I E P. newman. college. agenda. Newmancollege - nieuwsbrief 7-30 maart 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I E P. newman. college. agenda. Newmancollege - nieuwsbrief 7-30 maart 2017"

Transcriptie

1 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 30 maart 2017 maart 30 Newman Star Event oudernieuwsbrief 7 t/m 4 april verkort lesrooster i.v.m. leerlingenbesprekingen april 1 7 uitwisseling Italië vwo 3 3 inschrijven herkansingen eindexamenleerlingen toetsweek 3 tot uur 6 herkansing eindexamenkandidaten uitreiking rapport 3, behalve brugklas, mavo 3 en eindexamenleerlingen 7 mavo 4, havo 5, vwo 6 leerlingen naar Parijs 12 oudercommissie schoolfotograaf inhaalmoment 13 verkort rooster i.v.m. studiemiddag personeel centrale presentaties van de meesterproeven havo 5 en vwo 6 17 Tweede Paasdag uitreiking rapport 3 brugklassen en mavo projectweek mavo 3 18 mentoravond 3 voor brugklassen en mavo 3 mentoravond 3 voor klas 2, hv3, hv4 en v5 19 mentoravond 3 voor brugklassen en mavo 3 20 examenstunt mentoravond 3 voor brugklassen en mavo 3 ondertekenen PTA s eindexamenleerlingen: mavo 4: uur in de studiezaal havo 5/vwo 6: op afspraak bij de mentor oudernieuwsbrief 8 24 t/m 5 mei vakantie P I E P

2 Algemene activiteiten en mededelingen Van de decanen definitieve pakket- of profielkeuze mavo 2, mavo 3, havo 3 en vwo 3 De leerlingen van mavo 2, mavo 3, havo 3 en vwo 3 hebben hun voorlopige profiel gekozen. Ze hebben daarvan een kopie mee naar huis genomen om met u te bespreken. Bij het derde rapport ontvangt u nogmaals het gekozen profiel. Wij adviseren u om samen met uw zoon of dochter het profiel en de resultaten van het derde perioderapport te bespreken. In Magister vindt u in april de adviezen die door de vakdocenten gegeven zijn t.a.v. de keuze. De leerling levert de definitieve keuze met uw handtekening weer in bij de mentor. Na 20 april zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Eventuele wijzigingen kunnen op het keuzeformulier aangegeven worden. Mocht een en ander aanleiding geven voor een gesprek met één van de decanen, dan kunt u telefonisch een afspraak maken via met mevrouw Leijten voor de klassen M2a, M2b, M2c, M3a, M3b, M3c, H3a, T3d en T3b of met mevrouw Van den Bemd-Buijs voor de klassen: H3b, HT3c, A3a en GT3a. Op dinsdagavond 18 april zijn beide decanen aanwezig om gesprekken met leerlingen en ouders te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken op een andere dag of tijd. examenkandidaten inschrijving herexamen schoolexamen Examenkandidaten hebben het recht om voor één vak dat afsluit met een schoolexamen, een herexamen te doen als een eindcijfer lager dan 6 is behaald. Dit geldt voor de volgende vakken: voor mavo: maatschappijleer voor havo: één van de vakken maatschappijleer en informatica voor vwo: één van de vakken maatschappijleer, ANW, informatica en wiskunde-d Het herexamen omvat door de docent aangegeven onderdelen van het examenprogramma. Examenkandidaten kunnen zich voor een herexamen opgeven tussen vrijdag 31 maart en maandag 3 april Afname van het herexamen zal plaatsvinden op donderdag 6 april, evenals de herkansingen van periode 3. inschrijving herkansing Examenkandidaten kunnen zich tussen vrijdag 31 maart en maandag 3 april uur inschrijven voor de herkansing van een toets uit de laatste schoolexamenweek. (SET 3 week). herkansing examenkandidaten op 6 april De examenkandidaten maken op 6 april de herkansing volgens het rooster dat wij tijdig bekend maken.

3 ondertekening PTA examenkandidaten op 20 april De examenkandidaten controleren de resultaten die ze hebben behaald voor de schoolexamens. Daarna ondertekenen zij hun cijferlijst. De cijferlijsten kunnen daarna niet meer worden aangepast. examenkandidaten van mavo 4: uur in de studiezaal eindexamenkandidaten van havo en vwo controleren en ondertekenen de cijferlijst op afspraak met de mentor. leerlingbesprekingen; verkort lesrooster Van 29 maart tot en met 4 april worden de leerlingbesprekingen voortgezet. We gaan in de richting van de laatste periode van het schooljaar. Het perspectief van de leerling op de verdere schoolloopbaan wordt geleidelijk duidelijker. internationalisering VWO3/VT3 Op zaterdag 1 april komen 44 leerlingen uit Vicenza, Italië, aan in Breda in het kader van de jaarlijkse Italië-uitwisseling met onze leerlingen uit VWO3/VT3. Op vrijdagochtend 7 april vertrekken de Italiaanse gasten weer. De Italiaanse leerlingen verblijven gedurende deze week bij hun Nederlandse partnerleerlingen thuis. Voor de leerlingen, die aan de uitwisseling meedoen, vervallen van 3 t/m 7 april de reguliere lessen. Samen met de Italiaanse leerlingen hebben zij deze week allerlei activiteiten in de school, in Breda en bezoeken ze Amsterdam en Den Haag. De leerlingen die bij de uitwisseling betrokken zijn, zullen in oktober volgend schooljaar een tegenbezoek van een week aan Vicenza brengen. Parallel aan de uitwisseling zullen de overige leerlingen uit VWO3/VT3 op dinsdag 4 en vrijdag 7 april excursies maken naar Den Haag en Amsterdam. De andere dagen hebben deze leerlingen gewoon les volgens het rooster van GT3a. In oktober volgend schooljaar gaan de leerlingen, die meedoen aan de 2-daagse, een week op studiereis naar de UK. De programma s van uur tot uur voor bovenstaande activiteiten staan op Magister > ELO van de leerlingen. Wij vertrouwen erop dat ook deze uitwisselingsweek en deze 2-daagse weer een mooie en leerzame ervaring voor onze leerlingen zal zijn. Newman Star Event Op donderdagavond 30 maart bent u van harte uitgenodigd om te kijken en te luisteren naar de creatieve talenten van onze school. Het Newman Star Event vindt plaats in de aula. De zaal is open om uur en de voorstelling begint om uur. Kaartjes zijn te koop in de grote pauzes bij de stand in de aula en kosten 2,00. Ook op de avond zelf zijn bij de deur nog kaartjes te koop, tenzij het evenement is uitverkocht.

4 Parijs Op vrijdag 7 april gaan de leerlingen van mavo 4, havo 5 en vwo 6 naar Parijs. studiemiddag personeel; verkort rooster Op 13 april vindt de derde studiemiddag voor het personeel plaats. Deze studiemiddag stond eerst gepland op 27 maart. Op 13 april hebben de leerlingen 5 lessen van 45 minuten; om uur zijn ze lesvrij. rapportuitreiking, (inschrijving) mentoravond Leerlingen uit de brugklas ontvangen een formulier waarop u kunt zien op welke tijdstippen de mentor aanwezig is voor de mentoravond. U kunt het ingevulde formulier weer in laten leveren waarna u de precieze tijd krijgt waarop de mentor u verwacht. U ontvangt het rapport tijdens het gesprek. Leerlingen uit mavo 3: het rapport wordt uitgereikt en met u besproken op 18, 19 of 20 april tijdens de mentoravond. De leerlingen ontvangen vooraf een formulier waarop u kunt zien op welke tijdstippen de mentor aanwezig is voor de mentoravond. U kunt het ingevulde formulier weer in laten leveren waarna u de precieze tijd krijgt waarop de mentor u verwacht. U ontvangt het rapport tijdens het gesprek. Leerlingen uit de overige klassen (leerjaar 2MHV; 3HV, 4HV, V5): Op uiterlijk 6 april krijgen de leerlingen (behalve de brugklassers en de leerlingen uit mavo 3) het derde rapport mee naar huis. De mentoravond staat gepland op 18 april. U kunt zich inschrijven voor deze mentoravond door een te sturen naar de mentor tot uiterlijk 11 april uur. U ontvangt hierover een brief. Olympic Moves 2017 De voorronden van de Olympic Moves zijn weer van start. We hopen ons weer te kwalificeren voor de landelijke finale in Amsterdam die zal plaatsvinden op vrijdag 9 juni. Dit jaar doen we mee met de volgende sporten: veldvoetbal, veldhockey, softbal, atletiek en volleybal. De geselecteerde leerlingen zijn op de dag van de voorronde lesvrij. De geselecteerde leerlingen moeten zelf zorgen voor een goede communicatie met de docenten van wie ze een les missen. Eventuele toetsen moeten in overleg met de docent worden ingehaald! 28 maart: Softbal meisjes schoolteam, vertrek 7:45 uur 29 maart: Veldvoetbal meisjes klas 3, vertrek 8:00 uur 31 maart: Veldvoetbal jongens schoolteam, vertrek 7:30 uur 7 april : Veldvoetbal jongens klas 1, vertrek 7:45 uur 10 april: Volleybal meisjes klas 3/4 en jongens schoolteam, vertrek 8:00 uur 11 april: Veldhockey meisjes klas 1/2, meisjes klas 3/4 en schoolteam, vertrek 7:45 uur 12 april: Softbal jongens schoolteam, vertrek volgt nog 19 april: Atletiek 3 schoolteams en jongens klas 1/2, vertrek 8:30 uur 20 april: Softbal jongens klas 1/2, meisjes klas 3/4, jongens klas 3/4, vertrek volgt nog We willen alvast alle ouders bedanken die mee gaan bij verschillende onderdelen, als chauffeur of als coach/ trainer.

5 uitwisseling Denemarken Afgelopen vrijdag vertrok er een bus vol met Deense leerlingen en leraren vanuit Breda terug naar Denemarken. De eerste helft van de uitwisseling zit er alweer op! Een iets andere uitwisseling dan andere jaren, aangezien we dit jaar uitwisselden met niet één, maar twee Deense scholen. Ook in het programma zaten dit jaar wat veranderingen. Het doel bleef ongewijzigd: de leerlingen moesten weer zo veel mogelijk met elkaar samenwerken; als groep, maar ook met hun Deense match. In Amsterdam hebben de leerlingen naast de gebruikelijk groepsfoto bij iamsterdam een rondleiding gehad in het Rijksmuseum en hebben ze in groepen een stadswandeling gemaakt. Een andere dag stond, zoals de voorgaande jaren, weer in het teken van de Nederlandse strijd tegen het water. Zo werd er deze dag een bezoek gebracht aan Neeltje Jans. Nog een nieuwe activiteit dit jaar was het maken van een lipdub! Op het nummer Can t stop the feeling van Justin Timberlake gingen de leerlingen gigantisch uit hun dak en hebben ze samen een mooie videoclip gemaakt. Na een ontzettende leuke feestavond op donderdagavond hebben we op vrijdagochtend gezellig met zijn allen ontbeten, waarna we onze Deense gasten weer hebben uitgezwaaid. Na de meivakantie is het onze beurt om in de bus te stappen naar het (hopelijk) zonnige Denemarken om te kijken wat voor een programma onze Deense collega s voor ons in petto hebben!

newman college agenda Fijne paasdagen! Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 29 maart 2018 maart april

newman college agenda Fijne paasdagen! Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 29 maart 2018 maart april newman college Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 29 maart 2018 agenda maart 29 oudernieuwsbrief 7 eindpresentaties meesterproeven technasium havo 5 en vwo 6 29 mentoravond

Nadere informatie

newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 7 31 maart 2016

newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 7 31 maart 2016 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 7 31 maart 2016 maart 31 oudernieuwsbrief 7 t/m 5 april: verkort lesrooster i.v.m. leerlingbesprekingen mavo 3: Radiustraject

Nadere informatie

college Inschrijvingen 2016 newman agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 6 23 februari 2017 februari

college Inschrijvingen 2016 newman agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 6 23 februari 2017 februari Inschrijvingen 2016 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 6 23 februari 2017 februari 23 oudernieuwsbrief 6 24 20.00 23.00 uur: carnavalsfeest NIO-Dattest

Nadere informatie

newman college zwart/wit-feest onderbouw agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 2 20 oktober 2016 oktober

newman college zwart/wit-feest onderbouw agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 2 20 oktober 2016 oktober zwart/wit-feest onderbouw newman college Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 2 20 oktober 2016 agenda oktober 20 oudernieuwsbrief 2 21 hockeytoernooi 2e klassen 24 herfstvakantie

Nadere informatie

newman college Scapino 2016 agenda Scapino 2016 Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 5 28 januari 2016

newman college Scapino 2016 agenda Scapino 2016 Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 5 28 januari 2016 Scapino 2016 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 5 28 januari 2016 januari 28 leerlingen vrij i.v.m. studiedag personeel oudernieuwsbrief 5 29 NIO/DAT

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nummer 3-26 november 2015 november

agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nummer 3-26 november 2015 november N E W M A N C O L L E G E Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda agenda Nummer 3-26 november 2015 november 26 oudernieuwsbrief 3 27 pta-rapport eindexamenklassen

Nadere informatie

NSE. newman. college. Scapino december agenda. Algemene activiteiten en mededelingen

NSE. newman. college. Scapino december agenda. Algemene activiteiten en mededelingen Scapino december 2017 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 5 25 januari 2018 januari 25 oudernieuwsbrief 5 27 10.00-14.00 uur: open dag 29 studiedag

Nadere informatie

newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 28 februari 2019 februari 28 oudernieuwsbrief 7

newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 28 februari 2019 februari 28 oudernieuwsbrief 7 newman college Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 28 februari 2019 agenda februari 28 oudernieuwsbrief 7 maart 1 afname NIO en profielkeuze 4 8 carnavalsvakantie 11

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

newman college agenda juni juli Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer juni 2017

newman college agenda juni juli Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer juni 2017 newman college Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 10 29 juni 2017 agenda juni 29 oudernieuwsbrief 10 30 uitslag examen tweede tijdvak 30 20.00 23.00: slotfeest juli 3 leerlingbesprekingen,

Nadere informatie

agenda Algemene activiteiten en mededelingen Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda

agenda Algemene activiteiten en mededelingen Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nummer 2 25 september 2014 agenda september 25 oudernieuwsbrief 2 oktober 6 ouderpanel 7 oudercommissie 10

Nadere informatie

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen vrijdag 30 augustus 2019 einde zomervakantie zondag 1 september 2019 begin pta-cijferperiode 1 zondag 1 september 2019 begin rapportperiode 1 maandag 2 september

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015 JAARAGENDA 2015-2016 dag datum activiteit di 01-09-15 introductiedag alle leerjaren wo 02-09-15 start periode 1 (wo 02-09 t/m ma 16-11) do 03-09-15 vr 04-09-15 ma 07-09-15 di 08-09-15 wo 09-09-15 19:00

Nadere informatie

JAARROOSTER DRACHTSTER LYCEUM 2012-2013 versie voor leerlingen en ouders

JAARROOSTER DRACHTSTER LYCEUM 2012-2013 versie voor leerlingen en ouders JAARROOSTER DRACHTSTER LYCEUM 2012-2013 versie voor leerlingen en ouders september 2012 week 36/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2 e, 3 e en 4 e uur les volgens rooster. H4 H5

Nadere informatie

newman college Voetbal 4 maart agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 8 21 april 2016

newman college Voetbal 4 maart agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 8 21 april 2016 Voetbal 4 maart newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 8 21 april 2016 april 21 mentoravond brugklassen en mavo 3 ondertekenen PTA s eindexamenleerlingen:

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 1 36 1 ma 02-09-2019 Start schooljaar personeel 9.00 1

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum oktober 2014

Onze Lieve Vrouwelyceum oktober 2014 Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016 Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Jaarplanning Via Nova College

Jaarplanning Via Nova College Jaarplanning Via Nova College 2017 - Datum Leerjaar 1 Leerjaar 2 Leerjaar 3 Leerjaar 4 Do 21-12-2017 Serious Request Serious Request Serious Request Serious Request Vr 22-12-2017 Kerstbrunch Kerstbrunch

Nadere informatie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 31 AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 vanaf deze dag is de school weer bereikbaar voor externen 34 20 21 22 23 24 25 26 start

Nadere informatie

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief die u ontvangt dit schooljaar. We informeren u over bijzondere dingen die gebeurd zijn en over activiteiten die

Nadere informatie

JAARAGENDA 2015-2016

JAARAGENDA 2015-2016 JAARAGENDA 2015-2016 Week 34 4,5 lesdagen PTA avond ma 17 aug di 18 aug voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen leerjaar 2 en 3 (tijdens lesuur) voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen

Nadere informatie

jaaragenda 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2 (1 december 2014)

jaaragenda 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2 (1 december 2014) JAARAGENDA 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2: update 1 december 2014 (aanpassingen geel gearceerd) dag datum activiteit leswk wknr ma 01-12-14 bekendmaken rooster tieminutengesprek di 4 december

Nadere informatie

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016 Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM

JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM 2014 2015 augustus 2014 Week 34/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2e, 3e en 4e uur les volgens rooster In deze week diagnostische rekentoets voor V5

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum 2012-2013 3 september 2012 AUGUSTUS 2012. Ma di wo do vr za zo

Onze Lieve Vrouwelyceum 2012-2013 3 september 2012 AUGUSTUS 2012. Ma di wo do vr za zo 31 AUGUSTUS 2012 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 33 34 35 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie

Nadere informatie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP JAARPLANNER 18-19 versie januari WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP Maandag 7 Dinsdag 8 Profielkeuzedag M3 programma gericht op vervolgopleiding i.o.m rooster Profielkeuzedag H3/V3 kennismaking met vakken die volgen

Nadere informatie

agenda Algemene activiteiten en mededelingen Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda

agenda Algemene activiteiten en mededelingen Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nummer 4 27 november 2014 agenda november 27 oudernieuwsbrief 4 28 provinciale jeugddebatten december 1 inschrijven

Nadere informatie

Jaaragenda personeel

Jaaragenda personeel JAARAGENDA 2019-2020 ouders en leerlingen versie 18 augustus 2019 dag datum activiteit leswk wk ma 19-08-19 leerlingen lesvrij 1 34 di 20-08-19 1e introductiedag brugklassen 13:00 u introductiemiddag afdelingen

Nadere informatie

SG Breda Jaarrooster 2010-2011 versie 10 Michaël college

SG Breda Jaarrooster 2010-2011 versie 10 Michaël college Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen tussen.0 uur en.00 uur beschikbaar te zijn voor excursies, stages, projecten, praktische opdrachten, achterstallig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen In deze nieuwsbrief Open dagen Steunles Nieuw rooster Toetsweek 3 Het komende weekend staat in het teken van de Open dagen. Op vrijdagavond, zaterdag en maandagavond zullen hopelijk weer veel leerlingen

Nadere informatie

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Gang van zaken rond de eindexamens Dinsdag 16 juni 2015 tot en met donderdag 18 juni 2015 Zittingen van het tweede tijdvak, voor inhalen, herkansen

Nadere informatie

Jaarrooster 2013 DRACHTSTER LYCEUM

Jaarrooster 2013 DRACHTSTER LYCEUM 2014 Jaarrooster 2013 DRACHTSTER LYCEUM augustus 2013 Week 35/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2e, 3e en 4e uur les volgens rooster In deze week diagnostische rekentoets voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 6 januari 2016

NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 6 januari 2016 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 6 januari 2016 2COLLEGE JOZEFMAVO Algemeen Maandrooster februari 1-feb Nieuw basisrooster voor alle leerlingen Na het 6 e lesuur geen lessen meer i.v.m. voorbereiding

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 week 34 Begin schooljaar centen en leerlingen Klassen 17 augustus ma 17 09.00 Stuedag centen, leerlingen ij Kantine A 18 09.00 Start introprogramma brugklassen 10.00 Start

Nadere informatie

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag AGENDA PERIODE 4 VAN HET SCHOOLJAAR 2014-2015 Week 15 Deze week: Aula gesloten ivm toneel Maandag 6 april Tweede Paasdag Dinsdag 7 april 4 e lesuur Zorgteam Vwo 5 e lesuur Zorgteam Mavo 15.15 17.00 u BT

Nadere informatie

jaarplanning voor leerlingen Lariks vanaf einde schooljaar

jaarplanning voor leerlingen Lariks vanaf einde schooljaar jaarplanning voor leerlingen Lariks 2018-2019 vanaf 18-2-2019 - einde schooljaar dag start einde omschrijving tijdstip 8 18-02-19 22-02-19 Voorjaarsvakantie 18 februari t/m 22 februari 2019 9 maandag 25-02-19

Nadere informatie

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken week: 34 deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 2 en 3 (tijdens lesuur) deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 4 (tijdens lesuur) maandag 18 augustus

Nadere informatie

agenda Nummer 8 26 maart 2015 maart 26 oudernieuwsbrief 8 30 t/m 3 april: toetsweek 3 eindexamenklassen

agenda Nummer 8 26 maart 2015 maart 26 oudernieuwsbrief 8 30 t/m 3 april: toetsweek 3 eindexamenklassen agenda Nummer 8 26 maart 2015 maart 26 oudernieuwsbrief 8 30 t/m 3 april: toetsweek 3 eindexamenklassen april 3 Goede Vrijdag; leerlingbesprekingen, alle klassen lesvrij m.u.v. examenlln die een toets

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

agenda Algemene activiteiten en mededelingen Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda

agenda Algemene activiteiten en mededelingen Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Newmancollege te Breda Nummer 3 30 oktober 2014 agenda oktober 30 oudernieuwsbrief 3 31 leerlingbespreking, verkort lesrooster; 13.00

Nadere informatie

do vr za zo ma kennismakingsavond 4H di kennismakingsavond 4V 19.30

do vr za zo ma kennismakingsavond 4H di kennismakingsavond 4V 19.30 0 ma 27-08-18 di 28-08-18 wo 29-08-18 Start OOP en MT do 30-08-18 vr 31-08-18 za 1-09-18 zo 2-09-18 1 ma 3-09-18 eerste schooldag/ roostervrij di 4-09-18 PWS-dag Ouderavond Chinareis 19.30 wo 5-09-18 do

Nadere informatie

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al flink

Nadere informatie

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave maand week za 15 zo 16 augustus 34 ma 17 START SCHOOLJAAR 2015-2016 start periode 1 SCHOOLORGANISATIE-DAG - leerlingen vrij di 18 start lessen 1e klas - ontvangst 08.30

Nadere informatie

JAARPLANNING versie ouders d.d. juli 2017

JAARPLANNING versie ouders d.d. juli 2017 introductie - alle klassen JAARPLANNING 2017-2018 versie ouders d.d. juli 2017 ONDERWIJS ORGANISATIE augustus maandag 21 dinsdag 22 woensdag 23 donderdag 24 vrijdag 25 zaterdag 26 zondag 27 maandag 28

Nadere informatie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 31 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie

Nadere informatie

MAART H5-V6 examen Delf H centrale aanmelding centrale aanmelding

MAART H5-V6 examen Delf H centrale aanmelding centrale aanmelding MAART 2017 6 7 8 9 10 11 12 huiswerkvrij afnameperiode rekentoets 2F (M4) en 3F (H5-V6) start 3e VIB-periode klas 1,2,3 9-12 examen Delf H5-V6 (schr.) toetsweek bovenbouw / toets- en Citoweek brugklas

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015 MA 10 ZOMERVAKANTIE DI 11 ZOMERVAKANTIE. WOE 12 ZOMERVAKANTIE DO 13 08.00 School open Ophalen boeken volgens schema

AUGUSTUS 2015 MA 10 ZOMERVAKANTIE DI 11 ZOMERVAKANTIE. WOE 12 ZOMERVAKANTIE DO 13 08.00 School open Ophalen boeken volgens schema 2015-2016 KALENDER ZA 1 ZO 2 MA 3 ZOMERVAKANTIE WEEK 32 DI 4 ZOMERVAKANTIE WOE 5 ZOMERVAKANTIE DO 6 ZOMERVAKANTIE VRIJ 7 ZOMERVAKANTIE ZA 8 ZO 9 AUGUSTUS 2015 MA 10 ZOMERVAKANTIE DI 11 ZOMERVAKANTIE WOE

Nadere informatie

Voorwoord van de rector 2. Leerlingbesprekingen 3. Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3. Toetsweekrooster 3. Wat als een leerling te laat komt?

Voorwoord van de rector 2. Leerlingbesprekingen 3. Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3. Toetsweekrooster 3. Wat als een leerling te laat komt? Oudermailing 2018-2019 nr. 03 november 2018 1 INHOUDSOPGAVE: Voorwoord van de rector 2 Leerlingbesprekingen 3 Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3 Toetsweekrooster 3 Wat als een leerling te laat komt? 3 Wat

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Week 35 Augustus Maandag 27 Vakantie Dinsdag 28 Vakantie Woensdag 29 Vakantie Donderdag 30 08.00 u School open Vrijdag 31 Week 36 Maandag 03 Dinsdag 04 Woensdag 05 13.00 u Donderdag

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 Begeleiding nieuwe docenten/stagiaires - introductieprogramma

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING Introductie alle klassen JAARPLANNING 2018-2019 LEERLINGEN augustus maandag 20 dinsdag 21 woensdag 22 donderdag 23 vrijdag 24 zaterdag 25 zondag 26 maandag 27 dinsdag 28 woensdag 29 donderdag 30 vrijdag

Nadere informatie

Planning rondom CSE. 27 februari 2019

Planning rondom CSE. 27 februari 2019 Planning rondom CSE 27 februari 2019 woensdag 13 t/m vrijdag 22 maart (week 11 en 12) Laatste proefwerkweek voor de eindexamenkandidaten. maandag 1 april t/m vrijdag 5 april (week 14) PROEFEXAMENS maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

JAARPLANNING VMBO AUGUSTUS. Inhaalmomenten maandag 9e uur. WEEK 35 Voorbereiden Londenreis T3 27 aug

JAARPLANNING VMBO AUGUSTUS. Inhaalmomenten maandag 9e uur. WEEK 35 Voorbereiden Londenreis T3 27 aug AUGUSTUS Inhaalmomenten maandag 9e uur WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 activiteitenweek 1 Ma. 30 juli 4 aug 12 aug 20 aug 09.30 Opening schooljaar 10.30-12.00 uur sectievergaderingen 12.30 sectorbrede

Nadere informatie

proefwerkvrij (GEEN huiswerkvrij) H4/V5: keuzeformulier PWS inleveren bij coördinator

proefwerkvrij (GEEN huiswerkvrij) H4/V5: keuzeformulier PWS inleveren bij coördinator jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 04 03 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 15 ma 06-04 2e paasdag: vrije dag thuiskomst skireis

Nadere informatie

JAARROOSTER 2014-2015 week 36 2-9 t/m 5-9 startweek: introductie BC verjaardag 1-9-2014 organisatiedag, leerlingen lesvrij Boeken ophalen klas 3 en

JAARROOSTER 2014-2015 week 36 2-9 t/m 5-9 startweek: introductie BC verjaardag 1-9-2014 organisatiedag, leerlingen lesvrij Boeken ophalen klas 3 en JAARROOSTER 2014-2015 week 36 2-9 t/m 5-9 startweek: introductie BC verjaardag 1-9-2014 organisatiedag, leerlingen lesvrij Boeken ophalen klas 3 en hoger 2-9-2014 introductiedag alle leerjaren, schoolfotograaf

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Jaaragenda PCC Het Lyceum

Jaaragenda PCC Het Lyceum 0 ma 19-08-19 di 20-08-19 wo 21-08-19 do 22-08-19 vr 23-08-19 za 24-08-19 zo 25-08-19 1 ma 26-08-19 eerste schooldag/roostervrij di 27-08-19 roostervrij bijeenkomst chinareis voor ouders wo 28-08-19 -dag

Nadere informatie

JAARROOSTER De Boerhaave

JAARROOSTER De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur wo 13 do 14 vr 15 3 ma 18 di 19 wo 20

Nadere informatie

Jaarplanning Pax junior

Jaarplanning Pax junior AUGUSTUS WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 Activiteitenweek 1 WEEK 35 Ma. 29 juli 5 aug 12 aug 19 aug Opening schooljaar j 26 aug Di. 30 juli 6 aug 13 aug 20 aug Introductie klas 1 + 2 Klas 2 funtroductie

Nadere informatie

AUGUSTUS Ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS Ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

newman college agenda december januari Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 4 21 november 2017

newman college agenda december januari Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 4 21 november 2017 newman college Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 4 21 november 2017 agenda december 21 brugklas: Scapino en basketbaltoernooi oudernieuwsbrief 4 22 deadline inleveren

Nadere informatie

JAARPLANNING voor ouders en leerlingen (versie 4 november 2013)

JAARPLANNING voor ouders en leerlingen (versie 4 november 2013) JAARPLANNING 2013 2014 voor ouders en leerlingen versie 4 (10 maart 2014) themagebied: internationalisering sport&bewegen kunst&cultuur politiek&maatschappij bèta&olympiade aanpassingen geel gearceerd

Nadere informatie

proefwerkvrij (GEEN huiswerkvrij) Edinburgh Experience (3e klas Cambridge FCE-2) 20.00-22.00 vergadering oudervereniging

proefwerkvrij (GEEN huiswerkvrij) Edinburgh Experience (3e klas Cambridge FCE-2) 20.00-22.00 vergadering oudervereniging jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 03 27 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 14 ma 30-03 stage H4 rapporten mee 16.00 deadline

Nadere informatie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar Vanaf 13.00 uur ontvangst leerlingen.

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat,

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat, Aan alle examenkandidaten en hun ouder(s)/verzorger(s) KENMERK : examen\265-xm.ni19 GELDROP, 10 april 2019 ONDERWERP : mededelingen CE en regelingen eindexamen VWO, HAVO en VMBO-t Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

BREAKWEEK 1 MET REIZEN EXAMENKLASSEN

BREAKWEEK 1 MET REIZEN EXAMENKLASSEN augustus 2019 vr 16 aug ma 19 aug START PERIODE 1 13.20 15.00 mentoruur voor alle leerlingen di 20 aug start lessen volgens rooster 1 ste uur mentoruur leerjaar 1 uitreiken devices tijdens 1 ste, 2 de

Nadere informatie

1e en 2e uur examentraining / po (ne) 4 mavo gelders orkest leerjaar 3 mavo, havo en vwo (onder voorbehoud, schema volgt)

1e en 2e uur examentraining / po (ne) 4 mavo gelders orkest leerjaar 3 mavo, havo en vwo (onder voorbehoud, schema volgt) JAARPLANNING 2013 2014 (versie 4: 10 maart 2014) aanpassingen per 10 maart geel gearceerd za 01-03-14 voorjaarsvakantie tot en met zo 9 maart 10 ma 10-03-14 toetsij leerjaar 1, 2 en 3 26 11 stue-oriëntatieweek

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING JAARPLANNING 2018-2019 Dinsdag = vergadermiddag 14.30-17.00 uur. zaterdag 22 ONDERWIJS zondag 23 maandag 24 KERSTVAKANTIE dinsdag 25 KERSTVAKANTIE woensdag 26 KERSTVAKANTIE donderdag 27 KERSTVAKANTIE vrijdag

Nadere informatie

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo Bonnefanten College JAARKALENDER 2015-2016 VHBO, VMBO, havo/vwo gewone lesdag introductie projectweek (reizen, excursies, enz.) jaarafsluiting toetsdag inhaaldag afwezige leerlingen toetsweek 4 optionele

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Maurick College. Havo 5

Maurick College. Havo 5 Maurick College Havo 5 Contact mentor H5 Contact thuis belangrijk; studievoortgang en welzijn zoon/dochter Ouderavonden: - Na periode 1 uitnodiging oudergesprek (indien nodig) - Na periode 2 uitnodiging

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 NOVEMBER 2015 Toetsweek 5: HAVO 5 & VWO 6 Fuif tweede, derde en vierde klassen ma 16 nov t/m vr 20 nov vr 20 nov 19.30-23.00 Aanvragen herkansing SE4 TL4 tot 12.00 uur di

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) VMBO/MAVO (Kruisweg) Deze week starten directie

Nadere informatie

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar 2017-2018 Versie 07 februari 2018, 14.40 uur Legenda: Zwart = voor iedereen Groen = voor MR Rood = voor ZAT Paars = OPUS Donker blauw = Ouderraad Oranje = voor specifieke

Nadere informatie

newman college GALA 2018 agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 9 31 mei 2018

newman college GALA 2018 agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 9 31 mei 2018 GALA 2018 newman college Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 9 31 mei 2018 agenda mei 31 11 juni rekentoets afname 3 oudernieuwsbrief 9 juni 1 excursie Xanten leerlingen

Nadere informatie

JAARPLAN KSH versie december 2009 DECEMBER 2009

JAARPLAN KSH versie december 2009 DECEMBER 2009 DECEMBER di 1 uiterlijk 9.00 uur in: aanvraag tien-minuten-avond; MT 19.30 uur: voorlichtingsavond M3; CD opnames klas 3, rooster volgt wo 2 CD opnames klas 3, rooster volgt do 3 start gesprekken leerlingen-decanen

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

Ontvangst instromers M3+M4 (HFK/GRE) Ontvangst brugklassers (SOB/GRE/HFK) Ontvangst instromers M2 (HFK/GRE) Taken en herexamens in de mediatheek

Ontvangst instromers M3+M4 (HFK/GRE) Ontvangst brugklassers (SOB/GRE/HFK) Ontvangst instromers M2 (HFK/GRE) Taken en herexamens in de mediatheek Jaarkalender 2019-2020 KENNEMER COLLEGE MAVO Week 35 Maandag 26 10.30 u 11.00 u 11.15 u 13.00 u Augustus Ontvangst instromers M3+M4 (HFK/GRE) Ontvangst brugklassers (SOB/GRE/HFK) Ontvangst instromers M2

Nadere informatie

ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM!

ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM! ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM! TOM JANSEN KLAS 4 Tom Jansen Docent wiskunde Leerlingcoördinator klas 3 en 4 Samen: 1 Doel Slagen in 2018 is nog 5 maanden 3 weken en 2 lesdagen Samen Vakdocenten Mentor

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. dag datum 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag

Nadere informatie

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster!

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster! Laatste weken klas 4 Leerlingen Week 12 + 13 PTA week IV Donderdag 24 maart vrijdag 1 april 21 maart Dinsdag 22 maart Gewoon les, maar wel 3 e en 7 e uur: Mondelingen Frans Gewoon les, maar wel 4 e en

Nadere informatie

newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 2 26 oktober 2017 oktober november december

newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 2 26 oktober 2017 oktober november december newman college Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 2 26 oktober 2017 agenda oktober 26 oudernieuwsbrief 2 30 havo 3: kennismaking en techniekweek november 6-10 SET-week

Nadere informatie

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Eindelijk voorjaar!? Agenda Na een prachtige februarimaand met een ijskoude afsluiting (en zelfs een beetje Elfstedenkoorts) en een zeer druk bezochte Open Dag op 14 februari

Nadere informatie

Wat een ieder moet weten over het eindexamen

Wat een ieder moet weten over het eindexamen Wat een ieder moet weten over het eindexamen examen 2011/2012 Schoolexamens De schoolexamens komen als volgt tot stand: zij worden gevormd door het geheel van alle behaalde cijfers van alle examentoetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA 2015-2016 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 11 september 2015 t.b.v. www.picasso-lyceum.nl

JAARPROGRAMMA 2015-2016 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 11 september 2015 t.b.v. www.picasso-lyceum.nl JAARPROGRAMMA 2015-2016 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 11 september 2015 t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 7 september wekelijks geactualiseerd.

Nadere informatie