EDITIE 4 20 APRIL 2018 MENU

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EDITIE 4 20 APRIL 2018 MENU"

Transcriptie

1 EDITIE 4 20 APRIL 2018 MENU

2 CENTRAAL EXAMEN Het landelijk eindexamen van de theoretische vakken staat gepland na de meivakantie. Op vrijdag 14 mei vindt het eerste theoretische examen plaats: Nederlands. De theoretische examens worden afgenomen in de zalen van Sporthal De Zeine SLAAGPERCENTAGE In de onderstaande tabel staat het slaagpercentage van het voorgaande schooljaar ( ). Daarnaast wordt er informatie gegeven over het landelijk gemiddelde, het percentiel, het aantal deelnemers en de trend TEVREDENHEIDSONDERZOEKEN OUDERS EN LEERLINGEN Afgelopen maand zijn tevredenheidsonderzoeken gehouden onder alle ouders en leerlingen. De respons was groot. Daarvoor onze dank!

3 RESULTATEN OLYMPIAKLAS POSITIEF Bij het uitreiken van het tweede rapport, afgelopen maart, werd aan de leerlingen van de Olympiaklas een advies gegeven met betrekking tot de doorstroom naar klas GEBRUIK KLUISJES Elke leerling heeft aan het begin van het schooljaar een eigen kluisje toegewezen gekregen. In de praktijk blijkt dat er een aantal leerlingen regelmatig hun schoolpasje vergeten of soms kwijt raken GIO ANTONIOLI SCHOOLHANDBALTOERNOOI 19 APRIL 2018 Op donderdag 19 april heeft voor de 6e keer het Gio Antonioli handbaltoernooi plaatsgevonden op het terrein van vv NEO 25.

4 MUSICAL UITVOERING IN DE LEEST Op dinsdag 29 mei en woensdag 30 mei presenteert de musicalklas de musical "Hairspray"! Tracy Turnblad is een vrolijke meid uit Baltimore. Elke dag kijkt ze na school samen met haar vriendinnen Penny en Jenny naar haar favoriete televisieprogramma The Corny Collins Show WALEYWC-MAVO WINT 1E EN 3E PRIJS BIJ KONING WILLEM I COLLEGE Voor het vak economie & ondernemen werken de derdeklassers van de Walewyc-mavo al vanaf het begin van het schooljaar aan hun eigen minionderneming DATA 23 april t/m 4 mei 7 mei 7 t/m 9 mei Meivakantie Huiswerk- en toetsvrij Examentraining klas 4

5 CENTRAAL EXAMEN Het landelijk eindexamen van de theoretische vakken staat gepland na de meivakantie. Op vrijdag 14 mei vindt het eerste theoretische examen plaats: Nederlands. De theoretische examens worden afgenomen in de zalen van Sporthal De Zeine. Van maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei wordt er examentraining door onze eigen docenten aangeboden. De leerling mag in deze week, ter voorbereiding op het Centraal Examen, zelf kiezen naar welke trainingen ze gaan. Inmiddels hebben alle leerlingen zich via Magister kunnen inschrijven voor tenminste 3 trainingen. Alle examenleerlingen hebben een boekje examentraining 2018 ontvangen met alle zaken die ze moeten weten voor het eindexamen. We wensen alle eindexamenkandidaten veel succes toe en hopen samen met ze op goede examenresultaten! Zaal 1 aantal Zaal 2 aantal totaal 91 Nederlands 4d, 4e Wiskunde cluster Engels 4d, 4e ma 14 mei Nederlands 4a, 4b, 4c di 15 mei Wiskunde cluster 1,3,4,5 wo 16 mei do 17 mei vr 18 mei Geschiedenis Engels 4a, 4b, 4c Duits Biologie Aardrijkskunde Nask di 22 mei Frans wo 23 mei Beeldende vakken Economie do 24 mei Nask1 40

6 SLAAGPERCENTAGE In de onderstaand tabel staat het slaagpercentage van het voorgaande schooljaar ( ). Daarnaast wordt er informatie gegeven over het landelijk gemiddelde, het percentiel, het aantal deelnemers en de trend. We hopen ook dit schooljaar dergelijke mooie resultaten te halen!

7 TEVREDENHEIDSONDERZOEKEN OUDERS EN LEERLINGEN Afgelopen maand zijn tevredenheidsonderzoeken gehouden onder alle ouders en leerlingen. De respons was groot. Daarvoor onze dank! met de resultaten zijn we heel tevreden: De ouders waarderen onze school met het cijfer: 8,1 De leerlingen geven onze school het cijfer: 6,5 In beide gevallen is dat hoger dan het landelijk gemiddelde. Natuurlijk geeft de uitslag ook aan waarin de school nog kan verbeteren. Daarom bespreken we met de ouderraad en met de leerlingenpanels de resultaten en kiezen daaruit een aantal zaken die we komend schooljaar gaan aanpakken. In een volgende nieuwsbrief leest u hier meer over.

8 RESULTATEN OLYMPIAKLAS POSITIEF Bij het uitreiken van het tweede rapport, afgelopen maart, werd aan de leerlingen van de Olympiaklas een advies gegeven betreffende de doorstroom naar klas 2. Alle vakdocenten hebben de leerlingen een advies meegegeven, waarvan zij denken dat dit het beste bij de leerling past. In de gezamenlijke leerlingbespreking is hier uiteindelijk een advies uit voortgekomen. Dat advies kan zijn: doorstromen naar 2 mavo, doorstromen naar 2 Olympiaklas of doorstromen naar 2 havo. De mentor heeft vervolgens samen met de ouders en de leerling besproken wat dit advies verder inhoudt. Van de 57 leerlingen die nu in de Olympiaklas zitten hebben uiteindelijk 9 leerlingen gekozen om volgend jaar door te stromen naar 2 mavo en 2 leerlingen maken de overstap naar 2 havo. De overige leerlingen stromen door naar 2 Olympiaklas.

9 GEBRUIK KLUISJES Elke leerling heeft aan het begin van het schooljaar een eigen kluisje toegewezen gekregen. In de praktijk blijkt dat er een aantal leerlingen regelmatig hun schoolpasje vergeten of soms kwijt raken. We merken dat leerlingen dan bij elkaar jassen en spullen in het kluisje leggen. De conciërges hebben in verband met de privacy en veiligheid de opdracht gekregen om alleen het kluisje te openen van de leerling zelf. Dat betekent dat we iedereen vriendelijk willen verzoeken spullen in eigen kluisjes te leggen en niet bij elkaar.

10 GIO ANTONIOLI SCHOOLHANDBALTOERNOOI 19 APRIL 2018 Op donderdag 19 april heeft voor de 6e keer het Gio Antonioli handbaltoernooi plaatsgevonden op het terrein van vv NEO 25. Zo n 51 teams hebben gestreden om de felbegeerde titel binnen te halen. Even geen lessen maar genieten van sport en het mooie weer. Zowel leerlingen, personeel van de Walewyc, vrijwilligers als oud-docenten hebben deze dag ervaren als een groot succes.

11 MUSICAL UITVOERING IN DE LEEST Op dinsdag 29 mei en woensdag 30 mei presenteert de musicalklas de musical "Hairspray"! Tracy Turnblad is een vrolijke meid uit Baltimore. Elke dag kijkt ze na school samen met haar vriendinnen Penny en Jenny naar haar favoriete televisieprogramma The Corny Collins Show. Het is een droom voor Tracy om ooit deel te nemen aan deze zang- en dansshow. Echter moet je dan wel voldoen aan de visie van Velma, de manager van het programma. Tracy past niet echt in dit plaatje maar geeft niet op! Als er op een dag opnames van de dansshow plaatsvinden op haar school grijpt ze haar kans. Samen met haar nieuwe vrienden gaat ze de uitdaging aan. Zal het haar lukken om haar dromen te verwezenlijken? En wie is die leuke jongen met de naam Link? Dinsdag om uur en woensdag om uur zijn de voorstellingen voor de leerlingen. Dinsdagavond om uur is de voorstelling van de ouders en andere belangstellenden. Kaartjes voor deze voorstelling zijn te bestellen bij Danielle Stabel, en kosten 5 euro. Wanneer je ze via De Leest bestelt komen daar nog de boekingskosten bij. De kaartjes zijn te bestellen tot en met maandag 14 mei.

12 WALEYWC-MAVO WINT 1 E EN 3 E PRIJS BIJ KONING WILLEM I COLLEGE IN S- HERTOGENBOSCH Voor het vak economie & ondernemen werken de derdeklassers van de Walewyc-mavo al vanaf het begin van het schooljaar aan hun eigen minionderneming. Leerlingen starten dan een echt eigen bedrijfje waarmee ze een zelfbedacht product zo veel mogelijk verkopen. Geld verdienen met een opdracht voor school; is dat niet geweldig? Deze leerlingen vonden van wel! Door een creatief idee, veel inzet en samenwerking hebben ze namelijk iets heel moois bereikt. In totaal zijn er op de Walewyc 10 verschillende mini s opgestart, waarvan er 5 door mochten naar de finale op het Koning Willem I College. De Walewyc weet al jaren hoge ogen te gooien tijdens deze competitie, waar ook andere scholen uit Den Bosch aan mee doen. Maar dan moet je het nog wel even laten zien natuurlijk. En dat hebben ze ook dit jaar zeker weer gedaan. De derde prijs werd gewonnen door Bram, Daan en Rick, die met hun bedrijf BDR Viltjes verschillende lederen producten maken. Vooral de zelfgemaakte viltjes die gepersonaliseerd afgeleverd worden, vinden gretig aftrek. De jury sprak voornamelijk de duurzame gedachte achter het product aan. De eerste prijs en daarmee de absolute winnaar van de middag werd Dila Cosmetics. Lonneke, Zehra, Sude en Alicia maken hun eigen concealers. Na hun eerste verkopen hebben zij zich verder ontwikkeld en verkopen ze nu nog meer zelfgemaakte cosmetische producten. Vooral de prachtige website (dilacosmetics.jimdo.com) en hun marketingstrategie zorgen voor veel klanten. Al met al was het weer een geweldige middag met een top resultaat, waar de Walewyc-mavo ontzettend trots op mag zijn. Allemaal van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat en bedankt voor jullie inzet!

13 DATA 23 april t/m 4 mei 7 mei 7 t/m 9 mei 10 en 11 mei 14 t/m 24 mei 24 mei 21 mei 11 juni 13 juni 14 juni 15 juni Meivakantie Huiswerk- en toetsvrij Examentraining klas 4 Vrij i.v.m. Hemelvaart Centraal Examen in sporthal De Zeine Gala-avond Vrij : Tweede Pinksterdag Projectdag Bekendmaking 1e tijdvak Aanmelden voor 2e tijdvak Nieuwsbrief 5

EDITIE 4 19 APRIL SCHOOLJAAR

EDITIE 4 19 APRIL SCHOOLJAAR EDITIE 4 19 APRIL SCHOOLJAAR 2018-2019 MENU -------------------- ---------- Aanmelding nieuwe leerlingen Op maandag 11 maart en dinsdag 12 maart waren weer de traditionele inschrijvingsavonden voor onze

Nadere informatie

ONDERWIJSOPBRENGSTEN OLYMPIAKLAS

ONDERWIJSOPBRENGSTEN OLYMPIAKLAS EDITIE 4 21 APRIL 2017 ONDERWIJSOPBRENGSTEN In onderstaand tabel wordt weergegeven wat het slaagpercentage van het vorig schooljaar (2015-2016). Daarnaast wordt informatie gegeven over het landelijk gemiddelde

Nadere informatie

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU -------------------- ---------- PROJECT GRIP OP GELD Van 5 t/m 16 maart doen alle leerlingen uit klas 3 met het vak economie mee met het project Grip op Geld. Dit project

Nadere informatie

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen,

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen, Examenboekje 2019 Lieve, beste examenleerlingen, Het schoolexamen zit erop: 50% van het eindexamencijfer is binnen. Velen van jullie gaan met een mooie lijst richting Centraal Eindexamen, waar de andere

Nadere informatie

Centraal Examen 2016, eerste tijdvak Het vakkenrooster is in bijlage 1 toegevoegd. In april 2016 wordt het lokalenrooster gepubliceerd.

Centraal Examen 2016, eerste tijdvak Het vakkenrooster is in bijlage 1 toegevoegd. In april 2016 wordt het lokalenrooster gepubliceerd. De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, 11 december 2015 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM!

ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM! ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM! TOM JANSEN KLAS 4 Tom Jansen Docent wiskunde Leerlingcoördinator klas 3 en 4 Samen: 1 Doel Slagen in 2018 is nog 5 maanden 3 weken en 2 lesdagen Samen Vakdocenten Mentor

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 38058 11 juli 2019 Rooster voor de centrale examens van de eindexamens en de staatsexamens voortgezet onderwijs in 2021

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College Toetsweek 3 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College MAART 2019 wk 12 3.7 ma 18-mrt definitieve profielkeuze tl 3 en havo 3 di 19-mrt project philharmonie zuid en bonnefantenmuseum (bovenbouw

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10 k 3 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10 tweede afname rekentoets 4 t/m 17 maart 2019 ma 4-mrt di 5-mrt wo 6-mrt do

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 37582 5 juli 2017 Vaststelling Rooster voor de centrale examens van de eindexamens en de staatsexamens voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 34616 22 juni 2018 Vaststelling Rooster voor de centrale examens van de eindexamens en de staatsexamens voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 35407 8 juli 2016 Rooster voor de centrale examens van de eindexamens en de staatsexamens voortgezet onderwijs in 2018

Nadere informatie

PRAKTIJKEXAMENS KLAS 4 TEKENEN, BEROEPSGERICHTE VAKKEN TECHNOLOGIE, ZORG& WELZIJN, HANDEL& ADMINISTRATIE.

PRAKTIJKEXAMENS KLAS 4 TEKENEN, BEROEPSGERICHTE VAKKEN TECHNOLOGIE, ZORG& WELZIJN, HANDEL& ADMINISTRATIE. EDITIE 3 13 FEBRUARI 2015 MAGISTER 6 Na de carnavalsvakantie wordt een nieuwe versie van Magister ingevoerd voor alle leerlingen en ouders. Het voordeel is dat Magister 6 nu gebruikt kan worden vanaf elke

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. FEBRUARI 2019 wk 7

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. FEBRUARI 2019 wk 7 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College FEBRUARI 2019 wk 7 3.3 ma 11-feb lesvrije dag voor leerlingen di 12-feb 15.30-17.00u: proefles MuziekTalent voor groep 8 19.30u: informatieavond voor

Nadere informatie

AGENDA CURSUS

AGENDA CURSUS AGENDA CURSUS 2016 2017 AUGUSTUS 2016 dinsdag 30 augustus 2016 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2016

Organisatie centraal eindexamen 2016 Organisatie centraal eindexamen 2016 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2016 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 augustus ma 17-08-15 Opmaat medewerkers Inloop 08.30u -start 09.00u di 18-08-15 Schoolopening

Nadere informatie

42 wo 17-okt-18 Deadline invoeren cijfers SE2-periode vierde klas 42 do 18-okt Halloweendisco

42 wo 17-okt-18 Deadline invoeren cijfers SE2-periode vierde klas 42 do 18-okt Halloweendisco weekdag datum tijd (van-tot) activiteit 40 do 4-okt-18 15.00 Leerlingbespreking derde- en vierdeklassers 40 19.30-21.01 Info-avond PTA voor ouders derde- en vierdeklassers met mentoren 40 vrij 5-okt-18

Nadere informatie

De laatste loodjes. Programma tot en met het examen

De laatste loodjes. Programma tot en met het examen De laatste loodjes Programma tot en met het examen Meivakantielessen In de meivakantie worden door trainingen gegeven. Uiteraard zullen er in elk geval trainingen zijn voor het kernvak: Wiskunde. Voor

Nadere informatie

Info examen 2018 (periode 6)

Info examen 2018 (periode 6) Info examen 2018 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2018 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2018 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 26498 23 september 2014 Rooster voor de centrale examens van de eindexamens en de staatsexamens voortgezet onderwijs in

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers,

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers, Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4 Amsterdam, 14 april Betreft: belangrijke data examens Geachte ouders/verzorgers, Het eerste gedeelte van het examen, de praktijk examens, zitten er (bijna)

Nadere informatie

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al flink

Nadere informatie

Examenboekje 4 mavo, 5 havo en 6 vwo Examen 2019

Examenboekje 4 mavo, 5 havo en 6 vwo Examen 2019 Examenboekje 4 mavo, 5 havo en 6 vwo Examen 2019 1 Meivakantie Vrijdag 19 april 2019 t/m zondag 5 mei 2019 Voor eindexamenklassen 4 mavo, 5 havo en 6 vwo is er op dinsdag 7 mei een verplicht proefexamen

Nadere informatie

Toetsweek 2. JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

Toetsweek 2. JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College Toetsweek 2 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College wk 3 2.8 ma 14-jan di 15-jan wo 16-jan bovenbouw vrij voor studie, vanaf 6e lesuur do 17-jan Toetsweek vanaf 17 januari tot en met 24

Nadere informatie

Info examen 2017 (periode 6)

Info examen 2017 (periode 6) Info examen 2017 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2017 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2017 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College FEBRUARI 2019 wk 6 3.2 ma 4-feb tussenrapport alle klassen 19.00-20.00u: informatieavond RTTI voor ouders 1, 2 en 3 havo 20.30-21.30u: informatieavond

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College wk 5 3.1 3.1 ma 28-jan 'Onderwijs Anders Dag' * projectdag Rockacademie Tilburg voor de vooropleiding pop/rock 19.30u: vergadering Ouderraad di 29-jan

Nadere informatie

AUGUSTUS 2010 WEEK 31 WOE VRIJ WEEK 32 WOE VRIJ WEEK 33 WOE VRIJ WEEK 34 WOE. Ophalen boeken VRIJ. Ophalen boeken WEEK 35 START PERIODE 1

AUGUSTUS 2010 WEEK 31 WOE VRIJ WEEK 32 WOE VRIJ WEEK 33 WOE VRIJ WEEK 34 WOE. Ophalen boeken VRIJ. Ophalen boeken WEEK 35 START PERIODE 1 - KALENDER AUGUSTUS 1 2 WEEK 1 WEEK 2 WEEK WEEK 2 Ophalen boeken Ophalen boeken START PERIODE 1 WEEK 0 1.00 Taken en herexamens,.0 uitreiken roosters M1 t/m introductiedagen SEPTEMBER 1 M1 t/m introductiedagen

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU

JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2017 2018 LOCATIE GROU Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2017 40 maandag 2 oktober 19.30 uur: Ouderraad dinsdag 3 oktober woensdag 4 oktober donderdag

Nadere informatie

Beste examenleerling,

Beste examenleerling, Beste examenleerling, In dit document vind je een aantal belangrijke data vóór de examens, het overzicht van de examens per afdeling en de zak-slaagregeling per afdeling. Let op: via je teamleider krijg

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Informatie. Centraal Schriftelijk Eindexamen. mavo/vmbo-tl

Informatie. Centraal Schriftelijk Eindexamen. mavo/vmbo-tl Informatie Centraal Schriftelijk Eindexamen mavo/vmbo-tl Schooljaar 2012-2013 Beste examenkandidaten, Op dinsdag 13 mei start de examenperiode. Om te zorgen dat de komende periode goed verloopt hebben

Nadere informatie

Jaarplanning alleen m.b.t. examenzaken Jaarplanning Kalsbeek College Locatie Bredius augustus 2014

Jaarplanning alleen m.b.t. examenzaken Jaarplanning Kalsbeek College Locatie Bredius augustus 2014 Jaarplanning 2014-2015 Kalsbeek College Locatie Bredius augustus 2014 Maandag week 35 25/08 26/08 27/08 28/08 29/08 Data stage: Klas 4: 11 september t/m 4 december 22 t/m 26 september hele week 8 januari

Nadere informatie

35 di 28-aug Kennismakingsprogramma onderbouw Kennismakingsprogramma bovenbouw

35 di 28-aug Kennismakingsprogramma onderbouw Kennismakingsprogramma bovenbouw week dag datum tijd (van-tot) activiteit 35 di 28-aug-18 09.30-12.00 Kennismakingsprogramma onderbouw 35 12.30-15.00 Kennismakingsprogramma bovenbouw 36 14.15-16.15 Orientatiebijeenkomst over leerlingmediation

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Voorlichtingspublicatie College voor Toetsen en Examens

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Voorlichtingspublicatie College voor Toetsen en Examens STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 44367 9 december 2015 Voorlichtingspublicatie Rooster centrale examens van de eindexamens en de staatsexamens voortgezet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

Jaarplanning versie

Jaarplanning versie Jaarplanning 2017-2018 versie 23-8-2017 week 34 1 Periode 1 ma 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) Periode A di 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 2 (docent op school, leerlingen vrij)

Nadere informatie

Centraal Examen. Emmeloord, april Beste leerlingen,

Centraal Examen. Emmeloord, april Beste leerlingen, Centraal Examen Emmeloord, april 2018 Beste leerlingen, Dit boekje is een aanvulling op de informatie op de website: https://mijneindexamen.nl een website met informatie over het centraal examen. In dit

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen Bergschenhoek, april 2018 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE, het

Nadere informatie

AGENDA CURSUS

AGENDA CURSUS AGENDA CURSUS 2017 2018 SEPTEMBER 2017 dinsdag 5 september 2017 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

Heel veel succes met voorbereiden en sterkte tijdens het maken van de toetsen. Het team van Houtens.

Heel veel succes met voorbereiden en sterkte tijdens het maken van de toetsen. Het team van Houtens. Houtens, 6 juni 2017 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Tijdens de toetsweek zijn er afwijkende tijden. De klassen uit leerjaar 1 en 2 hebben 50 minuten per toets, en in leerjaar 3 is dat

Nadere informatie

JAARAGENDA (onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen)

JAARAGENDA (onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen) JAARAGENDA 2018-2019 (onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen) Week 36 PTA avond ma 3 sep di 4 sep 10.20-11.30 uur leerjaar 3 en 4 ophalen boeken 11.50-12.40 uur leerjaar 3 en 4 mentorles 11.30-12.40

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Augustus Jaarplanning 2019-2020 Week 34 1 e schoolweek ma 19 Start Periode 1 en 5 Ontruimingsoefening in deze periode APV Ontvangst en kennismaking leerlingen Fotograaf (HKR) Jaaropening alle locaties

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 45 vr 10-nov-17 12.00 Deadline invoeren cijfers rapport 1 di 21-nov-17 Uitreiken rapport 1 aan eerste, tweede en derde klassen do 23-nov-17 09.10-10.30 Herkansingen

Nadere informatie

examens 2015 Informatie leerjaar 4

examens 2015 Informatie leerjaar 4 examens 2015 Informatie leerjaar 4 Programma 19.30 uur Introductie en algemeen deel 20.30 uur Mentordeel 21.00 uur Eindtijd Onderwerpen SE-cijfers Herkansingen SE CSPE Mondelinge examens Examenrooster

Nadere informatie

Ouderinformatie avond 4 MAVO

Ouderinformatie avond 4 MAVO Ouderinformatie avond 4 MAVO Maandag 14 september 2015 Tijd: 20.00 uur Mentor Eerste aanspreekpunt voor leerlingen Op de hoogte van resultaten & cijfers Eerste aanspreekpunt voor ouders (ziekte, cijfers

Nadere informatie

Beste examenleerling,

Beste examenleerling, Beste examenleerling, In dit document vind je een aantal belangrijke data vóór de examens, het overzicht van de examens per afdeling en de zak-slaagregeling per afdeling. Let op: via je teamleider krijg

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

JAARPLANNING TITUS BRANDSMA

JAARPLANNING TITUS BRANDSMA JAARPLANNING TITUS BRANDSMA 2018-2019 Datum Week Activiteit ma 20-08-18 34 Lesvrij di 21-08-18 Lesvrij wo 22-08-18 Startactiviteiten lj. 1-4 do 23-08-18 Startactiviteiten lj. 1-4 vr 24-08-18 Start lessen

Nadere informatie

AGENDA CURSUS 2015 2016

AGENDA CURSUS 2015 2016 AGENDA CURSUS 2015 2016 Wijzigingen voorbehouden. Voor de meest actuele agenda verwijzen we u naar www.wimgertenbachcollege.nl AUGUSTUS 2015 dinsdag 18 augustus 2015 start cursus, kennismaking, ophalen

Nadere informatie

REKENTOETS KLAS 3 FOTO S VOOR JAARVERSLAG OMO OPROEP OUDERRAAD

REKENTOETS KLAS 3 FOTO S VOOR JAARVERSLAG OMO OPROEP OUDERRAAD EDITIE 5 22 APRIL 2016 REKENTOETS KLAS 3 Dit schooljaar dienen alle leerlingen van klas 3 verplicht deel te nemen aan de Cito-rekentoets. Deze toets is een volwaardig rekenexamen. De toets duur is 90 minuten.

Nadere informatie

SEPTEMBER 2018 OKTOBER 2018

SEPTEMBER 2018 OKTOBER 2018 AGENDA CURSUS 2018-2019 SEPTEMBER 2018 dinsdag 4 september 2018 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 week 34 0 facultatief do 20-aug-2015 vrij 21-aug-2015 week 35 1 ma 24-aug-2015 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) 8.30-16.00 uur di 25-aug-2015

Nadere informatie

Wat een ieder moet weten over het eindexamen

Wat een ieder moet weten over het eindexamen Wat een ieder moet weten over het eindexamen examen 2011/2012 Schoolexamens De schoolexamens komen als volgt tot stand: zij worden gevormd door het geheel van alle behaalde cijfers van alle examentoetsen

Nadere informatie

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren:

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren: Bergschenhoek, 20 april 2017 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE,

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo BBL, KBL & GT Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inleveren boeken maandag

Nadere informatie

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 vmbo theoretische leerweg Reuver ORGANISATIE CENTRAAL SCHRIFTELIJK EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van het

Nadere informatie

Info examen 2019 (periode 6)

Info examen 2019 (periode 6) Info examen 2019 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2018 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2019 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR

JAARAGENDA SCHOOLJAAR JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: 26 maart 2019 Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

Jaarplanner Augustus 2017

Jaarplanner Augustus 2017 Jaarplanner 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Week 32 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Week 33 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Week 34 Ma 21 Di 22 Wo 23 Do 24 Vr 25

Nadere informatie

Examenreglement aanvullingen 5H

Examenreglement aanvullingen 5H Examenreglement aanvullingen 5H HAVO bovenbouw Cohort 2016-2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Kalender voor belangrijke onderdelen van het examendossier... 4 Data Centraal Examen Havo 2018... 5 Aanvullingen/wijzigingen

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken week: 34 deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 2 en 3 (tijdens lesuur) deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 4 (tijdens lesuur) maandag 18 augustus

Nadere informatie

Organisatie Centraal Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Eindexamen 2018 vmbo basisberoepsgerichte leerweg kaderberoepsgerichte leerweg gemengde/theoretische leerweg Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat,

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College wk 50 2.5 ma 10-dec Eigenwerk repetitie week, dans Havo4 King Lear Theater aan het Vrijthof Maastricht 19.30u: vergadering Ouderraad avondworkshop

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 34 di 22-aug-17 08.30-09.10 Ontvangst eerste klassen door mentor 34 09.10-10.30 Ontvangst klassen door mentor, instructie nieuwe systeem+cuppen 34 11.00

Nadere informatie

Pius X College. Locatie Van Renneslaan. Examen 2017

Pius X College. Locatie Van Renneslaan. Examen 2017 Pius X College Locatie Van Renneslaan Examen 2017 Belangrijke informatie voor het examen Beste vierdejaars leerling, Je bent bijna aan het eind gekomen van het 4e leerjaar: Nog even en dan beginnen de

Nadere informatie

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb Dag Begintijd Code Activiteit woensdag 21-12-2016 19:00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag 22-12-2016 0:00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb donderdag 22-12-2016 9:00 S Mentorenactiviteit leerjaar 2 t/m

Nadere informatie

DIGITAAL 09 10 11 12 13 - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN

DIGITAAL 09 10 11 12 13 - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN Maandag 18 april Dinsdag 19 april Woensdag 20 april Donderdag 21 april Vrijdag 22 april DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL

Nadere informatie

Eindexamens een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde

Eindexamens een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde Eindexamens 2018 een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde Informatie terug te vinden: In brochure op website tabblad onderwijs en dan kopje examen 2018 SE en CE 1. schoolexamens (SE)

Nadere informatie

Informatieboekje MAVO bovenbouw 4 mavo

Informatieboekje MAVO bovenbouw 4 mavo Informatieboekje MAVO bovenbouw 4 mavo Welkom op de afdeling mavo bovenbouw! Wat gebeurt er allemaal in de bovenbouw van de mavo? In dit boekje voor ouders en leerlingen van 3 en 4 mavo staat informatie

Nadere informatie

Iedereen van Het Kwadrant wenst je een succesvol examen toe!

Iedereen van Het Kwadrant wenst je een succesvol examen toe! INFORMATIEBOEKJE LEERLINGEN CENTRALE EXAMENS INLEIDING Beste leerling van klas 4, Hierbij ontvang je een informatieboekje dat betrekking heeft op: Centrale Examens 2017-2018 Het is de bedoeling dat je

Nadere informatie

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 Locatie Joure De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

Planning rondom CSE. 27 februari 2019

Planning rondom CSE. 27 februari 2019 Planning rondom CSE 27 februari 2019 woensdag 13 t/m vrijdag 22 maart (week 11 en 12) Laatste proefwerkweek voor de eindexamenkandidaten. maandag 1 april t/m vrijdag 5 april (week 14) PROEFEXAMENS maandag

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

Pius X College. Locatie Van Renneslaan Examen 2015

Pius X College. Locatie Van Renneslaan Examen 2015 Pius X College Locatie Van Renneslaan Examen 2015 Belangrijke informatie voor het examen Beste vierdejaars leerling, Je bent bijna aan het eind gekomen van het 4e leerjaar: Nog even en dan beginnen de

Nadere informatie

JAARAGENDA 2015-2016

JAARAGENDA 2015-2016 JAARAGENDA 2015-2016 Week 34 4,5 lesdagen PTA avond ma 17 aug di 18 aug voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen leerjaar 2 en 3 (tijdens lesuur) voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017

INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017 INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017 Maandag 25 september 2017 Agenda Gesprek in de zaal Wat is belangrijk als je wil slagen? Exameneisen en examenregels Wanneer ben je geslaagd? Waar heb je rekening mee te

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2018-2019 8-3-2019 week 35 1 Periode 1 ma 27-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) di 28-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) wo 29-aug-2018

Nadere informatie

JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR LOCATIE GROU AKKRUM

JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR LOCATIE GROU AKKRUM JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR 2016 2017 LOCATIE GROU AKKRUM Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen OSBK Oriëntatie op school- en beroepskeuze SBM Scholen en beroepenmarkt SE Schoolexamen SEPTEMBER

Nadere informatie

OOMC = Overkoepelende Oudervereniging Markland College PIA = profielinformatieavond MDR = meerdaagse reizen MaS = maatschappelijke stage

OOMC = Overkoepelende Oudervereniging Markland College PIA = profielinformatieavond MDR = meerdaagse reizen MaS = maatschappelijke stage Gebruikte afkortingen V = vwo H = havo VH = vwo/havo OGA = Oudenbosch gymnasium atheneum OH = Oudenbosch havo OM = Oudenbosch mavo BGL = beroepsgerichte leerwegen BB = basis beroepsgerichte leerweg KB

Nadere informatie

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster!

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster! Laatste weken klas 4 Leerlingen Week 12 + 13 PTA week IV Donderdag 24 maart vrijdag 1 april 21 maart Dinsdag 22 maart Gewoon les, maar wel 3 e en 7 e uur: Mondelingen Frans Gewoon les, maar wel 4 e en

Nadere informatie

AUGUSTUS 2013 SEPTEMBER 2013 1 do 1 zo 2 vr 2 ma 36 3 za 3 di 20.00 Bestuur Oudervereniging 4 zo 4 wo 5 ma 32 5 do 6 di 6 vr 7 wo 7 za 8 do 8 zo

AUGUSTUS 2013 SEPTEMBER 2013 1 do 1 zo 2 vr 2 ma 36 3 za 3 di 20.00 Bestuur Oudervereniging 4 zo 4 wo 5 ma 32 5 do 6 di 6 vr 7 wo 7 za 8 do 8 zo AUGUSTUS 2013 SEPTEMBER 2013 1 do 1 zo 2 vr 2 ma 36 3 za 3 di 20.00 Bestuur Oudervereniging 4 zo 4 wo 5 ma 32 5 do 6 di 6 vr 7 wo 7 za 8 do 8 zo 19.00 Bijeenkomst ouders leerjaar I 20.30 Bijeenkomst ouders

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

Welkom ouder(s)/verzorger(s) van leerjaar 4! Voorstellen mentor(en) PTA en examenreglement. Wat zijn nu de belangrijke factoren?

Welkom ouder(s)/verzorger(s) van leerjaar 4! Voorstellen mentor(en) PTA en examenreglement. Wat zijn nu de belangrijke factoren? Welkom ouder(s)/verzorger(s) van leerjaar 4! Voorstellen mentor(en) PTA en examenreglement Wat zijn nu de belangrijke factoren? Vervolgopleiding Mededelingen & vragen Lokaal Mentor 110 Sophie van der Heiden

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015 MA 10 ZOMERVAKANTIE DI 11 ZOMERVAKANTIE. WOE 12 ZOMERVAKANTIE DO 13 08.00 School open Ophalen boeken volgens schema

AUGUSTUS 2015 MA 10 ZOMERVAKANTIE DI 11 ZOMERVAKANTIE. WOE 12 ZOMERVAKANTIE DO 13 08.00 School open Ophalen boeken volgens schema 2015-2016 KALENDER ZA 1 ZO 2 MA 3 ZOMERVAKANTIE WEEK 32 DI 4 ZOMERVAKANTIE WOE 5 ZOMERVAKANTIE DO 6 ZOMERVAKANTIE VRIJ 7 ZOMERVAKANTIE ZA 8 ZO 9 AUGUSTUS 2015 MA 10 ZOMERVAKANTIE DI 11 ZOMERVAKANTIE WOE

Nadere informatie

Jaaragenda Iw wk Augustus ma 29-aug di. 30-aug. Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster.

Jaaragenda Iw wk Augustus ma 29-aug di. 30-aug. Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster. Jaaragenda 2016-2017 16-17 Iw wk Augustus 2016 1 35 ma 29-aug di Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster. 30-aug Klas 1 11.00 uur, klas 2 12.00 uur, klas 3 13.00 uur en klas 4 14.00 uur. wo 31-aug

Nadere informatie

LEERLINGENDRAAIBOEK EXAMEN 2019

LEERLINGENDRAAIBOEK EXAMEN 2019 LEERLINGENDRAAIBOEK EXAMEN 2019 LEERLINGENDRAAIBOEK EXAMEN 2019 Hieronder volgt een aantal zaken die de eindexamenkandidaten gedurende de periode van het schriftelijk gedeelte van het examen in de gaten

Nadere informatie

Dit boekje is een aanvulling op de informatie op de website: https://mijneindexamen.nl een website met informatie over het centraal examen.

Dit boekje is een aanvulling op de informatie op de website: https://mijneindexamen.nl een website met informatie over het centraal examen. Centraal Examen Emmeloord, april 2017 Beste leerlingen, Dit boekje is een aanvulling op de informatie op de website: https://mijneindexamen.nl een website met informatie over het centraal examen. In dit

Nadere informatie

JAARAGENDA Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur.

JAARAGENDA Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur. JAARAGENDA 2017-2018 wk datum 36 maandag 4 september dinsdag 5 september woensdag 6 september donderdag 7 september vrijdag 8 september Leerlingen 10.00 uur op school (rooster+mentorles 10.00-11.30 uur)

Nadere informatie

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Welkom bij het Reeshof College Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Daan Hamann E-mail: dhamann@reeshofcollege.nl Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail:

Nadere informatie

Iedereen van Het Kwadrant wenst je een succesvol examen toe!

Iedereen van Het Kwadrant wenst je een succesvol examen toe! INFORMATIEBOEKJE LEERLINGEN CENTRALE EXAMENS INLEIDING Beste leerling van klas 4, Hierbij ontvang je een informatieboekje dat betrekking heeft op: Centrale Examens 2015-2016 Het is de bedoeling dat je

Nadere informatie

Verjaardagen: week 18, 2015. Allen van harte gefeliciteerd!! Agenda voor de komende weken:

Verjaardagen: week 18, 2015. Allen van harte gefeliciteerd!! Agenda voor de komende weken: week 18, 2015. Verjaardagen: H4D Nienke Heezius 27/04 H5C Mels Teunissen 27/04 H4A Lynn Verschuuren 27/04 V6A Jojanneke Buijnsters 28/04 H4B Veerle Coester 28/04 V4B Cas Koole 28/04 V6D Dennis Linders

Nadere informatie