Heist Wandelt & Fietst splitst van Heist Loopt & Zingt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heist Wandelt & Fietst splitst van Heist Loopt & Zingt!"

Transcriptie

1

2 We breiden verder uit! Heist Wandelt & Fietst splitst van Heist Loopt & Zingt! Oprechte DANK aan alle partners, bedrijven, verenigingen en vrijwilligers die onze organisatie de afgelopen drie edities hartelijk hebben gesteund! Dankzij uw participatie en steun hebben we de werking van onze sociale partners kunnen verzekeren. Alle opbrengsten worden integraal aangewend ter ondersteuning van onze sociale partners. De nieuwe edities vinden plaats op twee verschillende datums en locaties. Deze twee volwaardige evenementen bieden u als partner een extra kans op publiciteit en een extra gelegenheid om werknemers, vrienden en familie uit te nodigen om gratis deel te nemen! Actie Zorgenmens: Actie zorgenmens is de verzamelnaam van evenementen georganiseerd door Rotary Heist-op-den-Berg, dit volledig ten voordele en in samenwerking met sociale partners in onze gemeente en daarrond. Rotary Heist-op-den-Berg organiseert elk jaar enkele fundraising projecten, nodig om deze sociale projecten en andere noodzoekende organisaties te kunnen ondersteunen. Er bestaat de laatste jaren een toenemende behoefte aan extra fondsen en dit wegens beknibbelende subsidiëring vanuit de overheden of andere privé-sponsors. 2 Daarom dat we steeds inventiever en grootser moeten worden in het organiseren van onze fundraising projecten. Maar zonder uw hulp is dit onmogelijk! Alle opbrengsten worden weggeschonken! Dankzij onder andere uw financiële en sportieve participatie en de vele enthousiaste deelnemers tijdens deze drie edities hebben we opbrengsten kunnen genereren, die integraal gebruikt worden als steun aan de diverse sociale partners uit de regio. Deze instellingen zijn vaak verplicht beroep te doen op vrijwilligerswerk en moeten een organisatie recht houden met subsidies die vaak niet toelaten om optimaal te kunnen functioneren. De jaarlijkse inkomsten dekken daarenboven zelden de gemaakte uitgaven. Voor hen kunnen wij iets betekenen en dit dankzij uw bijdrage. De catering volledig door en voor onze sociale partners! Onze sociale partners nemen actief deel aan het evenement. Zo wordt de catering aan verschillende sociale verenigingen toevertrouwd! Concreet houdt dit in dat de dranktogen bevolkt worden door vrijwilligers van deze sociale verenigingen. Hierdoor participeren ze rechtstreeks in de opbrengsten van de drank. Na drie edities is reeds verdeeld onder deze verenigingen. Nethedal - G-Zwemmen - Burn Camp - JCI Heist - Rotaract G-Atleten - G-Tennis - Make a Wish - IMG - Mega Scholengroep

3 Heist Wandelt & Fietst 22 Mei 2011 Dit jaar wordt de organisatie van Heist Wandelt & Fietst gesplitst van Heist Loopt & Zingt. Zo wordt Heist Wandelt & Fietst een zelfstandige organisatie, dat plaats vindt in het voorjaar op 22 mei Op deze zelfstandige basis zal Heist Wandelt & Fietst kunnen uitgroeien tot een grote publiekstrekker en vaste waarde in de gemeente. Hierdoor zullen we op de laatste zondag van augustus op de berg terug focussen op uitsluitend lopen en zingen! Vertrek en aankomst van Heist Wandelt & Fietst : Sportcentrum - Lostraat Heist-op-den-Berg. Op 22 mei 2011 organiseren we een nieuwe Heist Wandelt, dit in samenswerking met Den Toer Van Heist! De wandelingen van Heist Wandelt zijn een onderdeel geworden binnen het criterium van de 10 Heistse KWB wandelingen. Dankzij deze aansluiting bij Den Toer Van Heist kunnen we rekenen op minstens 1000 wandelaars! Uw bedrijf wandelt zich in de kijker! In samenwerking met de sportdienst zullen we tijdens onze nieuwe editie terug een Heist Fietst organiseren. Dit is een familie fietstocht die loopt langs de gezellige straatjes van onze gemeente. Uw bedrijf Fietst zich in de kijker! Heist Loopt & Zingt 28 Augustus Meer dan 1000 deelnemers tijdens Heist Loopt! Heist Loopt heeft de kaap van de 1000 deelnemers overschreden! Meer dan 1000 deelnemers en meer dan 65 bedrijfsteams hebben in 2010 de kleuren van hun bedrijf met verve verdedigd! Alle deelnemende bedrijven hebben zich letterlijk in de kijker gelopen. Proficiat aan de winnende sponsorteams: Vermanc Sport, Dakwerken Dieltjes en Uitvaart De Ryck! Uw bedrijf liep zich ook in de prijzen! Meezingen op de aller bekenste liedjes, dit op het mooiste plekje van Heist, het Kerkplein boven op de Berg, een beetje de oude markt van Heist! Het is de ultieme droom voor partner en organisatie om samen het Kerkplein vol te spelen. Al&Trick is op rust en het is wachten op hun come-back tour, maar we hebben dit jaar een nieuw, volwaardig alternatief uit de regio op de planken! Heist Wandelt & Fietst en Heist Loopt & Zingt zullen vooraf gegaan worden door een intensieve publiciteit- en mediacampagne die maanden vooraf op gang wordt getrokken. Uw aanwezigheid op deze evenementen is een absolute must! Doe met ons mee en plaats uw bedrijf in een positief daglicht! In deze brochure vindt u alle informatie over de verschillende sponsorarrangementen die wij u aanbieden. Indien u vragen heeft, aarzel vooral niet ons te contacteren. Wij hopen op een positieve én sportieve samenwerking. Onze arrangementen vindt u vanaf pagina 6.

4 Heist Wandelt & Fietst 22 Mei 2011 Dit jaar wordt de organisatie van Heist Wandelt & Fietst gesplitst van Heist Loopt & Zingt. Zo wordt Heist Wandelt & Fietst een zelfstandige organisatie, dat plaats vindt in het voorjaar op 22 mei Op deze zelfstandige basis zal Heist Wandelt & Fietst kunnen uitgroeien tot een grote publiekstrekker en vaste waarde in de gemeente. Hierdoor zullen we op de laatste zondag van augustus op de berg terug focussen op uitsluitend lopen en zingen! Vertrek en aankomst van Heist Wandelt & Fietst: Sportcentrum - Lostraat Heist-op-den-Berg Heist Wandelt i.s.m. Den Toer Van Heist! Met enige fierheid kunnen we aankondigen dat de wandelingen van Heist Wandelt zullen deel uitmaken van het welbekende KWB wandelcriterium Den Toer Van Heist, een verzameling van 10 prachtige wandelingen met Heist Wandelt als Joker wandeling, deze allen verdeeld over de verschillende deelgemeenten van Heist-op-den-Berg. Zondag, 22 mei 2011 met start en aankomst op het Sportcentrum van Heist, zullen we binnen het kader van Den Toer Van Heist een derde Heist Wandelt organiseren. Een tocht door en langs het hartje van Heist-op-den-Berg, georganiseerd volledig ten voordele van onze sociale projecten. Dankzij deze aansluiting bij Den Toer Van Heist kunnen we rekenen op minstens 1000 wandelaars! Meer informatie op 2. Heist Fietst! In samenwerking met de sportdienst van de gemeente wordt een nieuwe Heist Fietst georganiseerd. U bent samen met uw vrienden en familie van harte uitgenodigd, op zondag, 22 mei 2011, voor een gezellige familiefietstocht. Tevens zijn ook alle wielerliefhebbers uitgenodigd voor de verschillende routes met vertrek en aankomst in het Gemeentelijk Sportcentrum Lostraat Heist op den Berg. Meer info op Motiveer uw medewerkers, relaties, familie en vrienden, en neem deel aan een wandeling of fietstocht. Zet uw bedrijf in een positief daglicht en schrijf collega s en vrienden gratis in!

5 Heist Loopt & Zingt 27 & 28 Augustus Zaterdag 27 Augustus 2011 Zaterdag 27 augustus presenteren we s avonds een spetterende muziek en dans avond. Een schitterende aanloop naar zondag Heist Zingt! Momenteel hebben we reeds een optie op enkele kwaliteitvolle artiesten. We mikken niet op de fan s van Hestival, maar we rekenen op een volwassen publiek, die bij pot en pint op een kwaliteitsvolle manier kunnen genieten van een artistieke avond, met de mogelijkheid om te dansen. Meer info volgt zeker! 2. Zondag 28 Augustus Heist Loopt Een sportieve joggingnamiddag op en rond de Berg van Heist, voor jong en oud. We starten met een kinderjogging met aansluitend een aflossing halve marathon met verschillende formules. Voor de specialisten organiseren we De halve Marathon van Heist. Start en aankomst zijn op het Kerkplein van Heist-Centrum. Het parkoers loopt op en rond de berg van Heist. Er is voor elke deelnemer een cadeau! Motiveer uw medewerkers, relaties, familie en vrienden, en neem deel aan deze jogging. Zet uw bedrijf in een sportief daglicht en schrijf een firmaploeg in! 5 Kinderjogging rond de kerk : 1 ronde = 385 meter u : De allerkleinsten (tot 8 jaar) lopen 1 rondje rond de kerk u : Kinderen tot 12 jaar lopen 2 rondjes. G-Atleten jogging : De G-Atleten lopen een rondje rond de kerk u: De G-Atleten lopen 1 rondje rond de kerk. Individueel : Halve marathon van Heist - 1 Toer van den Berg: u: Eén Toer van den Berg : Formule D (1 ronde indiv., 5 km) u: Halve marathon van Heist : Formule C (4 ronden indiv.). Aflossing Halve Marathon : Sporten met je collega s en vrienden. Er zijn verschillende formules om deel te nemen : Een ploeg van vier of twee personen, dames, heren of gemengd u: Start Formule A : Team van 4 personen, elk 1 ronde u: Start Formule B : Team van 2 personen, elk 2 ronden. Online inschrijven alsook info over het parkoers zijn op onze website: Heist Zingt Als afsluiter van deze sportieve dag zijn u en uw vrienden tevens uitgenodigd op het gratis festival Heist Zingt. Het is een ultieme droom voor partner en organisatie om samen het Kerkplein vol te spelen. Deze editie met een nieuwe spetterende LIVE band op het podium!

6 Voorlopige Dagplanning 22 mei 2011 : Sportcentrum Lostraat - Heist-op-den-Berg u u Heist Wandelt u u Heist Fietst 27 augustus 2011 : Kerkplein Heist-Centrum 20u00 u u Dans & Muziek spektakel op de Berg! 28 augustus 2011 : Kerkplein Heist-Centrum u Heist Loopt : Kinderjogging u G-Atleten jogging u Eén Toer van den Berg (5.350km): individueel u Aflossing halve marathon in teamverband 20u00 u u halve marathon van Heist individueel Heist Zingt 6 Arrangementen Heist Wandelt & Fietst en Heist Loopt & Zingt hebben uw steun nodig! Onze evenementen bieden een mooi platform om uw bedrijf positief en sportief in de kijker te zetten. Als financieel partner bieden we u niet alleen een brede publicitaire waaier aan van klassieke publiciteit mogelijkheden, maar daarbij kan u zich extra profileren als een dynamisch en sportief bedrijf met een actieve deelname aan onze evenementen. Uw bedrijf doet actief mee en geniet automatisch van publiciteit! De nieuwe edities vinden plaats op twee verschillende data en locaties. Deze twee volwaardige evenementen bieden u als partner een dubbelle kans op publiciteit en een extra gelegenheid om werknemers, vrienden en familie uit te nodigen om gratis deel te nemen! Een jaar lang promotiecampagne! Dankzij deze splitsing zal het evenement Heist Wandelt & Fietst en Heist Loopt & Zingt elke inwoner van Heist-op-den-Berg en daarrond aanspreken om deel te nemen. Dit maakt het voor u als financieel partner mogelijk om in een brede bevolkinggroep van onze regio een positief imago op te bouwen. Maak er alvast gebruik van! Wij bieden u in de maanden vooraf een intensieve publiciteit- en mediacampagne aan: baanaffiches, kamer affiches en flyers naar alle sportverenigingen, fanfares, jeugdverenigingen, muziekverenigingen, tot publicaties in magazines, kranten, tijdschrift en zendtijd op RTV. Tevens verwachten wij bij deze nieuwe editie opnieuw een massale opkomst. U merkt dat aanwezigheid op deze evenementen een must is! Wij hebben daarom een aantal arrangementen voor u samengesteld. Het Sportiefste bedrijf van 2010 : De cock, Peeters & Partners met 40 deelnemers waarvoor dank!

7 1. Arrangement - Olympisch Brons 175 Heist Wandelt & Fietst : Zondag 22 mei Sportcentrum Heist Heist Wandelt Gratis deelname van vier wandelaars. Naamvermelding op de inschrijvingskaarten van alle wandelroutes. Naamvermelding op de website pagina Heist Wandelt - Weblink naar uw website. Heist Fietst Gratis deelname voor vier fietsers. Naamvermelding op de inschrijvingskaarten van alle fietsroutes. Naamvermelding op de website pagina Heist Fietst - Weblink naar uw website. Doorlopend publiciteit op zondag 22 mei 2011 Mogelijkheid tot het schenken van een Tombola Prijs. Mogelijkheid tot het verdelen van bedrijf publiciteit aan de deelnemers. Logovermelding op de website pagina van onze partners - Weblink naar uw website. Naam en website vermelding in de mailings naar al onze partners. Naamvermelding op de TV screens tijdens het ganse evenement. Heist Loopt & Zingt : Zaterdag 27 en Zondag 28 augustus Kerkplein 7 27 augustus 2011 : Dans & muziek op de Berg! Naamvermelding op de Billbord (Lichtkrant) boven op het kerkplein tijdens de ganse avond. 28 augustus 2011 : Heist Loopt Vertegenwoordiging van 1 bedrijf team (max 4 personen) : Gratis deelname van 1 bedrijf team tijdens Aflossing halve marathon. Gratis 4 consumptiebonnen voor de deelnemers van de wedstrijd. Gratis origineel evenement t-shirt per deelnemers. Mogelijkheid tot het schenken van een prijs voor de winnende teams. Mogelijkheid tot het aanleveren van een bedrijfsgadget en/of reclamefolders die worden overhandigd aan alle deelnemers. Naamvermelding op de website pagina Heist Loopt - Weblink naar uw website. Naamvermelding op de flyers (quadri, min stuks, A5). Naam en website vermelding in de publiciteit en inschrijving mailing aan alle deelnemers. Heist Zingt Logovermelding op 1/4 pagina in het evenementenboekje (A5). Gratis 4 drankbonnen. Naamvermelding op de website pagina Heist Zingt - Weblink naar uw website. Doorlopend publiciteit op zondag 28 augustus 2011 Logovermelding op de website pagina van Onze partners - Weblink naar uw website. Naamvermelding op de Billbord (Lichtkrant) boven op het kerkplein tijdens de ganse dag en avond. Naam en website vermelding in de mailings naar al onze partners.

8 2. Arrangement - Olympisch Zilver 295 Heist Wandelt & Fietst : Zondag 22 mei Sportcentrum Heist Heist Wandelt Gratis deelname van zes wandelaars. Logo vermelding op de website pagina Heist Wandelt - Weblink naar uw website. Naamvermelding op de inschrijvingskaarten. Heist Fietst Gratis deelname van zes fietsers. Naamvermelding op de inschrijvingskaarten. Logo vermelding op de website pagina Heist Fietst - Weblink naar uw website. Doorlopend publiciteit op zondag 22 mei 2011 Logovermelding op de website pagina Onze partners - Weblink naar uw website. Eén spandoek aan start en aankomst locatie. Klein logovermelding op de flyers: A Stuks. Mogelijkheid tot het verdelen van bedrijf publiciteit aan de deelnemers. Mogelijkheid tot het schenken van een Tombola Prijs. Logovermelding op de TV screens tijdens het ganse evenement. 8 Heist Loopt & Zingt : Zondag 28 augustus Kerkplein Heist Centrum 27 augustus 2011 : Dans & muziek op de Berg! Logovermelding op de Billbord op het kerkplein tijdens de ganse avond. 28 augustus 2011 : Heist Loopt Vertegenwoordiging van 3 bedrijfteams (max 4 personen/ploeg): Gratis deelname van 3 ploegen tijdens Aflossing halve marathon. Gratis 12 consumptiebonnen voor de deelnemers van de wedstrijd. Gratis origineel evenement t-shirt voor de deelnemers. Mogelijkheid tot het schenken van een prijs voor de winnende teams. Mogelijkheid tot het aanleveren van een bedrijfsgadget en/of reclamefolders die worden overhandigd aan alle deelnemers. Logo vermelding op de website pagina Heist Loopt - Weblink naar uw website. Klein logovermelding op de flyers (quadri, min stuks, A5). Naam en website vermelding in de publiciteit en inschrijving mailing aan alle deelnemers. Heist Zingt Logovermelding op 1/3 pagina in het evenementenboekje. Gratis 8 drankbonnen. Eén gratis fles Prosecco aangeboden in samenwerking met Il Sodo. Logo vermelding op de website pagina Heist Zingt - Weblink naar uw website. Doorlopend publiciteit op zondag 28 augustus 2011 Logovermelding op onze website, pagina Onze partners - Weblink naar uw website. Klein Logovermelding op de flyers (quadri, min stuks, A5). Logovermelding op de Billbord op het kerkplein tijdens de ganse dag en avond. Logovermelding op de affiches. 1 spandoek of vlag op het Kerkplein en langs het parcours. Naam en website vermelding in de mailings naar al onze partners.

9 3. Arrangement All Round sponsor - Olympisch goud 500 Heist Wandelt & Fietst : Zondag 22 mei Sportcentrum Heist Heist Wandelt Gratis deelname van tien wandelaars. Logo vermelding op de website pagina Heist Wandelt - Weblink naar uw website. Naamvermelding op de inschrijvingskaarten - Voorpagina. Heist Fietst Gratis deelname van tien fietsers. Naamvermelding op de inschrijvingskaarten. Logo vermelding op de website pagina Heist Fietst - Weblink naar uw website. Doorlopend publiciteit Zondag 22 mei 2011 Logovermelding op de website pagina Onze partners - Weblink naar uw website. Drie spandoeken aan de start en aankomst van de locatie. Logovermelding op de flyers: A Stuks. Mogelijkheid tot het verdelen van bedrijf publiciteit aan de deelnemers. Mogelijkheid tot het schenken van een Tombola Prijs. Naam en website vermelding in de mailings naar al onze partners. Plaatsen van bedrijf publiciteit. Logovermelding op de TV screens tijdens het ganse evenement. Heist Loopt & Zingt : Zondag 28 augustus Kerkplein Heist Centrum 27 augustus 2011 : Dans & muziek op de Berg! Logovermelding op de Billbord op het kerkplein tijdens de ganse avond. 28 augustus 2011 : Heist Loopt Vertegenwoordiging van 5 bedrijfteams (max 4 personen/ploeg) : Gratis deelname van 5 ploegen tijdens Aflossing halve marathon. Gratis 20 consumptiebonnen voor de deelnemers van de wedstrijd. Gratis origineel evenement t-shirt voor de deelnemers. Mogelijkheid tot het schenken van een prijs voor de winnende teams. Aanleveren van bedrijfsgadgets of reclamefolders die worden overhandigd aan alle deelnemers. Logovermelding op de evenement T-shirts geschonken aan alle deelnemers. Logo vermelding op de website pagina Heist Loopt - Weblink naar uw website. Naam en website vermelding in de publiciteit en inschrijving mailings aan alle deelnemers. Heist Zingt Eén gratis fles Prosecco aangeboden in samenwerking met Il Sodo. Logovermelding 1/2 pagina in het evenementenboekje (A5). Gratis 12 consumptiebonnen. Mogelijkheid tot het uitdelen van gepersonaliseerde bedrijfspubliciteit aan alle aanwezigen. Logo vermelding op de website pagina Heist Zingt - Weblink naar uw website. Doorlopend publiciteit op zondag 28 augustus 2011 Logovermelding op onze website, pagina Onze partners - Home Page - Weblink naar uw website. Logovermelding op de flyers (quadri, min stuks, A5). Logovermelding op de affiches én baanaffiches. Logovermelding op de Billbord op het kerkplein tijdens de ganse dag en avond. Drie spandoeken of vlaggen op het Kerkplein en langs het parcours. Klein Logovermelding een week lang vermeld in de RTV-Dagkrant. Klein Logovermelding in onze publiciteit in de regionale kranten : 2 weken Klein Logovermelding in onze publiciteit in C-Magazine 9

10 4. Arrangement - Platina 1000 Alle voordelen van een gouden partner én vele extra voordelen te bespreken met de organisatie. Als Platina sponsor mag u uw bedrijf d.m.v. extra specifieke publiciteit verder in de kijken zetten. Mogelijkheid tot de huur van een VIP Privé Pyramide tent: - Klanten en deelnemers uitnodigen in een Privé VIP tent op de Berg! - Huur tent & aankoop van de catering via Heist Loopt & Zingt aan speciale voorwaarden. Bedrijfsgadgets & gepersonaliseerde teamuitrustingen 1. Bedrijfsgadgets 10 Elk deelnemend joggingteam krijgt een verrassingspakket als cadeau. Dit pakket wordt overwegend samengesteld met bedrijfsgadgets, aangeleverd door de sponsors. Gamma-Publicity, leverancier van bedrijfsgadgets en relatiegeschenken is onze partner voor promotieartikelen. Bij elke bestelling die Gamma-publicity ontvangt in het kader van Heist Loopt & Zingt, wordt integraal 10% overgemaakt op de rekening van Actie Zorgenmens. Wees creatief in het promoten van uw onderneming! Hier vindt u alvast enkele ideetjes waarop u uw logo kan drukken: petten, stylo s, lanyards, sleutelhangers, ballonnen, usb sticks, silicone bracelet Gepersonaliseerde outfit: maak je team herkenbaar! Gamma Publicity bvba Hoge Brugstraat Heist o/d Berg Tel Fax info@gamma-publi.be Loop in de kijker met uw firma en geef uw team een gepersonaliseerde outfit, zodat uw deelname niet ongezien zal blijven in de massa lopers: petten, t-shirts, polo s, joggings, singlets of sweaters dank aan Onze ondersteunende partners Heist Loopt & Zingt komt tot stand met en door de steun van deze partners. Tot op heden zijn dat: Sint-Lambertusinstituut, Heilig-Hartscholen van Heist-op-den-Berg Gemeente Heist-op-den-Berg en de gemeentelijke sportdienst Gemeentelijke technische dienst Politie Heist-op-den-Berg Berglopers, AZVK - G-Atleten Mediapartners : RTV, Radio Christina, De Bie Reclame, Drukkerij Michiels, Flamingo, Hit Solutions, Sentenz Promotie materiaal : Gamma-Publicity. Alle vrijwilligers!

11 Een overzicht van onze sociale partners 1. Nethedal te Booischot 2. G-zwemmen 3. G-tennis 4. G-Atleten 5. Make a Wish Andere... Home Marjorie: De Regenboog: Putte Nationaal Burn Camp Instituur Maria Govaerts Rotaract Heist op den Berg JCI Heist Den Draai Commenius projecten: Path for peace Cultuurprijs Heist op den Berg Centrum Hulp en geleide honden voor blinden Mega-scholengroep

12 Deelname arrangementen Bedrijf : Adres : Tel : Keuze arrangement : Brons Zilver Goud 12 Overeenkomstig met het gekozen arrangement kan u gratis deelnemen! Heist Wandelt heist Fietst 1. M / V : 1. M / V : 2. M / V : 2. M / V : 3. M / V : 3. M / V : 4. M / V : 4. M / V : 5. M / V : 5. M / V : 6. M / V : 6. M / V : 7. M / V : 7. M / V : 8. M / V : 8. M / V : 9. M / V : 9. M / V : 10. M / V : 10. M / V : Gelieve dit document te verzenden naar : faxnummer : 015/ Of een te verzenden naar: info@heistloopt.be Overschrijving nr : Briefwisseling Gert Vercammen - Bergstraat Heist op den Berg info@actiezorgenmens.be - info@heistloopt.be faxnummer : 015/ Tel.: Wij nemen na ontvangst contact op om alle afspraken te behandelen.

13 Inschrijvingspagina Dit formulier faxen naar : OF maak een scan en mailen naar info@actiezorgenmens.be ONLINE inschrijven kan ook via de website Bedrijf : Heist Loopt wedstrijdformule : 1 ronde = 5.3 km Formule A : 4 personen per ploeg, elk 1 ronde : Aflossing halve Marathon Formule B : 2 personen per ploeg, elk 2 ronden : de Tien kilometer van de Berg Formule C : Individueel 4 ronden : de Halve Marathon van Heist Formule D : Individueel 1 ronde : één Toer van den Berg Opgelet! De hier opgegeven volgorde van de deelnemers wordt gerespecteerd als startvolgorde! Graag zo volledig mogelijk invullen (naam, achternaam, man / vrouw en geboortedatum) Naam ploeg 1 : formule : A - B - C - D 1. M / V : geb. datum 2. M / V : geb. datum 3. M / V : geb. datum 4. M / V : geb. datum 13 Naam ploeg 2 : formule : A - B - C - D 1. M / V : geb. datum 2. M / V : geb. datum 3. M / V : geb. datum 4. M / V : geb. datum Naam ploeg 3 : formule : A - B - C - D 1. M / V : geb. datum 2. M / V : geb. datum 3. M / V : geb. datum 4. M / V : geb. datum Naam ploeg 4 : formule : A - B - C - D 1. M / V : geb. datum 2. M / V : geb. datum 3. M / V : geb. datum 4. M / V : geb. datum Naam ploeg 5 : formule : A - B - C - D 1. M / V : geb. datum 2. M / V : geb. datum 3. M / V : geb. datum 4. M / V : geb. datum

14 Heist Loopt & Zingt - Heist Wandel platina sponsors 2010 Gouden sponsors zakenkantoor GORRIS a division of DOUBLE YOU MUSIC BVBA h e r i t h o s I C T v o o r K M O Zilveren sponsors 2010 invatral KEUKENS - MAATKASTEN De Cock Peeters & Partners bedrijfsadvies boekhouding Bronzen sponsors 2010 Chris Scheirs Visspecialiteit - Hit Solutions - KBC - Bouwmaterialen Mattijs - Oosterlinck Ijz place 2b - Zakenkantoor Peeters - Uitvaartverzorging de Ryck - Roger moons fietsen - thuis

15 Terug naar school: ruime collectie kinderbrillen t & Fiets dankzij deze partners! Erika isenborghs opvolger van jan jansen notaris HORECAHANDEL - Tel HEIST OP-DEN-BERG - BE. 15 Bellekens Transport n i e u w e n a j a a r s c o l l e c t i e BRILCENTER.COM Het magazine met stijl The Green Hole Maastrichtersteenweg 29, B-3700 Tongeren +32 (0) erwaren - Architectenbureau Feyaerts - VINK - il Sodo - phitenshop - La Cita - electro dockx verpleging sandra van bel - domo electro - zensation - de ijsbaan heist o/d berg - Hest Cité

16

Record steun aan onze sociale partners, dankzij u! Heist Loopt & Zingt is een organisatie van Actie Zorgenmens

Record steun aan onze sociale partners, dankzij u! Heist Loopt & Zingt is een organisatie van Actie Zorgenmens 5 Jaar Heist Loopt & Zingt het was een feest! Bedankt partner! We hebben tijdens de vijfde editie alle records gebroken. Dat kunnen we alleen maar realiseren dankzij de deelname en participatie van u als

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

Bedankt sponsor! Alle opbrengsten worden weggeschonken, ook dankzij u!

Bedankt sponsor! Alle opbrengsten worden weggeschonken, ook dankzij u! Bedankt sponsor! Oprechte dank aan alle partners, bedrijven, verenigingen en vrijwilligers die onze organisatie de afgelopen vier edities hartelijk hebben gesteund! Dankzij uw participatie, deelname en

Nadere informatie

Actie Zorgenmens. Bedankt partner! HEIST LOOPT & ZINGT 2014! U steunt rechtstreeks Actie Zorgenmens!

Actie Zorgenmens. Bedankt partner! HEIST LOOPT & ZINGT 2014! U steunt rechtstreeks Actie Zorgenmens! Bedankt partner! Samen met u zijn alle records gebroken! 1300 joggers tijdens Heist loopt! Een propvol kerkplein tijdens Heist zingt! Zolang de weergoden ons goed gezind zijn, zolang U als partner aan

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

We kijken er al naar uit! U ook?

We kijken er al naar uit! U ook? SPONSOR DOSSIER We kijken er al naar uit! U ook? Toon uw hart voor Run to Rock De Materrunners, een recreatieve loopclub die 3x per week samenkomt aan de molen te Mater. Als we allen aanwezig zijn, passeren

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie

MEER DaN 14000 bezoekers genoten van HEISt bruist! WElkOM IN DE zomerbar van HEISt bruist!

MEER DaN 14000 bezoekers genoten van HEISt bruist! WElkOM IN DE zomerbar van HEISt bruist! SPONSORDOSSIER 2016 / 2 Meer dan 14000 bezoekers genoten van Heist Bruist! Samen met 14.000 bezoekers hebben jullie als partner tijdens de zomer kunnen genieten van de nieuwe formule van Heist Bruist.

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

6e editie 21 april Sponsorconcept

6e editie 21 april Sponsorconcept 6e editie 21 april Sponsorconcept 2013 Missie De stichting Sportpromotie Sittard heeft als doel met behulp van sportevenementen het sporten in de gemeente Sittard-Geleen te bevorderen met focus op de breedtesport.

Nadere informatie

SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL

SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL Gegeerd dus, niet alleen door het talrijk aanwezige publiek of door bekende en onbekende artiesten van over de hele wereld die graag Swingin'Hulsen op hun agenda

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night RTARY CLUB ZNHVEN organiseert weer een schitterende Party to Serve BRAZILIAN NIGHT om fondsen te werven voor 3 goede

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen 29 december 2018 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 Photopress PARTNERBROCHURE 1 Introductie Beste (potentiële) partner, In het seizoen 2016-2017 vormde de mythische Muur in Geraardsbergen het strijdtoneel voor de allereerste Brico

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 VESTINGCROSS Brico Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen.

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen. Sponsoring: Een inrichting als deze kost natuurlijk zeer veel. U begrijpt meteen dat, naast de inkomgelden, er heel wat sponsorgeld nodig is om deze zaak rond te maken. Om die reden wenden wij ons tot

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

Hof ter Welle kent drie werkvormen, gevestigd in Beveren en Sint- Niklaas:

Hof ter Welle kent drie werkvormen, gevestigd in Beveren en Sint- Niklaas: Sponsordossier VOORSTELLING Hof ter Welle zorgt voor de opvang en begeleiding van kinderen en jongeren in problematische opvoedingssituaties. In nauwe samenwerking met de ouders en andere bevoegde instanties

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Brass Band Heist heeft uw steun nodig!

Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Sponsor Brochure Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Om financieel en organisatorisch als vzw goed te kunnen functioneren en wij ook een hoge muzikaliteit en kwaliteit willen blijven garanderen, is

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

2014-2015 WINTERWERKING DE WARRE

2014-2015 WINTERWERKING DE WARRE 2014-2015 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2014-2015 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Lolands Sponsordossier. zaterdag 17 september de Editie

Lolands Sponsordossier. zaterdag 17 september de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2016 zaterdag 17 september 2016 5 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

UURNE 68e KUURNE - BRUSSEL - K ebruari 2016 Zondag 28 f/partnerships Sponsoring

UURNE 68e KUURNE - BRUSSEL - K ebruari 2016 Zondag 28 f/partnerships Sponsoring R U U K RUSSL - B 16 0 R 2 U i r U a 68 K ndag 28 febrrutnerships e Zo S ng / i r o s n po Pa Beste, Kuurne-Brussel-Kuurne, KBK, is de legendarische wielerklassieker van het openingsweekend. en zondag

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen 28 december 2017 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7,5 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon:

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon: Sponsoring Geachte, In 2008 kende de 46 ste editie van de Zuidkempense Pijl een overdonderend succes. We konden voor een primeur zorgen met de eerste live-uitzending van een amateurwielerwedstrijd in België.

Nadere informatie

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014 SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM 07-06-2014 LEIDEN 16-08-2014 SPONSORPAKKETTEN VAN JAZZ AT THE LAKE WILT U DOELTREFFENDE EXPOSURE VAN UW MERK OF BEDRIJF IN EEN RELEVANTE DOELGROEP?

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN In de sfeervolle omgeving van De Strohoeve, gelegen in het idyllische dorp Wortegem- Petegem, gaat dit jaar het Belgisch Kampioenschap Mennen door. Dit in combinatie met veel randanimatie, een Art Fair,

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Rit: Genk Genk Just On Time -ploegentijdrit voor bedrijven Zaterdag 13 augustus 2011 Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Situering Beste sportliefhebber, Genk

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen. Masters@rock 2013? Na het verdwijnen van rock torhout in 1998 leek het er even op alsof Torhout voorgoed van de muziekkaart zou verdwijnen. Kiwanis Torhout Houtland nam in 2009 het initiatief om nog eens

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 feestintpark.be NOORD-ZUID SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 INHOUD Historiek... 3 In de pers... 4 Concept... 5 Organisatie... 6 What s in it for you?...

Nadere informatie

ENECO TOUR - Stad Genk 2012

ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Sponsordossier ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Rit: Riemst Genk Woensdag 8 augustus 2012 Cor Vos Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Beste sportliefhebber, Dat Genk een echte sportstad is, wist u waarschijnlijk

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré de Ereprijs Garage De Prêtre Mannen Elite UCI 1.1 Zaterdag 8 juli 2017 Organisatie : KWC De Mandelzonen vzw Start: Ieper Aankomst: Roeselare-Beveren SPONSORDOSSIER VOORWOORD

Nadere informatie

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross Zondag 7 oktober 2018 RONSE Partnerbrochure Hotondcross 1 Introductie Beste (potentiële) partner, U kon het een tijdje terug reeds via de pers vernemen: de Hotondcross in Ronse/Kluisbergen maakt vanaf

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2016

TOUR. Sponsorpakketten 2016 Sponsorpakketten 2016 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? buurtfestival Pieter Coutereelstraat Leuven live muziek van Leuvense topartiesten originele animatie voor jong en oud lekker en betaalbaar

Nadere informatie

Sponsorbrochure Presenteer uw bedrijf aan uw doelpubliek

Sponsorbrochure Presenteer uw bedrijf aan uw doelpubliek Chiro Lichtervelde presenteert Retro Party met Guy De Pré Sponsorbrochure Presenteer uw bedrijf aan uw doelpubliek 15 september 2012 - Zaal de Mast - Torhout Inleiding Meer dan 15 jaar geleden had niemand

Nadere informatie

BBQ 24/05. 23-25 mei 2014. jumpfuif SPEKTAKEL: JUMPING WIJGMAAL. Hambosstraat 64, 3018 Wijgmaal. Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be.

BBQ 24/05. 23-25 mei 2014. jumpfuif SPEKTAKEL: JUMPING WIJGMAAL. Hambosstraat 64, 3018 Wijgmaal. Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be. JUMPING WIJGMAAL 2010-2014 Sponsorbrochure BBQ spetterende jumpfuif 24/05 JUMPING WIJGMAAL 23-25 mei 2014, 3018 Wijgmaal Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be SPEKTAKEL: Masters op zaterdag & Derby op

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? écouter is een buurtfestival met live muziek en originele animatie voor jong en oud in de buurt van de Pieter Coutereelstraat in Leuven.

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

SPONSORMAP BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN MOUNTAINBIKE CROSS-COUNTRY OLYMPIC (XCO) OP 21 EN 22 JULI 2018 RODEBERG WESTOUTER

SPONSORMAP BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN MOUNTAINBIKE CROSS-COUNTRY OLYMPIC (XCO) OP 21 EN 22 JULI 2018 RODEBERG WESTOUTER MOUNTAINBIKE CROSS-COUNTRY OLYMPIC (XCO) OP 21 EN 22 JULI 2018 RODEBERG WESTOUTER JONGENS & MEISJES ASPIRANTEN, FUN B/AMATEURS, MASTERS 1 &2 HEREN NIEUWELINGEN, HEREN JUNIOREN, DAMES ELITE, JUNIOREN &

Nadere informatie

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN Persmap 2014 1. Vanwaar Jan & Alleman? Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 heeft de gemeente Brasschaat een nieuwe burgemeester, namelijk Jan Jambon.

Nadere informatie

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER 4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré Ereprijs Bekaert Technics Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER VOORWOORD Beste wielerliefhebber, Na drie succesvolle edities van de Grote

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018 Sponsorpakketten 2018 22, 23 en 24 juni 2018 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012 Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 titel titel INTRODUCTIE & POSITIONERING Regio West - Brabant De gemeenschappelijke regeling Regio West-Brabant

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Onze promotionele activiteiten:

Onze promotionele activiteiten: Onze promotionele activiteiten: Het Zebrafestival vindt lokaal talent heel belangrijk! Waarom zou dat dan niet voor onze sponsors gelden? We willen zoveel mogelijk ondernemingen een kans bieden een onderdeel

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD. Zaterdag 1 maart 2014

69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD. Zaterdag 1 maart 2014 69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD Zaterdag 1 maart 2014 Omloop Het Nieuwsblad, de openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar. Een dag waar renners en wielerliefhebbers maanden reikhalzend naar uitkijken.

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE 2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2015-2016 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

Rotary Zonhoven. presents. Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine

Rotary Zonhoven. presents. Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine Rotary Zonhoven presents Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine Rotary Club Zonhoven District 1630 rotaryclubzonhoven.be PARTY TO SERVE: The great Gatsby ZATERDAG 18 OKTOBER 2014 Ons jaarlijkse

Nadere informatie

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Sportdienst Unit Ondersteuning Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 Stadhuis Botermarkt

Nadere informatie

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 Baloise Belgium Tour in 2018 van 22 tot en met 27 mei 2018 dinsdag 22/05: Ploegenvoorstelling in BUGGENHOUT woensdag 23/05:BUGGENHOUT-BUGGENHOUT donderdag

Nadere informatie

Sponsorpakketten. Naam Sponsor

Sponsorpakketten. Naam Sponsor Naam Sponsor - De naamskoppeling met PiratenEiland: merk/brand PiratenEiland 2010 - PiratenEiland look and feel wordt geïntegreerd in de huisstijl van merk/brand - Geintegreerd PiratenEiland logo met merk/brand

Nadere informatie

Onder de Hoge Besscherming van Prins Amaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Sessie 2018 SNAARINSTRUMENTEN. Viool Altviool Cello Contrabas

Onder de Hoge Besscherming van Prins Amaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Sessie 2018 SNAARINSTRUMENTEN. Viool Altviool Cello Contrabas Onder de Hoge Besscherming van Prins Amaury de Merode Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van de Rotary Club de Bruxelles Met de steun van Vioolbouwer Fabien GRAM MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Sessie

Nadere informatie

SPONSORFORMULES VICTORY GALABAL 2015

SPONSORFORMULES VICTORY GALABAL 2015 SPONSORFORMULES VICTORY GALABAL 2015 Vrijdag 27 maart is het opnieuw zover! Victory Galabal 2015 Dames en heren Victorianen, op vrijdag 27 maart is het opnieuw zover! Graag ontvangen we jullie in Ter Elst

Nadere informatie

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland!

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland! SPONSOR INFORMATIE Steun de mooiste cross van Nederland! De Sylvestercross in Soest is uniek in de Nederlandse atletiekwereld. Met zijn bijzondere datum oudejaarsdag en prachtige parcours weet de mooiste

Nadere informatie

Hoogstraten. Super Prestige Cyclocross. België. Zondag 9 februari 2014 Veiling. Hoogstraten. (nieuwe omloop) vzw

Hoogstraten. Super Prestige Cyclocross. België. Zondag 9 februari 2014 Veiling. Hoogstraten. (nieuwe omloop) vzw -Superprestige_2014_Sponsordossier_Layout 2 22/08/13 19:05 Pagina 1 Super Prestige Cyclocross Hoogstraten België Zondag 9 februari 2014 Veiling Hoogstraten (nieuwe omloop) vzw Dames en heren Sportliefhebbers,

Nadere informatie

Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters

Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters Beste, Dit jaar is Halle toe aan zijn 4 de editie al en dat wil toch wat zeggen. Het is dus al van 2009 geleden dat we hier in Halle het startschot gaven voor wat

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG OP ZONDAG 29 MEI 2016 HOOGLEDE-GITS HEREN & DAMES JUNIORES SPONSORMAP NAAMSPONSOR - HOOFDSPONSOR - BUSINESS SPONSOR WWW.VWCHOOGLEDEGITS.BE vzw Hooglede-Gits NAAMSPONSOR 15.000 EURO 40 VIP- kaarten 20 VIP-

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

Sponsorgids KMSK DEINZE

Sponsorgids KMSK DEINZE Sponsorgids KMSK DEINZE ESKA forever WWW.KMSKDEINZE.BE K.M.S.K. DEINZE @KMSKDEINZE 2 Inhoud VOORWOORD VOORZITTER & BESTUUR BUSINESS LOUNGE 818 SPONSOR VAN DE DAG / MATCH PUBLICITEIT - LED-WALL PUBLICITEIT

Nadere informatie

HOSPITALITY + PUBLICITY. VIERSEL WATERSKICLUB VZW Watersportlaan 2A 2240 Viersel

HOSPITALITY + PUBLICITY. VIERSEL WATERSKICLUB VZW Watersportlaan 2A 2240 Viersel HOSPITALITY + PUBLICITY VIERSEL WATERSKICLUB VZW Watersportlaan 2A 2240 Viersel www.waterskiracing.be/diamond-race vierselwaterskiclub@gmail.com Met ons sportief en kwalitatief hoogstaand manifest zorgt

Nadere informatie

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg SPONSORBROCHURE EROICA IN LIMBURG L Eroica (Italiaans voor heroïsch / held) is een stichting die als doel heeft de oude gravelwegen van Toscane te beschermen en te behouden.

Nadere informatie

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER Limitless vzw SPONSORDOSSIER 1 Wie zijn wij? Limitless VZW is een jonge organisatie, gesticht door acht gepassioneerde sportievelingen die door sportieve uitdagingen aan te gaan geld inzamelen om verscheidene

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

SPONSORMAP BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN MOUNTAINBIKE CROSS-COUNTRY OLYMPIC (XCO) OP 21 EN 22 JULI 2018 RODEBERG WESTOUTER

SPONSORMAP BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN MOUNTAINBIKE CROSS-COUNTRY OLYMPIC (XCO) OP 21 EN 22 JULI 2018 RODEBERG WESTOUTER BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN MOUNTAINBIKE CROSS-COUNTRY OLYMPIC (XCO) OP 21 EN 22 JULI 2018 RODEBERG WESTOUTER JONGENS & MEISJES ASPIRANTEN, FUN B/AMATEURS, MASTERS 1 &2 HEREN NIEUWELINGEN, HEREN JUNIOREN,

Nadere informatie