Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo februari 2013, jr 4 - no 5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo februari 2013, jr 4 - no 5"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo februari 2013, jr 4 - no 5 Nieuw gebouw Bovenstaand plaatje geeft de visie weer die ten grondslag ligt aan het nieuwe gebouw. De aula vormt het hart van de school en verdeelt de school in tweeën: het onderwijsgedeelte met alle lokalen en het algemene gedeelte met onder andere de kantoren en het studiehuis. Op 5 februari hebben we het bouwbord feestelijk onthuld. De leerlingen hadden in een klein toneelstukje aangegeven waarom de school van hen zou moeten zijn. Een waarheid als een koe: de school is er voor de leerlingen! Daarna werden alle gasten getrakteerd op een glaasje, vergezeld van lekkere hapjes, die door dezelfde leerlingen bij de JOT-lessen waren gemaakt. In de vorige nieuwsbrief stond een detail van het gebouw. Leerlingen konden per mail doorgeven waar dit straks in het nieuwe gebouw te vinden is. Het waren de tegeltjes in de toiletten en de douches van de gymzaal. Er waren meerdere 1 Beleef t Cobbenhagen!

2 leerlingen die dat goed hadden geraden; door loting heeft Faidatu Buhari gewonnen. Zij krijgt de bioscoopbon. Voetbalcompetitie De traditionele voetbalcompetitie tussen de leerlingen van de eerste en tweede klassen begint al te vorderen. De wedstrijden vinden steeds op maandag, na afloop van de lessen, plaats. Als u een keer een kijkje wilt komen nemen, bent u van harte welkom. De uitslagen op dit moment zijn: a-2a c-2b a-1b 2-4 Op dit moment staat klas 2a bovenaan, maar de andere klassen zitten hen op de hielen. Vergadering ouderraad De ouderraad heeft haar volgende vergadering op dinsdag 16 april, om uur in de personeelsruimte van het lyceum. Als u belangstelling heeft om deze vergadering bij te wonen, bent u van harte welkom. Afgelopen vergadering stonden onder andere de examenresultaten op de agenda. We vinden het als school heel erg belangrijk zulke zaken steeds met onze ouders te bespreken. Oproep ouderraad Elke ouder kan, naast dat hij natuurlijk contact kan opnemen met de mentor, de vakdocenten of de schoolleiding, een opmerking, tip of klacht neerleggen bij de ouderraad. Een van de agendapunten van de ouderraad is signalen van ouders. De verzamelde opmerkingen worden dan met de schoolleiding besproken. De ouderraad nodigt u uitdrukkelijk uit om ook van deze vorm van communicatie gebruik te maken. Het kan via een mail naar ouderraad.cobbenhagen@2college.nl. Huh! In het eigenwijze tijdschrift voor jongeren volume 3.0 met als thema Kleurexplosie komt een aantal leerlingen van onze school aan het woord. Ze geven antwoord op de vraag welke kleur ze echt zouden missen als ze kleurenblind zouden worden, of welke kleur ze eigenlijk helemaal nooit meer hoeven te zien. Als iemand interesse heeft in het tijdschrift: het is bij museum De Pont te koop voor 1 euro. Handschoenen De handschoenen die nog aan de waslijn hangen bij de conciërge kunnen nog opgehaald worden, als het lente wordt verdwijnen ze naar La Poubelle. 2 Beleef t Cobbenhagen!

3 Cobbenhagenmavocultuurdag Dit jaar geen goededoelendag op de mavo, maar voor het eerst organiseren wij de CobbenhagenmavoCultuurdag. Deze gaat plaatsvinden op 13 maart, grotendeels in de Hall of Fame, aan het NS plein in Tilburg. De eerste- en tweedeklassers blijven daar heel de dag (ongeveer uur) op locatie in de Hall of Fame. In de ochtend volgen ze 2 verschillende workshops (oa. Bollywood Meets Hiphop en Musical Singing) en in de middag presenteren ze hun talenten. De derde- en vierdeklassers zijn in de ochtend onderweg. Ze volgen een workshop op het Factorium en krijgen een rondleiding in popcentrum 013, de Fontys rockacademie, dansacademie of een atelier. In de middag komen zij ook naar de Hall of Fame, waarbij ze hun optreden geven. Dit samen zal zorgen voor een gezellige, leuke, mooie afsluiting van deze dag. We willen graag een leuk logo hebben voor deze dag. We dagen de leerlingen uit iets moois te maken en de resultaten te mailen naar cock.n@2college, als onderwerp vul je CMCDlogo in. Voor het mooiste ontwerp hebben we natuurlijk een culturele verrassing. In eerste instantie zouden we deze dag s avonds afsluiten met een groot feest, samen met de leerlingen van het lyceum. Inmiddels hebben we door andere activiteiten in de school het feest moeten verplaatsen naar woensdag 20 maart. Dat is voor de leerlingen van klas 3 een lastige datum, omdat de herkansingen van deze leerlingen op 21 maart zouden plaatsvinden. Toetsen na een feestavond lijkt ons geen goed plan. Daarom hebben we besloten de herkansingen van de leerlingen van klas 3 een dag op te schuiven naar vrijdag 22 maart. We willen immers dat iedereen goede cijfers haalt. Deze datum is dus niet dezelfde als die inmiddels via de leerlingen is gecommuniceerd naar de ouders. Kangoeroewedstrijd De leerlingen van klas 1 gaan op 21 maart weer hun beste rekenbeentje voorzetten in de landelijke Kangoeroewedstrijd. De afgelopen jaren zijn onze leerlingen erg goed uit de bus gekomen en we hopen natuurlijk dat ze ook dit jaar weer voor een succesje kunnen zorgen Den Haag Alle leerlingen van klas 4 bezoeken de Tweede Kamer in het kader van maatschappijleer. Deze excursie vindt plaats op vrijdag 22 maart. 3 Beleef t Cobbenhagen!

4 Flexweek De eerste week van april wordt onze derde en laatste flexweek dit schooljaar. Er staat weer heel wat op het programma: Op 4 april bezoeken alle leerlingen van de tweede klas het Anne Frankhuis in Amsterdam De leerlingen van klas vier krijgen de praktische opdracht van wiskunde, hebben examentraining en gaan werken aan het jaarboek De eerste klas heeft een herhaling van de cursus die aan het begin van het jaar gevolgd is met als thema omgaan met boosheid Klas 2 gaat naar de Franse stad Lille Alle leerlingen van klas 1 t/m 3 gaan in de flexweek de toetsen van het CITO leerlingvolgsysteem maken. Zo kan iedereen in beeld krijgen hij of zij beter is geworden. We willen niet al te veel druk op de toetsen leggen, het is immers om te kijken op welk niveau een leerling zich nu bevindt. Er valt niks voor te leren. Natuurlijk is het wel erg belangrijk de toets serieus te maken. Met name in de eerste klas is dit ten opzichte van de toets die in het begin van het jaar is gemaakt een belangrijk moment. Hier wordt immers mede duidelijk of er een overstap naar het lyceum in zit. Spinningmarathon Beleef t Cobbenhagen op de spinningfiets en doe mee aan de spinningmarathon op 6 april 2013, georganiseerd door het Cobbenhagen Cyclingteam voor Alpe d HuZes. Voor het goede doel kun je één tot vijf uur meefietsen, de marathon vindt plaats van uur bij HealthCity Tilburg. Inschrijven kan door een mail te sturen naar spinning@2college.nl of via de site van 2College: -> Cobbenhagenlyceum -> actueel -> Alpe D HuZes -> aanmelden. Deelname is mogelijk voor minimaal 10 euro per uur. Daarna kunt u gratis gebruik maken van het wellnessgedeelte van HealthCity. Het Cobbenhagen Cyclingteam daagt u uit!! Tot 6 april! Parijs Op 12 april kunnen de vierdeklassers mee naar Parijs. Het wordt erg vroeg uit de veren en heel laat thuis, maar dan hebben ze in ieder geval een goed beeld gekregen van de Franse Hoofdstad. 4 Beleef t Cobbenhagen!

5 Body Beat In het jaar 2013 staat in Tilburg op allerlei momenten het getal 13 centraal. Op 13 juni wordt er een wereldrecordpoging BODY BEAT gedaan in de koepelhal, met 1300 leerlingen. Net als veel andere Tilburgse scholen gaan de leerlingen van klas 1 en 2 van onze school daaraan meedoen. Om iedereen goed voor te bereiden is er voor elke klas op 3 april een workshop body beat. Meer informatie hierover is te vinden op Site Zeer regelmatig staat er informatie op de site. Deze informatie komt niet altijd terug in de nieuwsbrief. De laatste stukjes die op de site zijn gezet: - Koude vingers? - Brug stuk! Eerder uit bed! - Feestelijke start - Een roos voor je Valentijn! - De steen, de paal, de schep, de vlag en de hapjes - Studiemiddag - Harlem Shake - Speeddating klas 2 - Inschrijving spinningmarathon - Informatie Ze zijn terug te vinden onderaan de berichten bij archief. Facebook en twitter Allerlei ontwikkelingen zijn ook te volgen op facebook. Wil je op de hoogte blijven, like dan de Cobbenhagenmavo. Ook zijn de berichten te volgen op twitter. De laatste twitterberichten staan ook op onze site onder de agenda. Nieuwsbrief Als u vragen of opmerkingen over deze brief heeft dan kunt u reageren naar de teamleider, dhr. Niek de Cock, (cock.n@2college.nl) 5 Beleef t Cobbenhagen!

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7 Nieuw gebouw De eerste graafwerkzaamheden zijn in volle gang. In de meivakantie wordt het heiwerk in orde gemaakt, zodat onze leerlingen in alle rust

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo September 2013, jr 5 - no 1

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo September 2013, jr 5 - no 1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo September 2013, jr 5 - no 1 Ons nieuwe gebouw De start van het nieuwe schooljaar ligt al weer een aantal weken achter ons op het moment dat u van ons deze nieuwsbrief ontvangt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Eerste nieuwsbrief van dit schooljaar Zo langzamerhand beginnen we gewend te raken aan de nieuwsbrief van onze school. In deze vorm gaat hij alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010.

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3 Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. SLB Inmiddels is de groep van de Schoolloopbaanbegeleiding van

Nadere informatie

Klas 2: Maandagmiddag 15 april sport: Cobbenhagencup Donderdag 18 april: hele dag naar Lille ( let op: ID of paspoort niet vergeten!

Klas 2: Maandagmiddag 15 april sport: Cobbenhagencup Donderdag 18 april: hele dag naar Lille ( let op: ID of paspoort niet vergeten! Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2019, jr 10 - no 6 Flexweek De week van 15 t/m 19 april is de derde en laatste flexweek van dit schooljaar. Hieronder staan alle activiteiten van deze week. Rondom

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

De conclusie: een geintje is pas een geintje als je er SAMEN om kunt lachen.

De conclusie: een geintje is pas een geintje als je er SAMEN om kunt lachen. Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2012, jr 3 - no 6 Flexweek 3 In week 17, 23 april t/m 27 april 2012, zijn er voor alle klassen verschillende activiteiten. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Paulinka van de Sande. Will Loermans

Paulinka van de Sande. Will Loermans Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo maart 2016, jr 7 - no 6 Medezeggenschapsraad De medezeggenschapsraad (MR) is een orgaan waar beleid besproken en getoetst wordt. Zo is onder andere gesproken over de begroting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Wilhelminalaan CW Monnickendam Tel

Nieuwsbrief 12 Wilhelminalaan CW Monnickendam Tel Nieuwsbrief 12 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl DATUM: 12 februari 2016 NAAM: Social media vs ouderbetrokkenheid In deze snelle tijd mag niets ons meer

Nadere informatie

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Nieuwsbrief 13 28 februari 2019 Belangrijke data: 04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets 19.30-20.30 uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Algemene informatie Social media en

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Februari 2018 Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Talentontwikkeling Diversen Lustrumweek Aparte bijlage ZIEN! Betrokkenheid,

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Aan de ouders/verzorgers van leerlingen RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan Tiel, 26 september 2013 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

AGENDA CURSUS 2015 2016

AGENDA CURSUS 2015 2016 AGENDA CURSUS 2015 2016 Wijzigingen voorbehouden. Voor de meest actuele agenda verwijzen we u naar www.wimgertenbachcollege.nl AUGUSTUS 2015 dinsdag 18 augustus 2015 start cursus, kennismaking, ophalen

Nadere informatie

Nummer 24: 14 maart 2013

Nummer 24: 14 maart 2013 Nummer 24: 14 maart 2013 MAART 2013 Donderdag 14 mrt. 10.00-12.00 15.00-17.00 19.00-21.00 Vrijdag 15 mrt. 9.00-15.00 10.00-12.00 Inschrijving nieuwe leerlingen Jozefdag Inschrijving nieuwe leerlingen Zaterdag

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

I E P. newman. college. agenda. Newmancollege - nieuwsbrief 7-30 maart 2017

I E P. newman. college. agenda. Newmancollege - nieuwsbrief 7-30 maart 2017 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 30 maart 2017 maart 30 Newman Star Event oudernieuwsbrief 7 t/m 4 april verkort lesrooster i.v.m. leerlingenbesprekingen

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 Inhoudsopgave Van de schoolleing Terugblik Open Huis 2 De uithof 3 Valentijnsdag 4 Boeken lenen 4 Van de schoolleing Foto s leerlingportaal 5 GR op Facebook 5 Stichting

Nadere informatie

EDITIE 4 20 APRIL 2018 MENU

EDITIE 4 20 APRIL 2018 MENU EDITIE 4 20 APRIL 2018 MENU -------------------- ---------- CENTRAAL EXAMEN Het landelijk eindexamen van de theoretische vakken staat gepland na de meivakantie. Op vrijdag 14 mei vindt het eerste theoretische

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Informatie voor alle leerlingen in groep 8

Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag. Onder schooltijd kun

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 28 oktober 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 4 28 oktober 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Vervoer Algemeen: Nationaal schoolontbijt Algemeen: Knutselavond voor ouders Algemeen: ouders gezocht voor de Ouderraad SO: Kijkles zwemmen SO: speciaal vervoer naar

Nadere informatie

AGENDA CURSUS

AGENDA CURSUS AGENDA CURSUS 2017 2018 SEPTEMBER 2017 dinsdag 5 september 2017 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur)

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur) 35 Start Periode 1 -Mentoren werken aan 28 aug -Cupweek TF week 34 -Ontbijt (8.30 ) -Opening schooljaar (9.30 )* -Boeken-roosters ophalen alle klassen -Fotograaf klassen 1 t/m 3 -Warme overdracht -Bijeenkomst

Nadere informatie

Ouderkalender Basisschool Klinkers

Ouderkalender Basisschool Klinkers Ouderkalender Basisschool Klinkers 2013-2014 augustus 2013 Maandelijks houdt de MR een vergadering op school. Dit is ook de avond dat de ouderraad vergadert. Via de klinkerlink wordt u op de hoogte gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 17. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 17 Jaargang 18 woensdag 18-4-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Op 4 april was het voetbaltoernooi in Roelofarendsveen, de jongens en de meiden hebben mooie wedstrijden gespeeld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 Nieuwsbrief Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van Cobbenhagen Sport. Het afgelopen schooljaar heeft de sectie LO hard gewerkt om leerlingen extra beweegmogelijkheden

Nadere informatie

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag.

Nadere informatie

Laatste schoolweken 2016. Klas 1

Laatste schoolweken 2016. Klas 1 Laatste schoolweken 2016 Klas 1 Het is nog een paar weken en dan zit het schooljaar er al weer op. De laatste weken verlopen door de proefwerkweek en de rapportvergaderingen, niet volgens het bestaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

schooljaar 2014 2015 6 februari 2015

schooljaar 2014 2015 6 februari 2015 obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: AGENDA schooljaar 2014 2015 6 februari 2015 Afsluiting Week van de poëzie Dinsdag 3

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen,

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen, Examenboekje 2019 Lieve, beste examenleerlingen, Het schoolexamen zit erop: 50% van het eindexamencijfer is binnen. Velen van jullie gaan met een mooie lijst richting Centraal Eindexamen, waar de andere

Nadere informatie

KLAS 1 Wanneer Wat Inhoud Wie Maandag 14 november: Les 4 en 5 of Les 6 en 7. Zie rooster voor de indeling per klas. Klappen voor Bart: antipesttheater

KLAS 1 Wanneer Wat Inhoud Wie Maandag 14 november: Les 4 en 5 of Les 6 en 7. Zie rooster voor de indeling per klas. Klappen voor Bart: antipesttheater KLAS 1 Maandag 14 november: Les 4 en 5 of Les 6 en 7 Klappen voor Bart: antipesttheater van Bart Melief Klappen voor Bart is een toegankelijke cabaretvoorstelling voor zelfspot, originele grappen en slimme

Nadere informatie

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws 20 februari 2019 Inhoudsopgave: Terugblik op een zeer geslaagde open dag! Korting bij Arriva Telefoonhotels Enquête ouders en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3,

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Houtens, 18 juni 2019 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Het schooljaar wordt afgesloten met een toetsweek. Dit jaar is dat van maandag t/m vrijdag 5. Alle leerlingen hebben de mogelijkheid

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief mavo onderbouw

Nieuwsbrief mavo onderbouw Nieuwsbrief mavo onderbouw Maart,April,Mei 20 14 Jaargang 4, nummer 4 Inhoud Wat geweest is: Valentijnsfeest 1 Bezoek Blijdorp 1m 2 Musical Mamma Mia 2 Cito-toetsen 2m 3 Wiskundewedstrijd 3 Sectorkeuze

Nadere informatie

Mavo: de theoretische leerweg Informatie voor leerlingen en ouders Waar je groeit door gezien te worden.

Mavo: de theoretische leerweg Informatie voor leerlingen en ouders Waar je groeit door gezien te worden. Mavo: de theoretische leerweg Informatie voor leerlingen en ouders 2017 2018 Waar je groeit door gezien te worden. Welkom op de Openbare MAVO Zeist De school ligt in een oud en beschermd natuurgebied.

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-5-4-2019 KLIK HIER VOOR HET NIEUWSTE FOTOALBUM! Agenda voor de komende periode: 08 april: Excursie naar het Drents museum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nummer 21 31 januari 2014

Nummer 21 31 januari 2014 Nummer 21 31 januari 2014 Agenda 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Wie van de ouders kan helpen? Opgavelijst hangt bij de groep. 6 februari 19.30 uur informatieavond

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.26 24 maart 2017 28 maart Groep 3 Scheepvaartmuseum 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN !

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN ! OKTOBER 2018 Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER Kijklessen 15-19 OKTOBER Voorstellingen EERSTE VAN SEIZOEN 2018-2019! LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 15 december winterfeest Putten 5 april

Nadere informatie

Planning rondom CSE. 27 februari 2019

Planning rondom CSE. 27 februari 2019 Planning rondom CSE 27 februari 2019 woensdag 13 t/m vrijdag 22 maart (week 11 en 12) Laatste proefwerkweek voor de eindexamenkandidaten. maandag 1 april t/m vrijdag 5 april (week 14) PROEFEXAMENS maandag

Nadere informatie

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster!

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster! Laatste weken klas 4 Leerlingen Week 12 + 13 PTA week IV Donderdag 24 maart vrijdag 1 april 21 maart Dinsdag 22 maart Gewoon les, maar wel 3 e en 7 e uur: Mondelingen Frans Gewoon les, maar wel 4 e en

Nadere informatie

Mavo: de theoretische leerweg Informatie voor leerlingen en ouders Waar je groeit door gezien te worden.

Mavo: de theoretische leerweg Informatie voor leerlingen en ouders Waar je groeit door gezien te worden. Mavo: de theoretische leerweg Informatie voor leerlingen en ouders 2019 2020 Waar je groeit door gezien te worden. Welkom op de Openbare MAVO Zeist Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 14 10-02-2017 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief Nieuws uit de Medezeggenschapsraad Informatie over de Cito-toetsen 3.0 Het ouderportaal Ouder-kind

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege

Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege Verbondenheid, Inspiratie, Verantwoordelijkheid, Ambitie: dit zijn waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege. We kunnen veel bereiken als school,

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Examenboekje 5 Havo en 6 Vwo Examen 2016

Examenboekje 5 Havo en 6 Vwo Examen 2016 Examenboekje 5 Havo en 6 Vwo Examen 2016 1 Exameninstructie klassen 5 Havo en 6 Vwo 1. Lees het examenboekje goed door! 2. Bewaar het examenboekje op een vaste plek! 3. Laat het examenboekje door je ouders

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 De start is geweest. De start van het schooljaar, de start van de Gouden Weken en de startgesprekken om er maar een paar te noemen. Wat ons betreft smaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 JAARAGENDA 2014-2015 1 34 MAANDAG 18-8-2014 ZOMERVAKANTIE (t/m 22-08-2014) DINSDAG 19-8-2014 WOENSDAG 20-8-2014 DONDERDAG 21-8-2014 VRIJDAG 22-8-2014 Vrijdag 22 augustus: bijeenkomst nieuwe docenten met

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Jaargang Nummer november 2018

Jaargang Nummer november 2018 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2018-2019 Nummer 11 23 november 2018 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding...

Nadere informatie

Montessoriboekje Klas 4 VWO

Montessoriboekje Klas 4 VWO Montessoriboekje Klas 4 VWO Welkomstwoord Beste HML er, Nu je dit boekje voor je hebt liggen, ben je weer terug van weggeweest. Welkom allemaal! Geen bloedhete dagen in Spanje meer, gebroken tentstokken

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Voor alle overige zaken kunt u het algemene nummer ( ) van 2College Ruivenmavo bellen.

Voor alle overige zaken kunt u het algemene nummer ( ) van 2College Ruivenmavo bellen. Schooljaar 1617 nummer 6 21 november 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze Ruif aandacht voor de volgende onderwerpen: Ziekmeldingen/afwezigheid Kerstballenactie Examen voor jou Spectrum Brabant Informatieavond

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar Beste wensen Allereerst willen wij u een heel goed en gezond 2019 toewensen. We hopen dat u heeft genoten van de vakantiedagen. Ze zijn zomaar weer voorbij! Nu zijn we dan alweer in de tweede helft van

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 23-3 maart Met deze week: Op bezoek naar de bibliotheek - Start van het nieuwe thema: Bouwen aan Talent.nl - Reminder excursie gevangenismuseum

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Dagblad Trouw: Cobbenhagen, de beste school van Tilburg!!!

Dagblad Trouw: Cobbenhagen, de beste school van Tilburg!!! Dagblad Trouw: Cobbenhagen, de beste school van Tilburg!!! In deze donkere koude decemberdagen verschijnt de tweede nieuwsbrief van dit jaar van het Cobbenhagenlyceum. Lessen Door ziekte zijn de afgelopen

Nadere informatie