>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ">> De nieuwe smart. fortwo. The urban original."

Transcriptie

1 >> De nieuwe smart fortwo The urban original.

2 smart >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging ziet en niet als struikelblok. Een idee dat de grote en kleine vragen van het stadsverkeer met een glimlach bekijkt. En antwoorden zoekt die het leven in de stad elke dag weer gemakkelijker, spannender en leuker maken.

3 smart >> FOR a new urban joy. Inhoud 03 smart Voor meer plezier in de stad. 12 Design Helemaal nieuw. En typisch smart. 24 Rijplezier Meer plezier bij het rijden, parkeren en manoeuvreren. 26 Functionaliteit Duizend ideeën op 2,69 meter. 32 Veiligheid Actief, passief, innovatief. 34 Uitvoeringen passion, prime, proxy en de edition #1. 40 Kleuren Combineer je lievelingskleuren. 42 Opties en uitrustingspakketten Stedelijke upgrades voor je smart. 45 Technische gegevens smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging ziet en niet als struikelblok. Een idee dat de grote en kleine vragen van het stadsverkeer met een glimlach bekijkt. En antwoorden zoekt die het leven in de stad elke dag weer gemakkelijker, spannender en leuker maken.

4 smart smiles per hour. De revolutie voor het stadsverkeer vindt opnieuw plaats. En dat levert meer plezier op dan ooit. Welkom bij de nieuwe smart fortwo. Waar anderen nog in kilometers per uur denken, denken wij al weer een stapje verder. Want in de stad tellen heel andere eigenschappen dan op de snelweg. Het gaat bijvoorbeeld om grote wendbaarheid, een kleine draaicirkel, veel comfort, slimme functies en, niet te vergeten, de mogelijkheid overal probleemloos te kunnen parkeren. In deze opzichten is de nieuwe smart fortwo ook groots. En dat op niet meer dan 2,69 m.

5 smart fun per ride. De nieuwe smart fortwo is in alle opzichten gegroeid, alleen niet in de lengte. Met een volledig nieuw, baanbrekend design en nog meer slimme oplossingen legt het model de lat in zijn klasse weer hoger. Tot de highlights van de nieuwe smart fortwo behoren de innovatieve hulpsystemen voor nog meer veiligheid en comfort, een onovertroffen draaicirkel, de verbluffende hoeveelheid ruimte en de hoogwaardige afwerking. Kortom: aan de oude sterke punten is een uitgebreide reeks nieuwe toegevoegd. En dat maakt het leven en rijden in de stad een stuk leuker dan ooit.

6 Design wow per view. Een nieuwe frisse look die dynamisch oogt en meteen opvalt: de nieuwe smart fortwo is tien centimeter breder dan het vorige model, wat niet alleen ruimtelijker aanvoelt, maar er ook goed uitziet. Een indrukwekkende verschijning die de aandacht zal trekken met een design dat helemaal nieuw en tegelijk vertrouwd is.

7 Design love per detail. Typisch smart en uniek: bekende designelementen als de twee kleuren van de tridion veiligheidskooi en bodypanels worden bij de nieuwe smart fortwo gecombineerd met v olstrekt nieuwe ideeën en details. Het resultaat is een design dat zich duidelijk onderscheidt en de stad een beetje spannender maakt. De achterlichten passen perfect in de achterzijde van de tridion veiligheidskooi. Optioneel kun je het geraffineerde design nog eleganter maken met led- achterlichten. De bodypanels van kunststof dragen bij aan het lage gewicht en het tweekleurenconcept van de smart fortwo, en gaan bovendien deukjes en krasjes tegen. Extreem korte overhangen: de zover mogelijk naar voren en naar achter geplaatste wielen leveren een uniek uiterlijk op. Niet alleen oogt dit design fraai, in combinatie met de achterin geplaatste motor zorgt het voor een optimale indeling van de ruimte en een maximaal ruimtegevoel. Het design van de verlichting en het radiatorrooster in honingraatpatroon domineren de look van de eigenzinnige voorzijde. De koplampen achter helder glas begroeten je met de als optie leverbare welcome-functie en de elegant gewelfde, geïntegreerde led-dagrijlichten. Het als optie leverbare panoramadak van onbreekbaar polycarbonaat oogt niet alleen van binnen en buiten bijzonder fantastisch, maar zorgt ook voor een nog royaler ruimtegevoel. Tegelijkertijd mis je niets van alle bezienswaardigheden in de stad, stoplichten bijvoorbeeld.

8 Design room per personality. De nieuwe smart fortwo heeft ver openslaande deuren, een royaal interieur met een opwindend design dat een nieuwe norm in zijn klasse stelt.

9 Design style per mile. Veel plaats voor een heel bijzondere stijl: in de smart fortwo voel je je direct thuis. Je voelt je meteen goed, omdat de stad je woonkamer wordt. Dat je in een kleine auto zit, merk je waarschijnlijk alleen nog als je je smart moeiteloos in het kleinste gaatje parkeert. In elk geval is het interieur in alle opzichten opvallend royaal te noemen. Hoe de materialen ogen en aanvoelen en hoe het lijnenspel van het design consequent is aangehouden: je geniet van elke kilometer. Veel oppervlakken zijn rijkelijk met stof bekleed en overtuigen met kleurencombinaties van stijlvol tot extravagant. Het is bijna jammer dat je zo snel een parkeerplaats hebt gevonden, want eigenlijk wil je helemaal niet meer uitstappen. Maar bij de smart fortwo is niet alleen aandacht besteed aan design en uitstraling. Het feit dat het model tien centimeter breder is geworden, merk je duidelijk in het interieur.

10 Design fun per function. De schuiflade in de middensconsole is een van de vele slimme ideeën, waardoor ruimte ontstaat die er voorheen niet was. Hier kun je je spullen veilig en onzichtbaar opbergen. Een interieur waar je alleen maar plezier van hebt: de voor smart zo typische functionaliteit is nog nooit zo hoog geweest als in de nieuwe smart fortwo. Van verrassende opbergvoorzieningen tot de vormgeving van de luchtuitstroomopeningen, elk detail koppelt functie en emotie. Het nieuwe, optioneel l everbare Media-System met schitterend 7-inch multi-touch display vormt het absolute hoogtepunt. De stoffen bekledingen van het dashboard en de deuren weerspiegelen de liefde voor het detail. De combinatie van materialen en kleuren in het interieur onderstreept het unieke karakter van de nieuwe smart fortwo en geeft elke uitvoering een heel eigen touch. Op het nieuwe combi-instrument met 3,5-inch tft-display 1 kun je alle belangrijke gegevens en aanduidingen terugvinden die je onderweg nodig hebt. Als optie kun je de informatiecentrale van je nieuwe smart fortwo uitbreiden met een toerenteller en klok. De grote luchtuitstroomopeningen op het dashboard zorgen voor voldoende frisse lucht. En als ze niet gebruikt worden en afgesloten zijn, zie je het smart logo. Van de luidsprekerafdekkingen in de deuren heb je, dankzij het honingraatpatroon, ook plezier zonder dat er muziek te horen is. Want iets wat goed klinkt, kan er n atuurlijk ook goed uitzien. Het als optie leverbare JBL Soundsystem is een uitstekend voorbeeld. 1 Standaard in combinatie met passion, prime en proxy.

11 Rijplezier punch per inch. Achterin geplaatste motor en achterwielaandrijving: klinkt dat meer als een sportwagen dan als een stadsauto? Dat klopt. En ook dat kan in deze klasse alleen bij de smart fortwo. De achterin geplaatste motor en transmissie maken het uiterst compacte design mogelijk, een bijzondere constructievorm die de smart fortwo zijn iconische uiterlijk verleent. De efficiënte driecilinder benzinemotor met een vermogen van 52 kw en een nieuwe handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgen voor veel rijplezier, ook op de korte afstanden in de stad. Het start/stop-systeem behoort tot de standaarduitrusting.

12 Functionaliteit Hoe je het ook draait of keert, op het gebied van de draaicirkel is de smart fortwo niet te verslaan. Dankzij een lengte van niet meer dan 2,69 meter en dynamic steering met variabele stuuroverbrengingsverhouding kun je de smart bijna om zijn eigen as draaien de draaicirkel bedraagt niet meer dan 6,95 meter, gemeten van wiel tot wiel. En dat maakt het leven vaak een stuk gemakkelijker. Bijvoorbeeld als je aan de overkant van de straat een parkeerplek ziet en je kunt keren zonder vooren achteruit te moeten gaan. En dankzij de hogere zitpositie en het uitstekende zicht rondom vind je waarschijnlijk veel eerder een vrije parkeerplaats. agility per road.

13 Functionaliteit space per life. Je neemt gewoon alles mee wat je nodig hebt. Je zult verbaasd zijn hoeveel je kwijt kunt in een auto die van buiten zo compact oogt.

14 Functionaliteit Dankzij de tweedelige achterklep kan de bagage simpel worden in- en uitgeladen. Voor kleinere zaken open je gewoon het bovenste gedeelte. En als je een keer wat meer wil meenemen, klap je het onderste gedeelte neer zodat je je spullen moeiteloos kunt inladen. De rugleuning van de passagierszetel kan volledig worden neergeklapt, zodat er nog meer ruimte vrijkomt. Voorwerpen tot een lengte van 1,55 meter passen zonder probleem in de smart fortwo. space per life. De bagageruimte van de smart fortwo is met een inhoud van 350 liter verrassend groot. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je meeneemt; de ruimte vormt geen belemmering.

15 Veiligheid guard per body. Omdat het altijd beter is ervoor te zorgen dat gevaren niet kunnen ontstaan, is de smart fortwo uitgerust met allerlei innovatieve hulpsystemen die je voor ernstige ongevallen kunnen behoeden. En als er dan toch een keer wat gebeurt, ben je dankzij de innovatieve tridion veiligheidskooi en de vijf standaard airbags optimaal beschermd. De tridion veiligheidskooi De kern van het innovatieve veiligheidssysteem van smart is niet alleen verantwoordelijk voor het kenmerkende tweekleurenconcept van de smart, maar speelt ook een centrale rol in het beschermingssysteem voor de inzittenden. De kooi bestaat voor 75 % uit hoogwaardig staal waarmee de inzittenden net zo worden beschermd als een parel in de schelp. In combinatie met andere onderdelen als kreukelzones en vervormbare wielen levert de tridion veiligheidskooi veiligheid in weinig ruimte. Automatische afstandsregeling Met de automatische afstandsregeling kunnen mogelijke kop-staartbotsingen worden voorkomen. Als de afstand tot een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een waarschuwingssignaal, zodat je tijdig kunt reageren. Spoorassistent De optioneel leverbare spoorassistent is actief vanaf 70 km/u en houdt het wegdek voor de smart fortwo in de gaten met behulp van een camera. Zodra onbedoeld een rijstrook wordt verlaten, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zichtbaar signaal in het combi-instrument. Zijwindassistent Bij hogere snelheden kunnen plotselinge windvlagen mogelijk gevaarlijke rijsituaties veroorzaken. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de recht u itstabiliteit en zorgt er vervolgens met gerichte remin g repen op afzonderlijke wielen voor dat er minder moet worden tegengestuurd. Airbags Naast airbags voor de bestuurder en passagier beschikt de smart fortwo standaard over een knieairbag voor de bestuurder en twee head/thorax airbags in de zetelleuning van de bestuurder en de passagier.

16 Uitvoeringen life per style. Naast de standaarduitrusting bestaan er voor de nieuwe smart fortwo drie afzonderlijke uitvoeringen, elk met een heel eigen karakter. Extravagant, elegant, technisch gericht wat voor leven je ook leidt, er bestaat altijd een smart fortwo die er perfect bij past. Hoe je je ideale smart fortwo kunt vinden? Zoek de uitvoering en motorversie van jouw voorkeur en voeg er optiepakketten aan toe voor meer design, comfort of functionaliteit.

17 Uitvoeringen prime. >> Stijlvol, tijdloos, chique. De smart fortwo prime is hoogwaardig uitgerust en tijdloos elegant. Zwarte, met leder beklede zetels met een witte siernaad en zetelverwarming, naast het ook met zwarte stof beklede dashboard en deurpanelen, harmoniëren hier met witte accentdelen. Het multifunctionele stuurwiel en de versnellingspook zijn met leder bekleed. De glanzend zwart gespoten 38,1-cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen ronden de klassieke look van de smart fortwo prime perfect af. passion. >> Zelfbewust, extravagant, modern. De smart fortwo passion is gemaakt voor wie graag wat bijzonders wil. Bij het interieur kun je kiezen uit twee uitdagende kleurencombinaties voor de zetelbekleding, het dashboard en de deurpanelen: zwart/oranje met zwart/grijze accentdelen of zwart/wit met witte accentdelen. Het driespaaks multifunctionele stuurwiel en de versnellingspook zijn met leder bekleed. Aan de buitenzijde schitteren de 38,1-cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen zilverkleurige velgen. proxy. >> Progressief, sportief, baanbrekend. Het innovatief vormgegeven interieur in lederlook, samen met het stof in wit/blauw en de witte accentdelen, zal ook van buitenaf door het panoramadak met veel plezier worden bekeken. Tot de blikvangers behoren het bij deze uitvoering standaard geleverde Cool & Audio-pakket met automatische airconditioning en Audio-System en het multifunctionele sportstuur in leder. Aan de buitenzijde maakt de smart fortwo proxy een bijzonder dynamische indruk dankzij het sport-pakket en de glanzend zwart gespoten 40,6-cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen. Op de foto's op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

18 Uitvoeringen Met het smart Media-System is vanalles mogelijk. Heel eenvoudig. Het perfect in het interieurdesign geïntegreerde Media- System kenmerkt zich door een schitterend 17,8-cm (7 inch) multi-touch display en uitgebreide functionaliteit: naast handenvrije bediening en audiostreaming via Bluetooth, beschikt het Media-System eveneens over een aux- en usb-aansluiting, alsmede een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kun je niet alleen altijd naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto's weergeven of films afspelen op het systeem. Dankzij LIVE- service met HD Traffic kun je elke reis tot in de puntjes plannen, waarbij bovendien real-time informatie wordt gegeven over mogelijke files en gebruik kan worden gemaakt van de zoekfunctie van TomTom Places. Op deze manier vind je met je smart fortwo niet alleen overal een parkeerplaats maar ook restaurants, bioscopen of andere uitgaansgelegenheden. Bovendien kan een aantal belangrijke functies van het smart Media-System worden aangestuurd met gesproken opdrachten. beats edition #1. >> Om te beginnen, is dit de nieuwe smart fortwo in een heel bijzondere uitvoering: de edition #1. De exclusieve kleurencombinatie met bodypanels in white en tridion in lava orange maakt van de edition #1 een echte blikvanger. En ook de uitrusting heeft meer dan genoeg te bieden: het sport-pakket en het Cool & Audio-pakket worden standaard meegeleverd. Het is dan ook de perfecte smart fortwo voor iedereen die zich graag onderscheidt. per street. >>tridion in lava orange (exclusief voor edition #1), als optie in cool silver >>bodypanels in white >>Radiatorrooster in white >>Interieur in zwart/oranje >> sport-pakket met 10 mm verlaagd onderstel, verchroomde uitlaatsierstukken, sportpedalen, multifunctioneel sportstuur en zwarte 40,6-cm (16 inch) l ichtmetalen velgen >>Cool & Audio-pakket met automatische airconditioning en smart Audio-System >>Panoramadak >>Dynamic steering >>Exclusieve edition #1-labels en vloermatten met opschrift edition #1 Het JBL Soundsystem: het JBL Soundsystem vormt de perfecte aanvulling van het Media- of Audio-System, en beschikt over een imposant geluid. Acht hoogvermogen-luidsprekers en een uitneembare basbox in de bagageruimte zorgen samen met een versterker voor een overweldigend vermogen van 240 watt. smart cross connect (als optie verkrijgbaar) is een i nnovatieve infotainmentoplossing die veel meer te bieden heeft dan alleen een radio of navigatiesysteem. In combinatie met de als optie leverbare universele smartphonehouder en de smart cross connect app wordt het smart Audio-System een multimediale commandocentrale. Met deze voorziening krijg je met je smart phone niet alleen toegang tot alle voertuiginformatie maar kun je bijvoorbeeld ook je rijgedrag analyseren, om zodoende een zuinigere rijstijl te ontwikkelen. De intuïtief bedienbare app met navigatiefunctie kan bovendien parkeerplaatsen zoeken en kan eveneens worden gebruikt om de radio te bedienen.

19 Kleuren cool silver (metallic) midnight blue (metallic) per car. hazel brown (metallic) colours white (uni) black (uni) moon white (mat) lava orange (metallic) titania grey (mat) De kleurencombinaties bij de nieuwe smart fortwo zijn net zo veelvuldig als het leven in de stad zelf. Hierbij kan uit moderne koetswerkkleuren worden gekozen in combinatie met de tridion veiligheidskooi in black, white of cool silver (metallic). Deze kleuren zijn ook leverbaar voor het radiatorrooster. De smart fortwo ziet er fantastisch uit als je de kleur van het radiatorrooster op de kleur van de tridion veiligheidskooi of bodypanels afstemt. De gekleurde lichtmetalen velgen geven je nog meer de mogelijkheid je smart fortwo te personaliseren. Je kunt kiezen uit zilverkleurig, zwart en bicolor. Met de smart fortwo kun je gaan van ingetogen elegantie tot opvallende sportiviteit.

20 Opties en uitrustingspakketten Uitrustingskenmerken Kenmerken standaarduitrusting Motor >>52 kw Exterieur >>bodypanels in unilak black of white >>Buitenspiegels generfd (zwart) >>Radiatorrooster generfd (black) >>38,1-cm (15 inch) stalen velgen met sierdeksels, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter >>Zomerbanden >>H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten >>Derde remlicht >>Knipperlichten wit >>Deurgrepen generfd (zwart) >>Dak in black Interieur >>Dashboard en deurpanelen generfd (zwart) en accentdelen in wit >>Bekleding stof (zwart) >>Driespaaks stuurwiel >>Versnellingspook generfd (zwart) >>Middenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige b ekerhouder achter >>Deurgrepen interieur generfd (zwart) >>Opbergvak in de deuren >>Dashboardkastje afsluitbaar >>Interieurverlichting >>Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) >>Sjorogen in bagageruimte >>Zonnekleppen met parkeerkaarthouder Kenmerken uitvoeringen passion, prime en proxy 1 Functionaliteit en elektrische systemen >>Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing >>Buitenspiegels handmatig instelbaar >>Elektrische ruitbediening inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging >>Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie >>Ruitenwisser voor achterruit met comfortfunctie >>Achterruit verwarmd >>Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer >>Koplamphoogteregeling handmatig >>Richtingaanwijzers met comfort-tipschakeling >>Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering >>12 V-stekkerdoos met afdekpaneel Exterieur >>Buitenspiegels in tridion kleur >>Radiatorrooster gespoten Interieur >>Dashboard en deurpanelen in stof >>Versnellingspook in leder (zwart) >>Middenconsole met schuiflade >>Deurgrepen interieur in chroom mat >>Greep voor passagier >>Make-up spiegel in zonneklep voor bestuurder en passagier >>Brillenvak voor bestuurder >>Opbergvak in achterklep Techniek >>Handgeschakelde vijfversnellingsbak >>Start/stop-systeem >>Brandstoftank (35 liter) Veiligheid en hulpsystemen >>esp elektronisch stabiliteitsprogramma >>Antiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling >>Zijwindassistent >>Hill holder (assisteert vertrek op een helling) >>Bandenspanningscontrole >>tridion veiligheidskooi in black >>Cruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing) >>Airbags voor bestuurder en passagier >>Zijdelingse airbags voor bestuurder en passagier (gecombineerde head/thorax airbag) >>Knieairbag voor bestuurder >>Driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkracht begrenzer >>Gordelwaarschuwingssysteem voor bestuurder en passagier >>ISOFIX-kinderzitverankering met handmatige uitschakeling airbag >>Crashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie >>drive lock automatische deurvergrendeling tijdens het rijden >>Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurdersen passagierszetel >>Leeslampje voor passagier >>Bagageruimteverlichting passion Functionaliteit en elektrische systemen >>Combi-instrument met 8,9-cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay en boordcomputer >>Onderhoudspaneel afsluitbaar Techniek >>Dynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding prime Exterieur >>38,1-cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilverkleurig, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Radiatorrooster in black Exterieur >>38,1-cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Radiatorrooster in black Interieur >>Dashboard en deurpanelen uitgevoerd in stof oranje. Accentdelen in zwart/grijs en zetels bekleed met stof zwart/oranje >>Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit, zetelbekleding in stof zwart/wit >>Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder Interieur >>Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit >>Zetelbekleding in leder zwart met witte siernaden >>Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder Functionaliteit en elektrische systemen >>Zetelverwarming voor bestuurder en passagier Veiligheid en hulpsystemen >>Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen proxy Exterieur >>40,6-cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 185/55 R16 voor, 205/45 R16 achter >>Panoramadak met zonwering >>Radiatorrooster in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) >>tridion veiligheidskooi in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) Interieur >>Dashboard en deurpanelen in stof blauw en accentdelen in wit >>Zetelbekleding in lederlook/stof wit/blauw Veiligheid en hulpsystemen >>Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen Cool & Audio-pakket met automatische airconditioning en Audio-System sport-pakket Verschillend van de kenmerken van de standaarduitrusting. sport-pakket bij proxy met afwijkende lichtmetalen velgen (voor details van het sport-pakket zie pag. 44).

21 Technische gegevens >> Technische gegevens smart fortwo. Uitrustingspakketten Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, prime en proxy sport-pakket >>40,6-cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter >>10 mm verlaagd sportonderstel >>Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >>Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen Led & Sensor-pakket >>H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten >>Mistlampen >>Licht- en regensensor Cool & Media-pakket met automatische airconditioning en Media-System 1 >>smart Media-System 17,8-cm (7 inch) multi-touch tft-display, aux-/usb-aansluiting (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth - aansluiting met handenvrije bediening, audio streaming, navigatiesysteem met 3 jaar LIVE services >>Airconditioning met automatische temperatuurregeling 52 kw (71 pk) met start/stop-systeem Motor Cilinderinhoud in cm 3 Uitrustingspakket leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, prime en proxy Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 Cool & Audio-pakket met automatische airconditioning en Audio-System >>smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth -aansluiting met handenvrije bediening, audio streaming en smart cross connect app voor ios en Android 2 >>Airconditioning met automatische temperatuurregeling Boring x slag in mm Max. koppel in Nm bij t/min 1 Compressieverhouding Turbodrukregeling comfort-pakket >>Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar >>Stuurkolom mechanisch in hoogte verstelbaar >>Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Interieur >>Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de voordeuren, b eenruimtes voor, dashboardkastje en middenconsole 7 >>Zetelbekleding in lederlook zwart 8 >>Vloermatten velours, zwart >>Dashboardkastje afsluitbaar (Belgische standaard) >>Bagageafdekking (scherm) met netvak 52 (71)/ / ,2 x 81,3 10,5 : 1 benzine-inspuiting Topsnelheid in km/u Acceleratie km/u in s 14,9 Aandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde 5-versnellingsbak in de stad 3 4,9 buiten de stad 3 3,7 gecombineerd 3 4,1 Brandstof Functionaliteit en elektrische systemen >>Cockpitklok en toerenteller >>Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter >>Zetelverwarming voor bestuurder en passagier >>Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar >>Asbak en sigarettenaansteker Uitlaatgasreiniging/emissienorm CO2-emissie (gecombineerd) in g/km 3 Remmen/rijdynamische systemen Techniek >>Dynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding euro ongelood 3-wegkatalysator/Euro 6 93 esp, abs, dichte schijfremmen voor, trommelremmen achter Velgen/banden (voor; achter) standaard, passion, prime Banden voor 5,0 J x 15//165/65 R 15, achter 5,5 J x 15//185/60 R 15 Velgen/banden (voor; achter) proxy, edition #1 Banden voor 6,0 J x 16//185/45 R 16, achter 6,5 J x 16//205/50 R 16 Lengte/breedte/hoogte in mm Veiligheid en hulpsystemen >>Automatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen >>Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen >>Parkeerhulp achterzijde >>Achteruitrijcamera 9 >>Inbraak-diefstalalarmsysteem met bewaking deuren en onderhoudspaneel 10 >>Brandblusapparaat in beenruimte (Belgische standaard) >>Pechset met compressor en bandenreparatieset >>EHBO-set (Belgische standaard) >>Gevarendriehoek (Belgische standaard) Spoorbreedte (voor/achter) in mm /1663/ /1430 Wielbasis in mm 1873 Draaicirkel in m 6,95 Leeggewicht/laadvermogen in kg 5 Toegestaan totaalgewicht in kg Volume bagageruimte in l 6 Tankinhoud/waarvan reserve in l Onderhoudsinterval 7 Garantie in jaren 880/ /5, km/1 jaar 2 Infotainment, navigatie en communicatie >>JBL Soundsystem met zeskanaals DSP-versterker, vermogen 240 W, hoogvermogen-luidsprekers met uitneembare subwoofer in bagageruimte 11 >>Smartphonehouder voor Audio-System 12 >>Digitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 13 >>Radiovooruitrusting met twee luidsprekers, antenne en 1-DIN-schacht (Belgische standaard) Opgaven met betrekking tot nominaal vermogen en koppel volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens EU-verordening 715/2007 in de huidige versie. Volgens richtlijn 1999/94/EU in de huidige versie: de opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Met basisbanden 155/60 R15 voor en 175/55 R15 achter. 5 Opgaven volgens 92/21/EU in de versie 95/48/EU; massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90 % gevuld, met bestuurder, 68 kg, en bagage, 7 kg voor modellen met standaard u itrusting. Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden, waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd. 6 Opgaven volgens richtlijn 70/156/EU in de versie 2000/40/EU. 7 Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsinter valindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een "olieverversingsbeurt plus" te worden u itgevoerd. 1 Alleen met elektrisch bediende buitenspiegels. 2 Voor bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect. 3 Niet met standaarduitrusting. 4 Incl. met 10 mm verlaagd sportonderstel. 5 Niet met 40,6-cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks of 8Y-spaaks lichtmetalen velgen. 6 Incl. greep voor passagier en brillenvak voor bestuurder. 7 Alleen met dashboardinstrument. 8 Alleen met standaarduitrusting. 9 Alleen met Cool & Media-pakket. 10 Incl. radiatorrooster in black en afsluitbaar onderhoudspaneel. 11 Niet met standaarduitrusting, alleen met Cool & Audio- pakket of Cool & Media-pakket en met elektrisch bediende buitenspiegels. 12 Alleen met Cool & Media-pakket. 13 Alleen met Cool & Audio-pakket of Cool & Media-pakket Brandstofverbruik in l/100 km: Optie Exterieur >>tridion veiligheidskooi in black, white, cool silver (metallic) >>bodypanels in cool silver (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic), moon white (mat) of titania grey (mat) >>Radiatorrooster in white 3, cool silver 3 >>Wielsierdeksels >>38,1-cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>38,1-cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>38,1-cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilverkleurig, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>40,6-cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter 5, 4 >>40,6-cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter 5, 4 >>Winterbanden 5 >>Panoramadak met zonwering 6 >>Mistlampen 3-cilinder-in-lijn motor

22 B-fl smart infocenter (Gratis met een vast toestel. Gesprekskosten met mobiele telefoons kunnen verschillen.) Na vele kilometers rijplezier nemen wij uw smart terug in het kader van de EU-richtlijn voor oude auto s, om hem milieuvriendelijk te verwerken, maar zover is het nog lang niet. Bovendien worden de mogelijkheden om auto s en onderdelen te verwerken voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd. De auto s van smart voldoen al verschillende jaren aan de wettelijke voorschriften voor een op recycling en verwerking gerichte productie. Voor de terugname van oude auto s staat een net van recyclingcentra en demontagebedrijven ter beschikking, die uw auto milieuvriendelijk verwerken. Daardoor zal de smart ook in de toekomst blijven voldoen aan de steeds strenger wordende wettelijke recyclingquota. Meer informatie hierover vindt u op Over de gegevens in deze brochure: na afsluiting van de redactie van deze tekst op kunnen aan het product nog wijzigingen aangebracht zijn. Veranderingen aan constructie of vorm, kleurafwijkingen en wijzigingen in de omvang van de levering door de constructeur, blijven tijdens de levertijd voorbehouden, voor zover deze veranderingen of afwijkingen redelijk blijven voor de koper, rekening houdend met de belangen van de verkoper. Indien de verkoper of de constructeur voor de aanduiding van de bestelling of van het bestelde artikel tekens of nummers gebruikt, kunnen alleen hieraan geen rechten worden ontleend. De foto s kunnen accessoires of opties bevatten die niet tot de standaarduitrusting behoren. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukproces. In deze brochure kunnen ook types of diensten worden vermeld die in bepaalde landen niet worden aangeboden. Informatie over wettelijke, juridische en fiscale voorschriften en gevolgen gelden echter alleen voor België op het ogenblik van afsluiting van de redactie van deze brochure. Informeer daarom bij uw smart verdeler naar de in andere landen geldende voorschriften en gevolgen en naar de verplichtende laatste stand van deze voorschriften en hun gevolgen. smart een merk van Daimler AG Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstr. 137, Stuttgart, Germany 7129 FC B-00 / 0514

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 7 november 204 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (60pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in.

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in. D-CH smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 De nieuwe smart fortwo cabrio >> Let your city

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

fortwo >> De smart The urban original.

fortwo >> De smart The urban original. >> De smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad. En die jou de weg door de stad iedere

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 206 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De smart. fortwo. >> The urban original.

De smart. fortwo. >> The urban original. De smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> FOR a new urban joy. smart fortwo 03 05 Inhoud 04 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 12 Design Typisch smart. 24 Rijplezier Meer plezier

Nadere informatie

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 4 juli 207 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 52 kw (7 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad.

cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad. >> smart fortwo cabrio Het zonnetje in de stad. En slechts 2,69 m lang. Eén druk op de knop is voldoende om én van het cabriogevoel én van de voordelen van een smart te genieten in de smart fortwo cabrio.

Nadere informatie

BRABUS. smart. >> The urban sports cars.

BRABUS. smart. >> The urban sports cars. BRABUS smart >> The urban sports cars. catch me if you can. >> smart BRABUS & smart BRABUS Xclusive. fortwo, fortwo cabrio en forfour smart heeft stedelijke mobiliteit opnieuw gedefinieerd. Met intelligente

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

SLK 55 AMG Roadster automaat

SLK 55 AMG Roadster automaat Uw voertuig: SLK 55 AMG Roadster automaat Prijs Basisprijs EUR 63.544,00 Lak Bekleding Extra uitrusting Prijs incl. BPM Uni: Vuuropaal Nappaleder: Zwart/ Accentrood EUR 0,00 EUR 0,00 EUR 3.040,00 EUR 94.566,43

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -EURS 3 SEPTEMBER 2012, MOELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 20.9,00 6.02,00 1.3,00 12.221,01 22.69,00 23.89,00 27.39,00 28.79,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

NISSAN VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP TPMS (Bandenspanning controlesysteem) (2) Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Gordijn-airbags

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 02 Nieuwe energie voor de stad >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. Nieuwe energie voor de stad 03 Dat smart veel durf, ideeën

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

>> De smart. forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november inclusief plus voordeelpakketten >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november 2016. inclusief plus voordeelpakketten smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie