Bronnieuws 10 november 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bronnieuws 10 november 2017"

Transcriptie

1 Bronnieuws 10 november 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 42 t/m 45 (16 oktober t/m 10 november): Helden Inhoud: Wat zijn (Bijbelse) helden? En wie zorgt ervoor dat je een held wordt? Bijbel: Gideon (Rechters 2-8). * Zendingsgeld Volgende week vermelden we ook dit bedrag. * kalender: -do.mi 16 nov. - maandshow groep 7: eerste ronde om u en tweede ronde om u ouders zijn welkom! -ma.av. 20 nov.- om u vergadering van de medezeggenschapsraad -do.mi. 30 nov. - maandshow groep 6 en groep 6-7: eerste ronde om u en tweede ronde om u ouders zijn welkom! *ouderportaal: storing De cijfers van Taal zijn inmiddels te zien in het Ouderportaal. Let wel: de cijfers van toetsen die vanaf afgelopen week zijn afgenomen; we kunnen de cijfers van het begin in 6, 7 en 8 niet meer zichtbaar maken. Kortom: storing opgelost. * SCHOENMAATJES Donderdag zijn er foldertjes meegegeven aan de oudste kinderen (lees: 1 per gezin). Deze actie is bij vele van u wel bekend. Het is een leuke/goede manier om elkaar te helpen. Er zijn zoveel kinderen die het niet zo goed hebben, laten we wat delen met hen!! (Wilt u meer folders om meer dan 1 doos te geven/ maken op school zijn nog folders over.) Ook vinden onze kinderen het vaak erg leuk om op deze concrete manier mee te helpen. Tot 20 november hebben we de tijd om er iets leuks van te maken en in te leveren op school. Als school zorgen we dan, dat het naar de inleverpunten wordt gebracht voor verzending naar het buitenland. Samen kunnen we er een succesvolle actie van maken!! * Herkeuring fietsen Gelukkig waren de meeste fietsen keurig in orde. Toch willen we degenen die geen fiets bij zich hadden en

2 degenen die een herkeuring willen, die kans geven. Dit kan woensdag 15 november aanstaande. We willen tenslotte allemaal dat iedereen veilig naar school gaat en veilig weer thuis komt! * LET OP! LET OP! Heeft uw kind een allergie? Wilt u dit (nogmaals) doorgeven aan de leerkracht? We willen zeker weten of onze lijst up-to-date is. Dit ook met het oog op de december-lekkernijen die weer voor de deur staan. * Kerstactie De actie van decemberlekkernijen verloopt goed: er is meer omzet gemaakt dan vorig jaar. We kunnen dus binnenkort weer extra speel- en spelmateriaal gaan bestellen. Mooi dat de leerlingenraad de actie flink heeft gepromoot in de groepen! * Schoolontbijt Ook dit jaar was er weer een schoolontbijt. Het dreigde bijna mis te gaan, doordat er ergens een communicatiestoornis was. (niet bij ons) Gelukkig is het de activiteitencommissie nog gelukt om eea. op de valreep voor elkaar te krijgen. Het smaakte heerlijk! * Schoolontbijt: Leger des Heils Hoewel er flink is gegeten, was er natuurlijk wel e.e.a. over. We hebben dit aan het Leger des Heils gegeven. Zij wilden het graag hebben en kunnen er mensen (in de knel) blij mee maken! Het heeft dus een goede bestemming gekregen! * bericht van juf Marga Sanderse Beste allemaal, De laatste tijd is het van mijn kant in verband met mijn gezondsheidsproblemen erg stil geweest. Nu ik kort voor mijn pensioen sta is het afscheid van mijn werk als leerkracht definitief. Ik dank jullie hartelijk voor de wensen, kaartjes, kleine presentjes en contacten via social media. Ik ga nu al mijn aandacht besteden aan ons gezin, onze stoeterij en het buitenleven. In het voorjaar mogen we, als alles goed blijft gaan, drie veulentjes verwelkomen. Ook de mogelijkheid om zomaar, buiten de schoolvakanties, te kunnen afreizen naar ons huisje in Italië is een nieuwe ongekende luxe. Ik heb met ontzettend veel plezier bijna 40 jaar les mogen geven en met hart en ziel genoten van mijn werk als juf. Het ga jullie goed! Juf Marga.

3 * Nieuw duikelrek Deze week is er een nieuw duikelrek besteld. Het oude rek was verrot. We betalen dit van het geld van de pepernoten-sinterklaas-lekkernijen-actie. Het geld wordt dus weer goed besteed. Maar er zijn nog meer wensen, ook voor het kleuterplein, voor Duimelot en de voorschool. U hoort er meer van! * Nieuws van de voorschool Wanneer u dit leest zijn vast alle snoeptrommels weer goed gevuld. We werken nog een week over het thema herfst. We knutselen, lezen voor en zingen over de herfst. En wanneer het weer het toelaat spelen we ook nog buiten. De peuters hebben allemaal een winterjas aan, het zou fijn zijn als degene die uw peuter naar de voorschool brengt ervoor zorgt dat de mouwen van de jas niet binnenste buiten gekeerd zijn. Zo wordt het voor uw peuter makkelijker de jas zelf aan te trekken. Wij verwachten dat u thuis ook oefent met uw kind. *Kleutergroepen De schrijfletters die de kinderen leren zijn de letters van Comic sans. De letter t is hierop een uitzondering want die moet zo aangeleerd worden. Zie de volgende t. Afgelopen donderdag hebben we met elkaar op school ontbeten. Dit was een succes. De kinderen hebben genoten van de lekkere broodjes. We willen alle ouders bedanken die mee hebben geholpen met het ontbijt te organiseren. Ook iedereen bedankt voor de hulp bij het maken van de lampionnen. De kinderen hebben weer super hun best gedaan om een mooie lampion te maken. Veel plezier met het Sint Maarten feest. * Groep 3 Het is ons gelukt: de lampionnen zijn klaar! Ouders, bedankt voor het helpen. Deze week hebben we de :/z/ ij/ en /h/ geleerd. Daarbij hoort ook een veilig en vlot blad. Deze hebben ze mee naar huis gekregen. Met rekenen hebben we een toets gemaakt. We moesten aantallen tellen en groepjes van 5 maken en getallen op een lege getallenlijn invullen.

4 * Groep 4 We kijken terug op een heerlijk en gezellig schoolontbijt. Komende week hebben we de rekentoets van blok 3. We zijn ook begonnen met het leren van de tafels. De tafels 1, 2 en 10 mogen al thuis geoefend worden. We hebben een parkeerweek van taal en spelling. Dat betekent dat we de doelen van thema 1 en 2 herhalen. *Groep 5 Geen nieuws.. * Groep 6 We hebben blok 3 van rekenen afgerond met een toets. De resultaten kunt u terug vinden in Parnassys. Deze week beginnen we met blok 4. In dit blok wordt er veel aandacht besteed aan het onderdeel "breuken". We gaan leren hoe een breuk geschreven wordt, wat het betekend en hoe we het uitspreken. ( 1/4 is 1 van de vier stukken, we noemen het 1 vierde of ook wel een kwart). In dit blok worden deelsommen ( 36:5 = en 432: 8=) herhaald. Deze week hebben we ook weer een spellingtoets ( dictee). Dit maken we op ons chromebook. De resultaten kunt u ook op Parnassys zien. Probleem van zwarte bladzijde zonder cijfers moet zijn opgelost. We hebben gezien dat de nieuwe taalmethode erg streng is. 80% van de woorden goed wordt als een 6 gezien. Dus het kan voorkomen dat de resultaten erg tegen vallen. Het huiswerk van nieuwsbegrip en woordenschat staat ook weer klaar. Helaas zijn er elke week leerlingen die het vergeten te maken. Wilt u dit samen met uw zoon / dochter controleren. * Groep 6/7 We zijn druk doende met de afsluiting van thema 2 van taal aktief. De komende week is een zgn. 'parkeerweek'. Tijd om extra te oefenen met wat in de dictees of de toetsen niet zo goed is gegaan, tijd om iets extra's te doen als dat wel het geval was. Ook voor rekenen zit het derde blok er bijna op. Ik ben/ we zijn benieuwd of de toets goed gaat. Met rekenen gaan we wel volgende week beginnen aan het volgende blok. We zijn ook begonnen met nadenken over de maandshow die ons staat te wachten. Fijn dat iedereen kon komen op de 10 minutengesprekken. Door drukte ( overleg- cursus. - ) staat het verslag ervan nog niet in Parnassys. Ik doe dat z.s.m.

5 Na de toets aardrijkskunde heb ik meegegeven de topo van Drenthe. We oefenen in de klas en thuis kan dat ook. Toets: volgende week donderdag = 16 november. * Groep 7 Vorige week zijn we bij Technics 4u geweest in Emmen, wat was dit leerzaam en leuk!! De tien-minuten gesprekken zijn weer geweest, wat fijn om iedereen even gesproken te hebben! Afgelopen week zijn we weer creatief bezig geweest maar dit keer met papier maché. De lampionnen zijn bijna af en worden vrijdag mee naar huis gegeven zodat er zaterdag mee gelopen kan worden. De maandshow komt ook steeds dichterbij, hier zijn we erg druk mee bezig! Komt u volgende week donderdag ook kijken? De dictees zijn gemaakt en ook de taaltoets staat op ParnasSys. Als het goed is kunnen jullie deze in het ouderportaal zien staan. De resultaten zijn wat matig, van taal zal dit ook nog niet meteen omhoog gaan, de methode is erg pittig en vergt veel van de leerlingen in vergelijking met de oude methode. Het spellingsdictee werkwoordspelling is redelijk gemaakt, dit is toch wel erg moeilijk en hier zullen we daarom nog veel mee oefenen dit jaar. De methode rekent ook erg streng, bij 80% van de woorden goed is het cijfer een 6... bij 73% van de woorden goed heb je al een onvoldoende. Ik kijk daarom niet naar het cijfer maar naar het procentuele aantal goed. Volgende week wordt het zinnendictee en de rekentoets gemaakt. In de rekentoets wordt gevraagd naar grote keersommen, grote deelsommen (a.d.h.v. staartdelingen) en verhoudingstabellen. Voor al deze opdrachten is tafelkennis van groot belang, blijf deze daarom oefenen met uw kind! De topo toets is volgende week maandag en de Engels toets is volgende week dinsdag. Ook nieuwsbegrip XL moet weer gemaakt worden... helpt u uw kind onthouden dat dit maandag gecontroleerd wordt? *Groep 8 Vandaag (woensdag 8 november) hebben we na een heerlijk en gezellig schoolontbijt het eerste dictee van thema 2 gemaakt. Als het goed is, zijn de resultaten hiervan nu ook zichtbaar in het ouderportaal. De omzetting van een goedpercentage naar een cijfer is erg streng in de nieuwe taalmethode. Zo is 80% goed slechts een 6 als cijfer, houdt u hier aub rekening mee. Morgen maken we het dictee werkwoordspelling. Naast alle spelling zijn we deze week begonnen met een toets begrijpend lezen, dezelfde toets als in groep 7 voor de cito gemaakt is. Op deze manier kunnen de kinderen (en ik natuurlijk) zien of ze ook daadwerkelijk beter

6 geworden zijn in begrijpend lezen. Maandag 13 november volgt deel 2 van de toets. Volgende week is ook de taaltoets, we ronden daarmee thema 2 alweer af. Op het gebied van rekenen zitten we midden in blok 3. We oefenen veel met breuken en procenten, maar ook het metriek stelsel blijft aan bod komen. Deze week hebben we de lampionnen afgemaakt, zodat de kinderen zaterdag, zoals ze zelf zeggen, 'lekker veel snoep kunnen scoren' (en schijnbaar ook frikandellen). Tot slot heeft u waarschijnlijk van u kind het briefje met de uitnodiging voor het 10-minuten gesprek ontvangen, mocht dit niet zo zijn, laat het dan even weten. De planning voor de gesprekken hangt op de deur van het lokaal. * bericht van Kinderopvang Duimelot Wat komt er weer een heerlijke tijd aan. We zijn druk bezig met het maken van de lampion. De kinderen zijn er trots op! We oefenen liedjes die we op 11 November aan de deur gaan zingen. Dit gaat goed! Volgens mij gaan we veel lekkers ophalen! Mocht u interesse hebben in kinderopvang Duimelot. Bel, mail of kom gerust eens langs. Duimelot biedt flexibele opvang zonder minimale afname en is 52 weken per jaar geopend. info@kdv-duimelot.nl Tel: *bericht van BSO Duimelot Het een beetje fris. Desondanks speelt iedereen lekker buiten. Voetballen, verstoppertje en knutselen we vermaken ons goed op de BSO. We hebben bijna tijd te kort. We hebben heksen geknutseld en mooie paddenstoelen. De groep versieren we in herfst/halloween stijl. Bent u op zoek naar opvang kom gerust binnen stappen of bel/mail voor informatie of voor een keer proefdraaien, ook uurtje factuurtje en flexibele opvang (geen minimale afname en flexibele en ruime openingstijden ) behoort tot de mogelijkheid! Groetjes Team Duimelot / info@kdv-duimelot.nl

7 * Bericht over actie voor blinde geleidehonden Wij (de ouders van Daan en Bram Schutten) zijn sinds september een inzamelpunt geworden van KNGFgeleidehonden. Dat houdt in dat u lege/schone doppen in kunt leveren. Er staat al een aantal weken een groen containertje op school tegen de wand van het speellokaal. Mensen die de lege doppen al spaarden, mogen ze daarin deponeren. Hij staat er alleen dit schooljaar. De doppen kunnen ook bij ons thuis in het groene containertje gedeponeerd worden. Hij staat aan de straat aan de Zijtak WZ 139. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Bert en Ester Schutten * Lichtjeswandeling door het Oosterbos Vrijdag 24 november 2017 In de donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer licht in de duisternis met een lichtjeswandeling. Muts op, handschoenen aan en genieten van een mooie wandeling door het donkere Oosterbos. De wandeling is met lichtjes uitgezet en bevat bovendien een aantal verrassende activiteiten. Dit jaar is er de mogelijkheid om een langere route te lopen. Na de mooie wandeling kun je genieten van een kop koffie, thee of chocolademelk en kun je zelf een broodje bakken in het vuur. Plaats: Oosterbos Koppelsluis, Mr. Hovingstraat 87, Klazienaveen Datum: vrijdag 24 november 2017 Prijs: 2,50 volwassene, kinderen t/m 12 jaar: 2,50 Aanvangstijd: uur Eindtijd: uur Contact: aanmelden via f.blaauw@staatsbosbeheer.nl<mailto:f.blaauw@staats bosbeheer.nl> Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan.

Bronnieuws. 17 november 2017

Bronnieuws. 17 november 2017 Bronnieuws 17 november 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 46 t/m 48 (13 november t/m 1 december): Horen Inhoud: De betekenis van geluid en het belang van luisteren, horen en begrijpen. Bijbel: Eli

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

BRONNIEUWS 25 november 2016

BRONNIEUWS 25 november 2016 BRONNIEUWS 25 november 2016 *Trefwoord Week 46 t/m 48 (14 november t/m 2 december): Verbinden Inhoud: Over wat mensen bindt en de kracht van een samenleving. Over verdeeldheid en over broederschap, over

Nadere informatie

Bronnieuws. 7 december 2018

Bronnieuws. 7 december 2018 Bronnieuws 7 december 2018 * Trefwoord Vanaf nu vindt u hier een link naar het thema-overzicht van het schooljaar 2018-2019. Zo kunt u alvast overzicht over wat er dit jaar behandeld wordt en kunt u het

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

di.mi. 26 sept u start huiswerkservice ma. av. 27 sept 19.30u vergadering medezeggenschapsraad

di.mi. 26 sept u start huiswerkservice ma. av. 27 sept 19.30u vergadering medezeggenschapsraad Bronnieuws 15 september 2017 *Trefwoord Week 37 t/m 39 (11 t/m 29 september): Vooruitkijken Inhoud: Op weg naar een nieuwe toekomst. Wat staat je te wachten? Hoe bereid je je voor? Bijbel: Twaalf verkenners

Nadere informatie

Bronnieuws. 2 november 2018

Bronnieuws. 2 november 2018 Bronnieuws 2 november 2018 * Trefwoord Vanaf nu vindt u hier een link naar het thema-overzicht van het schooljaar 2018-2019. Zo kunt u alvast overzicht over wat er dit jaar behandeld wordt en kunt u het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

BRONNIEUWS 22 april 2016

BRONNIEUWS 22 april 2016 BRONNIEUWS 22 april 2016 *Bijbelverhalen de komende tijd: Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 29 augustus * Zendingsgeld. * Vrije dagen. * Schoolkalender. * Leerlingenraad

BRONNIEUWS. 29 augustus * Zendingsgeld. * Vrije dagen. * Schoolkalender. * Leerlingenraad BRONNIEUWS 29 augustus 2014 * Bijbelverhalen de komende tijd Week 35 en 36: De Verhalenboom Inhoud: Over de kracht van verhalen, over wat een verhaal met mensen doet en wat mensen met een verhaal doen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Bronnieuws 13 oktober 2017

Bronnieuws 13 oktober 2017 Bronnieuws 13 oktober 2017 * Bijbelverhalen van Trefwoord Week 42 t/m 45 (16 oktober t/m 10 november): Helden Inhoud: Wat zijn (Bijbelse) helden? En wie zorgt ervoor dat je een held wordt? Bijbel: Gideon

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 31 mei 2013

BRONNIEUWS. 31 mei 2013 BRONNIEUWS 31 mei 2013 *zendingsgeld Het zendingsgeld van deze week is 14,97 *bijbelverhalen de komende weken: Week 22 t/m 23 (29 mei t/m 8 juni): Zelfstandigheid Inhoud: Op eigen benen leren staan, dingen

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Hierbij stuur ik u onze maandelijkse nieuwsbrief vol wetenswaardigheden over onze school. Volgens mij is het de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Ravenstein november 2016

Ravenstein november 2016 Ravenstein november 2016 Beste ouders / verzorgers, Na de herfstvakantie beginnen we weer fris en fruitig met de komende schoolweken. Alle kinderen zitten weer op een nieuwe plek in de klas en er is weer

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Beste ouders/verzorgers, Het is alweer een tijdje geleden dat er een Veldkeitje uitkwam. In de afgelopen weken zijn er naast het gewone programma ook leuke bijzondere

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 1 november 2013

BRONNIEUWS. 1 november 2013 BRONNIEUWS 1 november 2013 *Bijbelverhalen de komende weken Week 44 t/m 46 (28 oktober t/m 15 november): Liefde is Inhoud: Over liefde en liefdeloosheid. Over de liefde die je ontroert, blind maakt, verwart

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6.

Beste ouder/verzorger, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6. Welkom in groep 6! Beste ouder/verzorger, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6. Tijdens de opening van het schooljaar met de kinderen bent u van harte

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017 Op reis

Nieuwsbrief mei 2017 Op reis Nieuwsbrief mei 2017 Op reis Na de meivakantie startten we dus weer in ons tijdelijke lokaal. We waren daar -na ons proefweekje in april- al wel een beetje gesetteld. Waar we niet aan wenden was de herrie.

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

BRONNIEUWS 12 februari 2016

BRONNIEUWS 12 februari 2016 BRONNIEUWS 12 februari 2016 *bijbelverhalen de komende tijd: Week 7 t/m 10 (15 februari t/m 11 maart): Van kwaad tot erger Inhoud: Omgaan met ruzies en tegenstellingen; geweldspiraal en conflict beperken.

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september 22 september 2016 Vrijdag 23 september Maandag 26 september Dinsdag 27 september Woensdag 28 september Donderdag 29 september Vrijdag 30 september Er is volgende week niemand jarig op De Diamant. Locatie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Aanpassing Citonormen

Aanpassing Citonormen In deze Boemeratel: 1. Aanpassing citonormen 2. Sinterklaas 3. Kerst op De Boemerang 4. In gesprek met ouders 5. 10 minutengesprekken 6. Kinderraad 7. Hoofdrol in een film: gaaf! Informatie die we vandaag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief no SAMEN VOORUIT >>>

Nieuwsbrief no SAMEN VOORUIT >>> Nieuwsbrief no. 12 24-11 - 2017 SAMEN VOORUIT >>> Agenda komende periode Di 5 december bezoek Sint 18 t/m 22 december kerstinloop 8.25 8.45 uur 21 december kerstviering 16.45 18.45 uur! 22 december start

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

BRONNIEUWS 2 december 2016

BRONNIEUWS 2 december 2016 BRONNIEUWS 2 december 2016 *Belangrijk bericht Wij hebben jongstleden dinsdag een schrijven van St. Nicolaas ontvangen, waarin hij ons meedeelt erg uit te zien naar zijn bezoek aan de Bron, op maandag

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie