Belangrijke mededelingen. Maandag 15 oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke mededelingen. Maandag 15 oktober"

Transcriptie

1 Baarr: Bier van de week: Rodenbach Grand Cru Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Ace Nieuwe openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar of sms en naar Gnorgl: Promo van de week: Martini Bianco en Fiero 1 euro Cocktail van de maand: Purple Rain 2,50 euro Elke zondag 23u 24u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen Voor de cursusdiensten van deze week: check toledo,! Vergeet zeker je kringkaart niet bij LBK-activiteiten! Maandag 15 oktober 12u30 13u30 IAAS verkoopt bonnetjes voor het FAO World Food Day-spel. Deze kosten 4 euro en hier is het spel en genoeg eten inbegrepen! 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u30 21u00 Buitenland tweedaagse infoavond Verder studeren in het buitenland : hoe begin je eraan? in de Promotiezaal in de Universiteitshallen. 20u00 Trekking winnaars vat baarr! 20u00 Woudloperstraining In aanloop naar de 24- urenloop en om de spieren weer op gang te krijgen, organiseert Sport een supertoffe training. Afspraak aan de Nayer in sportkledij! 20u30 23u00 Internationale filmavond in MSI100.08, de deuren gaan open om 20u. 21u00 22u45 Danslessen De Latino danslessen gaan van start in het danszaaltje van KHL (aan de fietsenstalling). (Hertogstraat 178, 3001 Heverlee) Trainingsbroeken en witte sportschoenen zijn niet nodig, tenzij misschien voor de steile berg op te fietsen richting KHL. Let op: deze week verwachten we jullie al om 21u voor de betaling. Breng dus zeker cash 35/40 euro en je LBK-lidkaart mee! 21u20 De doopschachten worden om 21u20 verwacht aan de Albatros (Brusselsestraat 15) voor de schachtenverkoop!

2 22u00 Gnorgl is toe en de baarr sluit om 22u30 voor Gangnam Albatros met schachtenverkoop om 22u Woppaaaa Gangnamstylee. Vanavond is het weer zover en bouwt LBK terug een serieus feestje. Deze keer volledig in Gangnamthema met aangepaste shots en cocktail. Kom eerst schachtjes kopen om 22u en drink je daarna helemaal zat op Kinky Korean, Sexy Lady en Horse-Cock-Tail. Drie overheerlijke brouwsels op basis van wodka. Be thereee! Vergeet ook zeker je gloednieuwe kringkaart niet, want anders geen korting aan de inkom! Dinsdag 16 oktober 12u00 13u30 De secretaris verkoopt kringkaarten in de baarr, waarmee je korting krijg op cursussen, TD s, cantussen,... Breng zeker 12 euro cash mee! 12u30 13u30 IAAS verkoopt bonnetjes voor het FAO World Food Day-spel. Deze kosten 4 euro en hier is het spel en genoeg eten inbegrepen! 12u30 13u30 Cultuur zit in de baarr voor de inschrijvingen voor De Slimste Mens op woensdag 7 november (zie verderop in de humus). 14u00 20u00 Buitenland tweedaagse Infomarkt en infosessies in de Universiteitshallen. 18u30 FAO World Food Day-spel in de Baarr voor al wie een bonnetje heeft gekocht! 19u15 20u30 Careerevening in aula Max Weber (Parkstraat), met receptie achteraf. Rik Moons zal het hebben over CV opstellen, jezelf presenteren bij een sollicitatie,... De tweede spreker zal het hebben over de sociale media die we kunnen gebruiken om onszelf te onderscheiden bij de zoektocht naar je droomjob. België Gnorgl Zak af naar de Gnorgl om te volgen of België aan de leiding blijft in groep A. Tijdens het voetbalspel is er Cristal aan 1 euro! 22u00 Schraal aan de paal n 1 De Gnorgl is erg trots op zijn paal, en wil dat samen met jullie vieren. Voor de dames: diegene die het langst in één keer aan de paal kan blijven hangen, wint het aantal seconden in centiliters Martini Fiero! Voor de heren idem, maar zij winnen de seconden in centiliters Bacardi Oakheart! Bij genoeg deelnemers zullen ook de tweede en derde langste tijd een prijs krijgen. Iedere poging kost 50 cent. Speciaal voor vanavond: Martini aan 1 euro en Bacardi Oakheart gratis! 12u30 13u30 Woensdag 17 oktober Cultuur zit in de baarr voor de inschrijvingen voor De Slimste Mens op woensdag 7 november (zie verderop in de humus).

3 20u00 20u00 20u30 22u00 Praatcafé departement Biosystemen Ondertussen zijn er al 9 proffen die de dialoog met studenten willen aangaan. Discussiëren over enkele belangrijke punten, een gratis pint drinken samen met uw favoriete prof, de kloof tussen studenten en professoren zo dicht mogelijk maken. Vanavond kan het allemaal! Check ons event op facebook voor meer info! MO*-debat Groene groei: uitweg naar een duurzame ontwikkeling? in De Valk aud Debat To go or not to go?!: Limits to internationalization in het PDS. 22u00 3e bacfeestje - 'Boss night' Na de serieuze avond van gisteren is het tijd voor het meest Boss event van het jaar. Kom like a Boss -style, dus met dat kostuumsvest, met dat hemd dat uw spieren accentueert, met de haren in een gel naar achter gekamd. Voor de ladies mag er deze avond vuurrode lippenstift gebruikt worden, misschien zelfs eens een hoed à la Waregem koerse. In promo om het Boss te houden: Vodka Red Bull en sigaren! Diegene die met limosine komen krijgen 1 gratis consumptie. Donderdag 18 oktober Vrijdag 19 oktober 12u30 13u30 19u00 22u00 20u00 22u00 Cultuur zit in de baarr voor de inschrijvingen voor De Slimste Mens op woensdag 7 november (zie verderop in de humus). Infosessie International opportunities in de kleine aula van het MTC. Concerto houdt een eerste repetitie met het LBK-tribuunorkest voor de 24-urenloop, in lokaal LAND u00 Woudloperstraining In aanloop naar de 24- urenloop en om de spieren weer op gang te krijgen, organiseert Sport een supertoffe training. Afspraak aan de Nayer in sportkledij! Je kan je rondetijden komen testen na de training, rond 20u50. 10u00 23u00 24u00 24u00 Of je nu de week goed wilt afsluiten in de baarr of de baarr goed wilt afsluiten voor de week: iedereen is welkom vanaf 10u! Zondag 21 oktober Zoals elke zondagavond is het jolig uurtje in de Gnorgl, met pintjes aan 1 euro! Ideaal om je moed in te drinken als je schrik hebt voor al die doopopdrachten! Voorlezen doopopdrachten De doopschachten worden om 24u verwacht aan de kerk van Heverlee, waar de doopopdrachten voorgelezen en verdeeld worden.

4 Om al naar uit te kijken Maandag 22 oktober Bedrijvenrelaties tapt oktober 24 urenloop Donderdag 25 oktober Water & Climate Day in Gent Overwinningsfeestje Maandag 29 oktober Doop en doopcantus Donderdag 8 november Cubaanse avond Maandag 26 november Rum&Bass-party Dinsdag 4 december Candyshop TD Bier van de week: Rodenbach Grand Cru Rodenbach Grand Cru is een roodbruin bier van gemengde gisting en 6% alcohol. Het bestaat voor 2/3 uit oud bier en 1/ 3 uit jong bier. Doordat het zuurder van smaak is dan de normale Rodenbach, is het een degustatiebier, een speciaalbier dat zich richt op echte bierexperts. In 2011 won Rodenbach Grand Cru de gouden medaille op het Stockholm Beer & Whisky Festival in de categorie Beer With Special Tastes. In datzelfde jaar won Rodenbach Grand Cru ook 2 gouden medailles op de World Beer Awards, met name in de categorieën World s Best Dark Ale/World s Best Ale en World s Best Old/Vintage Ale/Oud Bruin Dark Ale. We want YOU in ons logistiek team! Een woordje van Logistiek Wat houdt dat dan in zie ik u denken? Awel, dat is af en toe met de kringkar rijden! Ziet u dit wel zitten? Wel dan, spreek ons aan in de baarr, in de gnorgl of stuur een mailtje naar TeamRaymaekers@gmail.com! Katrijn en Karen Een woordje van de Cursusdienst Deze week proberen we de cursusdienst voor zowel de masters als de bachelors open te houden. Vermits de drukker pas maandag kan zeggen wanneer hij kan leveren, zullen we maandag op toledo, facebook en op de cursusdienstsite posten wanneer de cursusdienst open zal zijn! Hou deze dus allemaal in de gaten als je graag je cursussen wilt ;-)! Beste Masterstudenten, Een woordje van Bedrijvenrelaties Om je van een hele hoop spam te sparen vragen we je om je op Toledo in de juiste mastergroep in te schrijven. Wat is de juiste mastergroep"? 2e mast = als je van plan bent dit jaar af te studeren. 1e mast = als je dit jaar niet afstudeert.

5 Hoe doe je dit? Ga naar MY COMMUNITIES; LBK bedrijvenrelaties, selecteer hierin Groups en schrijf je in bij de juiste groep. Als je dit niet doet, ontvang je niets en kan je dus ook niet inschrijven voor bepaalde activiteiten zoals bv. het megacoole bedrijfsbezoek aan AB InBev. Careerevening Beste Masters (en vooral laatstejaarsstudenten)! Vul je academisch talent aan met de nodige softskills! Wil je eindelijk weten wat een goed CV is en hoe je dit schrijft? Kom alle tips and tricks omtrent solliciteren en een goed CV schrijven te weten op onze eerste careerevening die LBK in samenwerking met VTK en KVIV jongeren organiseert! Deze vindt plaats op dinsdag 16 oktober in aula Max Weber, de eerste spreker start om 19u15. Daarna kunnen jullie genieten van een fris pintje of glas cava op de aansluitende receptie. Waar? In aula Max Weber (Parkstraat 51) Wanneer? Dinsdag 16 oktober 2012 Hoelaat? 19u15 (tweede spreker start vermoedelijk rond 20u45) Hoe? Schrijf je in via onderstaande link (deze staat ook op de lbk site): ue&formkey=deh0zjixbwq1vwk1rjr5bjjvv0l1y1e6mq Hopelijk tot dan! Aan alle muzikanten der LBK-ers! Een woordje van Concerto Zo vroeg in het jaar en toch een woordje van Concerto? Awel ja. Wij gaan er samen met Sport voor zorgen dat LBK losjes derde wordt op de 24u-loop. Hoe gaan we dat doen? Door een uniek LBK- TRIBUUNORKEST op te richten! Speel je een blaasinstrument of slagwerk, en heb je zin om in dit uitzonderlijk orkestje te spelen? Kom dan op donderdag 18 oktober naar lokaal in het LBI want dan houden we een repetitie van 20u-22u. Wat we gaan spelen? Ophitsende stukskes! We zullen ook proberen om het LBK-lied en andere cantusliedjes te hebben, zodat de sfeer ook overgaat naar de supporters. Ambiance verzekerd dus! Op de 24-urenloop zelf gaan we spelen op dinsdag van 22u30-24u en woensdag van 18u-20u. Zeker niet twijfelen dus en kom gewoon meedoen! Daarnaast organiseren we met Concerto, naar jaarlijkse traditie, ook de LBK-kerstviering. Hiervoor hebben we natuurlijk een spetterend kerstkoor nodig en daarom zoeken we jou! Kan je (een beetje) zingen, schrijf je dan zeker in door te mailen naar Datum, locatie en uur van repetitie worden later meegedeeld. LBK: toon je muzikale talenten! Uw concertoteam, Annelies en Sander

6 Met Cultuur naar De Slimste Mens Ben je fan van het programma De slimste mens ter wereld, of wil je Erik Van Looy wel eens in het echt zien, grijp dan nu je kans! Op woensdag 7 november gaat Cultuur op uitstap naar Vilvoorde om een opname bij te wonen van dit geweldige programma. We nemen de trein om 16u29 in Leuven, we zullen terug zijn rond 21u30. Tickets zijn deze week op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag verkrijgbaar in de Baarr. De prijs bedraagt 5, waarmee je treinticket heen en terug al meteen betaald is! Wees er op tijd bij als je meewilt, want de plaatsen zijn beperkt! Preparee vs. Americain Improvisatietheater Preparee begint dit nieuwe jaar naar gewoonte met het alom geprezen openingsoptreden. Op donderdag 18 oktober om precies 20u00 neemt de taskforce van Preparee het op tegen de elite soldaten van Americain. Het strijdtoneel is aula Max Weber. Dit gevecht op leven en dood zal het voortbestaan van de mensheid en aanverwanten bepalen. De gevoelige kijker wordt dan ook met klem gevraagd thuis te blijven. Aan zij die het wel aandurven: besurft onmiddellijk het net naar alwaar u tickets kunt reserveren aan 2/4 euro voor respectievelijk studenten/nietstudenten. Let the game begin! Een woordje van Feest Net zoals elke werkgroep heeft ook werkgroep FEEST graag nog vers LBK-bloed om zijn team te vervolledigen. Wat doet de werkgroep feest eigenlijk vraagt u zich misschien af :). Wel, LBK organiseert elk jaar 6 feestjes, 3 in het eerste semester en 3 in het tweede semester. Verder zijn er ook elk semester minstens 3 cantussen, elk met hun eigen thema. In de eerste plaats worden deze feestjes georganiseerd door jullie feestpreses maar natuurlijk organiseer ik dit allemaal niet alleen, maar samen met mijn feestwerkgroep. Om de 2 weken brainstormen/vergaderen wij samen over concepten en thema s. Deel uit maken van deze werkgroep houdt ook in dat je shiftjes moet draaien op sommige TD s en het is ook onze taak om de zaal klaar te zetten en op te ruimen voor en na elke cantus. Uiteraard is deel uitmaken van een werkgroep ook gewoon een prima kans om nieuwe vrienden te maken. Want bovenal zijn de feestmensjes vooral vrienden die samen leuke dingen organiseren zoals bierbowling, drankspelletjes, Heb je zin om deel uit te maken van onze werkgroep en je in te zetten voor LBK? Laat me iets weten op feest@landbouwkring.be. Lekjes van Helenaaa & FEEST!

7 Achtung LBK'ers, 24 urenloop Volgende week is het zover. Het grootste studentensportevenement van Leuven, de dag waar Sport dit semester naartoe leeft, de 24 urenloop. De gedachte eraan zorgt voor trillingen door het lijf want deze gedachte gaat naar de 3de plaats. Nog nooit was het zo spannend als vorig jaar. Maar met jouw hulp kunnen we het tij keren. De 24 urenloop is er voor iedereen die LBK-bloed door zijn/haar hart heeft stromen. Ook de talrijke eerstejaars kunnen hier proeven wat het is om deel uit te maken van de zalige LBK-sfeer. 1) Ben je een goede loper? Schrijf je dan in voor het loopteam of kom volgende week gewoon eens langs bij de loopstand om een rondje te lopen. Twijfel je over je loperskwaliteiten? Dan ben je altijd welkom op de woudloperstrainingen om eens te testen of gewoon om je conditie te onderhouden. Er wordt een tombola gehouden voor lopers die het rondje onder 1.28 (mannen) en 1.38 (meisjes) kunnen afleggen. Daarnaast krijgen zowel onze snelste loper als de loper met het meeste rondjes ook een beloning. 2) Ben je eerder een supporter in hart en nieren? Dan kan je ook terecht in ons cheerleaderteam. Zij voorzien de supporters van verschillende slogans, dansjes en spandoeken voor onze lopers. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om langs de kant te staan en onze lopers vooruit te schreeuwen. 3) Speel je een draagbaar instrument? Dan kan je je kunsten laten horen in ons nieuw LBK-sfeer-boostendorkest voor de 24urenloop. Dit nieuw initiatief zal de supporters voorzien van (cantus)liederen die sfeer in de LBK-bocht des te meer zal verhogen. Vragen of inschrijvingen kunnen terecht op

8 Beste sportievelingen, Farmerscup Waar? De voorrondes vinden plaats in de pauzeruimte (de Baarr) van LBK (Arenbergpark Heverlee). De finale vindt plaats op een nog te bepalen locatie in het centrum van Leuven. De jaarlijkse Farmerscup staat weer aan de deur. Dit is een zaalvoetbalcompetitie binnen LBK. De plaatsen zijn dit jaar echter beperkt dus snel inschrijven is de boodschap. Trommel je vrienden op en stuur je ploegnaam en leden door naar Vrienden van buiten LBK mogen ook deelnemen maar zorg ervoor dat je ploeg minstens uit 2/3 LBK ers bestaat aangezien het nog steeds een boerencompetitie is. Interfacultaire Rockrally 2013 Wat? Het IFR, vroeger bekend als het IFS (Interfacultair Songfestival), is een rockrally met een lange traditie binnen het Leuvense studentenleven. Hierin worden de verschillende kringen tegen elkaar opgezet in een muzikale competitie, die uitmaakt welke kring de meeste artistieke capaciteiten heeft. Elke kring kan 1 band afvaardigen, die het dan tegen elkaar opnemen in respectievelijk een voorronde en een finale. Dit volledig gratis festival wordt georganiseerd als slotevenement van de Participation Week. De winnaar van de rockrally mag zich terecht de beste band uit het Leuvense studentenmilieu noemen, en wordt beloond met een fantastische prijs. Wie? 1 band/artiest per kring mag deelnemen, waarvan minstens 1/3 e leden lid zijn van de kring, waarbij er steeds naar boven wordt afgerond. Dus 3 => 1, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 2, 7 => 3, enz. Elke band dient minstens één eigen nummer te brengen. Bands die al is hebben deelgenomen mogen opnieuw deelnemen, zij het wel met volledig nieuw materiaal. Hoe schrijf je je in voor IFR 2013? Mail als de bliksem naar jullie cultuurverantwoordelijke, vermeld bandnaam en bandleden (+ kring) en verder informatie zal volgen. Het IFR-team van LBK, te bereiken op ifr@landbouwkring.be Wanneer? De voorrondes zullen doorgaan op 27 en 29 november De finale vindt plaats op 21 maart 2013.

9 Bierpotten Jawel, ge leest het goed! Die goeie oude bierpotten kunnen opnieuw besteld worden! Dit fantastische kleinood heeft het recht om voor te kruipen bij een gratis vat, wordt voor u gevuld met een halve liter bier voor slechts 1,50 en is ook gewoon een leuk gepersonaliseerd hebbeding om in de gnorglrekken te hebben staan. Wilt ge eigenaar worden van zo'n nieuwe bierpot? Gewoon mailen naar gnorgl@landbouwkring.be met vermelding van de naam die ge op uwe pot wilt hebben staan, en wij zorgen voor de rest. Afhankelijk van de vraag zal de prijs ongeveer 15 euro zijn. International Week Droom jij ervan om naar het buitenland te vertrekken, maar als puntje bij paaltje komt, doe je het niet? Ben jij net het avontuurlijke type dat niet kan kiezen tussen al de mogelijkheden? Ben je ervan overtuigd dat buitenlandervaringen absoluut niets voor jou zijn? Je bent niet alleen! Speciaal voor jullie hebben de faculteiten van de groep Wetenschap en Technologie in nauwe samenwerking met de studentenkringen een heel programma uitgewerkt: jullie krijgen de kans om op de buitenland tweedaagse praktische vragen te stellen, contact te leggen met studentendelegaties uit het buitenland, te discussiëren met prominenten over de voor- en nadelen van internationalisering, een antwoord te krijgen op al de vragen waar je mee rondloopt tijdens de facultaire infosessies (FBIW - FIrW - FW) en tenslotte kan je al een voorsmaakje opdoen op de grote internationale fuif in Alma 2. Programma: Maandag 15 oktober 2012, 19u30-21u00: Buitenland tweedaagse Verder studeren in het buitenland: hoe begin je eraan? Hoe pak je het aan om ná je studies aan de KU Leuven op eigen houtje in het buitenland verder te studeren? Een infoavond met informatie over kinderbijslag, het samenstellen van een toelatingsdossier en over mogelijkheden om een beurs aan te vragen. Daarnaast komen er praktische richtlijnen aan bod over hoe je je avontuur kan voorbereiden! Waar? Promotiezaal, Universiteitshal, Naamsestraat 22, Leuven Maandag 15 oktober 2012, 20u30-23u30: Internationale filmavond De keuze van de film blijft voorlopig nog geheim, maar mis hem zeker niet! De deuren gaan open om 20u! Waar? MSI100.08, Eramusplein 2

10 Dinsdag 16 oktober 2012, 14u00-20u00: Buitenland tweedaagse Infosessies & infomarkt Alles over het buitenland voor als je op studie- of stageuitwisseling wil tijdens je studies of voor als je ná je studies wil vertrekken voor bijkomende studies, stage, onderzoek of (vrijwilligers)werk. Infosessies met diverse onderwijsexperts en ambassades alsook concrete tips van studenten met buitenlandse ervaringen. Een greep uit het aanbod: Verenigde Staten, Canada, Spanje, Italië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, alsook sessies over de VLIR- UOS reisbeurzen, vrijwilligerswerk in het buitenland, financiering voor projectstages bij bedrijven, info over taallessen en testen, en een workshop over het schrijven van een persoonlijk essay. Een uitgebreide infomarkt met stands van landen en organisaties die je willen helpen in het verwezenlijken van je buitenlands avontuur. Tensotte kom je in de Faculty Corner te weten welke mogelijkheden diverse faculteiten van de KU Leuven aanbieden. Naar aanleiding van het KU Leuven-Duitslandjaar van 2012 wordt ons buurland Duitsland speciaal in de picture gezet. Waar? Universiteitshal & promotiezaal, Naamsestraat 22, Leuven Woensdag 17 oktober, 20u30-22u00: Het debat: TO GO OR NOT TO GO?! Limits to internationalisation De Moor, Saïd El Khadraoui (Europees parlementslid), Ingénieurs sans Frontières, Katrijn Van Bouwel Waar? PDS - de Bériotstraat 24 Donderdag 18 oktober vanaf 19u00: Facultaire infosessie TO GO OR NOT TO GO?! International opportunities 19u00: Op Erasmus tijdens de derde bachelorfase? Tijdens deze presentatie geven de facultaire verantwoordelijken je alle nodige informatie over de administratie en mogelijke bestemmingen om een Erasmuservaring tijdens de bachelor mogelijk te maken. Aansluitend maken de studenten van LBK Internationaal, die zelf op Erasmus geweest zijn, je met praktische info en tips warm voor dit avontuur! 20u00: Naar het buitenland tijdens de masteropleiding? Ben je nog niet op Erasmus geweest tijdens je bacheloropleiding of heb je de smaak van het buitenland helemaal te pakken? Kom dan zeker naar deze infosessie waar je alles te weten komt over de buitenlandse mogelijkheden in de master: Erasmus, Erasmus Mundus, afstudeerrichtingen Production Forestry (Chili) en Aquacultuur (Zuid-Afrika), summer course in Kenia, Waar? MTC (kleine aula) Hogeschoolplein Ontdek de voor- en nadelen van studeren in het buitenland tijdens het grote debat met ondermeer vice rector Karen Maex, vice rector

11 Maandag 15 oktober 19u30-21u 20u30-21u30 Buitenland tweedaagse IO (zie website KU Leuven) Internationale filmavond Deuren open om 20u Universiteitshallen Naamsestraat 22 MSI100.08, Erasmusplein 2 Check ook zeker het facebookevent van to go or not to go?! Bedenk een originele slogan waarom je wel of niet naar het buitenland zou gaan en win vliegtuigtickets voor 2 personen naar Berlijn of Stockholm! Dinsdag 16 oktober 14u-20u Buitenland tweedaagse IO (zie website KU Leuven) Universiteitshallen Naamsestraat 22 18u30 FAO World Food Day De Baarr, LBK K. Mercierlaan 95 Woensdag 17 oktober u To go or not to go? - Limits to internationalisation Debat PDS De Bériotstraat 24 Een woordje van IAAS Tijdens de International Week werkt IAAS mee aan twee activiteiten. FAO - 'World Food Day' (dinsdag 16 oktober) Donderdag 18 oktober 19-22u "To go or not to go! International Opportunities" Infosessie FBIW FirW FW Infofair: To go or not to go! International Opportunities Fuif Alma 2 MTC Hogeschoolplein Museumzaal, Universiteitshallen Show your skills in food trading on a global level! Op dinsdag 16/10 om 18h30 start ons groot wereldhandelspel waarin je eten op de markt kan kopen of kan importeren uit andere landen, maar opgelet: de vliegtuigtickets zijn niet goedkoop!! Er is ruimte voor landencoöperaties en/of kolonisatie. De WTO en Blauwhelmen kijken toe op alle traffic. Eventueel kan er zelfs gespeculeerd worden op de beurs.

12 Klinkt dit allemaal wat ingewikkeld? Dat is het niet: er zijn minder dan 10 regels die je moet onthouden! En er is geen enkele voorkennis vereist. Inschrijven kan 's middags in de baarr, maar opgelet want er zijn maar 30 plaatsen. P.S.: Er is garantie dat iedereen, Arm of Rijk, op het einde van van de avond genoeg gegeten heeft. MO*-debat Groene groei (woensdag 17 oktober) Op 17 oktober 2012 om 20h nodigen de KU Leuven, CATAPA en u uit in Zeger van Hee, aud , De Valk voor een MO*- debat over Groene groei, uitweg naar een duurzame ontwikkeling? Alma De Walsche (MO*) modereert een pittig debat tussen bedrijfswereld, middenveld, wetenschap en politiek die elk hun visie laten schijnen op 'groene groei". Gaat ecologische duurzaamheid steeds samen met economische groei? Moet het Noorden het Zuiden financieel ondersteunen om een groene(re) economie te worden? Moet de overheid de leiding nemen in het stimuleren van groene groei op basis van technologische innovatie? In het panel zetelen: - Kristof Debrabandere (Sustainability manager van Tessenderlo Group) - Jean-Pierre De Leener (expert ecologie, economie en duurzame ontwikkeling van ) - Mohamed Ridouani (Schepen van Personeelszaken, Onderwijs, Leefmilieu en Diversiteit Stad Leuven) - Anneleen Kenis (Doctoral Researcher KU Leuven, auteur De mythe van de groene economie ) "Groene Groei" komt vaak in de media als een heilzaam toekomstperspectief, maar welke zijn de valkuilen? Kom luisteren en laat je mening horen! Met medewerking van Greenpeace, LBK, IAAS en Ekonomika. P.S.: IAAS zal er een standje hebben met de verschillende 'Buitenlandmogelijkheden' die het biedt. Faculty Stars K.U.Leuven is actief op zoek naar artistiek talent en geeft het groeikansen. De vele studenten die creatief bezig zijn met kunst verdienen immers een podium. Studeer je aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen en ben je creatief bezig met fotografie, schilderkunst, poëzie, mode, animatie, muziek, stand-up, dans, design, performance of een andere kunstvorm? Dan is dit je kans om voor onze faculteit te schitteren, solo of in groep. Wij zullen de Faculty STAR van de Faculteit Bioingenieurswetenschappen koesteren als huiskunstenaar op diverse gelegenheden. Met een groots slotevenement op 16 mei. Je staat ook niet alleen met je talent: elke Faculty STAR krijgt

13 professionele begeleiding van een meter of peter uit de Leuvense cultuursector. Wil jij dit academiejaar het artistieke gezicht worden van onze faculteit? Alle details rond deelname kan je nalezen op Sagio.be Een woordje van de Secretaris Je bent aan het einde van deze (extreem lange) Humus geraakt, proficiat! Dat betekent dat je waarschijnlijk wel heel wat interesse hebt in de gang van LBK-zaken en er dus ook wel wat van af weet. En net daarom hebben ik en de Floreatredactie jou nodig! Want wij zoeken, zoals altijd, interessante weetjes over jouw mede-boerekotters. En elke LBKer weet wat wij daarmee bedoelen: echte vettige/prettige roddels, foto s en ander Floreat-materiaal! Of misschien heb je gewoon een boeiend verhaal te vertellen, of kan je heel goed tekenen en wil je jouw cartoons delen met heel LBK? Voor dit alles is er maar één ( )adres: floreat@landbouwkring.be! Hou je het liever (zo) anoniem (mogelijk)? Dan mag je altijd naar secretaris@landbouwkring.be mailen. Wij beloven absoluut discreet om te gaan met deze informatie! Totdat de volgende Floreat uitkomt natuurlijk, dan weet iedereen het. We kijken uit naar jouw bijdrage! Michiel en de Floreatredactie LBK dankt

14

15

16 Oktober Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Gangnam TD Danslessen beginnen IAAS: World Food Day Careerevening Schraal aan de Paal IAAS: debat groene groei Praatcafé departement Biosystemen 3 e bacfeestje: Boss night Voorlezen doopopdrachten BR tapt 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Doop Doopcantus Praatcafé departement M²S Halloweennight Bedrijfspresentatie AB Inbev Beerpongtornooi Geen les! Geen les! Oude zakkenavond Baarr: beer tasting Feest tapt Bedrijfspresentatie Waterleau Cultuur: De Slimste Mens Shotjesavond Cubaanse avond International night Gratis infoblad v.u. Michiel Van Pee voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

WINAGENDA. Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica.

WINAGENDA. Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Dinsdag oktober Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Dinsdag 0 oktober

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN Inhoud Advertenties 1 De Humus en De Floreat, LBK s populaire kringblaadjes, vormen een ideaal medium om uw bedrijfsadvertentie of logo te

Nadere informatie

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is!

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is! Week 4: 17/10 23/10 Soep van de week: Groentesoep Bier van de week: Palm Royale Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Cola Zero staat sinds kort op het menu van de Baarr! LBK-wear

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

WINAGENDA. 24-urenloop. Johannes de Doper-bar. Dinsdag 23 oktober. Woensdag 24 oktober. Verkoopbar

WINAGENDA. 24-urenloop. Johannes de Doper-bar. Dinsdag 23 oktober. Woensdag 24 oktober. Verkoopbar WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Verkoopbar 10-10- 2012 Maandag 15 oktober Dinsdag 16 oktober Woensdag 17 oktober Muurklimmen

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure NIEUW IN LEUVEN? ACADEMIEJAAR 2018-2019 PEDAGOGISCHE KRING Informatiebrochure Beste nieuwe studenten! In naam van de Pedagogische Kring heten wij jullie hartelijk welkom op de KU Leuven! Als nieuwe student

Nadere informatie

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen Academiejaar 2018-2019 Wie zijn wij? De monitoren Politika Fee De Metsenaere Yasmine Sidhoumi Medewerkers studentenkring Wat staat je vandaag te wachten? (1)

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Maandag 29 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Gnorgl: Bier van de week: Restjes aan 1 euro Soep van de week: Tandoori Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Infosessie VTK

Infosessie VTK Infosessie VTK 04-11-2015 Inhoud Structuur Onze interne postverdeling Algemeen praesidiumwerk Kiesploeg Werkgroepen Jaarwerkingen Departementswerkingen Groep 5 = Praeses, Vice-Praeses, Secretaris, Beheerder

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden Baarr Bier van de week: Augustijn 1.50 Soep van de week: Kip- Tandoori 0.70 Broodje van de week: Witte Pens 3.20 (Witte pens, mosterdmayo, sla, uitjes, tomaat, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje Humus 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BR Launch 1 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Belangrijke mededelingen EBEC Leuven Case Study: De European BEST Engineering Competition (EBEC) is de

Nadere informatie

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming Humus 4 Maandag Woensdag Donderdag 3de plaats cantus DoopTD Screaming cattle @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 4e week vinden

Nadere informatie

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Infodag: zaterdag 25 maart 2017 Informatie voor alle opleidingen Psychologie Master of Psychology: Theory and Research Pedagogische schappen Master in

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN

Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN aan de faculteit sociale wetenschappen Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be xfglezing de crem Hij

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Te laat (verwittigd): Pieter, Sofie, Thomas O, Klaas Te laat: Basile, Senne, Joris Afwezig (verwittigd): Afwezig niet verwittigd: GSM: 1)Datum volgende PV

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Welkom. op de faculteit sociale wetenschappen. Beste kersverse student sociale wetenschappen!

Welkom. op de faculteit sociale wetenschappen. Beste kersverse student sociale wetenschappen! Welkom op de faculteit sociale wetenschappen Beste kersverse student sociale wetenschappen! In je handen houd je op het moment het heilige boek om je studententijd goed te kunnen beginnen, proficiat! Wat

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen Infodag: zaterdag april 07 Economische wetenschappen Toegepaste economische wetenschappen (TEW) TEW handelsingenieur TEW handelsingenieur in de beleidsinformatica

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Kapittel Watou Blond en Prior ( 1.50) Soep van de week: Pompoen suprème ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Nemo (Gerookte zalm, bieslook,

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

zaterdag 14 maart 2015 Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Psychologie Pedagogische wetenschappen Master in de educatieve studies

zaterdag 14 maart 2015 Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Psychologie Pedagogische wetenschappen Master in de educatieve studies zaterdag 14 maart 2015 Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Psychologie Pedagogische wetenschappen Master in de educatieve studies Informatie voor alle opleidingen Zaterdag 14 maart 2015

Nadere informatie

Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen

Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen Faculteit Bewegings- en Revalidatieschappen Infodag: zaterdag 8 maart 07 Informatie voor alle opleidingen Revalidatieschappen en kinesitherapie Lichamelijke opvoeding en bewegingsschappen Informatie voor

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Faculteit Sociale Wetenschappen

Faculteit Sociale Wetenschappen Faculteit Sociale Wetenschappen Infodag: zaterdag 25 maart 2017 Informatie voor alle opleidingen Communicatieschappen Politieke schappen Sociologie Masteropleidingen: sociale en culturele antropologie

Nadere informatie

ONDERWIJS JOUW VERTEGENWOORDIGING AAN DE EDUCATION DEDICATION Maar vooral waarom?

ONDERWIJS JOUW VERTEGENWOORDIGING AAN DE EDUCATION DEDICATION Maar vooral waarom? ONDERWIJS JOUW VERTEGENWOORDIGING AAN DE FEB@LEUVEN WIE ZIJN ZE? Maak kennis met Comité Onderwijs. WAT DOEN ZE? PAL, Future Self, POC,... Lees er hier meer over! EDUCATION DEDICATION Maar vooral waarom?

Nadere informatie

Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland Studeren in het buitenland Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen Ontdek jezelf. Begin bij de wereld. Geef je diploma een extra ster door een studieperiode in het buitenland! Ontdek jezelf. Begin

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Onderwijs Infobrochure

Onderwijs Infobrochure Onderwijs Infobrochure Inhoud Wie zijn we? 4 Wat doen we? 6 Wat kan jij doen? 7 Wat houdt de faculteit bezig? 8 Wat houdt de universiteit bezig? 9 3 5 PERSONEN VAN ONDERWIJS, MAAR OOK VAN BOVEN Arno: Na

Nadere informatie

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten.

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten. 24 februari 2011 Job- en stage-event Hogeschooll Gentt Departtementt Toegepastte Ingeniieurswettenschappen Woord vooraf Geachte heer, Geachte mevrouw, Met trots stellen wij van de studentenvereniging Hermes

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 10 Mei 2010 Beste Winezen, Woordje van de Preses Naast de grote f*ck you wij geven onze frak en hamer niet af cantus, is er deze week ook het grote f*ck you ik heb compleet geen inspiratiepreseswoordje!

Nadere informatie

INFODAG: ZATERDAG 24 MAART 2018 LEUVEN

INFODAG: ZATERDAG 24 MAART 2018 LEUVEN INFODAG: ZATERDAG MAART 08 LEUVEN FACULTEIT THEOLOGIE EN RELIGIEWETENSCHAPPEN THEOLOGIE EN RELIGIEWETENSCHAPPEN (verkort) bachelor- en masterprogramma en certificaat voor het godsdienstonderwijs SCHAKELPROGRAMMA

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

PROGRAMMA KRINGSYMPOSIUM Woensdag 12 oktober LOKO s-meiersstraat te Leuven tel

PROGRAMMA KRINGSYMPOSIUM Woensdag 12 oktober LOKO s-meiersstraat te Leuven tel PROGRAMMA KRINGSYMPOSIUM Woensdag 12 oktober 2011 LOKO s-meiersstraat 5 3000 te Leuven tel loko@loko.be www.loko.be KRINGENSYMPOSIUM Op 13 oktober 2010 vond het eerste LOKO Kringsymposium plaats. Met het

Nadere informatie

Infoboekje voor en door studenten aan de Faculteit sociale wetenschappen

Infoboekje voor en door studenten aan de Faculteit sociale wetenschappen PS Infoboekje voor en door studenten aan de Faculteit sociale wetenschappen Politika presents 3 maart 2015 Het terrorismedebat Deuren om 19u, debat om 20u Aula Max Weber, Faculteit Sociale Wetenschappen

Nadere informatie

American Hip Hop party

American Hip Hop party American Hip Hop party Media plan Emma Hoefsmit Event management 10-02-2017 Social media Inhoud Ons evenement... 2 Promotie via Social media... 3 Promotie via Facebook... 4 Promotieteksten:... 5 1e promo

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012 WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. En drink het leeeeeeeeeg @Zware Bierenbar 2012 Maandag 3 december Bezoek schouwburg Woensdag

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

INFODAG: ZATERDAG 17 MAART 2018 LEUVEN

INFODAG: ZATERDAG 17 MAART 2018 LEUVEN INFODAG: ZATERDAG 7 MAART 08 LEUVEN FACULTEIT BEWEGINGS- EN REVALIDATIEWETENSCHAPPEN INFORMATIE VOOR ALLE OPLEIDINGEN REVALIDATIEWETENSCHAPPEN EN KINESITHERAPIE LICHAMELIJKE OPVOEDING EN BEWEGINGSWETENSCHAPPEN

Nadere informatie

Erasmusbestemming: BOLOGNA... Academiejaar: 2014-2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het

Erasmusbestemming: BOLOGNA... Academiejaar: 2014-2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het Erasmusbestemming: BOLOGNA... Academiejaar: 2014-2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De rechtenfaculteit ligt in via Zamboni, in

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad om deze mensen te mogen ontmoeten. Zoals ik al zei, ga ik hen nooit vergeten.

Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad om deze mensen te mogen ontmoeten. Zoals ik al zei, ga ik hen nooit vergeten. Mijn Erasmus Een verslag over mijn Erasmus-avontuur - want ja, de term avontuur is hier wel op zijn plaats is niet eenvoudig te schrijven, want hoe druk je uit in woorden, wat zo een prominente plek in

Nadere informatie

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Week 2: 3/10 9/10 Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum!

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)?

Erasmusbestemming: Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Erasmusbestemming: Pau Academiejaar: 2018-2019 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De universiteit ligt niet in het centrum van de stad.

Nadere informatie

Partnerdossier. Career Event Insurance, Actuarial

Partnerdossier. Career Event Insurance, Actuarial Partnerdossier Career Event Insurance, Actuarial & Financial Engineering 11 maart 2015 Voorwoord van de faculteit Als professoren van de onderzoeksgroep Insurance en docenten van de opleidingen Master

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Dienst Studieadvies. PROJECT GO INTERNATIONAL 26 oktober Infosessie: Financiering van een buitenlandse stage

Dienst Studieadvies. PROJECT GO INTERNATIONAL 26 oktober Infosessie: Financiering van een buitenlandse stage Dienst Studieadvies PROJECT GO INTERNATIONAL 26 oktober 2016 Infosessie: Financiering van een buitenlandse stage Inhoud van deze sessie De troeven van een buitenlandse stage De uitdagingen van een buitenlandse

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Palm Hop Select Soep van de week: Tomaat Groenten Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Infosessie stage communicatiewetenschappen. Stagecoördinator Eva Koppen

Infosessie stage communicatiewetenschappen. Stagecoördinator Eva Koppen Infosessie stage communicatiewetenschappen Stagecoördinator Eva Koppen stagescomwet@soc.kuleuven.be eva.koppen@soc.kuleuven.be Zoektocht naar een stage: de stagedatabank 2 Stagevacatures 3 Zoektocht naar

Nadere informatie

INFODAG: ZATERDAG 21 APRIL 2018 LEUVEN

INFODAG: ZATERDAG 21 APRIL 2018 LEUVEN INFODAG: ZATERDAG 21 APRIL 2018 LEUVEN FACULTEIT SOCIALE WETENSCHAPPEN INFORMATIE VOOR ALLE OPLEIDINGEN COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN POLITIEKE WETENSCHAPPEN SOCIOLOGIE 1 Informatie voor alle opleidingen RONDLEIDINGEN

Nadere informatie

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Tripel Kanunnik Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

zaterdag 28 maart 2015

zaterdag 28 maart 2015 zaterdag 28 maart 2015 Faculteit Sociale Wetenschappen Communicatiewetenschappen Politieke wetenschappen Sociologie Masteropleidingen: sociale en culturele antropologie, vergelijkende en internationale

Nadere informatie

SPORT- EN CULTUURMANAGEMENT

SPORT- EN CULTUURMANAGEMENT SPORT- EN CULTUURMANAGEMENT Bachelor in het Bedrijfsmanagement UNIEK OPLEIDINGSCONCEPT 2013-2014 Turnhout Onze troeven Uniek opleidingsconcept Je krijgt de tijd om na te gaan welke richting je uit wil.

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST Humus 9 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST party @G Proffentap @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 8 Hallo iedereen! De openingsuren

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Your Future Awaits You

Your Future Awaits You Your Future Awaits You Going Abroad for Study 26 oktober 2017, Leuven Wie is wie aan de Faculteit Geneeskunde Prof. dr. Paul Herijgers Decaan Prof. dr. Chris Verslype Vicedecaan Internationalisering Prof.

Nadere informatie

Schakelwerking Welkomst Emiel V.U. PEDAGOGISCHE KRING JAARGANG 2015-2016 SEPTEMBER 100EX

Schakelwerking Welkomst Emiel V.U. PEDAGOGISCHE KRING JAARGANG 2015-2016 SEPTEMBER 100EX Schakelwerking Welkomst Emiel V.U. PEDAGOGISCHE KRING JAARGANG 2015-2016 SEPTEMBER 100EX Inhoud Wie zijn we En vooral Wat doen we? De Pedagogische Kring Activiteitenkalender Leuven voor dummies Handige

Nadere informatie

Praeses-en Vice. Lijdt/Leidt de cantussen

Praeses-en Vice. Lijdt/Leidt de cantussen Praeses-en Vice Hoofd van de vereniging Minstens één jaar praesidium Worden intern verkozen (30/03) De 2 grootste meneren van Gent Lijdt/Leidt de cantussen Penning (2) Verantwoordelijk voor de financiën

Nadere informatie

Woordje van de preses - LBKaboutertjes

Woordje van de preses - LBKaboutertjes Baarr Bier van de week: Grand cru 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Gerookte zalm 3,80 gerookte zalm met bieslook vinaigrette Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie