fortwo >> De smart The urban original.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "fortwo >> De smart The urban original."

Transcriptie

1 >> De smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad. En die jou de weg door de stad iedere dag een stukje lichter en aangenamer maakt.

2 smart fortwo >> FOR a new urban joy.

3 Inhoud 04 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 12 Design En typisch smart. 24 Rijplezier Meer plezier bij het rijden, parkeren en manoeuvreren. 30 Functionaliteit Duizend ideeën op 2,69 meter. 36 Infotainment De multimediaoplossingen van smart. >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet is tegen te houden, omdat het de status quo als uitdaging ziet en niet als struikelblok. Een idee dat de grote en kleine vragen van het stadsverkeer met een glimlach bekijkt. En antwoorden zoekt die het leven in de stad elke dag weer gemakkelijker, intenser en onbekommerder maken. smart fortwo Veiligheid Actief, passief, innovatief. 40 Standaarduitrusting uitvoeringen & Standaarduitrusting, passion, prime, proxy. 48 Uitrustingspakketten & opties Al wat je nodig hebt. En al wat je graag zou hebben. 60 Kleuren Combineer je lievelingskleuren. 64 Rondom jouw smart Service, financiering & smart collection. 68 Uitvoeringen & technische gegevens Je wil digitaal kennismaken met de smart fortwo? Download dan vanuit de App Store de smart fortwo catalogus app voor jouw ipad.

4 smart fortwo >> FOR more smiles per hour. De revolutie voor het stadsverkeer welkom bij de smart fortwo. En dat levert meer plezier op dan ooit. Welkom bij de nieuwe smart fortwo. Waar anderen nog in kilometers per uur denken, zijn wij al weer een stapje verder. Want in de stad tellen heel andere eigenschappen dan op de snelweg. Het gaat bijvoorbeeld om grote wendbaarheid, een kleine draaicirkel, veel comfort, slimme functies en, niet in de laatste plaats, de mogelijkheid overal probleemloos te kunnen parkeren. In deze opzichten is de smart fortwo ook een grote. En hij meet toch maar net 2,69 m.

5 smart fortwo fun per ride. >> FOR more De smart fortwo is in alle opzichten gegroeid, alleen niet in de lengte. Met een baanbrekend design en nog meer slimme oplossingen legt het model de lat in zijn klasse weer hoger. Tot de highlights van de nieuwe smart fortwo behoren de innovatieve hulpsystemen voor nog meer veiligheid en comfort, een onovertroffen draaicirkel, de verbluffende hoeveelheid ruimte en de hoogwaardige afwerking. Kortom: aan de oude sterke punten is een uitgebreide reeks nieuwe toegevoegd. En dat maakt het leven en autorijden in de stad een stuk prettiger.

6 Design wow >> FOR more per view. Een frisse look die dynamisch oogt en meteen opvalt: de smart fortwo is 10 centimeter breder dan het vorige model, wat niet alleen ruimer aanvoelt maar er ook goed uitziet. Het levert een indrukwekkend beeld op dat de aandacht zal trekken met een design dat vanzelfsprekend is.

7 Design love >> FOR more per detail. Typisch smart en onmiskenbaar: bekende designelementen als de twee kleuren van de tridion veiligheidskooi en bodypanels worden bij de smart fortwo gecombineerd met buitengewone ideeën en details. Het resultaat is een design dat zich duidelijk onderscheidt en de stad een beetje spannender maakt. De achterlichten passen perfect in de achterzijde van de tridion veiligheidskooi. Als optie kun je het geraffineerde design nog meer gratie meegeven met de led-achterlichten. De bodypanels van kunststof dragen bij aan het lage gewicht en het tweekleurenconcept van de smart fortwo, en gaan bovendien deukjes en krasjes tegen. Extreem korte overhangen: de zo ver mogelijk naar voren en achteren geplaatste wielen leveren een uniek uiterlijk op. Niet alleen oogt dit design fraai, in combinatie met de achterin geplaatste motor zorgt het voor een optimale indeling van de ruimte en een maximaal ruimtegevoel. Het design van de verlichting en het radiatorrooster in honingraatpatroon domineren de look van de eigenzinnige voorzijde. De koplampen achter helder glas begroeten je met de als optie leverbare welcome-functie en de elegant gewelfde, geïntegreerde led-dagrijlichten. Het als optie leverbare panoramadak van onbreekbaar polycarbonaat oogt niet alleen van binnen en buiten bijzonder fraai, maar zorgt ook voor een nog royaler ruimtegevoel. En zo mis je de bezienswaardigheden in de stad niet, zoals de verkeerslichten.

8 Design >> FOR more room per personality. Zijn echte grootte toont de smart fortwo met zijn ver openslaande deuren en een interieur dat je zal doen verbazen door zijn uiterst royale plaatsaanbod. Bovendien maakt hij indruk met een design dat in deze klasse grenzen verlegt.

9 >> FOR more style per mile. Design Veel plaats voor een heel bijzondere stijl: in de smart fortwo voel je je thuis. Je voelt je meteen goed, omdat de stad je woonkamer wordt. Dat je in een kleine auto zit, merk je waarschijnlijk alleen nog als je je smart moeiteloos in het kleinste gaatje parkeert. In elk geval is het interieur in alle opzichten opvallend royaal te noemen. Hoe de materialen ogen en aanvoelen en hoe het lijnenspel van het design consequent is aangehouden: je geniet van elke kilometer. Veel oppervlakken zijn rijkelijk met stof bekleed en overtuigen met kleurencombinaties van stijlvol tot extravagant. Het is bijna jammer dat je zo snel een parkeerplaats hebt gevonden, want eigenlijk wil je helemaal niet meer uitstappen. Maar bij de smart fortwo is niet alleen aandacht besteed aan design en uitstraling. Het feit dat het model tien centimeter breder is geworden, merk je duidelijk in het interieur.

10 Design fun >> FOR more per function. Het dashboard 1 en de deurbekleding in stof zijn synoniem voor liefde voor het detail. De schuiflade in de middensconsole 1 is een van de vele slimme ideeën: zo ontstaat ruimte die er voorheen niet was. Hier kun je je spulletjes veilig en van buitenaf onzichtbaar opbergen. Een interieur waar je alleen maar plezier van hebt: de voor smart zo typische functionaliteit is nog nooit zo hoog geweest. Van ongedachte opbergvoor zieningen tot details als de vormgeving van de luchtuitstroomopeningen wordt overal functie aan emotie gekoppeld. Een functioneel hoogtepunt in het interieur is het optionele Media-System met een 17,8 cm (7 inch) multi-touch display zoals bij een moderne smartphone. De combinatie van materialen in kleuren in het interieur onderstreept het unieke karakter van de smart fortwo en geeft elke uitvoering een heel eigen touch. Op het combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay 1 worden alle belangrijke gegevens en aanduidingen weergegeven die je onderweg nodig hebt. Als optie kan je de informatiecentrale van je smart fortwo uitbreiden met een toerenteller en klok. Van de luidsprekerafdekkingen in de deuren heb je, dankzij het honingraatpatroon, ook plezier zonder dat er muziek te horen is. Wat goed klinkt, kan er ook goed uitzien. De grote luchtopeningen op het dashboard zorgen voor voldoende frisse lucht. En als ze niet worden gebruikt en zijn afgesloten, zie je het smart logo. 1 Standaard in combinatie met passion, prime en proxy. 1 Standaard in combinatie met passion, prime en proxy.

11 >> FOR more punch per inch. Rijplezier Achterin geplaatste motor en achterwielaandrijving: klinkt dat niet meer als een sportwagen dan als een stadsauto? Dat klopt. En ook dat kan in deze klasse alleen bij de smart fortwo. De achterin geplaatste motor en transmissie maken het uiterst compacte design mogelijk, een bijzondere constructievorm die de smart fortwo zijn iconische uiterlijk verleent. De efficiënte driecilinder benzinemotoren met een vermogen van 45 kw, 52 kw of 66 kw en een nieuwe handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgen voor veel rijplezier, ook op de korte afstanden in de stad. Als optie is zelfs extra comfort mogelijk met de 6-trapsautomaat met dubbele koppeling twinamic (niet verkrijgbaar voor de motor met een vermogen van 45 kw).

12 Rijplezier >> FOR more smoothness per cruise. De 6-versnellingsbak met dubbele koppeling twinamic maakt rijden in de stad nu nog dynamischer en comfortabeler. De moderne versnellingsbaktechnologie, die smart als eerste fabrikant in deze voertuigklasse toepast, schakelt zo vlot en efficiënt dat je de schakelovergang nauwelijks opmerkt tijdens de rit. Dankzij twee deelversnellingsbakken duurt een schakeling nu slechts enkele honderdsten van een seconde, ongeacht of je liever volledig automatisch of met schakelhendels aan het stuurwiel schakelt. Beweeg je bijna glijdend door de stad en beleef tegelijkertijd veel rijplezier.

13 Rijplezier >> FOR more options per shift. In de automatische modus heb je de keuze tussen de schakelprogramma s Comfort (E) en Dynamic (S). In beide programma s schakel je volledig automatisch en zonder verlies van aandrijfkracht. Met het automatische schakelprogramma Comfort (E) schakelt de versnellingsbak al bij lagere toerentallen naar de volgende versnelling. Zo glij je comfortabel en brandstofbesparend door de stad. Bij het automatisch schakelprogramma Dynamic (S) wordt het schakeltoerental verhoogd. Wanneer je dus sportiever wil rijden en dynamischer wil accelereren, is dit het juiste programma voor jou. In de manuele modus schakel je met de schakelhendel en kies je zelf op welk moment. Met de verschillende schakelopties van twinamic kan je zelf beslissen hoe je je het liefst door de stad verplaatst. Efficiënt en comfortabel of dynamisch en sportief, bepaal je rijstijl helemaal zelf. De twinamic 6-versnellingsbak met dubbele koppeling bestaat uit twee versnellingsbakken en twee koppelingen. Daarbij bedient de ene versnellingsbak de oneven versnellingen en de andere de even versnellingen en de achteruitversnelling. Beide versnellingsbakken zijn tijdens de rit actief, maar er is maar steeds een van de twee met de motor verbonden. Zo staat bij elke schakelovergang de volgende hogere of lagere versnelling klaar voor de volgende schakeling. De schakelovergang wordt dan uitgevoerd bij de verwisseling van koppeling bliksemsnel en zonder verlies van trekkracht. Zo schakel je aanzienlijk efficiënter dan met een gebruikelijke versnellingsbak, ongeacht of je de manuele of de automatische modus gebruikt. Met de schakelhendels aan het multifunctionele sportstuurwiel 1 heb je elke schakeling in de hand excuseer, in de vingers. Maar ook in de automatische modus kan je deze schakelhendels gebruiken. 1 Enkel in combinatie met Sport-pakket of Urban Style-pakket.

14 Je kunt dit draaien en keren zoals je wil: op het gebied van de draaicirkel is de smart fortwo niet te verslaan. Dankzij zijn lengte van slechts 2,69 m en de dynamic steering met variabele overbrenging kan je in zekere zin ter plaatse draaien de draaicirkel nadert recordwaarden met zijn 6,95 m 1. En dat maakt het leven vaak een stuk gemakkelijker. Bijvoorbeeld als je aan de overkant van de straat een parkeerplek ziet en je kunt keren zonder vooren achteruit te hoeven steken. En dankzij de hogere zitpositie en het uitstekende zicht rondom vind je waarschijnlijk veel eerder een vrije parkeerplaats. Functionaliteit Gemeten van stoeprand tot stoeprand. >> FOR more agility per road.

15 Functionaliteit >> FOR more space per life. Je neemt gewoon alles mee wat je nodig hebt. Je zult verbaasd zijn over hoeveel je kwijt kunt in een auto die van buiten zo compact oogt.

16 Functionaliteit Dankzij de tweedelige achterklep kan de bagage simpel worden in- en uitgeladen. Voor kleinere zaken open je gewoon het bovenste gedeelte. En als je een keer wat meer wilt meenemen, klap je het onderste gedeelte neer zodat je je spullen moeiteloos kunt inladen. De rugleuning van de passagierszetel kan volledig worden neergeklapt, zodat er nog meer ruimte vrijkomt. Voorwerpen tot een lengte van 1,55 meter passen zonder probleem in de smart fortwo. >> FOR more space per life. De bagageruimte van de smart fortwo is met een inhoud van 350 liter verrassend groot. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je meeneemt; de ruimte vormt geen belemmering.

17 Infotainment >> FOR more entertainment per trip. De innovatieve, gebruiksvriendelijke infotainment-oplossingen van smart maken veel mogelijk. Het smart Media-System overtuigt dankzij zijn hoge functionaliteit en tegelijkertijd eenvoudige bediening. En de smart cross connect app verbindt je mobiele telefoon met het smart Audio-System en maakt van deze oplossing je multimediaal commandocentrum. Voor een kristalheldere sound zorgt het optionele JBL Soundsystem met 8 hoogvermogen-luidsprekers incl. uitneembare subwoofers. Het smart Media-System 3 schittert dankzij zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. Het perfect in het interieurdesign geïntegreerde en als optie verkrijgbare smart Media-System maakt indruk met een 17,8 cm (7 inch) groot multi-touch display en hoge functionaliteit: naast handenvrije bediening en audiostreaming via Bluetooth beschikt het Media-System eveneens over een aux- en usb-aansluiting, alsmede over een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kan je niet alleen naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto s weergeven of films afspelen op het systeem. Dankzij LIVE Services 4 kan je elke reis tot in de puntjes plannen waarbij bovendien realtime informatie wordt weergegeven over mogelijke files of het weer en gebruik kan worden gemaakt van de Point-of-Interest zoekfunctie van TomTom Places. Belangrijke functies van het smart Media-System zoals navigatie en telefonie beschikken over spraak bediening. En voor eenvoudige toegang tot je persoonlijke contacten, muziek en enkele apps kan je via MirrorLink 5 je smartphonescherm spiegelen op het smart Media-System. Het JBL Soundsystem incl. 6-kanaals DSP- versterker met een vermogen van 240 W tovert je smart fortwo om in een kleine concertzaal. Acht hoogvermogenluidsprekers zorgen voor een kristalheldere sound die van alle kanten komt. De eenvoudig en indien nodig zonder gereedschap uitneembare subwoofer in de bagageruimte zorgt daarbij voor vette basgeluiden en de juiste portie kriebels. Het smart Audio-System biedt omvangrijke functies voor grenzeloos muziekgenot. Speel je favoriete muziek via usb-stick of mp3-speler of stream je audiobestanden heel eenvoudig via Bluethooth vanop je smartphone. Via deze interface wordt het smart Audio-System bovendien een comfortabele handenvrije installatie. Met de universele smartphonehouder 1 verbind je je gsm 2 met je smart fortwo. Die is rechtstreeks in het Audio-System geïntegreerd en maakt van je smartphone een centrale regeleenheid voor muziek, infotainment en navigatie overzichtelijk geplaatst en makkelijk te bedienen. De smart cross connect app is de interface tussen je smartphone en de smart fortwo. Zo heeft deze tijdens het rijden toegang tot de voertuiggegevens waardoor veel mogelijk wordt tot een evaluatie van de rijdynamiek. Maar ook buiten het voertuig biedt de app nuttige functies: zo worden bijvoorbeeld de afgelegde trajecten en het verbruik weergegeven. Bovendien onthoudt de app niet alleen je parkeerplaats, maar ook hoe lang je daar al staat. 1 Toegelaten voor smartphones met smart cross connect app. Enkel in combinatie met Cool & Audio pakket of smart Audio-System. 2 Voor ios en bepaalde Android-smartphones; voor compatibiliteit, zie smart.com/connect. 3 Enkel in combinatie met Cool & Media pakket en elektrisch verstelbare buitenspiegels. 43 jaar, kan na deze periode individueel worden verlengd. 5 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com.

18 Veiligheid guard >> FOR more per body. Omdat het altijd goed is om gevaarlijke situaties gewoon te voorkomen, beschikt de smart fortwo over een reeks innovatieve hulpsystemen voor jouw bescherming. En als er toch iets zou gebeuren, ben je met de innovatieve tridion veiligheidskooi en vijf standaard airbags optimaal beschermd. De tridion veiligheidskooi De kern van het innovatieve veiligheidssysteem van smart is niet alleen verantwoordelijk voor het kenmerkende tweekleuren concept van de smart, maar speelt ook de centrale rol in het beschermingssysteem voor de inzittenden. De kooi bestaat voor 75 % uit hoogwaardig staal waarmee de inzittenden net zo worden beschermd als een parel in de schelp. In combinatie met andere onderdelen als kreukelzones en vervormbare wielen levert de tridion veiligheidskooi veiligheid in een kleine ruimte. Automatische afstandsregeling Met de afstandsregeling (als optie verkrijgbaar) kunnen mogelijke kop-staartbotsingen worden voorkomen. Als de afstand tot een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een optisch waarschuwingssignaal in het combi-instrument, zodat je tijdig kunt reageren. Bij botsgevaar volgt daarbovenop nog een akoestisch waarschuwingssignaal. Zijwindassistent Vooral bij hogere snelheden kunnen plotselinge windvlagen hachelijke situaties veroorzaken. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er vervolgens met gerichte remingrepen op afzonderlijke wielen voor dat er minder tegenstuur moet worden gegeven. Spoorassistent De als optie leverbare spoorassistent is actief vanaf 70 km/u en houdt het wegdek voor de smart fortwo in de gaten met behulp van een camera. Zodra onbedoeld een rijstrook wordt verlaten, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zichtbaar signaal in het combi-instrument. Airbags Naast airbags voor de bestuurder en passagier beschikt de smart fortwo standaard over een knieairbag voor de bestuurder en twee hoofd-/thoraxbags in de zetelleuning van de bestuurder en de passagier.

19 Standaarduitrusting & uitvoeringen >> FOR more life per style. Naast de standaarduitrusting bestaan er voor de smart fortwo drie afzonderlijke uitvoeringen, elk met een heel eigen karakter. Extravagant, elegant, technisch gericht wat voor leven je ook leidt, er bestaat altijd een smart fortwo die er perfect bij past. Hoe je je ideale smart fortwo kunt vinden? Zoek de uitvoering en motorversie van jouw voorkeur en voeg er optiepakketten en afzonderlijke opties aan toe voor nog meer design, comfort of functionaliteit.

20 Standaarduitrusting & uitvoeringen ideas >> FOR more per standard. De standaarduitrusting van de nieuwe smart fortwo is al alles behalve gewoon, maar een echte smart fortwo. Met vele innovatieve veiligheidsfuncties zoals een zijwindassistent, esp, abs, vijf airbags of een snelheidsregelsysteem met begrenzer. Daar komen dan nog tal van functies en kenmerken bij die het leven in de stad eenvoudiger en zorgelozer maken: intelligente opbergoplossingen of het combi-instrument met lcd-technologie en boordcomputer bijvoorbeeld. Wie het dus graag niet te gecompliceerd maakt, stapt hier in en ontdekt hoe eenvoudig de dagelijkse weg door de stad kan zijn. Maak kennis met de smart fortwo in zijn meest zuivere vorm. Interieur > Dashboard en middenvakken deuren in zwart generfd en interieuraccentdelen in wit > Bekleding stof (zwart) > Driespaaks stuurwiel > Dynamic steering > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Versnellingshendelknop generfd (zwart) 1 > Middenconsole met dubbele bekerhouder > Elektrische ruitbediening inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging > Deurgrepen interieur generfd (zwart) > Afsluitbaar handschoenkastje > Interieurverlichting > Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid > Sjorpunten in bagageruimte Exterieur > tridion veiligheidskooi in black > bodypanels in unilak black, white of red > 38,1 cm (15 inch) stalen velgen met wieldoppen en met banden 165/65 R 15 voor en 185/60 R 15 achter > Kunststof dak in zwart > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten 1 In combinatie met motor van 66 KW, versnellingshendelknop in leder. Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

21 Standaarduitrusting & uitvoeringen prime. >> Stijlvol, tijdloos, chic. De smart fortwo prime is hoogwaardig uitgerust en tijdloos elegant. De tridion veiligheidskooi in black en de 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen in zwart gelakt en glansgedraaid beklemtonen de klassieke look van het exterieur. proxy. >> Progressief, sportief, baanbrekend. De standaard in black gelakte tridion veiligheidskooi en de 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Y-spaakse velgen in zwart gelakt geven al een idee hoe progressief het interieur eruitziet. Voor extra veel dynamiek zorgt het verlaagde sportonderstel en de verchroomde eindpijp voor het beste uitzicht is er het panoramadak. passion. >> Zelfbewust, extravagant, modern. De smart fortwo passion is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. De tridion veiligheidskooi is standaard in black gehouden, de 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen in zilver gelakt zetten het karakter van deze uitvoering extra in de verf. >> FOR more character per car. Afbeelding toont optie.

22 passion. prime. Standaarduitrusting & uitvoeringen Elegant en tijdloos: het interieur van de smart fortwo prime ontvangt je met een elegante lederen bekleding. > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart, interieuraccentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in zwart leder met contrastsiernaden in grijs > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Versnellingshendelknop in leder > Middenconsole met schuiflade > Make-up spiegel in zonwering voor bestuurder en passagier > Leeslampjes voor bestuurder en passagier Het interieur van de smart fortwo passion is verkrijgbaar in twee kleurvarianten, die het extravagante karakter van deze variant beklemtonen: zwart/oranje, zwart/wit en zwart/zwart. > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof oranje, accentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in stof zwart/oranje of: > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart, interieuraccentdelen in wit en zetels met bekleding in stof zwart/wit of: > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart, interieuraccentdelen in zwart/grijs en zetels met bekleding in stof zwart/zwart > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Versnellingshendelknop in leder > Middenconsole met schuiflade > Make-up spiegel in zonwering voor bestuurder en passagier > Leeslampjes voor bestuurder en passagier De afbeeldingen tonen deels opties. proxy. De blauw-witte look in het interieur van de smart fortwo proxy is een heel bijzondere blikvanger. Kijk dus maar eens heel goed! > Panoramadak met geïntegreerde zonwering > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder > Cool & Audio pakket > Dashboard en middenvakken deuren in stof blauw, interieuraccentdelen in wit en zetelbekleding in lederlook/stof wit/blauw > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay > Versnellingshendelknop in leder > Afsluitbaar handschoenkastje > Opbergnet aan middenconsole > Middenconsole met schuiflade > Make-up spiegel in zonwering voor bestuurder en passagier > Leeslampjes voor bestuurder en passagier

23 >> Voor meer mogelijkheden in de stad. Uitrustingspakketten & opties Met de opties past je smart nog beter bij jou. Ongeacht of je houdt van erg sportief, erg comfortabel of gewoon erg opvallend: er is een pakket voor ieders smaak. En natuurlijk zijn de pakketten ook onderling combineerbaar tot je persoonlijke smart fortwo. Sport pakket. Je ziet er niet alleen voor het fitnesscentrum sportief uit met dit pakket wordt je smart fortwo een sportieve stadsauto. Voor een rondom dynamische indruk, zowel aan de buitenkant als binnenin. > 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart gelakt, met banden 185/50 R 16 voor, 205/45 R 16 achter > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Multifunctioneel driespaaks sportstuur in leder en met siernaden in grijs, in combinatie met twinamic 6-versnellingsbak met dubbele koppeling, incl. schakelhendels > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Urban Style-pakket. Is je stijl sportief elegant? Alsjeblieft: het Urban Style-pakket maakt het mogelijk met dynamische wielkastomranding en stijlvolle tweekleurige lichtmetalen vijf-dubbelspaakse velgen. > 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 > Wielkastomranding in zwart met smart lettering

24 Uitrustingspakketten & opties Comfort pakket. Maak het jezelf gemakkelijk en wel in meerdere opzichten. De in de hoogte verstelbare bestuurderszetel en het eveneens in de hoogte verstelbare stuurwiel passen zich bij het Comfort pakket optimaal aan je grootte aan. > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED & Sensor pakket. Zorgt voor mooie ogen: de koplampen met welcome-functie begroeten je zodra je je smart ontgrendelt. De led-dagrijlichten (als led-lichtstroken uitgevoerd) en de eveneens in led-techniek uitgevoerde achterlichten begeleiden je met maximale opmerkzaamheid de hele dag door. Als het dan eens vochtig en/of donker zou worden, heb je met de licht- en regensensor altijd een waakzame begeleider aan boord. > H4-halogeenkoplampen met welcome- functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Led-achterlichten > Mistlampen > Licht- en regensensor Opbergpakket. Schept veel plaats: met het Opbergpakket berg je al je spulletjes snel, veilig en ordelijk in het handschoenkastje en opbergnet. > Afsluitbaar handschoenkastje > Opbergnet aan middenconsole in de voetruimte van de passagier

25 Uitrustingspakketten & opties Cool & Audio pakket. Muziek, maestro! Speel je favoriete muziek via usb-stick of mp3-speler of stream je audiobestanden heel eenvoudig via Bluetooth. En dat bij altijd aangename temperaturen. > smart Audio-System met aux-/usbaansluiting, Bluetooth -aansluiting met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht en voor de connectie met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 3 ) > Automatische airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter 4 Cool & Media pakket. Gewoon goed: het grote 17,8 cm (7 inch) multi-touch display ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg eenvoudig en intuïtief te bedienen. Ook de automatische airconditioning maakt het je gemakkelijk: je stelt de gewenste temperatuur gewoon in met de schuifregelaar, en klaar > smart Media-System met 17,8 cm (7 inch) multi-touch display, aux-/usb-/sd-interface in middenconsole, spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, MirrorLink 1, audio streaming voor muziekoverdracht, navigatie met kaarten voor heel Europa incl. 3 jaar LIVE services 2 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actievekoolstoffilter 1 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com. 23 jaar, kan na deze periode tegen betaling worden verlengd. 3 Voor bepaalde Android smartphones; voor compatibiliteit zie smart.com/connect. 4 In combinatie met 45 kw motor met manuele airconditioning.

26 De opties voor het interieur: of je het in je smart fortwo nu comfortabeler, mooier of praktischer wil, bepaal je heel eenvoudig helemaal zelf. >> Voor meer comfort in het interieur. > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de deuren, beenruimte, afsluitbaar handschoenkastje en middenconsole > Middenarmsteun vooraan neerklapbaar > Afsluitbaar handschoenkastje (Belgische standaard) > Cockpitklok en toerenteller > Bagageafdekking (scherm) met netvak (Belgische standaard) > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier > Panoramadak met geïntegreerde zonwering 1 Voor passion en prime enkel verkrijgbaar in combinatie met het opbergpakket, standaarduitrusting bij proxy. Bij standaarduitvoering verkrijgbaar als optie.

27 Uitrustingspakketten & opties >> Voor meer plezier & netwerken. De opties voor meer veiligheid: Om nog meer ontspannen te rijden. > Automatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Parkeerhulp achterzijde > Achteruitrijcamera 1 > Inbraak-diefstalalarmsysteem met bewaking deuren en onderhoudspaneel > Pechset met compressor en bandenreparatieset >> Voor meer veiligheid & functionaliteit. Niet alleen de naam klinkt goed: het JBL Soundsystem voor de smart fortwo zorgt voor de beste sound. De opties voor infotainment, navigatie & communicatie: werkt de radio op je zenuwen? Dan luister je onderweg toch gewoon naar je eigen muziek bijvoorbeeld via acht krachtige luidsprekers plus subwoofer. > smart Audio-System met aansluiting voor een mp3-speler en usb, muziekstreaming en handenvrije bediening via Bluetooth, alsmede voor de verbinding met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android) > Digitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB > Universele smartphonehouder voor smart Audio-System 2 > JBL Soundsystem incl. 6-kanaals DSP-versterker met een totaal vermogen van 240 W in combinatie met 8 krachtige luidsprekers inclusief uitneembare subwoofer in de bagageruimte 1 Enkel in combinatie met Cool & Media-pakket en elektrisch verstelbare buitenspiegels. 2 Toegelaten voor smartphones met cross connect app.

28 >> Voor meer persoonlijke uitstraling. Uitrustingspakketten & opties Lichtmetalen velgen voor iedereen die graag een uiterst individuele uitrusting heeft: de vormgeving en kleuren zorgen voor optische highlights van sportief tot elegant. Zilver, zwart of tweekleurig de buitengewone look van de velgen past perfect bij het design van de smart fortwo R86 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R R87 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 3 R88 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen in zilver gelakt met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 4 R91 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R R95 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Yspaaks velgen in zwart gelakt met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 5

29 >> Voor meer kleur op straat. Het kenmerkende tweekleurenconcept van smart was altijd als een echte eyecatcher in de straten van de stad. Nu valt hij nog meer op met zijn nieuwe kleuren voor bodypanels, tridion veiligheidskooi en radiatorrooster. En krijgt je wagen nog meer individualiteit. De nieuwe tridion kleuren Hiermee leg je accenten: de tridion veiligheidskooi in jupiter red (uni), graphite grey (mat) en lava orange (metallic). Kleuren De nieuwe bodypanelkleur red (uni) zet een kleurig uitroepteken. En voor de bodypanels in black-to-yellow (metallic) is er een radiatorrooster in bijpassende kleur.

30 hazel brown (metallic) titania grey (mat) red (uni) black-to-yellow (metallic) Kleuren lava orange (metallic) >> Voor meer individuele white (uni) De kleurencombinaties zijn bij de smart fortwo zo veelzijdig als het leven in de grootstad zelf. Kies gewoon uit een uitgebreid kleurenaanbod voor bodypanels, tridion veiligheidskooi en radiatorrooster. Bovendien kan je je smart fortwo nog verder personaliseren met een exclusief aanbod aan lichtmetalen velgen. black (uni) cool silver (metallic) midnight blue (metallic) moon white (mat) stijl.

31 >> Voor meer vrijheid zonder zorgen: service & road assistance. Rondom jouw smart Om na de aankoop zo lang mogelijk plezier aan je smart te blijven beleven, moet je kunnen vertrouwen op een professionele service op maat bij jouw smart servicepartner. Vertrouw op de experts die iedere schroef van je smart van binnen en van buiten kennen. Voor je veiligheid en voor een optimaal waardebehoud van jouw voertuig gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige originele onderdelen en speciaal op jouw smart afgestemde diagnosetechniek. Overtuig jezelf van onze uitstekende service. smart road assistance De gratis kredietbrief smart road assistance is inclusief bij aankoop van je nieuwe smart en is vernieuwbaar bij iedere servicebeurt die door een erkende smart servicepartner wordt uitgevoerd. Profiteer bijna overal in Europa van competente en onmiddellijke hulp in geval van pech, bij een ongeval, bij vandalisme of kleine tegenspoed. Indien nodig wordt je voertuig naar de dichtstbijgelegen erkende smart servicepartner gesleept. Om ervoor te zorgen dat je toch mobiel blijft, kan je rekenen op een vervangwagen. Als alternatief kan je je rit met een taxi, trein of vliegtuig voortzetten mogelijke overnachtingskosten inbegrepen. smart servicecontracten Veilig en zonder zorgen: op deze manier heb je totaal geen omkijken naar extra werkplaatskosten, omdat onvoorziene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden of de vervanging van slijtageonderdelen, afhankelijk van het soort afgesloten contract, al gedekt zijn. En dat loont: met optimale zekerheid voor jouw voertuig, een voertuig dat tiptop in orde is en een lang waardebehoud. Al naar gelang je vereisten en financiële mogelijkheden heb je de keuze tussen: > de garantieverlenging met het dienstencontract Advance > het onderhoudspakket met het dienstencontract Compact > het onderhouds- en slijtagepakket met het dienstencontract Compact Plus > het pakket Rondom zonder zorgen met het dienstencontract Excellent Service 24h Goed om weten dat smart bijna overal in Europa, de klok rond, 365 dagen per jaar voor je bereikbaar is. Indien je hulp nodig hebt, kan je onze call-centers altijd op het volgende gratis nummer bereiken: Gesprekskosten met mobiele telefoons kunnen verschillen.

32 Rondom jouw smart >> Voor meer flexibiliteit: Financial Services. Zonnebril smart passion in zwart/oranje. (B ) Met een smart blijf je altijd in beweging ook bij de financiering. Zo neem je met onze leasing-, financierings- en verzekeringsproducten snel en slim plaats achter het stuur van jouw smart. En dat tegen aantrekkelijke voorwaarden, die volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Jouw smart concessiehouder geeft je graag advies. Sweat jacket in turkoois met witte accenten. (B ) Lease Altijd met een nieuwe auto rijden en daarbij financieel flexibel blijven een smart leasen, is een goed idee. Je betaalt hierbij alleen voor het gebruik en profiteert daardoor van lage maandtarieven. Wij informeren je graag over onze producten, die je niet alleen financiële speelruimte laten maar je ook volledig beschermen door ons omvangrijke verzekeringsaanbod. Financiering Je wilt je smart met individueel op jouw behoeften toegespitste termijnen financieren? Geen enkel probleem. Spreek met je smart concessiehouder over de mogelijkheden die smart in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services biedt. Ook bij de financiering geniet je overigens van een grote flexi biliteit, tot zelfs de vraag of je je smart op het einde van de looptijd wilt behouden of wilt inruilen voor een nieuwe. Poloshirt met wit mesh oplegsel op de schouders. (B ) smart, ook te voet: >> Voor meer de smart collection. Sweat jacket in zwart met oranjekleurige accenten, binnenzijde behaaglijk ruw gemaakt. (B ) Werkt heel aanstekelijk. De smart collection is de perfecte aanvulling op je smart fortwo. Net als de uitvoeringen passion, prime en proxy zijn alle producten uit de smart collection gemaakt op maat van echte karakters. Ontdek hoe je iedere dag en bijna iedere situatie goed gekleed, op een nuttige manier en uiterst praktisch tot een goed einde brengt. Het merk smart is tenslotte niet alleen synoniem voor auto s, maar ook voor een individuele, urban lifestyle. Een kleine selectie vind je hier onze volledige collectie vind je op Poloshirt met dubbele laag - effect met oranjekleurige mesh aan mouwen en zoomrand. (B ) Sleutelhanger met inkoopchip in smart fortwo design. (B ) Sport- en reistas in mat zwart met highlights in oranje. (B )

33 >> Uitrustingskenmerken. Kenmerken standaarduitrusting Kenmerken van de uitvoeringen passion, prime en proxy 1, 2 Uitvoeringen & technische gegevens Exterieur > bodypanels in unilak black, white of red > tridion veiligheidskooi in black > Buitenspiegels generfd (zwart) > Radiatorroosterbekleding generfd (zwart) > 38,1 cm (15 inch) stalen velgen, met banden 165/65 R 15 voor en 185/60 R 15 achter > Zomerbanden > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten > Derde remlicht in led-techniek > Richtingaanwijzers in wit > Deurgrepen generfd (zwart) > Kunststofdak in zwart Interieur > Dashboard en middenvakken van de deuren generfd (zwart) en accentdelen in wit > Zetelbekleding in stof zwart > Driespaaks stuurwiel > Versnellingshendelknop generfd (zwart) 1 > Middenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige bekerhouder achter 2 > Deurgrepen interieur generfd (zwart) > Opbergvak in de deuren > Afsluitbaar handschoenkastje > Interieurverlichting > Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) > Sjorpunten in bagageruimte > Zonnekleppen met parkeerkaarthouder Functionaliteit en elektrische systemen > Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing > Buitenspiegels handmatig instelbaar > Elektrische ruitbediening inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging > Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie > Achterruitwisser met intervalschakeling en automatisch wis-wasmechanisme > Achterruit verwarmd > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Koplamphoogteregeling handmatig > Richtingaanwijzers met comfort-tipschakeling > Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering > 12 V-stekkerdoos met afdekpaneel Techniek > Dynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding > Handgeschakelde vijfversnellingsbak, voor 45 kw, 52 kw en 66 kw turbo > Start/stop-systeem 3 > Brandstoftank (35 liter) Veiligheid en hulpsystemen > esp elektronisch stabiliteitsprogramma > abs antiblokkeersysteem met elektronische remkrachtverdeling > Zijwindassistent > Wegrijhulp op hellingen > Bandenspanningscontrole > tridion veiligheidskooi in black > Cruisecontrol met begrenzer (variabele snelheidsbegrenzing) > Airbags voor bestuurder en passagier > Zijdelingse airbags voor bestuurder en passagier (gecombineerde hoofd-/thoraxbag) > Knieairbag voor bestuurder > Driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer > Gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en passagier > ISOFIX-kinderzitverankering met handmatige uitschakeling airbag > Crashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie > drive lock automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Exterieur > Buitenspiegels in tridion kleur > Radiatorroosterbekleding gespoten > Lichtmetalen velgen Interieur > Dashboard en middenvakken van de deuren in stof > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Versnellingshendelknop in leder (zwart) > Middenconsole met schuiflade > Deurgrepen interieur in chroom mat > Greep voor passagier > Make-up spiegel in zonneklep voor bestuurder en passagier > Brillenvak voor bestuurder Exterieur > 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen achtspaaks velgen in zilver gelakt, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R88) > Kunststofdak in zwart > Radiatorroosterbekleding in black > tridion veiligheidskooi in black Interieur > Dashboard en middenvakken deuren in stof oranje, interieuraccentdelen in zwart/grijs en zetelbekeding in stof zwart/oranje > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart, interieuraccentdelen in wit en zetelbekeding in stof zwart/wit > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart, interieuraccentdelen in zwart/grijs en zetelbekeding in stof zwart/zwart Exterieur > 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen vijfdubbelspaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R87) > Kunststofdak in zwart > Radiatorroosterbekleding in black > tridion veiligheidskooi in black Interieur > Dashboard en middenvakken deuren in stof zwart, interieuraccentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in zwart leder met contrastsiernaden in grijs Functionaliteit en elektrische systemen > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier > Opbergvak in achterklep > Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurdersen passagierszetel > Leeslampjes voor bestuurder en passagier > Bagageruimteverlichting > Verstelbare rugleuning met de one-touch functie voor bestuurder en passagier Functionaliteit en elektrische systemen > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay en boordcomputer > Onderhoudspaneel afsluitbaar > Klapsleutel met afstandsbediening, tweede sleutel met vaste baard Opbergpakket > Afsluitbaar handschoenkastje > Opbergnet aan middenconsole in de voetruimte van de passagier passion prime proxy Exterieur > 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen 8-Y-spaaks velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R95) > Panoramadak met geïntegreerde zonwering > Radiatorrooster in black (white zonder meerprijs) > tridion veiligheidskooi in black (white zonder meerprijs) Interieur > Dashboard en middenvakken deuren in stof blauw en interieuraccentdelen in wit > zetelbekleding in lederlook/stof wit/blauw Cool & Audio pakket met automatische airconditioning en Audio-System Sport pakket 3 1 In combinatie met 66 kw motor, versnellingspook in leder. 2 Enkel in combinatie met manuele 5-versnellingsbak 3 Niet in combinatie met 45 kw motor. 1 Verschillend van de kenmerken van de standaarduitrusting. 2 Niet verkrijgbaar in combinatie met 45 kw motor. 3 Voor details van het Sport-pakket zie pagina 48 en 70.

34 Uitrustingspakketten Optie Uitvoeringen & technische gegevens Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, prime en proxy Sport pakket > 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R 16 voor, 205/45 R 16 achter (R95) > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Multifunctioneel driespaaks sportstuur in leder en met siernaden in grijs, met twinamic versnellingsbak met dubbele koppeling, incl. schakelhendels > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Urban Style-pakket 1 > Zoals het Sport-pakket, bestaande uit: > 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen vijf-dubbelspaakse velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R91) > Wielkastomranding met smart lettering LED & Sensor pakket > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Mistlampen > Licht- en regensensor Cool & Media pakket 2 > smart Media-System met 17,8 cm (7 inch) capacitief multitouch display, aux-/usb-/sd-interface (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht, MirrorLink 3, navigatie met kaarten voor heel Europa incl. 3 jaar LIVE services 4 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling Uitrustingspakketten leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, prime en proxy Cool & Audio pakket > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth - aansluiting met handenvrije installatie, audio streaming voor muziekoverdracht en voor de connectie met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 5 ) > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter 6 Comfort pakket > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar 7 Exterieur > Panoramadak met geïntegreerde zonwering 7 > tridion veiligheidskooi in white, jupiter red, cool silver (metallic), lava orange (metallic) of graphite grey > bodypanels in black-to-yellow (metallic), cool silver (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic) of titania grey (mat) > Radiatorrooster in black 8, 9, white 9, cool silver 9, black-to-yellow 9 > 38,1 cm (15") lichtmetalen vijf-dubbelspaakse velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R87) > 38,1 cm (15") lichtmetalen 8-spaakse velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R86) > 38,1 cm (15") lichtmetalen 8-spaakse velgen in zilver gelakt, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R88) > 40,6 cm (16") lichtmetalen vijf-dubbelspaakse velgen in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, 10, 11 achter 205/45 R 16 (R91) > 40,6 cm (16") lichtmetalen 8-Y-spaakse velgen in zwart gelakt, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R95) 12 10, 11 > Wielkastomranding met smart lettering > Winterbanden 13 > Wieldoppen voor stalen velgen > Mistlampen Interieur > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de deuren, 9, 14 beenruimte, handschoenkastje en middenconsole > Zetelbekleding in lederlook zwart 15 > Opklapbare centrale armleuning vooraan en dubbele bekerhouder vooraan, bekerhouder achteraan 10 > Vloermatten velours, zwart > Afsluitbaar handschoenkastje (Belgische standaard) 16 > Bagageafdekking (scherm) met netvak (Belgische standaard) Functionaliteit en elektrische systemen > Bijkomend instrument met cockpitklok en toerenteller > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier > Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels > Asbak en sigarettenaansteker Techniek > 6-versnellingsbak met dubbele koppeling voor twinamic 11 > Brandstoftank (35 liter) (Belgische standaard) Veiligheid en hulpsystemen > Automatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen > Parkeerhulp achterzijde > Achteruitrijcamera 17 > Inbraak-diefstalalarmsysteem met bewaking deuren en onderhoudspaneel (aflsuitbaar) > Brandblusapparaat in beenruimte (Belgische standaard) > Pechset met compressor en bandenreparatieset > EHBO-set (Belgische standaard) > Gevarendriehoek (Belgische standaard) Infotainment, navigatie en communicatie > Digitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 18 > Radiovooruitrusting met 2 luidsprekers, antenne en 1-DIN-vak (Belgische standaard) > JBL Soundsystem met zeskanaals DSP-versterker met een totaalvermogen van 240 W, 8 hoogvermogen-luidsprekers en 9, 19 uitneembare subwoofers in de koffer > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth interface met handenvrije bediening, audiostreaming voor muziekoverdracht en voor de verbinding met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android) 20 > Smartphonehouder (beschikbaar als accessoire) 21 1 De kenmerken van Urban Style zijn voor proxy apart als optie verkrijgbaar. 2 Enkel in combinatie met elektrische regelbare buitenspiegels. 3 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com. 43 jaar, kan na deze periode individueel worden verlengd. 5 Voor ios en bepaalde Android-smartphones, compatibiliteit, zie smart.com/connect. 6 In combinatie met 45 kw motor met manuele airconditioning en smart Audio-System. 7 In combinatie met standaarduitrusting buitenspiegelkappen in tridion kleur. 7 Incl. houdgreep voor passagier en brillenvak voor de bestuurder. 8 Standaard in combinatie met anti-diefstalsysteem. 9 Niet in combinatie met standaarduitrusting. 10 Standaard in combinatie met Urban Style-pakket. 11 Niet in combinatie met 45 kw motor. 12 In combinatie met Sport-pakket of uitvoering proxy. 13 Niet in combinatie met lichtmetalen velgen R91 en R Enkel in combinatie met bijkomend instrument. 15 Enkel in combinatie met standaarduitrusting. 16 Voor passion en prime enkel verkrijgbaar in combinatie met het opbergpakket, standaarduitrusting bij proxy. Bij standaarduitvoering verkrijgbaar als optie. 17 Enkel in combinatie met Cool & Media pakket en met elektrisch bediende buitenspiegels. 18 Enkel in combinatie met Cool & Audio pakket, Cool & Media pakket of Audio-System. 19 Niet in combinatie met standaarduitrusting, enkel in combinatie met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket en met elektrisch bediende buitenspiegels. 20 Standaard in combinatie met Cool & Audio pakket. 21 Enkel in combinatie met Cool & Audio pakket, smart Audio-System.

35 >> Technische gegevens. Uitvoeringen & technische gegevens Motoren in combinatie met manuele versnellingsbak 45 kw (61 pk) 52 kw (71 pk) met start-stopsysteem Motor 3-cilinder lijnmotor 3-cilinder lijnmotor Cilinderinhoud in cm Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 45 (61)/ (71)/6000 Max. koppel in Nm bij t/min 1 91/ /2850 Boring x slag in mm 72,2 x 81,3 72,2 x 81,3 Compressieverhouding 10,5 : 1 10,5 : 1 Turbodrukregeling benzine-inspuiting benzine-inspuiting Topsnelheid in km/u Acceleratie km/u in s 15,6 14,4 Aandrijving achterwielaandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde 5-versnellingsbak handgeschakelde 5-versnellingsbak Brandstofverbruik in l/100 km: in de stad 3 5,6 4,9 buiten de stad 3 3,8 3,7 gecombineerd 3 4,5 4,1 Brandstof euro ongelood euro ongelood Uitlaatgasreiniging/emissienorm 3-wegskatalysator/Euro 6 3-wegskatalysator/Euro 6 CO 2 -emissie(gecombineerd) in g/km Remmen/rijdynamische systemen Velgen//banden (voor; achter) standaard, passion, prime Velgen//banden (voor; achter) proxy Massieve schijfremmen voor, trommelremmen achter/esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 Massieve schijfremmen voor, trommelremmen achter/esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15; 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16; Lengte/breedte/hoogte in mm 2695/1663/ /1663/1555 Spoorbreedte (voor/achter) in mm / /1430 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 6 6,95 6,95 Leeggewicht/laadvermogen in kg 7 885/ /260 Toegestaan totaalgewicht in kg Volume bagageruimte in l Tankinhoud/waarvan reserve in l 35/5,0 35/5,0 Onderhoudsinterval km/1 jaar km/1 jaar Garantie in jaren 2 2 Mobiliteitsgarantie in jaren 10 tot 30 jaar tot 30 jaar 66 kw (90 pk) turbo met start-stopsysteem Motor in combinatie met versnellingsbak met dubbele koppeling 52 kw (71 pk) twinamic met start-stopsysteem 66 kw (90 pk) twinamic met start-stopsysteem 3-cilinder lijnmotor turbo 3-cilinder lijnmotor 3-cilinder lijnmotor turbo (90)/ (71)/ (90)/ / / / ,2 x 73,1 72,2 x 81,3 72,2 x 73,1 9,5 : 1 10,5 : 1 9,5 : 1 benzine-inspuiting benzine-inspuiting benzine-inspuiting ,4 15,1 11,3 achterwielaandrijving achterwielaandrijving achterwielaandrijving handgeschakelde 5-versnellingsbak 6-trapsautomaat met dubbele koppeling 6-trapsautomaat met dubbele koppeling 4,9 4,7 5,0 3,7 3,7 3,6 4,2 4,1 4,1 euro ongelood euro ongelood euro ongelood 3-wegskatalysator/Euro 6 3-wegskatalysator/Euro 6 3-wegskatalysator/Euro Geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter/esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15; 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16; Massieve schijfremmen voor, trommelremmen achter/esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16 Geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter/esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15; 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16; 2695/1663/ /1663/ /1663/ / / / ,95 6,95 6,95 915/ / / /5,0 35/5,0 35/5, km/1 jaar km/1 jaar km/1 jaar tot 30 jaar tot 30 jaar tot 30 jaar 1 Opgaven met betrekking tot nominaal vermogen en koppel volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. Volgens richtlijn 1999/94/EU in de huidige versie: de opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Vastgesteld op basis van de gemeten CO 2 -emissie met inachtneming van de voertuigmassa. 5 Met basisbanden 165/65 R 15 voor en 185/60 R 16 achter. 6 Gemeten van stoeprand tot stoeprand 7 Gegevens volgens richtlijn 92/21/EU in de versie 95/48/EU (Massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90% gevuld, met bestuurder, 68 kg en bagage, 7 kg, voor modellen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd). 8 Tot dak, conform DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van aanduiding onderhoudsinterval. Er dient elke km of 1 x per jaar een Oliebeurt plus te worden uitgevoerd. 10 Op voorwaarde van vervulling van de onderhoudsvoorwaarde. Zie actuele prijslijst voor meer informatie.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met

Nadere informatie

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet is tegen

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart fortwo 03 05 Inhoud 02 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 08 Design En typisch smart. 20 Rijplezier Meer plezier

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 206 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

smart forfour The smart among the fourseaters.

smart forfour The smart among the fourseaters. smart forfour The smart among the fourseaters. For ideas, answers, fun & functions smart forfour 03 05 smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 52 kw (71 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 4 juli 207 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 52 kw (7 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 7 november 204 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (60pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in.

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in. D-CH smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 De nieuwe smart fortwo cabrio >> Let your city

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

BRABUS. smart. >> The urban sports cars.

BRABUS. smart. >> The urban sports cars. BRABUS smart >> The urban sports cars. catch me if you can. >> smart BRABUS & smart BRABUS Xclusive. fortwo, fortwo cabrio en forfour smart heeft stedelijke mobiliteit opnieuw gedefinieerd. Met intelligente

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie