NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NOVEMBER 2014 NUMMER 107 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM TEL

2 Uilen kijken nieuwsgierig naar vrijwilliger Geert Christians die hen op de foto wil zetten... Dat ze fotogeniek zijn blijkt uit onderstaande foto s. Elk jaar weer zijn er rond deze jaargetijde ransuilen te vinden in de bomen die bij de hoofdingang staan. Prachtige uilen om te zien, we hopen dan ook dat we ze elk jaar weer even kunnen/mogen bewonderen.

3 CLIENTENRAAD Beste bewoners, In verband met de ongeregeldheden die zich onlangs in het Park hebben voorgedaan, is er contact geweest met de wijkagent van de gemeente Bellingwedde, mevrouw E. v.d. Bund. De Cliëntenraad heeft haar uitgenodigd voor een gesprek. Zij kan n.l. waardevolle tips en informatie geven over Senioren en Veiligheid. Middels de Nieuwsbrief houden wij U op de hoogte. U zult inmiddels gemerkt hebben dat door de brand twee bankjes in het Park zijn verwijderd. Deze worden op korte termijn niet terug geplaatst. Tijdens het Parkoverleg waar ook de Cliëntenraad bij aanwezig is, zullen we proberen dit voor volgend voorjaar toch weer te realiseren. Al enige tijd wordt de post door de receptiemedewerkers niet meer bij U in de kamer gebracht. Er is nu contact gelegd met een school die na een proef, de postbakjes bij de appartementen gaat plaatsen. Familie van bewoners van de Verpleegafdelingen Eiber en Lijster kan de post uit de postbakjes op de Zusterpost afhalen. Zowel in de krant als op t.v. kunnen we vernemen dat met ingang van 2015 veel gaat veranderen in de Zorg. Het Rijk hevelt veel taken over naar de Gemeente. De Gemeente krijgt hiervoor minder geld dan voorheen. Er zal eerst worden gekeken wat Uzelf nog kunt doen, en wat Uw kinderen, familie buren en kennissen voor U kunnen doen. Dit door middel van zgn. Keukentafelgesprekken. De Cliëntenraad volgt nauwlettend de ontwikkelingen en voortgang met betrekking tot de veranderingen in de Zorg. De binnentuin en woonomgeving hebben inmiddels een flinke onderhoudsbeurt gehad. Deze extra aandacht is zichtbaar. Alles ligt er keurig bij. Het zal U opgevallen zijn, dat het menu voor de zondagen niet meer staat vermeld bij de hoofdingang. Dit houdt echter niet in dat de keuken hiermee gestopt is. In tegendeel: voor de prijs van 10,- kunnen familie van bewoners, alsmede buurtgenoten en andere belangstellenden, op de zondag eten in het restaurant tussen en uur. U krijgt hiervoor een voorafje, soep, keuze vlees//vis met diverse soorten groenten en aardappels, dessert en koffie met bonbon. Kortom, wilt U Uw kinderen op de zondag eens verwennen nadat ze op bezoek zijn geweest, dan is dit een mooie gelegenheid..

4 VERVOLG CLIENTENRAAD Een groep die eigenlijk ook wel eens aandacht verdiend, zijn de mensen die dagelijks de Dagopvang van Blijborgje en Klaproos bezoeken. Op een prettige manier wordt hier aan dagbesteding gedaan. Zoals Mens erger je niet en andere spelen, maar ook sjoelen en muziekprogramma s op Dvd. Ook gaat men soms samen iets koken of bakken. Fijn, dat mensen hier van buitenaf terecht kunnen. Met vriendelijke groet, de Cliëntenraad. VITRINE MET CADEAUTJES.. Medewerker Alida van der Wal heeft als hobby het maken van kaarten en cadeauverpakkingen. Dit zijn erg leuke weggevertjes aan zowel vrouwen, mannen, kinderen maar ook aan baby s. Alles is ook te koop voor 3,50 per stuk. Met een vriendin maakt zij ook leuke kraamcadeaus op bestelling. De prijzen worden vermeld in de vitrine. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met Alida opnemen (zie vitrine)

5 VESPERDIENST OP 29 NOVEMBER Op zaterdag 29 november is er een Vesper in de recreatiezaal van de Blanckenborg voor bewoners van het zorgcentrum en de aanleunwoningen. Maar ook familieleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Deze keer wordt de Vesper verzorgd door leden van de Protestantse Gemeente Blijham. Mevrouw Tineke Feunekes gaat voor in deze dienst en de heer Wiebe Claus is organist. Wat kunt u verwachten van de Vesperdienst? Het is geen officiële kerkdienst maar een bijeenkomst met vooral bekende liederen, een gedicht, een gebed, een Bijbellezing en een korte overdenking afgesloten met een collecte. De opbrengst van de collecten is bedoeld om een keer iets extra s te doen voor bewoners (bijvoorbeeld een koor uitnodigen). HANDWERKEN OP MAANDAGMIDDAG Elke maandagmiddag komt een groepje bewoners samen dat onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers allerlei handwerken maken. Denk hierbij aan breien, haken, borduren enz.. Ook zijn er hulpmiddelen voor aangepast handwerken. Men hoeft geen kunstwerken af te leveren, gezelligheid en lekker bezig zijn staat voorop! De handwerkclub kan op dit moment weer nieuwe leden gebruiken, dus.als u zin hebt: wees welkom!. Elke maandagmiddag om uur in de recreatiezaal. Er zijn geen kosten aan verbonden, thee en koffie staat klaar. Houdt u van zingen? Doe dan ook mee met het koortje dat elke maandagmiddag in de recreatiezaal om uur zingt onder begeleiding van de heer Zuiderveen.

6 BREI MEE VOOR DE BOODSCHAPPENPLUSBUS Fabrikant Innocent maakt smoothies, dit is een sap van 100% puur fruit en vers sap en verder niets. Om ouderen in Nederland een gezellige en warme winter te bezorgen organiseert hij ook dit jaar weer De Goedgemutste Breicampagne. Als het buiten koud is zet hij op alle flesjes smoothies een lekker warm zelfgebreid mutsje. Voor elke verkocht gemutste smoothie geeft hij 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds en ondersteunt hiermee de BoodschappenPlusBus. Een project dat ouderen de mogelijkheid biedt om op pad te gaan en anderen te ontmoeten. En dus hebben we uw hulp nodig. Brei één mutsje of brei er honderd, maakt niet uit. U kunt de mutsjes afgeven bij de receptie (postbakje Clarie de Boer). Wij zorgen dan dat de mutsjes worden verstuurd. Breipatroon Gebruik breigaren die dik genoeg zijn en breinaalden, dikte ongeveer 3 millimeter. Zet 28 steken op. Brei 14 naalden lang één naald recht één naald averecht (tricotsteek). U kunt ook verschillende kleuren gebruiken. Begin vanaf de volgende rij met het nauwer maken van het mutsje. Brei 2 steken samen recht ( = 14 steken over). Doe hetzelfde voor de volgende rij en brei 2 steken averecht (= 7 steken over). Als u zover bent, knip dan de draad af en hou een stukje van ongeveer 25cm over. Wurm de draad vervolgens door een naald en terug door de steken. Trek de breinaald uit de muts. Trek de draad goed aan (afbeelding B) en naai het mutsje langs de zijkant dicht. Naai voor een leuke afwerking een pompoen op de muts.

7 ALZHEIMER CAFÉ OP 11 NOVEMBER Dinsdag 11 november is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze keer: Mantelzorg centraal Ina Holtrop en Wycher van der Bremen beeldden gedragsproblemen uit en gaan daarover met u in gesprek in hun Theater van Verheldering, waarbij de mantelzorger centraal staat. Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma begint om uur in de recreatiezaal. Er zijn geen kosten aan verbonden, de koffie staat klaar. SINT MAARTEN, DE KOEIEN HEBBEN. Dinsdag 11 november is het weer zo ver, kinderen komen langs met hun zelfgemaakte lampionnen en zingen liedjes. De pret begint voor u al s ochtends, want dan komen ongeveer 70 leerlingen van basisschool De Loopplank op bezoek in de Blanckenborg. Vanaf ongeveer tot uur zullen zij in groepjes de deuren langs gaan. Mocht u het op prijs stellen dat zij bij u ook een lied komen zingen, laat de deur dan open staan. De kinderen weten dan dat zij bij u welkom zijn. Muziekvereniging D.O.K. houdt een metworstenactie van 23 tot en met 30 november. Men kan drie (h)eerlijke met worsten kopen voor 5,00. Bestelling (plus betalen) graag door geven bij de receptie. U kunt ook mailen naar info@muziekverenigingdok.nl of bel

8 Wat doet de TD allemaal? Freddy Heeren, teamleider Technische Dienst van de Blanckenborg, vertelt het me royaal. Om niet gestoord te worden tijdens het ge sprek heeft hij de deur van de TD werkplaats op slot gedaan. Dat blijkt niet overbodig. Tijdens het interview van ruim een uur, wordt er diverse malen aan de deur gerammeld. Hoewel er een meldsysteem is voor klachten, storingen en verzoeken, de werkplaats heeft toch altijd veel aanloop. Heeft direct contact van mens tot mens de voorkeur? Freddy Heeren De TD doet veel, zo blijkt uit Freddy s relaas. Maar hij is niet alleen; samen met Bart Krol en Addo Swarts nemen ze het veelomvattende takenpakket voor hun rekening. Twee jaar geleden is het team uitgebreid met Rik te Velde maar hij assisteert ook op andere facilitaire afdelingen. Tinus Zonderop heeft als taak de gangen te onderhouden en bij tijd en wijle enkele algemene ruimtes. Gerd Swarts zorgt voor de afvoer van al het afval, en houdt de hoofdingangen schoon. En tenslotte, Henk Schipper, een zeer gewaardeerde vrijwilliger die allerlei hand en spandiensten verleend. Voorts is er beveiligingspersoneel aan de TD gekoppeld zodat ook buiten kantoortijden en in de weekends gewaakt wordt over de veiligheid en het welzijn van iedereen die in huis is. De TD maakt, net zoals bijvoorbeeld de linnenkamer en keuken, deel uit van de Facilitaire sector. De TD zorgt ervoor dat het interne van het gebouw en alles wat zich daarin bevindt aan ruimten, meubilair, installaties en apparatuur onderhouden wordt, goed functioneert of gerepareerd wordt. Personeel, bewoners en vrijwilligers kunnen per mail aan de TD, of persoonlijke aan de receptie, mankementen melden.

9 De receptioniste geeft op haar beurt de boodschap door aan de TD. Die verhelpt het probleem zelf of geeft het door aan een extern bedrijf. Wat natuurlijk ook voor komt zijn bouwkundige gebreken en onderhoud. Dit wordt doorgegeven aan Vestia of Acantus; de eigenaars van het gebouw en de aanleunwoningen. Het betreft dan de binnen riolering, vaste water en elektra-installaties, de hemelwaterafvoeren en het buitenschilderwerk. Reparaties aan eigendommen van de bewoners worden niet door de Technische Dienst uitgevoerd; dat is een privé-aangelegenheid. Deze scheiding van zaken past helemaal in de ontwikkeling dat het zorgpakket van de bewoners in de toekomst maatvast afgestemd zal worden op wat zij redelijkerwijs (nog) wel en niet zelf kunnen doen. De volgorde en snelheid van afhandeling van klachten en storingen wordt bepaald door de soort klacht of storing. Bijvoorbeeld, een gesprongen waterleiding gaat vanzelfsprekend voor op een deur die klemt of een knipperende tl-buis. De TD waakt ook over het goed functioneren van de telefooninstallatie, het computernetwerk en de automatische brandmelding installatie. Ook is de TD een belangrijke afdeling voor de bedrijfshulpverlening (BHV). Op gezette tijden worden er oefeningen gehouden. In samenwerking met daarvoor gespecialiseerde, externe personen worden bijvoorbeeld bedrijfsongevallen van beperkte omvang gespeeld of worden er periodiek ontruimingsoefeningen gehouden. De TD is uiteraard ook betrokken bij het woon gereed maken van kamers en aanleunwoningen. Meestal blijft dat, als het om een kamer gaat, beperkt tot controle van het functioneren van alles betreffende gas, elektra en water. Een enkele keer is er nieuw behang nodig, waarna de ruimte wordt schoongemaakt. Het controleren en technisch in orde maken van een aanleunwoningen is wat meer werk ook omdat de Blanckenborg daarvan verhuurder is maar het principe is hetzelfde. Een van de grote klussen die de TD nog wacht is de renovatie van de recreatiezaal. Door bezuinigingen is dat plan helaas uitgesteld maar dat renovatie nodig is zal iedereen duidelijk zijn.

10 Mw vd Zwan vraagt om hulp voor Roemenië: In de vorige Nieuwsbrief vroeg ik of u misschien goede, schone kleding dat niet meer wordt gedragen, aan mij wilt afstaan voor Roemenië. Niet alleen kleding maar ook dekens zijn van harte welkom. En het zou fijn zijn als er ook rollators, fietsen, rolstoelen en dergelijke afgeleverd zouden worden. Er is een werkgroep die dit alles weer netjes opknapt. Jammer dat de transportkosten naar Roemenië zo hoog zijn, maar dit houdt ons niet tegen om het in te zamelen. Fietst u toch niet meer, neem dan contact op met mij, Eikenlaan 55, tel Namens de werkgroep Roemenië dank ik u hartelijk. PS Wist u dat we (via iemand uit de Blanckenborg) een kinderwagen en babykleertjes hebben gekregen? RECEPTIE JUBILARISSEN Vrijdag 7 november kunt u medewerkers die dit jaar een jubileum te vieren hebben feliciteren in de recreatiezaal onder het genot van een hapje en een drankje. De heer Warntjes zorgt met zijn accordeon voor de vrolijke noot. U kunt hem ook altijd vragen voor verzoeknummers, er zijn maar weinig liedjes die hij niet kan spelen.. De receptie begint om 15 uur, er zullen verschillende sprekers zijn die de jubilarissen even in het zonnetje zullen zetten. Wij hopen u ook te mogen verwelkomen. Vermist. Wie o wie heeft een houten sleutelhanger met een autosleutel eraan gevonden bij de zijingang (bij Dina s Laantje) van de Blanckenborg? De sleutelhanger heeft de vorm van een hart en heeft een doorsnee van ongeveer vier centimeter. Met name aan de sleutelhanger zit een dierbare herinnering. De (toekomstige) vinder kan het afgeven bij de receptie.

11 PUZZELHOEK De oplossing van de puzzel uit de vorige nieuwsbrief was: Boswandeling maken. De winnaar is mevrouw Boelmans, wonende aan de Eikenlaan. Van harte gefeliciteerd, de attentie komt binnenkort naar u toe. De puzzel van deze keer is een woordzoeker. De overgebleven letters vormen een woord. De oplossing graag inleveren bij de receptie of in de brievenbus van de nieuwsbrief die bij de receptie hangt. Succes! H S T O R M K B O S E K A B O U T E R H R P H A P L K P B E F A E M A A A O L R S D R U R A S M A F T D F T A R T P D S W E S S P Z A O E T A N T R L E N E R B N S T E U N J N E L D T A G L E E B N A E O F E R E G E N D L E E N E I K E L E I L L J M O S A S R N E S A V O C H T E G N E S S P I N N N BOS STORM HERFSTWANDELING PADDENSTOELEN HERFSTBLADEREN MOS ABOUTER HERFSTTAFEL REGENJAS KASTANJE PARAPLU MUTS LAARZEN REGEN EIKEL BLADEREN POMPOEN VOCHT SPIN

12 MAALTIJDSOEPEN EN EENPANSGERECHTEN Koelverse Eenpansgerechten om mee te nemen! De gerechten worden vers in onze keuken bereidt, in porties verdeeld, weer gekoeld en bewaard in de koeling tot het moment van uitgifte. Een dergelijke gerecht kan door u op ieder gewenst moment worden gewarmd. Let bij het opwarmen van eten in de magnetron er op dat alles goed verhit wordt. Verdeel het eten in kleine porties en roer het regelmatig om. Wanneer u het gerecht in zijn geheel wilt warmen kunt u dit ook doen in een koekenpan. Zorg er daarbij voor dat het eten door en door verhit wordt. Uit eigen keuken zijn er op de volgende data heerlijke maaltijdsoepen of eenpansgerechten te verkrijgen voor slechts 5,50: makkelijk om mee te nemen. U kunt het gerecht voor 10 uur s ochtends bestellen en betalen bij de receptie. De maaltijd is dezelfde dag vanaf 12 uur op te halen uit de keuken. Dinsdag 4 november Woensdag 5 november Donderdag 6 november Dinsdag 11 november Woensdag 12 november Donderdag 13 november Dinsdag 18 november Woensdag 19 november Donderdag 20 november Dinsdag 25 november Woensdag 26 november Donderdag 27 november Stamppot Zuurkool Zweedse hachee Erwtensoep Stamppot Boerenkool Pasta met tonijn in dille saus Stamppot Spruitjes Stamppot Bruine Bonen Nasi goreng Linzensoep Hutspot Macaroni met Bolognaisesaus Stamppot Appeltjes

13 BEWONERMUTATIES In de afgelopen periode is overleden: Mevrouw T. Dunker-Kruize, kamer 217 Mevrouw A.W. Kemper-Spackman, kamer 121 Mevrouw G. Schröder-Ackermann, kamer 20 De heer Meulenkamp, kamer 211 Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Interne verhuizing: De heer W. Jonker van kamer 100 naar kamer 118 Nieuwe bewoners zijn: Mevrouw H. Mulder-Lemain, Esweg 11 Mevrouw F.E. Luth-Veentjer, kamer 217 Mevrouw J. Mulder, kamer 121 Mevrouw S. Wiegers-Borg, kamer 124 Wij heten u van harte welkom en hopen dat u spoedig went en u thuis zult voelen in uw nieuwe omgeving. FOTO S UIT DE OUDE DOOS. Het jaar 1978: Het beeld in het park wordt geplaatst.

14 ALLE ACTIVITEITEN VAN NOVEMBER OP EEN RIJ Elke ochtend om uur staat de koffie klaar in de recreatiezaal! Zaterdag 1 november Zondag 2 november Maandag 3 november Dinsdag 4 november Woensdag 5 november Donderdag 6 november Vrijdag 7 november Zaterdag 8 november Zondag 9 november Maandag 10 november Dinsdag 11 november Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Verkoop Ina s Nachtmode, 14 u leestafel Koor Boven Wotter, 19 uur zaal Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Biljartclub, uur zaal Hoor meting dag (volgens afspraak) Meer Bewegen voor senioren, uur Geen spel en borreluur ivm receptie Receptie jubilarissen, 15 uur recreatiezaal Verkoop schoenen, 9.30 uur leestafel Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Sintmaartenloop kinderen, vanaf uur Inloopspreekuur Beter Horen, 11 u Vissenkom Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Sjoelen, 14 uur recreatiezaal Alzheimer Café, uur recreatiezaal

15 ALLE ACTIVITEITEN VAN NOVEMBER OP EEN RIJ Woensdag 12 november Donderdag 13 november Vrijdag 14 november Zaterdag 15 november Zondag 16 november Maandag 17 november Dinsdag 18 november Woensdag 19 november Donderdag 20 november Vrijdag 21 november Zaterdag 22 november Zondag 23 november Maandag 24 november Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Biljartclub, uur zaal Meer Bewegen voor senioren, 15 uur Spel- en borreluur, 14 uur recreatiezaal Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Shantykoor Stadskanaal, uur zaal Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Verkoop Ritsma Kleding, 14 uur zaal Ontruimingsoefening BHV, s avonds zaal Geen Biljartclub ivm oefening zaal Boekenuitleen, 9 uur recreatiezaal Meer Bewegen voor senioren, 15 uur Spel- en borreluur, 14 uur recreatiezaal Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal

16 ALLE ACTIVITEITEN VAN NOVEMBER OP EEN RIJ Dinsdag 25 november Woensdag 26 november Donderdag 27 november Vrijdag 28 november Zaterdag 29 november Zondag 30 november Bingo, 14 uur recreatiezaal Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Biljartclub, uur zaal Meer Bewegen voor Senioren, 15 uur Spel- en borreluur, 14 uur recreatiezaal Vesper bijeenkomst, uur recreatiezaal Data in december om alvast rekening mee te houden... Woensdag 3 december Sinterklaasmiddag, uur recreatiezaal Dinsdag 9 december Gratis optreden Forever met kerstprogramma Donderdag 18 december Kerstavond, 19 uur recreatiezaal Dinsdag 23 december Kerstbuffet, 17 uur recreatiezaal Woensdag 31 december Oudejaarsborrel, 14 uur recreatiezaal Gasten zijn van harte welkom bij alle activiteiten De Blanckenborg wil ook aan mensen die niet in de Blanckenborg wonen gezelligheid bieden. Voor een kleine bijdrage (1 of 2 euro) kan men deelnemen aan heel veel activiteiten of gezellige avonden. In de maandelijkse Nieuwsbrief kan men lezen wat er elke dag op het programma staat. De Nieuwsbrief kan per mail worden toegezonden, ook aan mantelzorgers. Opgave hiervoor graag even doorgeven via het adres: clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Sint Maarten, de koeien hebben staarten. Woensdag 11 november is het weer zo ver,

Nadere informatie

Alle activiteiten van december op één rij

Alle activiteiten van december op één rij Alle activiteiten van december op één rij Elke ochtend om 10.00 uur staat de koffie klaar in de zaal Dinsdag 1 december Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur zaal Woensdag 2 december Sinterklaasbezoek op

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Met de R in de maand gaan mijn gedachten

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl 4 MEI Twee minuten (Wendeline Braaksma) Twee minuten

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl De activiteiten gaan weer volop van start! De R is weer in de maand,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Mei 2015 nummer 113 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl FEEST IN DE TENT!!! Zoals iedereen inmiddels al weet is de recreatiezaal gesloten in verband

Nadere informatie

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid 5 jaar samen breien brei een mutsje voor het goede doel 645.097 mutsjes in totaal gebreid Hallo, Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elke winter breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

De goedgemutste Breicampagne

De goedgemutste Breicampagne De goedgemutste Breicampagne Hallo breiers van Nederland brei een mutsje voor het goede doel Hallo Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elk najaar breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

brei een mutsje voor het goede doel 10 jaar samen breien

brei een mutsje voor het goede doel 10 jaar samen breien brei een mutsje voor het goede doel 10 jaar samen breien Hallo, wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sap. Elke winter breien we samen met honderden breiers in Nederland kleine wollen mutsjes

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN SEPTEMBER 2014 NUMMER 105 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Blijf in beweging Dinsdagochtend 2 september komen

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Afgelopen maand is er weer heel veel

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 50 jaar Eindelijk is het deze maand zover: woensdag 16 november is de Blanckenborg jarig! We

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109 Nieuwsbrief Activiteiten Januari 2015 nummer 109 Fraaie romantische poppen in de vitrine In de maand januari zullen in de vitrine bijzonder mooie poppen worden tentoon worden gesteld. De poppen zijn van

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Twee Tovertafels zijn geïnstalleerd! Begin

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Deze tijd van het jaar wordt door velen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN OKTOBER 2014 NUMMER 106 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Hoe kun je merken dat je ouder wordt? Alles is veel

Nadere informatie

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:.

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:. Inschrijfformulier Aanleunwoningen Naam:.... Geb. Datum:. (Indien van toepassing) Naam Partner:.. Geb. Datum.. Postcode en Woonplaats Telefoon:....-.. Evt. mobiel: 06-... 1e contact persoon: Naam:. Telefoon:.b.g.g.:

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten september 2016, nummer 125 Wandelen op 21 september Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en daar besteden we graag extra

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Activiteitenaanbod Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Inleiding Sint Joseph organiseert tal van activiteiten voor haar bewoners. In deze brochure vindt u een handig overzicht van

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten mei 2016, nummer 122 Bonte Avond was een groot succes! Wat hebben we een gezellige avond gehad met elkaar op 7 april. En wat een

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Activiteitenaanbod Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Inleiding Sint Joseph organiseert tal van activiteiten voor haar bewoners. In deze brochure vindt u een handig overzicht van

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Friesma State: persoonlijk en huiselijk

Friesma State: persoonlijk en huiselijk Friesma State: persoonlijk en huiselijk FRIESMA STATE HET IS GEZELLIG ROND DE BILJART TAFEL. EN IN HET RESTAURANT DRINKEN WE STRAKS EEN LEKKER KOPJE KOFFIE. Woonzorgcentrum Friesma State is een fijne plek

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112

Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112 Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 Alzheimer Café op 14 april Dinsdag 14 april is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Activiteitenkrant Augustus

Activiteitenkrant Augustus Activiteitenkrant Augustus Maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus Maandag 29 juli 10.00 uur Koffiedrinken in de Diamant 14.30 uur Wraps maken in de Robijn 14.30 uur Beleef TV in de Regenboog Dinsdag 30

Nadere informatie

Doe mee aan iets groots, brei kleine mutsjes.

Doe mee aan iets groots, brei kleine mutsjes. Doe mee aan iets groots, brei kleine mutsjes. Hallo, wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sap. Elke winter breien we samen met duizenden breiers in België kleine wollen mutsjes voor het goede

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Maart 2015 nummer 111 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 Alzheimer Café op 10 maart Dinsdag 10 maart is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand november. november 2017

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand november. november 2017 WelzijnsPaletActueel Voor u, het programma van de maand november. Het is herfst en in de natuur zijn de prachtige herfstkleuren te zien. Elke maandag en donderdag genieten de deelnemers van de wandelclub

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Woensdag 15 februari. MeSted

Woensdag 15 februari. MeSted Activiteitenkrant februari 2017 Woensdag 15 februari MeSted Het gezelligheidskoor uit Leerdam Entree: 3,50 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Meer informatie vindt u in deze krant.

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten juli / augustus 2016, nummer 124 Laat u verwennen.. Wilt U graag mooie verzorgde nagels en een lekkere handmassage? Dan bent U zeker

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Activiteiten juni juli 2016

Activiteiten juni juli 2016 Activiteiten juni juli 2016 woensdag donderdag JOURNAAL JUNI WEEK 22 1 juni 09.00 Handwerken in 't Trefpunt. 2 juni 9.15 Meer Bewegen voor Ouderen, Arend Dik zaal. vrijdag 3 juni 14.30 GEEN kruiswoord-

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 23 september 2016 Geachte bewoners, De derde dinsdag in september is geweest en na een tocht in de glazen koets volgde de Troonrede waarin ons geschetst werd welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Thuis en vertrouwd in Westerpoort

Thuis en vertrouwd in Westerpoort Thuis en vertrouwd in Westerpoort WESTERPOORT IEDEREEN KOMT OP ZIJN GEMAK ONTBIJTEN IN DE HUIS KAMER. HEEL ONTSPANNEN. Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 12 augustus 2016 Geachte bewoners, De Olympische spelen zijn in volle gang alleen de zomer lijkt nog niet echt op gang, wel hebben we weer te horen gekregen dat het

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

De Batting: een fijne plek om te wonen

De Batting: een fijne plek om te wonen De Batting: een fijne plek om te wonen DE BATTING IK KOM ELKE OCHTEND HIER IN HET RESTAURANT MET MIJN MAN. HIJ VOER OP RONDVAARTBOTEN EN IK BEREIDDE DE BUFFETTEN. DAAR WAS IK BEROEMD OM. De Batting is

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen.

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen.

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede 2019 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw zijn alleen

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma September 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand september. U bent van harte welkom om hier aan deel

Nadere informatie