Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protestants Christelijke Basisschool De Schakel"

Transcriptie

1 t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: Dependance: Kennemerland ER Lelystad Telefoon: internet:

2 Schakelaartje Nr. 332, 7 oktober 2016 Agenda Vrijdag 7 oktober Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober Maandag 24 oktober Woensdag 26 oktober Vrijdag 28 oktober Start Kruidnotenactie Herfstvakantie Inleverdatum ZOA kruidnotenactie Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Slot Christelijke kinderboekenweek TREFWOORD Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening, foto, puzzel of tekst. De (Bijbel- )verhalen, gedichten, gebeden en liederen die daarbij horen, staan in de handleiding voor de leerkracht. Zo stelt Trefwoord verschillende thema s uit de leefwereld van de kinderen en uit de Bijbel aan de orde. De kleurenposter geeft telkens aan welk thema in een bepaalde periode actueel is. Week 40 en 41: Stoelendans Inhoud: Een plek innemen, je plek verliezen. Over concurrentie, competitie en jaloezie. Over je plek afstaan en elkaar de ruimte gunnen. Bijbelverhalen onderbouw (groep 1 t/m 4): Week 40: Hagar wil de belangrijke plek (Genesis 16, 1-4); Toch een kind voor Sara (Genesis 18 en 19). Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21). Bijbelverhalen middenbouw(groep 5 t/m 6): Week 40: Nummer een en nummer twee ( Genesis 16:1-4); Wie van de twee? (Genesis 16, 5-15 en 18, 1-15). Week 41: Twee broers (Genesis 21). Bijbelverhalen bovenbouw (groep 7 en 8): Week 40: Hagar wordt zwanger (Genesis 1, 1-4); Ismaël wordt geboren (Genesis 16,5-15 en 18, 1-15). Week 41: Hagar en Ismaël (Genesis 21).

3 Week 42 t/m 45: Doorbijten Inhoud: Over ergens voor gaan, je doel nastreven en volhouden. Over wat je ertoe brengt om tegenstand te overwinnen. Bijbelverhalen onderbouw(groep 1 t/m 4: Week 42/43: Jakob wil de eerste zijn (Genesis 25, 27-34); Jakob wordt de eerste! (Genesis 27). Week 44: Zo houdt Jakob het vol (Genesis 28, 10-22); Zeven jaar werken voor Rachel (Genesis 29, 1-30). Week 45: Jakob wil naar huis (Genesis 31, 13-54; 32-1); De verzoening (Genesis 32, 2-33; 33, 1-16). Bijbelverhalen middenbouw(groep 5 t/m 6): Week 42/43: Esau en Jakob (Genesis 25 27); Jakob op de vlucht (Genesis 28, 10 22) Week 44: Jakob wil trouwen (Genesis 29-31). Week 45: Groepje voor groepje (Genesis 33, 1 16); Jakob vecht met God (Genesis 32 en 33). Bijbelverhalen bovenbouw(groep 7 en 8):: Week 42/43: De oudste en de jongste (Genesis 25 27); Jakob op de vlucht (Genesis 28, 10 22). Week 44: Vriendelijk blijven (Genesis 29-31, ). Week 45: Groepje voor groepje (Genesis 33, 1 16); Jakob vecht met God (Genesis 32 en 33). Van de directie. Woensdag 21 oktober hebben we een zeer interessante en inspirerende studiedag gehad over de Kanjertraining. We zijn weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gaan er dit schooljaar mee aan de gang. Daarom is het ook van groot belang dat u op de hoogte bent van de aanpak van de Kanjertraining. We willen u dan ook van harte uitnodigen voor onze jaarvergadering die we op maandagavond 7 november zullen houden. We starten om uur met het algemene gedeelte van de Schoolraad en Medezeggenschapsraad. Om uur (tot uur) schuift Bart Riet aan, directeur van de Kanjertraining. Het belooft een zeer waardevolle avond te worden! We verwachten dan ook dat elk kind vertegenwoordigd is door in

4 elk geval een ouder. Na de herfstvakantie volgt de officiële uitnodiging. Houdt u de avond alvast vrij? In het kader van de Kanjertraining gaan we na de herfstvakantie op school invoeren dat de leerkrachten en de kinderen elkaar met een hand begroeten. We vinden het heel belangrijk dat elk kind gezien wordt en door elkaar met een hand te begroeten, bereiken we dat. U als ouder bent natuurlijk ook van harte welkom om de leerkracht of de directie met een hand begroet. Ook voor ons als volwassenen is het belangrijk elkaar te zien. Wat een geweldige leuke en originele verrassing mochten de leerkrachten en andere medewerkers namens u als ouders ontvangen in het kader van de Dag van de Leerkracht. We werden verwend met een mooie mok die door een van de ouders was beschreven met inspirerende tekst: De leerkrachten hebben dit erg gewaardeerd. Hartelijk dank aan de Schoolraad die deze verrassing georganiseerd had! De opening van de Christelijke Kinderboekenweek werd door de kinderen enthousiast ontvangen. Hopelijk besteedt u thuis ook wat extra aandacht aan het lezen. Lekker samen op de bank met een boek is voor uw kind en voor u als ouder een waardevol moment. In de klas staat in deze periode het lezen centraal. De eerste ronde kindgesprekken is afgerond en we hopen veel evaluatieformulieren te ontvangen zodat wij deze gesprekken steeds beter kunnen laten verlopen. Sieka Groen, directeur Ouderbijdrage Volgende week gaat de brief over de ouderbijdrage van met uw kind mee naar huis. Naast het verplichte lesprogramma door de leerkrachten, wordt in samenwerking met de Schoolraad (SR), ook gezorgd voor veel en

5 leuke ontspannende activiteiten. Daarbij moet u denken aan het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de Kinderboekenweek, het schoolontbijt, de lentebios en nog meer. Met uw bijdrage worden dus de activiteiten betaald die niet door de overheid worden vergoed. Ook dit schooljaar hebben we tal van leuke extra activiteiten voor de leerlingen gepland, maar deze kunnen alleen doorgaan als u de ouderbijdrage betaald. We hopen dan ook op uw medewerking! Wij hopen en verwachten dat alle ouders hun ouderbijdrage voor 31 oktober 2016 betalen. De Schoolraad legt op 7 november aanstaande, op de jaarvergadering, volledige verantwoording aan u af over de begroting en het jaarverslag m.b.t. de besteding van uw ouderbijdrage van afgelopen schooljaar. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ondergetekenden. Claudia van den Berg en Raymond de Rooij (penningmeesters SR) Gevonden voorwerpen Na de herfstvakantie willen wij graag alles opruimen. Is uw kind iets verloren of mist u iets? Kijk dan bij de gevonden voorwerpen in de bak in de hal van de school. In week 43 worden de gevonden spullen opgeruimd en gaat alles naar een goed doel. Goede doelen week: ZOA Kruidnoten Dit jaar doet onze school mee met de (h)eerlijke kruidnotenactie actie van ZOA. ZOA vangt vluchtelingen op in de regio en biedt hulp. Dit werk is hard nodig. Door oorlogen en rampen zijn wereldwijd meer mensen dan ooit tevoren op de vlucht. Voor hen is het elke dag de vraag hoe ze aan drinkwater komen, of er eten is, of familie en vrienden nog leven en of ze ooit weer naar huis kunnen. Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zich bewust zijn van het doel

6 waarvoor zij zich gaan inzetten hebben we morgen 7 oktober een gastles van een medewerker/ vrijwilliger van ZOA. We zullen dan meer te weten komen over kinderen die zijn gevlucht en hoe ZOA hen helpt. Als school willen we graag een steentje bijdragen om kinderen in nood te helpen. We gaan dit doen door kruidnoten te verkopen. De leerlingen krijgen morgen het bestelformulier mee en mogen dan aan bekenden vragen of zij één of meerdere zakken kruidnoten willen kopen. Het aantal verkochte zakken wordt op de bijgevoegde lijst ingevuld. De actie zullen we de komende weken voeren. De inschrijflijsten met het geld van de verkochte zakjes moet uiterlijk 24 oktober weer op school zijn. Vervolgens zullen wij de zakken kruidnoten bij ZOA bestellen. Na aflevering op school leveren de kinderen de zakjes af bij de mensen op hun lijst. Een zakje ambachtelijke kruidnoten van 450 gram kost 2,50. De chocoladekruidnoten zijn 3,50 voor een zakje van 300 gram. De chocolade is UTZ-gecertificeerd. Net als vorig jaar werken we voor de kruidnotenactie samen met een professionele banketbakker, namelijk Muijs Banket. We hopen dat we d.m.v. de verkoop een mooi bedrag voor dit goede doel in kunnen zamelen. Met vriendelijke groet, juf Grachella, juf Leonie en Chantal Teunissen (SR). Schoolfruit! Net als vorig schooljaar zijn we weer ingeloot om deel te nemen aan het EU Schoolfruitprogramma. In de week van 7 november starten de leveringen en deze lopen t/m week 15 (totaal 20 weken). We zullen dan op woensdag, donderdag en vrijdag in de ochtendpauze groente en/of fruit eten. De kinderen hoeven dat dan niet van huis mee te nemen. Voor de kinderen die weinig groente- of fruitsoorten lusten adviseren we zelf groente of fruit mee te geven vanuit huis. Eet smakelijk alvast!

7 Gebedsgroep Een groep ouders heeft een gebedsgroep opgericht. Zij komen regelmatig op school bij elkaar om te bidden voor ouders, kinderen en collega s van de Schakel. Als u contact met hen wilt hebben, kan dat via mailadres U kunt hen benaderen als u er behoefte aan heeft dat er voor iemand gebeden wordt of als u deel wilt nemen aan deze groep.

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Schoolnieuws PBS

Schoolnieuws PBS Schoolnieuws 07-11-2016 PBS De afspraken die we gemaakt hebben, zijn op papier duidelijk en vanzelfsprekend. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat de uitvoering in de praktijk lastiger is. In alle groepen

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21).

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21). Nieuwsbrief woensdag 12 oktober In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Fietsenkeuring Opa en oma middag Welkom op school Oud papier Woensdag 12 oktober Nog twee dagen en dan begint de herfstvakantie.

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 10 oktober 2016

Nadere informatie

Docentenhandleiding Kruidnotenactie 2015

Docentenhandleiding Kruidnotenactie 2015 Docentenhandleiding Kruidnotenactie 2015 DOEL De kruidnotenactie wordt al sinds begin jaren negentig door ZOA georganiseerd en is daarom bij veel mensen bekend. De opbrengst is bestemd voor het werk van

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: Deze keer zijn er geen nieuwe leerlingen in de instroomgroepen te melden. Alle kinderen die in maand september 4 jaar zijn geworden, gaan al naar school

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Augustus 2016 1 17 2 18 3 19 4 20 5 21 6 22 7 23 10 26 12 28 13 29 Start schooljaar 14 30 15 31 16 Schooltijden: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 8.30-12.00 / 13.15-15.15 uur 8.30-12.00 / 13.15-15.15

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

Nummer 2 oktober 2016

Nummer 2 oktober 2016 Algemeen nieuws NIEUWSBRIEF Nummer 2 oktober 2016 Van de directeur We hebben dit jaar extra lang mogen genieten van de zomer, weken lang prachtig nazomerweer! De kinderen hebben genoten van de extra buitenactiviteiten

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 7 oktober 2016, week 40 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 11 oktober leerlingenraad

Nadere informatie

BURCHTBERICHTEN JAARGANG 15 NUMMER 3

BURCHTBERICHTEN JAARGANG 15 NUMMER 3 CBS de Burcht Schoterplein 28 8448 RP Heerenveen 0513-681122 deburcht@cbo-meilan.nl www.deburcht-meilan.nl Kalender Oktober 3 Juf Anique jarig 3 Informatieavond groep 1 en 2 4 Juf Nienke jarig 4 Informatieavond

Nadere informatie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 0 3 N O V E M B E R 2 0 1 6 Directeur: Bartele van der Veer directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen Schoolnieuws 16-12-2016 PBS De afgelopen weken hebben we in alle klassen lessen gegeven rond het thema sociale veiligheid. Het gaat er om dat kinderen zich veilig voelen in de klas en op school, waarbij

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 1 februari 2013 Schakelaartje Nr. 277 26 e jaargang week 5 6 februari Schakeljournaal 1/2A en 4A 8 februari Schakeljournaal 6A en 7B 11 februari SR vergadering 11 februari Slotweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool

Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Bijbelonderwijs en Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Groepsvering schooljaar 2008-2009. De groepsverdeli ng voor het nieuwe schooljaar is rond.

Groepsvering schooljaar 2008-2009. De groepsverdeli ng voor het nieuwe schooljaar is rond. Info 1 Iedere dag Groepsvering schooljaar 2008-2009. 5 september 2013 Wat er ook gebeurde, Wat er ook niet gebeurde, Iedere dag is er Toch weer het licht, Het zo vriendelijke licht, Iedere dag toch weer

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Nieuwsbrief Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Trefwoord: Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 2 Aan de ouders/verzorgers, Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015 Nieuwsbrief 1 / 2 26 oktober 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Woorden leren.. Letters en cijfers Computermoeder voor groep 2 ZOA kruidnotenactie Speelgoedmiddag Afsluiting Kinderboekenmaand

Nadere informatie

Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we weer enthousiast van start gegaan. Al leek het de afgelopen weken wel of het nog

Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we weer enthousiast van start gegaan. Al leek het de afgelopen weken wel of het nog Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we weer enthousiast van start gegaan. Al leek het de afgelopen weken wel of het nog zomervakantie was, wat het weer betreft! Heerlijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Voorhof

Nieuwsbrief van basisschool De Voorhof Nieuwsbrief van basisschool De Voorhof Schooljaar 20 1 6-201 7 n ummer 1 Inhoud CBS De Voorhof De Looch 3-5 4133 DK VIanen Telefoon: 0347-373527 E-mail: infovoorhof@fluenta.nl Website: www.voorhofvianen.nl

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 26 juni 2015 Schakelaartje Nr. 315 29 e jaargang week 26 Agenda 29 juni MR, Groep 8 vrij, doorschuifmiddag 30 juni Musical groep 8 02 juli Rapport groep 8 mee 03 juli Groep 8 vrij

Nadere informatie

TREFWOORD. Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19. 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014

TREFWOORD. Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19. 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014 Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014 TREFWOORD Week 19 t/m 21: Oefenen Inhoud: Oefenen is je voorbereiden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr. 8 week 43

Nieuwsbrief schooljaar Nr. 8 week 43 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr. 8 week 43 Het thema van deze week is: Vormen van volhouden Doorbijten: soms is het nodig om je doel te bereiken. Ook al heb je er niet altijd zin in. Het kan pijnlijk

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 4 november 2016 weeknieuws 9 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

KERNNIEUWS oktober 2016

KERNNIEUWS oktober 2016 KERNNIEUWS oktober 2016 E mail van de school: Website: cbsdekern@vcomog.nl www.cbsdekern.nl Gelezen in trefwoord Hé, jij daar! Ja, ik kijk jou aan. Niet de buurman of je buurvrouw, niet je tante of je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15-10-2015

Nieuwsbrief 15-10-2015 Nieuwsbrief 15-10-2015 AGENDA Zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober Maandag 26 oktober Donderdag 29 oktober Maandag 2 november Maandag 9 november Donderdag 12 november Dinsdag 1 december Donderdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 28 oktober 2016 weeknieuws 8 Zaterdag 12 november voorrondes en finale Drenths Kindersongfestival: Onze school doet mee!!! Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 14 oktober 2016 weeknieuws 7 Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 nr. 9 week 44 Het thema van deze week is: Het volhouden waard Deze week gaat het over de waarden van het volhouden. Voor welke doelen zou je net dat stapje meer zetten

Nadere informatie

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA :

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA : CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 26 oktober 2016 9 november 2016 jaargang 17 nr. 05 Jarig dinsdag 1 nov. Jort

Nadere informatie

13 oktober 2016 Trefwoord Doorbijten (week 42 t/m 45)

13 oktober 2016 Trefwoord Doorbijten (week 42 t/m 45) 13 oktober 2016 Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening,

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 01 2015-2016

Nieuwsbrief nr. 01 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 01 2015-2016 7 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hier de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Gaat u er maar even uitgebreid voor zitten, want we hebben al heel veel te melden.

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Nieuwsbrief 1 / 2 9 november 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers,

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief AGENDA Nieuwsbrief 2017-11-02 Zaterdag 4 november Fietsverlichtingsactie (zie gedeelte Van buiten de school ) Woensdag 8 november Leerlingenraad Zaterdag 11 november Oud papier ophalen Kunt u niet zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 1 mei 2015

www.schakellelystad.nl 1 mei 2015 \ www.schakellelystad.nl 1 mei 2015 Schakelaartje Nr. 313 29 e jaargang week 18 Agenda 04-08 mei Meivakantie 11-13 mei Kamp groep 8 (groep 1-4 vrij) 11-13 mei Groep 7 Entree toets (laatste week) 14 mei

Nadere informatie

Open morgen op School JUUL voor nieuwe ouders. Groep 7-8 gaat bomen zagen met het IVN: op de fiets naar school

Open morgen op School JUUL voor nieuwe ouders. Groep 7-8 gaat bomen zagen met het IVN: op de fiets naar school Nr.3 02-11-2017 www.schooljuul.nl www.facebook.com/schooljuul AGENDA Dinsdag 7 november Woensdag 8 november Maandag 13 november Zaterdag 18 november Dinsdag 21 november Vrijdag 24 november Dinsdag 28 november

Nadere informatie

Gefeliciteerd Fam. Conen!!!! Oudercommissie, bedankt voor de goede organisatie!

Gefeliciteerd Fam. Conen!!!! Oudercommissie, bedankt voor de goede organisatie! Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief 30 september 016 In dit nummer: Fietstocht 1 Agenda 1 Kruidnoten actie Nieuw op School Roodkapje Jarigen 3 Wij hebben alle formulieren met antwoorden van de speurtocht verzameld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 26 oktober 2016 Agenda 2016 Okt Nov Dec Oktober Ma 31 Herdenken Hervorming 1517 Wo 2 November Dankdag voor gewas en arbeid 14.30u. dankdagdienst Bethabara Wo 9 Start Europees schoolfruit

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Komt u ook? Agenda. Nieuwsbrief 5 3 november Komt u ook? 1. Agenda 1. Jarigen 2. Week van respect 2

Nieuwsbrief. Komt u ook? Agenda. Nieuwsbrief 5 3 november Komt u ook? 1. Agenda 1. Jarigen 2. Week van respect 2 Nieuwsbrief 5 3 november 2017 In dit nummer: Komt u ook? 1 Agenda 1 Jarigen 2 Week van respect 2 EU-schoolfruitprogramma 2 Lege batterijen inleveren 3 Kinderboekenzwerfstation 3 Komt u ook? Nieuwsbrief

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Schooljournaal Algemeen nieuws:

Schooljournaal Algemeen nieuws: Schooljournaal Nummer 1 / 16-17 Woensdag 7 september 2016 Bij ons op school Algemeen nieuws: Staan onze leerlingen op de eerste plaats Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten zijn

Nadere informatie

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen rk/pc jenaplanbasisschool Kristalla Laan van het Kinholt 576 7823 HP Emmen 0591-622657 http://www.kristalla.nu kristalla@primenius.nl Datum Activiteit Tijd: Wie Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014 In dit nummer: De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 13-11-2014 - Geweldig nieuws van juf Anne! -Welkom en afscheid van leerlingen - Schoolfruitprogramma - Schoolontbijt, 5 november - Juf Yvonne zorgverlof

Nadere informatie

De Schakel in het kort.

De Schakel in het kort. CBS De Schakel De Schakel in het kort. Wij zijn een Christelijke school! Tien groepen; groep 1 t/m 8 en groep 1 t/m 5 Twee locaties: Hoofdgebouw Dependance Botter 40-77 Kennemerland 17 Uitgangspunten:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor.

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. Nr. 8 12 december 2016 Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. In de school heerst al een fijne kerststemming. Er klinkt muziek,

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 088-1454500 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 12 4 maart 2016 De nieuwsbrief

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 18 5 januari 2016 Deze week: Geachte ouders, Graag willen we deze nieuwsbrief beginnen met u een heel goed en gezegend 2016 toe te wensen. Een jaar waarin we, graag samen met u, ons weer voor

Nadere informatie

Saenparel INFO 08-10-2012-30-10-2012

Saenparel INFO 08-10-2012-30-10-2012 Saenparel INFO 08-10-2012-30-10-2012 Agenda: Wo t/m vr 03-10 t/m 12-10 Kinderboekenweek met thema : Hallo Wereld! Ma 08-10 Jaarvergadering ouderraad 19.30 uur Wo 10-10 Voorstelling VVE theater; peuters

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie