smart forfour The smart among the fourseaters.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "smart forfour The smart among the fourseaters."

Transcriptie

1 smart forfour The smart among the fourseaters.

2 For ideas, answers, fun & functions smart forfour smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën waarmee rijden in de stad weer plezier oplevert. Plezier dat ook niet door krappe parkeerplaatsen en druk stadsverkeer wordt bedorven. En waarvan je blijft genieten, als anderen al lang hebben moeten afhaken. Dat dit typerende smart gevoel ook door vier personen kan worden gedeeld, is dan ook niet de enige verrassing. De smart forfour verbluft namelijk in een groot aantal opzichten, met intelligente antwoorden en innovaties die onmiskenbaar zijn voor een echte smart.

3 Inhoud 04 smart forfour De smart onder de vierzitters. 08 Design Typisch smart: een regelrechte blikvanger. 16 Rijplezier Dynamisch en vlot onderweg. 22 Functionaliteit Nieuwe ideeën voor de compact class. 30 Connectiviteit De innovatieve multimediaoplossingen van smart. 32 Veiligheid Het innovatieve veiligheidsconcept van smart. 38 Standaarduitrusting & uitvoeringen Standaarduitrusting, passion, perfect, prime en BRABUS Style. 50 Uitrustingspakketten & opties Alles wat u nodig hebt. En alles wat u zou willen. For one, two, three, four smart forfour Kleuren Uniek door twee kleuren. 64 Rondom uw smart Service, Financial Services en smart collection. 68 Uitvoeringen & technische gegevens >> Welkom bij de smart onder de vierzitters de smart forfour.

4 >> De stad zit vol met mogelijkheden. Geweldig toch, als je daar met z n vieren van kunt genieten? Bij de smart forfour weet een innovatief mobiliteitsconcept alle voordelen te halen uit een vierzitter. Juist daarmee is de smart forfour dan ook een buitengewone vertegenwoordiger van zijn klasse. Dankzij de compacte afmetingen en wendbaarheid is hij dan ook de perfecte vierzitter voor in de stad. Met een royale bagageruimte en plaats voor vier volwassenen staat de smart forfour open voor alle verrassingen die het dagelijks leven biedt. smart forfour 06 07

5 For look at that Design that, & that that, >> Het is een smart bij de eerste aanblik. Maar dan wel voor vier personen. De smart forfour heeft niet alleen het revolutionaire van het merk smart in zijn genen, maar toont dit ook in zijn uiterlijk. Het unieke design zorgt voor enthousiasme over de hele lijn en is absoluut onmiskenbaar in het straatbeeld.

6 >> Voor meer zeggingskracht, verbazing, nadruk, visie. Het gezicht van de smart forfour begroet je met een glimlach. Het radiatorrooster met honingraatstructuur en het daarin geïntegreerde smart logo zijn prominent aanwezig in de karakteristieke voorzijde. Daarbij zorgen de halogeenkoplampen achter helder glas zowel overdag als s nachts voor een zelfverzekerd uiterlijk. Als optie kunnen deze worden aangevuld door de elegant vormgegeven, geïntegreerde dagrijlichten die als led-lichtstroken zijn uitgevoerd en voorzien zijn van een welcome-functie. Design Aan de achterzijde zijn de grote tweekleurige achterlichten prominent aanwezig, die bij het optionele LED & Sensor-pakket zijn uitgevoerd als led-segmenten. De in de tridion veiligheidskooi geïntegreerde achterlichten zorgen niet alleen voor het nodige cachet van het design maar dragen ook bij aan de karakteristieke uitstraling van de achterzijde. De dynamische coupélijn en het tweekleurige samenspel van de tridion veiligheidskooi en koetswerkkleur zijn ware blikvangers in het stadsverkeer. De lange wielbasis en de uiterst korte overhang aan zowel de voor- als achterzijde zorgen ervoor dat de smart forfour compact overkomt. Kortom, het is een echte smart, die ongetwijfeld het nodige opzien zal baren in de stad. Opdat zijn passagiers het hoofd koel zouden houden, zijn de achterruit en de zijruiten achteraan van de smart forfour optioneel verkrijgbaar in warmtewerend, donker getint glas.

7 For i see it, i touch it, i use it, i love it Design >> Het interieur van de smart forfour volgt geen enkele norm, behalve die van het buitengewone exterieur. Het consequent doorgevoerd design met oogstrelend fraai beklede oppervlakken zorgt voor een onmiskenbaar karakter met een modieuze en luxueuze uitstraling.

8 Design Achterin kun je kiezen voor een doorlopende achterbank (rechts) of de als optie lever bare readyspace zetels (boven), een uitneembaar opbergvak, waarmee je in een handomdraai nog meer bagageruimte kunt creëren. De integrale zetels zien er niet alleen fantastisch uit maar zorgen ook voor een hogere zitpositie. Bovendien bieden de comfortabele zetels uitstekende ondersteuning, niet alleen wanneer je snel naar je werk wilt maar ook als je even een weekendje weggaat. En dankzij de luchtige zetelbekleding zit je altijd prima in de smart forfour. Het driespaaks stuurwiel ligt perfect in de hand en zorgt ervoor dat je comfortabel de boordcomputer, cruisecontrol en het volume van de radio kunt bedienen. Met de spraakbedieningstoets kan je bovendien oproepen beantwoorden. Rechts naast de bestuurderszetel bevindt zich een uitgekiende middenconsole. Daarin is niet alleen de besturing van de airconditioning ond ergebracht maar ook een praktische schuiflade waarin je alle nodige zaken kan opbergen die je regelmatig nodig hebt. >> Voor kleuren, vormen, ideeën, oplossingen Opvallende tweekleurigheid in uiteenlopende combinaties en het spel met contrasten en materialen als stof, leder en lederlook zorgen in het interieur voor een harmonieus op elkaar afgestemd, stemmig totaalbeeld. Zodat je je direct thuis voelt. De bekleding van de binnenzijde van de deuren getuigt van onze liefde voor detail. Uitgevoerd in meerdere kleuren en geraffineerd bekleed met een combinatie van stof en kunststof, zijn in de deuren naast ruime opbergvakken ook de luidsprekers ondergebracht, die bovendien zijn afgewerkt met afdekpanelen in een luxueus honingraatpatroon. De veiligheidsgordel om voorwerpen op de voorste passagierszetel vast te zetten is een eenvoudig, maar buitengewoon praktisch idee. Hij houdt je tas veilig op zijn plaats en is dankzij een klittenbandsluiting even snel bevestigd als verwijderd.

9 For Rijplezier run, run, Plezier beleven aan stedelijke mobiliteit. Vanaf het begin heeft smart hiervoor gestaan. En vanuit dat standpunt is de smart tot in detail ontwikkeld voor de eisen die het moderne stadsverkeer aan mobiliteit stelt. Dankzij de achterin geplaatste motor en de achterwielaandrijving is hij niet alleen uiterst compact, met zijn handgeschakelde versnellingsbak zorgt hij ook voor heel veel rijplezier. De motoren zijn standaard uitgerust met een start-stopsysteem. En voor een extra portie rijplezier krijgt u de smart forfour optioneel ook met de automatische zestraps transmissie met dubbele koppeling twinamic. run, run

10 Rijplezier Voor plezier, sportiviteit, pit en zuinigheid. Dankzij de versnellingsbak met dubbele koppeling twinamic heeft u verschillende schakelopties. Zo beslist u gewoon zelf hoe u zich het liefst door de stad voortbeweegt. Van zuinig glijdend tot dynamisch-sportief zit alles erin. Met de schakelhendels aan het multifunctionele sportstuurwiel 1 heeft u elke schakeling in de hand excuseer, in de vingers. Maar ook in de automatische modus kan u deze schakelhendels gebruiken. In de automatische modus heeft u de keuze tussen de schakelprogramma s Comfort (E) en Dynamic (S). In beide programma s schakelt u volledig automatisch en zonder verlies van aandrijfkracht. Met het automatische schakelprogramma Comfort (E) schakelt de versnellingsbak al bij lage toerentallen naar de volgende versnelling. Zo glijdt u comfortabel en brandstofbesparend door de stad. Bij het automatisch schakelprogramma Dynamic (S) wordt het schakeltoerental verhoogd. Wanneer u dus sportiever wil rijden en dynamischer wil accelereren, is dit het juiste programma voor u. In de manuele modus schakelt u met de schakelhendel en kiest u zelf op welk moment. De twinamic 6-versnellingsbak met dubbele koppeling bestaat uit twee versnellingsbakken en twee koppelingen. Daarbij bedient de ene versnellingsbak de oneven versnellingen en de andere de even versnellingen en de achteruitversnelling. Beide ver s nellingsbakken zijn tijdens de rit actief, maar er is maar steeds een van de twee met de motor verbonden. Zo staat bij elke schakelovergang de volgende hogere of lagere versnelling klaar voor de volgende schakeling. De schakelovergang wordt dan uitgevoerd bij de verwisseling van koppeling bliksemsnel en zonder verlies van trek kracht. Zo schakelt u aanzienlijk efficiënter en sportiever dan met een gebruikelijke versnellingsbak, ongeacht of u de manuele of de automatische modus gebruikt. 1 Schakelhendels enkel in combinatie met BRABUS Style, Sleek-Style-pakket of Urban-Style-pakket.

11 Rijplezier >> Voor bochten, draai- en omkeermanoeuvres. Dynamisch door de stad. s Morgens even naar de markt, s middags boodschappen doen en s avonds uit met je vrienden. De smart forfour brengt je niet alleen snel overal heen maar zorgt er ook voor dat je onderweg altijd volop van rijplezier kunt genieten. De afmetingen zorgen er samen met de wieluitslag voor dat hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse heeft (8,65 m, gemeten van stoeprand tot stoeprand). Dus mocht je ooit eens ergens verkeerd zijn afgeslagen, dan kun je altijd even snel keren.

12 For in & out & in & out Functionaliteit >> Een groot aantal intelligente oplossingen zorgt ervoor dat de smart forfour de perfecte auto is voor alles wat je alleen, met z n tweeën, drieën of vieren gepland hebt. Of juist helemaal niet hebt gepland. Laat je gewoon meevoeren door het ritme van de stad en laat alles op je afkomen dat je onderweg tegenkomt. Dankzij de achterdeuren, die heel wijd kunnen worden geopend tot 85, is in- en uitstappen of inen uitladen heel eenvoudig.

13 >> Voor Lisa, Tom, Charlotte en BILLY. De variabiliteit van de smart forfour maakt alles mogelijk, van een uitstapje tot een verhuis en dan nog verrassend eenvoudig ook: intelligente oplossingen zoals extreem wijd openende achterdeuren, inklapbare zetelbekledingen of de Cargo-stelling 1 van de achterste rugleuning zorgen gemakkelijk en razendsnel voor plaats. Flexibiliteit houdt bij de smart forfour echter niet op bij de afzonderlijk neerklapbare achterzetels. Integendeel zelfs: ook in deze discipline is de smart forfour de smart onder de vierzitters. Hij verrast met onconventionele ideeën, zodat je de kleine en grote uitdagingen van het leven in de stad al spelend meester wordt. Functionaliteit De achterdeuren van de smart forfour kunnen onder een nagenoeg rechte hoek van 85 worden geopend waardoor het, in vergelijking met andere automodellen, aanzienlijk eenvoudiger is om grote objecten te vervoeren. De readyspace zetels vormen een uitgekiende oplossing voor optimaal gebruik van de ruimte in het interieur en zijn als optie leverbaar in plaats van de achterbank. Bij deze zetels kunnen de zittingen met een enkele handgreep afzonderlijk naar de bodem worden verzonken. Op deze wijze kan snel en eenvoudig meer hoogte worden gecreëerd voor het vervoer van grote objecten. In combinatie met de cargobox, het uitneembare opbergvak, beschik je over een maximum aan opbergmogelijkheden. En als je een vlakke laadvloer nodig hebt, hoef je alleen maar de rugleuning neer te klappen. Je kan de rugleuning desgewenst ook in de cargostand zetten: zo staat hij verticaal en beschik je over een groter laadvolume Enkel in combinatie met de readyspace zetels.

14 Functionaliteit >> Voor spontane dagen en nachten. De smart forfour biedt ook nog veel opbergruimte wanneer er achteraan iemand meerijdt. Want de rugleuningen van de uitvoeringen passion, perfect & prime kunnen makkelijk worden neergeklapt, zodat vol doende plaats overblijft voor alles wat een dagje uit met vrienden of een avondje uit pas echt opwindend maakt. >> Voor alles en iedereen. De achterzetels bieden comfortabel plaats voor twee volwassenen. Neem dus mee wie je wilt en laat het avontuur van de grote stad op je afkomen. Naar het theater, de film, een concert of sportwedstrijd met zijn vieren is het toch veel prettiger, niet waar? >> Voor roze en lichtblauw. >> Voor een kleine verhuis en grote inkopen. Wanneer de zetels voor je passagier en de achterbank neergeklapt zijn en je alleen rijdt, kan je de opbergruimte van de smart forfour ten volle benutten. Dankzij de neerklapbare rugleuning van de passagier vinden voorwerpen tot een lengte van 2,22 m een plaats. Zo past bijvoorbeeld ook een staande lamp zonder problemen in de smart forfour. Kinderzitjes kunnen op de achterbank van de smart forfour dankzij standaard i-size-bevestiging snel, eenvoudig en veilig bevestigd worden. En dankzij de 85 -achterdeuren vinden ook kleuters bijzonder makkelijk plaats in de smart forfour. Zelfs wanneer die diep en vast zouden slapen.

15 Functionaliteit >> Voor probleemloos parkeren. Parkeren in de stad is niet altijd een pretje. Gelukkig kun je met de nieuwe smart forfour vrijwel elk beschikbaar parkeerplekje optimaal benutten. De smart forfour meet dankzij de achterin geplaatste motor slechts 3,49 m, en kan dan ook moeiteloos op plekken worden geparkeerd die anderen gefrustreerd links moeten laten liggen. De achteruitrijcamera (alleen leverbaar in combinatie met het Cool & Media-pakket) zorgt voor optimale ondersteuning bij het achteruitrijden of inparkeren, en is elegant in het smart logo aan de achterzijde geïntegreerd. Zodra de achteruit is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera op het grote multi-touch display van het smart Media-System weergegeven. Hierbij zorgen dynamische hulplijnen ervoor dat er optimaal kan worden gemanoeuvreerd. De parkeerhulp achteraan (als optie verkrijgbaar) geeft hoorbare waarschuwingssignalen als je bij het inparkeren de auto achter je te dicht nadert. Je kunt natuurlijk altijd op je eigen inschattingsvermogen vertrouwen, maar voorkomen lijkt ons toch altijd beter dan genezen. Of niet soms?

16 Connectiviteit Voor innovatie, informatie, intonatie en applicatie. De perfecte verbinding van uw smartphone met uw smart: geniet van meer vrijheid bij het autorijden en laat uw twee mobiele begeleiders het eens worden. Het smart Audio-System 1 kan u gemakkelijk via Bluetooth en USB met uw smartphone verbinden. En de Android Auto App 2 koppelt bovendien uw smartphone aan het smart Media-System 3. De beide varianten hebben echter dit gemeen: dankzij intelligente spraakbediening met de Push-to-talk button houdt u tijdens het rijden alles in de hand vooral het stuurwiel. Voor Android, voor uw auto, voor alles. Met de Android Auto App 2 worden uw Android-smartphone en het smart Media-System een volmaakte eenheid. Eenmaal via USB en Bluetooth verbonden scheidt niets u nog van muziek, navigatie en communicatie. Want via de app heeft u met uw smart Media-System toegang tot de functies van uw smartphone. Dat klinkt niet alleen eenvoudig, maar ziet er ook zo uit. Want een vereenvoudigde weergave van de apps van uw smartphone maakt de bediening met de toetsen van het smart Media-System en op het stuurwiel bijzonder intuïtief en veilig. Op dezelfde manier, maar even eenvoudig werkt de verbinding overigens ook via de MirrorLink -app 4. Muziek Communicatie Spraakbediening met een druk op de knop met Push to talk: wanneer uw smartphone met uw smart verbonden is, valt er niet veel meer te doen maar wel heel wat te zeggen. Siri, Google now, Cortana of Samsung S-Voice: met slechts een druk op de Push-to-talk button rechts op het multifunctionele stuurwiel wordt de spraakbediening geactiveerd en worden uw wensen bevel. Zo kan u zich tijdens het rijden met Google Maps naar een nieuwe bestemming laten leiden, sms-berichtjes versturen of laten voorlezen, uw lievelingsnummer uit een playlist aanvragen en nog veel meer doen of eigenlijk zeggen. Navigatie 1 Standaard in combinatie met Cool & Audio-pakket. 2 Standaard in combinatie met Cool & Media-pakket. 3 Informatie over compatibele smartphones op android.com/auto. 4 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com.

17 For Veiligheid being safe, secure, steady & sure >> Veiligheid, geconcentreerd in een compacte ruimte. De tridion veiligheidskooi zorgt er samen met hypermoderne passieve en actieve veiligheidssystemen voor dat alle inzittenden op de best mogelijke wijze worden beschermd. Zodat je onderweg zorgeloos kunt genieten van al het rijplezier.

18 Voor veiligheid, stabiliteit, compactheid en betrouwbaarheid. De tridion veiligheidskooi vormt de kern van het veiligheidsconcept van smart. Deze kooi is op strategische plekken met staal verstevigd om zo maximale stabiliteit, stijfheid en weerstand te kunnen garanderen. Daarnaast zorgen de langs- en dwarsdragers voor een gelijkmatige verdeling van de energie die vrijkomt bij een botsing. Veiligheid 34 35

19 Veiligheid Voor voorzichtig, omzichtig, goed zicht en vergezichten. Der smart forfour is uitgerust met tal van moderne veiligheidssystemen: bijvoorbeeld met de als optie verkrijgbare Actieve remassistent, een innovatieve technologie uit de hogere voertuigklassen. Bovendien behoren onder andere vijf airbags, gordelspanners ook op de achterbank, abs en esp en een standaard zijwindassistent. De afstandsregeling en een spoorassistent zijn bovendien als optie verkrijgbaar. Airbags De inzittenden van een smart forfour worden door vijf airbags beschermd: dit zijn een airbag en een head/thorax airbag voor zowel de bestuurder als de passagier vooraan, alsook een knieairbag voor de bestuurder. Spoorassistent De als optie leverbare spoorassistent is actief vanaf 70 km/u en houdt het wegdek in de gaten met behulp van een camera. Zodra onbedoeld een rijstrook wordt verlaten, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zichtbaar signaal in het combi-instrument. Zijwindassistent Vooral bij hogere snelheden kunnen plotselinge windvlagen hachelijke situaties veroorzaken. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er vervolgens met gerichte remingrepen op afzonderlijke wielen voor dat er minder tegenstuur moet worden gegeven. Actieve remassistent 1 De als optie verkrijgbare Actieve remassistent wijst vanaf een snelheid van 30 km/u met een waarschuwingssignaal op met radartechniek gedetecteerd gevaar voor een botsing met een voorligger. Als de bestuurder ondanks het waarschuwingssignaal niet remt of uitwijkt, wordt autonoom licht afgeremd. Reageert de bestuurder door te remmen, dan wordt hij bij zijn noodstop ondersteund. Zo kan het actieve remhulpsysteem ertoe bijdragen ongevallen met voorliggers te voorkomen of de eventuele gevolgen van een ongeval te milderen. 1 In combinatie met BRABUS Style alleen verkrijgbaar met mistlampen of LED & Sensor-pakket.

20 For him & her & him & you Standaarduitrusting & uitvoeringen >> De stad zit vol met karakter. Er is dan ook voor iedereen wel een perfecte smart forfour te vinden. Naast de standaarduitrusting is de smart forfour leverbaar in drie individuele uitvoeringen die net zo veelzijdig, modern en innovatief zijn als het leven in de stad zelf. Zoek je favoriet uit en voeg daaraan helemaal zoals je zelf wilt uitrustingspakketten en opties toe voor meer design, comfort en functionaliteit.

21 Standaarduitrusting & uitvoeringen Standaarduitrusting. De standaarduitrusting van de smart forfour steekt al vol ideeën, die de intel ligente vierzitter in de verf zetten en overtuigt met vele veiligheidsfuncties zoals een zijwindassistent of een snelheidsregelsysteem met begrenzer. Daar komen dan nog comfortabele oplossingen bij die het leven van alledag nog zorgelozer maken. Wie dus graag alles ongecompliceerd doet, stapt hier in en ontdekt hoeveel zin en plezier een compacte vierzitter kan bezorgen. Uitrustingskenmerken. Exterieur > Vol dak in tridion kleur > tridion veiligheidskooi in black > Koetswerk in unilak black of white > 38,1 cm (15") stalen velgen met wieldoppen > 85 -achterdeuren > Zijruiten achter manueel uitzetbaar > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten Interieur/Techniek > Dashboard en centrale deurvakken in zwart generfd en interieuraccentdelen in wit > Bekleding in stof zwart > Driespaaks stuurwiel > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boord computer > Snelheidsregelsysteem met begrenzer (variabele snelheids begrenzing) > Versnellingshendelknop generfd (zwart) > Middenconsole met dubbele bekerhouder vooraan, bekerhouder achteraan > Elektrische ruiten > Handschoenkastje open > Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (leuning volledig klapbaar) > Neerklapbare leuning achterbank, niet gedeeld Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk optionele uitrustingen te zien.

22 Standaarduitrusting & uitvoeringen passion. Zelfbewust, extravagant, modern. Aan de buitenzijde vallen de in zilver gelakte 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 8-spakendesign meteen op. Eén blik door de ruiten verraadt onmiddellijk dat het in drie kleuren uitgevoerde interieur van de smart forfour passion puur zelfbewustzijn uitstraalt. Uitrustingskenmerken. Exterieur > Gesloten dak in tridion kleur > tridion veiligheidskooi in black > Buitenspiegelkappen in tridion kleur 1 en radiatorrooster in black > Deurgrepen gelakt > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 8-spakendesign, zilver gelakt Interieur > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5") tft-kleurendisplay > Versnellingspook in leder > Middenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder > Elektrische ruiten met comfortbediening en inklembeveiliging > Bagageruimteverlichting > Rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld > Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurdersen passagierszetel > Dashboard en centrale deurvakken in oranje stof, accentdelen in zwart/grijs en zetels met stoffen bekleding in zwart/oranje met siernaden in oranje > Of: Dashboard en centrale deurvakken in zwarte stof, accentdelen in wit en zetels met stoffen bekleding in zwart/wit met siernaden in wit > Of: Dashboard en centrale deurvakken in zwarte stof, accentdelen in zwart/grijs en zetels met stoffen bekleding in zwart met siernaden in grijs Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk optionele uitrustingen te zien. 1 Buitenspiegelkappen generfd (zwart) in combinatie met tridion in black.

23 Standaarduitrusting & uitvoeringen Uitrustingskenmerken. Exterieur > Gesloten dak in tridion kleur > tridion veiligheidskooi in black > Buitenspiegelbehuizingen in tridion kleur en radiatorrooster in black > Deurgrepen gelakt > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 4-spakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid perfect. Sportief, elegant. De smart forfour perfect ziet er op de parkeerplaats voor de fitnessstudio al even goed uit als voor een sterrenrestaurant. De tridion veiligheidskooi in black in combinatie met de sportieve 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in bicolor maken op het eerste gezicht een al even krachtige als smaakvolle indruk. In het interieur tref je een perfect afgestemde kleurencombinatie in zwart, bruin en grijs aan, en details zoals de lederen schakelpook. Interieur > 3-spaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5") tft-kleurendisplay > Versnellingspook in leder > Middenconsole met lade en dubbele bekerhouder > Elektrische ruiten met comfortbediening en inklembeveiliging > Verlichting in de koffer > Rugleuning van de achterbank neerklapbaar, 50:50 gedeeld > Pompadourtas aan rugleuning van bestuurders- en passagierszetel > Dashboard en centrale deurvakken in bruine stof, accentdelen in zwart, glanzend, verluchtingsopeningen in grijs en zetels met bekleding in imitatieleder/stof zwart/bruin met siernaden in bruin > Universele vooruitrusting voor smart accessoires tegen de rugleuningen van de voorzetels SSP: neue Ausstattungslinie Post: Hintergrund einziehen Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk optionele uitrustingen te zien.

24 Standaarduitrusting & uitvoeringen prime. Stijlvol, tijdloos, chique. De in zwart 1 gelakte en glansgedraaide 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign kenmerken de klassieke look van de smart forfour prime. De met zwart leder beklede zetels met grijze siernaden en zetelverwarming zorgen voor een luxueuze uitstraling van het interieur en bewijzen de klasse van het voertuig. Uitrustingskenmerken. Exterieur > Gesloten dak in tridion kleur > tridion veiligheidskooi in black > Buitenspiegelkappen in tridion kleur en radiatorrooster in black > Deurgrepen gelakt > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaken design, zwart gelakt en glansgedraaid Interieur > Dashboard en centrale deurvakken in stof zwart, interieuraccentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in zwart leder met contrastsiernaden in grijs > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier vooraan > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5") tft-kleurendisplay > Versnellingspook in leder > Middenconsole met schuiflade en dubbele beker houder > Elektrische ruiten met comfortbediening en inklembeveiliging > Universele vooruitrusting voor smart accesoires > Bagageruimteverlichting > Rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld > Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurdersen passagierszetel Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk optionele uitrustingen te zien.

25 Standaarduitrusting & uitvoeringen BRABUS Style. Sportief en exclusief. Dat ietsje extra is soms moeilijk te benoemen. Maar niet bij de smart forfour BRABUS Style. De frontspoiler, achterdiffusor en een tot 10 mm verlaagd sportonderstel verlenen hem een duidelijk sportievere uitstraling. In het interieur zorgen de edele materialen en een hoogwaardige look voor een exclusief comfort. Interieur > BRABUS dashboard in lederlook/stof zwart > BRABUS multifunctioneel 3-spaaks sportstuur in nappaleder met spijl in antraciet en specifieke siernaden in grijs > Schakelhendels aan het stuurwiel 2 > BRABUS sportzetels met bekleding in geperforeerd nappaleder/zwart leder met specifieke siernaden in grijs > BRABUS versnellingspook in leder > BRABUS handremgreep in leder > Sportpedalen in geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen > Panoramadak Exterieur > BRABUS sportonderstel, 10 mm verlaagd > 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen in grijs mat gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 (R90) > 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen in grijs, glansgedraaid en mat gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 (R81) 1 > BRABUS achterschort in koetswerkkleur met matgrijze achterdiffusor > BRABUS frontspoiler in koetswerkkleur > BRABUS Style opschrift in de B-stijl Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk optionele uitrustingen te zien. 1 Als optie verkrijgbaar. 2 Enkel verkrijgbaar in combinatie met twinamic.

26 Uitrustingspakketten & opties Sleek-Style-pakket. 1 U ziet er niet alleen voor het fitnesscentrum sportief uit met dit pakket wordt uw smart fortwo een sportieve stadsauto. Voor een rondom dynamische indruk, zowel aan de buitenkant als binnenin. > 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen in 8-Y-spakendesign, zwart gelakt, met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R 16 achter (R95) > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Multifunctioneel driespaaks sportstuur in leder en met siernaden in grijs (in combinatie met twinamic 6-versnellingsbak met dubbele koppeling inclusief schakelhendels) > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Sleek-Style-pakket (R95) Urban-Style-pakket. 2 Naast de sportieve basis van het Sleek-Style-pakket (sportonderstel, uitlaatsierstuk, multifunctioneel sportstuur, sportpedalen) kan u kiezen voor het Urban- Style-pakket met dynamische wielkastbekledingen en elegante tweekleurige lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign. > 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R91) > Wielkastomranding in zwart met smart opschrift Voor meer mogelijkheden. Met het optionele Sleek-Style-pakket en Urban-Style-pakket zet u grotere en sportievere lichtmetalen velgen onder uw smart en rust u hem uit met een verlaagd onderstel. In het interieur zorgen het multifunctionele sportstuur en de sportpedalen voor een extra dynamische look. Het karakter van het Sleek-Style-pakket wordt bepaald door de lichtmetalen velgen in 8-Y-spakendesign. Het Urban-Style-pakket onderscheidt zich van het Sleek-Style-pakket door de combinatie van een zwarte wielkastbekleding met smart opschrift en de lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign. Urban-Style-pakket (R91) 1 Niet in combinatie met BRABUS Style of Urban-Style-pakket. 2 Niet in combinatie met BRABUS Style of Sleek-Style-pakket.

27 Uitrustingspakketten & opties Cool & Media-pakket. Een pakket met amusementswaarde: 17,8 cm (7") multitouch display, spraakbediening, navigatie systeem en veelvuldige aansluitmogelijkheden voor draagbare toestellen zoals smartphone, SD-kaart of usb-stick. Ook vrij cool: de automatische aircon ditioning. > smart Media-System met 17,8 cm (7") multi-touch display, aux-/usb-interface in middenconsole, spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, audiostreaming voor muzieko verdracht, MirrorLink 1, Android Auto 2, smartphonespraakbediening, navigatiesysteem met kaarten voor heel Europa incl. 3 jaar TomTom LIVE services 3 > Automatische airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve koolstoffilter Het JBL Soundsystem 4 incl. 8-kanaals DSPversterker met een vermogen van 320 W tovert je smart forfour om in een kleine concertzaal. Elf hoogvermogen-luidsprekers zorgen voor een kristalheldere sound die van alle kanten komt. De eenvoudig en indien nodig zonder gereedschap uitneembare subwoofer in de bagageruimte zorgt bovendien voor vette basgeluiden en de juiste portie kriebels. Cool & Audio-pakket. Muziek, maestro! speel je favoriete muziek via usbstick of mp3-speler of stream je audio-bestanden heel eenvoudig via Bluetooth. En dat bij altijd aangename temperaturen. > smart Audio-System met aux-/usb-interface, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, smartphone-spraakbediening, audiostreaming voor muziekoverdracht en voor de connectie met de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 5 ) > Automatische airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve koolstoffilter 4 1 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com. 2 Overzicht verkrijgbare apps op android.com 3 3 jaar, kan na deze periode tegen betaling worden verlengd. 4 Niet in combinatie met standaarduitrusting. 5 Voor bepaalde Android smartphones; voor compatibiliteit zie smart.com/connect.

28 Uitrustingspakketten & opties Comfort-pakket. LED & Sensor-pakket. Zorgt voor mooie ogen: De koplampen met welcome-functie begroeten u zodra u u smart ontgrendelt. De led-dagrijlichten (als led-lichtstroken uitgevoerd) en de eveneens in led-techniek uitgevoerde achterlichten begeleiden u met maximale opmerkzaamheid de hele dag door. De mistlampen met statische bochtverlichting verlichten de bocht nog meer wanneer u bij minder dan 40 km/u de richtingaanwijzer gebruikt. Als het dan eens vochtig en/of donker zou worden, hebt u met de licht- en regensensor altijd een waakzame begeleider aan boord. Maak het uzelf gemakkelijk en wel in meerdere opzichten. De in de hoogte verstelbare bestuurderszetel en het eveneens in de hoogte verstelbare stuurwiel passen zich bij het Comfort-pakket optimaal aan uw grootte aan. > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Verstelling rugleuning met one-touch-functie voor bestuurder en passagier vooraan > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar > Veiligheidsgordel in hoogte verstelbaar voor bestuurder en passagier vooraan > Gordelgeleider op de bestuurderszetel > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Mistlampen met statische bochtverlichting > Licht- en regensensor Opberg-pakket (standaard voor passion, prime en perfect). Schept veel plaats: met het Opberg-pakket bergt u al uw spulletjes snel, veilig en ordelijk op in het handschoenkastje, het opbergnet of op de passagierszetel vooraan. > Handschoenkastje afsluitbaar > Opbergnet aan de middenconsole in de beenruimte van de passagier vooraan > De veiligheidsgordel om voorwerpen op de passagierszetel vast te zetten

29 Voor een lichter karakter. Lichtmetalen velgen, die alleen de keuze moeilijk maken: de vormgeving en kleuren zorgen voor optische highlights van sportief tot elegant. Zilver, zwart of tweekleurig de buitengewone look van de velgen past perfect bij het design van de smart forfour. 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen (R32) in 4-spakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 Uitrustingspakketten & opties ,1 cm (15") lichtmetalen velgen (R87) in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen (R88) in 8-spakendesign in zilver gelakt, banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen (R91) 1 in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen (R95) 1 in 8-Y-spakendesign in zwart gelakt, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen (R90) 2 in matgrijs gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen (R81) 2 in grijs, glansgedraaid en mat gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 1 Enkel in combinatie met het Urban-Style-pakket of Sleek-Style-pakket. 2 Enkel in combinatie met BRABUS Style.

30 >> Voor meer zon. De optionele dakvarianten van de smart forfour staan open voor iedere zonnestraal. Of je nu van het mooie weer wil genieten door het grote panoramadak of liever meteen met open vouwdak wil rijden een royaal gevoel van ruimte met veel licht bieden beide. Uitrustingspakketten & opties Met het grote panoramadak met geïntegreerde zonwering heb je ook naar boven het beste zicht. Zo kan je ook met een vast dak boven het hoofd genieten van een vrij zicht naar de hemel. Met het elektrische vouwdak heb je altijd zoveel zomer aan boord als je wil. Met een druk op de knop opent en sluit het zich traploos in ca. 10 seconden bij snelheden tot 100 km/u.

31 Voor meer comfort en functionaliteit. Maak het leven van alledag toch gewoon nog een beetje aangenamer: bijvoorbeeld met de sfeerverlichting, die onderweg voor een goed gevoel zorgt. Of, bijzonder comfortabel: de readyspace zetels achterin, waarmee u in een handomdraai meer plaats schept om grotere voorwerpen te vervoeren. Uitrustingspakketten & opties Als optie afzonderlijk verkrijgbaar > readyspace zetels achter met uitneembare cargobox, rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand (afb. 1) > Afsluitbaar handschoenkastje 1 (afb. 2) > JBL Soundsystem incl. 8-kanaals DSP-versterker met een totaal vermogen van 320 W in combinatie met 12 krachtige luidsprekers inclusief uitneembare subwoofer in de bagageruimte (afb. 3) > Achteruitrijcamera (afb. 4) > Opklapbare centrale armsteun (niet afgebeeld) > Tablethouder voor ipad Air 2 (afb. 5) > smart Audio-System met aux-/usbinterface, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, smartphonespraakbediening en audiostreaming voor muziekoverdracht > Digitale radio voor de standaards DAB, DAB+ en DMB (niet afgebeeld) > Bijkomend instrument met cockpitklok en toerenteller (afb. 1) > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de deuren, voetruimte van bestuurder en passagier vooraan, handschoenkastje en middenconsole (afb. 2) > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier vooraan 3 (afb. 3) > Bagageafdekking met opbergnet in bagageruimte (Belgische standaard) (niet afgebeeld) > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar (niet afgebeeld) > Warmtewerend donker getint glas voor achterruit en zijruiten achteraan (afb. 4) > Achteruitkijkspiegel, automatisch dimmend (afb. 5) Voor passion, perfect, prime enkel verkrijgbaar in combinatie met het Opberg-pakket. Bij standaarduitrusting verkrijgbaar als optie. 2 Incl. vooruitrusting, niet in combinatie met universele vooruitrusting voor smart accessoires. 5 3 Standaard bij uitvoering prime en BRABUS Style.

32 Kleuren Koetswerk in cool silver, tridion in black en radiatorrooster in black. Voor meer afwisseling. De kleurencombinaties bij de smart forfour zijn net zo veelvuldig als het leven in de stad zelf. Kies hierbij uit een groot assortiment aan koetswerkkleuren, kleuren voor de tridion veiligheidskooi en het radiatorrooster. De kleur van het radiator rooster kan best overeenstemmen met die van het koetswerk of de tridion veiligheidskooi dan ziet je smart forfour er bijzonder goed uit. Door te kiezen voor een van de exclusieve lichtmetalen velgen kan je je smart forfour wel heel uniek maken.. Koetswerk in lava orange, tridion in white en radiatorrooster in white. Koetswerk in autumn brown, tridion in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in white, tridion in cadmium red en radiatorrooster in white. Koetswerk in midnight blue, tridion in graphite grey en radiatorrooster in graphite grey. Koetswerk in black, tridion in cool silver en radiatorrooster in cool silver. Koetswerk in graphite grey, tridion in lava orange en radiatorrooster in cool silver. Koetswerk in cadmium red, tridion in black en radiatorrooster in cadmium red. Koetswerk in black-to-yellow, tridion in black en radiatorrooster in black-to-yellow.

33 Voor rijden zonder zorgen: Service en road assistance. Om na de aankoop zo lang mogelijk plezier aan je smart te blijven beleven, moet je kunnen vertrouwen op een professionele service op maat bij jouw smart servicepartner. Vertrouw op de experts die iedere schroef van jouw smart van binnen en van buiten kennen. Rondom jouw smart smart servicecontracten Veilig en zonder zorgen onderweg met je nieuwe auto: op deze manier heb je totaal geen omkij ken naar extra werkplaatskosten, omdat onvoorziene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden of de vervanging van slijtageonder delen, afhankelijk van het soort afgesloten contract, al gedekt zijn. En dat loont: met optimale zekerheid voor jouw voertuig, een voertuig dat tiptop in orde is en een lang waardebehoud. Naargelang jouw vereisten en financiële mogelijkheden heb je de keuze tussen: > de garantieverlenging met het dienstencontract Advance > het onderhoudspakket met het dienstencontract Compact > het onderhouds- en slijtagepakket met het dienstencontract Compact Plus en het Allround-pakket met dienstencontract Excellent smart road assistance De mobiliteitsgarantie is inbegrepen bij de aankoop van je smart - en wordt bij elke onderhoudsbeurt die bij een erkende smart servicepartner is uitgevoerd, vernieuwd tot aan de volgende onderhoudsbeurt - tot maximaal 30 jaar na de eerste inschrijving. Profiteer bijna overal in Europa van competente en onmiddellijke hulp in geval van pech, bij een ongeval, bij vandalisme of kleine tegenspoed. Indien nodig wordt je voertuig naar de dichtstbij gelegen erkende smart servicepartner gesleept. Om ervoor te zorgen dat je toch mobiel blijft, kan je rekenen op een vervang wagen. Als alternatief kan je je rit met een taxi, trein of vliegtuig voortzetten mogelijke overnachtingskosten inbegrepen. Voor oplossingen op maat: Financial Services. Met een smart blijf je altijd in beweging ook bij de financiering. Zo neem je met onze leasing-, financierings- en verzekeringsproducten snel en slim plaats achter het stuur van jouw smart. En dat tegen aantrekkelijke voorwaarden, die volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Jouw smart concessiehouder geeft je graag advies. Financiering Je wilt je smart met individueel op jouw behoeften toegespitste termijnen financieren? Geen enkel probleem. Spreek met je smart concessiehouder over de mogelijkheden die smart in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services biedt. Ook bij de financiering geniet je overigens van een grote flexibiliteit, tot zelfs de vraag of je je smart op het einde van de looptijd wilt behouden of wilt inruilen voor een nieuwe. Lease Altijd met een nieuwe auto rijden en daarbij financieel flexibel blijven een smart leasen, is een goed idee. Je betaalt hierbij alleen voor het gebruik en profiteert daardoor van lage maandtarieven. Wij informeren je graag over onze producten, die je niet alleen financiële speelruimte laten maar je ook volledig beschermen door ons omvangrijke verzekeringsaanbod. Service24h Goed om weten dat smart bijna overal in Europa, de klok rond, 365 dagen per jaar voor jou bereikbaar is. Indien je hulp nodig hebt, kan je ons Customer Assistance Center altijd op het volgende gratis nummer bereiken: Gesprekskosten afhankelijk van provider.

34 Voor interieur, exterieur en rondom. Met de originele smart accessoires (verkrijgbaar bij uw smart concessiehouder) bent u later ook op alles voorbereid. Bijvoorbeeld op kleine passagiers of een grote cinema achteraan. Vraag simpelweg advies in uw smart center. Rondom uw smart Sleutelhanger karabijnhaak Geanodiseerd aluminium/ roestvrij staal/polyester, lengte ca. 11 cm. Groen/zwart (B ) Oranje/zwart (B ) Blauw/zwart (B ) Bagagenet Beperkt het verschuiven van lichte vrachten. Strandhanddoek in smart design. (B ) Style & Travel Equipment met directe adapter Een product naar keuze houder voor tablet-pc, kleerhanger of ActionCam-houder wordt met de directe adapter heel eenvoudig op de schachtvooruitrusting van uw zetel aangesloten. Voor een urban lifestyle: de smart collection. Polshorloge Roestvrijstalen kast met zwarte PVD-laag en kalfslederen band. Waterdicht tot 5 ATM. (B ) Ventieldoppen, 4-delige set Beschermen de ventielen tegen vuil. Kofferkuip, vlak Waterdicht en slipvast. Beschermt de koffer tegen vocht, vuil en slijtage. Werkt heel aanstekelijk. De smart collection is de perfecte aanvulling op uw smart forfour. Net als de uitvoeringen passion, perfect en prime zijn alle producten uit de smart collection gemaakt op maat van echte karakters. Ontdek kleding, nuttige en praktische items voor elke dag en bijna elke situatie op Kinderzitje KIDFIX XP Voor kinderen tot ca. 12 jaar (36 kg). Indien nodig kan de rugleuning worden afgenomen om de KIDFIX XP als hogere zitting te gebruiken. Ripsvloermatten Duurzaam, extreem resistent naaldvliestapijt, met opgestikt smart opschrift. Flatbrim pet in zwart/oranje. In grootte verstelbaar. (B ) Poloshirt met dubbele laag -effect met oranjekleurige mesh aan mouwen en zoomrand. (B ) Meer informatie over onze accessoires vindt u in de huidige brochure met originele accessoires van smart.

35 Voor meer overzicht. Uitvoeringen & technische gegevens Standaarduitrusting Uitrustingspakketten Exterieur > tridion veiligheidskooi in black > Kunststof dak in tridion kleur > Koetswerk in unilak black of white > Buitenspiegels generfd (zwart) > Radiatorroosterbekleding generfd (zwart) > 38,1 cm (15") stalen velgen met sierdeksels, met banden 165/65 R 15 voor en 185/60 R 15 achter > Zomerbanden > 85 -achterdeuren > Deurgrepen generfd (zwart) > Zijruiten achter uitzetbaar > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten > Derde led-remlicht > Richtingaanwijzers in wit Interieur > Dashboard en centrale deurvakken generfd (zwart) en accentdelen in wit > Zetelbekleding in stof zwart > Achterbank ongedeeld met neerklapbare rugleuning > Driespaaks stuurwiel > Versnellingspook generfd (zwart) > Middenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkele bekerhouder achter > Deurgrepen interieur generfd (zwart) > Opbergvakken in de deuren voor en achter > Handschoenkastje afsluitbaar > Interieurverlichting voor en achter > Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) > Sjorpunten in bagageruimte > Zonneklep voor bestuurder (met parkeerkaarthouder) en passagier vooraan Functionaliteit en elektrische systemen > Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing > Buitenspiegels handmatig instelbaar > Elektrische ruiten > Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie > Achterruitwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie > Achterruit verwarmd > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Koplamphoogteregeling handmatig > Richtingaanwijzers met comfort-tipschakeling > Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering > 12 V-stekkerdoos met afdekpaneel in middenconsole Techniek > Elektrische stuurbekrachtiging > Handgeschakelde vijfversnellingsbak > Start-stopsysteem > Brandstoftank (35 liter) Veiligheid en hulpsystemen > esp elektronisch stabiliteitsprogramma > Antiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling > Zijwindassistent > Wegrijhulp op hellingen > Bandenspanningscontrole > tridion veiligheidskooi > Cruisecontrol met begrenzer (variabele snelheidsbegrenzing) > Airbags voor bestuurder en passagier vooraan > Zijdelingse airbags voor bestuurder en passagier vooraan (gecombineerde hoofd-/thoraxairbag) > Knieairbag voor bestuurder > Driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer > Gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en passagier vooraan > Statusweergave gordels achter in dakconsole > i-size-bevestiging voor kinderzitje achter > Manuele airbaguitschakeling op passagierszetel vooraan > Crashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie > drive lock - automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, perfect, prime en BRABUS Style Sleek-Style-pakket 1 > 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen in 8-Y-spakendesign in zwart gelakt, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R95, als optie ook met lichtmetalen velgen R91) > 10 mm verlaagd sportonderstel > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder met siernaden in grijs (in combinatie met twinamic 6-versnellingsbak met dubbele koppeling inclusief schakelhendels) > Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Urban-Style-pakket 2 > Zoals het Sleek-Style-pakket, met afwijkende kenmerken: > Wielkastomranding met smart logo > 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R91, als optie ook met lichtmetalen velgen R95) LED & Sensor-pakket > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten > Mistlampen met statische bochtverlichting > Licht- en regensensor Cool & Media-Pakket 3 > smart Media-System met 17,8 cm (7") capacitief multi-touch display, aux-/usb-/sd-interface (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, audiostreaming voor muziekoverdracht, MirrorLink 4, Android Auto 5, smartphonespraakbediening, navigatie met kaarten voor heel Europa incl. 3 jaar TomTom LIVE Services 6 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Opberg-pakket (standaard bij passion, prime en perfect) > Handschoenkastje afsluitbaar > Opbergnet aan de middenconsole in de beenruimte van de passagier vooraan > Veiligheidsgordel om voorwerpen op de passagierszetel vast te zetten Uitrustingspakketten leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, perfect, prime en BRABUS Style Cool & Audio-pakket > smart Audio-System met aux-/usb-interface, Bluetooth -interface met handenvrije installatie, smartphone-spraakbediening en audiostreaming voor muziekoverdracht > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve koolstoffilter Comfort-pakket > Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar > Verstelling rugleuning met one-touch-functie voor bestuurder en passagier vooraan > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar > Veiligheidsgordel in hoogte verstelbaar voor bestuurder en passagier vooraan > Gordelgeleider op de bestuurderszetel 1 Niet in combinatie met BRABUS Style of Urban-Style-pakket. 2 Niet in combinatie met BRABUS Style of Sleek-Style-pakket. 3 Enkel in combinatie met elektrisch verstelbare buitenspiegels. 4 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com. 5 Overzicht beschikbare apps op android.com. 6 3 jaar, kan na deze periode individueel worden verlengd.

36 Uitvoeringen & technische gegevens Uitrustingskenmerken voor passion, perfect, prime en BRABUS Style 1 Exterieur > Buitenspiegelkappen in tridion kleur 2 > Deurgrepen gelakt 3 > Radiatorroosterbekleding in black > Lichtmetalen velgen Interieur > Dashboard en centrale deurvakken in stof 4 of lederlook/stof 5 > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Versnellingshendelknop in leder > Middenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder voor, enkele bekerhouder achter > Deurgrepen interieur in chroom mat > Make-upspiegel in zonneklep voor bestuurder (en met parkeerkaarthouder) en passagier vooraan > Leeslampje voor bestuurder en passagier vooraan > Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurdersen passagierszetel > Bagageruimteverlichting > Rugleuningen achterbank neerklapbaar, 50:50 gedeeld Functionaliteit en elektrische systemen > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5") tft-kleurendisplay en boordcomputer > Onderhoudspaneel afsluitbaar > Elektrische ruiten inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging > Klapsleutel met afstandsbediening, tweede sleutel met vaste baard passion perfect prime BRABUS Style Exterieur > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 8-spakendesign in zilver gelakt, banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R88) Interieur > Dashboard en centrale deurvakken in stof oranje, accentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in stof zwart/oranje met oranje siernaden > Dashboard en centrale deurvakken in stof zwart, accentdelen in wit en zetelbekleding in stof zwart/wit met witte siernaden > Dashboard en centrale deurvakken in stof zwart, accentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in stof zwart/zwart met grijze siernaden Exterieur > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 4-spakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15 achter 185/60 R 15 (R32) Interieur > Dashboard en centrale deurvakken in stof bruin, accentdelen in zwart, glanzend, verluchtingsopeningen in grijs en zetelbekleding in lederlook/stof zwart/bruin met bruine siernaden Functionaliteit en elektrische systemen > Universele vooruitrusting voor smart accessoires aan de rugleuningen van de voorzetels Exterieur > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R87) Interieur > Dashboard en centrale deurvakken in stof zwart, accentdelen in zwart/grijs en zetelbekleding in zwart leder met grijze siernaden Functionaliteit en elektrische systemen > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier vooraan > Universele vooruitrusting voor smart accessoires aan de rugleuningen van de voorzetels Exterieur > BRABUS sportonderstel, 10 mm verlaagd > 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen in matgrijs gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 (R90) > 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen in grijs, glansgedraaid en mat gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 (R81) 6 > BRABUS achterschort in koetswerkkleur met matgrijze achterdiffusor > BRABUS frontspoiler in koetswerkkleur > BRABUS Style opschrift in de B-stijl Interieur > BRABUS dashboard in lederlook/stof zwart > BRABUS multifunctioneel sportstuur met 3-spaaks design in nappaleder met spijl in antraciet en specifieke siernaden in grijs > Schakelhendels aan het stuurwiel 7 > BRABUS sportzetels met bekleding in geperforeerd nappaleder/zwart leder met specifieke siernaden in grijs > BRABUS versnellingspook in leder > BRABUS handremgreep in leder > Sportpedalen in geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen > Panoramadak 1 Verschillend van de kenmerken van de standaarduitrusting. 2 Buitenspiegelkappen generfd (zwart) in combinatie met passion en tridion in black. 3 Portiergrepen generfd (zwart) in combinatie met passion en koetswerk in black. 4 Voor passion, perfect en prime verkrijgbaar. 5 Voor BRABUS Style verkrijgbaar. 6 Als optie verkrijgbaar. 7 Enkel verkrijgbaar in combinatie met twinamic.

37 Uitvoeringen & technische gegevens Opties Exterieur > Vouwdak in stof elektrisch 1 > Panoramadak met geïntegreerd zonnescherm 1 > Warmtewerend, donkergetint glas voor zijruiten achter en achterruit > Koetswerk in black-to-yellow (metallic), cadmium red (metallic), cool silver (metallic), graphite grey (metallic), autumn brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic) > tridion veiligheidskooi in white, cool silver (metallic), cadmium red (metallic), graphite grey (metallic), lava orange (metallic) > Radiatorrooster in black 2, 3, white 3, 4, cool silver (metallic) 3, 4, graphite grey (metallic) 3, 4, black-to-yellow (metallic) 3, 5, cadmium red (metallic) 3, 4 > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 4-spakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R32) > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R87) > 38,1 cm (15") lichtmetalen velgen in 8-spakendesign in zilver gelakt, met banden voor 165/65 R 15, achter 185/60 R 15 (R88) > 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign in zwart gelakt en glansgedraaid, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R91) 6 > 40,6 cm (16") lichtmetalen velgen in 8-Y-spakendesign in zwart gelakt, met banden voor 185/50 R 16, achter 205/45 R 16 (R95) 7 > 43,2 cm (17") BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen in grijs, glansgedraaid en mat gelakt met banden voor 185/45 R 17, achter 205/40 R 17 (R81) 8 > Vierseizoenenbanden in plaats van zomerbanden 9 > Sierdoppen (R83) 7 > Wielkastomranding met smart opschrift 6 > Mistlampen Interieur > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de deuren, 3, 10 voetruimte, middenconsole en het handschoenkastje > Zetelbekleding in lederlook zwart 11 > readyspace zetels achter met uitneembare cargobox, rugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld en cargostand 3 > Middenconsole met schuiflade en opklapbare centrale armsteun vooraan, dubbele bekerhouder voor, enkele bekerhouder achter 3 11, 12 > Afsluitbaar handschoenkastje > Bagageruimteafdekking > Vloermatten velours (zwart) > Opbergnet in bagageruimte > Automatisch dimmende binnenspiegel Functionaliteit en elektrische systemen > Cockpitklok en toerenteller > Zetelverwarming voor bestuurder en passagier vooraan > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar > Asbak en sigarettenaansteker Techniek > 6-versnellingsbak met dubbele koppeling twinamic > Brandstoftank (35 liter) (Belgische standaard) Veiligheid en hulpsystemen > Actieve remassistent 13 > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen 14 > Parkeerhulp achteraan met akoestische waarschuwing > Achteruitrijcamera 15 > Diefstalalarminstallatie met bewaking deuren en onderhoudspaneel > Pechset met compressor en bandenreparatieset > EHBO-set (Belgische standaard) > Gevarendriehoek (Belgische standaard) Infotainment, navigatie en communicatie > Digitale radio voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 16 > Radiovooruitrusting met 2 luidsprekers, antenne en 1-DIN-vak 17 > JBL Soundsystem inclusief 8-kanaals DSP-versterker met een gezamenlijk vermogen van 320 W, 12 krachtige luidsprekers 3, 18 inclusief uitneembare subwoofers in de bagageruimte > smart Audio-System met aux-/usb-interface, Bluetooth - interface met handenvrije installatie en audiostreaming voor muziekoverdracht 3, 19 > Tablethouder voor ipad Air 1 Incl. greep voor passagier vooraan en brillenvak voor bestuurder. 2 Standaard in combinatie met diefstalalarminstallatie. 3 Niet in combinatie met standaarduitrusting. 4 Enkel in combinatie met dezelfde kleur voor het koetswerk of de tridion veiligheidskooi. 5 Enkel in combinatie met dezelfde koetswerkkleur. 6 Standaard in combinatie met het Urban-Style-pakket. 7 Standaard in combinatie met het Sleek-Style-pakket. 8 Enkel in combinatie met BRABUS Style. 9 Niet in combinatie met lichtmetalen velgen R91, R95, R90 en R Enkel in combinatie met bijkomend instrument. 11 Enkel in combinatie met standaarduitrusting. 12 Standaard in combinatie met Opberg-pakket. 13 In combinatie met BRABUS Style alleen verkrijgbaar met mistlampen of LED & Sensor-pakket. 14 Niet in combinatie met automatisch dimmende achteruitkijkspiegel. 15 Enkel in combinatie met Cool & Media-pakket. 16 Enkel in combinatie met Cool & Media-pakket of Cool & Audio-pakket. 17 Niet in combinatie met Cool & Media-pakket, Cool & Audio-pakket of smart Audio-System. 18 Enkel in combinatie met Cool & Audio- of Cool & Media-pakket en elektrisch verstelbare buitenspiegels. 19 Universele vooruitrusting voor smart accessoires noodzakelijk (standaard bij uitvoeringen perfect, prime en BRABUS Style).

38 Technische gegevens. Uitvoeringen & technische gegevens Motorversie in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) met start-stopsysteem 66 kw (90 pk) met start-stopsysteem Motor 3-cilinder lijnmotor 3-cilinder lijnmotor turbo Cilinderinhoud in cm Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 52 (71)/ (90)/5.500 Max. koppel in Nm bij t/min 1 91/ /2.500 Boring x slag in mm 72,2 x 81,3 72,2 x 73,1 Compressieverhouding 10,5 : 1 9,5 : 1 Turbodrukregeling benzine-inspuiting benzine-inspuiting Topsnelheid in km/u Acceleratie km/u in sec. 15,9 11,2 Aandrijving achterwielaandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde 5-versnellingsbak handgeschakelde 5-versnellingsbak Brandstofverbruik in l/100 km: in de stad 3, 4 6,0-5,9 6,7 buiten de stad 3, 4 4,7 4,7-4,6 gecombineerd 3, 4 5,2 5,4 Brandstof euro ongelood euro ongelood Uitlaatgasreiniging/emissienorm driewegkatalysator/euro 6 driewegkatalysator/euro 6 CO 2 -emissie (gecombineerd) in g/km 3, Remmen/rijdynamische systemen geventileerde schrijfremmen vooraan, trommelremmen achteraan, esp, abs geventileerde schrijfremmen vooraan, trommelremmen achteraan, esp, abs Banden//velgen (vooraan; achteraan) standaard, passion, perfect, prime 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 Lengte/breedte/hoogte in mm 3.495/1.665/ /1.665/1.554 Spoorbreedte (voor/achter) in mm 1.467/ /1.429 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 5 8,65 8,65 Leeggewicht/nuttig laadvermogen in kg 6 975/ /425 Toegestaan totaalgewicht in kg Koffervolume in l Tankinhoud/waarvan reserve in l 28/5,0 28/5,0 Onderhoudsinterval km/1 jaar km/1 jaar Garantie in jaren 2 2 Mobiliteitsgarantie in jaren 9 tot 30 tot 30 Motorversie in combinatie met automatische versnellingsbak 52 kw (71 pk) twinamic met automatisch start-stopsysteem 3-cilinder lijnmotor 66 kw (90 PS) twinamic met automatisch start-stopsysteem 3-cilinder lijnmotor turbo (71)/ (90)/ / / ,2 x 81,3 72,2 x 73,1 10,5 : 1 9,5 : 1 benzine-inspuiting benzine-inspuiting ,9 11,9 achterwielaandrijving achterwielaandrijving zestraps transmissie met dubbele koppeling zestraps transmissie met dubbele koppeling 5,6-5,5 6,1-6,0 4,6-4,5 4,6 5,0-4,9 5,2-5,1 euro ongelood euro ongelood driewegkatalysator/euro 6 driewegkatalysator/euro geventileerde schrijfremmen vooraan, trommelremmen achteraan, esp, abs geventileerde schrijfremmen vooraan, trommelremmen achteraan, esp, abs 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R /1.665/ /1.665/ / / ,65 8, / / /5,0 28/5, km/1 jaar km/1 jaar 2 2 tot 30 tot 30 1 Opgaven met betrekking tot maximumvermogen en maximumkoppel conform Richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Het betreft de NEFZ-CO 2-waarden m.b.t. art. 2 lid 1 Uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden voor het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden berekend. De waarden variëren afhankelijk van de geselecteerde opties. 4 De cijfers hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het aanbod. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 5 Gemeten van stoeprand tot stoeprand. 6 Opgaven volgens richtlijn 92/21/EG in de versie 95/48/EG; massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90% gevuld, met bestuurder, 68 kg, en bagage, 7 kg voor modellen met standaarduitrusting. Opties en accessoires kunnen dit gewicht verhogen, waardoor het betreffende laadvermogen lager wordt). 7 Tot dak; conform DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of één maal per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd. 9 Op voorwaarde dat er onderhoudsdocumentatie bestaat. Verdere details vindt u in de actuele prijslijst.

39 B-nl smart infocenter (gratis van op vaste lijn. Tarieven bij oproep van op een gsm-netwerk kunnen hiervan afwijken.) De smart servicecontracten: rijplezier zonder bijkomende kosten in de werkplaats. Jouw smart servicepartner geeft je graag advies. Na vele kilometers rijplezier nemen wij uw smart terug in het kader van de EU-richtlijn voor oude auto s*, om hem milieuvriendelijk te verwerken. *Geldt volgens de nationale voorschriften (niet voor Zwitserland). Bovendien worden de mogelijkheden om auto s en onderdelen te verwerken voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd. De auto s van smart voldoen al verscheidene jaren aan de wettelijke voorschriften voor een op recycling en verwerking gerichte productie. Voor de terugname van oude auto s staat een net van recyclingcentra en demontagebedrijven ter beschikking, die uw auto milieuvriendelijk verwerken. Daardoor zal de smart ook in de toekomst blijven voldoen aan de steeds strenger wordende wettelijke recyclingquota. Meer informatie hierover vindt u op Over de gegevens in deze catalogus: na afsluiting van de redactie van deze tekst op , kunnen aan het product nog wijzigingen aangebracht zijn. Veranderingen aan constructie of vorm, kleurafwijkingen en wijzigingen in de omvang van de levering door de constructeur, blijven tijdens de levertijd voorbehouden, voor zover deze veranderingen of afwijkingen redelijk blijven voor de koper, rekening houdend met de belangen van de verkoper. Indien de verkoper of de constructeur voor de aanduiding van de bestelling of van het bestelde artikel tekens of nummers gebruikt, kunnen alleen hieraan geen rechten worden ontleend. De foto s kunnen accessoires of opties bevatten die niet tot de standaarduitrusting behoren. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukproces. In deze catalogus kunnen ook types of diensten worden vermeld die in bepaalde landen niet worden aangeboden. Informatie over wettelijke, juridische en fiscale voorschriften en gevolgen gelden echter alleen voor België op het ogenblik van afsluiting van de redactie van deze brochure. Informeer daarom bij uw smart verdeler naar de in andere landen geldende voorschriften en gevolgen en naar de verplichtende laatste stand van deze voorschriften en hun gevolgen. smart een merk van Daimler AG Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstraße 137, Stuttgart 7129 MC W B-03/0918

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet is tegen

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart fortwo 03 05 Inhoud 02 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 08 Design En typisch smart. 20 Rijplezier Meer plezier

Nadere informatie

fortwo >> De smart The urban original.

fortwo >> De smart The urban original. >> De smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad. En die jou de weg door de stad iedere

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

smart forfour The smart among the fourseaters.

smart forfour The smart among the fourseaters. smart forfour The smart among the fourseaters. For ideas, answers, fun & functions smart forfour 03 05 smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

BRABUS. smart. >> The urban sports cars.

BRABUS. smart. >> The urban sports cars. BRABUS smart >> The urban sports cars. catch me if you can. >> smart BRABUS & smart BRABUS Xclusive. fortwo, fortwo cabrio en forfour smart heeft stedelijke mobiliteit opnieuw gedefinieerd. Met intelligente

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 206 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Mercedes-Benz GLA-Klasse 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Specificaties Voertuignummer: 1104416 Datum: 21-08-2015 Tellerstand: 54.200 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.6 VVT Benzine 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 02 Nieuwe energie voor de stad >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. Nieuwe energie voor de stad 03 Dat smart veel durf, ideeën

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie