>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ">> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters."

Transcriptie

1 >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters.

2 FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën waarmee rijden in de stad weer plezier oplevert. Plezier dat ook niet door krappe parkeerplaatsen en druk stadsverkeer wordt bedorven. En waarvan je blijft genieten, als anderen al lang hebben moeten afhaken. Dat dit typerende smart gevoel ook door vier personen kan worden gedeeld, is dan ook niet de enige verrassing. De smart forfour verbluft namelijk in een groot aantal opzichten, met intelligente antwoorden en innovaties die onmiskenbaar zijn voor een echte smart.

3 >> Inhoud 03 smart forfour De smart onder de vierzitters. 08 Design Typisch smart: een regelrechte blikvanger. 16 Rijplezier Dynamisch en vlot onderweg. 20 Functionaliteit Nieuwe ideeën voor de compact class. 28 Veiligheid Het innovatieve veiligheidsconcept van smart. FOR one, two, three, four smart forfour Uitvoeringen passion, prime, proxy en de edition # Uitrustingspakketten & opties Alles wat u nodig heeft. En alles wat u graag zou hebben. Technische gegevens >> Welkom bij de smart onder de vierzitters de nieuwe smart forfour.

4 >> De stad zit vol met mogelijkheden. Geweldig toch, als je daar met z n vieren van kunt genieten? De smart forfour verenigt een innovatief autoconcept met de voordelen van een vierzitter. Juist daarom is de smart forfour dan ook een buitengewone vertegenwoordiger van zijn klasse. Dankzij de compacte afmetingen en wendbaarheid is hij dan ook de perfecte auto voor in de stad. Met een royale bagageruimte en plaats voor vier volwassenen staat de smart forfour open voor alle verrassingen die het dagelijks leven biedt. smart forfour 06 07

5 FOR look Design at that, that, & that that, >> Je ziet meteen dat het een smart is. Maar dan wel voor vier personen. De smart forfour heeft niet alleen het revolutionaire van het merk smart in zijn genen maar toont dit ook in zijn uiterlijk. Zijn design maakt iedereen enthousiast en is uniek in het straatbeeld.

6 >> Voor meer zeggingskracht, verbazing, nadruk, visie. Design De smart forfour begroet je met een glim lach. Het radiatorrooster met honingraat structuur en het daarin geïntegreerde smart logo zijn prominent aanwezig in de karakteristieke voorzijde. Daarbij zorgen de halogeenkoplampen achter helder glas zowel overdag als s nachts voor een zelf verzekerd uiterlijk. Als optie kunnen deze worden aangevuld met elegant gevormde en geïntegreerde led-dagrijlichten (als led-lichtstroken uitgevoerd) voorzien van een welcome-functie. Aan de achterzijde zijn de grote tweekleurige achterlichten prominent aanwezig, die bij het optionele LED & Sensor pakket zijn uitgevoerd in led. De in de tridion veiligheidskooi geïntegreerde achterlichten zorgen niet alleen voor het nodige cachet van het design maar dragen ook bij tot de karakteristieke uitstraling van de achterzijde. De dynamische coupélijn en het tweekleurige s amenspel van de tridion veiligheidskooi en de koetswerkkleur zijn ware blikvangers in het stadsverkeer. De lange wielbasis en de uiterst korte overhang aan zowel de voor- als achter zijde zorgen ervoor dat de smart forfour compact overkomt. Kortom, een echte smart, die onget wijfeld zal opvallen in de stad.

7 FOR Design i see it, i touch it, i use it, i love it >> Het interieur van de smart forfour volgt geen enkele norm, behalve die van het buitengewone exterieur. Het consequent doorgevoerde design met hoogwaardig beklede oppervlakken zorgt voor een onmiskenbaar karakter met een modieuze en luxueuze uitstraling.

8 Design De zetels met geïntegreerde hoofd steunen zien er niet alleen fantastisch uit maar zorgen ook voor een goede zitpositie. Bovendien bieden de comfortabele zetels een uitstekende ondersteuning, niet alleen wanneer je snel naar je werk moet maar ook als je even een weekendje weggaat. En dankzij de luchtige zetelbekleding zit je altijd prima in de smart forfour. >> Voor kleuren, vormen, ideeën, oplossingen Het driespaaks stuurwiel met bedienings toetsen ligt perfect in de hand en zorgt ervoor dat je comfortabel de boordcomputer, cruisecontrol en het volume van de radio kunt bedienen. Rechts naast de bestuurderszetel bevindt zich een uitgekiende middenconsole. Daarin is niet alleen de airconditioning ondergebracht maar ook een praktische schuiflade waarin je alles kunt opbergen dat je onderweg nodig hebt. Het opvallende tweekleurenconcept in uiteenlopende combinaties en het subtiele spel met contrasten op het dashboard, de deuren en de zetelbekleding zorgen in het interieur voor een harmonieus op elkaar afgestemd totaalbeeld. Zodat je je direct thuis voelt. Achterin kun je kiezen voor een door lopende achterbank of de als optie leverbare readyspace seats waarmee je in een handomdraai nog meer baga geruimte kunt creëren. De bekleding van de deuren getuigt van onze liefde voor detail. Uitgevoerd in meer dere kleuren en geraffineerd bekleed met een combinatie van stof en kunststof, zijn in de deuren naast ruime opbergvakken ook de luidsprekers ondergebracht, die bovendien zijn afgewerkt met afdekpanelen in een luxueus honingraatpatroon.

9 FOR Rijplezier run, run, >> Plezier beleven aan stedelijke mobiliteit. Vanaf het begin was dit voor smart het uitgangspunt. En vanuit dat standpunt is ook de smart forfour tot in detail ontwikkeld voor de eisen die het moderne stadsverkeer aan mobiliteit stelt. Dankzij de achterin geplaatste motor en de achterwielaandrijving is de smart forfour uiterst compact en zorgt hij met een nieuwe ontwikkelde, handgeschakelde versnellingsbak voor heel veel rijplezier. Uitgerust met een krachtige en zuinige motor duurt het dan ook een hele tijd voordat je weer moet tanken. run, run

10 Rijplezier >> Voor slimmer, sneller, handiger, verder. Dynamisch door de stad. s Morgens even naar de markt, s middags boodschappen doen en s avonds uit met je vrienden. De nieuwe smart forfour brengt je niet alleen overal snel naartoe maar zorgt er ook voor dat je onderweg altijd volop van rijplezier kunt genieten. De afmetingen van de smart forfour zorgen er samen met Dynamic steering voor dat hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse heeft (8,65 m, gemeten van wiel tot wiel). Dus mocht je ooit eens ergens verkeerd zijn afgeslagen, dan kun je altijd even snel keren. En dankzij een lengte van slechts 3,49 m is de smart forfour absoluut niet te verslaan als het om het vinden van een geschikte parkeerplaats gaat.

11 FOR in & out & in & out Functionaliteit >> Een groot aantal intelligente oplossingen zorgt ervoor dat de smart forfour de perfecte auto is voor alles wat je alleen, met z n tweeën, drieën of vieren hebt gepland. Of juist helemaal niet hebt gepland. Laat je gewoon meeslepen door het ritme van de stad en laat alles op je afkomen dat je onderweg tegenkomt. Dankzij de deuren, die heel wijd kunnen worden geopend tot 85, is in- en uitstappen of in- en uitladen heel eenvoudig.

12 >> Voor Lisa, Tom, Charlotte en BILLY. Functionaliteit De zetels achter in de smart forfour vormen een typisch voorbeeld van de innovatie van smart. Hiermee kan het interieur namelijk bijzonder variabel en flexibel worden ingedeeld. Als optie kan de rugleuning van de achterbank in afzonderlijke delen worden neergeklapt, zodat er nog voldoende ruimte overblijft voor het vervoer van grote objecten als er iemand op de achterbank meerijdt. De rugleuningen kunnen zo worden neergeklapt dat een vrijwel vl akke laadvloer ontstaat. En als je met z n vieren onderweg bent, kan de rugleuning onder de iets steilere cargohoek van 12 worden geplaatst. Om zo toch over een grotere bagageruimte te kunnen beschikken. 85 De achterdeuren van de smart forfour kunnen onder een nagenoeg rechte hoek van 85 worden geopend waardoor het, in vergelijking met andere automodellen, aanzienlijk eenvoudiger is om grote objecten te vervoeren. Het volume van de bagageruimte bedraagt een verbazingwekkende 975 liter als de achter bank is neergeklapt. En dankzij de neerklap bare leuning van de passagierszetel kunnen zelfs objecten met een lengte tot 2,22 m kunnen worden vervoerd. Zelfs als je met z n vieren onderweg bent, beschikt de bagageruimte over een volume van 315 liter als de rugleuningen van de zetels in de cargo stand staan. Kortom, er is altijd genoeg ruimte aan wezig voor alles wat iedereen wil meenemen voor een weekendje weg. De readyspace seats vormen de ideale oplossing voor een optimaal gebruik van de ruimte in het interieur en zijn als optie leverbaar in plaats van de achterbank. Bij deze zetels kunnen de zittingen met een enkele handgreep afzonderlijk naar de bodem worden verzonken. Op deze wijze kan snel en eenvoudig meer hoogte worden gecreëerd voor het vervoer van grote objecten. En als je een vlakke laadvloer nodig hebt, hoef je alleen maar de rugleuning neer te klappen. In combinatie met het uitneembare opbergvak zorgt deze oplossing voor maximale variabiliteit in het gebruik van de bagageruimte.

13 Functionaliteit >> Voor probleemloos parkeren. Parkeren in de stad is niet altijd een pretje. Gelukkig kun je met de nieuwe smart forfour vrijwel elke beschikbare p arkeerplaats optimaal benutten. De smart forfour meet dankzij de achterin geplaatste motor slechts 3,49 m, en kan dan ook moeiteloos op plaatsen worden geparkeerd die a nderen gefrustreerd links moeten laten liggen. De achteruitrijcamera (alleen leverbaar in combinatie met het smart Media-System) zorgt voor optimale ondersteuning bij het achteruitrijden of parkeren, en is elegant in het smart logo aan de achterzijde geïntegreerd. Zodra de achteruit is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera op het grote multi- touch display van het mediasysteem weergegeven. De daarbij getoonde dynamische hulplijnen zorgen ervoor dat er optimaal kan worden gemanoeuvreerd. De als optie leverbare parkeerhulp geeft hoorbare waarschuwingssignalen als je bij het parkeren de auto achter je te dicht nadert. Je kunt natuurlijk altijd op je eigen inschattingsver mogen vertrouwen, maar voorkomen lijkt ons toch altijd beter dan genezen. Of niet soms? De optionele snelheidsafhankelijke Dynamic steering draagt niet alleen bij aan het comfort maar ook aan de veiligheid tijdens de rit. Het systeem zorgt er onder andere voor dat er tijdens het manoeuvreren minder stuurbewegingen hoeven te worden uitgevoerd. Bij hogere snelheden bijvoorbeeld op provinciale wegen zorgt Dynamic steering voor een nauwkeurigere rechtuitstabiliteit.

14 Functionaliteit >> Voor navigatie, informatie, innovatie en intonatie. Met het smart Media-System is van alles mogelijk. Heel eenvoudig. Het perfect in het interieur design geïntegreerde Media-System kenmerkt zich door een schitterend 17,8 cm (7 inch) multi- touch display en uitgebreide functionaliteit: naast handenvrije bediening en audiostreaming via Bluetooth, beschikt het Media-System eveneens over een aux- en usb-aansluiting, alsmede een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kun je niet alleen altijd naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto s weergeven of films afspelen. Dankzij LIVE-service 1 met HD Traffic kun je elke reis tot in de puntjes plannen, waarbij bovendien real-time informatie wordt gegeven over mogelijke files en gebruik kan worden gemaakt van de zoekfunctie van TomTom Places. Op deze manier vind je met je smart forfour niet alleen overal een parkeerplaats maar ook restaurants, bioscopen of andere uitgaansgelegenheden. Bovendien kan een aantal belangrijke functies van het smart Media-System worden aangestuurd met gesproken opdrachten. 1 Drie jaar gratis, daarna individueel te verlengen. Het optionele JBL Soundsystem vormt de perfecte aanvulling voor het Media-System of Audio-System, en beschikt over een imposant geluid. Twaalf hoogvermogen-luidsprekers en een u itneembare basbox in de bagageruimte zorgen samen met een versterker voor een overweldigend vermogen van 320 watt. smart cross connect is een innovatieve infotainment oplossing die veel meer te bieden heeft dan alleen een radio of navigatiesysteem. In combinatie met het smart Audio-System, de universele smartphonehouder en de smart cross connect app wordt deze oplossing je multimediale commandocentrale. Met deze voorziening krijg je met je smart phone niet alleen toegang tot alle voertuiginformatie maar kun je bijvoorbeeld ook je rij gedrag analyseren, om zodoende een zuinigere rijstijl te ontwikkelen. De intuïtief bedienbare app met navigatiefunctie kan bovendien parkeerplaatsen zoeken en kan eveneens worden gebruikt om de radio te bedienen.

15 FOR Veiligheid being safe, secure, steady & sure >> Veiligheid, geconcentreerd in een compacte ruimte. De tridion veiligheidskooi zorgt er samen met hypermoderne passieve en actieve veiligheidssystemen voor dat alle inzittenden op de best mogelijke wijze worden beschermd. Zodat je onderweg zorgeloos kunt genieten van al het rijplezier.

16 Veiligheid >> Voor voorzichtig, omzichtig, goed zicht en vergezichten. Het veiligheidsconcept van smart bestaat uit een aantal innovatieve systemen die gezamenlijk een efficiënt beschermingsschild vormen. Naast de tridion veiligheidskooi beschikt de smart forfour over moderne veiligheidssystemen die je zonder meer mag verwachten van een merk als Daimler. Daartoe behoren onder andere abs, esp, een zijwindassistent en vijf airbags in totaal. De automatische afstandsregeling en spoorassistent zijn als optie leverbaar. tridion veiligheidskooi Zijwindassistent De tridion veiligheidskooi vormt de kern van het veiligheids concept van smart. Deze kooi is op strategische plekken met staal verstevigd om zo stabiliteit, stijfheid en weerstand te kunnen garanderen. Bij hogere snelheden kunnen plotse windvlagen mogelijk gevaar lijke rijsituaties veroorzaken. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er vervolgens met gerichte remingrepen op afzonderlijke wielen voor dat er m inder moet worden tegengestuurd. Automatische afstandsregeling De automatische afstandsregeling is een waakzaam hulpsysteem dat mogelijke kop-staartbotsingen kan voorkomen. Als de afstand tot een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een waarschuwingssignaal, zodat je tijdig kunt reageren. Spoorassistent De als optie leverbare spoorassistent is actief vanaf 70 km/u en houdt het wegdek voor de smart forfour in de gaten met behulp van een camera. Zodra onbedoeld een rijstrook wordt verlaten, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zicht baar signaal in het combi-instrument. Airbags De inzittenden van een smart forfour worden door vijf airbags b eschermd: een airbag en een head/thorax airbag voor zowel de b estuurder als de passagier, alsook een knieairbag voor de bestuurder.

17 Uitvoeringen FOR everyone >> De stad zit vol karakter. Er is dan ook voor iedereen wel een perfecte smart forfour te vinden. Naast de standaarduitrusting is de smart forfour leverbaar in drie individuele uitvoeringen die net zo veelzijdig, modern en innovatief zijn als het leven in de stad zelf. Zoek je favoriet uit en voeg helemaal zoals je zelf wil uitrustingspakketten en opties toe voor meer design, comfort en functionaliteit.

18 Uitvoeringen >> passion. Zelfbewust, extravagant, modern. De zilverkleurige 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen zijn opmerkelijke blikvangers van het exterieur. Eén blik door de ruiten verraadt onmiddellijk dat het in twee kleuren uitgevoerde interieur van de smart forfour passion puur zelfbewustzijn uitstraalt. >> prime. Stijlvol, tijdloos, chique. De zwartglanzende 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen kenmerken de klassieke look van de smart forfour prime. De met zwart leder beklede zetels met witte siernaden en zetelverwarming zorgen voor een luxueuze uitstraling van het interieur. >> proxy. progressief, sportief, geavanceerd. Dankzij het Sport pakket en de zwartglanzende 40,6 cm (16 inch) vijfdubbelspaaks lichtmetalen velgen oogt de smart forfour proxy heel dynamisch. Het panoramadak zorgt ervoor dat het interieur heel royaal oogt. En het is niet alleen de wit/blauwe kleurstelling die eraan bijdraagt dat de smart forfour proxy een wel heel cool model geworden is. Tot slot is de smart forfour proxy standaard uitgerust met een automatische airconditioning en het smart Audio-System.

19 Uitvoeringen >> Voor individualisten. In het interieur van de uitvoeringen passion, prime en proxy wordt de bijzondere vormgeving van het exterieur uiteraard consequent doorgevoerd. Kortom, individualiteit en comfort zijn perfect afgestemd op innovatie, functionaliteit en materiaalgebruik. prime >> Dashboard en deurpanelen in zwart met witte accentdelen >> Z etelbekleding in leder zwart met witte siernaden >> Z etelverwarming voor bestuurder en passagier >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >> Versnellingspook in leder >> D ynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) t ft-kleurendisplay >> E lektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor bestuurder en passagier >> B agageruimteverlichting >> Spoorassistent >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks l ichtmetalen velgen, zwart, glanzend >> Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in black proxy passion >> Dashboard en deurpanelen uitgevoerd in stof oranje. Accentdelen in zwart/grijs en zetels bekleed met stof zwart/oranje >> Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit, zetelbekleding in stof zwart/wit >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >>Versnellingspook in leder >> D ynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) tft-kleurendisplay >> E lektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor bestuurder en passagier >> B agageruimteverlichting >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks licht metalen velgen, zilverkleurig >> Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in black >> Dashboard en deurpanelen in wit/blauw >> Bekleding lederlook/stof in wit/blauw >> D ynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) t ft-kleurendisplay >>Versnellingspook in leder >> E lektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten >>Leeslampje voor bestuurder en passagier >> Dashboardkastje afsluitbaar >>tridion veiligheidskooi in white >> Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in white >> Spoorassistent >>Panoramadak met zonwering Sport pakket >> 10 mm verlaagd sportonderstel >> Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Sportpedalen >> Multifunctioneel sportstuur >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend Cool & Audio pakket >> Automatische airconditioning >> s mart Audio-System Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

20 edition # >> Voor trendsetters: de smart forfour edition #1. Bij de première van de nieuwe smart forfour introduceren we direct een s peciaal model: de smart forfour edition #1. Met de volgende exclusieve features: tridion veiligheidskooi in lava orange, die samen met de kleur graphite grey de progressieve richting van de nieuwe smart forfour aangeeft. Als optie is de edition #1 ook met een tridion veiligheidskooi in black leverbaar. Perfect daarop afgestemd zijn de 40,6 cm (16 inch) licht metalen velgen in zwart. Het Sport pakket zorgt daarbij voor een dyna mische look bij de première. Ook het interieur in de kleuren zwart/oranje zorgt voor een opwindende look, terwijl het grote panoramadak een uit stekend uitzicht biedt. Uitrusting >> E xclusieve tridion kleur lava orange (naar keuze in black) >> Buitenspiegels in tridion kleur >>Radiatorrooster in black >> edition #1 label op de B-stijl >>Panoramadak >> Dashboard en deurpanelen deuren in zwart/oranje met accentdelen in zwart/grijs >> Bekleding in zwart/oranje >>Dynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) t ft-kleurendisplay >>Versnellingspook in leder >> E lektrische ruitbediening met de functie v olledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor bestuurder en passagier >> Velours vloermatten met opschrift edition #1 Sport pakket >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks l icht metalen velgen, zwart >> 10 mm verlaagd sportonderstel >> Uitlaat met verchroomd u itlaatsierstuk >> D riespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >> Roestvrij stalen sportpedalen Cool & Audio pakket >>Automatische airconditioning >> s mart Audio-System

21 Kleuren Koetswerk in hazel brown, tridion veiligheids kooi in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in cool silver, tridion veiligheidskooi in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in midnight blue, tridion veiligheidskooi in cool silver en radiatorrooster in cool silver. Koetswerk in black, tridion veiligheidskooi in cool silver en radiator rooster in cool silver. Koetswerk in cadmium red, tridion veiligheidskooi in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in white, tridion veiligheidskooi in white en radiatorrooster in white. Koetswerk in black-to-yellow, tridion veiligheidskooi in black en radiatorrooster in black. >> Voor je favoriete kleuren. Koetswerk in lava orange, tridion veiligheidskooi in white en radiatorrooster in white. Koetswerk in graphite grey, tridion veiligheidskooi in cool silver en radiatorrooster in cool silver. De kleurencombinaties bij de nieuwe smart forfour zijn net zo veelvuldig als het leven in de stad zelf. Hierbij kan uit moderne koetswerkkleuren worden gekozen in combinatie met de tridion veiligheidskooi in black, white of cool silver (metallic). Deze kleuren zijn ook leverbaar voor het radiatorrooster. De smart forfour ziet er fantastisch uit als je de kleur van het radiatorrooster op de kleur van de tridion veiligheidskooi of koetswerk afstemt. Door te kiezen voor één van de exclusieve velgen, kan je je smart forfour wel héél uniek maken.

22 Uitrustingspakketten & opties >> Voor meer overzicht. Kenmerken standaarduitrusting Motor >> 52 kw Exterieur >> K oetswerk in unilak black of white >> Buitenspiegels generfd (zwart) >> R adiatorrooster generfd (black) >> 38,1 cm (15 inch) stalen velgen met sierdeksels, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter >>Zomerbanden >>85 -achterdeuren >> D eurgrepen generfd (zwart) >> Z ijruiten achter uitzetbaar >>Kunststof dak in tridion kleur >> H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten >> D erde remlicht >> K nipperlichten wit Interieur >> Dashboard en deurpanelen generfd (zwart) en accentdelen in wit >>Bekleding stof (zwart) >>Neerklapbare leuning achterbank, niet gedeeld >>Driespaaks stuurwiel >>Versnellingspook generfd (zwart) >> M iddenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige b ekerhouder achter >>Deurgrepen interieur generfd (zwart) >>Opbergvak in voordeuren >>Opbergvak in achterdeuren >>Dashboardkastje, afsluitbaar >>Interieurverlichting >> Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) >>Sjorogen bagageruimte >>Zonwering met parkeerkaarthouder Kenmerken uitvoeringen passion, prime en proxy1 Functionaliteit en elektrische systemen >> Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing >>Buitenspiegels handmatig instelbaar >>Elektrische ruitbediening >> Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie >> R uitenwisser voor achterruit >>Achterruitverwarming >> Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer >>Koplamphoogteregeling handmatig >> R ichtingaanwijzers met comfort-tipschakeling >> Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering >> 1 2 V-stekkerdoos met afdekpaneel in middenconsole Exterieur >>Buitenspiegels in tridion kleur >>Deurgrepen in koetswerkkleur >> Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurders- en p assagierszetel >>Leeslampje voor bestuurder en passagier >>Bagageruimteverlichting Interieur >>Dashboard en deurpanelen in stof >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >>Versnellingspook in leder (zwart) >> R ugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder voor, e nkelvoudige bekerhouder achter >>Deurgrepen interieur in chroom mat >>Greep voor passagier >> M ake-up spiegel in zonwering voor bestuurder en passagier >>Brillenvak voor bestuurder Techniek >> H andgeschakelde vijfversnellingsbak >> S tart-stopsysteem >> B randstoftank (35 liter) Veiligheid en hulpsystemen >> e sp elektronisch stabiliteitsprogramma >> A ntiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling >>Zijwindassistent >>Hill holder (assisteert vertrek op een helling) >>Bandenspanningscontrole >>tridion veiligheidskooi in black >> C ruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing) >>Airbags voor bestuurder en voorpassagier >> Z ijdelingse airbags voor bestuurder en passagier (gecombineerde head/thorax airbag) >>Knieairbag voor bestuurder >> D riepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkracht begrenzer >> G ordelwaarschuwingssysteem voor bestuurder en passagier >> S tatusweergave gordels achter in dakconsole >> I SOFIX-kinderzitverankering achter >> C rashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie >> d rive lock automatische deurvergrendeling tijdens het rijden passion Functionaliteit en elektrische systemen >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay en b oordcomputer >>Onderhoudspaneel afsluitbaar Techniek >> D ynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding Veiligheid en hulpsystemen >> Veiligheidsgordel in hoogte verstelbaar voor bestuurder en v oorpassagier prime Exterieur >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilverkleurig, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Kunststof dak in tridion kleur >>Radiatorrooster in black Exterieur >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks licht metalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Kunststof dak in tridion kleur >>Radiatorrooster in black Interieur >> Dashboard en deurpanelen uitgevoerd in stof oranje. Accentdelen in zwart/grijs en zetels bekleed met stof zwart/oranje >> Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit, zetelbekleding in stof zwart/wit Interieur >> Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit >> Z etelbekleding in leder zwart met witte s iernaden proxy Exterieur >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks licht metalen velgen, zwart, glanzend, met banden 185/55 R16 voor, 205/45 R16 achter >> Panoramadak met zonwering >> R adiatorrooster in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) >> t ridion veiligheidskooi in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) Functionaliteit en elektrische systemen >> Z etelverwarming voor bestuurder en p assagier Interieur >> Dashboard en deurpanelen deuren in stof blauw en accentdelen in wit >>Zetelbekleding in lederlook/stof wit/blauw >> Dashboardkastje afsluitbaar (Belgische standaard) Veiligheid en hulpsystemen >> S poorassistent met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen Veiligheid en hulpsystemen >> S poorassistent met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen Cool & Audio pakket met automatische a irconditioning en Audio-System Sport pakket Verschillend van de kenmerken van de standaarduitrusting. Sport pakket bij proxy met afwijkende lichtmetalen velgen (voor details van het Sport pakket zie pag. 44).

23 Uitrustingspakketten Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, prime en proxy Sport pakket >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter >>10 mm verlaagd sportonderstel >>Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >>Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen LED & Sensor pakket >> H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten >>Mistlampen >>Licht- en regensensor Cool & Media pakket met automatische airconditioning en Media-System 1 >> s mart Media-System 17,8 cm (7 inch) multi-touch tft-display, aux-/ usb-aansluiting (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth - aansluiting met handenvrije bediening, audio streaming, navigatiesysteem met 3 jaar LIVE services >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling >> Technische gegevens smart forfour. 52 kw (71 pk) met start/stop-systeem Motor Cilinderinhoud in cm Uitrustingspakket leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, prime en proxy Max. koppel in Nm bij t/min 1 Cool & Audio pakket met automatische airconditioning en Audio-System >> s mart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth -aansluiting met handenvrije bediening, audio streaming en smart cross connect app voor ios en Android 2 >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling Boring x slag in mm Compressieverhouding Turbodrukregeling Functionaliteit en elektrische systemen >> Cockpitklok en toerenteller >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter >>Zetelverwarming voor bestuurder en passagier >> Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar >> A sbak en sigarettenaansteker 91/ ,2 x 81,3 10,5 : 1 benzine-inspuiting Acceleratie km/u in s 16,9 Aandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde 5-versnellingsbak in de stad 3 4,8 buiten de stad 3 3,8 gecombineerd 3 4,2 CO 2-emissie (gecombineerd) in g/km 3 Remmen/rijdynamische systemen Techniek >> D ynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding euro ongelood 3-wegkatalysator/Euro 6 97 esp, abs, intern geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter Velgen/banden (voor; achter) standaard, passion, prime 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 Velgen/banden (voor; achter) proxy, edition #1 6,0 J x 16//185/45 R 16; 6,5 J x 16//205/50 R 16 Lengte/breedte/hoogte in mm Veiligheid en hulpsystemen >> A utomatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen 9 >> S poorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen >>Parkeerhulp achterzijde >>Achteruitrijcamera 10 >> A nti-diefstalsysteem met bewaking deuren en onderhoudspaneel 11 >> B randblusapparaat in beenruimte (Belgische standaard) >> Pechset met compressor en bandenreparatieset >>EHBO-set (Belgische standaard) >>Gevarendriehoek (Belgische standaard) Spoorbreedte (voor/achter) in mm /1.665/ /1.429 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 8,65 Leeggewicht/laadvermogen in kg 5 Toegestaan totaalgewicht in kg Bagageruimtevolume in l 6 Tankinhoud/waarvan reserve in l Onderhoudsinterval 7 Garantie in jaren 975/ /5, km/ 1 jaar 2 Infotainment, navigatie en communicatie >> J BL Soundsystem met achtkanaals DSP-versterker, vermogen 320 W, 12 hoogvermogen-luidsprekers met uitneembare subwoofer in b agageruimte 12 >>Smartphonehouder voor Audio-System 13 >> D igitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 14 >> R adiovooruitrusting met twee luidsprekers, antenne en 1-DIN-schacht (Belgische standaard) Alleen met elektrisch bediende buitenspiegels. Voor bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect. Incl. greep voor passagier en brillenvak voor bestuurder. Niet met standaarduitrusting. 5 Incl. 10 mm verlaagd sportonderstel. 6 Niet met 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks of 8Y-spaaks lichtmetalen velgen. 7 Alleen met standaarduitrusting. 8 Niet met JBL Soundsystem. 9 Alleen met Dynamic steering. 10 Alleen met Cool & Media pakket. 11 Afsluitbaar onderhoudspaneel. 12 Niet met standaarduitrusting, niet met readyspace seats, alleen met Cool & Audio- of Cool & Media pakket en met elektrisch bediende buitenspiegels. 13 Alleen met Cool & Media pakket. 14 Alleen met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket (71)/ Uitlaatgasreiniging/emissienorm Opgaven met betrekking tot nominaal vermogen en koppel volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetprocedure conform richtlijn 80/1268/EG in de huidige versie: de opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het aanbod, maar zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Met basisbanden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter. 5 Opgaven volgens 92/21/EU in de versie 95/48/EU; massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90 % gevuld, met bestuurder, 68 kg, en bagage, 7 kg voor modellen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden, waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd. 6 Tot dak; volgens DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd Topsnelheid in km/u Brandstof Interieur >> S feerverlichting met indirecte verlichting van de voordeuren, b eenruimtes voor, dashboardkastje en middenconsole 4 >>Zetelbekleding in lederlook zwart 7 >> r eadyspace seats met uitneembare cargo box 4, 8 >>Dashboardkastje afsluitbaar (Belgische standaard) >>Bagageafdekking (Belgische standaard) >>Vloermatten velours, zwart 3-cilinder-in-lijn motor Brandstofverbruik in l/100 km: Optie 1 3 Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 comfort-pakket >>Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar >>Stuurkolom mechanisch in hoogte verstelbaar >> Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Exterieur >>Opvouwbaar dak stof, elektrisch bediend 3 >> Panoramadak met zonwering 3 >> K oetswerk in black-to-yellow (metallic), cadmium red (metallic), cool silver (metallic), graphite grey (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic) >> t ridion veiligheidskooi in white, cool silver, black >>Radiatorrooster in white 4, cool silver 4 >> Wielsierdeksels >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter 5, 9 >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter 5, 9 >>Winter- in plaats van zomerbanden 6 >>Mistlampen Technische gegevens

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

Waar alle ogen op zijn gericht. De C-Klasse Coupé.

Waar alle ogen op zijn gericht. De C-Klasse Coupé. C-Klasse. Coupé. Waar alle ogen op zijn gericht. De C-Klasse Coupé. De C-Klasse Coupé belichaamt de spanning tussen stijl en dynamiek. U blijft kijken naar deze elegant gestroomlijnde coupé. In het interieur

Nadere informatie

De Via no. FUN en MARCO POLO.

De Via no. FUN en MARCO POLO. De Via no. FUN en MARCO POLO. De Viano FUN en MARCO POLO 3 De Viano vrijetijds- en kampeerwagens van Mercedes-Benz. Inhoud. Keert u het dagelijkse leven graag eens de achterlichten toe? Bent u spontaan

Nadere informatie

CITY TIPS EXTRA MAGAZINE. >> Boordevol. binnenin >> >> Ontdek de Saloncondities. >> De nieuwe smart fortwo. >> De nieuwe smart forfour

CITY TIPS EXTRA MAGAZINE. >> Boordevol. binnenin >> >> Ontdek de Saloncondities. >> De nieuwe smart fortwo. >> De nieuwe smart forfour Brussels Motor Show 2015 www.smart.com >> Boordevol CITY TIPS >> De nieuwe smart fortwo >> De nieuwe smart forfour >> Ontdek de Saloncondities EXTRA MAGAZINE binnenin >> FOR me, myself and us. >> FOR more

Nadere informatie

B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2014. Bijgewerkt op 21 januari 2014. Inclusief de B-Klasse BlueEFFICIENCY Edition.

B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2014. Bijgewerkt op 21 januari 2014. Inclusief de B-Klasse BlueEFFICIENCY Edition. B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2014. Bijgewerkt op 21 januari 2014. Inclusief de B-Klasse BlueEFFICIENCY Edition. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

Uitrustingen 26 Standaarduitrusting en opties 26 Originele accessoires 31 Bekledingen 32 Koetswerkkleuren 33

Uitrustingen 26 Standaarduitrusting en opties 26 Originele accessoires 31 Bekledingen 32 Koetswerkkleuren 33 De Vito. Combi. Inhoud. Vito combi 4 Interieur 10 Flexibiliteit 10 Comfort en functionaliteit 12 Speciale modellen 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Techniek 18 Motoren 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21

Nadere informatie

GLC Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 15 juli 2015.

GLC Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 15 juli 2015. GLC Sport Utility Vehicle Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 15 juli 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang NISSAN NV200 Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang LOOK TWICE, THINK ONCE NETJES & DISCREET. Ondanks het in zijn klasse ongeëvenaarde volume

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure

Nadere informatie

GLE. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015.

GLE. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. GLE. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Welkom. In de wereld van MercedesBenz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u

Nadere informatie

BELANGRIJKE OPMERKING:

BELANGRIJKE OPMERKING: NEW DISCOVERY SPORT BELANGRIJKE OPMERKING: Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar de specificaties, het design en de productie van zijn wagens te verbeteren. Daardoor worden er continu wijzigingen

Nadere informatie

Uw lijfspreuk: elke gast verdient enkel het beste. Begin bij de ontvangst.

Uw lijfspreuk: elke gast verdient enkel het beste. Begin bij de ontvangst. De Caravelle Uw lijfspreuk: elke gast verdient enkel het beste. Begin bij de ontvangst. Een aangenaam verblijf moet beginnen bij de reis. Daarom haalt de Caravelle uw gasten af waar zij dat verwachten:

Nadere informatie

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Audi Voorsprong door techniek Pagina 16 Fascinatie Techniek Pagina 4 Ervaar de Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment en connectivity Pagina 31 32 Onderstel en besturing/veiligheid Uitrusting

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN.

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. OPEL AMPERA REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. INHOUD Mobiliteit gaat radicaal veranderen. De Opel Ampera breekt met alle bekende concepten. Het is de allereerste Extended-Range Electric Vehicle (E-REV),

Nadere informatie

G 500 4x4 2. Prijslijst. Geldig vanaf 15 juli 2015.

G 500 4x4 2. Prijslijst. Geldig vanaf 15 juli 2015. G 500 44 2. Prijslijst. Geldig vanaf 15 juli 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 3 maart 2015.

GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 3 maart 2015. GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 3 maart 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft

Nadere informatie

GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 3 maart 2015. Bijgewerkt op 31 juli 2015.

GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 3 maart 2015. Bijgewerkt op 31 juli 2015. GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 3 maart 2015. Bijgewerkt op 31 juli 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid.

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 2012.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 2012. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 212. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

ALTIJD DE JUISTE STIJL.

ALTIJD DE JUISTE STIJL. Opel Zafira OPEL ZAFIRA en u bent overal op voorbereid. Het unieke Flex7 - zitsysteem van de Zafira biedt u net zoveel flexibiliteit en comfort als u en uw gezin nodig hebben. Een synthese van stoer, dynamisch

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie