DATUM NIEUWSBRIEF MEI 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DATUM NIEUWSBRIEF MEI 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 01/2013 DATUM MEI 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ 6 juli. Traplift. Barruimte wordt op geknapt. Burenhulp voor onze bewoners. Bingo komt terug. In dit nummer: De voorzitter 1 Platformlift 2 Opknapbeurt 3 Enquête uitslag 4 Wat doen we er mee Nieuwe bewoners Bewoners die ons verlaten Burenhulp 8 We zijn druk 9 1. De voorzitter Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Peter van der Werf. Ik woon hier sinds april 2011 op de 11e etage nummer 246 samen met mijn vrouw Inge en mijn zoon Remco en dochter Lisanne. Toen ik vernam dat de oude ABV was opgeheven en het niet lekker liep om een nieuwe start te maken heb ik het op mij genomen hier iets aan te doen. 10 januari 2013 is dan ook een nieuwe start gemaakt op de bijzondere algemene ledenvergadering waar het nieuwe bestuur is gekozen. Als voorzitter heb ik een positief gevoel en ben ik blij met de manier waarop we bezig zijn. Er staat een heleboel op stapel. Ook merk ik dat de bewoners het weer zien zitten met de ABV. Ik heb mijzelf ten doel gesteld om ervoor te gaan zorgen dat iedereen mee kan doen aan de sociale activiteiten. Vandaar dat we proberen een traplift te krijgen, zodat iedereen op de 13e etage kan komen. Dus ook de mensen die slecht ter been zijn. Door de enquête is gebleken dat ongeveer 45% van onze bewoners ouder is dan 65. Het doel van deze nieuwsbrief is om de bewoners te informeren waar we mee bezig zijn. Het eerste ½ jaar zijn de bestaande activiteiten gewoon doorgegaan op de oude voet. Deze zullen volgend seizoen ook gewoon doorgaan. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u mij bereiken via mail: abv@noorderhaghe.nl of door een briefje in de brievenbus te doen van de ABV.

2 PAGINA 2 2. Platformlift/traplift De subsidie die is aangevraagd is voor de platformlift bij de gemeente is afgewezen (het ging hier om een bedrag van ,-). We zijn nu druk bezig om een traplift te krijgen naar de 13 e etage voor de bewoners die slecht ter been zijn. Hiervoor ga ik bij diverse instanties subsidie aanvragen (het zal hier gaan om een bedrag van 8.073,30). De traplift is veilig: Het heeft een veiligheidsgordel. De traplift stopt direct bij een obstakel. Het heeft een joystick bediening. Veilig boven aangekomen draait de stoel zodat u zonder gevaar kunt uitstappen. Het is een kunststofstoel in ledermotief. Er zit een onderhoud en reparatiecontract op van 5 jaar. 3. Opknapbeurt We zijn bezig om zowel de barruimte als de recreatieruimte op te knappen. Bij beiden willen wij een verhoogde wc hebben. In de recreatieruimte moet de wc helemaal opgeknapt worden. De barruimte willen we deze zomer opknappen. Er komt een laminaatvloer, nieuw behang en nieuwe gordijnen. En zowel in de hal als bij de bar komen nieuwe lampen. Ook willen we dan proberen een verhoogde wc te plaatsen. De volgende stap wordt dan het opknappen van de recreatieruimte. Hiervoor zoeken we nog ± 50 m2 licht laminaat (beuken, grenen of licht eiken). Dus weet u iemand die dit weg doet en het ziet er nog goed uit dan halen wij het graag op.

3 PAGINA 3 4. Enquête uitslag Op de enquête die we verstuurd hebben, kwamen 48 reacties binnen. Dit zijn niet alle bewoners, maar toch voor ons erg positief dat er zoveel reacties binnen kwamen. Mocht u de enquête niet ingevuld hebben, dan is dit geen probleem. Als bewoner bent u automatisch lid van de ABV en kunt u aan alle activiteiten deelnemen. Het volgende is uit de enquête gekomen: 48 formulieren zijn ingeleverd 28 personen willen de briefing van de ABV via de mail ontvangen 17 bewoners willen weer een bingo 24 personen willen een BBQ 4 personen willen sjoelen 3 personen willen darten 11 personen zien wel iets in de thema avonden 11 personen hebben opmerkingen gemaakt, zoals: figuurzagen geen belangstelling, heeft al vele andere activiteiten in verenigingsverband schilderen/tekenen/kerststukjes maken kaartavonden flipperen (flipperkast) fotografie wandelen/sportactiviteiten sportactiviteiten! Bewegen goed voor elke leeftijd, cardio apparatuur: crosstrainer, loopband, roeitoestel, fiets (cardio) alleen als er iets is waar ik zin in heb.

4 PAGINA 4 5. Wat doen we er mee De briefing van de ABV via de mail ontvangen: deze bewoners krijgen vanaf nu alles via . Wilt u dit ook maar nog niet opgegeven geef dit dan door op mailadres: ABV@noorderhaghe.nl. Bingo: we willen in oktober en december op een vrijdagavond een bingo houden.. BBQ: op dit moment zijn we hier druk mee bezig. Vul het bijgeleverde formulier in. U komt toch ook? Sjoelen, darten: we willen een spelletjesavond organiseren waar ook andere spelletjes gespeeld kunnen worden. Thema avonden: hier zijn we nog mee bezig. Figuurzagen: de verwachting is dat dit niet van de grond komt, maar als er meer personen zijn die hier wel aan mee willen doen kunnen deze zich natuurlijk opgeven. Geen belangstelling, heeft al vele andere activiteiten in verenigingsverband. Dit kan ook, alle respect daarvoor. Schilderen/tekenen/kerststukjes maken: Schilderen/tekenen kan misschien in overleg met Crea of bij voldoende belangstelling een eigen avond., interesse: melden aan de ABV. Kerststukken maken was vorig jaar een groot succes en dat willen we dit jaar weer doen. Kaart avonden: er zijn klaverjasavonden tijdens deze avond kunnen ook andere kaartspelletjes gespeeld worden, kan straks ook op spelavond. Flipperen (flipperkast): helaas kunnen we niet in flipperkast investeren. Fotografie: als er meer mensen iets over fotografie willen weten geef u dan op bij de ABV. Als er voldoende belangstelling is kunnen we misschien 1 of meer avonden organiseren. Wandelen/sportactiviteiten: misschien kunnen we bij voldoende belangstelling avondwandelingen doen of meedoen met de avondvierdaagse of duinenmars. Sportactiviteiten! Bewegen goed voor elke leeftijd, cardio apparatuur: crosstrainer, loopband, roeitoestel, Fiets (cardio): dit is niet mogelijk i.v.m. met overlast en de kosten van de apparatuur en onderhoud. Alleen als er iets is waar ik zin in heb: dan ben je natuurlijk van harte welkom. Alle bewoners zijn van harte welkom op de activiteiten die georganiseerd zijn, al is het alleen maar om eens te kijken, kennis te maken met uw buren, of voor een bakkie koffie/of thee. Voor alle activiteiten geld: heeft u interesse meld u zich dan aan bij de ABV via abv@noorderhaghe.nl of via de brievenbus.

5 PAGINA 5 6. Nieuwe bewoners Alle nieuwe bewoners krijgen een folder met algemene informatie. Hierin staat de meest belangrijke informatie. Deze folder hangt in de hal als voorbeeld. Wilt u deze folder ook voor uzelf hebben, vraag deze dan aan bij de ABV. 7. Bewoners die ons verlaten Gaat u onze flat verlaten dan wensen wij u veel geluk in uw nieuwe omgeving. Dan hebben wij nog een vraag voor u: we zijn op zoek naar laminaat voor de recreatieruimte. We hebben ± 50 m² nodig. Als het nog in goede staat is halen we het er graag voor u uit.

6 PAGINA 6 8. Burenhulp We zijn bezig om burenhulp op te zetten. Daarvoor willen we per etage een vrijwilliger hebben die het aanspreekpunt is voor de galerij. U kunt zich hiervoor opgeven. Er zal dan eerst nog met u besproken worden wat er van u verwacht wordt. Tevens zijn we op zoek naar bewoners in de flat die dit willen coördineren. Graag iemand die niet meer werkt en vaak thuis is. Geeft u zich op door een briefje in de brievenbus van de ABV of een mailtje naar abv@noorderhaghe.nl. We willen van Noorderhaghe een gezellige en sociale flat maken, maar ook een heel gewone flat. Met één bijzonderheid: de bewoners spreken af dat ze attent zijn naar elkaar. Iedereen leeft gewoon zijn eigen leven, maar vriendelijkheid en behulpzaamheid krijgen de bewoners er gratis bij. Bij burenhulp Noorderhaghe gaat het om onze flat. Een flat waar mensen niet zomaar naast elkaar wonen. Een gevarieerde, sociale flat waar alle bewoners meedoen. Een flat waarin iedereen een 'goede buur' is. De flat is een gevarieerde flat, omdat er veel verschillende mensen wonen met verschillende culturen. Jongeren, ouderen, mensen met en zonder verstandelijke, lichamelijke of psychische beperkingen, alleenstaanden en gezinnen. Het wordt een sociale flat, omdat burenhulp hier heel gewoon is. Mensen helpen elkaar als dat nodig en mogelijk is. Iemand helpen als hij of zij ziek is, boodschappen doen, iemands hond uitlaten, even een schilderijtje ophangen, een batterij of lamp vervangen als iemand dat niet alleen kan of even een praatje maken en kijken of alles nog goed gaat. Een flat waar bewoners met elkaar bepalen hoe de flat en omgeving er uit ziet en wat er gebeurt. Waar álle flatbewoners worden aangesproken op dingen die zij goed kunnen en leuk vinden. Deze flat willen we hier realiseren. 9. We zijn druk bezig U ziet, we zijn druk bezig en hopen dat met deze activiteiten de sociale contacten in de flat beter worden en dat iedereen met een beetje hulp van ons kan blijven wonen waar hij of zij het naar zijn/haar zin heeft. Noorderhaghe een flat met goede buren. Een flat met een sociaal hart. Bezoek onze website: Doelstelling van de ABV De vereniging heeft ten doel: Het bevorderen van goede contacten tussen de bewoners van de flat Noorderhaghe gelegen aan de Nieuwendamlaan nummers 46 t/m 298 even nummers. De vereniging tracht haar doel te verwezenlijken door: Het organiseren en doen organiseren van ontspanningsbijeenkomsten en of andere evenementen ter verbetering en bevordering van het woon- en leefklimaat. Het aanwenden van alle ten diensten staande wettige middelen, welke voor het bereiken van het doel der vereniging bevorderlijk kunnen zijn.

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief 02/2013 DATUM SEPTEMBER 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ. Traplift. Activiteiten. Barruimte is opgeknapt. Burenhulp. Bingo komt. In dit nummer: De BBQ 1 Traplift 2 Opknapbeurt

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Noorderhaghe

Nieuwsbrief Noorderhaghe Nieuwsbrief Noorderhaghe Nieuwsbrief mei 2014 ABV Algemene Bewoners Vereniging 1. Het bestuur In dit nummer: ABV Het bestuur 1 Traplift 2 Bingo 3 Barbecue 4 Huiskamer- Project 5 Bibliotheek 6 Reclamefolder

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis.

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis. Datum nieuwsbrief augustus 2015 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis. Radiatorkranen. Bestuur VvE 1. Het bestuur Dit jaar is al weer voor

Nadere informatie

21 reacties. Overzicht. [Afbeelding] Woon je in ons complex? Kende je De Achtertuin al? Hoe volg je De Achteruin? Dit formulier bewerken

21 reacties. Overzicht. [Afbeelding] Woon je in ons complex? Kende je De Achtertuin al? Hoe volg je De Achteruin? Dit formulier bewerken 21 reacties Alle reacties weergeven Analyse publiceren deachtertuin030@gmail.com Dit formulier bewerken Overzicht [Afbeelding] Woon je in ons complex? Ja 21 100% Nee 0 0% Kende je De Achtertuin al? Ja,

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ABV Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem.

Nieuwsbrief. ABV Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem. Datum nieuwsbrief december 2014 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem. ORAC ondergrondse afvalcontainers In dit nummer: Het bestuur

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Overzicht uitslag enquête ontmoetings- en sociale activiteiten van/voor bewoners De Vos en De Jager.

Overzicht uitslag enquête ontmoetings- en sociale activiteiten van/voor bewoners De Vos en De Jager. Overzicht uitslag enquête ontmoetings- en sociale activiteiten van/voor bewoners De Vos en De Jager. Van de 125 woningen hebben 46 mensen (36 adressen/formulieren) gereageerd en de enquête ingevuld. Hiervan

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Wat vragen wij van U?

Wat vragen wij van U? Beste Mede-Estenaar, De Dorpstafel spant zich in om voor alle inwoners van Est de leefbaarheid van ons dorp te verbeteren. Wij richten ons hierbij vooral op de leefbaarheid en sociale aspecten in ons dorp.

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning

Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning Indicatie U wilt verhuizen naar een servicewoning of naar een woning die speciaal geschikt is voor rolstoelgebruikers in de gemeente Utrecht of Stichtse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 29 juli 2016 Geachte bewoners, Eind juli alweer en ik mag deze nieuwsbrief weer voor u schrijven. Zoals u weet heb ik vorige week de Vierdaagse gelopen en 220 km geeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord AGENDA Beste lezers, Ondanks het prachtige weer wordt er bij de wijkvereniging hard nagedacht over de komende receptie ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wat

Nadere informatie

Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning

Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning Indicatie U wilt verhuizen naar een servicewoning of naar een woning die speciaal geschikt is voor rolstoelgebruikers in de gemeente Utrecht of Stichtse

Nadere informatie

Uitwerking enquête jeugd Afdeling West. augustus 2018

Uitwerking enquête jeugd Afdeling West. augustus 2018 Uitwerking enquête jeugd Afdeling West augustus 2018 Enquête jongeren > 25 reacties: - 4: geen tafeltennisaanbod speciaal voor hen, 21 wel; - 6: geen andere 'leuke' activiteit; 3 daarvan stellen dat ook

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Uitslag van de enquête

Uitslag van de enquête Uitslag van de enquête Persoonlijke informatie Leeftijd : Van 18 jaar tot 30 jaar hebben er 9 mensen meegedaan. Van 30 jaar tot 50 jaar hebben er 11 mensen meegedaan. Van 50 jaar tot 70 jaar hebben er

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Samenvatting. 2012 is opnieuw een jaar van uitbouwen van Stichting Present Gouda geweest met beperkte financiële middelen.

Samenvatting. 2012 is opnieuw een jaar van uitbouwen van Stichting Present Gouda geweest met beperkte financiële middelen. Jaarrapportage 2012 Deze presentatie is een rapportage van de activiteiten van Stichting Present Gouda in 2012 en is bedoeld als verantwoording voor de activiteiten die zijn ontplooid. Samenvatting 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Boog Zuid September 2014

Nieuwsbrief De Boog Zuid September 2014 Beste bewoners, Het is weer tijd voor een korte nieuwsbrief. Mocht u de voorgaande nieuwsbrieven willen bekijken dan kunt u deze inzien op de nieuwe website van de Boog Zuid. www.vvedeboogzuid.nl Zonwering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Aanvraag indicatie gelijkvloerse woning

Aanvraag indicatie gelijkvloerse woning Aanvraag indicatie gelijkvloerse woning Indicatie U woont in de gemeente Utrecht, bent jonger dan 65 jaar en u wilt verhuizen naar een gelijkvloerse woning in de gemeente Utrecht. Dit zijn woningen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Genseler

Nieuwsbrief t Genseler Nieuwsbrief t Genseler Oktober 2013 Stichting wijkcomité t Genseler info@wijkgenseler.nl Jaargang 2013 Nieuwe website www.wijkgenseler.nl In de afgelopen maanden is er gewerkt aan het vernieuwen van onze

Nadere informatie

Inloophuis Uitzicht. te Gorinchem. Beleidsdocument versie zomer 2017

Inloophuis Uitzicht. te Gorinchem. Beleidsdocument versie zomer 2017 Inloophuis Uitzicht te Gorinchem Beleidsdocument versie zomer 2017 1 Inhoudsopgave Introductie.... 3 Visie... 3 Legitimatie.... 3 Mensen.... 3 Strategie... 4 Activiteiten... 4 Middelen... 4 Acties....

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15 Maart 2011 Editie nummer 15 Nieuwsbrief Van de voorzitter Bestuurslid gevraagd De snoezelkamer bij Promens Care Clubkampioenschappen en slotdag De Doe-Mee-Pas Uitslag regionale kampioenschappen Slotavond

Nadere informatie

Hoe nu verder met De Hobbel?

Hoe nu verder met De Hobbel? Hoe nu verder met De Hobbel? Het antwoord is aan. jou,. jullie? De Hobbel blijft bestaan en daar bedoelen we mee dat de uitleen van buitenspeelgoed gewoon doorgaat. We hebben daar voldoende mensen voor,

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Aanvraag indicatie rollatorwoning

Aanvraag indicatie rollatorwoning Aanvraag indicatie rollatorwoning Indicatie U woont in de gemeente Utrecht en u wilt verhuizen naar een rollatorwoning in de gemeente Utrecht. Dit zijn woningen die met een rollator te bereiken zijn evenals

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep.

In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 28-04-2018 In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep. Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: Ook dinsdag 08-05-2018

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Algemene informatie Wmo

Algemene informatie Wmo Algemene informatie Wmo Informatie over de Wmo Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de Wmo. Wmo betekent Wet maatschappelijke ondersteuning. Veel mensen met een beperking krijgen daar mee te maken. Het

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR HET OPZETTEN VAN EEN BUURTSCHAP Werkgroep Talenten/171114

INFORMATIE VOOR HET OPZETTEN VAN EEN BUURTSCHAP Werkgroep Talenten/171114 INFORMATIE VOOR HET OPZETTEN VAN EEN BUURTSCHAP Werkgroep Talenten/171114 Een goede buur is beter dan een verre vriend Waarschijnlijk bent u al op de hoogte: de komende jaren krijgt de gemeente Heumen

Nadere informatie

Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning

Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning Aanvraag indicatie voor servicewoning of rolstoelwoning Indicatie U wilt verhuizen naar een servicewoning of naar een woning die speciaal geschikt is voor rolstoelgebruikers in de gemeente Utrecht of Stichtse

Nadere informatie

werkt voor en met bewoners in wijken en buurten

werkt voor en met bewoners in wijken en buurten werkt voor en met bewoners in wijken en buurten Oma Geertje vertelt. 2 Welbions: we werken er allemaal. Wij zijn dé woningcorporatie van Hengelo en verhuren meer dan 13.000 woningen aan in totaal 25.000

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 9 september 2016 Geachte bewoners, Wat een mooie nazomer hebben we tot nu toe. En het lijkt erop dat dit nog gaat voortduren. Voor de aankomende week heb ik de volgende

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Enquête onder de vrijwilligers van de Gemiva-SVG Groep 2010

Enquête onder de vrijwilligers van de Gemiva-SVG Groep 2010 Enquête onder de vrijwilligers van de Gemiva-SVG Groep 2010 De Gemiva-SVG Groep heeft ruim 900 vrijwilligers die op zeer uiteenlopende momenten hun diensten verlenen bij activiteiten voor mensen met een

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Activiteitenkrant maart Woensdag 1 maart. High Tea

Activiteitenkrant maart Woensdag 1 maart. High Tea Activiteitenkrant maart 2017 Woensdag 1 maart High Tea Einde: 15:30 uur Entree: 5,00 Meer informatie vindt u in deze krant. Een kaartje kunt u kopen bij de receptie van het SWVkantoor, ook kunt u bellen

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Resultaten evaluatie noodopvang vluchtelingen omwonenden. Oktober 2016 Gemeente Oss Rapportage Onderzoek en Statistiek

Resultaten evaluatie noodopvang vluchtelingen omwonenden. Oktober 2016 Gemeente Oss Rapportage Onderzoek en Statistiek Resultaten evaluatie noodopvang vluchtelingen omwonenden Oktober 2016 Gemeente Oss Rapportage Onderzoek en Statistiek 1. Inleiding Voor van de evaluatie van de noodopvang zijn de omwonenden, ondernemers

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur Erevoorzitter: Jan Mulder Ereleden: Ineke Beijers-Holders, Joop Doornheim, Joop Beijers, Wim Hoogland, Franklin Vlam en Wim Navis Bondspenning: Lien Hoogland en Joop Beijers Bondsspeld: Wim Hoogland Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUÊTE LEEFBAARHEID OLLAND

RESULTATEN ENQUÊTE LEEFBAARHEID OLLAND RESULTATEN ENQUÊTE LEEFBAARHEID OLLAND April 2018 Deze enquête is een initiatief van de Dorpsraad Olland, Welzijn De Meierij en Gemeente Meierijstad. Resultaten Enquête Volwassenen Aantal respondenten:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Waelwick. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie Waelwick. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg.

NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg. Voorheen... LEIDSCHENDAM-VOORBURG NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg. 070-386 3113 BESTE LEZER, De seniorenkrant

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 2 april 2014 Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513 ZH Enschede Tel: 053 436 14 44 veldkamp@skoe.nl

Nadere informatie

Welzijns Activiteiten Overdal

Welzijns Activiteiten Overdal Welzijns Activiteiten Overdal Augustus 2018 Dag Activiteit Tijd/Plaats Woensdag 1 aug Donderdag 2 aug Sjoelen De Schakel 15:00 uur Vrijdag 3 aug Weeksluiting (G.Meyer) Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag

Nadere informatie

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies ensen brengt m samen Bij Stichting Welzijn Veere staan de inwoners van alle kernen van onze gemeente centraal. Bij ons draait het om u: hoe het met u gaat en of u zich thuis voelt in uw woonomgeving. Samen

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

HET PIETEN NIEUWSBLAD

HET PIETEN NIEUWSBLAD HET PIETEN NIEUWSBLAD PIETENHUIS IN TUINDORP IN DE ZOMER HEBBEN WIJ, HET BESTUUR VAN SPEELTUIN TUINDORP, EEN VERZOEK ONTVANGEN VAN SINTERKLAAS: OF DE PIETEN GEBRUIK MOGEN MAKEN VAN DE TOEZICHTHOUDERS RUIMTE,

Nadere informatie

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp Woningruil weken Amsteldorp 9 maart 2017 tot en met 3 mei 2017 Woningruil in uw eigen buurt Blijf langer in uw buurt wonen Vind een woning die beter bij u past Hulp bij het vinden van een woning Persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer aanwezig. Schoolfruit. Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Weer aanwezig. Schoolfruit. Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 2 27 september Belangrijke data: Weer aanwezig Na 2 weken weinig fysiek op school aanwezig te zijn geweest, zal ik er volgende week weer meer zijn. Ons gezin heeft vorige week een pittige

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Maximale inspanningstest

Maximale inspanningstest Maximale inspanningstest Je komt bij ons in het ziekenhuis voor een test. Die test heet maximale inspanningstest. Het is een onderzoek waarbij de dokter onderzoekt: Hoe jouw conditie is. Hoe je longen,

Nadere informatie

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland Informatiebrochure De Riethorst De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis De Riethorst in het hartje van de stad Geertruidenberg. Een verpleeghuis

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

Algemene enquête 50+ Sport en Spel, gehouden in februari 2014

Algemene enquête 50+ Sport en Spel, gehouden in februari 2014 Algemene enquête 50+ Sport en Spel, gehouden in februari 2014 Uitslag en bestuursvoorstellen 20 mei 2014 In februari 2014 heeft het bestuur van vereniging 50+ Sport en Spel een onderzoek onder de leden

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

Dit is de gezamenlijke nieuwsbrief van Bo-Ex en de Toekomtclub507. Inhoud Deze nieuwsbrief is in het leven geroepen om u als bewoner van

Dit is de gezamenlijke nieuwsbrief van Bo-Ex en de Toekomtclub507. Inhoud Deze nieuwsbrief is in het leven geroepen om u als bewoner van Inhoud Bewonersavond op 6 maart 2018 Waar staan we nu? Huurders-betrokkenheid Actie Veilig en Waterdicht Hoe gaan we verder Buurtbeheer: meer zeggenschap voor de bewoners. Hoogte van de huur Bewonersavond

Nadere informatie

Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen

Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Visie Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Een visie die van u is; die het (toekomst)beeld van inwoners

Nadere informatie

Overlast. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus.nl

Overlast. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus.nl Overlast Harde muziek, rommel op de galerij, blaffende honden ergernissen waar u mee te maken kunt krijgen als huurder. Vaak kunnen deze ergernissen opgelost worden door gewoon met elkaar te praten. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

1. VERLOOP BEZOEK. Naam: Adres: Naam bezoeker: Datum bezoek: Telnr. ja nee

1. VERLOOP BEZOEK. Naam: Adres: Naam bezoeker: Datum bezoek: Telnr. ja nee Naam: Adres: Telnr. Naam bezoeker: Datum bezoek: 1. VERLOOP BEZOEK De betrokkene was thuis op het moment van de afspraak? Het bezoek duurde: Er waren nog mensen aanwezig toen ik aankwam: Die zijn tijdens

Nadere informatie

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Beste deelnemers, Zoals jullie weten organiseert het jeugdwerk van Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel in samenwerking met

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Bardienst. Het bestuur en de barcommissie van de Bongerd danken jullie bij voorbaat hartelijk voor jullie inzet tijdens de bardienst

Bardienst. Het bestuur en de barcommissie van de Bongerd danken jullie bij voorbaat hartelijk voor jullie inzet tijdens de bardienst Bardienst Ons clubhuis heeft een belangrijke rol binnen LTC de Bongerd. Aan de ene kant zorgt het voor de broodnodige inkomsten om de vereniging draaiende te houden. Daarnaast is er natuurlijk de belangrijke

Nadere informatie

Wat staat er in zorgblad Het manteltje?

Wat staat er in zorgblad Het manteltje? Het zorgblad voor mantelzorgers en zorgvragers Hoe kunnen mantelzorgers ontlast worden? Alle mantelzorgers zouden zich minder belast voelen als ze eens op vakantie zouden kunnen gaan. Ze zouden er dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

even bijtanken Doorstart

even bijtanken Doorstart Doorstart even bijtanken Welkom bij schakelopvang De Doorstart Waarom naar De Doorstart? Je bent nog (partieel) leerplichtig maar het kan zijn dat het niet zo lekker loopt op school. Misschien doordat

Nadere informatie