Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo September 2013, jr 5 - no 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo September 2013, jr 5 - no 1"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo September 2013, jr 5 - no 1 Ons nieuwe gebouw De start van het nieuwe schooljaar ligt al weer een aantal weken achter ons op het moment dat u van ons deze nieuwsbrief ontvangt. Er is de afgelopen maanden erg hard gewerkt aan ons nieuwe gebouw. Langzaam maar zeker wordt het werkelijkheid. Alles verloopt nog volgens plan en we gaan er vanuit dat de opleverdatum op Valentijnsdag 2014 wordt gehaald. Op dit moment kiezen we het meubilair uit en worden er plannen voor de nieuwe aula gemaakt. Eindelijk een echte, met de inmiddels beroemde tribunetrap. De nieuwe gymzaal heeft zijn kleur bekend. Niet alleen via de nieuwsbrief, maar ook via de site kan iedereen de voortgang bekijken. 1 Beleef t Cobbenhagen!

2 Op papier Net als vorig jaar kiezen we ervoor deze brief op papier uit te reiken aan de leerlingen. We hebben echter ontdekt dat er ouders zijn die hem helemaal niet kennen. In het meest ideale geval komt hij dus wel thuis, maar of hij ook uit de tas komt? We blijven dus naar mogelijkheden zoeken om deze brief bij iedereen onder de aandacht te krijgen. Allereerst is er de mogelijkheid om u digitaal voor deze brief aan te melden. Ga dan naar Klik dan links in het scherm op actueel en dan op nieuwsbrief. U ziet dan vervolgens wat u kunt doen. Daarnaast gaan we de brief wederom verspreiden via de mail. Hij wordt dan gestuurd naar het adres dat u hebt opgegeven bij het aanmelden van uw kind of naar het adres dat u in Magister zelf hebt aan kunnen geven. De nieuwsbrief ontvangt u dus automatisch. Als u er geen prijs op stelt, wilt u dat dan kenbaar maken door een mail te sturen naar cobbenhagenmavo@2college.nl onder vermelding van: geen nieuwsbrief. Cito &muiswerk De leerlingen van de eerste klas hebben afgelopen week de toetsen van het leerlingvolgsysteem van het Cito gemaakt. Deze toetsen worden gebruikt als een nulmeting. Op het eind van het jaar maken ze allemaal de tweede serie en dan kan bekeken worden hoe de leerling gegroeid is. De uitslag van de test ontvangt u bij het eerste rapport. We gebruiken de toets om te kijken of er extra hulp nodig is en welke leerlingen speciaal boven komen drijven voor een overstap naar het lyceum. Daarnaast hebben alle leerlingen een test gemaakt, muiswerk, op het gebied van Nederlands. De leerlingen die vervolgens ondersteuning nodig hebben, gaan met extra opdrachten aan de slag. Schoolloopbaanbegeleiding RNEWT Afgelopen jaren hebben we tot volle tevredenheid één middag in de week steeds de schoolloopbaanbegeleiding van RNEWT (voorheen de Twern) in de school gehad. Op dit moment is nog niet duidelijk of we weer van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken. Een en ander heeft te maken met bezuinigingen van de gemeente. Binnenkort hebben we hierover met de betrokkenen een gesprek. Zodra we iets meer weten zullen we de leerlingen benaderen. We communiceren dit verder via de website. Vind de Cobbenhagenmavo leuk Al enige tijd hebben we op school een pagina op Facebook. U wordt daar ook op de hoogte gehouden van allerlei zaken die zich op school afspelen. Nieuwsgierig? Like dan De Cobbenhagenmavo op Facebook. Daarnaast zijn we te volgen op twitter. 2 Beleef t Cobbenhagen!

3 Ouderraad Net als vorig jaar behartigt de ouderraad de belangen van de leerlingen van het lyceum en de mavo. Op de eerste ouderavond van klas 1 hebben de ouders van de ouderraad uitleg gegeven over wat ze zoal doen. Het is geen groep mensen die sinterklaascadeautjes inpakt. Het is een groep mensen die met de schoolleiding praat over het onderwijs van de kinderen en daar regelmatig samen over de diepte in gaan. Gelukkig hebben zich een paar ouders aangemeld om mee te denken en te praten over de school. De ouderraad kan echter nog meer ouders gebruiken. Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met de teamleider van de mavo: cock.n@2college.nl. Bellen mag ook: In de toekomst zijn we op zoek naar een aparte ouderraad voor de Cobbenhagenmavo, maar daar hebben we dan natuurlijk uw hulp bij nodig. Kamp klas 1 Op dinsdag 3 en woensdag 4 september zijn alle leerlingen van de eerste klas mee op kamp geweest op ons vertrouwde adres: het Heukeloms Hoefke. Introductieactiviteit klas 2 Op donderdagmiddag 5 september zijn de leerlingen van de tweede klas samen met hun mentor en enkele andere docenten naar de Drunense Duinen geweest voor een nadere kennismaking. Klas 3 naar Valkenswaard Klas 3 heeft dit jaar ontzettend mooi weer gehad tijdens de outdoor-activiteiten in Valkenswaard. Regende het vorig jaar pijpenstelen, nu was iedereen nat van het zweet of door de verkeerde stuurmanskunsten in de kano. Bowlen met klas 4 Traditiegetrouw heeft de kennismaking tussen de leerlingen van de vierde klas plaatsgevonden op de bowlingbaan. Van alle activiteiten zijn foto s terug te vinden op de site. 3 Beleef t Cobbenhagen!

4 Onderwijsbeurs Zuid Nederland Op 27 en 28 september vindt de jaarlijks onderwijsbeurs plaats in Eindhoven. De leerlingen van de vierde klas kunnen deze beurs in hun eigen tijd bezoeken. Gele kaarten Alle leerlingen zijn in het bezit van een gele kaart, die vantevoren ingeleverd moet worden bij verlof en achteraf bij ziekte. Het komt nogal eens voor dat een leerling deze gele kaart niet inlevert. We gaan daar dit jaar nog strenger op letten. Eerst wordt de leerling aangesproken, maar komt de kaart binnen afzienbare tijd niet, dan wordt de melding automatisch omgezet in spijbelen. Wij vragen u om er op toe te zien dat uw kind deze kaart mee neemt naar school, om zo een sluitende administratie te krijgen. Bovendien wilt u natuurlijk weten of uw kind op school is en wij willen weten waarom uw kind niet op school is. Bezoek aan tandarts, ortho en huisarts zoveel mogelijk buiten de schootijden plannen. Dit verlof gaat via de concierges. Bijzonder verlof ( bijvoorbeeld bruiloften en begrafenissen) altijd aanvragen bij de schoolleiding. Londen Vrijdag 27 september gaan de leerlingen uit klas 3 en 4 die zich daarvoor hebben ingeschreven een dagje naar Londen. Voor de overige leerlingen gaan de lessen gewoon door. Berlijn Voor de eerste keer gaat een groep van 30 leerlingen met docenten naar Berlijn. Omdat deze reis openstaat voor leerlingen van klas 3 en 4, is het de bedoeling deze reis elke twee jaar te organiseren. Leerlingen en hun ouders hebben op de informatieavond, die onlangs is gehouden al een voorproefje gehad. De reis is van 8 t/m 11 oktober. Een verslag van de reis zal op de site gepubliceerd worden. Zeilkamp Ook dit jaar is er voor belangstellenden een zeilkamp. Informatie hierover is te verkrijgen bij dhr. Van Drunen. 4 Beleef t Cobbenhagen!

5 Flexweek In de week van 7 t/m 11 oktober hebben we de eerste flexweek. Hierin vinden allerlei activiteiten plaats en hebben we een ander rooster. Over de activiteiten ontvangt iedereen nog bericht. Studiedag Op vrijdag 4 oktober verblijft het hele personeel van de mavo en het lyceum buiten de stad. De leerlingen zijn dan vrij. Buma Music Academy Binnenkort start een aantal leerlingen uit de tweede klas met de BUMA Music Academy. Mevr. Van Oostrum en mevr. Wijnans hebben hier de leiding. In de volgende nieuwsbrief komt meer informatie over dit project. PT en PTA Deze week ontvangen alle leerlingen van klas 1 en 2 hun Programma van Toetsing en de leerlingen van klas 3 en 4 hun Programma van Toetsing en Afsluiting. Hierin staat precies omschreven wat elke leerling op welk moment moet doen en hoe vaak het werk meetelt voor de overgang of voor het examen. Het PT en het PTA is terug te vinden op de site. Site Zeer regelmatig staat er informatie op de site. Deze informatie komt niet altijd terug in de nieuwsbrief. De laatste stukjes die op de site zijn gezet: - Sportdag en BBQ - De contouren van de nieuwe school - Afscheid examenleerlingen - Eerste fase bouw afgerond - Alle ruimte - Kennismaking - Een kijkje in het nieuwe gebouw - Volg de bouw in het fotoalbum - Een terugblik op de introductieactiviteiten Ze zijn terug te vinden onderaan de berichten bij archief. Nieuwsbrief Als u vragen of opmerkingen over deze brief heeft dan kunt u reageren naar de teamleider, dhr. Niek de Cock, (cock.n@2college.nl). Deze nieuwsbrief ontvangt u automatisch op het bij ons bekende adres. Als u geen prijs stelt op deze nieuwsbrief, wilt u dan een mail sturen naar hetzelfde adres: cock.n@2college.nl. 5 Beleef t Cobbenhagen!

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Eerste nieuwsbrief van dit schooljaar Zo langzamerhand beginnen we gewend te raken aan de nieuwsbrief van onze school. In deze vorm gaat hij alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7 Nieuw gebouw De eerste graafwerkzaamheden zijn in volle gang. In de meivakantie wordt het heiwerk in orde gemaakt, zodat onze leerlingen in alle rust

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010.

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3 Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. SLB Inmiddels is de groep van de Schoolloopbaanbegeleiding van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo februari 2013, jr 4 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo februari 2013, jr 4 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo februari 2013, jr 4 - no 5 Nieuw gebouw Bovenstaand plaatje geeft de visie weer die ten grondslag ligt aan het nieuwe gebouw. De aula vormt het hart van de school en verdeelt

Nadere informatie

Klas 2: Maandagmiddag 15 april sport: Cobbenhagencup Donderdag 18 april: hele dag naar Lille ( let op: ID of paspoort niet vergeten!

Klas 2: Maandagmiddag 15 april sport: Cobbenhagencup Donderdag 18 april: hele dag naar Lille ( let op: ID of paspoort niet vergeten! Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2019, jr 10 - no 6 Flexweek De week van 15 t/m 19 april is de derde en laatste flexweek van dit schooljaar. Hieronder staan alle activiteiten van deze week. Rondom

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 7 26 februari 2016

NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 7 26 februari 2016 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 7 26 februari 2016 2COLLEGE JOZEFMAVO Algemeen Maandrooster maart 29 feb t/m 3 mrt Klas 3 beroepsstage 1-mrt Klas 4: 19:30-20:30 Infoavond vmbo4-havo4 - decaan

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Informatieavond 4 havo

Informatieavond 4 havo Informatieavond 4 havo Algemene inleiding Inleiding LOB Korte pauze Mentoren, informatie over de klassen De havo afdeling Afdelingsleider 3,4,5 havo Jaarcoördinator 3&4 havo Afdelingsassistent 10 mentoren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

Kennismaken met de mentor. Ouderinformatieavond VWO 4 [naam mentor]

Kennismaken met de mentor. Ouderinformatieavond VWO 4 [naam mentor] Kennismaken met de mentor Ouderinformatieavond VWO 4 [naam mentor] VWO 4: een grote verandering? Op reis Rol mentor Contact / Klankbordgroep PTA Lesplanners Toetsweken De herkansingsregeling Rapportage

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 1 Inhoud Inleiding 3 Schoolexamen 4 1. SE PTA. Wat betekenen deze afkortingen? 2. Herkansingen 3. Tijdens het Schoolexamen Rekenexamen 6 Info van de decaan 7 Maatschappelijke

Nadere informatie

Week 17 Datum: 22 april 2015. Nieuwsbrief. Inhoud

Week 17 Datum: 22 april 2015. Nieuwsbrief. Inhoud ! Week 17 Datum: 22 april 2015 Nieuwsbrief Inhoud 1. Rekentoets en overgangsregeling 1 2. Huiswerkbegeleiding Over t IJ 1. Examentraining wiskunde 2 4. Controle schoolexamencijfers 2 5. Openingstijden

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Informatieavond 3 VMBO-t 10 september 2014

Informatieavond 3 VMBO-t 10 september 2014 Informatieavond 3 VMBO-t 10 september 2014 Informatieavond 3 VMBO-t PROGRAMMA welkom communicatie algemene zaken (planning etc.) rapportage zorgteam samenwerking leerling-thuis-school MaS Loopbaan Oriëntatie

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

De conclusie: een geintje is pas een geintje als je er SAMEN om kunt lachen.

De conclusie: een geintje is pas een geintje als je er SAMEN om kunt lachen. Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2012, jr 3 - no 6 Flexweek 3 In week 17, 23 april t/m 27 april 2012, zijn er voor alle klassen verschillende activiteiten. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht

Nadere informatie

Informatie-avond. 4 vwo. 15 september 2014

Informatie-avond. 4 vwo. 15 september 2014 Informatie-avond 4 vwo 15 september 2014 Programma 19u30 inleiding 20u15 pauze 20u30 kennismaken met mentor Organisatie rector dhr. T. Oudejans conrector onderwijs, bedrijfsvoering en financiën dhr. A.

Nadere informatie

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur)

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur) 35 Start Periode 1 -Mentoren werken aan 28 aug -Cupweek TF week 34 -Ontbijt (8.30 ) -Opening schooljaar (9.30 )* -Boeken-roosters ophalen alle klassen -Fotograaf klassen 1 t/m 3 -Warme overdracht -Bijeenkomst

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Magister 6 voor ouders/verzorgers november 2014

Magister 6 voor ouders/verzorgers november 2014 Magister 6 voor ouders/verzorgers november 2014 Leerlingen en ouders hebben via internet toegang tot Magister; het leerlingvolgsysteem van MSA scholen. De leerling en de ouder/verzorger hebben elk een

Nadere informatie

OP WEG NAAR HET HAVO-DIPLOMA. 8 september 2015 Edith Neutel

OP WEG NAAR HET HAVO-DIPLOMA. 8 september 2015 Edith Neutel OP WEG NAAR HET HAVO-DIPLOMA 8 september 2015 Edith Neutel Programma 19.00 19.30 uur informatie 19.30 19.40 uur koffie 19.40 20.30 uur mentor Organisatiestructuur College van Bestuur Onderwijsdirecteur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

Kennismaking Bijzonderheden vierde leerjaar Tweede Fase havo op het Fons Vitae Verzuimbeleid Berlijnreis

Kennismaking Bijzonderheden vierde leerjaar Tweede Fase havo op het Fons Vitae Verzuimbeleid Berlijnreis Kennismaking Bijzonderheden vierde leerjaar Tweede Fase havo op het Fons Vitae Verzuimbeleid Berlijnreis Schoolexamens Rekentoets Toetsweken en rapportage Overgangsnorm Vrije ruimte: werkveldstage Vakken

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Vrijeschool voor voortgezet onderwijs vwo, havo, vmbo-tl. Studiewijzer. Klas 9th

Vrijeschool voor voortgezet onderwijs vwo, havo, vmbo-tl. Studiewijzer. Klas 9th Vrijeschool voor voortgezet onderwijs vwo, havo, vmbo-tl Studiewijzer Klas 9th 2015/2016 Beste leerling, Hierbij ontvang je de Studiewijzer voor klas 9 th. Voor het eerst zal dit jaar ook in 9th voor een

Nadere informatie

Melanchthon Business nieuws (december 2013)

Melanchthon Business nieuws (december 2013) Melanchthon Business nieuws (december 2013) Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van Melanchthon Business School ----------------------------------------------- Algemeen Inleiding Via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Alkmaar, 1 september 2014 Beste ouders van onze leerlingen in 1Vwo-X, De kop is er af. De introductieweek is voorbij. Leerlingen en begeleiders hadden er zin in en met het

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Handleiding Webportal. Schooljaar 2013-2014

Handleiding Webportal. Schooljaar 2013-2014 Handleiding Webportal Schooljaar 2013-2014 1 Inhoud Inleiding... 3 Stap 1: Inloggen op webportal... 4 Stap 2: het vandaag-scherm... 5 Stap 3: de agenda... 5 Stap 4: Cijfers... 7 Stap 5: Aanwezigheid...

Nadere informatie

Informatieavond leerjaar 3 Deel 1 aula. Christiaan Huygens College

Informatieavond leerjaar 3 Deel 1 aula. Christiaan Huygens College Informatieavond leerjaar 3 Deel 1 aula Welkom bij de informatieavond leerjaar 3 Frank van der Meeren Teamleider bovenbouw mrn@huygenscollege.nl 19.00 uur Opening en schoolreis Londen 19.10 uur Beroepskeuze

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Welkom op de ouderavond van VMBO-T2. 4 september 2013

Welkom op de ouderavond van VMBO-T2. 4 september 2013 Welkom op de ouderavond van VMBO-T2 4 september 2013 Programma Mededelingen over de organisatie Afspraken betreffende verzuim, te laat komen en lesverwijderingen Afspraken betreffende het vergeten van

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Studiewijzer. 11havo5

Studiewijzer. 11havo5 Studiewijzer 11havo5 2018 /2019 Beste leerling, Hierbij ontvang je de Studiewijzer voor klas 11havo-5. Lees de studiewijzer goed door en stel je op de hoogte van belangrijke data. De mentor neemt de studiewijzer

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

WELKOM. Algemene informatie PTA Kennismaking met de mentor. Leerlingen bij ouders zitten! Mobiele telefoons aub uit. Informatieavond klas 3:

WELKOM. Algemene informatie PTA Kennismaking met de mentor. Leerlingen bij ouders zitten! Mobiele telefoons aub uit. Informatieavond klas 3: WELKOM Informatieavond klas 3: Algemene informatie PTA Kennismaking met de mentor Leerlingen bij ouders zitten! Mobiele telefoons aub uit. INFORMATIEAVOND KLAS 3 Programma: 19.00 algemene informatie dhr

Nadere informatie

Ouderavond 4 e leerjaar 24 september 2013 MAVO

Ouderavond 4 e leerjaar 24 september 2013 MAVO Ouderavond 4 e leerjaar 24 september 2013 MAVO Programma Opening Teamleider Examenjaar: Info examenjaar Info L.O.B. Mw. van Esch Mw. van Esch Decaan dhr. R. van Kins Examensecretariaat: Mw. S. Maitimu

Nadere informatie

Informatieavond 4 havo

Informatieavond 4 havo Informatieavond 4 havo Sandra Dekker, algemene inleiding Wouter Keizer, inleiding LOB Korte pauze Mentoren, informatie over de klassen De havo afdeling Afdelingsleider 3,4,5 havo Jaarcoördinator 3&4 havo

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR OUDERS MAGISTER 6. Definitief. S.V. Sariowan. 2014 OVER-Y College STATUS VERSIE 1 AUTEUR. DATUM 16 december 2014

HANDLEIDING VOOR OUDERS MAGISTER 6. Definitief. S.V. Sariowan. 2014 OVER-Y College STATUS VERSIE 1 AUTEUR. DATUM 16 december 2014 HANDLEIDING VOOR OUDERS MAGISTER 6 STATUS VERSIE 1 AUTEUR Definitief S.V. Sariowan DATUM 16 december 2014 KENMERK 20141211.Instr ouders M6.001 2014 OVER-Y College INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. Inloggen...

Nadere informatie

OUDERAVOND HARENS LYCEUM HAVO 5

OUDERAVOND HARENS LYCEUM HAVO 5 OUDERAVOND HARENS LYCEUM HAVO 5 26 september 2017 Programma van deze avond 19.00 19.20 u Decanaat (Marion Bosma) Wat en hoe na havo 5? 19.25 u Kennismaken met de mentor informatie over eindexamenjaar Rooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 Beste ouders en leerlingen, Maandag beginnen we weer aan een nieuw schooljaar. De uitnodiging hiervoor hebben de leerling en u per mail ontvangen. We hopen dat

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

WELKOM. Algemene informatie PTA Kennismaking met de mentor. Leerlingen bij ouders zitten! Mobiele telefoons aub uit. Informatieavond klas 3:

WELKOM. Algemene informatie PTA Kennismaking met de mentor. Leerlingen bij ouders zitten! Mobiele telefoons aub uit. Informatieavond klas 3: WELKOM Informatieavond klas 3: Algemene informatie PTA Kennismaking met de mentor Leerlingen bij ouders zitten! Mobiele telefoons aub uit. INFORMATIEAVOND KLAS 3 Programma: 19.00 algemene informatie dhr

Nadere informatie

Welkom bij het Reeshof College

Welkom bij het Reeshof College Welkom bij het Reeshof College Klas xx Mentor Voor- Achternaam Email: xxxxxx@reeshofcollege.nl Werkdagen: ma-di-wo-do Ouderavond leerjaar 3 KB 15 september 2015 2 Teamleider leerjaar 3&4 Basis- en kaderberoepsgerichte

Nadere informatie

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster.

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster. Aan de leerlingen die in 2016/2017 bij ons in de brugklas komen en ter kennisname aan hun ouder(s)/verzorger(s) kenmerk: B-1617001/rn/jok betreft: begin schooljaar 2016 2017 Amsterdam, 6 juli 2016 Beste

Nadere informatie

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Brugklasmentoren 1M1: Dhr. Akbaba (akb@lyceumypenburg.nl) 1HM1: Dhr. Wieser (wie@lyceumypenburg.nl) 1HM2: Dhr. Verdoorn (vdn@lyceumypenburg.nl) 1H1: Dhr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Einde schooljaar

Einde schooljaar 29 juni 2018 Einde schooljaar 2017-2018 Het einde van het schooljaar is altijd een moment om de balans op te maken. Waar kunnen we als school trots op zijn en waar moeten we nog stappen zetten om te verbeteren?

Nadere informatie

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag, start gouden weken 30 1e luizencontrole (o.v.b.) 31 september 2016 1 1e nieuwsbrief en jaarplanning

Nadere informatie

Welkom. Ouderavond 6 vwo

Welkom. Ouderavond 6 vwo Welkom Ouderavond 6 vwo Programma De presentatie wordt op de website gepubliceerd Centraal Opening / voorstellen Het examenjaar Bij de mentor Kennismaking Gang van zaken op 6 vwo Voorstellen: 6 vwo team

Nadere informatie

MELANCHTHON MATHENESSE

MELANCHTHON MATHENESSE MELANCHTHON MATHENESSE christelijke school voor vmbo hristelijke school voor MATHENESSE, DAT BEN JIJ! Op Melanchthon Mathenesse: Vind je alle leerwegen en alle sectoren. Werk je op je eigen manier. Ga

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Welkom bij het Reeshof College Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Daan Hamann E-mail: dhamann@reeshofcollege.nl Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail:

Nadere informatie

Kennismakingsavond 4 havo

Kennismakingsavond 4 havo Kennismakingsavond 4 havo Mentoren: Judith Scheepers Margriet van Zwam Christina Sanchez Lizzy Bos E-mail: j.scheepers@lyceumelst.nl m.vanzwam@lyceumelst.nl c.sanchez@lyceumelst.nl l.bos@lyceumelst.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee vrije weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van

Nadere informatie

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed 1-7-2016 Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed Het Vakcollege Maarsbergen (voorheen Scholengemeenschap Maarsbergen) is de afgelopen jaren een aantal keren bezocht door de inspectie

Nadere informatie

Christiaan Huygens College

Christiaan Huygens College Welkom bij de informatieavond leerjaar 4 Frank van der Meeren Teamleider bovenbouw mrn@huygenscollege.nl 19.00 uur Opening 19.10 uur Beroepskeuze en vervolgopleidingen mevrouw Slagboom Programma 19.20

Nadere informatie

Studiewijzer. 11havo-4

Studiewijzer. 11havo-4 Studiewijzer 11havo-4 2018/2019 Beste leerling, Hierbij ontvang je de Studiewijzer voor klas 11 havo4. Lees de studiewijzer goed door en stel je op de hoogte van belangrijke data. De mentor neemt de studiewijzer

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 VOOR OUDERS Op het Stedelijk Dalton College gebruiken we het programma Magister. Daarmee kunnen de leerlingen en de ouders via internet de behaalde cijfers en de absentie bekijken.

Nadere informatie

Ouderavond. 4 vwo. 26 september 2011

Ouderavond. 4 vwo. 26 september 2011 Ouderavond 4 vwo 26 september 2011 Programma 19u30 inleiding 20u15 pauze 20u30 kennismaken met mentor Organisatie rector dhr. T. Oudejans conrector onderwijs mw. L. Derks conrector personeel en interne

Nadere informatie

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

Informatiefolder. voor ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen van het Picasso Lyceum

Informatiefolder. voor ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen van het Picasso Lyceum Informatiefolder voor ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen van het Picasso Lyceum Geachte ouders/verzorgers, Uw zoon/dochter start volgend schooljaar op het Picasso Lyceum. Voor u als ouder/verzorger

Nadere informatie

Informatieavond. Havo 4 2011-2012

Informatieavond. Havo 4 2011-2012 Informatieavond Havo 4 2011-2012 Examendossier 1: Algemeen examenreglement 2: Regels m.b.t. onregelmatigheden 3: Procedure bij onregelmatigheden 4: Overgangsnormering Enkele vakken sluiten af met een schoolexamencijfer

Nadere informatie

Welkom bij het Reeshof College

Welkom bij het Reeshof College Welkom bij het Reeshof College Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail: xxxxxx@reeshofcollege.nl Werkdagen: ma-di-wo-do-vrij Teamleider leerjaar 3&4 Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg Patrick Tonnaer

Nadere informatie

HANDBOEKJE 2 e FASE SCHOOLJAAR BEWAAR DIT BOEKJE IN JE AGENDA EN LAAT HET JE OUDERS OOK GOED DOORLEZEN!

HANDBOEKJE 2 e FASE SCHOOLJAAR BEWAAR DIT BOEKJE IN JE AGENDA EN LAAT HET JE OUDERS OOK GOED DOORLEZEN! HANDBOEKJE 2 e FASE SCHOOLJAAR 2017-2018 BEWAAR DIT BOEKJE IN JE AGENDA EN LAAT HET JE OUDERS OOK GOED DOORLEZEN! Aan de leerlingen van HAVO 4 en VWO 4 Beste leerlingen, Dit jaar start je in de bovenbouw

Nadere informatie

Studiewijzer. 12vwo6

Studiewijzer. 12vwo6 Studiewijzer 12vwo6 2017 / 2018 Beste leerling, Hierbij ontvang je de Studiewijzer voor klas 12vwo6. Lees de studiewijzer goed door en stel je op de hoogte van belangrijke data. De mentor neemt de studiewijzer

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo:

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo: De nieuwsbrief De Ouder-Apollonia 2016-2017 Jaargang 3, nummer 5 Een nieuw logo We hebben een nieuw logo, ons nieuwe logo is ontworpen door Mw. Muriel van Haeften, zij werkt ook op de administratie van

Nadere informatie

Studiewijzer. 12havo5

Studiewijzer. 12havo5 Studiewijzer 12havo5 2018 /2019 Beste leerling, Hierbij ontvang je de Studiewijzer voor klas 12 havo-5. Lees de studiewijzer goed door en stel je op de hoogte van belangrijke data. De mentor neemt de studiewijzer

Nadere informatie

Jaarkaart Den Bongerd

Jaarkaart Den Bongerd Jaarkaart Den Bongerd 2018-2019 Ziekmelding / Bijzonder verlof Is uw kind ziek, dan dient u dit vóór aanvang van de lessen te melden bij de administratie. Telefoon: 0412-224120. De locatie is bereikbaar

Nadere informatie

Centraal Examen 2016, eerste tijdvak Het vakkenrooster is in bijlage 1 toegevoegd. In april 2016 wordt het lokalenrooster gepubliceerd.

Centraal Examen 2016, eerste tijdvak Het vakkenrooster is in bijlage 1 toegevoegd. In april 2016 wordt het lokalenrooster gepubliceerd. De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, 11 december 2015 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al

Nadere informatie

Binnen onze tweedelijnsbegeleiding hebben we in schooljaar 10-11 de volgende activiteiten:

Binnen onze tweedelijnsbegeleiding hebben we in schooljaar 10-11 de volgende activiteiten: De Cobbenhagenmavo. Vastgesteld 6 november 2012. Protocol Tweedelijnsbegeleiding. Binnen onze tweedelijnsbegeleiding hebben we in schooljaar 10-11 de volgende activiteiten: - Huiswerkbegeleiding. HB. -

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 088 0232 507 e-mail

Nadere informatie

WELKOM. Ouderinformatieavond VWO 5

WELKOM. Ouderinformatieavond VWO 5 WELKOM Ouderinformatieavond VWO 5 Programma VWO 5: tussen het servet en het tafellaken? Rol mentor Contact / Klankbordgroep PTA Lesplanners Toetsweken Rapportage Bevordering Wat moet ik weten over uw zoon

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders.

Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders. Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders. In deze handleiding kunt u stap voor stap volgen hoe u zich, als ouder, kunt inschrijven voor de ouderspreekmiddag /avond. Systeem Voor een

Nadere informatie

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3,

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Houtens, 18 juni 2019 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Het schooljaar wordt afgesloten met een toetsweek. Dit jaar is dat van maandag t/m vrijdag 5. Alle leerlingen hebben de mogelijkheid

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018 UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 1: Maandag 20 augustus 2018 Uitgave 2: Donderdag 27 september 2018 Uitgave 3: Donderdag 1 november 2018

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Eén sigaret per dag. 31 januari 2018

Eén sigaret per dag. 31 januari 2018 31 januari 2018 Eén sigaret per dag Het nieuwe jaar is alweer een maand oud, maar graag wil ik alsnog de hoop uitspreken op een positief en succesvol 2018. Bij een nieuw jaar horen ook goede voornemens.

Nadere informatie

Informatieavond Brugklas Lyceum de Grundel. 17 september 2018

Informatieavond Brugklas Lyceum de Grundel. 17 september 2018 Informatieavond Brugklas Lyceum de Grundel 17 september 2018 Hartelijk welkom Mentorklas 1A Hartelijk welkom Mentorklas 1 Informatie Welkom Uitleg mentoraat en mentorlessen Overgang klas 1 naar 2 Rapporten

Nadere informatie

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!)

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!) Nr 17, 30 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze Boemerang de uitspraak van de Raad van State m.b.t. de tijdelijke voorziening. Ook natuurlijk het laatste nieuws over de groepsverdeling en de formatie.

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Verzuimplan schooljaar

Verzuimplan schooljaar Verzuimplan schooljaar 2017-2018 Bijgevoegd de stappenplannen in geval van: - Uitsturen - Te laat komen - Spijbelen/afwezig ongeoorloofd - Ziekteverzuim Algemene regels bij de stappenplannen: - De coördinatie

Nadere informatie

Ouderavond leerjaar 4 schooljaar 2014-2015. Welkom. Dinsdag 9 September 2014

Ouderavond leerjaar 4 schooljaar 2014-2015. Welkom. Dinsdag 9 September 2014 Ouderavond leerjaar 4 schooljaar 2014-2015 Welkom Dinsdag 9 September 2014 1 Programma Welkom Voorstellen mentoren Inventarisatie mailadressen Communicatie Rol teamleider Bovenbouw : Vakkenpakket, tussenuren,

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8 Nieuwsbrief Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin onder andere de activiteiten, die plaatsvinden in de laatste weken voor

Nadere informatie