSHIP SINCE 1947 Schoebroekstraat 50 - Ind. Ravenshout B-3583 Paal-Beringen - Belgium T F sales@moderna.be -

prepress offset digitaal afwerking

prepress offset digitaal afwerking prepress offset digitaal afwerking » duurzaam » Duurzaam drukwerk door zonne-energie Drukkerij De Bie streeft naar een maximaal milieubewustzijn. Om de impact van onze activiteiten op het leefmilieu te

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

16-paginapersen voor kwalitatief hoogwaardige A4- en A6-producten

16-paginapersen voor kwalitatief hoogwaardige A4- en A6-producten ROTATIEOFFSET 16-paginapersen voor kwalitatief hoogwaardige A4- en A6-producten Heidelberger Heidelberger Heidelberger Heidelberger M-600 M-600 M-600 M-600 Aantal pagina s Din A4 16 16 16 16 Max. paginaformaat

Nadere informatie

thinking about the next step in THE business of outcome

thinking about the next step in THE business of outcome thinking about the next step in THE business of outcome www.ovimex.nl Ik zoek een partner in printing die snel en efficiënt zorgt voor de oplossing die precies aansluit bij mijn manier van werken thinking

Nadere informatie

kartonnen vouwdozen papieren verpakkingen commercieel drukwerk

kartonnen vouwdozen papieren verpakkingen commercieel drukwerk kartonnen vouwdozen papieren verpakkingen commercieel drukwerk In mijn vrije tijd hou ik me graag en op kleine schaal bezig met kwantummechanica en astronomie. Het fascineert me dat we erin geslaagd zijn

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

T H E N E W P R I N T I N G E X P E R I E N C E 04-12

T H E N E W P R I N T I N G E X P E R I E N C E 04-12 04-12 T H E N E W P R I N T I N G E X P E R I E N C E G R O E P S S T R U C T U U R Drukkerij Uitgeverij Export Frankrijk KLANTk- KLANTk- KLANTk- UGA Division of Continuga TM nv Uitgeverij C O N T I N

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

PrePress. PressRoom. Press. WebPress. PostPress. Service

PrePress. PressRoom. Press. WebPress. PostPress. Service PRODUCT GUIDE Bij manroland Benelux N.V. geven we advies, verkopen en leveren we technische diensten aan de grafische industrie alsook aan andere sectoren in België, Nederland en Luxemburg. De machines,

Nadere informatie

Informatie & tarieven 2015. mediapartner. uit Noord-Holland. Uitgeverij Rotatiedrukkerij Verspreiding

Informatie & tarieven 2015. mediapartner. uit Noord-Holland. Uitgeverij Rotatiedrukkerij Verspreiding Informatie & tarieven 0 De mediapartner uit Noord-Holland Al meer dan jaar uw mediapartner Rotatiedrukwerk 7 Haarscherp Druk uw krant bij ons Milieubewust & waterloos drukken Haarscherpe drukkwaliteit

Nadere informatie

De wereldleider van CtP ontwikkelapparatuur sinds 1973.

De wereldleider van CtP ontwikkelapparatuur sinds 1973. PlateWriter Serie Budgetvriendelijke CtP oplossing met aluminium platen Milieuvriendelijk, chemieloos Geschikt voor 2-up en 4-up persen Verwerking bij daglicht Beperkte kosten voor plaatproductie Glunz

Nadere informatie

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel Scheiding tussen frontoffice en backoffice Agenda Uitgangspunten Contouren van het nieuwe bedrijfsmodel Hoe ondersteunen we dat met de business hub? Trends

Nadere informatie

BUSINESS COMMUNICATION S O L U T I O N S. hand in hand door duurzaam bosbeheer.

BUSINESS COMMUNICATION S O L U T I O N S. hand in hand door duurzaam bosbeheer. BUSINESS COMMUNICATION S O L U T I O N S hand in hand door duurzaam bosbeheer. 1 DUURZAAM ONDERNEMEN WELKOM Waar staat Monti voor? Monti nv is een toonaangevende partner in de documenten - en formulierenmarkt

Nadere informatie

Aanlevering digitale bestanden

Aanlevering digitale bestanden Aanlevering digitale bestanden 5/2018 Aanleveren van digitale bestanden Het doel van deze richtlijnen is om u als klant te begeleiden om je drukwerk tot een prachtig eindresultaat te brengen. Hiervoor

Nadere informatie

Uw succes is onze zorg!

Uw succes is onze zorg! Uw succes is onze zorg! Bij manroland Benelux N.V. geven we advies, verkopen en leveren we technische diensten aan de grafische industrie alsook aan andere sectoren in België, Nederland en Luxemburg. De

Nadere informatie

PRIJSLIJST....zegt u het maar

PRIJSLIJST....zegt u het maar PRIJSLIJST...zegt u het maar AFSPRAAKKAARTJES - Dubbelzijdig, full colour 100x afspraakkaartjes voor 44,90 AANTAL 50 100 150 200 250 300 350 400 500 750 1000 Colotech+ FSC, wit, 300 grams 170 x 55 mm +

Nadere informatie

CTP, Workflow en Digital printing Offsetpersen Offsetplaten Rubberdoeken en stripplaten Perschemicaliën Drukinkten en vernissen

CTP, Workflow en Digital printing Offsetpersen Offsetplaten Rubberdoeken en stripplaten Perschemicaliën Drukinkten en vernissen AtéCé Graphic Products is opgericht in 1977 en produceert in eigen huis dispersieen UV lakken, perschemicaliën en beschikt over een modern uitgeruste afdeling voor het confectioneren van rubberdoeken,

Nadere informatie

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO Opdracht Opdrachtkaart DR-06-01-01 Voorkennis: Grafische vorming Intro: Er zijn verschillende druktechnieken in de printmedia. Digitaal printen is een vrij nieuw

Nadere informatie

E-commerce module Weevers Grafimedia Versie: 10 augustus 2011

E-commerce module Weevers Grafimedia Versie: 10 augustus 2011 E-commerce module Weevers Grafimedia Versie: 10 augustus 2011 Via PaperJack kunt u beveiligd inloggen op een eigen stukje van deze internetportal. Hier kunnen aanvragen gedaan worden, orders en orderhistorie

Nadere informatie

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Beste GV2R-studenten Voor je ligt het eerste deel van het werkboek grafische theorie. Totaal krijg je 2 van deze werkboekjes, namelijk bij project

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

Staccato... Staccatissimo* *doorgedreven staccato

Staccato... Staccatissimo* *doorgedreven staccato Staccato... Staccatissimo* *doorgedreven staccato Staccato klinkt to the point. Dat je een muzieknoot staccato moet spelen, merk je aan het puntje boven of onder de noot. Gekruid, sappig, vooral to the

Nadere informatie

PrePress. PressRoom. Press. WebPress. PostPress. Service

PrePress. PressRoom. Press. WebPress. PostPress. Service PRODUCT GUIDE Bij manroland Benelux N.V. geven we advies, verkopen en leveren we technische diensten aan de grafische industrie alsook aan andere sectoren in België, Nederland en Luxemburg. De machines,

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

Precies omdat afwerking. In huis afwerken en veredelen. Uitbesteden of zelf investeren? we aan een Grafisch Nieuws Expertenrondetafel:

Precies omdat afwerking. In huis afwerken en veredelen. Uitbesteden of zelf investeren? we aan een Grafisch Nieuws Expertenrondetafel: De deelnemers aan onze Expertenrondetafel met v.l.n.r. Luc Bovijn, Raf De Laet, Bart De Bie, Bram Van Damme, Carli Van de Peer, Tom Van Uffelen, Michel Pattyn en Frank Huyers. In huis afwerken en veredelen

Nadere informatie

B & M IS dé specialist in het industrieel. Geniet van. plaatmaterialen. Onbeperkte

B & M IS dé specialist in het industrieel. Geniet van. plaatmaterialen. Onbeperkte Hightech coaten van VAN HOUTEN plaatmateriaal PLAATMATERIAAL Geniet van onze expertise B&M heeft een sterke expertise opgebouwd in het coaten van een grote variëteit aan houten plaatmateriaal voor binnen-

Nadere informatie

Onze troeven, uw meerwaarde

Onze troeven, uw meerwaarde Onze troeven, uw meerwaarde 03 Inhoud Aurora, uw partner in gespecialiseerde toepassingen 4 Drukwerk - groot formaat en rotatie 8 Hardcover omslagen - een vak apart 14 Bindwerk - spreekt boekdelen 20 Uitkap

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

DUURZAAM DRUKWERK. Duurzaamheid in productieprocessen en grondstoffen.

DUURZAAM DRUKWERK. Duurzaamheid in productieprocessen en grondstoffen. DUURZAAM DRUKWERK Duurzaamheid in productieprocessen en grondstoffen. Situering Offsetdruk of vlakdruk is tegenwoordig de meest verspreide industriële druktechniek. Typisch is dat het te drukken beeld

Nadere informatie

Technische Instructies Binderij

Technische Instructies Binderij Technische Instructies Binderij documentnr. revisie datum omschrijving revisie goedgekeurd door status T.2 00 01-11-2015 Adjunct Directeur T.2 01 14-04-2016 Minimum formaat flappen toegevoegd Adjunct Directeur

Nadere informatie

WENST U OP TE VALLEN?

WENST U OP TE VALLEN? WENST U OP TE VALLEN? AL AAN ORANJE GEDACHT? 1954 > VANDAAG Al meer dan 50 jaar tekent Drukkerij Oranje voor de perfecte realisatie van het meest uiteen - lopende drukwerk zowel voor particulieren als

Nadere informatie

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r.

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r. MultiKantoor & Printgoedkoper hebben een nieuwe, voor u interessante, dienst toegevoegd aan haar reeds uitgebreide dienstenpakket; het DIGITAAL DRUKWERK voor zowel consumenten als de zakelijke markt. En

Nadere informatie

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO Opdracht Theorie Opdrachtkaart DR-06-02-01 Voorkennis: Opdracht DR-06-01 'Introductie digitaal printen' Intro: Er bestaan verschillende systemen om digitaal te printen.

Nadere informatie

ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen

ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen VIGC 29/03/2012 Introductie Inhoud Introductie De Perfecte Storm Vele antwoorden Na de click Topsport Het S-woord Conclusies Vlaams Innovatiecentrum

Nadere informatie

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 2

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 2 Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 2 Beste GV2R-leerlingen Voor je ligt het eerste deel van het werkboek grafische theorie. Totaal krijg je 2 van deze werkboekjes, namelijk bij project

Nadere informatie

GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING

GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING #GRAFISCH-AUDIOVISUEEL BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING OMSCHRIJVING Introductie Het opleidingstraject "Grafisch Vormgever" is opgebouwd uit twee niveaus: Desktop Publisher

Nadere informatie

UW VERPAKKING VAN A TOT Z

UW VERPAKKING VAN A TOT Z UW VERPAKKING VAN A TOT Z BEDRIJF BEDRIJF CARTONNAGE SOENEN UW VERPAKKING VAN A TOT Z Uw product verdient aandacht, een grondige aanpak en de nodige zorg. Eigenschappen die bij ons met nadruk bovenaan

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

Handleiding Geniete brochures 1/5

Handleiding Geniete brochures 1/5 Geniete brochures 1/5 Inleiding Geniete brochures worden met 2 stevige nietjes gebonden en afgewerkt. Uw eerste keus als u uw brochure of magazine snel in handen wilt hebben tegen een scherpe prijs. Ook

Nadere informatie

Agfa Graphics introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo

Agfa Graphics introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo Voor is het rijtje hybride Anapurna s nu compleet (2.05m, 2.5m and 3.2m) met deze nieuwe Anapurna H3200i LED. Op SGIA pakt

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Because we care 12 1/2. Thesis. Toolkit & Timeline Estlandsestraat

Because we care 12 1/2. Thesis. Toolkit & Timeline Estlandsestraat 0031 (0) 575 58 21 21 Because we care about your thesis Toolkit & Timeline 12 1/2 Thesis Toolkit & Timeline Estlandsestraat 1 7202 CP Zutphen thesis@wohrmann.nl www.cpibooks.com Beste Promovendus, Je doet

Nadere informatie

MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006

MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006 MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006 Alle prijzen zijn excl. 19 % BTW Levering gebeurt volgens onze leveringsvoorwaarden. Heeft u deze niet, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij zenden

Nadere informatie

Certified PDF en efficiency

Certified PDF en efficiency De rubriek De Digitale Drukvorm is een maandelijkse reportage waarin Menno Mooij verslag doet van een bezoek aan een grafisch bedrijf waar digitaal wordt gewerkt. Roularta Media Groep en de Medibel+ standaard

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it.

Whatever the challenge, we will build it. Whatever the challenge, we will build it. Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we will build it Een goed idee vraagt om

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

Graphic Machines & Paper Handling Systems

Graphic Machines & Paper Handling Systems Gr Graphic Machines & Paper Handling Systems Me Graphics Menu aphics nu Product overview 2 Horizon Renz Morgana Ideal Nagel Bent u een fijnproever op het vlak van afterprint machines? 3 Dan vindt u bij

Nadere informatie

Tripa Converting Solutions

Tripa Converting Solutions Labels Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale service aan onze

Nadere informatie

Infofiche fiscale attesten

Infofiche fiscale attesten Infofiche fiscale attesten MASTERmail Wijgmaalsesteenweg 108a 3012 Leuven (Wilsele) Jo Lodewijckx jo@mastermail.be 016 28 44 88 0473 49 37 27 Hier vindt u een document terug met een korte uitleg over de

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

All-Pro Systems stelt toekomst veilig met Oracle APEX

All-Pro Systems stelt toekomst veilig met Oracle APEX All-Pro Systems stelt toekomst veilig met Oracle APEX Dankzij de Thuiszorgweb kunnen thuisverpleegkundigen zich bij een huisbezoek volledig op de zorg voor de patiënt concentreren. De online applicatie

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

verwacht grootse dingen

verwacht grootse dingen verwacht grootse dingen Webdesign - Webhosting - Domeinnaam - Grafisch ontwerp Aanvraagformulier contactgegevens - webdesign - webhosting - domeinnaam - grafisch ontwerp - opmerkingen Met dit document

Nadere informatie

EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2015

EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2015 EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2015 - RICHTLIJNEN VOOR DE JURY - INLEIDING EFTA-Benelux (EFTA) heeft deze richtlijnen voor u samengesteld om door te nemen vóór het jureren zodat ze een hulpmiddel kunnen zijn

Nadere informatie

Van ontwikkeling tot plaatsing!

Van ontwikkeling tot plaatsing! Duplex Karton Non Food Industrie Food Industrie Van ontwikkeling tot plaatsing! Waar u op kunt vertrouwen Wat u als klant van A-Pak benelux kunt verwachten? Een breed spectrum aan dienstverlening: full-service.

Nadere informatie

Technische Informatie INSERTING. De Standaard Het Nieuwsblad Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg L Avenir

Technische Informatie INSERTING. De Standaard Het Nieuwsblad Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg L Avenir Technische Informatie INSERTING 2017 De Standaard Het Nieuwsblad Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg L Avenir INSERTING Reservering en orders: Voor reservatie van het inlegblad in een titel: website:

Nadere informatie

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening Eén loket voor al uw grafische dienstverlening G R A F I S C H Wie zijn wij Paswerk Grafisch is een veelzijdig grafimedia- en drukkerij/print bedrijf met een enthousiast creatief team van professionele

Nadere informatie

Technische gids. voor datacommunicatie. met de klant

Technische gids. voor datacommunicatie. met de klant Technische gids voor datacommunicatie met de klant CONTINUGA nv -- STIJN STREUVELSLAAN 73 -- B-8501 HEULE Tel. 056 36 32 11 -- Fax 056 35 60 96 -- E-mail: sales@continuga.be -- www.continuga.be 09/2014

Nadere informatie

An Eye for Packaging

An Eye for Packaging An Eye for Packaging 00110101101011111000101001010 01010111000101010010100010101 010101010110110101001010100000 010101000100100010010010101101 010000010100001011011010111010 1001001010 00110101101011111000

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

Het zijn voor uitgevers van tijdschriften, Tot dan!

Het zijn voor uitgevers van tijdschriften, Tot dan! newsletter herfst/winter 09 De commerciële dienst: het gezicht van Corelio Printing Het kloppend hart van Corelio Printing Chris Reyniers, plant manager VAN Nevada-Nimifi DE MENS CENTRAAL! Het zijn voor

Nadere informatie

MEDIAKIT TARIEVEN 2015. Capital# optima magazine

MEDIAKIT TARIEVEN 2015. Capital# optima magazine Capital# Capital is het succesvolle luxemagazine van Optima, de enige bank die vertrekt vanuit meer dan 20 jaar ervaring in persoonlijke financiële planning om elke klant individueel te begeleiden. Op

Nadere informatie

DIGITALE workflow OLP. OnLine Proofing

DIGITALE workflow OLP. OnLine Proofing DIGITALE workflow OLP OnLine Proofing OnLine Proofing Inhoudsopgave Algemene uitleg E-mail uitnodiging voor OLP-softproof 5 Inloggen op uw project 6 Controleren 7 Alle pagina s ineens akkoord geven Het

Nadere informatie

DAS. Drukwerk. productoverzicht DTP. Ambitieus. Marketing. Websites. Huisstijlen. Reclame. Pas Drukwerk. Efficiënt. Betrouwbaar

DAS. Drukwerk. productoverzicht DTP. Ambitieus. Marketing. Websites. Huisstijlen. Reclame. Pas Drukwerk. Efficiënt. Betrouwbaar Klantgericht Drukwerk Ambitieus Marketing Websites Reclame DTP Efficiënt Huisstijlen Betrouwbaar productoverzicht Slim en gemakkelijk uw drukwerk bestellen. dat kan op daspasdrukwerk.nl Slim en gemakkelijk

Nadere informatie

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT online diensten voor makelaars BROCHURES OBJECTWEBSITES MOBIELE APPS UNIEKE WEBSITE PER OBJECT www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.nl/voorbeelden OVER HOMESHOW Optimaal presenteren

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

uw mooi weer Welkom Nevada-Nimifi! Nieuwe state-of-the-art pers in Anderlecht januari 2009

uw mooi weer Welkom Nevada-Nimifi! Nieuwe state-of-the-art pers in Anderlecht januari 2009 uw mooi weer news januari 2009 Welkom Nevada-Nimifi! Nieuwe state-of-the-art pers in Anderlecht Corelio Printing op weg naar ISO 14001 VOORWOORD GEERT VAN NIEUWENBORGH Nog eens een authentieke Newsletter

Nadere informatie

cerm wat is JDF administratieve automatisering voor drukkerijen april 2007

cerm wat is JDF administratieve automatisering voor drukkerijen april 2007 wat is JDF april 2007 administratieve automatisering voor drukkerijen 1. wat is JDF de afkorting van Job Definition Format een standaard-beschrijving van een drukkerij-job beschrijft zowel het product

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Tariefkaart brabant breed

Tariefkaart brabant breed Tariefkaart brabant breed Het zakelijk magazine voor ondernemers in brabant BRABANT BREED ALGEMEEN Brabant Breed is een kennismagazine, opgezet voor en door ondernemers. Brabant Breed is toegespitst op

Nadere informatie

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf Albert Noppen Agenda Trends (analoog / digitaal) Klantbehoeften en klantfricties Strategie Praktische voorstellen voor aanpak

Nadere informatie

CO 2 -neutraal drukwerk produceren met Ricoh

CO 2 -neutraal drukwerk produceren met Ricoh CO 2 -neutraal drukwerk produceren met Ricoh De meerwaarde van verantwoord grafisch ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij grafimediabedrijven hoog op de agenda. Ook opdrachtgevers

Nadere informatie

Een totaaloplossing voor het opladen van uw elektrische vloot Plug de toekomst in.

Een totaaloplossing voor het opladen van uw elektrische vloot Plug de toekomst in. Een totaaloplossing voor het opladen van uw elektrische vloot Plug de toekomst in. IN SAMENWERKING MET De Electrabel CarPlug*, de ideale oplossing voor uw medewerkers Kan geïnstalleerd worden in een garage,

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Om ervoor te zorgen dat jij super goed voor de dag komt met kwalitatief drukwerk is er een drukklaar bestand of ontwerp nodig. Jij zorgt voor het super bestand en SUPERDRUKKER regelt de rest. Om de kwaliteit

Nadere informatie

Opp. min ±m². Gebouw C +1 / 1 Kantoor , ,00 Onmiddellijk Gebouw C +1 / 2 Kantoor , ,00 Onmiddellijk

Opp. min ±m². Gebouw C +1 / 1 Kantoor , ,00 Onmiddellijk Gebouw C +1 / 2 Kantoor , ,00 Onmiddellijk 2800 MECHELEN Blarenberglaan Stephenson Plaza Adres : MEER INFO: 0475 790 790 Traject : Op het industrieterrein van Mechelen Noord, langs de E19 autosnelweg Brussel-Antwerpen. Uitstekend bereikbaar. Het

Nadere informatie

Veronica Magazine aanleverspecificaties

Veronica Magazine aanleverspecificaties Advertentie bevestiging binnenkatern: De Certified PDF kan worden geüpload via http://adportal.veronicapublishing.nl. Hierbij wordt o.a. gevraagd, nadat u zich allereerst heeft aangemeld als gebruiker

Nadere informatie

Industriële front- en typeplaten

Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten ROBUUSTE FRONT- EN TYPEPLATEN VOOR UW PRODUCT Ongeacht of u met een typeplaat uw aggregaten of machines wilt identificeren, het gezicht

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Web2Print 25 jaar. Herman Hartman. Herman Hartman 29 maart 2012 - Web2Print 25 jaar + Herman Hartman. Herman Hartman Grafisch Advies

Web2Print 25 jaar. Herman Hartman. Herman Hartman 29 maart 2012 - Web2Print 25 jaar + Herman Hartman. Herman Hartman Grafisch Advies Web2Print 25 jaar + Herman Hartman + Web2Print 25 jaar Meer dan 25 jaar geleden zetten we in de grafische sector al de bulletinboards in waarop klanten met een modem konden inloggen en zo bestanden aanleveren

Nadere informatie

Knelpunten en praktische richtlijnen

Knelpunten en praktische richtlijnen Knelpunten en praktische richtlijnen Erik Koldenhof Koldenhof Grafimedia Expertise Problematiek en kernpunten Ondanks gebruik van ICC toch onvoorspelbaar kleurgedrag Partijen presenteren verschillende

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Spelregels zijn als volgt:

Spelregels zijn als volgt: Vormgeving, opmaak (DTP), correcties én drukken voor absolute bodemprijzen! Voor theatermakers, culturele evenementen en kleinschalige projecten maak ik al enkele jaren grafische uitingen zoals posters,

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt.

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt. Afdeling Kopie en Print Kopie en printservice Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 uur en 11.30 uur graag uw print- en kopieerwerk. Wat wij zoal kunnen maken, kunt u bij ons komen

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Verslag Gebruikerscommissie 03 26/01/10 Packaging Printing Survey

Verslag Gebruikerscommissie 03 26/01/10 Packaging Printing Survey Arteveldehogeschool Opleiding Grafische en Digitale Media Verslag Gebruikerscommissie 03 26/01/10 Packaging Printing Survey Tetra 80120 Gemeenschappelijk profiel (Digitaal/Conventioneel) Aanwezigen: ManRoland

Nadere informatie

Het behoeft geen betoog

Het behoeft geen betoog Powered by Automatisatie in de Afwerking Tekst: Jan van Holten - Moderator: Alain Vermeire I Automatisatie en afwerking zijn twee aparte begrippen die dankzij digitalisatie vandaag goed bij elkaar aansluiten.

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

In het historische huis Gulden

In het historische huis Gulden Plantijn was de Steve Jobs van zijn tijd Frederic Eelbode, fotografie Franky Verdickt I Dit artikel verscheen eerder in Trends. Lang voor onze digitale tijd werden woord en beeld al wereldwijd verspreid.

Nadere informatie

Prijslijst drukwerk. Alles voor muziek Pieter Deswartelaan 17 8620 Nieuwpoort Tel & Fax: 058 23 32 40 GSM : (betaling bij levering)

Prijslijst drukwerk. Alles voor muziek Pieter Deswartelaan 17 8620 Nieuwpoort Tel & Fax: 058 23 32 40 GSM : (betaling bij levering) Prijslijst drukwerk (betaling bij levering) GSM : Bij ons kan u ook terecht voor uw drukwerken van: Affiches Flyers Naamkaartjes Folders Stickers.. Alles voor muziek Pieter Deswartelaan 17 8620 Nieuwpoort

Nadere informatie

BOAL Belgium. BOAL België

BOAL Belgium. BOAL België BOAL Belgium Standard Standaard Profiles profielen Catalogue Catalogus Draft Editie BOAL produceert al meer dan 30 jaar standaard en op maat gemaakte aluminium profielen voor veeleisende klanten in onze

Nadere informatie

We hebben als doel efficiënt de allerbeste tractoren te produceren.

We hebben als doel efficiënt de allerbeste tractoren te produceren. 5 We hebben als doel efficiënt de allerbeste tractoren te produceren. Deze voorwaarde lag aan de basis van het project Fendt ahead². De eerste spadesteek gebeurde in maart 2011. Ongeveer 16 maanden later

Nadere informatie

Digitale fotoalbums voor professionals

Digitale fotoalbums voor professionals Digitale fotoalbums voor professionals - Meer kwaliteit - Meer mogelijkheden - Meer winst - Private label concept Over meer kwaliteit Digitale fotografie en digitale afdrukken zijn vaak onderwerp van discussie.

Nadere informatie

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig.

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Direct inzicht op elk niveau Beantwoordt de vragen van uw organisatie in

Nadere informatie