Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:"

Transcriptie

1 Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: Deze keer zijn er geen nieuwe leerlingen in de instroomgroepen te melden. Alle kinderen die in maand september 4 jaar zijn geworden, gaan al naar school vanaf de 1 e schooldag. In groep 2b verwelkomen wij wel Edvinas Myksis. Vanuit Beekbergen zit hij nu weer bij ons op school. Van harte welkom! Op de teldatum telt onze school 418 leerlingen. Op was dit 417. Ondanks het feit dat er 62 kinderen de school hebben verlaten, blijven we nagenoeg op hetzelfde aantal leerlingen. We zijn hier best trots op met elkaar! Fijn ook dat we voor de nieuwe leerlingen bij ons op school kunnen kiezen uit maar liefst 3 instroomgroepen. Ook voor de komende maanden is er voldoende ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Nieuws van het personeel: Mevr. Annewieke Wagenaar (groep 1c) is intussen gestart met haar re-integratie. Op de ochtenden is zij deels aanwezig in groep 1c. Deze werkzaamheden worden langzamerhand uitgebreid. De vervanging van juf Trees Silvius (groep 4b) duurt onverminderd voort. Meester Jos Tiel Groenstege is haar vervangster in deze groep. Vanessa Kloosterman (groep 7c) hervat na de herfstvakantie weer haar werkzaamheden. Af en toe is zij ook op de vrijdag aanwezig in groep 4a. De vervanging van juf Priya de Haan en meester Durk Sybesma komt hiermee na de herfstvakantie te vervallen. Fijn dat juf Vanessa dan weer van de partij is! Juf Priscilla Veldhuizen-Feenstra (interne begeleidster en invalleerkracht groep 7b) gaat met ingang van vrijdag met zwangerschapsverlof. Mienke Haanstra neemt vanaf dat moment de interne begeleiding voor haar rekening. In groep 7b is juf Priya de Haan haar vervangster. We hopen op een goede samenwerking met een ieder. We wensen juf Priya een fijne tijd toe in groep 7b! U ontvangt met dit nieuwsbulletin ook een schrijven van de stichting waarbij de procedure bij vervanging nog eens duidelijk voor u op een rijtje wordt gezet. De wet werk en zekerheid heeft namelijk voor een aantal wijzigingen gezorgd. Schoolse zaken: Met ingang van de maand oktober maken de kinderen van de groepen 1 en 2 op iedere vrijdagmiddag om uur gebruik van de oranje deur aan de kopse kant van school. Dit is de uitgang van de kinderen van de groepen 3 en 4. Vriendelijk verzoek aan alle ouders/verzorgers om dan op dit plein uw kind(eren) op te wachten. Deze wijziging geeft de kinderen van de collega-school o.b.s. de Wyken eerder de gelegenheid om te spelen op ons gezamenlijke bovenbouwplein. Alvast dank voor uw medewerking! Na de herfstvakantie mogen de leerlingen van de groepen 3 op eigen gelegenheid naar het lokaal lopen als de bel gaat. Dit gaat vast en zeker lukken!

2 Binnenkort hebben alle scholen binnen Palludara een nieuwe website. We doen ons best om deze website telkens actueel te houden. Ook gaan we op een later tijdstip van start met een communicatieportaal. Informatie hierover volgt! Als onderdeel van een persoonlijke studie is dhr. Bauke Korenstra (schooldirecteur) met ingang van de maand oktober niet langer 5 dagen in de week op school aanwezig. Op woensdag is hij afwezig. Zijn taken worden op deze dag deels overgenomen door middenbouwcoördinator mevr. Ruth Ytsma. Informatie over Kinderboekenweek: De Kinderboekenweek komt er weer aan met als thema: Eeuwig jong. In week 40 en 41 worden er verschillende activiteiten georganiseerd: Ochtendgymnastiek: Op maandag 10 oktober, groep 1 t/m 4 en woensdag 12 oktober, groep 5 t/m 8. Opa en oma ochtend: Op dinsdag 11 oktober zijn de opa s en oma s van de kinderen van harte welkom om een kijkje te nemen in de groep van hun kleinkind. Talentenshow: Op vrijdag 14 oktober is er een talentenshow in de groep van uw kind. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! Volgende week ontvangen alle ouders nog extra informatie via de mail. Wij hopen op een leuke Kinderboekenweek! BSD commissie. (brede school Duinterpen) Even voorstellen: Beste ouder(s) / verzorger(s), Graag stel ik me even voor via de nieuwsbrief van de school. Mijn naam is Monique Hoogeveen, opvolger van Sibbel de Jong als School Maatschappelijk Werker. Na jaren in Drenthe, woon en werk ik nu in Friesland, ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan. Toen mijn 3 zonen nog op de basisschool zaten, dat is lang geleden, was er nog geen School MW, ik ben blij dat nu alle scholen hiervan voorzien zijn vanuit de gemeente. Dat ouders en school vragen en zorgen kunnen delen met de School MW-er, kort samengevat: vanuit het kind met elkaar in gesprek om te kijken wat nodig is. Met ingang van dit nieuwe schooljaar ben ik vanuit gebiedsteam Sudwestfryslan verbonden aan de basisscholen in Sneek Zuid, waar ik afspraken heb met de intern begeleider(s) op school en aansluit bij de IZO s, het interne zorgoverleg op elke school. Heeft u vragen, problemen of zorgen over het opvoeden en opgroeien van uw kind, dan kunt u contact opnemen via de school en maak ik een afspraak om samen met u en indien van toepassing overleg met school, om te kijken wat nodig is om verder te kunnen. U kunt me mailen: m.hoogeveen@sudwestfryslan.nl of aanmelden via school. We komen elkaar vast wel tegen in of rond de school. Hartelijke groet, Monique Hoogeveen.

3 Trefwoord: De komende maand komen de volgende Bijbelverhalen aan bod in de verschillende bouwen: Week 40 en 41: Stoelendans Inhoud: Een plek innemen, je plek verliezen. Over concurrentie, competitie en jaloezie. Over je plek afstaan en elkaar de ruimte gunnen. Bijbelverhalen onderbouw: Week 40: Hagar wil de belangrijke plek (Genesis 16, 1-4); Toch een kind voor Sara (Genesis 18 en 19). Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21). Bijbelverhalen middenbouw: Week 40: Nummer een en nummer twee ( Genesis 16:1-4); Wie van de twee? (Genesis 16, 5-15 en 18, 1-15). Week 41: Twee broers (Genesis 21). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 40: Hagar wordt zwanger (Genesis 1, 1-4); Ismaël wordt geboren (Genesis 16,5-15 en 18, 1-15). Week 41: Hagar en Ismaël (Genesis 21). Week 42 t/m 45: Doorbijten Inhoud: Over ergens voor gaan, je doel nastreven en volhouden. Over wat je ertoe brengt om tegenstand te overwinnen. Bijbelverhalen onderbouw: Week 42/43: Jakob wil de eerste zijn (Genesis 25, 27-34); Jakob wordt de eerste! (Genesis 27). Week 44: Zo houdt Jakob het vol (Genesis 28, 10-22); Zeven jaar werken voor Rachel (Genesis 29, 1-30). Week 45: Jakob wil naar huis (Genesis 31, 13-54; 32-1); De verzoening (Genesis 32, 2-33; 33, 1-16). Bijbelverhalen middenbouw: Week 42/43: Esau en Jakob (Genesis 25 27); Jakob op de vlucht (Genesis 28, 10 22) Week 44: Jakob wil trouwen (Genesis 29-31). Week 45: Groepje voor groepje (Genesis 33, 1 16); Jakob vecht met God (Genesis 32 en 33). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 42/43: De oudste en de jongste (Genesis 25 27); Jakob op de vlucht (Genesis 28, 10 22). Week 44: Vriendelijk blijven (Genesis 29-31, ). Week 45: Groepje voor groepje (Genesis 33, 1 16); Jakob vecht met God (Genesis 32 en 33).

4 Gezondheidsonderzoeken voor leerlingen groepen 7: In de maand oktober vinden nog steeds de gezondheidsonderzoeken plaats voor de leerlingen van onze groepen 7. Verpleegkundige mevr. Ingrid Fijn van Draat voert deze onderzoeken op school uit. Onderzoeken vinden plaats op school. Op de 2 e verdieping is hiervoor een ruimte beschikbaar. Van de ouderraad: Het nieuwe schooljaar is weer volop in gang, alle kinderen zijn vast alweer gewend in hun groep. Ook de ouderraad gaat weer vol enthousiasme aan de slag. Er starten dit jaar maar liefst 5 nieuwe ouderraadsleden! We heten deze nieuwe leden van harte welkom en hopen ook dit jaar weer een tal van leuke activiteiten te mogen ondersteunen. Onze eerste vergadering staat gepland op 3 oktober. Tal van deze activiteiten kunnen alleen plaatsvinden met behulp van de vrijwillige ouderbijdrage. Binnenkort krijgt u de brief weer thuis. Kunnen we rekenen op uw steun? Daarnaast hebben we er nu ook hulpouders bij. Deze ouders zullen, wanneer ze kunnen, bijspringen bij grote activiteiten. Dat is heel prettig en daardoor kunnen de activiteiten goed geregeld en begeleid worden. Heeft u de gekleurde banen op het kleuterplein ook al gespot? Deze zijn bedoeld voor de kleuters, zo weten ze precies waar ze mogen verzamelen en kunnen stampen om het zand van hun schoenen krijgen. Er zijn 3 kleuren zodat elke groep een eigen streep heeft. Er zijn hiervoor 2 enthousiaste vaders een middag aan de slag geweest. Super! Tevens vraag ik de aandacht voor de luizenbrigade. Er zijn afgelopen jaar veel ouders gestopt met kriebelen, omdat hun kinderen naar het middelbaar onderwijs zijn gegaan. Wie wil de brigade versterken? Voor aanmelding en/of vragen mail gerust met Henrike Jager: henrike.1980@hotmail.com Verkeersveiligheid rond school: (van onze verkeersouder) De dagen worden weer korter, de herfst is aangebroken. Tijd voor het controleren van de fietsverlichting van onze kinderen. Sinds 2008 is het toegestaan om losse lampjes te gebruiken in plaats van vaste fietsverlichting aan de fiets. Zorg wel dat ze dan op de logische plek zitten op de fiets. Losse fietslampjes die op de borst of rug gedragen worden kunnen sneller worden afgedekt door kleding, tassen of bijvoorbeeld armen. Wanneer je de verlichting controleert let dan ook op of de reflectoren nog intact zijn. Deze vallen in het donker ook goed op en doen" het altijd. Regelmatig staan er nog auto s buiten de vakken geparkeerd, terwijl er achter de sporthal diverse plekken ongebruikt blijven. Ouders loop nu toch die 50 meter extra, waardoor het bij de parkeervakken veilig en overzichtelijk blijft. Dringende oproep aan ouders om zich op te geven als verkeersbrigadier bij de oversteekplaats. Deze belangrijke oversteek mag niet verloren gaan. Kun je 1 of meerdere ochtenden/middagen? Geef je alsjeblieft op!! Met elkaar moeten we zorgen voor een veilige schoolomgeving. Peter de Rijke, Verkeersouder, tel:

5 Belangrijke data: (voor op het prikbord) 3 okt: Ouderraadsvergadering. Aanvang uur. 4 okt: Schoolmaatschappelijk werkster, mevr. Monique Hoogeveen is `s middags vanaf uur aanwezig op school. (vrije inloop) 5 okt: Aantal teams van onze school doen mee aan Sneeker damclub Kampioenschap. Succes toegewenst! 10 okt: Start projectweek Brede school Duinterpen. Thema is: Voor altijd jong. Nadere informatie volgt binnenkort. 10 okt: Ochtendgymnastiek voor de groepen 1 t/m okt: Alle opa`s en oma`s zijn van uur van harte welkom in de groep van hun kleinkind(eren) 12 okt: Ochtendgymnastiek voor de groepen 5 t/m okt: Talentenshow in alle groepen van uur. 17 t/m 21 okt: Herfstvakantie. Kinderen zijn vrij van school.

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21).

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21). Nieuwsbrief woensdag 12 oktober In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Fietsenkeuring Opa en oma middag Welkom op school Oud papier Woensdag 12 oktober Nog twee dagen en dan begint de herfstvakantie.

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws september De scholen zijn weer begonnen:

Vuurvlindernieuws september De scholen zijn weer begonnen: Vuurvlindernieuws september 2016 De scholen zijn weer begonnen: Ook bij ons hangt het spandoek er weer! Van harte hopen wij dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Hopelijk is iedereen weer klaar

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen: . Vuurvlindernieuws juli 2016 Nieuwe leerlingen: We heten Maksym Kachanov van harte welkom bij ons op school in groep 7a. Maksym is vanuit Oekraïne verhuisd naar Sneek. Fijn dat Maksym de laatste weken

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 7 oktober 2016, week 40 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 11 oktober leerlingenraad

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 10 oktober 2016

Nadere informatie

BURCHTBERICHTEN JAARGANG 15 NUMMER 3

BURCHTBERICHTEN JAARGANG 15 NUMMER 3 CBS de Burcht Schoterplein 28 8448 RP Heerenveen 0513-681122 deburcht@cbo-meilan.nl www.deburcht-meilan.nl Kalender Oktober 3 Juf Anique jarig 3 Informatieavond groep 1 en 2 4 Juf Nienke jarig 4 Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr. 8 week 43

Nieuwsbrief schooljaar Nr. 8 week 43 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr. 8 week 43 Het thema van deze week is: Vormen van volhouden Doorbijten: soms is het nodig om je doel te bereiken. Ook al heb je er niet altijd zin in. Het kan pijnlijk

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we weer enthousiast van start gegaan. Al leek het de afgelopen weken wel of het nog

Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we weer enthousiast van start gegaan. Al leek het de afgelopen weken wel of het nog Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we weer enthousiast van start gegaan. Al leek het de afgelopen weken wel of het nog zomervakantie was, wat het weer betreft! Heerlijk,

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen rk/pc jenaplanbasisschool Kristalla Laan van het Kinholt 576 7823 HP Emmen 0591-622657 http://www.kristalla.nu kristalla@primenius.nl Datum Activiteit Tijd: Wie Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws april 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand april verwelkomen wij Thom Roorda, Jordi ruis, Silke Akkerboom, Fabian de Haan en Anna en Ellen IJsselstein in groep 1c. Allemaal een hele fijne

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 14 oktober 2016 weeknieuws 7 Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 Thema s Trefwoord Week 41 Thema: Plaatsmaken Een plaats hebben, is niet vanzelfsprekend. Het kan voorkomen dat er geen plaats voor je is omdat de plek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2015 Nieuwe leerlingen: We verwelkomen Tina Rezagholikhanis in groep 1a en in groep 1b is Sem Horstink nieuw. Ook vinden we het fijn dat Yara Horstink (groep 5a) en Silke en Veerle

Nadere informatie

september 2017 Voorwoord Belangrijke data Studiedag Informatieavond Parkeren rondom de school Nieuwe methode Taal Startgesprekken Overblijf

september 2017 Voorwoord Belangrijke data Studiedag Informatieavond Parkeren rondom de school Nieuwe methode Taal Startgesprekken Overblijf september 2017 Voorwoord Belangrijke data Studiedag Informatieavond Parkeren rondom de school Nieuwe methode Taal Startgesprekken Overblijf Vakanties Studiedagen Voorstellen Voorwoord Bij het verschijnen

Nadere informatie

Nummer 2 oktober 2016

Nummer 2 oktober 2016 Algemeen nieuws NIEUWSBRIEF Nummer 2 oktober 2016 Van de directeur We hebben dit jaar extra lang mogen genieten van de zomer, weken lang prachtig nazomerweer! De kinderen hebben genoten van de extra buitenactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 0 3 N O V E M B E R 2 0 1 6 Directeur: Bartele van der Veer directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 nr. 9 week 44 Het thema van deze week is: Het volhouden waard Deze week gaat het over de waarden van het volhouden. Voor welke doelen zou je net dat stapje meer zetten

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. kinderboekenweek

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. kinderboekenweek E-mailnieuwsbrief OKTOBER 2, 2015 Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8 41 Jakob en Esau De zegen gestolen Jakobs vlucht 42 Jakobs droom Jakob trouwt Jakobs loon Abram/Isaäk/Jakob

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing 2018-2019 Kamp groep 7 en 8 September 26 Kinderpostzegels Oktober Groep 7 en 8 is in de tweede week naar Ameland geweest. Daar hebben we gefietst, gespeeld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

De Tillegraaf. Nummer 3 3 oktober 2016

De Tillegraaf. Nummer 3 3 oktober 2016 De Tillegraaf Nummer 3 3 oktober 2016 Lauermanstraat 21A / 9251AX Burgum/ 0511-462980 info@obspartoer.nl / www.obspartoer.nl Agenda 4 oktober Team krijgt uitleg over nieuwe methode Fries, Spoar8 5 oktober

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 juni 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 37 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Studionieuws Oktober 2015

Studionieuws Oktober 2015 Rehobotschool Studiostraat 45 1267 NA Huizen Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 035-5252982 rehoboth@ichthushuize n.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mrrhs@ichthushuizen.nl OR: Vragen,

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 18 januari 2019

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 18 januari 2019 Datum: vrijdag 18 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Team: Sita, kleuterjuf van de Canadas gaat volgende week met zwangerschapsverlof. Nina kent de groep goed en gaat deze groep overnemen. Maar..

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

22 t/m 30 april mei en 26 mei juni juli t/m 3 september 2017

22 t/m 30 april mei en 26 mei juni juli t/m 3 september 2017 Agenda Donderdag 1 september Dinsdag 6 september Dinsdag 13 en donderdag 15 september Startviering ( s ochtends) vossenjacht 13.00 14.00 uur Informatieavond 19.00 21.00 uur Kennismakingsgesprekken Nieuws

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 2

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 2 Inhoudsopgave Huisvesting/MR pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Social media, een vriendelijk verzoek pag. 3 Fietsverlichtingcontrole pag. 3 Vijf Eiken Theater pag. 3 Lid worden van de OR?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! INFO Jaargang 23, Nummer 8, 25-10-2016 Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober s middags directie afwezig Informatieavond De Vreedzame School Donderdag 27 oktober Vrijdag 28 oktober s

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december INFOBULLETIN December 2015 Belangrijke data 26 november 26 & 27 november Ouderavond groep 1 t/m 8 Voorstelling Het Muizenhuis groepen 1 & 2 03 december 07 december 08 december 15 december 17 december 18

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie