forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters."

Transcriptie

1 >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met de veelzijdigheid van een compacte vierzitter.

2 FOR smart forfour ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën waarmee rijden in de stad weer plezier oplevert. Plezier dat ook niet door krappe parkeerplaatsen en druk stadsverkeer wordt bedorven. En waarvan je blijft genieten, als anderen al lang hebben moeten afhaken. Dat dit typerende smart gevoel ook door vier personen kan worden gedeeld, is dan ook niet de enige verrassing. De smart forfour verbluft namelijk in een groot aantal opzichten, met intelligente antwoorden en innovaties die onmiskenbaar zijn voor een echte smart.

3 >> Inhoud. 03 smart forfour De smart onder de vierzitters. 08 Design Typisch smart: een regelrechte blikvanger. 16 Rijplezier Dynamisch en vlot onderweg. 20 Functionaliteit Nieuwe ideeën voor de compact class. 30 Infotainment De innovatieve multimediaoplossingen van smart. 34 Veiligheid Het innovatieve veiligheidsconcept van smart. 40 Uitrustingen Standaarduitrusting, passion, prime, proxy & de edition #1. FOR one, two, three, four smart forfour Opties en uitrustingspakketten Alles wat u nodig hebt. En alles wat u graag gehad zou hebben. 64 Kleuren Uniek door twee kleuren. 68 Rondom uw smart Service, financiering & smart collection. Wil je de nieuwe smart forfour digitaal ervaren? Download dan de smart forfour catalogus app voor je ipad in de App Store. 72 Uitvoeringen & technische gegevens >> Welkom bij de smart onder de vierzitters de nieuwe smart forfour.

4 >> De stad zit vol met mogelijkheden. Geweldig toch, als je daar met z n vieren van kunt genieten? Bij de smart forfour weet een innovatief mobiliteitsconcept alle voordelen te halen uit een vierzitter. Juist daarmee is de smart forfour dan ook een buitengewone vertegenwoordiger van zijn klasse. Dankzij de compacte afmetingen en wendbaarheid is hij dan ook de perfecte vierzitter voor in de stad. Met een royale bagageruimte en plaats voor vier volwassenen staat de smart forfour open voor alle verrassingen die het dagelijks leven biedt. smart forfour 06 07

5 FOR look Design at that, that & that that, >>Het is een smart bij de eerste aanblik. Maar dan wel voor vier personen. De smart forfour heeft niet alleen het revolutionaire van het merk smart in zijn genen maar toont dit ook in zijn uiterlijk. Het unieke design zorgt voor enthousiasme over de hele lijn en is absoluut onmiskenbaar in het straatbeeld.

6 >> Vo o r meer zeggingskracht, verbazing, nadruk, visie. Het gezicht van de smart forfour begroet je met een glimlach. Het radiatorrooster met honingraatstructuur en het daarin geïntegreerde smart logo zijn prominent aanwezig in de karakteristieke voorzijde. Daarbij zorgen de halogeenkoplampen achter helder glas zowel overdag als s nachts voor een zelfverzekerd uiterlijk. Als optie kunnen deze worden aangevuld door de elegant vormgegeven, geïntegreerde dagrijlichten die als led-lichtstroken zijn uitgevoerd en voorzien zijn van een welcome-functie. Design Aan de achterzijde zijn de grote tweekleurige achterlichten prominent aanwezig, die bij het optionele LED & Sensor pakket zijn uitgevoerd als led-segmenten. De in de tridion veiligheidskooi geïntegreerde achterlichten zorgen niet alleen voor het nodige cachet van het design maar dragen ook bij aan de karakteristieke uitstraling van de achterzijde. De dynamische coupélijn en het tweekleurige samenspel van de tridion veiligheidskooi en koetswerkkleur zijn ware blikvangers in het stadsverkeer. De lange wielbasis en de uiterst korte overhang aan zowel de voor- als achterzijde zorgen ervoor dat de smart forfour compact overkomt. Kortom, het is een echte smart, die ongetwijfeld het nodige opzien zal baren in de stad.

7 FOR Design i see it, i touch it, i use it, i love it >> Het interieur van de smart forfour volgt geen enkele norm, behalve die van het buitengewone exterieur. Het consequent doorgevoerd design met oogstrelend fraai beklede oppervlakken zorgt voor een onmiskenbaar karakter met een modieuze en luxueuze uitstraling.

8 Design De zetels met geïntegreerde hoofdsteunen zien er niet alleen fantastisch uit maar zorgen ook voor een goede zitpositie. Bovendien bieden de comfortabele zetels uitstekende ondersteuning, niet alleen wanneer je snel naar je werk wilt maar ook als je even een weekendje weggaat. En dankzij de luchtige zetelbekleding zit je altijd prima in de smart forfour. >> Vo o r kleuren, vormen, ideeën, oplossingen De opvallende tweekleurigheid in uiteenlopende combinaties en het subtiele spel met contrasten op het dashboard, de middenpanelen van de deuren en de zetelbekleding zorgen in het interieur voor een harmonieus op elkaar afgestemd, stemmig totaalbeeld. Zodat je je direct thuis voelt. De bekleding van de binnenzijde van de deuren getuigt van onze liefde voor detail. Uitgevoerd in meerdere kleuren en geraffineerd bekleed met een combinatie van stof en kunststof, zijn in de deuren naast ruime opbergvakken ook de luidsprekers ondergebracht, die bovendien zijn afgewerkt met afdekpanelen in een luxueus honingraatpatroon. Het driespaaks stuurwiel met bedieningstoetsen ligt perfect in de hand en zorgt ervoor dat je comfortabel de boordcomputer, cruisecontrol en het volume van de radio kunt bedienen. Rechts naast de bestuurderszetel bevindt zich een uitgekiende middenconsole. Daarin is niet alleen de besturing van de airconditioning ondergebracht maar ook een praktische schuiflade waarin je alles kunt opbergen dat je onderweg nodig hebt. Achterin kun je kiezen voor een doorlopende achterbank of de als optie leverbare readyspace seats, een uitneembaar opbergvak, waarmee je in een handomdraai nog meer bagageruimte kunt creëren.

9 FOR Rijplezier run, run, >> Plezier beleven aan stedelijke mobiliteit. Vanaf het begin heeft smart hiervoor gestaan. En vanuit dat standpunt is de smart tot in detail ontwikkeld voor de eisen die het moderne stadsverkeer aan mobiliteit stelt. Dankzij de achterin geplaatste motor en de achterwielaandrijving is de smart forfour uiterst compact en zorgt met een nieuw ontwikkelde, handgeschakelde versnellingsbak voor heel veel rijplezier. En met zijn krachtige, maar zuinige motoren rijd je de meeste tankstations gewoon voorbij zowel met de 45 kw, de 52 kw of de 66 kw turbo. run, run

10 Rijplezier >> Vo o r slimmer, sneller, handiger, verder. Dynamisch door de stad. s Morgens even naar de markt, s middags boodschappen doen en s avonds uit met je vrienden. De nieuwe smart forfour brengt je niet alleen snel overal heen maar zorgt er ook voor dat je onderweg altijd volop van rijplezier kunt genieten. De afmetingen van de smart forfour zorgen er samen met dynamic steering voor dat hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse heeft (8,65 m, gemeten van stoeprand tot stoeprand). Dus mocht je ooit eens ergens verkeerd zijn afgeslagen, dan kun je altijd even snel keren. En dankzij een lengte van slechts 3,49 m is de smart forfour absoluut niet te verslaan als het om het vinden van een geschikte parkeerplaats gaat.

11 FOR in & out & in & out Functionaliteit >> Een groot aantal intelligente oplossingen zorgt ervoor dat de smart forfour de perfecte auto is voor alles dat je alleen, met z n tweeën, drieën of vieren gepland hebt. Of juist helemaal niet hebt gepland. Laat je gewoon meevoeren door het ritme van de stad en laat alles op je afkomen dat je onderweg tegenkomt. Dankzij de achterdeuren, die heel wijd kunnen worden geopend tot 85, is in- en uitstappen of inen uitladen heel eenvoudig.

12 >> Vo o r Lisa, Tom, Charlotte en Billy. De variabiliteit van de smart forfour maakt alles mogelijk, van een uitstapje tot een verhuis en dan nog verrassend eenvoudig ook: intelligente oplossingen zoals extreem wijd openende achterdeuren, inklapbare zetelbekledingen of de Cargo-stelling van de achterste rugleuning zorgen gemakkelijk en razendsnel voor plaats. Flexibiliteit houdt bij de smart forfour echter niet op bij de afzonderlijk neerklapbare achterzetels. Integendeel zelfs: ook in deze discipline is de smart forfour de smart onder de vierzitters. Hij verrast met onconventionele ideeën, zodat u de kleine en grote uitdagingen van het leven in de stad al spelend meester wordt. Functionaliteit De achterdeuren van de smart forfour kunnen onder een nagenoeg rechte hoek van 85 worden geopend waardoor het, in vergelijking met andere automodellen, aanzienlijk eenvoudiger is om grote objecten te vervoeren. De readyspace seats vormen een uitgekiende oplossing voor optimaal gebruik van de ruimte in het interieur en zijn als optie leverbaar in plaats van de achterbank. Bij deze zetels kunnen de zittingen met een enkele handgreep afzonderlijk naar de bodem worden verzonken. Op deze wijze kan snel en eenvoudig meer hoogte worden gecreëerd voor het vervoer van grote objecten. In combinatie met de cargobox, het uitneembare opbergvak, beschik je over een maximum aan opbergmogelijkheden. En als je een vlakke laadvloer nodig hebt, hoef je alleen maar de rugleuning neer te klappen. 85

13 Functionaliteit >> Voor een kleine verhuis en grote inkopen. Wanneer de zetels voor je voorpassagier en achterpassagiers neergeklapt zijn en je alleen rijdt, kan je de opbergruimte van de smart forfour ten volle benutten. Dankzij de neerklapbare rugleuning van de voorpassagier vinden voorwerpen tot een lengte van 2,22 m een plaats. Zo past bijvoorbeeld ook een staande lamp zonder problemen in de smart forfour. >> Voor roze en lichtblauw. Kinderzitjes kunnen op de achterbank van de smart forfour dankzij standaard ISOFIX snel, eenvoudig en veilig bevestigd worden. En dankzij de 85 -achterdeuren vinden ook kleuters bijzonder makkelijk plaats in de smart forfour. Zelfs wanneer die diep en vast zouden slapen. >> Voor alles en iedereen. De achterzetels bieden comfortabel plaats voor twee volwassenen. Neem dus mee wie je wilt en laat het avontuur van de grote stad op je afkomen. Naar het theater, de film, een concert of sportwedstrijd met zijn vieren is het toch veel prettiger, niet waar? >> Voor spontane dagen en nachten. De smart forfour biedt ook nog veel opbergruimte wanneer er achteraan iemand meerijdt. Want de rugleuningen van de uitvoeringen passion, prime & proxy kunnen makkelijk worden neergeklapt, zodat voldoende plaats overblijft voor alles wat een dagje uit met vrienden pas echt opwindend maakt.

14 Functionaliteit >> Vo o r probleemloos parkeren. Parkeren in de stad is niet altijd een pretje. Gelukkig kun je met de nieuwe smart forfour vrijwel elk beschikbaar parkeerplekje optimaal benutten. De smart forfour meet dankzij de achterin geplaatste motor slechts 3,49 m, en kan dan ook moeiteloos op plekken worden geparkeerd die anderen gefrustreerd links moeten laten liggen. De als optie leverbare parkeerhulp geeft hoorbare waarschuwingssignalen als je bij het inparkeren de auto achter je te dicht nadert. Je kunt natuurlijk altijd op je eigen inschattingsvermogen vertrouwen, maar voorkomen lijkt ons toch altijd beter dan genezen. Of niet soms? De achteruitrijcamera (alleen leverbaar in combinatie met het smart Media-System) zorgt voor optimale ondersteuning bij het achteruitrijden of inparkeren, en is elegant in het smart logo aan de achterzijde geïntegreerd. Zodra de achteruit is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera op het grote multi-touch display van het Media-System weergegeven. De daarbij getoonde dynamische hulplijnen zorgen ervoor dat er optimaal kan worden gemanoeuvreerd. De snelheidsafhankelijke dynamic steering draagt niet alleen bij aan het comfort maar ook aan de veiligheid tijdens de rit. Het systeem zorgt er onder andere voor dat er tijdens het manoeuvreren minder stuurbewegingen hoeven te worden uitgevoerd. Bij hogere snelheden bijvoorbeeld op provinciale wegen zorgt dynamic steering voor een nauwkeurigere rechtuitstabiliteit.

15 Infotainment >> Vo o r innovatie, informatie, applicatie en smartphone. smart cross connect is een innovatieve infotainment-oplossing, die veel meer biedt dan de gebruikelijke radio- en navigatiefuncties. Samen met het smart Audio-System, de universele smartphonehouder 1 en de smart cross connect app wordt deze oplossing uw multimediaal commandocentrum. Met de universele smartphonehouder 1 verbind je je gsm 3 met de smart forfour. Die is rechtstreeks in het Audio-System geïntegreerd en maakt van je smartphone een centrale regeleenheid voor muziek, infotainment en navigatie overzichtelijk geplaatst en makkelijk te bedienen. De smart cross connect app is de interface tussen je smartphone en de smart forfour. Zo heeft die tijdens het rijden toegang tot uw voertuiggegevens waardoor veel mogelijk wordt tot een evaluatie van de rijdynamiek. De intuïtief bedienbare app met navigatiefunctie vindt bovendien parkeerplaatsen voor je. Verder kan je naar je gepersonaliseerde radioprogramma luisteren en tijdens het rijden nieuwe kunstenaars ontdekken die voldoen aan uw muzikale smaak. Het smart Audio-System 2 biedt omvangrijke functies voor grenzeloos muziekgenot. Speel je favoriete muziek via usb-stick of mp3-speler of stream je audiobestanden heel eenvoudig via Bluetooth vanop je smartphone. Via deze interface wordt het smart Audio-System bovendien een comfortabele handenvrije installatie. Ook buiten het voertuig biedt de app nuttige functies: zo worden bijvoorbeeld de afgelegde trajecten en het verbruik weergegeven. Bovendien onthoudt de app niet alleen je parkeerplaats, maar ook hoe lang je daar al staat. 1 Toegelaten voor smartphones met smart cross connect app. 2 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket. 3 Voor ios en bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect.

16 >> Vo o r innovatie, integratie, informatie en intonatie. Het smart Media-System 1 maakt veel mogelijk en schittert dan ook nog eens dankzij zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. Het perfect in het interieurdesign geïntegreerde Media-System kenmerkt zich door een schitterend 17,8 cm (7 inch) multi-touch display en uitgebreide functionaliteit: naast handenvrije bediening en audiostreaming via Bluetooth, beschikt het Media-System eveneens over een aux- en usb-aansluiting, alsmede een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kun je niet alleen altijd naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto s weergeven of films afspelen op het systeem. Dankzij LIVE Services 2 met HD Traffic kun je elke reis tot in de puntjes plannen waarbij bovendien real-time informatie wordt gegeven over mogelijke files en gebruik kan worden gemaakt van de zoekfunctie van TomTom Places. Op deze manier vind je met je smart forfour niet alleen overal een parkeerplek maar ook restaurants, bioscopen of andere uitgaansgelegenheden. Bovendien kan een aantal belangrijke functies van het smart Media-System worden aangestuurd met gesproken opdrachten. Infotainment Het JBL Soundsystem incl. 8-kanaals DSP-versterker met een vermogen van 320 W tovert je smart forfour om in een kleine concertzaal. 11 hoogvermogen-luidsprekers zorgen voor een kristalheldere sound die van alle kanten komt. De eenvoudig en indien nodig zonder gereedschap uitneembare subwoofer in de bagageruimte zorgt daarbij voor vette basgeluiden en de juiste portie kriebels. 1 Alleen in combinatie met Cool & Media pakket. 2 3 jaar, kan na deze periode tegen betaling worden verlengd.

17 FOR Veiligheid being safe, secure, steady & sure >> Veiligheid, geconcentreerd in een compacte ruimte. De tridion veiligheidskooi zorgt er samen met hypermoderne passieve en actieve veiligheidssystemen voor dat alle inzittenden op de best mogelijke wijze worden beschermd. Zodat je onderweg zorgeloos kunt genieten van al het rijplezier.

18 >> Voor veiligheid, stabiliteit, compactheid en betrouwbaarheid. De tridion veiligheidskooi vormt de kern van het veiligheidsconcept van smart. Deze kooi is op strategische plekken met staal verstevigd om zo maximale stabiliteit, stijfheid en weerstand te kunnen garanderen. Daarnaast zorgen de langs- en dwarsdragers voor een gelijkmatige verdeling van de energie die vrijkomt bij een botsing. Veiligheid 36 37

19 >> Vo o r voorzichtig, omzichtig, goed zicht en vergezichten. Der smart forfour is uitgerust met tal van moderne veiligheidssystemen: daartoe behoren onder andere vijf airbags, gordelspanners ook op de achterbank, abs en esp en een standaard zijwindassistent. De afstandsregeling en een spoorassistent zijn bovendien als optie verkrijgbaar. Veiligheid Zijwindassistent Bij hogere snelheden kunnen plotselinge windvlagen mogelijk gevaarlijke rijsituaties veroorzaken. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er vervolgens met gerichte remingrepen op afzonderlijke wielen voor dat er minder tegenstuur hoeft te worden gegeven. Automatische afstandsregeling De als optie verkrijgbare afstandsregeling is een waakzaam hulpsysteem dat mogelijke kop-staartbotsingen kan voorkomen. Als de afstand tot een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een optisch waarschuwingssignaal in het combi-instrument, zodat je tijdig kunt reageren. Bij botsgevaar volgt daarbovenop nog een akoestisch waarschuwingssignaal. Spoorassistent De als optie leverbare spoorassistent is actief vanaf 70 km/u en houdt het wegdek voor de smart fortwo in de gaten met behulp van een camera. Zodra onbedoeld een rijstrook wordt verlaten, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zichtbaar signaal in het combi-instrument. Airbags De inzittenden van een smart forfour worden door vijf airbags beschermd: dit zijn een airbag en een head/thorax airbag voor zowel de bestuurder als de voorpassagier, alsook een knieairbag voor de bestuurder.

20 Uitrustingen for e v e r y o n e >> De stad zit vol met karakter. Er is dan ook voor iedereen wel een perfecte smart forfour te vinden. Naast de standaarduitrusting is de smart forfour leverbaar in drie individuele uitvoeringen die net zo veelzijdig, modern en innovatief zijn als het leven in de stad zelf. Zoek je favoriet uit en voeg daaraan helemaal zoals je zelf wilt uitrustingspakketten en opties toe voor meer design, comfort en functionaliteit.

21 Uitrustingen >> Vo o r puristen De standaarduitrusting van de nieuwe smart forfour steekt al vol ideeën, die de intelligente vierzitter in de verf zetten en overtuigt met vele veiligheidsfuncties zoals een zijwindassistent of een snelheidsregelsysteem met begrenzer. Daar komen dan nog comfortabele oplossingen bij die het leven van alledag nog zorgelozer maken. Wie dus graag alles ongecompliceerd doet, stapt hier in en ontdekt hoeveel zin en plezier een compacte vierzitter kan bezorgen. Exterieur > Koetswerk in unilak black of white > tridion veiligheidskooi in black > 38,1 cm (15 inch) stalen velgen, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter > 85 -achterdeuren > Kunststof dak in tridion kleur > Zijruiten achter uitzetbaar > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten Interieur > Dashboard en middenvakken van de deuren generfd (zwart) en accentdelen in wit > Bekleding in stof zwart > Neerklapbare leuning achterbank, niet gedeeld > Driespaaks stuurwiel > Versnellingspook generfd (zwart) 1 > Dynamic steering > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Elektrische ruitbediening > Middenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige bekerhouder achter > Handschoenkastje > Voorpassagierszetel met doorlaadmogelijkheid 1 In combinatie met 66 kw motor, versnellingspook in leder. Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

22 Uitrustingen >> passion. Zelfbewust, extravagant, modern. Aan de buitenzijde vallen de in zilver gelakte 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen meteen op. Eén blik door de ruiten verraadt onmiddellijk dat het in twee kleuren uitgevoerde interieur van de smart forfour passion puur zelfbewustzijn uitstraalt. >> prime. Stijlvol, tijdloos, chique. De in zwart gelakte en glansgedraaide 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen kenmerken de klassieke look van de smart forfour prime. De met zwart leder beklede zetels met witte siernaden en zetelverwarming zorgen voor een luxueuze uitstraling van het interieur. >> proxy. Progressief, sportief, geavanceerd. Dankzij het Sport pakket en de zwartglanzende 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen oogt de smart forfour proxy heel dynamisch. Het panoramadak zorgt ervoor dat het interieur heel royaal oogt. En het is niet alleen de wit/blauwe kleurstelling die eraan bijdraagt dat de smart forfour proxy een wel heel cool model geworden is. De smart forfour proxy is standaard uitgerust met automatische airconditioning en smart Audio-System.

23 >> Vo o r individualisten. De interieurs van de uitvoeringen passion, prime en proxy beklemtonen het karakter van ieder type smart forfour telkens weer. Een aangenaam aanvoelen, hoge functionaliteit, innovatieve ideeën en buitengewone kleuren verlenen iedere uitvoering een volledig eigen persoonlijkheid. Uitrustingen passion > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof oranje en accentdelen in zwart/grijs en zetels met bekleding in stof zwart/oranje > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof zwart en accentdelen in wit en zetels met bekleding in stof zwart/wit > Rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Versnellingspook in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Elektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten > Middenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder > Leeslampje voor bestuurder en voorpassagier > Bagageruimteverlichting > 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilverkleurig > Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in black Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

24 Uitrustingen prime > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart en interieuraccentdelen in wit > Zetelbekleding in zwart leder met contrastsiernaden in wit > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier > Rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Versnellingspook in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Elektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten > Middenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder > Leeslampje voor bestuurder en voorpassagier > Bagageruimteverlichting > Spoorassistent > 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend > Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in black proxy > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof blauw en accentdelen in wit > Bekleding in lederlook/stof in wit/blauw > Rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand > Versnellingspook in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Elektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten > Leeslampje voor bestuurder en voorpassagier > Spoorassistent > tridion veiligheidskooi in white (als optie in black of cool silver) > Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in white > Panoramadak met zonwering Sport pakket > 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in glanzend zwart > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder > Sportpedalen van geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Cool & Audio pakket > Automatische airconditioning > smart Audio-System Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

25 Uitrustingen >> Voor trendsetters: de smart forfour edition #1. Al meteen bij de start is er een heel bijzondere variant van de nieuwe smart forfour: de smart forfour edition #1. Met de volgende exclusieve features: tridion veiligheidskooi in lava orange, die samen met de kleur graphite grey de progressieve richting van de nieuwe smart forfour aangeeft. Als optie is de edition #1 ook met een tridion veiligheidskooi in black leverbaar. Perfect daarop afgestemd zijn de 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen velgen in zwart. Het Sport pakket zorgt daarbij voor een dynamische look bij de première. Ook het interieur in de kleuren zwart/ oranje zorgt voor een opwindende look, terwijl het grote panoramadak een uitstekend uitzicht biedt. Uitrusting > Exclusieve tridion kleur lava orange (naar keuze in black) > Buitenspiegels in tridion kleur > Radiatorrooster in black > edition #1 label op de B-stijl > Panoramadak met zonwering > Dashboard en middenvakken van de deuren in zwart/oranje met accentdelen in zwart/grijs > Bekleding in zwart/oranje > Versnellingspook in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Elektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten > Leeslampje voor bestuurder en voorpassagier > Middenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder > Velours vloermatten met opschrift edition #1 Sport pakket > 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Y-spaaks velgen in zwart > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Cool & Audio pakket > Automatische airconditioning > smart Audio-System

26 Uitrustingspakketten Sport pakket > 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Y-spaaks velgen in zwart gelakt, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder met siernaden in grijs > Sportpedalen van geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen >> Vo o r temperamentvolle mensen. Je wilt je levendige karakter nog meer tot uitdrukking laten komen? Geen probleem: 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Y-spaaks velgen in zwart gelakt zorgen samen met het verlaagd sportonderstel voor een rondom dynamische indruk, die in het interieur consequent voortgezet wordt met sportpedalen en een multifunctioneel sportstuur.

27 Uitrustingspakketten >> Vo o r ontdekkers. Cool & Media pakket Een pakket met amusementswaarde: 17,8 cm (7 inch) multi-touch display, spraakbediening, navigatiesysteem en veelvuldige aansluitmogelijkheden voor draagbare toestellen zoals smartphone, SD-kaart of usb-stick. Ook vrij cool: de automatische airconditioning. > smart Media-System met 17,8 cm (7 inch) multi-touch display, aux-/usb-interface, spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht, kaarten voor heel Europa incl. 3 jaar LIVE services 1 > Automatische airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Cool & Audio pakket Muziek, maestro! speel je favoriete muziek via usbstick of mp3-speler of stream je audio-bestanden heel eenvoudig via Bluetooth. En dat bij altijd aangename temperaturen. > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth -aansluiting met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht en voor de connectie met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 2 ) > Automatische airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter 3 13 jaar, kan na deze periode tegen betaling worden verlengd. 2 Voor bepaalde Android smartphones; voor compatibiliteit zie smart.com/connect. 3 In combinatie met 45 kw motor met manuele airconditioning.

28 >> Vo o r designfreaks. Uitrustingspakketten LED & Sensor pakket Zorgt voor mooie ogen: de koplampen met welcome-functie begroeten je zodra je je smart ontgrendelt. De led-dagrijlichten (als led-lichtstroken uitgevoerd) en de eveneens in led-techniek uitgevoerde achterlichten begeleiden je met maximale opmerkzaamheid de hele dag door. Als het dan eens vochtig en/of donker zou worden, heb je met de licht- en regensensor altijd een waakzame begeleider aan boord. > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Mistlampen > Licht- en regensensor Comfort pakket Maak het jezelf gemakkelijk en wel in meerdere opzichten. De in de hoogte verstelbare bestuurderszetel en het eveneens in de hoogte verstelbare stuurwiel passen zich bij het Comfort pakket optimaal aan je grootte aan. > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

29 Optie ,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen (R86) in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen (R87) in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen (R88) in zilver gelakt, banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen (R91) in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 1 >> Vo o r een lichter karakter. Lichtmetalen velgen, die alleen de keuze moeilijk maken: de vormgeving en kleuren zorgen voor optische highlights van sportief tot elegant. Zilver, zwart of tweekleurig de buitengewone look van de velgen past perfect bij het design van de smart forfour. 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Y-spaaks velgen (R95) in zwart gelakt, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R In combinatie met Sport pakket of uitvoering proxy.

30 >> Vo o r meer zon. De dakvarianten van de smart forfour staan open voor iedere zonnestraal. Of je nu van het mooie weer wil genieten door het grote panoramadak of liever meteen met open vouwdak wil rijden een royaal gevoel van ruimte met veel licht bieden beide. Optie Met het grote panoramadak uit onbreekbaar polycarbonaat heb je ook naar boven het beste zicht. De geïntegreerde zonwering biedt indien nodig beschutting tegen al te veel zon. Zo kan je ook met een vast dak boven het hoofd genieten van een vrij zicht naar de hemel. Met het elektrische vouwdak heb je altijd zoveel zomer aan boord als je wil. Met een druk op de knop opent en sluit het zich traploos in ca. 10 seconden bij snelheden tot 100 km/u.

31 >> Vo o r meer comfort en functionaliteit. Optie Maak het leven van alledag toch gewoon nog een beetje aangenamer: bijvoorbeeld met de sfeerverlichting, die onderweg voor een goed gevoel zorgt. Of, bijzonder comfortabel: de readyspace seats achter, waarmee je in een handomdraai meer plaats schept om grotere voorwerpen te vervoeren. 1 2 Als optie afzonderlijk verkrijgbaar: > Universele smartphonehouder voor smart Audio-System 1 (afb. 1) > Extra instrument met cockpitklok en toerenteller (afb. 2) 3 > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de voordeuren, beenruimte, middenconsole en handschoenkastje (afb. 3) > Manuele airconditioning met stofen pollenfilter 2 (afb. 4) 1 3 > Zetelverwarming voor bestuurder en voorpassagier (afb. 5) 4 5 Als optie afzonderlijk verkrijgbaar: > readyspace seats achter met uitneembare cargobox (afb. 1) > Handschoenkastje afsluitbaar (Belgische standaard) (afb. 2) > JBL Soundsystem incl. 8-kanaals DSPversterker met een vermogen van 320 W in combinatie met 12 hoogvermogenluidsprekers inclusief uitneembare subwoofer in de bagageruimte (afb. 3) 4 > Automatische airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter 3 (afb. 6) > Bagageafdekking (Belgische standaard) (zonder afb.) > Buitenspiegels elektrisch instelen verwarmbaar (zonder afb.) > Digitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB (zonder afb.) 6 2 > Achteruitrijcamera 1 (afb. 4) > Middenarmsteun naar voren neerklapbaar (niet afgebeeld) 1 Toegelaten voor smartphones met cross connect app. 2 Alleen verkrijgbaar in combinatie met 45 kw motor. 1 In combinatie met Cool & Media pakket. 3 Niet verkrijgbaar in combinatie met 45 kw motor.

32 Kleuren Koetswerk in hazel brown, tridion in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in cool silver, tridion in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in midnight blue, tridion in cool silver en radiatorrooster in cool silver. Koetswerk in black, tridion in cool silver en radiatorrooster in cool silver. Koetswerk in cadmium red, tridion in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in white, tridion in cool silver en radiatorrooster in white. Koetswerk in black-to-yellow, tridion in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in lava orange, tridion in white en radiatorrooster in white. >> Vo o r je favoriete kleuren. De kleurencombinaties bij de nieuwe smart forfour zijn net zo veelvuldig als het leven in de stad zelf. Hierbij kan uit moderne koetswerkkleuren worden gekozen in combinatie met de tridion veiligheidskooi in black, white of cool silver (metallic). Als je het koetswerk of tridion in een van deze drie kleuren kiest, dan kies je best ook het radiatorrooster in de overeenstemmende kleur dan ziet je smart forfour er bijzonder goed uit. Door te kiezen voor een van de exclusieve velgen kan je je smart forfour wel heel uniek maken. Koetswerk in graphite grey, tridion in cool silver en radiatorrooster in cool silver.

33 Kleuren >> Voor de perfecte stijl: de aanbevolen kleuren. Interieur Standaard passion prime proxy Dashboard en middenvakken van de deuren generfd (zwart), accentdelen in wit, bekleding in stof zwart Dashboard en middenvakken van de deuren in stof oranje, accentdelen in zwart/ grijs, bekleding in stof zwart/oranje of Dashboard en middenvakken van de deuren in stof zwart, accentdelen in wit, bekleding in stof zwart/wit Dashboard en middenvakken van de deuren in stof zwart, accentdelen in wit, bekleding in leder zwart met siernaden in wit Dashboard en middenvakken van de deuren in stof blauw, accentdelen in wit, bekleding in lederlook/stof wit/blauw tridion black (uni) white (uni) cool silver (metallic) Koetswerk Koetswerk black (uni) black (uni) white (uni) white (uni) cool silver (metallic) cool silver (metallic) hazel brown (metallic) hazel brown (metallic) lava orange (metallic) lava orange (metallic) midnight blue (metallic) midnight blue (metallic) black-to-yellow (metallic) black-to-yellow (metallic) cadmium red (metallic) cadmium red (metallic) graphite grey (metallic) graphite grey (metallic) Aanbevolen Zeker aanbevolen Niet aanbevolen

34 >> Vo o r rijden zonder zorgen: Service en road assistance. Om na de aankoop zo lang mogelijk plezier aan uw smart te blijven beleven, kunt u rekenen op een uiterst betrouwbare service op maat - bij uw smart servicepartner. Vertrouw op de experts die iedere schroef van uw smart van binnen en van buiten kennen. Voor uw veiligheid en voor een optimaal waardebehoud van uw voertuig gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige originele onderdelen en speciaal op uw smart afgestemde diagnosetechniek. Kom gewoon eens langs en overtuig u zelf van onze uitstekende service. smart road assistance De gratis kredietbrief is inclusief bij aankoop van uw nieuwe smart en is vernieuwbaar bij iedere servicebeurt die door een erkend smart servicepartner wordt uitgevoerd. Profiteer bijna overal in Europa van competente en onmiddellijke hulp bij een ongeval, in geval van pech, bij vandalisme of kleine tegenspoed. Indien nodig wordt uw voertuig naar de dichtstbijgelegen erkende smart servicepartner gesleept. Om ervoor te zorgen dat u toch mobiel blijft, kunt u rekenen op een vervangwagen. Als alternatief kunt u uw rit met een taxi, trein of vliegtuig voortzetten mogelijke overnachtingskosten inbegrepen. Rondom uw smart smart servicecontracten Veilig en zonder zorgen: op deze manier hebt u totaal geen omkijken naar extra werkplaatskosten, omdat onvoorziene reparatieen onderhoudswerkzaamheden of de vervanging van slijtageonderdelen, afhankelijk van het soort afgesloten contract, al gedekt zijn. En dat loont: met optimale zekerheid voor uw voertuig, een voertuig dat tiptop in orde is en een lang waardebehoud. Al naar gelang uw vereisten en financiële mogelijkheden hebt u de keuze tussen: > de garantieverlenging met het dienstencontract Advance > het onderhoudspakket met het dienstencontract Compact > het onderhouds- en slijtagepakket met het dienstencontract Compact Plus > het pakket Rondom zonder zorgen met het dienstencontract Excellent Service 24h Goed om weten dat smart bijna overal in Europa, de klok rond, 365 dagen per jaar voor u bereikbaar is. Indien u hulp nodig hebt, kunt u onze call-centers altijd op het volgende gratis nummer bereiken: Gesprekskosten met mobiele telefoons kunnen verschillen.

35 Rondom uw smart >> Vo o r oplossingen op maat: Financial Services. Met een smart blijft u altijd in beweging ook bij de financiering. Zo neemt u met onze leasing-, financieringsen verzekeringsproducten snel en slim plaats achter het stuur van uw smart. En dat tegen aantrekkelijke voorwaarden, die volledig aan uw wensen kunnen worden aangepast. Uw smart concessiehouder geeft u graag advies. Lease Altijd met een nieuwe auto rijden en daarbij financieel flexibel blijven een smart leasen, is een goed idee. U betaalt hierbij alleen voor het gebruik en profiteert daardoor van lage maandtarieven. Wij informeren u graag over onze producten, die u niet alleen financiële speelruimte laten maar u ook volledig beschermen door ons omvangrijke verzekeringsaanbod. Financiering U wilt uw smart met individueel op uw behoeften toegespitste termijnen financieren? Geen enkel probleem. Spreek met uw smart concessiehouder over de mogelijkheden die smart u in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services biedt. Ook bij de financiering geniet u overigens van een grote flexibiliteit, tot zelfs de vraag of u uw smart op het einde van de looptijd wilt behouden of wilt inruilen voor een nieuwe. >> Vo o r een urbane lifestyle: de smart collection. Werkt heel aanstekelijk. De smart collection is de perfecte aanvulling op je smart forfour. Net als de uitvoeringen passion, prime en proxy zijn alle producten uit de smart collection gemaakt op maat van echte karakters. Ontdek op hoe je iedere dag en bijna iedere situatie goed gekleed, op een nuttige manier en uiterst praktisch tot een goed einde brengt. Het merk smart is tenslotte niet alleen synoniem voor auto s, maar voor een individuele, urbane lifestyle.

36 >> Vo o r meer overzicht. Uitvoeringen & technische gegevens Kenmerken standaarduitrusting Motor > 45 kw > 52 kw > 66 kw turbo Exterieur > Kunststof dak in tridion kleur > Koetswerk in unilak black of white > Buitenspiegels generfd (zwart) > Radiatorrooster generfd (zwart) > 38,1 cm (15 inch) stalen velgen, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter > Zomerbanden > 85 -achterdeuren > Deurgrepen generfd (zwart) > Zijruiten achter uitzetbaar > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten > Derde remlicht > Knipperlichten wit Interieur > Dashboard en middenvakken van de deuren generfd (zwart) en accentdelen in wit > Zetelbekleding in stof zwart > Neerklapbare leuning achterbank, niet gedeeld > Driespaaks stuurwiel > Versnellingspook generfd (zwart) 1 > Middenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige bekerhouder achter > Deurgrepen interieur generfd (zwart) > Deurvakken voor en achter > Handschoenkastje, afsluitbaar > Interieurverlichting voor en achter > Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) > Sjorpunten in bagageruimte > Zonwering met parkeerkaarthouder Functionaliteit en elektrische systemen > Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing > Buitenspiegels handmatig instelbaar > Elektrische ruitbediening > Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie > Achterruitwisser > Achterruitverwarming > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Koplamphoogteregeling handmatig > Richtingaanwijzers met comfort-tipschakeling > Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering > 12 V-stekkerdoos met afdekpaneel in middenconsole Techniek > Dynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding > Handgeschakelde vijfversnellingsbak > Start-stopsysteem 2 > Brandstoftank (35 liter) Veiligheid en hulpsystemen > esp elektronisch stabiliteitsprogramma > Antiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling > Zijwindassistent > Wegrijhulp op hellingen > Bandenspanningscontrole > tridion veiligheidskooi in black > Cruisecontrol met begrenzer (variabele snelheidsbegrenzing) > Airbags voor bestuurder en voorpassagier > Zijdelingse airbags voor bestuurder en voorpassagier (gecombineerde head/thorax airbag) > Knieairbag voor bestuurder > Manuele airbaginschakeling aan voorpassagierszijde > Driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer > Gordelwaarschuwingssysteem voor bestuurder en passagier > Statusweergave gordels achter in dakconsole > ISOFIX-kinderzitverankering achter > Crashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie > drive lock automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Kenmerken van de uitvoeringen passion, prime en proxy 1 Motor > 52 kw > 66 kw turbo Exterieur > Buitenspiegels in tridion kleur > Deurgrepen in koetswerkkleur Interieur > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand > Versnellingspook in leder > Middenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige bekerhouder achter > Deurgrepen interieur in chroom mat Exterieur > 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen in zilver gelakt, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 > Kunststof dak in tridion kleur > Radiatorrooster in black > tridion veiligheidskooi in black Interieur > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof oranje en accentdelen in zwart/grijs en zetels met bekleding in stof zwart/oranje > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof zwart en accentdelen in wit en zetels met bekleding in stof zwart/wit Exterieur > 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen vijfdubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 > Kunststof dak in tridion kleur > Radiatorrooster in black > tridion veiligheidskooi in black Interieur > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart en interieuraccentdelen in wit > Zetelbekleding in zwart leder met contrastsiernaden in wit Functionaliteit en elektrische systemen > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier Veiligheid en hulpsystemen > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Make-up spiegel in zonneklep met parkeerkaarthouder voor de bestuurder en voorpassagier > Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurdersen passagierszetel > Leeslampje voor bestuurder en voorpassagier > Bagageruimteverlichting Functionaliteit en elektrische systemen > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay en boordcomputer > Onderhoudspaneel afsluitbaar > Elektrische ruitbediening inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging Veiligheid en hulpsystemen > Veiligheidsgordel in hoogte verstelbaar voor bestuurder en voorpassagier passion prime proxy Exterieur > 40,6 cm (16") lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 > Panoramadak met zonwering 2 > Radiatorrooster in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) > tridion veiligheidskooi in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) Interieur > Dashboard en middenvakken deuren in stof blauw en interieuraccentdelen in wit > Zetelbekleding in lederlook/stof wit/blauw Veiligheid en hulpsystemen > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen Cool & Audio pakket met automatische airconditioning en Audio-System Sport pakket 3 1 In combinatie met 66 kw motor, versnellingspook in leder. 2 Niet in combinatie met 45 kw motor. 1 Verschillend van de kenmerken van de standaarduitrusting. 2 Inclusief brillenvak voor bestuurder en greep voor voorpassagier. Optioneel vol dak in tridion kleur. 3 Sport pakket bij proxy met afwijkende lichtmetalen velgen (voor details van het Sport pakket zie pagina 52).

37 Uitvoeringen & technische gegevens Uitrustingspakketten Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, prime en proxy Sport pakket > 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder met siernaden in grijs > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen LED & Sensor pakket > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Mistlampen > Licht- en regensensor Uitrustingspakket leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, prime en proxy Cool & Audio pakket 3 > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth - aansluiting met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht en voor de connectie met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 4 ) > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Comfort pakket > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar 5 Cool & Media pakket 1 > smart Media-System met 17,8 cm (7") multi-touch display in tft-technologie, aux-/usb-interface (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht, navigatiesysteem inclusief 3 jaar LIVE services 2 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter 1 Alleen in combinatie met elektrisch bediende buitenspiegels. 23 jaar, kan na deze periode tegen betaling worden verlengd. 3 In combinatie met 45 kw motor, met manuele airconditioning en smart Audio-System. 4 Voor ios en bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect. 5 In combinatie met standaarduitrusting buitenspiegelkappen in tridion-kleur en elektrisch bediende ruiten met comfortfunctie en klembeveiliging.

38 Uitrustingspakketten Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, prime en proxy Sport pakket > 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder met siernaden in grijs > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen LED & Sensor pakket > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Mistlampen > Licht- en regensensor Cool & Media pakket 1 > smart Media-System met 17,8 cm (7") multi-touch display in tft-technologie, aux-/usb-interface (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht, navigatiesysteem inclusief 3 jaar LIVE services 2 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Uitrustingspakket leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, prime en proxy Cool & Audio pakket 3 > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth - aansluiting met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht en voor de connectie met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 4 ) > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Comfort pakket > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar 5 Optie Exterieur > Opvouwbaar dak stof, elektrisch bediend 6 > Panoramadak met zonwering 6 > Koetswerk in black-to-yellow (metallic), cadmium red (metallic), cool silver (metallic), graphite grey (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic) > tridion veiligheidskooi in black, white, cool silver > Radiatorrooster in black 7, 8, white 8, cool silver 8 > Sierdoppen voor stalen velgen > 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 > 38,1 cm (15") lichtmetalen achtspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 > 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen in zilver gelakt, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 > 40,6 cm (16") lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, 9, 10 achter 205/45 R 16 > 40,6 cm (16") lichtmetalen 8-Y-spaaks velgen in zwart gelakt, 9, 10 met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 > Winter- in plaats van zomerbanden 11 > Mistlampen Interieur > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de voordeuren, 8, 12 beenruimte voor, handschoenkastje en middenconsole > Zetelbekleding in lederlook zwart 13 8, 14 > readyspace seats achter met uitneembare cargobox > Middenarmsteun naar voren neerklapbaar 15 > Handschoenkastje afsluitbaar (Belgische standaard) > Bagageafdekking (Belgische standaard) > Vloermatten velours (zwart) Functionaliteit en elektrische systemen > Cockpitklok en toerenteller > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter 9 > Manuele airconditioning met stof- en pollenfilter 16 > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar > Asbak en sigarettenaansteker Veiligheid en hulpsystemen > Automatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Parkeerhulp achterzijde > Achteruitrijcamera 17 > Inbraak-diefstalalarmsysteem met bewaking deuren en onderhoudspaneel 18 > Brandblusapparaat in beenruimte (Belgische standaard) > Pechset met compressor en bandenreparatieset > EHBO-set (Belgische standaard) > Gevarendriehoek (Belgische standaard) Infotainment, navigatie en communicatie > JBL Soundsystem met achtkanaals DSP-versterker, vermogen 320 W, 12 hoogvermogen-luidsprekers met uitneembare subwoofer in bagageruimte 19 > Smartphonehouder voor Audio-System 20 > Digitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 21 > Radiovooruitrusting met twee luidsprekers, antenne en 1-DIN-schacht (Belgische standaard) >> Technische gegevens. 45 kw (61 pk) 52 kw (71 pk) met start-stopsysteem Uitvoeringen & technische gegevens kw (90 pk) met start-stopsysteem Motor 3-cilinder lijnmotor 3-cilinder lijnmotor 3-cilinder lijnmotor turbo Cilinderinhoud in cm Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 45 (61)/ (71)/ (90)/5500 Max. koppel in Nm bij t/min 1 91/ / /2500 Boring x slag in mm 72,2 x 81,3 72,2 x 81,3 72,2 x 73,1 Compressieverhouding 10,5 : 1 10,5 : 1 9,5 : 1 Turbodrukregeling benzine-inspuiting benzine-inspuiting benzine-inspuiting Topsnelheid in km/u Acceleratie km/u in s 16,7 15,9 11,2 Aandrijving achterwielaandrijving achterwielaandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde 5-versnellingsbak handgeschakelde 5-versnellingsbak handgeschakelde 5-versnellingsbak Brandstofverbruik in l/100 km: in de stad 3 5,8 4,8 5,1 buiten de stad 3 4,0 3,8 3,9 gecombineerd 3 4,7 4,2 4,3 Brandstof euro ongelood euro ongelood euro ongelood Uitlaatgasreiniging/emissienorm Driewegkatalysator/Euro 6 Driewegkatalysator/Euro 6 Driewegkatalysator/Euro 6 CO 2 -emissie(gecombineerd) in g/km Remmen/rijdynamische systemen Velgen//banden (voor; achter) standaard, passion, prime Velgen//banden (voor; achter) proxy intern geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter, esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15; intern geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter, esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15; 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16; intern geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter, esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16 Lengte/breedte/hoogte in mm 3495/1665/ /1665/ /1665/1554 Spoorbreedte (voor/achter) in mm / / /1429 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 5 8,65 8,65 8,65 Leeggewicht/laadvermogen in kg 6 970/ / /425 Toegestaan totaalgewicht in kg Volume bagageruimte in l Tankinhoud/waarvan reserve in l 35/5,0 35/5,0 35/5,0 Onderhoudsinterval km/1 jaar km/1 jaar km/1 jaar Garantie in jaren Alleen in combinatie met elektrisch bediende buitenspiegels. 23 jaar, kan na deze periode tegen betaling worden verlengd. 3 In combinatie met 45 kw motor, met manuele airconditioning en smart Audio-System. 4 Voor ios en bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect. 5 In combinatie met standaarduitrusting buitenspiegelkappen in tridion-kleur en elektrisch bediende ruiten met comfortfunctie en klembeveiliging. 6 Incl. greep voor voorpassagier en brillenvak voor bestuurder. 7 Standaard in combinatie met anti-diefstalsysteem. 8 Niet in combinatie met standaarduitrusting. 9 Niet in combinatie met 45 kw motor. 10 Alleen in combinatie met Sport pakket of uitvoering proxy. 11 Niet in combinatie met 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks of 8-Y-spaaks lichtmetalen velgen. 12 Alleen in combinatie met extra instrumenten. 13 Alleen in combinatie met standaarduitvoering. 14 Niet in combinatie met JBL Soundsystem. 15 Alleen in combinatie met passion, prime of proxy. Leverbaar vanaf het eerste kwartaal Alleen in combinatie met 45 kw motor. 17 Alleen in combinatie met Cool & Media pakket. 18 Incl. onderhoudspaneel afsluitbaar. 19 Niet in combinatie met standaarduitrusting, niet met readyspace seats, alleen met Cool & Audio of Cool & Media pakket en met elektrisch bediende buitenspiegels. 20 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket. 21 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket. 1 Opgaven met betrekking tot nominaal vermogen en koppel volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. De gegevens slaan niet op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van een aanbod. Ze dienen alleen om verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken. 4 Met basisbanden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter. 5 Gemeten van stoeprand tot stoeprand. 6 Gegevens volgens richtlijn 92/21/EG in de versie 95/48/EG (massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90% gevuld, met bestuurder, 68 kg, en bagage, 7 kg voor modellen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden, waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd. 7 Tot dak; conform DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd.

39 B-fl smart infocenter gratis van op vaste lijn. Tarieven bij oproep van op een gsm-netwerk kunnen hiervan afwijken.) Na vele kilometers rijplezier nemen wij uw smart terug in het kader van de EU-richtlijn voor oude auto s*, om hem milieuvriendelijk te verwerken. *Geldt volgens de nationale voorschriften (niet voor Zwitserland). Bovendien worden de mogelijkheden om auto s en onderdelen te verwerken voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd. De auto s van smart voldoen al verscheidene jaren aan de wettelijke voorschriften voor een op recycling en verwerking gerichte productie. Voor de terugname van oude auto s staat een net van recyclingcentra en demontagebedrijven ter beschikking, die uw auto milieuvriendelijk verwerken. Daardoor zal de smart ook in de toekomst blijven voldoen aan de steeds strenger wordende wettelijke recyclingquota. Meer informatie hierover vindt u op Over de gegevens in deze catalogus: na afsluiting van de redactie van deze tekst op , kunnen aan het product nog wijzigingen aangebracht zijn. Veranderingen aan constructie of vorm, kleurafwijkingen en wijzigingen in de omvang van de levering door de constructeur, blijven tijdens de levertijd voorbehouden, voor zover deze veranderingen of afwijkingen redelijk blijven voor de koper, rekening houdend met de belangen van de verkoper. Indien de verkoper of de constructeur voor de aanduiding van de bestelling of van het bestelde artikel tekens of nummers gebruikt, kunnen alleen hieraan geen rechten worden ontleend. De foto s kunnen accessoires of opties bevatten die niet tot de standaarduitrusting behoren. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukproces. In deze catalogus kunnen ook types of diensten worden vermeld die in bepaalde landen niet worden aangeboden. Informatie over wettelijke, juridische en fiscale voorschriften en gevolgen gelden echter alleen voor België op het ogenblik van afsluiting van de redactie van deze brochure. Informeer daarom bij uw smart verdeler naar de in andere landen geldende voorschriften en gevolgen en naar de verplichtende laatste stand van deze voorschriften en hun gevolgen. smart a Daimler brand Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstr. 137, Stuttgart 7129 CW B-01 / 1214

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

fortwo >> De smart The urban original.

fortwo >> De smart The urban original. >> De smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad. En die jou de weg door de stad iedere

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

smart forfour The smart among the fourseaters.

smart forfour The smart among the fourseaters. smart forfour The smart among the fourseaters. For ideas, answers, fun & functions smart forfour 03 05 smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 7 november 204 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (60pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet is tegen

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 206 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

BRABUS. smart. >> The urban sports cars.

BRABUS. smart. >> The urban sports cars. BRABUS smart >> The urban sports cars. catch me if you can. >> smart BRABUS & smart BRABUS Xclusive. fortwo, fortwo cabrio en forfour smart heeft stedelijke mobiliteit opnieuw gedefinieerd. Met intelligente

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart fortwo 03 05 Inhoud 02 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 08 Design En typisch smart. 20 Rijplezier Meer plezier

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Stationwagen, 5 deurs Zilver (Brilliant silver) (Metallic) Grijs (Stof Fly)

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

smart forfour The smart among the fourseaters.

smart forfour The smart among the fourseaters. smart forfour The smart among the fourseaters. For ideas, answers, fun & functions smart forfour 03 05 smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 52 kw (71 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 4 juli 207 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 52 kw (7 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 02 Nieuwe energie voor de stad >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. Nieuwe energie voor de stad 03 Dat smart veel durf, ideeën

Nadere informatie