>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ">> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters."

Transcriptie

1 >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters.

2 FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor het rijden in de stad eindelijk weer plezierig wordt. Plezier dat zich niet laat bederven door krappe parkeerplaatsen en druk stadsverkeer. En waarvan je blijft genieten, lang nadat anderen al hebben afgehaakt. Dat dit typische smart gevoel ook door vier personen kan worden gedeeld, is niet de enige verrassing. De smart forfour verbluft namelijk in een groot aantal opzichten, met intelligente antwoorden en innovaties die hem tot een échte smart maken.

3 >> Inhoud 03 smart forfour Welkom bij the smart among the fourseaters de nieuwe smart forfour. 08 Design Typisch smart: een regelrechte blikvanger. 16 Rijplezier Dynamisch en vlot onderweg. 20 Functionaliteit Nieuwe ideeën voor de compacte klasse. 28 Veiligheid Het innovatieve veiligheidsconcept van smart. FOR one, two, three, four smart forfour Uitrustingslijnen passion, prime, proxy en edition #1. 42 Uitrustingspakketten & opties Alles wat je nodig hebt. En alles wat je zou willen. 44 Technische gegevens >> Welkom bij the smart among the fourseaters de nieuwe smart forfour.

4 >> De stad biedt volop mogelijkheden. Geweldig toch, als je daar met z n vieren van kunt genieten? De smart forfour verenigt een innovatief autoconcept met de voordelen van een vierzitter. Juist daardoor is de smart forfour de meest bijzondere vertegenwoordiger van zijn klasse. Dankzij de compacte afmetingen en wendbaarheid is hij de perfecte auto voor in de stad. Met een royale bagageruimte en plaats voor vier volwassenen staat de smart forfour open voor alle verrassingen die het dagelijks leven biedt. smart forfour 06 07

5 FOR look Design at that, that, & that that, >> Je ziet meteen dat het een smart is. Maar dan wel voor vier personen. De smart forfour heeft niet alleen het revolutionaire van het merk smart in zijn genen maar toont dit ook in zijn uiterlijk. Zijn design maakt iedereen enthousiast en is uniek in het straatbeeld.

6 >> For looking great, outside, inside and around. Design De smart forfour begroet je met een glimlach op zijn gezicht. De grille in honingraatstructuur met geïntegreerd smart logo is prominent aanwezig in het karakteristieke front. Daarbij zorgen de halogeenkoplampen achter helder glas zowel overdag als s nachts voor een zelfbewuste uitstraling. Als optie kunnen ze worden aangevuld door het elegant vormgegeven, geïntegreerde led-dagrijlicht en de welcome-functie. Aan de achterzijde zijn de grote tweekleurige achterlichten prominent aanwezig, die bij het optionele LED & Sensor pakket uit led-segmenten bestaan. De in de tridion veiligheidskooi geïntegreerde achterlichten zorgen niet alleen voor het nodige cachet maar dragen ook bij aan de karakteristieke uitstraling van de achterzijde. De dynamische coupélijn en het tweekleurige samenspel van de tridion veiligheidskooi en de carrosserie zijn blikvangers in het stadsverkeer. De lange wielbasis en de extreem korte overhangen zorgen ervoor dat de smart forfour compact overkomt. Kortom, een echte smart die in het stadsverkeer het nodige opzien zal baren.

7 FOR Design i see it, i touch it, i use it, i love it >> Het interieur van de smart forfour volgt geen enkele norm, behalve die van het bijzondere exterieur. Het consequent doorgevoerde design en de hoogwaardige, stoffen oppervlakken verlenen hem een modern en chic karakter.

8 Design De stoelen met geïntegreerde hoofd s teunen zien er niet alleen fantastisch uit maar zorgen ook voor een hogere zitpositie. Bovendien bieden ze uitstekende zijdelingse ondersteuning en heel veel zitcomfort, niet alleen wanneer je snel naar je werk wilt maar ook als je een weekendje eropuit gaat. En dankzij de hoge luchtdoorlatendheid van de stoelbekleding zit je altijd prima in de smart forfour. >> For colours, shapes, ideas, solutions. Het driespaaks stuurwiel met functietoetsen ligt perfect in de hand en zorgt ervoor dat je comfortabel de boordcomputer, de cruisecontrol en het radio volume kunt bedienen. Rechts naast de bestuurdersstoel bevindt zich een uitgekiende middenconsole. Daarin is niet alleen de airconditioning ondergebracht maar ook een praktische schuiflade waarin je kleine spullen kunt opbergen. Het opvallende tweekleurenconcept in uiteenlopende combinaties en het subtiele spel met contrasten op het dashboard, de portieren en de stoelbekleding zorgen in het interieur voor een harmonieus totaalbeeld. Zodat je je direct thuis voelt. Achterin kun je kiezen voor een door lopende achterbank of de optionele readyspace stoelen, waarmee je in een handomdraai nog meer b agageruimte c reëert. De bekleding van de portieren laat onze liefde voor het detail zien. Uitgevoerd in meerdere kleuren en geraffineerd uitgevoerd in een combinatie van stof en kunststof, zijn in de portieren naast ruime portiervakken ook de luidsprekers ondergebracht, met afdekpanelen in een luxueus honingraatpatroon.

9 FOR Rijplezier run, run, >> Plezier beleven aan stedelijke mobiliteit. Vanaf het begin was dit voor smart het uitgangspunt. En vanuit dat standpunt is ook de smart forfour tot in detail ontwikkeld voor de eisen die het moderne stadsverkeer aan mobiliteit stelt. Dankzij de achterin geplaatste motor en de achterwielaandrijving is de smart forfour uiterst compact en zorgt met een nieuw ontwikkelde, handgeschakelde versnellingsbak voor heel veel rijplezier. Uitgerust met een krachtige en toch zuinige motor duurt het dan ook een hele tijd voordat je weer eens moet tanken. run, run

10 Rijplezier >> For smarter, faster, further, clever. Dynamisch door de stad. s Morgens even naar de markt, s middags naar de bouwmarkt en s avonds uit met je vrienden. De nieuwe smart forfour brengt je niet alleen snel overal heen maar zorgt er ook voor dat je onderweg altijd volop van rijplezier kunt genieten. De afmetingen van de smart forfour zorgen er samen met de Dynamic steering voor dat hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse heeft (8,65 meter, gemeten van wiel tot wiel). Dus mocht je ooit eens ergens verkeerd zijn afgeslagen, dan kun je altijd even snel keren. En dankzij een lengte van slechts 3,49 meter is de smart forfour nog altijd ongeëvenaard als het gaat om het vinden van een geschikte parkeerplaats.

11 FOR in & out & in & out Functionaliteit >> Talrijke intelligente oplossingen zorgen ervoor dat de smart forfour de perfecte auto is voor alles dat je alleen, met z n tweeën, drieën of vieren gepland hebt. Of juist helemaal niet hebt gepland. Laat je gewoon meevoeren op het ritme van de stad en kijk maar wat er onderweg op je afkomt. Dankzij de portieren, die tot maar liefst 85 kunnen worden geopend, is in- en uitstappen of in- en uitladen heel eenvoudig.

12 >> For Lisa, Tom, Charlotte and BILLY. Functionaliteit De achterzitplaatsen van de smart forfour vormen een typisch voorbeeld van de innovatie van smart. Hiermee kan het interieur namelijk bijzonder variabel en flexibel worden ingedeeld. Als optie kan de achterbankleuning in afzonderlijke delen worden neergeklapt, zodat er zelfs met een persoon op de achterbank nog voldoende ruimte overblijft voor het vervoer van grotere voorwerpen, zoals een boekenkast. De achterbankleuning kan zo worden neergeklapt dat een vrijwel vlakke laadvloer ontstaat. En als je met z n vieren onderweg bent, kan de achterbankleuning in de 12 steilere cargostand worden geplaatst, om zodoende het bagageruimtevolume te vergroten. 85 De achterportieren van de smart forfour kunnen onder een nage noeg rechte hoek van 85 worden geopend waardoor het, in v ergelijking met a ndere auto s, a anzienlijk eenvou diger is om grotere voorwerpen te vervoeren. Het bagageruimtevolume bedraagt een verbazingwekkende 975 liter als de achterbank is neergeklapt. En dankzij de neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoel kunnen zelfs objecten met een lengte tot 2,22 meter worden vervoerd. Zelfs als je met z n vieren onderweg bent, bedraagt het volume nog altijd 315 liter als de achterzitplaatsen in de cargo stand zijn gezet. Kortom, genoeg voor een weekendje weg. De readyspace stoelen vormen een slimme oplossing voor optimaal gebruik van de ruimte in het interieur en zijn als optie leverbaar in plaats van de achterbank. Bij deze stoelen kunnen de zittingen met een enkele handgreep afzonderlijk naar de bodem worden verzonken. Op deze wijze kan snel en eenvoudig meer hoogte worden gecreëerd voor het vervoer van grotere voorwerpen. En als je een vlakke laadvloer nodig hebt, hoef je alleen maar de rugleuning neer te klappen. In combinatie met het uitneembare opbergvak zorgt deze oplossing voor maximale variabiliteit in het gebruik van de bagageruimte.

13 Functionaliteit >> For gaps, lots, spaces and places. Parkeren in de stad is niet altijd een pretje. Gelukkig kun je met de nieuwe smart forfour vrijwel elk beschikbaar parkeerplekje optimaal benutten. De smart forfour meet dankzij de achterin geplaatste motor slechts 3,49 meter en kan dan ook moeiteloos op plekken worden geparkeerd die anderen gefrustreerd voorbij moeten rijden. De achteruitrijcamera (alleen leverbaar in combinatie met het smart Media-System) ondersteunt je bij het achteruitrijden of achteruit inparkeren, en is elegant in het smart logo aan de achterzijde geïntegreerd. Zodra de achteruit is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera op het grote multi touch display van het Media-System weergegeven. Daarbij helpen dynamische hulplijnen je optimaal te manoeuvreren. De optionele parkeerhulp geeft hoorbare waarschuwingssignalen als je bij het inparkeren de auto achter je te dicht nadert. Je kunt natuurlijk ook op je eigen inschattingsvermogen vertrouwen, maar voorkomen lijkt ons toch beter dan genezen. Of niet soms? De standaard snelheidsafhankelijke Dynamic steering draagt niet alleen bij aan het comfort maar ook aan de veiligheid tijdens de rit. Het systeem zorgt ervoor dat je tijdens het manoeuvreren minder stuurbewegingen hoeft uit te voeren. Bij hogere snelheden (bijvoorbeeld op provinciale wegen) zorgt de Dynamic steering voor een nauwkeurigere rechtuitstabiliteit.

14 Functionaliteit >> For navigation, information, innovation and intonation. Met het smart Media-System is van alles mogelijk. Het perfect in het interieurdesign geïntegreerde Media-System kenmerkt zich door een schitterend 17,8 cm (7 inch) multitouch display en uitgebreide functionaliteit: naast handsfreefunctie en audiostreaming via Bluetooth, beschikt het Media-System over een aux- en usb-aansluiting, alsmede een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kun je niet alleen altijd naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto s weergeven of films afspelen op het systeem. Dankzij LIVE-services 1 met HD Traffic kun je elke reis tot in de puntjes plannen, waarbij bovendien realtime file-informatie wordt gegeven en de zoekfunctie van TomTom Places tot je beschikking staat. Op deze manier vind je met je smart forfour niet alleen overal een parkeerplekje maar ook restaurants, bioscopen of andere uitgaansgelegenheden. Belangrijke functies van het smart Media-System kunnen ook met gesproken opdrachten worden aangestuurd. 1 Drie jaar gratis, daarna individueel te verlengen. Het optionele JBL Soundsystem vormt de perfecte aanvulling op het Media-System of Audio-System en beschikt over een i mposant geluid. Twaalf hoogvermogenluidsprekers en een uitneembare basbox in de bagageruimte zorgen samen met een versterker voor een overweldigend vermogen van 320 watt. smart cross connect is een innovatieve infotainment oplossing die veel meer te bieden heeft dan alleen een radio- en navigatiefunctie. Samen met het smart Audio- System, de universele houder voor de smartphone en de smart cross connect app wordt deze oplossing een multimediale commandocentrale. Hiermee krijg je met je smartphone niet alleen toegang tot alle voertuiginformatie maar kun je bijvoorbeeld ook je rijgedrag analyseren, om zodoende een zuinigere rijstijl te ontwikkelen. De intuïtief bedienbare app met navigatiefunctie kan bovendien parkeerplaatsen zoeken en gebruikt worden om de radio te bedienen.

15 FOR Veiligheid being safe, secure, steady & sure >> Veel veiligheid in een kleine ruimte. De tridion veiligheidskooi zorgt er samen met hypermoderne passieve en actieve veiligheidssystemen voor dat alle inzittenden op de best mogelijke wijze worden beschermd. Zodat je onderweg zorgeloos kunt genieten van al het rijplezier.

16 Veiligheid >> For sense, see, react, relax. Het veiligheidsconcept van smart bestaat uit een aantal innovatieve systemen die gezamenlijk een efficiënt beschermingsschild vormen. Naast de tridion veiligheidskooi beschikt de smart forfour over moderne veiligheidssystemen die je zonder meer mag verwachten van een merk van Daimler. Daartoe behoren onder andere abs, esp, een zijwindassistent en vijf airbags in totaal. De automatische afstandsregeling en spoorassistent zijn als optie leverbaar. tridion veiligheidskooi Zijwindassistent De tridion veiligheidskooi vormt de kern van het veiligheids concept van smart. Deze kooi is op strategische plekken met staal verstevigd om zo stabiliteit, stijfheid en weerstand te kunnen garanderen. Bij hogere snelheden kunnen plotselinge windvlagen voor een gevaarlijke rijsituatie zorgen. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er met gerichte rem ingrepen op afzonderlijke wielen voor dat je minder tegenstuur hoeft te geven. Automatische afstandsregeling De automatische afstandsregeling helpt kop-staartbotsingen te voorkomen. Als de afstand ten opzichte van een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een waarschuwingssignaal, zodat je tijdig kunt reageren. Spoorassistent De optionele spoorassistent is actief vanaf 70 km/h en houdt het wegdek voor de smart forfour in de gaten met behulp van een camera. Zodra je onbedoeld (zonder richting aan te geven) een rijstrook verlaat, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zichtbaar signaal in het combi-instrument. Airbags De inzittenden van een smart forfour worden door vijf airbags beschermd: een airbag en een head-/thoraxbag voor de bestuurder en voorpassagier en een kneebag voor de bestuurder.

17 Uitrustingslijnen FOR everyone >> De stad zit vol karakter. Er is dan ook voor iedereen wel een perfecte smart forfour te vinden. Naast de standaarduitvoering is de smart forfour leverbaar in drie individuele uitrustingslijnen die net zo veelzijdig, modern en innovatief zijn als het leven in de stad zelf. Zoek je favoriet uit en voeg daar naar wens uitrustingspakketten en opties aan toe voor meer design, comfort en functionaliteit.

18 Uitrustingslijnen >> passion. Zelfbewust, extravagant, modern. De zilverkleurige 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen springen direct in het oog. Eén blik door de ruiten verraadt onmiddellijk dat het in twee kleuren uitgevoerde interieur van de smart forfour passion puur zelfbewustzijn uitstraalt. >> prime. Stijlvol, tijdloos, chic. De glanzend zwart gespoten 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen kenmerken de klassieke look van de smart forfour prime. Stoelen in zwart leder met witte siernaad en stoelverwarming geven het interieur een luxueuze uitstraling. >> proxy. Progressief, sportief, geavanceerd. Dankzij het Sport pakket en de glanzend zwart gespoten 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen oogt de smart forfour proxy heel dynamisch. Het panoramadak zorgt ervoor dat het interieur heel royaal oogt. En het is niet alleen de wit/blauwe kleurstelling die voor een coole uitstraling zorgt - de smart forfour proxy is standaard ook uitgerust met een automatische aircondi tioning en het smart Audio-System.

19 Uitrustingslijnen >> For individualists. In het interieur van de uitrustingslijnen passion, prime en proxy wordt de bijzondere vormgeving van het exterieur uiteraard consequent doorgevoerd. Individualiteit en comfort zijn perfect afgestemd op innovatie, functionaliteit en materiaalgebruik. prime >> Dashboard en portieren in zwart met witte accentdelen >> S toelbekleding in leder zwart met witte siernaden >> S toelverwarming voor de bestuurder en voorpassagier >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >> Versnellingshendelknop in leder >>Dynamic steering 1 >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay >> E lektrische ruitbediening inclusief functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor de bestuurder en voorpassagier >> B agageruimteverlichting >> Spoorassistent >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart >> Buitenspiegels in tridion kleur en grille in black proxy passion >> Dashboard en portieren in stof oranje, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in stof zwart/oranje >> Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in wit en stoelbekleding in stof zwart/wit >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >>Versnellingshendelknop in leder >>Dynamic steering 1 >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay >> E lektrische ruitbediening inclusief functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor de bestuurder en voorpassagier >> B agageruimteverlichting >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen in zilver >> Buitenspiegels in tridion kleur en grille in black 1 Standaarduitrusting in Nederland. >> Dashboard en portieren stof wit/blauw >> S toelbekleding in lederlook/stof wit/blauw >>Dynamic steering 1 >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay >> Versnellingshendelknop in leder >> E lektrische ruitbediening inclusief functie volledig openen en sluiten >>Leeslampje voor de bestuurder en voorpassagier >> Dashboardkastje afsluitbaar >>tridion veiligheidskooi in white >> Buitenspiegels in tridion kleur en grille in white >> Spoorassistent >>Panoramadak met zonwering Sport pakket >> Sportonderstel 10 mm verlaagd >> Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Sportpedalen >> Multifunctioneel sportstuur >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks l ichtmetalen velgen, glanzend zwart Cool & Audio pakket >> Automatische airconditioning >> s mart Audio-System 1 Op de foto s op deze dubbele pagina zijn ook optionele uitrustingen te zien. Standaarduitrusting in Nederland.

20 edition # >> For pioneers: The smart forfour edition #1. De première van de nieuwe smart forfour vieren we met een speciaal model: de smart forfour edition #1. Met de volgende exclusieve kenmerken: tridion v eiligheidskooi in lava orange, die samen met de kleur graphite grey de progressieve richting van de nieuwe smart forfour aangeeft. Als optie is de edition #1 ook met een tridion veiligheidskooi in black leverbaar. Perfect daarop afgestemd zijn de 40,6 cm (16 inch) lichtmetalen velgen in zwart. Het Sport pakket zorgt daarbij voor een dynamische look. Ook het interieur in de kleuren zwart/oranje zorgt voor een opwindende look, terwijl het grote panoramadak een uitstekend uitzicht biedt. Uitrusting >> E xclusieve tridion kleur lava orange (naar keuze black) >> Buitenspiegels in tridion kleur >> Grille in black >> edition #1-label op de B-stijl >>Panoramadak >> Dashboard en portieren in zwart/oranje met accentdelen in zwart/grijs >> S toelbekleding in zwart/oranje >>Dynamic steering 1 >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay >>Versnellingshendelknop in leder >> E lektrische ruitbediening inclusief functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor de bestuurder en voor passagier >> Veloursmatten met edition #1-opschrift Sport pakket >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks licht metalen velgen, zwart >> Sportonderstel 10 mm verlaagd >> Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >> D riespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >> Sportpedalen in geborsteld rvs Cool & Audio pakket >>Automatische airconditioning >> s mart Audio-System 1 Standaarduitrusting in Nederland.

21 Kleuren Carrosserie in hazel brown, tridion in black en grille in black. Carrosserie in cool silver, tridion in black en grille in black. Carrosserie in midnight blue, tridion in cool silver en grille in cool silver. Carrosserie in black, tridion in cool silver en grille in cool silver. Carrosserie in cadmium red, tridion in black en grille in black. Carrosserie in white, tridion in white en grille in white. Carrosserie in black-to-yellow, tridion in black en grille in black. >> For your favourite colours. Carrosserie in lava orange, tridion in white en grille in white. Carrosserie in graphite grey, tridion in cool silver en grille in cool silver. De kleurencombinaties bij de nieuwe smart forfour zijn net zo veelvuldig als het leven in de stad zelf. Hierbij kan uit moderne carrosseriekleuren worden gekozen in combinatie met de tridion veiligheidskooi in black, white of cool silver (metallic). Deze drie kleuren zijn ook leverbaar voor de grille. De smart forfour ziet er fantastisch uit als je de kleur van de grille op de kleur van de tridion veiligheidskooi of carrosserie afstemt. Met één van de exclusieve velgen komt je smart forfour wel héél individueel voor de dag.

22 Uitrustingspakketten & opties >> For a better overview. Standaarduitvoering Motor >> 52 kw Exterieur >> C arrosserie in unilak black of white >> Buitenspiegels generfd (zwart) >> G rille generfd (zwart) >> 38,1 cm (15 inch) stalen velgen met wielsierdeksels, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter >>Zomerbanden >>85 -achterportieren >> Portiergrepen generfd (zwart) >> A chterzijruiten handmatig uitzetbaar >>Kunststofdak in tridion kleur >> H4-halogeenkoplampen met geïntegreerd led-dagrijlicht >> D erde remlicht >> R ichtingaanwijzers in wit Interieur >> Dashboard en portieren generfd (zwart) en accentdelen in wit >>Stoelbekleding in stof (zwart) >>Achterbankleuning neerklapbaar, niet gedeeld >>Driespaaks stuurwiel >>Versnellingshendelknop generfd (zwart) >> M iddenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige bekerhouder achter >>Portiergrepen interieur generfd (zwart) >>Portiervakken voor >>Portiervakken achter >>Dashboardkastje, open >>Interieurverlichting >> S toelleuning voorpassagier horizontaal neerklapbaar (doorlaadmogelijkheid) >>Sjorogen in de bagageruimte >>Zonnekleppen met parkeerkaarthouder Uitrustingslijnen passion, prime en proxy1 Functionaliteit en elektrische systemen >> Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing >>Buitenspiegels handmatig verstelbaar >>Elektrische ruitbediening >> Comfortruitenwissers met snelheidsafhankelijke intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie >> A chterruitwisser met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie >>Achterruitverwarming >> Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer >>Koplamphoogteregeling handmatig >> R ichtingaanwijzers met comfort-tipschakeling >> Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering >> 1 2V-aansluiting met afdekpaneel in de middenconsole Exterieur >>Buitenspiegels in tridion kleur >>Portiergrepen in carrosseriekleur Interieur >>Dashboard en portieren in stof >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >>Versnellingshendelknop in leder (zwart) >> A chterbankleuning neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder voor, e nkelvoudige bekerhouder achter >>Portiergrepen interieur in matchroom >>Handgreep voor de voorpassagier >> M ake-up spiegel in zonneklep voor de bestuurder en voorpassagier >>Brillenvak voor de bestuurder Techniek >> H andgeschakelde vijfversnellingsbak >> S tart-stopsysteem >> B randstoftank (28 liter) Veiligheid en assistentiesystemen >> E lektronisch stabiliteitsprogramma (esp ) >> A ntiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling >>Zijwindassistent >>Hill start assist >>Bandenspanningscontrolesysteem >>tridion veiligheidskooi in black >> C ruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing) >>Airbag voor de bestuurder en voorpassagier >> S idebag voor de bestuurder en voorpassagier (gecombineerde head-/thoraxbag) >>Kneebag voor de bestuurder >> D riepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer >> G ordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en voorpassagier >> Weergave gordelstatus achter in de dakconsole >> I SOFIX-kinderzitverankering achter >> C rashsensor om noodknipperlichtinstallatie te activeren >> d rive lock automatische centrale vergrendeling van de portieren t ijdens het rijden >> D ynamic steering met snelheidsafhankelijke s tuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrenging >> Pompadoertas aan de achterzijde van de bestuurders- en v oorpassagiersstoel >>Leeslampje voor de bestuurder en voorpassagier >>Bagageruimteverlichting passion Functionaliteit en elektrische systemen >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay en boordcomputer >>Onderhoudspaneel afsluitbaar Veiligheid en assistentiesystemen >> Veiligheidsgordel in hoogte verstelbaar voor de bestuurder en voorpassagier prime Exterieur >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilver, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Kunststof dak in tridion kleur >>Grille in black Exterieur >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks l ichtmetalen velgen, zwart, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Kunststofdak in tridion kleur >>Grille in black Interieur >> Dashboard en portieren in stof oranje, accentdelen in zwart/grijs, stoelbekleding in stof zwart/oranje >> Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in wit, stoelbekleding in stof zwart/wit Interieur >> Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in wit >> S toelbekleding in leder zwart met witte s iernaden Functionaliteit en elektrische systemen >> S toelverwarming voor de bestuurder en voorpassagier Veiligheid en assistentiesystemen >> S poorassistent met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen proxy Exterieur >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks l ichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter >> Panoramadak met zonwering >> G rille in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) >> t ridion veiligheidskooi in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) Interieur >> Dashboard en portieren in stof blauw, accentdelen in wit >>Stoelbekleding in lederlook/stof wit/blauw >>Dashboardkastje afsluitbaar Veiligheid en assistentiesystemen >> S poorassistent met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen Cool & Audio pakket met automatische a irconditioning en Audio-System Sport pakket Verschillend ten opzichte van de standaardvoering. Sport pakket bij proxy met afwijkende lichtmetalen velgen (voor details van het Sport pakket zie pagina 44).

23 Uitrustingspakketten Uitrustingspakketten leverbaar voor de uitrustingslijnen passion, prime en proxy Sport pakket >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter >>Sportonderstel 10 mm verlaagd >>Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >>Sportpedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen LED & Sensor pakket >> H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerd l ed-dagrijlicht en led-achterlichten >>Mistlampen >>Regen- en lichtsensor Cool & Media pakket met automatische airconditioning en Media-System 1 >> s mart Media-System met 17,8 cm (7 inch) multitouch TFT-display, aux-/usb-aansluiting (middenconsole), spraakgestuurde bediening, Bluetooth -aansluiting met handsfreefunctie, audiostreaming, n avigatiesysteem met drie jaar LIVE-services >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling >> Technische gegevens smart forfour. 52 kw (71 pk) met start-stopsysteem Motor/constructie Cilinderinhoud in cm Uitrustingspakket leverbaar voor de standaarduitvoering en u itrustingslijnen passion, prime en proxy Cool & Audio pakket met automatische airconditioning en Audio-System >> s mart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth -aansluiting met handsfreefunctie, audiostreaming en smart cross connect app voor ios en Android 2 >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling Comfortpakket >>Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar >>Stuurkolom mechanisch in hoogte verstelbaar >> Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar 3 Max. vermogen in kw (pk) bij t/min1 Max. koppel in Nm bij t/min1 Boring slag in mm Compressieverhouding Mengselvorming Interieur >> S feerverlichting met indirecte verlichting van de voorportieren, beenruimtes voor, dashboardkastje en middenconsole 4 >>Stoelbekleding in lederlook zwart 7 >> r eadyspace stoelen met uitneembare cargo box 4, 8 >>Dashboardkastje afsluitbaar >>Bagageruimteafdekking >>Veloursmatten zwart Veiligheid en assistentiesystemen >> A utomatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen 9 >> S poorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen >>Parkeerhulp aan de achterzijde >>Achteruitrijcamera 10 >> A ntidiefstalsysteem met bewaking portieren en onderhoudspaneel 11 >> Pechset met compressor en bandenreparatieset >>EHBO-set >>Gevarendriehoek Infotainment, navigatie en communicatie >> J BL Soundsystem inclusief achtkanaals DSP-versterker met een vermogen van 320 watt, twaalf hoogvermogenluidsprekers met uitneembare subwoofer in de bagageruimte 12 >>Houder voor de smartphone voor het Audio-System 13 >> D igitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 14 >> R adiovoorbereiding met twee luidsprekers, antenne en 1-DIN-schacht Alleen in combinatie met elektrisch bediende buitenspiegels. 2 Voor bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect. 3 Inclusief handgreep voor de voorpassagier en brillenvak voor de bestuurder. 4 Niet in combinatie met standaarduitvoering. 5 Inclusief sportonderstel 10 mm verlaagd. 6 Niet in combinatie met 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks of 8Y-spaaks lichtmetalen velgen. 7 Alleen in combinatie met standaarduitvoering. 8 Niet in combinatie met JBL Soundsystem. 9 Alleen in combinatie met Dynamic steering. 10 Alleen in combinatie met Cool & Media pakket. 11 Onderhoudspaneel afsluitbaar. 12 Niet in combinatie met standaarduitvoering, niet in combinatie met readyspace stoelen, alleen in c ombinatie met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket en in combinatie met elektrisch bediende buitenspiegels. 13 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket. 14 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket. 1 91/ ,2 x 81,3 10,5 : 1 benzine-inspuiting 16,9 Aandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde vijfversnellingsbak Brandstofverbruik: Uitlaatgasreiniging/emissienorm Techniek >>Brandstoftank (35 liter) 52 (71)/6.000 Acceleratie km/h in sec. Brandstof Functionaliteit en elektrische systemen >> Dashbordinstrumenten cockpitklok en toerenteller >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter >>Stoelverwarming voor de bestuurder en voorpassagier >> Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar >> A sbak en sigarettenaansteker gecombineerd in km/l Exterieur >>Vouwdak in stof, elektrisch bediend 3 >> Panoramadak met zonwering 3 >> C arrosserie in black-to-yellow (metallic), cadmium red (metallic), cool silver (metallic), graphite grey (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic) of midnight blue (metallic) >> t ridion veiligheidskooi in white, cool silver of black >>Grille in white 4 of cool silver 4 >> Wielsierdeksels >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilver, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter5, 9 >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter5, 9 >>Winter- in plaats van zomerbanden 6 >>Mistlampen driecilinder lijnmotor Topsnelheid in km/h gecombineerd in l/100 km Opties Technische gegevens CO 2-emissie (gecombineerd) in g/km 3 Remmen/rijdynamische systemen 4,2 23,8 euro ongelood driewegkatalysator/euro 6 97 esp, abs, inwendig geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter Velgen/banden (voor; achter) standaard, passion, prime 5,0 J x 15//165/65 R15; 5,5 J x 15//185/60 R15 Velgen/banden (voor; achter) proxy, edition #1 6,0 J x 16//185/45 R16; 6,5 J x 16//205/50 R16 Lengte/breedte/hoogte in mm 3.495/1.665/1.554 Spoorbreedte (voor/achter) in mm /1.429 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 8,65 Leeggewicht/laadvermogen in kg5 Toegestaan totaalgewicht in kg Bagageruimtevolume in l 6 Tankinhoud/waarvan reserve in l Onderhoudsinterval 7 Garantie in jaren 975/ /5, km/ 1 jaar 2 1 Opgaven met betrekking tot nominaal vermogen en koppel volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EWG in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Met basisbanden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter. 5 Opgaven volgens 92/21/EU in de versie 95/48/EU; massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90 % gevuld, met bestuurder, 68 kg, en bagage, 7 kg voor modellen met standaarduitrusting. Het betreft de standaarduitvoering; opties en accessoires kunnen dit gewicht verhogen, waardoor het b etreffende laadvermogen lager wordt. 6 Tot aan het dak; conform DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd.

24 NL smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) Recyclen is de laatste fase in de levenscyclus van een voertuig. Binnen de Europese Unie is er wetgeving opgesteld voor het recyclen van voertuigen. In richtlijn 2000/53/EU zijn deze bepalingen opgesteld. Alle smart modellen worden zo geconstrueerd dat zij zo volledig mogelijk kunnen worden gerecycled. Dit leidt tot een minimale belasting van ons milieu. Daarnaast worden onderdelen verder ontwikkeld en verbeterd. Een directe investering in de toekomst. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze catalogus benaderen de werkelijkheid zo goed mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (04/14) van deze uitgave. Op de foto s kunnen accessoires of opties te zien zijn die niet tot de standaarduitrusting behoren. Waar foto s te zien zijn van bestuurders die niet beide handen aan het stuur houden, zijn deze gemaakt terwijl de auto stilstond. Wijzigingen in constructie, techniek en uitrusting voorbehouden. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukprocedé. smart een merk van Daimler AG Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstr. 137, Stuttgart, Germany 7129 FW / 0514

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari inclusief plus voordeelpakketten >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. inclusief plus voordeelpakketten smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in.

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in. D-CH smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 De nieuwe smart fortwo cabrio >> Let your city

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

smart forfour The smart among the fourseaters.

smart forfour The smart among the fourseaters. smart forfour The smart among the fourseaters. For ideas, answers, fun & functions smart forfour 03 05 smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

fortwo >> De smart The urban original.

fortwo >> De smart The urban original. >> De smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad. En die jou de weg door de stad iedere

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 22 juli inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 22 juli inclusief plus voordeelpakketten >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 22 juli 2016. inclusief plus voordeelpakketten 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW BTW 21% BPM Cons.prijs incl. BTW/BPM

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 7 november 204 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (60pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad.

cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad. >> smart fortwo cabrio Het zonnetje in de stad. En slechts 2,69 m lang. Eén druk op de knop is voldoende om én van het cabriogevoel én van de voordelen van een smart te genieten in de smart fortwo cabrio.

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,-

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- ŠKODA FABIA CLEVER Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- De FABIA Clever nu vanaf 18.490,- (Combi vanaf 19.390,-) ŠKODA maakt het rijden in de FABIA nog bijzonderder dan het al was. De FABIA Clever is

Nadere informatie

>> De smart. forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november inclusief plus voordeelpakketten >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november 2016. inclusief plus voordeelpakketten smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

De smart. fortwo. >> The urban original.

De smart. fortwo. >> The urban original. De smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> FOR a new urban joy. smart fortwo 03 05 Inhoud 04 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 12 Design Typisch smart. 24 Rijplezier Meer plezier

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

smart electric drive >> A big idea. Fully electric.

smart electric drive >> A big idea. Fully electric. smart electric drive >> A big idea. Fully electric. smart 02 03 Inhoud smart Een nieuw uitgangspunt voor stedelijke mobiliteit. Intelligent verbonden Digitaal verbonden met je smart. Volledig elektrisch

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie