NIEUWSBRIEF Week 44 Datum:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015"

Transcriptie

1 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu s zijn weer volledig opgeladen. Schoenmaatjes Afgelopen woensdag ochtend was er voor de kinderen van de hele school een presentatie over Schoenmaatjes. We deden dit gezellig samen in de grote hal van het hoofdgebouw. Juf Ina en meester Gert informeerden de kinderen over dit project op onze school. Dit gebeurde op een leuke, interactieve wijze. U leest er meer over in dit weekbericht. We hopen op heel veel gevulde dozen. Fruit en Groenten Dit jaar zijn wij als school ingeloot voor het EU Schoolfruit - en groente programma. Dit project, gesubsidieerd en daardoor zelfs geheel gratis voor scholen, stimuleert gezond eten met als onderdeel fruit en groenten. School ontvangt naast de levering van 20 weken fruit voor alle kinderen ook les ideeën om met de kinderen te gebruiken. Dit maakt dat het project als geheel mooi aansluit bij het onderwijs en wij de combinatie kunnen maken met gezond gedrag (oriëntatie op jezelf en de wereld). 20 Weken, vanaf 2 november t/m 22 april, krijgen wij fruit en groenten geleverd. Per kind 3 porties per week op woensdag, donderdag en vrijdag. Dat betekent dat uw kind op deze 3 dagen per week (vanaf 4 november) voor de ochtend pauze alleen drinken mee hoeft te nemen. Uiteraard stimuleren wij het eten van fruit en groenten van harte en bieden wij de gelegenheid om op deze dagen fruit en groente verstrekt via school te eten, maar wij kunnen het niet verplichten. Douchen na gymnastiek Vanaf week 45 (volgende week) krijgen de kinderen van onze school na gymnastiek de gelegenheid zich op te frissen i.p.v. te douchen. Zij mogen hiervoor een washand en handdoek meenemen. Eén van de redenen dat wij deze verandering doorvoeren is dat er te veel tijd verloren gaat tijdens het omkleden na de gymles door het douchen. We vertrouwen op uw begrip. Lasapparaat Bij deze een oproep om hulp. Heeft iemand misschien voor ons een lasapparaat te leen? Meester Hilko, onze conciërge, zou hiermee namelijk graag een kleine reparatie willen uitvoeren. De hoofdluis preventie groep. De ouders van de werkgroep hoofdluispreventie hebben deze week weer hun ronde door de hele school gedaan. Onze hartelijke dank voor jullie hulp! Mooi te melden is dat de hele school hoofdluisvrij werd bevonden. We vragen u echter a.u.b. wel alert te blijven en uw kind zelf te blijven controleren. Je hebt ze immers eerder dan de Onze hartelijke dank voor uw hulp. Graag tot het volgende weekbericht. Met een vriendelijke groet namens allen, Petra.

2 Bijbelverhalen voor deze week. Week 45: 2 t/m 6 november 2015 De belofte van God, Genesis 15 Hagar vlucht, Genesis 16 Het verbond, Genesis 17 Edukans Schoenmaatjes van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau! Afgelopen woensdag is er een gezamenlijke uitleg geweest in de grote hal van onze school over De Schoenmaatjes. Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in landen als Ghana Irak, Kenia en Oeganda. Als CBS De Akker proberen we zoveel mogelijk schoenendozen voor onze rekening te nemen. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp! Wilt u thuis samen met uw zoon of dochter de meegeleverde schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt ook één doos per gezin vullen. De schoenendozen zijn al op school uitgedeeld en er is een uitleg aan de kinderen gegeven. Deze vrijdag krijgen alle kinderen hun eigen doos mee. De bedoeling is dan dat de kinderen thuis de doos gaan vullen en hem daarna weer inleveren op school. Hoe het precies werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen samen met de doos mee naar huis krijgen. De uiterste inleverdatum van de schoenendozen is vrijdag 13 november. We vragen iedere deelnemer van Schoenmaatjes 6 euro voor de verzendkosten van de schoenendoos. Hiervoor kan het machtigingsformulier in de folder ingevuld worden. Edukans kan laten weten in welk land de schoenendoos wordt uitgedeeld als u het adres op het formulier invult en de sticker op de schoenendoos plakt. Wilt u ervoor zorgen dat de spullen voor in de schoenendoos heel en schoon zijn? Wij en een aantal ouders helpen bij het verzendklaar maken van de dozen en bij het regelen van het transport naar het inleverpunt in Balkbrug. Mocht u hierbij willen helpen, geeft u zich dan op bij Ina Hoekerswever i.hoekerswever@cbsdeakker.com of Gert Egberts g.egberts@cbsdeakker.com Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie! Kinderen van groep 7 naar Het Kollektief Vanaf deze week gaan de kinderen van groep 7 om de beurt naar het Kollektief. Elke dinsdagmiddag gaan er twee kinderen naar toe. Het Kollektief is een winkel, galerie en kunstuitleen met een breed assortiment aan schilderijen, kaarsen en keramiek. Alle producten worden in hun eigen ateliers gemaakt door mensen met een beperking. De kinderen mogen als ze s middags komen allereerst in de winkel rond kijken. Vervolgens krijgen ze een opdracht om aan te werken. Deze opdracht blijft een verrassing voor de kinderen. Ze krijgen de opdracht daar pas te horen. Ze werken tegelijk met de mensen daar aan de opdracht. De eerste twee jongens zijn enthousiast terug gekomen

3 Van de Activiteitencommissie Op 4 november 2015 word op de ouderavond afscheid genomen van een aantal enthousiaste helpende handen van de Activiteitencommissie. We nemen afscheid van Jeanette Houdel, Linda van den Berg, Fennita Kikkert, Edwin Louissen en Cécile Manuputtij. De termijn zit er voor deze ouders op en we willen graag plaats maken voor nieuwe enthousiastelingen om hun steentje bij te dragen aan de activiteiten die onze commissie organiseert voor onze kinderen en hun ouders/verzorgers. We hebben al een aantal nieuwe leden maar vanwege het forse verloop dit jaar hebben we nog plek voor meer frisse wind! Als lid van de Activiteitencommissie kunt u zelf bepalen in welke commissie u wilt meedraaien. Denk bijvoorbeeld aan werkgroep Sinterklaas, Kerst, Pasen of de Avond4Daagse. Samen met de andere leden en leerkrachten denkt u mee over de invulling van de activiteiten en helpt u mee op de dag zelf. Belangstelling of wilt u meer weten? Stuur een mailtje naar deakker.ac@gmail.com. U kunt natuurlijk ook gewoon een lid van de Activiteitencommissie aanspreken! Sinterklaas. Gewoon voor elk kind. Financiële hulp nodig? Vraag Sinterklaas-cadeaubonnen aan! Geachte heer / mevrouw, Stichting Grote Broer heeft tot doel wensen en dromen van kinderen te helpen realiseren. Zoals een Grote Broer dat voor zijn kleine broer of zus wil doen. Zo vinden we dat ieder kind recht heeft op het vieren van Sinterklaas. Niet alle ouders kunnen hun kind(eren) dat stukje geluk geven. Soms is er gewoon even financiële hulp nodig. Daarom kan iedereen uit Meppel en de nabije omgeving aan Stichting Grote Broer nu een Sinterklaas-cadeaubon vragen voor deze kinderen. Een aanvraag kan door de ouders worden gedaan, maar natuurlijk ook door familie, vrienden of een begeleider. Sinterklaas-cadeaubonnen aanvragen kan, door vóór 20 november 2015 het aanvraagformulier op de website ( in te vullen of door een mail naar (zie onderstaand mailadres) Stichting Grote Broer te sturen. Met deze actie hopen wij een steentje bij te kunnen dragen binnen gezinnen voor een fijn Sinterklaasfeest. Want dat verdient toch iedereen? Bij de aanvraag graag vermelden om hoeveel kinderen het gaat en welke naam en leeftijd de kinderen hebben. De actie geldt voor kinderen t/m 16 jaar. Verder is het belangrijk om ook uw adres en postcode niet te vergeten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Stichting Grote Broer Margreet van der Meer-Platzer Janneke Wind promotie@stichtinggrotebroer.nl

4 KORTINGSBON DISCOZWEMMEN Zaterdag 07 november van uur Kassa open vanaf uur Lever deze bon in tijdens het Discozwemmen en betaal slechts 4,50 entree. Geldig voor 1 persoon. Download voor jouw vrienden en vriendinnen meer bonnen op: Hallo allemaal, We gaan weer starten met de kerstmusical!! De musical is voor alle kinderen op de basisschool. In de bijlage staat alle informatie die je moet weten. Meld je zo snel mogelijk aan... We hopen dat jij er ook weer bij bent. Tot snel, Groet Sander, Merel, Nynke, Joel Marijn en Margreet

5 AGENDA dinsdagen 3 november t/m 1 december: Swim2Play voor groep 2, 3/4 en 8 4 november: Ouderavond vanaf 20: november: 10-minuten gesprekken 12 november: Laatste dag om schoenendozen in te leveren 20 november: PCBO Junior - peutergym 4 december: Sinterklaasviering - continurooster tot 14:00 Zie ook onze kalender op actueel) Hoofdlocatie: Engelgaarde LD Meppel Tel.:

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord. Nr. 5 Schooljaar 2015-2016 29 okt. 12 nov. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.nl Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud:

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!!

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!! schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 10 november 2017 24 oktober Kiona Kooijman groep 8 2 november Isa van Ballegooijen groep 5 24 oktober Louka Som de Cerff groep 5 3 november Caner Karapinar groep 8 26

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs

Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs Oranje Nassaulaan 5 3708 GA Zeist Tel.: 030-691 40 74 Email: directie@kkbschool.com Zeist, 18 oktober 2013 Talentenmiddag Drie meiden van groep 7 hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

Maar gelukkig was er de afgelopen weken ook ruimte voor leuke activiteiten die voor afwisseling zorgden:

Maar gelukkig was er de afgelopen weken ook ruimte voor leuke activiteiten die voor afwisseling zorgden: Discipline Na de zomervakantie begon voor iedereen het echte leven weer. Het gewone ritme zeggen sommige ouders ook wel. En dat betekent voor onze kinderen dat ze minder vrij zijn, letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

STAKING!!! SCHOOL GESLOTEN

STAKING!!! SCHOOL GESLOTEN schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 23 oktober 2017 26 september Joy van Ooijen groep 4 7 oktober Sarah van Heel groep 6 27 september Dylan Liebrecht groep 6-7 7 oktober Zaierra Leemans groep 1-2a 27 september

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 november 2018 Agenda Nummer 10 maandag 12 november Open Bedrijvendag groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015. In deze nieuwsbrief informatie over. - Schoolfruit. - Schoenmaatjes. - Sociaal team.

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015. In deze nieuwsbrief informatie over. - Schoolfruit. - Schoenmaatjes. - Sociaal team. Fantastische Brugdagen Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015 In deze nieuwsbrief informatie over - Schoolfruit - Schoenmaatjes - Sociaal team - Los obs De Brug Belangrijke data : 19-23 oktober Herfstvakantie 26

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

ROFFELTJE. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Van de directie. Omdat het geen toeval is Psalm van nu

ROFFELTJE. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Van de directie. Omdat het geen toeval is Psalm van nu ROFFELTJE > Van de directie Eerste woensdag in november: Dankdag voor gewas en arbeid Omdat het geen toeval is Psalm van nu Wat een wonder, dat onze planeet aarde een vruchtbare bodem is voor alles wat

Nadere informatie

Weet wat je zegt! Agenda: 27 november Kerkdienst met Marcel en Lydia Zimmer om 15:00 uur. 5 december: Sinterklaasfeest op school

Weet wat je zegt! Agenda: 27 november Kerkdienst met Marcel en Lydia Zimmer om 15:00 uur. 5 december: Sinterklaasfeest op school Agenda: Beste ouders en verzorgers, Weet wat je zegt! Meester wanneer krijgen wij de tablets?, vroegen een aantal kinderen mij vanmorgen. Mijn antwoord: Volgende week vrijdag. Weet u dat zeker?. Mijn antwoord:

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21 Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8 Baarn, 16 november 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Zending In de afgelopen periode is er 70,00 opgehaald en 50 collectemunten.

Zending In de afgelopen periode is er 70,00 opgehaald en 50 collectemunten. Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 17 nummer 4 4 november 2016 Voorwoord Deze keer een heel praktisch voorwoord. Helaas is het ons nog

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 november 2016

Nieuwsbrief 22 november 2016 Nieuwsbrief 22 november 2016 De Sint en zijn pieten zijn weer in het land! Eindelijk! Afgelopen zaterdag was het zover; Sinterklaas en zijn pieten kwamen aan in Groningen. Een aantal ouders van de activiteitengroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 30 oktober 2014 No. 5

Nieuwsbrief 2014-2015 30 oktober 2014 No. 5 IN EN OM HET KOMPAS Buitenweg 308, 3602 ZK Maarssen tel. 550159 Bolensteinsestraat 9, 3603 AZ Maarssen tel. 561202 Beste leerlingen, ouders en geïnteresseerden, In deze nieuwsbrief vindt u wederom diverse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- Stand van zaken Muziekfrieks: Komt dat horen, komt dat zien! Bewegingsonderwijs Beweegwijs

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 7 nummer 47 30 oktober 2015

t Omlopertje jaargang 7 nummer 47 30 oktober 2015 t Omlopertje jaargang 7 nummer 47 30 oktober 2015 Kind op Maandag Wie zegt dat? Genesis 15,16,17 God belooft Abram een grote familie: zo groot als het aantal sterren in de nacht. Het is een mooie belofte,

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 oktober

Nieuwsbrief 30 oktober Nieuwsbrief 30 oktober Trefwoord In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 Edukans 2 WC-gebruik 3 KOL gesprekken 4 Gezonde School 5 Ontruimingsoefening 6 Op de fiets 7 Sinterklaas 8 Eindtoets groep 8 9 Gastles 10

Nadere informatie

Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43

Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43 Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43 Deze weekbrief ziet er een klein beetje anders uit dan de voorgaande. De bedoeling is natuurlijk om er nog meer info in te stoppen en het vooral ook leesbaar te houden.

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 10 27 oktober 2015 Geachte ouders, Juf Petra is bevallen van een gezonde zoon. Op 12 oktober kwam Hugo ter wereld. Het gaat prima met moeder en zoon. Anne, Petra, Floris, Sophie en Olivia van

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2017

Nieuwsbrief 18 december 2017 Verwondering 28 oktober 29 oktober 30 oktober agenda week 44 week 45 Psalm 3:2 Vlak voor de herfstvakantie mochten we met de directies van de HSN een studiereis naar Malawi maken. Het werd een reis waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 3 Datum: 18-1-2013

NIEUWSBRIEF Week 3 Datum: 18-1-2013 NIEUWSBRIEF Week 3 Datum: 18-1-2013 Beste ouders, Sommigen wisten het zeker: er komt geen winter meer. Anderen waren juist weer een heel andere mening toegedaan: er komt nog een echte winter. Ja en wanneer

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 03

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 03 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 03 Project week Twee weken lang hebben we in de groepen gewerkt aan het project. Onderwerpen waar we normaal niet aan toe kwamen in de gewone

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief (5) november/december 2016

Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Schoolfruit Ook dit schooljaar zijn we weer

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 9 november t/m vrijdag 16 november 2018 39 e jaargang nr. 10 Portfoliogesprekken 19 en 20 februari: Binnenkort ontvangt u een Schoudercom bericht waarin u weer aan kunt geven wanneer u

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Vergeet-mij-nietje. Spelen, leren en groeien doen we samen!

Vergeet-mij-nietje. Spelen, leren en groeien doen we samen! . Rijneiland 2 3984 MA Odijk Tel. : 030-6563030 Fax.: 030-6562784 e-mail: nicolaasschool@nicolaasschool-odijk.nl www.nicolaasschool-odijk.nl Vergeet-mij-nietje Spelen, leren en groeien doen we samen! 2

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

De Kanjerketting kerstviering

De Kanjerketting kerstviering De Kanjerketting kerstviering Beste ouders, Hierbij informeer ik u graag over ons goede doel in dagen voor kerst en onze acties hiervoor: een bijzondere ketting voor kinderen met kanker, de KanjerKetting.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Actie Schoenendoos Afgelopen week is de actie Schoenendoos gestart. Een brief daarover is meegegeven en naar u gemaild.

Actie Schoenendoos Afgelopen week is de actie Schoenendoos gestart. Een brief daarover is meegegeven en naar u gemaild. 9 november 2012 schooljaar 2011/2012 nr. 6 Actiedag! Een herinnering aan het sparen van statiegeld flessen ontbrak in de vorige nieuwsbrief. Het was afgelopen week de eerste van de maand november. Toch

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: De Josefschool stopt met het inzamelen van oude materialen!... 3 OVERIGE INFORMATIE... 4 Onderwerp: Edukans Schoenmaatjes... 5 Onderwerp: Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 12-2016/2017 AGENDA 13 februari Contactavond groep 1 t/m 8 Rooster is toegestuurd Gesprekken groep 8 is voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later!

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later! Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 6, 2014-2015 6 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? In

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Zondag 11 november: Sint Maarten, Sint Maarten viering op zaterdag

Nadere informatie

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder!

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Nieuwsbrief november 2015 CBS Joris de Witte Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Is dit nieuw(s)? Inderdaad! We hebben

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Chr. basisschool De Rank. november 13. Beste ouder(s), verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Chr. basisschool De Rank. november 13. Beste ouder(s), verzorger(s), NIEUWSBRIEF Chr. basisschool De Rank Beste ouder(s), verzorger(s), Een drukke periode wacht op ons: rapporten schrijven, oudergesprekken voeren, nieuwe thema s uitwerken en plannen maken voor de activiteiten

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013

Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013 Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013 Redactieadres: Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht E-mail: e.grit@mytylschoolutrecht.nl Agenda Donderdag 14 november: Vrijdag 15 november: volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 5 15 november 2012. In deze Kloostertuinier informatie over:

De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 5 15 november 2012. In deze Kloostertuinier informatie over: www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 5 15 november 2012 In deze Kloostertuinier informatie over: 1. Sinterklaas 2. Kerstviering 3.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Zorg voor onze leerlingen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier!

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! Brinkhovenlaan 3b 9765 BH Paterswolde 050 309 38 54 www.cbs-mensoalting.nl cbsmensoalting@ckcdrenthe.nl Nummer 6 29-11 t/m 13-12 Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! 03-12 surpriseshow bovenbouw

Nadere informatie

Nynke Huisma heeft haar zwemdiploma B gehaald. Goed gedaan Nynke!! Gefeliciteerd!

Nynke Huisma heeft haar zwemdiploma B gehaald. Goed gedaan Nynke!! Gefeliciteerd! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 30 oktober 2015 Ziekte Helaas moeten we u meedelen dat juf Tia ziek is.

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie