BRONNIEUWS 25 november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BRONNIEUWS 25 november 2016"

Transcriptie

1 BRONNIEUWS 25 november 2016 *Trefwoord Week 46 t/m 48 (14 november t/m 2 december): Verbinden Inhoud: Over wat mensen bindt en de kracht van een samenleving. Over verdeeldheid en over broederschap, over tegenpolen en bruggenbouwers. Bijbelverhalen: Jozef en zijn broers (Genesis 37); Jozef, Potifar en de farao (Genesis 39 t/m 41); Het weerzien van de broers (Genesis 44 en 45). * Zendingsgeld Het zendingsgeld van deze week is 24,42. Uw kind mag elke maandag geld voor de zending (Edukans) meenemen. *kinderen aanspreken op hun gedrag Af en toe is het nodig om kinderen ergens op aan te spreken. Dat hoort bij opvoeden (ook volwassenen spreken elkaar wel eens ergens op aan). Je moet wel opletten waar en wanneer je zoiets doet. Zo is het NIET de bedoeling dat ouders in school of op het plein een kind van een ander ergens op aanspreken. Dat kan voor een kind (en een groep!) erg bedreigend overkomen. Een school behoort een veilige plek te zijn. Mocht u als ouder problemen hebben met een kind van een ander, (bijv. als er iets na schooltijd of in de buurt is gebeurd) dan behoort u dat met de andere ouder te overleggen. Mocht er zich tijdens schooltijd of het plein iets afspelen waarmee u niet gelukkig bent, dan kunt u bij de leerkracht (of desnoods de directeur) terecht. Laten we de dingen daar neerleggen en bespreken waar ze horen! * Krentenbaard! Het blijkt dat in groep 2 en in groep 4a kinderen last hebben van krentenbaard. (rode kring op ledematen) Als u even google't kunt u daar meer over lezen. Het is besmettelijk. U kunt beter even naar de huisarts gaan voor een zalfje, mocht uw kind er last van krijgen. * Leerlingenraad De leerlingenraad heeft zich bezig gehouden met de besteding van het geld van de sinterklaas-pepernotenactie.

2 Ook hebben ze tips doorgegeven om de tien-minuten-gesprekken anders te gaan doen. Meester Erik bespreekt dit natuurlijk ook met de juffen en de meesters. * Kalender ma.av u vergadering van de nov. medezeggenschapsraad maandshow gr.4b en gr. 7, eerste ronde om do 1 dec u en tweede ronde om u u : kijkmoment/inloop, kinderen do.mi. 1 dec. mogen aan ouders hun werk(stukjes) laten zien ma.mi 5 dec u: de kinderen van de groepen 1-4 zijn vrij woe. 7 dec. om u vergadert de activiteitencommissie * Pepernoten-bestelling afgelopen week hebben de kinderen hun bestelling voor de sinterklaas-actie meegenomen. Helpt u opletten dat de bestelling OP TIJD wordt weggebracht? De opbrengst is voor speel- en spelmateriaal op het plein. * Activiteiten-commissie: bedankt! Voor al het werk dat jullie hebben verricht in verband met de sinterklaasactie. (tellen, inpakken, klaarzetten enz.) Natuurlijk ook alle andere hulpouders daarvoor bedankt *peutergroep Peuterplein We hebben het thema van Reuzen en Kabouters afgesloten. We hebben gepraat en geknutseld over GROOT en klein. En ook mocht vorige week de zelfgemaakte lampion mee naar huis. Maar nu werken we in de groep natuurlijk over Sinterklaas. We praten over de kleding van Sinterklaas en Zwarte Piet. Lezen voor uit prentenboeken en knutselen. Ook vieren we het sinterklaasfeest in de speelzaal. De informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. Wilt u graag meer informatie over de speelzaal loopt u dan gerust eens bij ons binnen. Wij hebben 2 peutergroepen in de Bron. De groepen bestaan uit veertien peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Op de groep zijn 2 vaste leidsters aanwezig wat voor de peuters een veilig en vertrouwd gevoel is. U bent van harte welkom!

3 * Kleutergroepen Donderdag zijn de groepen 1 en 1/2 naar de Fabriek in Emmen geweest. Het was een gezellige morgen!in groep 2 hebben we afscheid genomen van Benyamin. Veel plezier op je nieuwe school! Gisteren hebben alle kleuters hun (zelfgemaakte) schoen gezet, zou er maandag wat in zitten..? Vanaf maandag gaan we flink ons best doen in het speellokaal om een Pietendiploma te verdienen. Dringend verzoek; wilt u zorgen dat uw kind, voor de 2e bel gaat, ook echt in de klas is..? Bedankt! Onze school-afspraak is; op dinsdag en donderdag hebben wij Gruitdagen. Wilt u meedenken over een gezond tussendoortje? Brood is ook prima. Snoepgoed en koekjes gaan weer mee naar huis. * Groep 3 We hebben deze week de letters /a/ en /o/ geleerd. Bij rekenen schrijven we de getallen tot 30 en zetten het op de getallenlijn. We hebben de toets van blok 4 gehad. In blok 5 tellen we tot 40 en moeten we dit ook kunnen schrijven. Heeft u de uitnodiging van de app Parro nog niet gezien? dan kan u dit aangeven bij de leerkracht. Voor onze kerst knutselmiddagen kunnen we de volgende dingen goed gebruiken: - dennenappels - dunne takjes/takken ( dikte van een balpen) - oude potten/schalen/bakjes - wijnflessen zonder etiket - oude kerstversiering * Groep 4 Maandag hebben de kinderen een toets van taal blok 3 en het controledictee van blok 3. De werkbladen van les 5 en 6 van spelling zijn meegegeven naar huis. Deze woorden kunnen ze nog oefenen. De nieuwe woorden van blok 4 staan aankomende week weer in Bloon. We hebben afgelopen vrijdag de schoen gezet. We zijn benieuwd of piet of sint langs komt. Groep 4B heeft donderdag de maandshow. Deze show is van kwart voor 1 tot kwart over 1 en de tweede ronde is van kwart over 1 tot kwart voor 2. U bent van harte welkom om naar uw kind te komen kijken. We zouden het heel fijn vinden als de kinderen wat mee willen nemen voor zendingsgeld. Daar maken wij een kind in een ander land erg blij mee. U kunt thuis met uw kind de tafel van 5 oefenen.

4 * Groep 5 Deze week sluiten we hoofdstuk 4 van rekenen af met een toets. Na deze toets gaan we de eerstkomende lessen aandacht besteden aan die onderdelen waar extra oefenen nog nodig is. ( klokkijken, geld rekenen enz.) Donderdag hebben we weer een signaaldictee. De woorden om te oefenen zijn mee genomen naar huis. De lootjes zijn ondertussen getrokken en de leerlingen hebben allemaal 5 euro gekregen om een cadeautje te kopen. Maandag 5 december nemen we de surprises met een gedicht mee naar school. 's Morgens vieren we het Sinterklaasfeest in de groep met de surprises en 's middags hebben we een feestelijke middag in onze eigen groep. De kinderen zijn gewoon om uur vrij. ( dus deze dag ook gewoon eten mee naar school nemen). *Groep 5/6 Breuken... moeilijk of gewoon een leuke nieuwe uitdaging voor groep 6? Breuken hebben alles te maken met (ver)delen. We hebben al mooie ontdekkingen gedaan. Als je een pannenkoek precies in tweeën snijdt, dat heet ieder stuk natuurlijk een halve, of één-tweede. Als je hem in vieren snijdt, dan heet ieder stuk één-vierde. En als je er één precies in drieën snijdt dan heet ieder stuk één-derde. En twee van die stukken? Precies, twee-derde. In groep 5 zijn we ook aan het delen, maar dan wel met grotere getallen. 16:4 lukt prima, maar hoeveel is 56:4? En 57: 4? Eerlijk zullen we alles delen... *Groep 7 Volgende week maandag 28 november hebben we een toets van geschiedenis. Het gaat over de eerste wereldoorlog. De kinderen hebben hiervoor leerwerk meegekregen. We hebben de cijfers van Rekenen en Dictee in Parnassys gezet. De komende weken werken we met taal o.a. over oorzaak-gevolg, persoonsvorm, onderwerp en rest van een zin en leren we spreekwoorden en gezegdes gebruiken. * Groep 8 De pietenpakken zijn uitgedeeld. Het schema voor de ochtend is inmiddels bekend. We kunnen dus langzaam maar zeker af gaan tellen. Naast de bijzondere en mooie rol die groep 8 's ochtends op en rond school mag vervullen, hebben we ook nog tijd voor cadeautjes, gedichten en surprises! We gaan er een geweldig mooi feest van maken. Ook gaan we tijd inroosteren om met een groepje kinderen nog naar Oldersheem te gaan. De sjoelgroep is namelijk gevraagd door Oldersheem om vaker te komen en het liefst ook op 5 december. We gaan ons best doen dit mogelijk te maken. Inmiddels staat het huiswerk in de google-omgeving. Dat betekent dat de kinderen met hun Google-account thuis in kunnen loggen en in Classroom het huiswerk voor de komende week kunnen bekijken, leren en op papier maken. De antwoorden moeten ingeleverd worden. De komende week staat er op het programma:

5 - donderdag 1 december: huiswerk week 48 inleveren controledictee blok 3 - vrijdag 2 december: overhoring betekenissen van spreekwoorden en gezegden, leerblad in het huiswerk. Dit cijfer telt mee als taaltoets voor het rapport *bericht van BSO Duimelot Bij ons op de Bso is het weer erg gezellig. We doen leuke spelletjes in het speellokaal, dansen,zingen, voetballen en nog veel meer leuke dingen. Buiten voetballen we en doen we balspelletjes. Binnen wordt er druk geknutseld voor sinterklaas. We maken mijters, sinterklaas en pieten en kleuren mooie sinterklaas-kleurplaten. Ook maken een film voor de Mannequin Challenge iedereen kan heel goed in hun positie blijven staan! Bent u op zoek naar opvang kom gerust binnen stappen of bel/mail voor informatie of voor een keer proefdraaien, ook uurtje factuurtje en flexibele opvang (geen minimale afname en flexibele openingstijden ) behoort tot de mogelijkheid! Groetjes Team Duimelot / info@kdv-duimelot.nl *bericht van BSO Zus & Zo Vorige week vrijdag hebben wij voor bijna 50 kinderen een griezelspooktocht georganiseerd. En het was griezelen hoor.. De kinderen moesten in groepjes een route lopen en kregen onderweg verschillende voel- en proefopdrachten. Zo mochten de jongste kinderen snoepwormpjes happen en kregen de oudere kinderen een echte meelworm voorgeschoteld. Het was een erg geslaagde avond! Zelfs de stoerste kinderen waren (soms) wel even bang Op de BSO is het erg gezellig nu Sinterklaas in het land is. Er worden veel Sinterklaasliedjes gedraaid, de kinderen verkleden zich als Sinterklaas of zwarte piet en er worden af en toe ook wat pepernoten en schuimpjes gesnoept. Mocht u interesse hebben in de opvangmogelijkheden dan kunt u onder BSO-tijd langs komen of contact opnemen via bso@kdvzusenzo.nl of bellen naar Groeten team Zus & Zo

Bronnieuws. 7 december 2018

Bronnieuws. 7 december 2018 Bronnieuws 7 december 2018 * Trefwoord Vanaf nu vindt u hier een link naar het thema-overzicht van het schooljaar 2018-2019. Zo kunt u alvast overzicht over wat er dit jaar behandeld wordt en kunt u het

Nadere informatie

BRONNIEUWS 22 april 2016

BRONNIEUWS 22 april 2016 BRONNIEUWS 22 april 2016 *Bijbelverhalen de komende tijd: Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 2 december 2016

BRONNIEUWS 2 december 2016 BRONNIEUWS 2 december 2016 *Belangrijk bericht Wij hebben jongstleden dinsdag een schrijven van St. Nicolaas ontvangen, waarin hij ons meedeelt erg uit te zien naar zijn bezoek aan de Bron, op maandag

Nadere informatie

Bronnieuws. 17 november 2017

Bronnieuws. 17 november 2017 Bronnieuws 17 november 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 46 t/m 48 (13 november t/m 1 december): Horen Inhoud: De betekenis van geluid en het belang van luisteren, horen en begrijpen. Bijbel: Eli

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

BRONNIEUWS 27 november 2015

BRONNIEUWS 27 november 2015 BRONNIEUWS 27 november 2015 * Trefwoord Week 47 t/m 49 (16 november t/m 4 december): Kleren maken de man Inhoud: Kleding en sociale positie; je kleden zoals je je voelt; gepaste kleding; kleding zegt veel

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

BRONNIEUWS 16 september 2016

BRONNIEUWS 16 september 2016 BRONNIEUWS 16 september 2016 * Trefwoord Week 37 t/m 39 (12 t/m 30 september): In beweging - Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. - Bijbel: De belofte aan Abraham;

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Bronnieuws 10 november 2017

Bronnieuws 10 november 2017 Bronnieuws 10 november 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 42 t/m 45 (16 oktober t/m 10 november): Helden Inhoud: Wat zijn (Bijbelse) helden? En wie zorgt ervoor dat je een held wordt? Bijbel: Gideon

Nadere informatie

di.mi. 26 sept u start huiswerkservice ma. av. 27 sept 19.30u vergadering medezeggenschapsraad

di.mi. 26 sept u start huiswerkservice ma. av. 27 sept 19.30u vergadering medezeggenschapsraad Bronnieuws 15 september 2017 *Trefwoord Week 37 t/m 39 (11 t/m 29 september): Vooruitkijken Inhoud: Op weg naar een nieuwe toekomst. Wat staat je te wachten? Hoe bereid je je voor? Bijbel: Twaalf verkenners

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Bronnieuws. 2 november 2018

Bronnieuws. 2 november 2018 Bronnieuws 2 november 2018 * Trefwoord Vanaf nu vindt u hier een link naar het thema-overzicht van het schooljaar 2018-2019. Zo kunt u alvast overzicht over wat er dit jaar behandeld wordt en kunt u het

Nadere informatie

BRONNIEUWS 12 februari 2016

BRONNIEUWS 12 februari 2016 BRONNIEUWS 12 februari 2016 *bijbelverhalen de komende tijd: Week 7 t/m 10 (15 februari t/m 11 maart): Van kwaad tot erger Inhoud: Omgaan met ruzies en tegenstellingen; geweldspiraal en conflict beperken.

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

BRONNIEUWS 16 december 2016

BRONNIEUWS 16 december 2016 BRONNIEUWS 16 december 2016 * Trefwoord Week 49 t/m 51 (5 t/m 23 december): Kinderen van goede wil Inhoud: Over een dorp waar de goede wil om samen te werken en samen te vieren.over hoe die goede wil opnieuw

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 maart 2016

BRONNIEUWS 18 maart 2016 BRONNIEUWS 18 maart 2016 * Trefwoord Week 11 t/m 13 (14 maart t/m 1 april): Achterlaten Inhoud: Wat Jezus en andere mensen achterlaten: een indruk, boodschap, ideaal. Verder gaan met wat anderen achtergelaten

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

BRONNIEUWS 26 juni 2015

BRONNIEUWS 26 juni 2015 BRONNIEUWS 26 juni 2015 * Bijbelverhalen de laatste schoolweken Week 25 en 26 (15 juni t/m 26 juni): Verlangen Inhoud: Verlangen naar veiligheid, vrede, eerlijkheid en schoonheid. Over droom en werkelijkheid,

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van een Wereldschool

Nieuwsbrief van een Wereldschool Nieuwsbrief van een Wereldschool Week 47 21 november nummer 6 Jarigen in de komende weken 29 november Nikki wordt 9 jaar @: dehaven@vcpong.nl : 050-3049194 : https://www.facebook.com/dehaveno nderdendam/

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Info 6. Vrijdag 25 november 2016

Info 6. Vrijdag 25 november 2016 Info 6 Vrijdag 25 november 2016 Filmmiddag voor het goede doel Op zondag 18 december organiseren wij een filmmiddag van 15.00 tot ongeveer 17.30 uur. De opbrengst van deze middag gaat naar Serious Request.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Tijdens de ochtenden geven we de volgende vakken, bij elk vak is opgeschreven wat de kinderen dit jaar gaan leren:

Tijdens de ochtenden geven we de volgende vakken, bij elk vak is opgeschreven wat de kinderen dit jaar gaan leren: Welkom in groep 4! In deze informatiebrief staat belangrijke informatie voor deze groep en kunt u vinden wat er dit jaar allemaal aan bod komt met de verschillende vakken. Tijdens de ochtenden geven we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 25 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vooral de woensdagmorgen was erg spannend voor de leerlingen. De rommelpiet was op school

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6 30 E JAARGANG MAANDAG 28 november 2016

NIEUWSBRIEF 6 30 E JAARGANG MAANDAG 28 november 2016 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 6 30 E JAARGANG MAANDAG 28 november 2016 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 7 december 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 7 december 2018 Datum: vrijdag 7 december 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt : aan iedereen die op wat voor manier geholpen heeft met het feest van Sinterklaas: reuze bedankt!!!! Vrijdag 14 december Weeksluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

BRONNIEUWS 20 mei 2016

BRONNIEUWS 20 mei 2016 BRONNIEUWS 20 mei 2016 * Trefwoord Week 21 t/m 23 (23 mei t/m 10 juni): Spreken is zilver, zwijgen is goud Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Bijbel: Ester (Ester)

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijbelverhalen. Agenda. Veilig, verantwoordelijk, respectvol en wijs op weg! Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7

Nieuwsbrief. Bijbelverhalen. Agenda. Veilig, verantwoordelijk, respectvol en wijs op weg! Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7 Nieuwsbrief Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7 Bijbelverhalen Week 49: 3 t/m 7 december 2018 Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria gaat naar Elisabet,

Nadere informatie

Huiswerk. Jarigen t/m 20 november

Huiswerk. Jarigen t/m 20 november Vrijdag 13 november 2015, 1 ste jaargang Nummer 12, week 46 Jarigen t/m 20 november 14 nov Hylke Agenda 17 nov 18 nov 19 nov 20 nov 24 nov Informatieavond groep 8 Tijd 19.00 uur tot 20.00 uur Schoen zetten

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Bronnieuws 13 oktober 2017

Bronnieuws 13 oktober 2017 Bronnieuws 13 oktober 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 42 t/m 45 (16 oktober t/m 10 november): Helden Inhoud: Wat zijn (Bijbelse) helden? En wie zorgt ervoor dat je een held wordt? Bijbel: Gideon

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie