Bronnieuws. 7 december 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bronnieuws. 7 december 2018"

Transcriptie

1 Bronnieuws 7 december 2018 * Trefwoord Vanaf nu vindt u hier een link naar het thema-overzicht van het schooljaar Zo kunt u alvast overzicht over wat er dit jaar behandeld wordt en kunt u het eventueel uitprinten. Het jaaroverzicht vindt u HIER. * Zendingsgeld Het zendingsgeld van deze week is 17,32 * kalender Agenda-info: klik op het plaatje * Kerst 2019 Het kerstfeest vieren we dit jaar in school. Er wordt een kerstmusical opgevoerd, waarin alle groepen een aandeel zullen hebben. Hoe het feest verder gevierd zal worden, leggen we eind volgende week uit in een aparte kerstbrief. Schoolfruit Het schoolfruit van deze week is dinsdag: wortel, woensdag: mandarijn, donderdag: appel. * Van de Bieb De wintereditie 2018 van Matilda is verschenen. Mathilda is een kant en klaar artikel met een beschrijving van geschikte boeken voor leerlingen van de basisschool. Er is meer informatie te vinden in de bijlage *Nieuws van de voorschool Deze week geen nieuwtjes.

2 * Kleutergroepen:. Geen nieuws deze week. * Groep 3: Deze week hebben we de /eu/ en de /ie/ geleerd. Het schiet op nu met de klanken, nog maar een paar te gaan! We zijn begonnen in kern 5. Hierbij horen de paarse leesboekjes. Met rekenen zijn we aan het oefenen met lange bussommen (sommen met 3 getallen). Ook oefenen we met geldsommen: hoeveel euro moeten we nog sparen? We oefenen ook de vrienden van 10 heel goed, u thuis ook? We hebben een leuk sinterklaasfeest gehad op school. Nu brengen we de klas in kerstsfeer! * Groep 4 Het Sinterklaasfeest is weer achter de rug. Wat hebben wij een leuke dag gehad. We zijn alweer begonnen met de kerst in onze klas. De kerstboom staat weer. We gaan komende week Blok 3 van rekenen afronden met een toets. Deze week hebben we taal en spelling Thema 3 afgerond. De kinderen krijgen maandag nieuwe woordjes mee van Spelling Thema 4 om thuis te oefenen. *Groep 4/5 Afgelopen week hebben we Sinterklaas gevierd. Het was echt gezellig in de groep! We hebben de week afgesloten met de taaltoets van thema 3. Groep 4 heeft ook de rekentoets van blok 4 gemaakt. Groep 5 heeft maandag de rekentoets van blok 4. Daarna gaan we verder met blok 5. Groep 4 gaat flink oefenen met de tafels van 2, 3 en 5. Groep 5 gaat werken met sommen die alles met de tafels te maken hebben, zoals 5 x 17 =.. en 13 x 20 =.. *Groep 5 Even voorstellen: ik ben Irma Onrust-Bakker en ik sta sinds vorige week donderdag in de gezellige groep 5 van meester Jan Hendriks. Samen met mijn man woon ik in het gezellige Emmen. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en ben ik actief met schminken, theater, musical en toneel. Omdat ik vanaf maandag 10 december een andere baan heb op een basisschool, neemt juf Nienke deze vervanging van mij over. Het Sinterklaasfeest was erg gezellig. De kinderen hebben enorm hun best gedaan om de cadeautjes te verpakken in de mooiste surprise, soms zelfs voorzien van leuke gedichten. Hiermee hebben we het Sinterklaasfeest tevens afgesloten en morgen gaan we de kerstboom in de klas optuigen.

3 Deze week hebben we de rekentoets gemaakt en we gaan starten in blok 5 waarin we veel gaan oefen met rekenen (+ en -) over honderdtallen. Ook oefen we vermenigvuldigingen en gaan we leren delen met rest. Met spelling zijn we bij de laatste lessen van thema 3. Dat betekent dat het zinnendictee eraan komt. We hebben de taaltoets deze week gemaakt en volgende week beginnen we aan het nieuwe thema: herinneringen. * Groepen 6 Wat hebben wij een gezellige Sinterklaas ochtend gehad op school, de kinderen hebben mooie surprises en gedichten voor elkaar gemaakt. Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje is het al bijna weer tijd voor kerst. Aankomende weken gaan wij oefenen voor het kerstspel. Voor geschiedenis staat deze week een toets gepland. De kinderen van groep 6A hebben de toets op donderdag 13 dec. en de kinderen van groep 6b op dinsdag 11 dec. Op dinsdag hebben beide groepen ook de toets van taal van blok 3 (mode). * Groep 7: We hebben in beide delen van de groep een erg leuke sintviering gehad. Er waren fantastische surprises, leuke gedichten en iedereen had zijn of haar best gedaan. Blok 4 van rekenen is ongeveer af en de toets wordt gemaakt. De taaltoets duurt nog even, maar ook die zal voor de kerstdagen af zijn. Volgende week maandag zijn we naar Assen. We gaan naar het Drents Museum en we vertrekken met de bus om 10 voor 8. Te laat? Dan is de bus weg. Ze willen in Assen op tijd beginnen. Wie zich niet gedraagt gaat de volgende keer niet mee. De kinderen weten dit ook. Omdat de begeleiders en juf en meester het gevoel hebben dat we er met de SOVA training nog niet zijn, hebben we besloten de afsluitende activiteit nog maar even voor ons uit te schuiven. *Groep 8 Bronnieuws bestaat deze week uit twee verslagen van het beregezellige Sinterklaasfeest van afgelopen woensdag. Veel leesplezier! P.S. Woensdag 12 december is de rekentoets van Blok 4 Sinterklaas aangekomen CB DE BRON Sinterklaas is op 5 December natuurlijk weer aangekomen bij CB DE BRON met de Hoofd-Piet en Oma-Piet. Sinterklaas kon helaas niet aankomen met zijn paard Amerigo. En Sinterklaas was ook nog te laat! We dachten allemaal zou de Sint wel komen? Maar gelukkig!!! Sinterklaas was Toen bij de BSO DUIMELOT en kwam met de met de bakfiets waar de kinderen altijd in zitten! Sinterklaas werd daarna hartelijk onthaald door de Directeur (en de kinderen natuurlijk).

4 Toen liep Sinterklaas nog even een rondje langs alle kinderen om de hand te schudden. En de hulppieten van Sinterklaas gingen natuurlijk Pepernoten en lekkernij uit delen. Daarna gingen de kinderen weer terug naar de klassen. Toen kwam Sinterklaas in onze gymzaal en konden de groepen 1 tot en met 4 konden naar Sinterklaas toe. Daarna gingen de groepen van 5 tot 8 surprises uitpakken die ze voor elkaar hadden gemaakt. Om half 10 gingen de hulppieten met de kleuters buiten spelen. Dat vonden ze heel erg leuk. Om kwart over 11 gingen de hulppieten kado s naar de kinderen brengen en gingen ze zingen met de kleuters zingen of de kleuters meehelpen met inpakken om naar huis te gaan. Daarna ging iedereen naar huis en hadden we PAKJESAVOND. Geschreven door Kai-Le Lotterman Deel 2 Sinterklaas 2018 (school) : MADELEIN DE VRIES Deze ochtend moesten we om 7:10 uur op school zijn. Als je geen pak had kon je op school een volledig pak halen. Toen je aankwam kon je bijna meteen op een stoel gaan zitten om geschminkt te worden. Sommige kinderen kon je niet eens meer herkennen, zoals Jefta en Roan. Maar toen we allemaal geschminkt waren was het een beetje chaotisch want we konden eerst niet genoeg zakken voor de pepernoten vinden, dus dat was wel een klein beetje een dingetje. Toen iedereen pepernoten had moesten we allemaal op de trap gaan zitten en gingen we een groepsfoto maken, hij is uiteindelijk wel heel leuk geworden! En toen. mochten we op het plein en we mochten pepernoten en schuimpjes uitdelen, het was gewoon zo leuk om al die kinderen blij te maken. Daarna gingen we de pieten-macarena doen maar bijna niemand deed met ons mee dat was wel jammer. En ondertussen kwamen er ook nog allemaal kinderen achter ons aan alleen omdat het gras zo nat was gleed ik 2 keer uit. Alleen op een bepaald moment waren al mijn pepernoten op en toen deed ik in plaats van pepernoten maar high fives vonden ze ook allemaal heel leuk. Toen gingen we allemaal naar de klas en gingen we surprises uitpakken, ik was de 3e die hem kreeg ik heb: oorbellen - chocoladeletter en een lippenbalsem gekregen. Daarna mochten we naar het kleuterplein met de kleuters spelen ik heb 42 knuffels gekregen.. echt heel schattig en ben met 3 kinderen op de foto geweest. En natuurlijk gingen we weer verder met de surprises. Als laatste mochten we kadootjes en pietendiploma s uitdelen Het was dus een superleuke dag om ooit meer te vergeten ik zou het zo nog een keer weer doen.. haha!

5 *Duimelot Wat hebben wij een heerlijk Sinterklaasfeest gehad zeg! Sinterklaas kwam bij ons binnen met 3 pieten, waaronder 1 meisjes-piet. Wat een feest, we krijgen pepernoten met snoepjes erdoor. De Pieten maken een praatje en ook Sinterklaas maakt veel grapjes. We dansen en doen een beetje gek. En tot slot toveren de pieten een zak vol met cadeautjes tevoorschijn! Wauw, we worden allemaal goed verwend. Bedankt Sinterklaas! Mocht u interesse hebben in kinderopvang Duimelot. Bel, mail of kom gerust eens langs. Duimelot biedt flexibele opvang zonder minimale afname, incidentele opvang en is 52 weken per jaar geopend. info@kdv-duimelot.nl Tel: * BSO Duimelot Wat een gezellige tijd. Deze week vieren we Sinterklaas en de kinderen zijn er helemaal vol van. Op de bso draaien we liedje en zingen gezellig mee. Ook snoepen we lekker van de pepernoten en de schuimpjes. We zijn benieuwd of Sinterklaas ook nog aan een cadeautje voor de Bso heeft gedacht. We kleuren alvast mooie kleurplaten en tekenen een mooie tekening voor Sinterklaas, dat vind hij vast wel lief. Nog een paar weekjes en dan is het kerstvakantie. Denkt u er nog even aan om door te geven of uw kind wel of niet komt. Mocht u opvang nodig zijn laat het ons weten. Wij zorgen voor passende opvangmogelijkheden. Bent u op zoek naar opvang kom gerust binnen stappen of bel/mail voor informatie of voor een keer proefdraaien, * Uurtje factuurtje * Incidentele opvang * Flexibele opvang * Geen minimale afname * Flexibele en ruime openingstijden behoren tot de mogelijkheden! Groetjes Team Duimelot / info@kdv-duimelot.nl

6 *BSO Zus & Zo Op de BSO wordt er momenteel druk gewerkt om dingen te knutselen voor de kerstmarkt op dinsdag 18 december. Met verf, kralen, papier worden de prachtigste creaties gemaakt. Daarnaast waren er veel kinderen jarig dus hebben we veel feestjes gevierd.

BRONNIEUWS 25 november 2016

BRONNIEUWS 25 november 2016 BRONNIEUWS 25 november 2016 *Trefwoord Week 46 t/m 48 (14 november t/m 2 december): Verbinden Inhoud: Over wat mensen bindt en de kracht van een samenleving. Over verdeeldheid en over broederschap, over

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 7 december 2018 Jaargang 16 nummer 13. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 7 december 2018 Jaargang 16 nummer 13. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 7 december 2018 Jaargang 16 nummer 13 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Bronnieuws. 2 november 2018

Bronnieuws. 2 november 2018 Bronnieuws 2 november 2018 * Trefwoord Vanaf nu vindt u hier een link naar het thema-overzicht van het schooljaar 2018-2019. Zo kunt u alvast overzicht over wat er dit jaar behandeld wordt en kunt u het

Nadere informatie

Bronnieuws. 17 november 2017

Bronnieuws. 17 november 2017 Bronnieuws 17 november 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 46 t/m 48 (13 november t/m 1 december): Horen Inhoud: De betekenis van geluid en het belang van luisteren, horen en begrijpen. Bijbel: Eli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Finale Mens Erger Je Niet

Finale Mens Erger Je Niet Jaargang 21, nr 15 Donderdag, 04 december 2014 Week 49:vrij 5 dec Sinterklaas 09.00-12.45 uur Week 50: geen bijzonderheden Week 51: don 18 dec. kerstactiviteiten Week 52: 22 dec. t/m 02 jan. kerstvakantie

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Het Berichtje Donderdag 12 december

Nadere informatie

BRONNIEUWS 2 december 2016

BRONNIEUWS 2 december 2016 BRONNIEUWS 2 december 2016 *Belangrijk bericht Wij hebben jongstleden dinsdag een schrijven van St. Nicolaas ontvangen, waarin hij ons meedeelt erg uit te zien naar zijn bezoek aan de Bron, op maandag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2016

Agenda. Nummer 4 december 2016 Agenda Nummer 4 december 2016 Vrijdag 23 dec. Kerstvakantie (vanaf 12.00 uur) Maandag 9 jan. Eerste schooldag 2017 Vrijdag 27 jan. Inloop ouders Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Nieuwsbrief van maandag 9 december 2013. Nr. 9

CBS de Wegwijzer. Nieuwsbrief van maandag 9 december 2013. Nr. 9 CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van maandag 9 december 2013 Aan de ouders/verzorgers van CBS De Wegwijzer Schoolfonds Enige tijd geleden heeft u het formulier ontvangen over het te betalen bedrag voor

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

BRONNIEUWS 16 december 2016

BRONNIEUWS 16 december 2016 BRONNIEUWS 16 december 2016 * Trefwoord Week 49 t/m 51 (5 t/m 23 december): Kinderen van goede wil Inhoud: Over een dorp waar de goede wil om samen te werken en samen te vieren.over hoe die goede wil opnieuw

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op.

We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op. Welkom allemaal We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op. Alweer een periode van 8 weken achter de rug. De tijd vliegt

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 7 2012-2013 2013 Wij hebben vorige week op de SS Rotterdam een schitterend en gezellig sinterklaasfeest gevierd met de kinderen van de drie SBO scholen. Binnenkort zullen

Nadere informatie

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr.

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr. Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 Terugblik Sinterklaasfeest Afgelopen vrijdag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school. Onder grote belangstelling van ouders en grootouders konden we zien hoe parachutepiet

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Bronnieuws. 15 september 2017

Bronnieuws. 15 september 2017 Bronnieuws 15 september 2017 *Trefwoord Week 37 t/m 39 (11 t/m 29 september): Vooruitkijken Inhoud: Op weg naar een nieuwe toekomst. Wat staat je te wachten? Hoe bereid je je voor? Bijbel: Twaalf verkenners

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

5 groepen zitten, is Het Tangram duidelijk zichtbaar in. het gebouw aan de Robert van t Hoffstraat.

5 groepen zitten, is Het Tangram duidelijk zichtbaar in. het gebouw aan de Robert van t Hoffstraat. Nieuwsbrief 5: 28 november 18 Van de directie In dit nummer: Sinterklaas is weer in het land en op Het Tangram zijn er de komende periode heel wat activiteiten die in het teken staan van Sinterklaas. Het

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 13 Week: 49. In dit nummer: onder andere. De komende weken:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 13 Week: 49. In dit nummer: onder andere. De komende weken: Schooljaar 2018-2019 Weeknieuws Weeknieuws 13 Week: 49 In dit nummer: onder andere - Bijdrage Piet - Gastgezinnen - Ouderavond - Voedselbank - Kinderopvang De komende weken: 11 dec.: ouderavond lestijden

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 12 donderdag 17 november 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 12 donderdag 17 november 2016 NR. 12 donderdag 17 november 2016 Kind op maandag: Waar ben je veilig? 1 Samuël 19, 20 David gaat naar het profetenhuis. De koning stuurt soldaten achter hem aan om hem op te halen, maar er gebeurt iets

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

BRONNIEUWS 22 april 2016

BRONNIEUWS 22 april 2016 BRONNIEUWS 22 april 2016 *Bijbelverhalen de komende tijd: Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 8 december 2017 nummer 8 Beste ouders/verzorgers, We kijken terug op een fantastisch Sinterklaasfeest. De Sint en zijn pieten hebben gelukkig weer tijd gevonden om

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nummer 6 4 december 2015

Nummer 6 4 december 2015 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 4 december 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 07-12: Kerstversierochtend (8:30) 2 17-12: Alle leerlingen om 12:00 uit 3 17-12: Kerstdiner (17:30-19:00)

Nadere informatie

Branding Babbels schooljaar nummer 4

Branding Babbels schooljaar nummer 4 Branding Babbels schooljaar 2016-2017 nummer 4 Beste ouders, verzorgers, De feestmaand is begonnen. Maandag zullen we met elkaar genieten van de komst van Sinterklaas, de adventvieringen beginnen dinsdag

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting SCHAFTERTJE Plezier Respect Verantwoordelijkheid Veiligheid Belangrijke data 21 dec: Kerstfeest 24 dec: Kerstvakantie t/m 8 januari 2017 Maandag 9 januari 2017 om 8.30 uur start de school weer. Naast enkele

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

BRONNIEUWS 27 november 2015

BRONNIEUWS 27 november 2015 BRONNIEUWS 27 november 2015 * Trefwoord Week 47 t/m 49 (16 november t/m 4 december): Kleren maken de man Inhoud: Kleding en sociale positie; je kleden zoals je je voelt; gepaste kleding; kleding zegt veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! juf Miranda en juf Anita juf Jeanne en juf Susanne. 07 december 2016 Schooljaar 2016/2017 no.

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! juf Miranda en juf Anita juf Jeanne en juf Susanne. 07 december 2016 Schooljaar 2016/2017 no. 07 december 2016 Schooljaar 2016/2017 no.13 Regel van de week!!! De felicitaties zijn voor: Naam: Groep van: 08 dec. Valerie juf Miranda en juf Anita Aimée juf Miranda en juf Anita Darko juf Jeanne en

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 5 december Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 5 december Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 5 december 2016 Activiteitenoverzicht 9 december 1e Adventviering (08.45 uur) 12 december 2e Adventviering (10.30 uur) 19 december 3e Adventviering (10.30 uur) 23 december 4e Adventviering (08.45

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie