>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ">> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters."

Transcriptie

1 >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters.

2 FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën waarmee rijden in de stad weer plezier oplevert. Plezier dat ook niet door krappe parkeerplaatsen en druk stadsverkeer wordt bedorven. En waarvan je blijft genieten, als anderen al lang hebben moeten afhaken. Dat dit typerende smart gevoel ook door vier personen kan worden gedeeld, is dan ook niet de enige verrassing. De smart forfour verbluft namelijk in een groot aantal opzichten, met intelligente antwoorden en innovaties die onmiskenbaar zijn voor een echte smart.

3 >> Inhoud 03 smart forfour De smart onder de vierzitters. 08 Design Typisch smart: een regelrechte blikvanger. 16 Rijplezier Dynamisch en vlot onderweg. 20 Functionaliteit Nieuwe ideeën voor de compact class. 28 Veiligheid Het innovatieve veiligheidsconcept van smart. FOR one, two, three, four smart forfour Uitvoeringen passion, prime, proxy en de edition # Uitrustingspakketten & opties Alles wat u nodig heeft. En alles wat u graag zou hebben. Technische gegevens >> Welkom bij de smart onder de vierzitters de nieuwe smart forfour.

4 >> De stad zit vol met mogelijkheden. Geweldig toch, als je daar met z n vieren van kunt genieten? De smart forfour verenigt een innovatief autoconcept met de voordelen van een vierzitter. Juist daarom is de smart forfour dan ook een buitengewone vertegenwoordiger van zijn klasse. Dankzij de compacte afmetingen en wendbaarheid is hij dan ook de perfecte auto voor in de stad. Met een royale bagageruimte en plaats voor vier volwassenen staat de smart forfour open voor alle verrassingen die het dagelijks leven biedt. smart forfour 06 07

5 FOR look Design at that, that, & that that, >> Je ziet meteen dat het een smart is. Maar dan wel voor vier personen. De smart forfour heeft niet alleen het revolutionaire van het merk smart in zijn genen maar toont dit ook in zijn uiterlijk. Zijn design maakt iedereen enthousiast en is uniek in het straatbeeld.

6 >> Voor meer zeggingskracht, verbazing, nadruk, visie. Design De smart forfour begroet je met een glim lach. Het radiatorrooster met honingraat structuur en het daarin geïntegreerde smart logo zijn prominent aanwezig in de karakteristieke voorzijde. Daarbij zorgen de halogeenkoplampen achter helder glas zowel overdag als s nachts voor een zelf verzekerd uiterlijk. Als optie kunnen deze worden aangevuld met elegant gevormde en geïntegreerde led-dagrijlichten (als led-lichtstroken uitgevoerd) voorzien van een welcome-functie. Aan de achterzijde zijn de grote tweekleurige achterlichten prominent aanwezig, die bij het optionele LED & Sensor pakket zijn uitgevoerd in led. De in de tridion veiligheidskooi geïntegreerde achterlichten zorgen niet alleen voor het nodige cachet van het design maar dragen ook bij tot de karakteristieke uitstraling van de achterzijde. De dynamische coupélijn en het tweekleurige s amenspel van de tridion veiligheidskooi en de koetswerkkleur zijn ware blikvangers in het stadsverkeer. De lange wielbasis en de uiterst korte overhang aan zowel de voor- als achter zijde zorgen ervoor dat de smart forfour compact overkomt. Kortom, een echte smart, die onget wijfeld zal opvallen in de stad.

7 FOR Design i see it, i touch it, i use it, i love it >> Het interieur van de smart forfour volgt geen enkele norm, behalve die van het buitengewone exterieur. Het consequent doorgevoerde design met hoogwaardig beklede oppervlakken zorgt voor een onmiskenbaar karakter met een modieuze en luxueuze uitstraling.

8 Design De zetels met geïntegreerde hoofd steunen zien er niet alleen fantastisch uit maar zorgen ook voor een goede zitpositie. Bovendien bieden de comfortabele zetels een uitstekende ondersteuning, niet alleen wanneer je snel naar je werk moet maar ook als je even een weekendje weggaat. En dankzij de luchtige zetelbekleding zit je altijd prima in de smart forfour. >> Voor kleuren, vormen, ideeën, oplossingen Het driespaaks stuurwiel met bedienings toetsen ligt perfect in de hand en zorgt ervoor dat je comfortabel de boordcomputer, cruisecontrol en het volume van de radio kunt bedienen. Rechts naast de bestuurderszetel bevindt zich een uitgekiende middenconsole. Daarin is niet alleen de airconditioning ondergebracht maar ook een praktische schuiflade waarin je alles kunt opbergen dat je onderweg nodig hebt. Het opvallende tweekleurenconcept in uiteenlopende combinaties en het subtiele spel met contrasten op het dashboard, de deuren en de zetelbekleding zorgen in het interieur voor een harmonieus op elkaar afgestemd totaalbeeld. Zodat je je direct thuis voelt. Achterin kun je kiezen voor een door lopende achterbank of de als optie leverbare readyspace seats waarmee je in een handomdraai nog meer baga geruimte kunt creëren. De bekleding van de deuren getuigt van onze liefde voor detail. Uitgevoerd in meer dere kleuren en geraffineerd bekleed met een combinatie van stof en kunststof, zijn in de deuren naast ruime opbergvakken ook de luidsprekers ondergebracht, die bovendien zijn afgewerkt met afdekpanelen in een luxueus honingraatpatroon.

9 FOR Rijplezier run, run, >> Plezier beleven aan stedelijke mobiliteit. Vanaf het begin was dit voor smart het uitgangspunt. En vanuit dat standpunt is ook de smart forfour tot in detail ontwikkeld voor de eisen die het moderne stadsverkeer aan mobiliteit stelt. Dankzij de achterin geplaatste motor en de achterwielaandrijving is de smart forfour uiterst compact en zorgt hij met een nieuwe ontwikkelde, handgeschakelde versnellingsbak voor heel veel rijplezier. Uitgerust met een krachtige en zuinige motor duurt het dan ook een hele tijd voordat je weer moet tanken. run, run

10 Rijplezier >> Voor slimmer, sneller, handiger, verder. Dynamisch door de stad. s Morgens even naar de markt, s middags boodschappen doen en s avonds uit met je vrienden. De nieuwe smart forfour brengt je niet alleen overal snel naartoe maar zorgt er ook voor dat je onderweg altijd volop van rijplezier kunt genieten. De afmetingen van de smart forfour zorgen er samen met Dynamic steering voor dat hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse heeft (8,65 m, gemeten van wiel tot wiel). Dus mocht je ooit eens ergens verkeerd zijn afgeslagen, dan kun je altijd even snel keren. En dankzij een lengte van slechts 3,49 m is de smart forfour absoluut niet te verslaan als het om het vinden van een geschikte parkeerplaats gaat.

11 FOR in & out & in & out Functionaliteit >> Een groot aantal intelligente oplossingen zorgt ervoor dat de smart forfour de perfecte auto is voor alles wat je alleen, met z n tweeën, drieën of vieren hebt gepland. Of juist helemaal niet hebt gepland. Laat je gewoon meeslepen door het ritme van de stad en laat alles op je afkomen dat je onderweg tegenkomt. Dankzij de deuren, die heel wijd kunnen worden geopend tot 85, is in- en uitstappen of in- en uitladen heel eenvoudig.

12 >> Voor Lisa, Tom, Charlotte en BILLY. Functionaliteit De zetels achter in de smart forfour vormen een typisch voorbeeld van de innovatie van smart. Hiermee kan het interieur namelijk bijzonder variabel en flexibel worden ingedeeld. Als optie kan de rugleuning van de achterbank in afzonderlijke delen worden neergeklapt, zodat er nog voldoende ruimte overblijft voor het vervoer van grote objecten als er iemand op de achterbank meerijdt. De rugleuningen kunnen zo worden neergeklapt dat een vrijwel vl akke laadvloer ontstaat. En als je met z n vieren onderweg bent, kan de rugleuning onder de iets steilere cargohoek van 12 worden geplaatst. Om zo toch over een grotere bagageruimte te kunnen beschikken. 85 De achterdeuren van de smart forfour kunnen onder een nagenoeg rechte hoek van 85 worden geopend waardoor het, in vergelijking met andere automodellen, aanzienlijk eenvoudiger is om grote objecten te vervoeren. Het volume van de bagageruimte bedraagt een verbazingwekkende 975 liter als de achter bank is neergeklapt. En dankzij de neerklap bare leuning van de passagierszetel kunnen zelfs objecten met een lengte tot 2,22 m kunnen worden vervoerd. Zelfs als je met z n vieren onderweg bent, beschikt de bagageruimte over een volume van 315 liter als de rugleuningen van de zetels in de cargo stand staan. Kortom, er is altijd genoeg ruimte aan wezig voor alles wat iedereen wil meenemen voor een weekendje weg. De readyspace seats vormen de ideale oplossing voor een optimaal gebruik van de ruimte in het interieur en zijn als optie leverbaar in plaats van de achterbank. Bij deze zetels kunnen de zittingen met een enkele handgreep afzonderlijk naar de bodem worden verzonken. Op deze wijze kan snel en eenvoudig meer hoogte worden gecreëerd voor het vervoer van grote objecten. En als je een vlakke laadvloer nodig hebt, hoef je alleen maar de rugleuning neer te klappen. In combinatie met het uitneembare opbergvak zorgt deze oplossing voor maximale variabiliteit in het gebruik van de bagageruimte.

13 Functionaliteit >> Voor probleemloos parkeren. Parkeren in de stad is niet altijd een pretje. Gelukkig kun je met de nieuwe smart forfour vrijwel elke beschikbare p arkeerplaats optimaal benutten. De smart forfour meet dankzij de achterin geplaatste motor slechts 3,49 m, en kan dan ook moeiteloos op plaatsen worden geparkeerd die a nderen gefrustreerd links moeten laten liggen. De achteruitrijcamera (alleen leverbaar in combinatie met het smart Media-System) zorgt voor optimale ondersteuning bij het achteruitrijden of parkeren, en is elegant in het smart logo aan de achterzijde geïntegreerd. Zodra de achteruit is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera op het grote multi- touch display van het mediasysteem weergegeven. De daarbij getoonde dynamische hulplijnen zorgen ervoor dat er optimaal kan worden gemanoeuvreerd. De als optie leverbare parkeerhulp geeft hoorbare waarschuwingssignalen als je bij het parkeren de auto achter je te dicht nadert. Je kunt natuurlijk altijd op je eigen inschattingsver mogen vertrouwen, maar voorkomen lijkt ons toch altijd beter dan genezen. Of niet soms? De optionele snelheidsafhankelijke Dynamic steering draagt niet alleen bij aan het comfort maar ook aan de veiligheid tijdens de rit. Het systeem zorgt er onder andere voor dat er tijdens het manoeuvreren minder stuurbewegingen hoeven te worden uitgevoerd. Bij hogere snelheden bijvoorbeeld op provinciale wegen zorgt Dynamic steering voor een nauwkeurigere rechtuitstabiliteit.

14 Functionaliteit >> Voor navigatie, informatie, innovatie en intonatie. Met het smart Media-System is van alles mogelijk. Heel eenvoudig. Het perfect in het interieur design geïntegreerde Media-System kenmerkt zich door een schitterend 17,8 cm (7 inch) multi- touch display en uitgebreide functionaliteit: naast handenvrije bediening en audiostreaming via Bluetooth, beschikt het Media-System eveneens over een aux- en usb-aansluiting, alsmede een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kun je niet alleen altijd naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto s weergeven of films afspelen. Dankzij LIVE-service 1 met HD Traffic kun je elke reis tot in de puntjes plannen, waarbij bovendien real-time informatie wordt gegeven over mogelijke files en gebruik kan worden gemaakt van de zoekfunctie van TomTom Places. Op deze manier vind je met je smart forfour niet alleen overal een parkeerplaats maar ook restaurants, bioscopen of andere uitgaansgelegenheden. Bovendien kan een aantal belangrijke functies van het smart Media-System worden aangestuurd met gesproken opdrachten. 1 Drie jaar gratis, daarna individueel te verlengen. Het optionele JBL Soundsystem vormt de perfecte aanvulling voor het Media-System of Audio-System, en beschikt over een imposant geluid. Twaalf hoogvermogen-luidsprekers en een u itneembare basbox in de bagageruimte zorgen samen met een versterker voor een overweldigend vermogen van 320 watt. smart cross connect is een innovatieve infotainment oplossing die veel meer te bieden heeft dan alleen een radio of navigatiesysteem. In combinatie met het smart Audio-System, de universele smartphonehouder en de smart cross connect app wordt deze oplossing je multimediale commandocentrale. Met deze voorziening krijg je met je smart phone niet alleen toegang tot alle voertuiginformatie maar kun je bijvoorbeeld ook je rij gedrag analyseren, om zodoende een zuinigere rijstijl te ontwikkelen. De intuïtief bedienbare app met navigatiefunctie kan bovendien parkeerplaatsen zoeken en kan eveneens worden gebruikt om de radio te bedienen.

15 FOR Veiligheid being safe, secure, steady & sure >> Veiligheid, geconcentreerd in een compacte ruimte. De tridion veiligheidskooi zorgt er samen met hypermoderne passieve en actieve veiligheidssystemen voor dat alle inzittenden op de best mogelijke wijze worden beschermd. Zodat je onderweg zorgeloos kunt genieten van al het rijplezier.

16 Veiligheid >> Voor voorzichtig, omzichtig, goed zicht en vergezichten. Het veiligheidsconcept van smart bestaat uit een aantal innovatieve systemen die gezamenlijk een efficiënt beschermingsschild vormen. Naast de tridion veiligheidskooi beschikt de smart forfour over moderne veiligheidssystemen die je zonder meer mag verwachten van een merk als Daimler. Daartoe behoren onder andere abs, esp, een zijwindassistent en vijf airbags in totaal. De automatische afstandsregeling en spoorassistent zijn als optie leverbaar. tridion veiligheidskooi Zijwindassistent De tridion veiligheidskooi vormt de kern van het veiligheids concept van smart. Deze kooi is op strategische plekken met staal verstevigd om zo stabiliteit, stijfheid en weerstand te kunnen garanderen. Bij hogere snelheden kunnen plotse windvlagen mogelijk gevaar lijke rijsituaties veroorzaken. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er vervolgens met gerichte remingrepen op afzonderlijke wielen voor dat er m inder moet worden tegengestuurd. Automatische afstandsregeling De automatische afstandsregeling is een waakzaam hulpsysteem dat mogelijke kop-staartbotsingen kan voorkomen. Als de afstand tot een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een waarschuwingssignaal, zodat je tijdig kunt reageren. Spoorassistent De als optie leverbare spoorassistent is actief vanaf 70 km/u en houdt het wegdek voor de smart forfour in de gaten met behulp van een camera. Zodra onbedoeld een rijstrook wordt verlaten, geeft het systeem naast een hoorbaar waarschuwingssignaal ook een zicht baar signaal in het combi-instrument. Airbags De inzittenden van een smart forfour worden door vijf airbags b eschermd: een airbag en een head/thorax airbag voor zowel de b estuurder als de passagier, alsook een knieairbag voor de bestuurder.

17 Uitvoeringen FOR everyone >> De stad zit vol karakter. Er is dan ook voor iedereen wel een perfecte smart forfour te vinden. Naast de standaarduitrusting is de smart forfour leverbaar in drie individuele uitvoeringen die net zo veelzijdig, modern en innovatief zijn als het leven in de stad zelf. Zoek je favoriet uit en voeg helemaal zoals je zelf wil uitrustingspakketten en opties toe voor meer design, comfort en functionaliteit.

18 Uitvoeringen >> passion. Zelfbewust, extravagant, modern. De zilverkleurige 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen zijn opmerkelijke blikvangers van het exterieur. Eén blik door de ruiten verraadt onmiddellijk dat het in twee kleuren uitgevoerde interieur van de smart forfour passion puur zelfbewustzijn uitstraalt. >> prime. Stijlvol, tijdloos, chique. De zwartglanzende 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen kenmerken de klassieke look van de smart forfour prime. De met zwart leder beklede zetels met witte siernaden en zetelverwarming zorgen voor een luxueuze uitstraling van het interieur. >> proxy. progressief, sportief, geavanceerd. Dankzij het Sport pakket en de zwartglanzende 40,6 cm (16 inch) vijfdubbelspaaks lichtmetalen velgen oogt de smart forfour proxy heel dynamisch. Het panoramadak zorgt ervoor dat het interieur heel royaal oogt. En het is niet alleen de wit/blauwe kleurstelling die eraan bijdraagt dat de smart forfour proxy een wel heel cool model geworden is. Tot slot is de smart forfour proxy standaard uitgerust met een automatische airconditioning en het smart Audio-System.

19 Uitvoeringen >> Voor individualisten. In het interieur van de uitvoeringen passion, prime en proxy wordt de bijzondere vormgeving van het exterieur uiteraard consequent doorgevoerd. Kortom, individualiteit en comfort zijn perfect afgestemd op innovatie, functionaliteit en materiaalgebruik. prime >> Dashboard en deurpanelen in zwart met witte accentdelen >> Z etelbekleding in leder zwart met witte siernaden >> Z etelverwarming voor bestuurder en passagier >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >> Versnellingspook in leder >> D ynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) t ft-kleurendisplay >> E lektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor bestuurder en passagier >> B agageruimteverlichting >> Spoorassistent >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks l ichtmetalen velgen, zwart, glanzend >> Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in black proxy passion >> Dashboard en deurpanelen uitgevoerd in stof oranje. Accentdelen in zwart/grijs en zetels bekleed met stof zwart/oranje >> Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit, zetelbekleding in stof zwart/wit >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >>Versnellingspook in leder >> D ynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) tft-kleurendisplay >> E lektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor bestuurder en passagier >> B agageruimteverlichting >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks licht metalen velgen, zilverkleurig >> Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in black >> Dashboard en deurpanelen in wit/blauw >> Bekleding lederlook/stof in wit/blauw >> D ynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) t ft-kleurendisplay >>Versnellingspook in leder >> E lektrische ruitbediening met de functie volledig openen en sluiten >>Leeslampje voor bestuurder en passagier >> Dashboardkastje afsluitbaar >>tridion veiligheidskooi in white >> Buitenspiegels in tridion kleur en radiatorrooster in white >> Spoorassistent >>Panoramadak met zonwering Sport pakket >> 10 mm verlaagd sportonderstel >> Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Sportpedalen >> Multifunctioneel sportstuur >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend Cool & Audio pakket >> Automatische airconditioning >> s mart Audio-System Op de foto s op deze dubbele pagina zijn gedeeltelijk speciale uitrustingen te zien.

20 edition # >> Voor trendsetters: de smart forfour edition #1. Bij de première van de nieuwe smart forfour introduceren we direct een s peciaal model: de smart forfour edition #1. Met de volgende exclusieve features: tridion veiligheidskooi in lava orange, die samen met de kleur graphite grey de progressieve richting van de nieuwe smart forfour aangeeft. Als optie is de edition #1 ook met een tridion veiligheidskooi in black leverbaar. Perfect daarop afgestemd zijn de 40,6 cm (16 inch) licht metalen velgen in zwart. Het Sport pakket zorgt daarbij voor een dyna mische look bij de première. Ook het interieur in de kleuren zwart/oranje zorgt voor een opwindende look, terwijl het grote panoramadak een uit stekend uitzicht biedt. Uitrusting >> E xclusieve tridion kleur lava orange (naar keuze in black) >> Buitenspiegels in tridion kleur >>Radiatorrooster in black >> edition #1 label op de B-stijl >>Panoramadak >> Dashboard en deurpanelen deuren in zwart/oranje met accentdelen in zwart/grijs >> Bekleding in zwart/oranje >>Dynamic steering >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5-inch) t ft-kleurendisplay >>Versnellingspook in leder >> E lektrische ruitbediening met de functie v olledig openen en sluiten >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder >> Leeslampje voor bestuurder en passagier >> Velours vloermatten met opschrift edition #1 Sport pakket >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks l icht metalen velgen, zwart >> 10 mm verlaagd sportonderstel >> Uitlaat met verchroomd u itlaatsierstuk >> D riespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >> Roestvrij stalen sportpedalen Cool & Audio pakket >>Automatische airconditioning >> s mart Audio-System

21 Kleuren Koetswerk in hazel brown, tridion veiligheids kooi in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in cool silver, tridion veiligheidskooi in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in midnight blue, tridion veiligheidskooi in cool silver en radiatorrooster in cool silver. Koetswerk in black, tridion veiligheidskooi in cool silver en radiator rooster in cool silver. Koetswerk in cadmium red, tridion veiligheidskooi in black en radiatorrooster in black. Koetswerk in white, tridion veiligheidskooi in white en radiatorrooster in white. Koetswerk in black-to-yellow, tridion veiligheidskooi in black en radiatorrooster in black. >> Voor je favoriete kleuren. Koetswerk in lava orange, tridion veiligheidskooi in white en radiatorrooster in white. Koetswerk in graphite grey, tridion veiligheidskooi in cool silver en radiatorrooster in cool silver. De kleurencombinaties bij de nieuwe smart forfour zijn net zo veelvuldig als het leven in de stad zelf. Hierbij kan uit moderne koetswerkkleuren worden gekozen in combinatie met de tridion veiligheidskooi in black, white of cool silver (metallic). Deze kleuren zijn ook leverbaar voor het radiatorrooster. De smart forfour ziet er fantastisch uit als je de kleur van het radiatorrooster op de kleur van de tridion veiligheidskooi of koetswerk afstemt. Door te kiezen voor één van de exclusieve velgen, kan je je smart forfour wel héél uniek maken.

22 Uitrustingspakketten & opties >> Voor meer overzicht. Kenmerken standaarduitrusting Motor >> 52 kw Exterieur >> K oetswerk in unilak black of white >> Buitenspiegels generfd (zwart) >> R adiatorrooster generfd (black) >> 38,1 cm (15 inch) stalen velgen met sierdeksels, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter >>Zomerbanden >>85 -achterdeuren >> D eurgrepen generfd (zwart) >> Z ijruiten achter uitzetbaar >>Kunststof dak in tridion kleur >> H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijlichten >> D erde remlicht >> K nipperlichten wit Interieur >> Dashboard en deurpanelen generfd (zwart) en accentdelen in wit >>Bekleding stof (zwart) >>Neerklapbare leuning achterbank, niet gedeeld >>Driespaaks stuurwiel >>Versnellingspook generfd (zwart) >> M iddenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige b ekerhouder achter >>Deurgrepen interieur generfd (zwart) >>Opbergvak in voordeuren >>Opbergvak in achterdeuren >>Dashboardkastje, afsluitbaar >>Interieurverlichting >> Passagierszetel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) >>Sjorogen bagageruimte >>Zonwering met parkeerkaarthouder Kenmerken uitvoeringen passion, prime en proxy1 Functionaliteit en elektrische systemen >> Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing >>Buitenspiegels handmatig instelbaar >>Elektrische ruitbediening >> Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie >> R uitenwisser voor achterruit >>Achterruitverwarming >> Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer >>Koplamphoogteregeling handmatig >> R ichtingaanwijzers met comfort-tipschakeling >> Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering >> 1 2 V-stekkerdoos met afdekpaneel in middenconsole Exterieur >>Buitenspiegels in tridion kleur >>Deurgrepen in koetswerkkleur >> Pompadoertas aan achterzijde rugleuning bestuurders- en p assagierszetel >>Leeslampje voor bestuurder en passagier >>Bagageruimteverlichting Interieur >>Dashboard en deurpanelen in stof >> D riespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder >>Versnellingspook in leder (zwart) >> R ugleuning achterbank neerklapbaar, 50/50 gedeeld met cargostand >> M iddenconsole met schuiflade en dubbele bekerhouder voor, e nkelvoudige bekerhouder achter >>Deurgrepen interieur in chroom mat >>Greep voor passagier >> M ake-up spiegel in zonwering voor bestuurder en passagier >>Brillenvak voor bestuurder Techniek >> H andgeschakelde vijfversnellingsbak >> S tart-stopsysteem >> B randstoftank (35 liter) Veiligheid en hulpsystemen >> e sp elektronisch stabiliteitsprogramma >> A ntiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling >>Zijwindassistent >>Hill holder (assisteert vertrek op een helling) >>Bandenspanningscontrole >>tridion veiligheidskooi in black >> C ruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing) >>Airbags voor bestuurder en voorpassagier >> Z ijdelingse airbags voor bestuurder en passagier (gecombineerde head/thorax airbag) >>Knieairbag voor bestuurder >> D riepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkracht begrenzer >> G ordelwaarschuwingssysteem voor bestuurder en passagier >> S tatusweergave gordels achter in dakconsole >> I SOFIX-kinderzitverankering achter >> C rashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie >> d rive lock automatische deurvergrendeling tijdens het rijden passion Functionaliteit en elektrische systemen >> Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) tft-kleurendisplay en b oordcomputer >>Onderhoudspaneel afsluitbaar Techniek >> D ynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding Veiligheid en hulpsystemen >> Veiligheidsgordel in hoogte verstelbaar voor bestuurder en v oorpassagier prime Exterieur >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilverkleurig, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Kunststof dak in tridion kleur >>Radiatorrooster in black Exterieur >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks licht metalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >>Kunststof dak in tridion kleur >>Radiatorrooster in black Interieur >> Dashboard en deurpanelen uitgevoerd in stof oranje. Accentdelen in zwart/grijs en zetels bekleed met stof zwart/oranje >> Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit, zetelbekleding in stof zwart/wit Interieur >> Dashboard en deurpanelen in stof zwart en accentdelen in wit >> Z etelbekleding in leder zwart met witte s iernaden proxy Exterieur >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks licht metalen velgen, zwart, glanzend, met banden 185/55 R16 voor, 205/45 R16 achter >> Panoramadak met zonwering >> R adiatorrooster in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) >> t ridion veiligheidskooi in white (naar keuze in black of cool silver zonder meerprijs) Functionaliteit en elektrische systemen >> Z etelverwarming voor bestuurder en p assagier Interieur >> Dashboard en deurpanelen deuren in stof blauw en accentdelen in wit >>Zetelbekleding in lederlook/stof wit/blauw >> Dashboardkastje afsluitbaar (Belgische standaard) Veiligheid en hulpsystemen >> S poorassistent met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen Veiligheid en hulpsystemen >> S poorassistent met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen Cool & Audio pakket met automatische a irconditioning en Audio-System Sport pakket Verschillend van de kenmerken van de standaarduitrusting. Sport pakket bij proxy met afwijkende lichtmetalen velgen (voor details van het Sport pakket zie pag. 44).

23 Uitrustingspakketten Uitrustingspakketten leverbaar voor uitvoeringen passion, prime en proxy Sport pakket >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter >>10 mm verlaagd sportonderstel >>Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk >>Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder >>Sportpedalen geborsteld roestvrij staal met rubbernoppen LED & Sensor pakket >> H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde led-dagrijlichten en led-achterlichten >>Mistlampen >>Licht- en regensensor Cool & Media pakket met automatische airconditioning en Media-System 1 >> s mart Media-System 17,8 cm (7 inch) multi-touch tft-display, aux-/ usb-aansluiting (middenconsole), spraakbediening, Bluetooth - aansluiting met handenvrije bediening, audio streaming, navigatiesysteem met 3 jaar LIVE services >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling >> Technische gegevens smart forfour. 52 kw (71 pk) met start/stop-systeem Motor Cilinderinhoud in cm Uitrustingspakket leverbaar voor standaarduitrusting en uitvoeringen passion, prime en proxy Max. koppel in Nm bij t/min 1 Cool & Audio pakket met automatische airconditioning en Audio-System >> s mart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth -aansluiting met handenvrije bediening, audio streaming en smart cross connect app voor ios en Android 2 >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling Boring x slag in mm Compressieverhouding Turbodrukregeling Functionaliteit en elektrische systemen >> Cockpitklok en toerenteller >> A irconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter >>Zetelverwarming voor bestuurder en passagier >> Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar >> A sbak en sigarettenaansteker 91/ ,2 x 81,3 10,5 : 1 benzine-inspuiting Acceleratie km/u in s 16,9 Aandrijving achterwielaandrijving Transmissie handgeschakelde 5-versnellingsbak in de stad 3 4,8 buiten de stad 3 3,8 gecombineerd 3 4,2 CO 2-emissie (gecombineerd) in g/km 3 Remmen/rijdynamische systemen Techniek >> D ynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrengingsverhouding euro ongelood 3-wegkatalysator/Euro 6 97 esp, abs, intern geventileerde schijfremmen voor, trommelremmen achter Velgen/banden (voor; achter) standaard, passion, prime 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 Velgen/banden (voor; achter) proxy, edition #1 6,0 J x 16//185/45 R 16; 6,5 J x 16//205/50 R 16 Lengte/breedte/hoogte in mm Veiligheid en hulpsystemen >> A utomatische afstandsregeling met zicht- en hoorbare w aarschuwingssignalen 9 >> S poorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen >>Parkeerhulp achterzijde >>Achteruitrijcamera 10 >> A nti-diefstalsysteem met bewaking deuren en onderhoudspaneel 11 >> B randblusapparaat in beenruimte (Belgische standaard) >> Pechset met compressor en bandenreparatieset >>EHBO-set (Belgische standaard) >>Gevarendriehoek (Belgische standaard) Spoorbreedte (voor/achter) in mm /1.665/ /1.429 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 8,65 Leeggewicht/laadvermogen in kg 5 Toegestaan totaalgewicht in kg Bagageruimtevolume in l 6 Tankinhoud/waarvan reserve in l Onderhoudsinterval 7 Garantie in jaren 975/ /5, km/ 1 jaar 2 Infotainment, navigatie en communicatie >> J BL Soundsystem met achtkanaals DSP-versterker, vermogen 320 W, 12 hoogvermogen-luidsprekers met uitneembare subwoofer in b agageruimte 12 >>Smartphonehouder voor Audio-System 13 >> D igitale radio (DAB) voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 14 >> R adiovooruitrusting met twee luidsprekers, antenne en 1-DIN-schacht (Belgische standaard) Alleen met elektrisch bediende buitenspiegels. Voor bepaalde Android smartphones, voor compatibiliteit zie smart.com/connect. Incl. greep voor passagier en brillenvak voor bestuurder. Niet met standaarduitrusting. 5 Incl. 10 mm verlaagd sportonderstel. 6 Niet met 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks of 8Y-spaaks lichtmetalen velgen. 7 Alleen met standaarduitrusting. 8 Niet met JBL Soundsystem. 9 Alleen met Dynamic steering. 10 Alleen met Cool & Media pakket. 11 Afsluitbaar onderhoudspaneel. 12 Niet met standaarduitrusting, niet met readyspace seats, alleen met Cool & Audio- of Cool & Media pakket en met elektrisch bediende buitenspiegels. 13 Alleen met Cool & Media pakket. 14 Alleen met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket (71)/ Uitlaatgasreiniging/emissienorm Opgaven met betrekking tot nominaal vermogen en koppel volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetprocedure conform richtlijn 80/1268/EG in de huidige versie: de opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het aanbod, maar zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Met basisbanden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter. 5 Opgaven volgens 92/21/EU in de versie 95/48/EU; massa in rijklare toestand, brandstoftank voor 90 % gevuld, met bestuurder, 68 kg, en bagage, 7 kg voor modellen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden, waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd. 6 Tot dak; volgens DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd Topsnelheid in km/u Brandstof Interieur >> S feerverlichting met indirecte verlichting van de voordeuren, b eenruimtes voor, dashboardkastje en middenconsole 4 >>Zetelbekleding in lederlook zwart 7 >> r eadyspace seats met uitneembare cargo box 4, 8 >>Dashboardkastje afsluitbaar (Belgische standaard) >>Bagageafdekking (Belgische standaard) >>Vloermatten velours, zwart 3-cilinder-in-lijn motor Brandstofverbruik in l/100 km: Optie 1 3 Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 comfort-pakket >>Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar >>Stuurkolom mechanisch in hoogte verstelbaar >> Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Exterieur >>Opvouwbaar dak stof, elektrisch bediend 3 >> Panoramadak met zonwering 3 >> K oetswerk in black-to-yellow (metallic), cadmium red (metallic), cool silver (metallic), graphite grey (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic) >> t ridion veiligheidskooi in white, cool silver, black >>Radiatorrooster in white 4, cool silver 4 >> Wielsierdeksels >> 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 165/65 R15 voor, 185/60 R15 achter >> 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, zwart, glanzend, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter 5, 9 >> 40,6 cm (16 inch) 8Y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor, 205/45 R16 achter 5, 9 >>Winter- in plaats van zomerbanden 6 >>Mistlampen Technische gegevens

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -EURS 3 SEPTEMBER 2012, MOELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 20.9,00 6.02,00 1.3,00 12.221,01 22.69,00 23.89,00 27.39,00 28.79,00

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen.

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen. De n ieuwe Cita n. G esloten bestelwa gen. De stad heeft een nieuwe held. D e Cit an. Met de nieuwe Citan breidt Mercedes-Benz zijn bestelwagenfamilie uit met een nieuw model en met de Citan gesloten bestelwagen

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 7 november 204 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (60pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

ion Prijzen & Specificaties Per

ion Prijzen & Specificaties Per ion Prijzen & Specificaties Per 01-02-2017 ion consumentenprijs (1) fiscale waarde (2) bpm btw prijs excl bijtelling Pk kw label CO 2 Active 5-deurs 64 47 A 0 22.360,- 21.400,- 0,- 3.714,- 17.686,- 4%

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie