Gelukkig hebben we ook het afgelopen jaar kunnen leunen op de verschillende commissies:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gelukkig hebben we ook het afgelopen jaar kunnen leunen op de verschillende commissies:"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2009 Reddingsbrigade voor Deventer en Omstreken Vanuit het bestuur hebben we ons afgelopen jaar versterkt met Steven Sanders, deze is zich onder meer gaan bezig houden met de interne communicatie waardoor we al weer twee clubbladen hebben mogen ontvangen. Hierover meer verderop in dit jaarverslag. Verder is ervoor gekozen om Rutger Olthuis uit te nodigen voor de bestuursvergaderingen om de betrokkenheid tussen de technische commissie en het bestuur te vergroten en dit is naar tevredenheid verlopen. Er zijn afgelopen jaar vele activiteiten geweest waaronder de eerste keer jeugdkamp en natuurlijk afgelopen januari onze eerste marathon. We zijn als bestuur trots dat deze zo goed zijn verlopen. Inmiddels zijn er straks alweer herverkiezingen waarbij Wouter, Emiel en Monique kunnen worden herbenoemd voor hun bestuursfunctie. Tevens heeft Monique de functie vicevoorzitter op zich genomen. Gelukkig hebben we ook het afgelopen jaar kunnen leunen op de verschillende commissies: De Technische Commissie: Zoals elk jaar zijn de examens ook afgelopen jaar het belangrijkste evenement geweest voor de TC. Deze zijn gehouden op 5 & 6 juni Op de vrijdagavond zijn 16 kandidaten opgegaan en geslaagd voor de certificaten brons, zilver en goud. Dit zijn vooral conditie proeven die de periode tussen brevet 6 en de diploma s A en B overbruggen. Op de zaterdag zijn de brevetten en diploma s afgenomen door de examinatoren van de bond. Hier gingen op: 1 kandidaat voor brevet 1, 4 kandidaten voor brevet 2, 13 kandidaten voor brevet 3, 7 kandidaten voor brevet 4, 14 kandidaten voor brevet 5, 8 kanidaten voor brevet kandidaten voor diploma A en 3 kandidaten voor diploma B. Tevens is dit jaar een erg grote groep diploma A kandidaten geslaagd voor hun ehbo diploma waarvan de opleiding is gedaan bij de EHBO vereniging Deventer. Voor brevet 5 is helaas één kandidaat gezakt. Ondertussen is de vooraanmelding voor de examens 2010 al gedaan. Deze zullen gehouden worden op 4 & 5 juni In de vooraanmelding zijn 63 kandidaten opgegeven. Erg belangrijk voor onze continuïteit is het instromen van nieuwe instructeurs in opleiding. Zonder deze vrijwilligers kunnen we onze trainingen op de zaterdagmiddag en vrijdagavond niet geven en daarom is het heel belangrijk dat er geregeld nieuwe aspirant instructeurs blijven instromen. Daarom zijn we ook blij met de instroom van vier jonge instructeurs die onze groep zijn komen versterken. Omdat de instructeursopleiding vanuit de bond momenteel aan flinke veranderingen onderhevig is hebben we deze instructeurs nog geen bondsopleiding kunnen aanbieden. De wens is om dat wel zo snel mogelijk te laten gebeuren. Daartoe is er ook een werkgroep in het leven geroepen die hier verder vorm aan moet geven.

2 Jammer genoeg heeft de TC aan het einde van het seizoen 2008/2009 afscheid moeten nemen van haar leden Marjolein Vrielink en Julia Lever. Rutger wil beide dames hartelijk bedanken voor hun inzet en de prettige samenwerking en daarbij sluit het bestuur zich van harte aan. Inmiddels zijn een aantal leden benaderd om plaats te nemen in de TC, gesprekken hierover moeten leiden tot een versterking van de TC. De commissie Bewaking en Hulpverlening: De bewaking in 2009 zijn zeer goed verlopen en zonder incidenten en verdrinking ongevallen. Dit jaar hebben totaal 20 evenementen bewaakt, waarbij de meest in het oog springende de EK triatlon 2009 in Holten was: we hebben daar in totaal 5 dagen gewaakt. Het was een groot internationaal en nationaal evenement, dat over de hele wereld op tv was te zien. Reddingsbrigade Deventer heeft dit niet alleen kunnen doen met hun eigen vrijwilligers! Wij hebben assistentie gehad van 3 brigades. Frans maar ook het bestuur wil nogmaals alle vrijwilligers van Reddingsbrigade Deventer bedanken voor hun inzet in 2009 en we hopen dat 2010 weer een super bewakings jaar wordt. Inmiddels zijn de vaaropleidingen ook weer opgestart maar daarover volgend jaar in het jaarverslag meer. De activiteitencommissie: Deze commissie wordt momenteel bezet door Marc Hobo en Emiel Nienhuis. Maar kan natuurlijk niet zonder alle hulp van de leden die met de vele activiteiten hebben geholpen, waarvoor onze hartelijke dank! Voorbeelden van activiteiten afgelopen jaar zijn: Het instructeursuitje, sponsorzwemmen, natuurlijk ons eerste eigen jeugdkamp dat ondanks dat de weergoden ons minder goed gezind waren, een groot succes is geworden, de kerstspelmiddag en daarnaast weliswaar net in het nieuwe jaar onze eerste eigen marathon. In 2010 hopen wij ook vele activiteiten te kunnen organiseren met medewerking van jullie allemaal waarbij jullie de datum van het jeugdkamp alvast weer in de agenda kunnen zetten: 12 en 13 juni! De PR commissie: Deze commissie is momenteel niet bezet, wat niet wil zeggen dat we geen PR activiteiten hebben ondernomen. We hebben weer deelgenomen aan het sport voor jou project voor de schooljeugd in Deventer en dit heeft geleid tot een aantal nieuwe jeugdleden. Ook doen we mee aan het project de Storm, waarbij we theorielessen verzorgen voor de middelbare schooljeugd over de reddingsbrigade in het algemeen en natuurlijk onze brigade in het bijzonder. We zijn weer genomineerd geweest voor de vrijwilligersprijs van sportploeg van het jaar en al zijn we het niet geworden ook hierbij hebben we ons gezicht weer laten zien in de Deventer samenleving.

3 Mochten er leden of ouders van leden geinteresseerd zijn om plaats te nemen in de PR commissie dan houden we ons van harte aanbevolen, Wouter is nog steeds contactpersoon vanuit het bestuur voor deze commissie. De marathoncommissie: Sinds vorig jaar, is er veel veranderd binnen de marathoncommissie. Dit zorgde voor veel overleg en vergaderingen, maar een betere samenwerking en betere communicatie is hiervan het gevolg. Zoals jullie allen weten is William er bijgekomen en Steven heeft een klein stapje terug gedaan binnen de commissie, omdat hij toegetreden is binnen het bestuur van de brigade. Ronald heeft daarom deel van zijn taken overgenomen en verzorgd de interne communicatie. Steven zorgt voor de externe communicatie richting andere brigades en is natuurlijk contactpersoon vanuit het bestuur en William regelt de vergaderingen, notulen en algemene taken binnen de commissie. Zo druk het was binnen de commissie zo rustig is het geweest qua marathons. We zijn dit jaar natuurlijk begonnen met een mini marathon tijdens het sponsorzwemmen, zodat de junioren ook eens kunnen proeven wat het inhoud. Hierna wilden wij deelnemen aan de marathon in Apeldoorn, zelfs met twee teams. Helaas ging deze marathon niet door, ivm te weinig inschrijvingen. Hierop volgende de marathon in Staphorst, een 4 e plek! Toch zeker niet slecht. Daarna zijn wij het eerste weekend van juli afgereisd naar Assen! RB Zuidoost Drenthe organiseerde deze marathon. Hier eindigden wij als 2 e achter Groningen. Half oktober zijn wij met 2 groepen junioren richting Staphorst gereden, waar wij ook een erg goede prestatie hebben laten zien. De marathons in Renkum, Oss en Brummen gingen afgelopen keer niet door. Helaas De marathon in Wageningen daarentegen, ging wel door, en wij konden met z n allen ons luie zweet weer kwijt in het chloorwater van zwembad de Bongert. En toen was het bijna zover: Onze eerste eigen marathon! Maar liefst 12 teams hadden zich ingeschreven. Binnen de commissie vroegen wij ons af of wij alles wel goed geregeld hadden.. Draaiboek, programmaboek, overleg met de Scheg, het budget, De catering.. CATERING??? Oh ja, bijna vergeten! Gelukkig waren er twee schatten van dames binnen de brigade die dit zo spoedig mogelijk zijn gaan vervullen en wij willen hun daar natuurlijk erg voor bedanken! Wat was er allemaal nog meer, de wedstrijdlijnen regelen, muziek, geluidsignaal! (bedankt Frans!), en zo was er nog veel meer Toen was het eindelijk 9 januari En het begon te sneeuwen. Oh jee, we moeten het toch niet aflassen?, vroegen wij ons af. De één na de andere brigade belde af en wij zagen onze marathon al snel verdwijnen. Gelukkig hebben we de marathon alsnog gezwommen met 7 teams en zijn wij erg tevreden met het resultaat! En wij willen alsnog iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de organisatie! BEDANKT!

4 de wedstrijdcommissie: Sinds de vorige ledenvergadering hebben we met onze wedstrijdploegen deelgenomen aan een tweetal wedstrijden, te weten de Nederlandse Kampioenschappen (eind maart) en de Internationale Ontmoeting (eind januari). Wegens de voorspelde slechte weersomstandigheden zijn de Rayonwedstrijden in Apeldoorn in december niet doorgegaan. Zowel aan de NK als aan de IO hebben we deelgenomen met twee junioren ploegen (meisjesen jongens) en drie seniorenploegen (twee dames- en één herenteam). Nog steeds verbeteren we onze tijden en kruipen we langzaamaan verder naar boven in de eindklassementen. De eerst volgende wedstrijd waar momenteel voor wordt getraind zijn de Nederlandse Kampioenschappen van 10 en 11 april 2010 in Boxtel. Ook hier zullen we proberen met vijf teams aan deel te nemen. Daarnaast hebben we de Rayonwedstrijden in het verschiet. Dit jaar zal deze wedstrijd door onze brigade georganiseerd worden en omstreeks november in zwembad De Scheg plaatsvinden. De junioren worden nog steeds door de zelfde instructeurs getraind, te weten Suzanne, Steven en Jessica. Sinds afgelopen zomer worden de senioren getraind door Linda en Gerlof en is Marcel reservetrainer. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Jessica of één van de andere trainers. De vertrouwenspersoon: Zoals vorig jaar afgesproken ook hiervan een stukje in ons jaarverslag: De vertrouwenspersoon is enkele jaren geleden, op advies/verzoek van NOC NSF, ingesteld als een officiële functie binnen de brigade. De vertrouwenspersoon geeft gevraagd en ongevraagd advies binnen de vereniging. Gevraagd advies komt meestal na een probleem of en lastige situatie waarbij iemand er niet zelf uit komt of feedback wil over een handeling. Ongevraagd advies ligt wat lastiger; op een gesignaleerde situatie probeert de vertrouwenspersoon feedback te geven op een passend moment. Het kan ook voor komen dat mensen, leden van RDO, buiten de vereniging om met vragen komen. Naast dit alles probeert Lida ook altijd met kleine gesprekjes tijdens ontmoetingen met ouders en leden contact te hebben houden met de vereniging. De naam zegt het al; de vertrouwenspersoon kan niet zomaar alles vertellen wat er gebeurd. Vrijwel alles gebeurd op basis van vertouwen en vertrouwelijkheid en daarom kan dus niet gedetailleerd verteld worden wat er voorgevallen is, maar een impressie. In 2009 zijn er voor en rond het afzwemmen enkele vragen om advies geweest. In een enkel geval is er ook verzocht om contact met de ouders op te nemen. Een andere functie is het voorzitten van de instructeurvergadering dat na een verzoek van jaren geleden stilzwijgend verlengd wordt. Tijdens deze vergadering probeer ik zo veel mogelijk de instructeurs met elkaar in contact te laten komen over de diverse onderwerpen die er leven. Daarbij krijgen zij ook gevraagd en ongevraagd advies van mij. Gelukkig kunnen we stellen dat er geen hele zware en/of vervelende situaties zijn geweest waarbij mijn interventie nodig was. De vereniging is een sociale groep die ik als vertrouwenspersoon ook graag zo zou willen blijven zien. Een club om trots op te zijn! Voor 2010 zou ik dan ook graag het vertrouwen van iedereen weer willen krijgen om dit samen zo te houden.

5 En dan tot slot nog een toelichting op de interne communicatie: Interne communicatie is bij veel verenigingen een grote drempel. Omdat wij merkten dat onze communicatie richting leden en ouders van leden af en toe niet goed over kwam, of niet gelezen werd hebben we afgelopen jaar iets nieuws bedacht, het clubblad de reddingsboei. Een mooi A4 full color blad dat we laten drukken bij de firma Smic uit Arnhem. Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien en lezen, is in December de eerste uitgave van De Reddingsboei verstrekt en is ondertussen bij bijna iedereen de 2 e uitgave ook al weer aangekomen. Na verschillende positieve reacties zijn wij er van overtuigd dat wij op deze manier een betere interne communicatie hebben ontwikkeld en leden en ouders van leden beter weten wat er binnen de vereniging allemaal gebeurd. Natuurlijk kan het niet zo zijn dat alle informatie in dit blad komt te staan, want alle actuele informatie die niet op zich kan laten wachten zal alsnog via de nieuwsflits en/of op de website gepresenteerd worden, houdt deze dus ook goed in de gaten! Heeft er iemand op/aanmerkingen, een tip of een idee? Stuur dan een mail naar redactie@reddingsbrigadedeventer.nl of spreek Steven hier voor aan. Verder zijn wij nog steeds opzoek naar adverteerders in ons blad! Zij kunnen tegen een klein bedrag een erg mooie advertentie laten plaatsen! Geïnteresseerden kunnen mailen naar redactie@reddingsbirgadedeventer.nl

Bram, Sjoerd, Maikel. Fabian. Sander, Ronald, Jordy, Marleen, Anouk, Jeroen, Allyne, Lisanne, Stan Niels, Huibertje, Dominique, Mandy, Peter

Bram, Sjoerd, Maikel. Fabian. Sander, Ronald, Jordy, Marleen, Anouk, Jeroen, Allyne, Lisanne, Stan Niels, Huibertje, Dominique, Mandy, Peter Notulen Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade Raalte Datum: 15-04-2016 Tijd: 20:00 Plaats: Tijenraan Voorzitter: Bram Journée Notulist: Peter Halman Secretariaat: Peter Halman secretaris@reddingsbrigaderaalte.nl

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019 Algemene Ledenvergadering 20 februari 2019 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2018 4. Jaarverslagen van de secretaris

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Basketball Vereniging Leiderdorp Jaarverslag Jaarverslag commissies Seizoen Leiderdorp, 1 november 2006

Basketball Vereniging Leiderdorp Jaarverslag Jaarverslag commissies Seizoen Leiderdorp, 1 november 2006 Jaarverslag commissies Seizoen 2005 2006 Leiderdorp, 1 november 2006 Verslagen van de commissies: technische commissie WMS (wedstrijden, materialen en scheidsrechters) commissie activiteitencommissie Technische

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Lesplan Zwemmend Redden: junior redder, zwemmend redder, lifesaver.

Lesplan Zwemmend Redden: junior redder, zwemmend redder, lifesaver. Lesplan Zwemmend Redden: junior redder, zwemmend redder, lifesaver. Commissie: AB Kenmerk: Lesplan zwemmend redden Datum: 2018-07-11 ReddingsBrigade Boxtel is een vrijwilligers organisatie. Naast het opleiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Opleiding waterhulpverlening. Werkgroep Opl. Waterhulpverl. Werkgroep Opl. Waterhulpverl. Even terug: oude diplomalijn. Even terug: oude diplomalijn

Opleiding waterhulpverlening. Werkgroep Opl. Waterhulpverl. Werkgroep Opl. Waterhulpverl. Even terug: oude diplomalijn. Even terug: oude diplomalijn Opleiding waterhulpverlening Implementatie Opleiding Waterhulpverlening 22 febrauri 2012 Presentatie werkgroep Harry Vrielink Gerlof Wijnja Agenda Werkgroep "Implementatie opleiding waterhulpverlening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Sportwaarde Betrokken

Sportwaarde Betrokken ENC Nieuwsbrief Februari 2013 Hierbij ontvangen jullie de ENC nieuwsbrief voor de maand februari. De nieuwsbrief is tevens te zien op www.enc-arnhem.nl & ENC Arnhem Facebook Sportwaarde Betrokken Organisatie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 INLEIDING... 4 ALGEMENE VERGADERING... 5 BESTUUR... 6 EXAMENCOMMISSIE (EXC)... 8 COMMISSIES... 9

INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 INLEIDING... 4 ALGEMENE VERGADERING... 5 BESTUUR... 6 EXAMENCOMMISSIE (EXC)... 8 COMMISSIES... 9 JAARVERSLAG 2010 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 INLEIDING... 4 ALGEMENE VERGADERING.... 5 BESTUUR... 6 EXAMENCOMMISSIE (EXC)... 8 COMMISSIES... 9 FINANCIEEL OVERZICHT... 10 VOORWOORD Het bestuur van de Alphense

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2016-2017 Versie: 1.1 Datum: 24-10-2016 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 3. Missie... 3 4. Beleid korte termijn... 4 4.1. Vereniging... 4 4.1.1.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. NL Doet. Inleveren gezondheidsverklaringen. Veel leesplezier namens de Commissie PR & Werving

NIEUWSFLITS. NL Doet. Inleveren gezondheidsverklaringen. Veel leesplezier namens de Commissie PR & Werving NIEUWSFLITS Veel leesplezier namens de Commissie PR & Werving Inleveren gezondheidsverklaringen Voor iedereen die nog geen gezondheidsverklaring heeft ingeleverd wordt verzocht dit zo snel mogelijk te

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 22 november 2008 Beste deelnemers, Namens het team EHaD wedstrijd 2008, Wilma van de Wiel

t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 22 november 2008 Beste deelnemers, Namens het team EHaD wedstrijd 2008, Wilma van de Wiel Beste deelnemers, t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 22 november 2008 22 november 2008 is alweer de vierde editie van de jaarlijkse Osse EHaD wedstrijd. Ook dit jaar hebben weer vele teams zich aangemeld.

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst mei. 7.88. Nieuwsbrief juli 2015 nr.122 Pagina 1 van 7

Sponsor All In. Opbrengst mei. 7.88. Nieuwsbrief juli 2015 nr.122 Pagina 1 van 7 Nieuwsbrief nr. 122 jaargang 11 Juli 2015 Hallo allemaal, Het is erg warm zomers weer als we deze nieuwsbrief voor jullie maken. De buiten thermometer geeft 34 graden aan. De KNBSB heeft een waarschuwing/advies

Nadere informatie

Versie januari 2011. Waterhulpverlening

Versie januari 2011. Waterhulpverlening Waterhulpverlening Waarom omzetten De huidige KNBRD bonds(strandwacht)diploma s A en B en de varendredden lijn zijn al vanaf voor de jaren tachtig in gebruik binnen Reddingsbrigade Nederland, waardoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Crusaders flits December 2014 Fijne vakantie! Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders In deze laatste Flits van het jaar bedanken we Daniel Dzaleski voor zijn inzet voor de

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 08-06-2016 Trapvaardigheid Op 17 en 18 mei heeft groep 8 aan het Bavo verkeersveiligheidscircuit bij voetbalvereniging Good Luck deelgenomen. De leerlingen zijn wat betreft hun fietskwaliteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging December 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Beste Leden en Ouders, We mogen

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2015-2016

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2015-2016 Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2015-2016 Versie: 1.1 Datum: 23-09-2015 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 3. Missie... 3 4. Beleid korte termijn... 4 4.1. Vereniging... 4 4.1.1.

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Voorwoord. Tot nu toe. Wedstrijden. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek

Voorwoord. Tot nu toe. Wedstrijden. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek Voorwoord Inmiddels is het seizoen in volle gang en zijn we zelfs al bijna aan een tussenstop toe. Van 24 juli tot en met 21 augustus zullen de clubtraining stil liggen om er daarna weer volop tegenaan

Nadere informatie

WOC ZUID. Woord van de voorzitter. Inhoudsopgave Woord van de voorzitter. 1. Artikelen. Regionale bijeenkomst met de verenigingen uit Zuid-Nederland 2

WOC ZUID. Woord van de voorzitter. Inhoudsopgave Woord van de voorzitter. 1. Artikelen. Regionale bijeenkomst met de verenigingen uit Zuid-Nederland 2 WOC ZUID 04 April 2015 Communicatie, Bergen op Zoom. Artikelen Inhoudsopgave Woord van de voorzitter. 1 Regionale bijeenkomst met de verenigingen uit Zuid-Nederland 2 Barcelone stage WOC zuid 2015 Communicatie

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

Advies aan het bestuur

Advies aan het bestuur Advies aan het bestuur Reddingsbrigade voor Deventer en Omstreken Correspondentie adres: Postbus 182 7400 AD Deventer www.reddingsbrigadedeventer.nl Werkgroep 'implementatie opleiding waterhulpverlening

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van onze voorzitter

Nieuwsbrief. Van onze voorzitter Nieuwsbrief Over een week vieren we weer kerst en dan is het alweer snel 2018. De eerste helft van het seizoen zit er dus weer zo goed als op. Tijdens de feestdagen hebben we iets meer rust, want een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Van de voorzitter: Sta je maanden in de kou en regen te blauwbekken op en langs het hockeyveld, is het eindelijk lekker weer, zit het seizoen er al weer op. Dat is jammer! Afijn dat zij zo. We kunnen terugzien

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2017, nummer 6

Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

Wedstrijdwijzigingen Zondag 4 mei wordt de wedstrijd Noviomagum 4 Ready 60 2 om uur gespeeld en heeft het volgende wedstrijdnummer; 6000

Wedstrijdwijzigingen Zondag 4 mei wordt de wedstrijd Noviomagum 4 Ready 60 2 om uur gespeeld en heeft het volgende wedstrijdnummer; 6000 Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 16 28 april 22 mei Agenda 3 mei Inpakactie Marikenloop 11 mei Spandoekenwedstrijd om 11.00 uur voor de jeugd 17 mei Opbouwactie Marikenloop 18 mei Meehelpen Marikenloop

Nadere informatie

Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017

Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017 Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017 Inhoud: - Inzell kerstvakantie - plaatsingswedstrijden NK Allround - marathon - interessante websites en belangrijke data - sportverkiezing Emmen - Zonne Inzell

Nadere informatie

Redactie: Fotografie: Beeldboot Gertjan Kooij

Redactie: Fotografie: Beeldboot Gertjan Kooij Redactie: nieuws@uzsc.nl Fotografie: Beeldboot Gertjan Kooij In dit nummer: In het nieuws Consumpties afrekenen tijdens bardienst Livestream succesvol Heren Sportploeg Utrecht 2016: stemmen kan nu nog!

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

Agenda. Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018. Focus 2018/2019. Reageren op dit document? Mail naar

Agenda. Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018. Focus 2018/2019. Reageren op dit document? Mail naar 1 Agenda Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018 Focus 2018/2019 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Kalinko Kalinko is de gezelligste volleybalvereniging van Den Haag en omstreken

Nadere informatie

Financieel gezien mogen we niet klagen. Ondanks stijgende kosten hebben we het jaar 2014 met een positief resultaat mogen afsluiten.

Financieel gezien mogen we niet klagen. Ondanks stijgende kosten hebben we het jaar 2014 met een positief resultaat mogen afsluiten. Jaarverslag 2014 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2014. Hierin is een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de organisatie en de omgeving van onze vereniging opgenomen. We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen:

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: Beste zwemmers, ouders, vrijwilligers en supporters, Oktober 2014 Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: 1. Samenwerking WVZ met Together

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016

Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016 Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016 Beste leden, ouders/verzorgers en begunstigers, Voor je ligt de nieuwsbrief 17 van het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest

Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest Net als de wind, krachtig en sterk, komt Hij bij jou, de Heilige geest. Net als een vuur, dat in je brandt. Zo zal Hij zijn, de Heilige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Functieomschrijvingen

Functieomschrijvingen Trainer Senioren team Functieomschrijvingen Het doel van de functie is het trainen van seniorploegen anders dan de selectie. Valt onder het bestuurslid technische commissie. Traint één of meerdere senior

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering SAVOSA 30 oktober 2015

Agenda Algemene Ledenvergadering SAVOSA 30 oktober 2015 Agenda Algemene Ledenvergadering SAVOSA 30 oktober 2015 1. Notulen ALV 2014 2. Mededelingen/ingekomen stukken 3. Jaarverslagen a. Voorzitter b. Secretariaat/leden administratie c. SCP 4. Verkiezingen (zie

Nadere informatie

Ondertussen bij RZC...

Ondertussen bij RZC... Ondertussen bij RZC... jaargang 1 - september 2017 - nr. 04 Nieuws, weetjes en verhalen van de afdelingen van Renkumse Zwem- en Waterpoloclub En verder o.a.... energieke start polo Met nieuwe trainer en

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam

Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 26 Juli 2018 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, De afgelopen maanden is er weer veel gebeurd op onze vereniging. Zo zijn we al weer een aantal maanden aan

Nadere informatie