SPORT VLAANDEREN GENT RETRIBUTIEREGLEMENT TOPGYMNASTIEKHALLEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPORT VLAANDEREN GENT RETRIBUTIEREGLEMENT TOPGYMNASTIEKHALLEN"

Transcriptie

1 SPORT VLAANDEREN GENT RETRIBUTIEREGLEMENT TOPGYMNASTIEKHALLEN TARIEVEN: 1. Gebruik door derden (binnenland): 3,60 /zone/uur 2. Gebruik door derden (buitenland): zonder return: 27,60 /zone/uur met maximale return (facturatie via de Gymnastiekfederatie Vlaanderen): 3,60 /zone/uur 3. Gebruik door de partners: Sport Vlaanderen eigen organisaties: 100% korting Gymfederatie Vlaanderen: 30% korting Provincie Oost-Vlaanderen: 20% korting Stad Gent: 20% korting 4. Topsport&Studie: Door Sport Vlaanderen erkende elitesporters & beloften: 100% korting Niet door Sport Vlaanderen erkende elitesporters & beloften, voorgedragen door de Gymfederatie Vlaanderen: 287,00 (jaarabonnement: gebruik TGH (Top Gymnastiekhal met artistieke, acrobatische en tumbling zones), sauna & fitness) BESCHIKKEN VAN DE UREN De Partners: Gymfederatie Vlaanderen: Topsport&studie Voorstel in te dienen voor 1 mei voorafgaande het seizoen waarin de aanvraag valt. Provincie Oost-Vlaanderen: Voorstel indienen voor 1 mei voorafgaande het seizoen waarin de aanvraag valt. Stad Gent: Voorstel indienen voor 1 mei voorafgaande het seizoen waarin de aanvraag valt. Sport Vlaanderen:

2 VTS-cursussen vanaf het niveau trainer-b Sport Vlaanderen sportkampen Topsport&studie: Tijdens topsport&studie-uren worden uitsluitend clubs toegelaten na goedkeuring van de Gymnastiekfederatie (o.m. basisclubs, BTB s): Schoolweken: Maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag: TGH: van 7.30 tot u TTRH: van 7.30 tot u (Top Trampoline- Ritmiekhal met trampoline, acrobatische, ritmiek- en balletzones) Woensdag: TGH: van tot u TTRH: tot u Zaterdag: TGH: nihil Zondag: TGH: tot Verlofperiode en wettelijke feestdagen: Maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag: TGH: van 9.00 tot u TTRH: van 9.00 tot u Woensdag: TGH: van 9.00 tot u TTRH: van 9.00 tot u Zaterdag: TGH: nihil Zondag: TGH: van tot u De sluitingsdagen voor Topsport&studie worden tijdig medegedeeld. Clubs: Schoolweken: Maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag: TGH: van tot u TTRH: van tot u Woensdag: TGH: van tot u TTRH: van tot u Zaterdag: TGH: van tot u TTRH: van tot u Zondag: TGH: van tot u TTRH: van tot u Verlofperiode: Weekdagen:

3 TGH: van tot u en van tot u TTRH: van tot u Zaterdag en zondag: TGH: nihil De Topgymnastiekhal is niet beschikbaar voor clubs op wettelijke feestdagen, extra sluitingsdagen worden tijdig medegedeeld. FUNCTIE VAN DE TOPGYMNASTIEKHAL De realisatie van de Topgymnastiekhal heeft tot doel het niveau van de topsport in Vlaanderen te ondersteunen en te verhogen. 1. De aard van de trainingen moeten steeds tot doel hebben om het niveau te verhogen: wedstrijdtrainingen. Voorbereiding op demo s en eigenlijke wedstrijden zijn ten strengste verboden. 2. Publiek en pers zijn verboden in de zaal tenzij voorafgaande toestemming van het Sport Vlaanderen. (Tijdens topsport&studie-uren of organisaties van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen is er eveneens toestemming van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen vereist). 3. De gymnastiekclub dient minimum over 1 trainer met het VTS-diploma Trainer B per zone te beschikken (of deelnemend aan dergelijke opleiding). Deze persoon is tevens verantwoordelijk voor de goede orde en het naleven van de voorschriften en reglementen EN blijft ter plaatse tot na de activiteit. (Tenzij toestemming van de centrumverantwoordelijke geadviseerd door de coördinator Topgymnastiekhal en de coördinator van desbetreffende discipline kan hier een uitzondering op gemaakt worden. Dit om opbouwende clubs de mogelijkheid te geven zich ten volle te ontplooien. De vervangende trainer zal tevens als verantwoordelijke fungeren tijdens de trainingen.) 4. 80% van de deelnemende gymnasten dienen over het wedstrijdniveau A te beschikken. De overige gymnasten dienen aan wedstrijden van het niveau B deel te nemen. (Tenzij toestemming van de centrumverantwoordelijke geadviseerd door de coördinator Topgymnastiekhal en de coördinator van desbetreffende discipline kan hier een uitzondering op gemaakt worden. Dit om opbouwende clubs de mogelijkheid te geven zich ten volle te ontplooien.) 5. Sport Vlaanderen behoudt zich het recht om niet alle zones 100% te bezetten om een optimale trainingssfeer te garanderen. 6. Er mogen geen sporten worden beoefend andere dan gymnastiek, uitgezonderd erkende topsporters.

4 DE GEBRUIKSOVEREENKOMST 1. Permanente aanvragen moeten schriftelijk ingediend worden voor 1 mei voorafgaande aan het desbetreffende seizoen. 2. Voor elk gebruik zal een gebruiksovereenkomst worden afgesloten. Deze overeenkomst waarborgt de terreinreservatie. Sport Vlaanderen Gent en de gymfederatie behouden zich het recht om eigen organisaties het voorrecht te geven tot 48 uur voor de aanvang van het gebruik. Sport Vlaanderen behoudt zich eveneens het recht om de gebruikstarieven jaarlijks, per 1 september, aan te passen. 3. De vastgestelde tarieven omvatten het gebruik van de Topgymnastiekhal, kleedkamers en stortbaden. 4. De gebruiksvergoedingen dienen betaald conform aan de Algemene Voorwaarden Gebruiksovereenkomsten (worden steeds vermeld op de achterzijde van het eerste blad van de gebruiksovereenkomst). 5. Bij vrijwillig verzaken van de toegestane gebruiksuren wordt naargelang het totaalbedrag van de overeenkomst een andere annulatie regeling toegepast. Artikel 11 van de Algemene Voorwaarden Gebruiksovereenkomsten. 6. Verkregen gebruikstoestemming mag niet op eigen initiatief aan derden worden overgedragen. 7. De ingedeelde zones kunnen gebruikt worden per 30 minuten. Indien er geen specifieke volgorde wordt gevraagd of er niet kan worden voldaan aan de vraag zal de Olympische volgorde in acht genomen worden. 8. Aanwezige clubs kunnen steeds ter goeder trouw wisselen van zones. Gereserveerde zones kunnen eveneens geruild worden met ongebruikte zones. Er kan op geen enkel moment of voor geen enkele reden gebruik gemaakt worden van meer zones dan overeengekomen in de gebruiksovereenkomst. Bij dispuut is het bezettingsschema van doorslaggevende aard. Dit kan echter steeds herroepen worden door de aanwezige verantwoordelijke van Sport Vlaanderen Gent. DE ACCOMMODATIE 1. Het ter beschikking gestelde gymnastiekmateriaal dient gebruikt te worden volgens de normale bestemming. 2. De kleedkamers en stortbaden worden in goede staat en zonder beschadiging achtergelaten maximaal een half uur na het einde van de training. De clubs gebruiken kleedkamer 17 voor de dames en kleedkamer 24 voor de heren. De Gymnastiekfederatie Vlaanderen gebruikt kleedkamer 12 voor de dames en kleedkamer 13 voor de heren. Tenzij de aanwezige verantwoordelijke van Sport Vlaanderen anders beslist om praktische redenen. 3. In de Topgymnastiekhal is het verboden:

5 Te roken, te eten of te drinken. Alleen water en verantwoorde sportdranken mogen geconsumeerd worden in de voorziene ruimte van de Topgymnastiekhal (het lage gedeelte met onbedekte vloer). Enige exploitatie van handelspraktijken uit te oefenen. De sportaccommodaties te huren, om er, tegen betaling, privé lessen te geven of te volgen. Papier of afval weg te werpen op andere plaatsen dan de voorziene afvalbakken. Het meebrengen van waardevolle voorwerpen, deze kunnen opgeborgen worden in de voorziene locker kastjes (aan de receptie). Zich te begeven op plaatsen niet toegankelijk voor derden. De powerruimte in de topgymnastiekhal is alleen toegankelijk voor de Gymnastiekfederatie Vlaanderen en Sport Vlaanderen. Het gebruik van voorwerpen niet eigen aan de gymnastiek in functie van wedstrijdtrainingen. (Stoelen, tafels, staven, ) 4. Het gebruik van de Topgymnastiekhal en haar gymnastiektoestellen is aan volgende bijkomende regels onderhouden: Kledij: Geen enkele buitenkledij is toegelaten in de TGH: maillot, korte gymnastiekshort, T-shirt, singlet, lange trainingsbroek, sokol, trainingsvest, kousen, lichte turnsloefjes. Verboden zijn losse halflange (strand)broeken, elke vorm van schoeisel dat outdoor gebruikt is. Kledij niet eigen aan de trainingskledij kan op de voorziene rekken in de inkom achtergelaten worden. Gymnastiekbenodigdheden / Kleine sporttas: Polsbandjes, windels, riempjes en andere kleine benodigdheden zijn toegelaten waarvan het nut voor de gymnastiektraining voor de hand ligt. Alleen deze benodigdheden mogen in een kleine sporttas in de TGH meegenomen worden en op de daarvoor voorziene rekken geplaatst worden. Vaste gymnastiektoestellen: Deze toestellen, waarbij ook alle matten met viltbedekking horen, mogen onder geen enkel beding in hun opstelling gewijzigd of verplaatst worden. De deskundige begeleider ziet er als een goede huisvader op toe dat al deze 10 materialen alleen voor trainingsdoeleinden wedstrijdgymnastiek en met grote zorg gebruikt worden. Losse gymnastiektoestellen: Met name alle bijkomende landingsmatjes en valmatten (nooit een mat met viltbedekking of de matten achter de wedstrijdtumblingbaan), lage losse balken, helperblokken, losse paddenstoelen en vloerpaarden, losse handstandleggertjes, kleine krachtmaterialen en springplanken. Deze gymnastiektoestellen kunnen in onderling overleg en evenredigheid tussen de aanwezige gebruikers, en met goede zorg gebruikt worden. Na gebruik moeten deze toestellen ordelijk op hun daarvoor bestemde plaats weggeplaatst worden.

6 Valkuilen: Gebruik van de valkuilen is alleen toegestaan onder deskundige begeleiding (begeleider met deskundigheid betreffende valkuilgebruik) en voor trainingsdoeleinden wedstrijdgymnastiek. Het gebruik is steeds individueel (onder geen enkele voorwaarden mogen meerdere gymnasten tegelijk een kuiltoestel gebruiken). Landingsmatten: in regel worden extra landingsmatten van 5 of 10 cm dikte na gebruik enkelvoudig op deze kuilen gelegd. Extra landingsmatten van meer dan 10 cm dikte worden na gebruik steeds uit de kuil genomen. Landingsmatten van meer dan 20 cm zijn ten strengste verboden te gebruiken in de valkuilen. (Kuil)trampolines: Gebruik van de kuiltrampolines is alleen toegestaan onder deskundige begeleiding (begeleider met deskundigheid betreffende valkuilgebruik) en voor trainingsdoeleinden wedstrijdgymnastiek. Het gebruik is steeds individueel (onder geen enkele voorwaarde mogen meerdere gymnasten tegelijk een kuiltrampoline gebruiken. Sprongen van de kuiltrampoline in de valkuil worden uitgevoerd in overleg met de andere valkuilgebruikers. Magnesium: Magnesium wordt met zorg gebruikt en alleen boven de voorziene magnesiumbakken. Onder geen enkele voorwaarde mag met magnesium op de toestellen en matten geschreven worden of mogen losse blokken op de matten of vloer gelegd worden. Extra benodigdheden die een goede grip bevorderen mogen alleen bij de voorhanden magnesiumbakken gelegd worden. Na gebruik worden deze benodigdheden weggeplaatst op de voorziene opbergrekken in de TGH. Drank: De aanwezige waterfontein mag alleen gebruikt worden door de trainers en gymnasten, en met deze hoedanigheid aanwezig in de TGH. Alleen plastieke bekers, flessen of drinkbusjes zijn toegelaten in het lagere gedeelte, met onbedekte vloer, van de TGH. Deze mogen alleen water of verantwoorde sportdranken bevatten. (Getorade, AA-drinks, Isostar ) Krachttoestellen/accessoires: De afgesloten krachtruimte is alleen toegankelijk voor de Gymfederatie Vlaanderen en Sport Vlaanderen. De krachttoestellen en accessoires buiten deze ruimte kunnen met zorg gebruikt worden door alle gebruikers onder deskundige begeleiding. Na gebruik dient alles teruggeplaatst te worden in zijn oorspronkelijke staat. Afval: Alle afval wordt steeds in de voorziene afvalbakken geworpen. Het is ten strengste verboden bijkomend afval mee in de TGH te brengen. 5. De toegang tot de topgymnastiekhal is verboden voor: Gebruikers die niet voldoen aan de minimum eisen voor toelating in de TGH. Personen van het gedrag opspraak verwekt.

7 Dieren met uitzondering van blinde geleide honden. Toegang kan niet ontzegd worden op grond van filosofische overwegingen, politieke gezindheid of gelaatskleur (origine). 6. Bij overtreding van dit reglement kunnen volgende sancties genomen worden: Onmiddellijke wegzending uit de topgymnastiekhal en/of andere accommodaties van Sport Vlaanderen. Tijdelijke ontzegging van de toegang tot de topgymnastiekhal en/of andere accommodaties van Sport Vlaanderen. Definitieve ontzegging van de toegang tot de topgymnastiekhal en/of andere accommodaties van Sport Vlaanderen. Bij onmiddellijke wegzending of ontzegging door inbreuk op het reglement is de gebruiker nog steeds gebonden de totaalfactuur van de respectievelijke overeenkomst te betalen. 7. Elke gebruiker wordt geacht het reglement te kennen voor het betreden van de topgymnastiekhal en is ertoe gebonden dit stipt na te leven. Op eigen vraag van de gebruiker kan het reglement ten alle tijden ingekeken of toegestuurd worden Sport Vlaanderen heeft geen meldingsplicht over aanpassing aan de inhoud van het reglement. Elke gebruiker dient zichzelf op de hoogte te houden. 8. Het personeel is gelast met de uitvoering van dit reglement. Elke klacht of onregelmatigheid dient onmiddellijk aan de centrumverantwoordelijke te worden gemeld. Het aanwezige personeel van Sport Vlaanderen heeft steeds het definitieve woord bij dispuut. Sport Vlaanderen behoudt zich het recht, de tarieven, de uurverdeling, de reglementen en voorwaarden, ten alle tijden aan te passen, in functie van de noodwendigheden.

SPORT VLAANDEREN SPORT VLAANDEREN BRUGGE - GYMNASTIEKHAL ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPORT VLAANDEREN SPORT VLAANDEREN BRUGGE - GYMNASTIEKHAL ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN SPORT VLAANDEREN BRUGGE - GYMNASTIEKHAL ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. De gymnastiekhal wordt beheerd door Sport Vlaanderen Brugge. De centrumverantwoordelijke is gelast

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM GENT

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM GENT AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM GENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VLAAMS WIELERCENTRUM EDDY MERCKX & BMX-PISTE 1. Het

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HASSELT

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HASSELT SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HASSELT 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Hasselt wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene

Nadere informatie

INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP BLOSO BLOSO-CENTRUM DE SCHAVERDIJN HASSELT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP BLOSO BLOSO-CENTRUM DE SCHAVERDIJN HASSELT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP BLOSO BLOSO-CENTRUM DE SCHAVERDIJN HASSELT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum wordt beheerd door het Intern Verzelfstandigd Agentschap Bloso

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN GENT

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN GENT SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN GENT 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Gent wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene leiding

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN NIEUWPOORT

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN NIEUWPOORT SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN NIEUWPOORT 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Nieuwpoort wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT TOPSPORTHAL VLAANDEREN GENT

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT TOPSPORTHAL VLAANDEREN GENT SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT TOPSPORTHAL VLAANDEREN GENT ALGEMEEN 1. De Topsporthal Vlaanderen Gent wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN LIEDEKERKE

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN LIEDEKERKE SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN LIEDEKERKE ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Liedekerke wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE BLOSO BLOSO-CENTRUM NIEUWPOORT

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE BLOSO BLOSO-CENTRUM NIEUWPOORT AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE BLOSO BLOSO-CENTRUM NIEUWPOORT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum wordt beheerd

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN OORDEGEM

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN OORDEGEM SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN OORDEGEM ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Oordegem wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN BRUGGE

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN BRUGGE SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN BRUGGE 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Brugge wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL. 1 GEMEENTE AFFLIGEM HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR Artikel 1 De gemeentelijke sporthal Bellekouter bestaat uit: 1250 m2 sportzaal; 6 kleedkamers,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft DE BOEREKREEK - HUISHOUDELIJK REGLEMENT De Provincieraad, gelet op artikel 65 en 72 van de Provinciewet; gelet op zijn besluit van 09-06-1999

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN GENK

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN GENK SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN GENK 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Genk wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene leiding

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM DE GAVERBEEK WAREGEM

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM DE GAVERBEEK WAREGEM AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM DE GAVERBEEK WAREGEM ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum

Nadere informatie

Algemeen huishoudelijk reglement Julien Saelens Brugge

Algemeen huishoudelijk reglement Julien Saelens Brugge Algemeen huishoudelijk reglement Julien Saelens Brugge ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum wordt beheerd door het Agentschap voor de Bevordering van de Lichamelijke Ontwikkeling, de Sport en de Openluchtrecreatie

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TURNHAL DE STERRE MORTSEL

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TURNHAL DE STERRE MORTSEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT TURNHAL DE STERRE MORTSEL Het gebruikersreglement is een reglement van inwendige orde dat van toepassing is op de turnhal De Sterre, Drabstraat 47 in Mortsel. Het reglement treedt

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE BLOSO

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE BLOSO AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE BLOSO ALGEMEEN BLOSO-CENTRUM KATTEVENIA GENK ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het Bloso-centrum wordt

Nadere informatie

Reglement van interne orde.

Reglement van interne orde. Reglement van interne orde. Tijdens de gemeenteraadszitting van 29 juni werd het reglement van interne orde goedgekeurd. De huurders van de zaal dienen zich te houden aan dit reglement: Artikel 1 Beschrijving

Nadere informatie

TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Art.1 Algemeen. Het lid is pas volwaardig lid van Artgym nadat hij/zij zijn/haar lidmaatschapsbijdrage vereffend heeft. Aansluiting bij Artgym houdt ook in dat het lid (en indien

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM DE RHILLE WOUMEN

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM DE RHILLE WOUMEN AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM DE RHILLE WOUMEN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN BLANKENBERGE

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN BLANKENBERGE SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN BLANKENBERGE 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Blankenberge wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met

Nadere informatie

Regeling gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties

Regeling gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties Regeling gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties Gemeente Heerlen Bureau Sportaccommodaties Postbus 1 6400 AA Heerlen 14 045 +31(0)45 560 5040 www.heerlen.nl Pagina 1/5 versienummer formulier 11.02.2014

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK STICHTING SPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK INHOUDSOPGAVE 1. gebruikersovereenkomst 2. gebruikersvoorschriften 3. algemeen 4. aansprakelijkheid 5. sleutelregeling

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM HOFSTADE

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM HOFSTADE AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM HOFSTADE ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum wordt beheerd

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR Vrije Basisschool De Twijg 3018 Wijgmaal tel.: 016 44.63.48 fax.: 016 44.86.48 www.detwijg.be GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR GOEDGEKEURD DOOR HET SCHOOLBESTUUR OP 9/11/2011 3018 Wijgmaal pagina

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L Art. 1. PRIJZEN, PRIORITEITEN EN AANVRAGEN. A. 1. De huurprijzen voor de sporthal worden door de gemeenteraad vastgesteld voor de duur

Nadere informatie

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM HOFSTADE

AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM HOFSTADE AGENTSCHAP VOOR DE BEVORDERING VAN DE LICHAMELIJKE ONTWIKKELING, DE SPORT EN DE OPENLUCHTRECREATIE - BLOSO BLOSO-CENTRUM HOFSTADE HUISHOUDELIJK REGLEMENT ZWEMBAD/OVERDEKTE SPORTZAAL ZWEMBAD 1. Het zwembad

Nadere informatie

TRAMPOLINE B INFOBROCHURE

TRAMPOLINE B INFOBROCHURE TRAMPOLINE B INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot 12u

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1 Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra 1. Algemene Bepalingen Artikel 1 Alle bezoekers van de sportcentra zijn onderworpen aan dit gebruiksreglement en aan alle andere voorschriften uitgevaardigd

Nadere informatie

I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder:

I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder: Voorwaarden m.b.t. het gebruik van de gemeentelijke Binnensportaccommodaties. I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder: contractant gebruiker : de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of diefstallen binnen de accommodaties en bijhorende terreinen.

De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of diefstallen binnen de accommodaties en bijhorende terreinen. Artikel 1 Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke Sporthallen : De Kommel, Olympialaan 4 3630 Maasmechelen Schietskuil, Poelsweg 14 3630 Maasmechelen Sportzaal gem. basisschool Boorsem, St. Jorisstraat 11

Nadere informatie

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Intern reglement

Intern reglement Intern reglement 2016-2017 Richtlijnen voor de gymnasten (m/v) Algemeen De gymnast is tenminste 5 minuten voor de les aanwezig. Indien er nog een andere groep aan het trainen is, wacht hij buiten tot wanneer

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw

Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw Versie Maart 2015 Uitgebreid reglement voor de leden van TCLD, de gebruikers en bezoekers van de tennisterreinen en het clublokaal. Luik 1 Lidmaatschap

Nadere informatie

Reglement op het gebruik van de gemeentelijke sporthal

Reglement op het gebruik van de gemeentelijke sporthal Gemeente 2630 Aartselaar Reglement op het gebruik van de gemeentelijke sporthal Algemene bepalingen Artikel 1: Onderhavig reglement van inwendige orde voor de gemeentelijke sporthal gelegen te 2630 AARTSELAAR,

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1: Algemeen A. Alleen de leden die in regel zijn met de betaling van hun bijdragen voor het lopende seizoen hebben toegang tot de tennisterreinen

Nadere informatie

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u 1 2 Beste gymnasten en ouders, Woensdag 31 mei 2017 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op vrijdag 23 juni 2017. ORIËNTATIEGROEP OPGELET!!!:

Nadere informatie

TUMBLING A & B INFOBROCHURE

TUMBLING A & B INFOBROCHURE TUMBLING A & B INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Tumbling van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en we hopen

Nadere informatie

Gebruikersvoorschriften De Meikever. Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk

Gebruikersvoorschriften De Meikever. Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk Gebruikersvoorschriften De Meikever Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk Gebruikersvoorschriften Deze gebruikersvoorschriften zijn van toepassing op het gebruik van dorpshuis De Meikever van de Stichting

Nadere informatie

TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE

TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Tumbling van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM! Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM! Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder

Nadere informatie

Aanvraagformulier overdekte sporthallen van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020 Sporthal MEOS

Aanvraagformulier overdekte sporthallen van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020 Sporthal MEOS Aanvraagformulier overdekte sporthallen van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020 Sporthal MEOS Indienen vóór 1 juni 2019 op de sportdienst, Bloemestraat 36D, 9990 Maldegem 050-72 89 70 Vul uw discipline in: Ben

Nadere informatie

TUMBLING A & B INFOBROCHURE

TUMBLING A & B INFOBROCHURE TUMBLING A & B INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD)

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Uitgebreid reglement voor de leden van de vzw TCLD, de gebruikers en bezoekers van de buiten tennisterreinen en het clublokaal. Lidmaatschap

Nadere informatie

Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar

Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar Dit reglement gaat in vanaf 1 maart 2018 Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar

Nadere informatie

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten Cultuurcentrum Cinema Plaza: sreglement Het AGB Duffel stelt ruimtes van Cinema Plaza ter beschikking voor de organisatie van allerlei activiteiten. Dit reglement regelt het gebruik van de infrastructuur.

Nadere informatie

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GANGEN, KLEEDCABINES, VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 2 ZWEVEGEM

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GANGEN, KLEEDCABINES, VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 2 ZWEVEGEM 1 SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GANGEN, KLEEDCABINES, VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 2 ZWEVEGEM Voor de toepassing van dit specifiek gebruiksreglement gangen, kleedcabines, vergaderzalen en

Nadere informatie

Gebruikersvoorschriften Gemeentelijke binnen(sport)accommodaties

Gebruikersvoorschriften Gemeentelijke binnen(sport)accommodaties Gebruikersvoorschriften Gemeentelijke binnen(sport)accommodaties Montferland Juni 2015 Gebruikersvoorschriften Deze gebruikersvoorschriften zijn van toepassing op het gebruik van de gemeentelijke (sport)accommodaties

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen

Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 juni 1999 Gewijzigd in de gemeenteraad van 27 maart 2006 en 26 juni 2012 Bekendgemaakt op

Nadere informatie

50 JAAR TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!!

50 JAAR TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!! TALENTJES 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!!! TALENTJES Misschien turn je al even bij de Talentjes van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven INFOBROCHURE 2018-2019 Turnkring Olympia Zonhoven Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie-

Nadere informatie

Reglement sporthal Warande wijziging. 07/11/2011

Reglement sporthal Warande wijziging. 07/11/2011 Reglement sporthal Warande wijziging. 07/11/2011 ALGEMENE BEPALINGEN Art. 1 Het gemeentebestuur stelt tegen betaling de speelvelden in de sporthal ter beschikking voor de beoefening van lichamelijke opvoeding

Nadere informatie

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GYMZAAL SPORTPUNT 1 ZWEVEGEM

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GYMZAAL SPORTPUNT 1 ZWEVEGEM 1 SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GYMZAAL SPORTPUNT 1 ZWEVEGEM Voor de toepassing van dit specifiek gebruiksreglement Gymzaal Sportpunt 1 Zwevegem wordt verstaan onder: gebruiker: dit is de vereniging of groep

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

TRAMPOLINE A INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A INFOBROCHURE TRAMPOLINE A INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot 12u

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 11 en 12 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. YPSILON DOETINCHEM

District Oost. Toestelkampioenschappen. 11 en 12 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. YPSILON DOETINCHEM District Oost Toestelkampioenschappen 11 en 12 juni 2016 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. YPSILON DOETINCHEM De wedstrijd wordt gehouden in: Sazahal Doetinchem Sportweg 1

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Infobrochure 2015-2016

Infobrochure 2015-2016 Infobrochure 2015-2016 www.gskvolhardingvzw.be gskvolhardingvzw@gmail.com Basisgymnastiek Jazzdans Jazzdans volwassenen Bodyfit Volksdans Welkom Welkom bij GSK Volharding vzw Wuustwezel of kortweg GSK.

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

KERN INFOBROCHURE

KERN INFOBROCHURE KERN INFOBROCHURE 2018-2019 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2018-2019 Inschrijvingen wedstrijdgroepen: zaterdag 8 september van 10u tot 12u verplichte ledenvergadering (datum volgt eind augustus) > de ouders

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 10 en 11 juni 2017

District Oost. Toestelkampioenschappen. 10 en 11 juni 2017 District Oost Toestelkampioenschappen 10 en 11 juni 2017 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. Zaterdag; C.G.V. D.O.K. EDE Zondag; W.I.K. RHEDEN De wedstrijd wordt gehouden in:

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

REGELING betreffende de algemene gebruikersvoorwaarden voor de sporthal De Haverkamp te Markelo.

REGELING betreffende de algemene gebruikersvoorwaarden voor de sporthal De Haverkamp te Markelo. REGELING betreffende de algemene gebruikersvoorwaarden voor de sporthal De Haverkamp te Markelo. ******** Artikel 1 In deze regeling wordt verstaan onder: a. Sporthal: de aan de Stationsstraat, nummer

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast/danser die de vaardigheden

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 1 ZWEVEGEM

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 1 ZWEVEGEM 1 SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 1 ZWEVEGEM Voor de toepassing van dit specifiek gebruiksreglement vergaderzalen en andere locaties Sportpunt 1 Zwevegem wordt

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast die de vaardigheden en het

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 27 en 28 mei Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. S.V.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 27 en 28 mei Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. S.V. District Oost Toestelkampioenschappen 27 en 28 mei 2017 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. S.V. RADUGA ENTER Hoofdsponsor van deze wedstrijd: De wedstrijd wordt gehouden in:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE PUTTING

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE PUTTING INLEIDING Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruikers en toeschouwers van sporthal De Putting. Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het GAS (gemeentelijk administratief

Nadere informatie

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 1 en 2 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. Turn Centrum Twente

District Oost. Toestelkampioenschappen. 1 en 2 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. Turn Centrum Twente District Oost Toestelkampioenschappen 1 en 2 juni 2019 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. Turn Centrum Twente Turnhal Weusthag Uitslagsweg 102 Hengelo (OV) Geachte trainers, bestuursleden

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 4 en 5 juni 2016. Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 4 en 5 juni 2016. Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. District Oost Toestelkampioenschappen 4 en 5 juni 2016 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. FYSION NIJVERDAL De wedstrijd wordt gehouden in: Sporthal de Kruidenwijk Kuperserf

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke Sporthallen De Alk

Huishoudelijk reglement gemeentelijke Sporthallen De Alk Huishoudelijk reglement gemeentelijke Sporthallen De Alk Artikel 1: Algemeen Sporthallen De Alk: Sporthal 1, Sporthal 2, de Polyvalente sporthal en de bijhorende zalen en opbergruimtes staan onder het

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTHAL KERKEBLOKKEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTHAL KERKEBLOKKEN INLEIDING Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruikers en toeschouwers van de turnzaal Kerkeblokken. Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het GAS (gemeentelijk administratief

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN SPORTHAL BEUMERSKAMP EN DE SPORTZALEN AAN DEWILGENSTRAAT EN ARMGARDSTRAAT. Vastgesteld door het bestuur van de Stichting Overdekt Zwembad

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. District Oost Toestelkampioenschappen 9 en 10 juni 2018 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. FYSION Nijverdal De wedstrijd wordt gehouden in: VOLG BORDEN P-KNGU Sporthal de Kruidenwijk

Nadere informatie

GYM. Gegevens van deze uitgave: Jaargang 25 - Nr augustus 2010

GYM. Gegevens van deze uitgave: Jaargang 25 - Nr augustus 2010 GYM Gegevens van deze uitgave: Jaargang 25 - Nr. 115 - augustus 2010 Colofon: GYM is het periodieke tijdschrift van turnkring Oefening Geeft Kracht Duffel. Dit clubblad verschijnt driemaandelijks en is

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN!

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN! Tervuren, 27 mei 2016 Beste turners en ouders, Zondag 29 mei 2016 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen AGD en tumbling eindigt het turnseizoen op donderdag 23 2016. Het

Nadere informatie

Artikel 1. In deze regeling wordt verstaan onder: Sporthal : de sporthal met bijbehorende kleedkamers, tribunes, toiletten en doucheruimten.

Artikel 1. In deze regeling wordt verstaan onder: Sporthal : de sporthal met bijbehorende kleedkamers, tribunes, toiletten en doucheruimten. Regeling houdende de algemene voorwaarden en voorschriften verbonden aan het gebruik van het Sport en Cultureel Centrum Gorssel, vastgesteld en gedeponeerd dd. 21 september 2009. A. Algemene bepalingen

Nadere informatie

BEKENDMAKING BESLUIT GEMEENTERAAD Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING BESLUIT GEMEENTERAAD Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING BESLUIT GEMEENTERAAD Ingevolge artikel 186 van het decreet RETRIBUTIEREGLEMENT SPORTHALLEN KAPRIJKE LEMBEKE DATUM BESLISSING: 26 februari 2015 DATUM BEKENDMAKING: 2 maart 2015 Artikel 1: Sportief

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT SPORTHAL School Glabbeek

GEBRUIKSREGLEMENT SPORTHAL School Glabbeek GEBRUIKSREGLEMENT SPORTHAL School Glabbeek I. GEBRUIKSAANVRAGEN EN BETALINGEN Art. 1 : De sporthal is enkel toegankelijk buiten de schooluren Weekdagen: 18u tot 23u Weekend : 09u tot 18u Art. 2 : De sporten

Nadere informatie

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen Onze werking Met een 35 tal trainers en 7 bestuursleden zetten wij ons jaarlijks in om op een evenwichtige en pedagogisch verantwoorde manier te zorgen voor de persoonlijke ontplooiing en de fysieke training,

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Voorwaarden en bepalingen waaronder door het stichtingsbestuur MFA Oldeberkoop de multifunctionele accommodaties ter beschikking wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND. 1. Definities: SCC: Eigenaar: Gebruiker: Gebruiksovereenkomst: Seizoen: Seizoensgebruik: Sportzaal: Sportvloer: Veld: Zaal: Stichting Sportcentrum

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E 1 maart 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. Sport Vereent Utrecht Algemene wedstrijd gegevens Organisatie:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Lidgeld 1. Bij de betaling van het lidgeld ontvangt het lid het huishoudelijk reglement. Ieder lid is verplicht het huishoudelijk reglement te lezen en dit ook strikt na te leven.

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie