Wat staat er in zorgblad Het manteltje?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat staat er in zorgblad Het manteltje?"

Transcriptie

1 Het zorgblad voor mantelzorgers en zorgvragers Hoe kunnen mantelzorgers ontlast worden? Alle mantelzorgers zouden zich minder belast voelen als ze eens op vakantie zouden kunnen gaan. Ze zouden er dan vertrouwen in moeten hebben dat de zorgvrager het intussen naar zijn zin zou hebben en niets tekort zou komen. Op welke manier kan de zorgvrager meer participeren? Waarom zorgblad Het manteltje? Wij, Kelly Huijbers, Laura Dinkla, Cathana Durchholz en Nese Erten studeren aan Stenden Hogeschool. We hebben in samenwerking met Palet een wijkgericht onderzoek gedaan in West Leeuwarden. We wilden weten hoe ouderen die zorg nodig hebben meer deel uit kunnen maken van de wijk. En zouden mantelzorgers (verzorgende familieleden, vrienden, buren) daardoor ook ontlast kunnen worden? Alle mantelzorgers waren van mening dat participatie van de zorgvragers versterkt kan worden, wanneer het sociale netwerk van de zorgvrager wordt vergroot. Verder vonden zij nog dat zorgvragers meer zouden kunnen ondernemen: meer deelnemen aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld koken of een creatieve middag. Wat is er onderzocht tijdens het onderzoek? Tien mantelzorgers en zorgvragers uit West, Zuid en Oost Leeuwarden zijn geïnterviewd over wat zij vinden van onderwerpen zoals onder andere respijtzorg, participatie van de zorgvrager en het ontlasten van de mantelzorg. Wat staat er in zorgblad Het manteltje? - Het te ontwikkelen nieuwe aanbod in West Leeuwarden voor ouderen. - Het bestaande aanbod van zorg en activiteiten voor ouderen in West Leeuwarden. - Organisaties in Leeuwarden voor zorgvragers en hun mantelzorgers. - De resultaten van het onderzoek dat is gehouden in samenwerking met Palet.

2 Het te ontwikkelen nieuwe aanbod in West Leeuwarden voor zorgvragers Hoe wordt respijtzorg naar de zorgvrager gehaald? Respijtzorg buiten huis is naar de mening van een aantal zorgvragers en hun mantelzorgers niet de enige effectieve methode om mantelzorgers te ontlasten. Wellzo biedt respijtzorg ook bij de zorgvrager thuis aan, een vrijwilliger kan dan als vervanger van de mantelzorger ingezet worden. Waarom zijn activiteiten in het sociale netwerk belangrijk? Om het sociale netwerk te vergroten is het belangrijk dat zorgvragers aantrekkelijke activiteiten krijgen aangeboden. De aangeboden activiteiten moeten de zorgvrager aanspreken. Door aan deze activiteiten deel te nemen, leert de zorgvrager meer ouderen en wijkbewoners kennen. Het is voor de zorgvrager handig wanneer de activiteiten elke week of maand op dezelfde dag worden aangeboden. Hierdoor is het gemakkelijk te onthouden. Regelmatige en heldere communicatie is belangrijk bij het aanbieden van activiteiten. Een kraam bij de supermarkt, het versturen van huis aan huis bladen en mond op mond reclame zullen zorgvragers beter bereiken dan internet. Wie kan het sociale netwerk vergroten? Uit de eigen omgeving van de zorgvrager, maar toch vertrouwd? Aanbevolen activiteiten voor zorgvragers zijn activiteiten buiten huis: waarbij de zorgvrager naar buiten gaat en beweegt. Toch vinden zorgvragers het vaak lastig om uit de eigen omgeving gehaald te worden. Een vrijwilliger of mantelzorger kan bij deelname aan de activiteit mee genomen worden. Daardoor kan de zorgvrager gewend raken aan de activiteit en deelnemers en leren kennen. Het sociale netwerk kan worden opgebouwd door het inzetten van een netwerkcoach. Een netwerkcoach kijkt samen met de zorgvrager en mantelzorger naar het netwerk, en hoe dit vergroot kan worden. Wellzo biedt als netwerkcoach de aandachtscoach aan. De aandachtscoach is een speciaal opgeleide vrijwilliger, die voor langere periode aan de zorgvrager en/of mantelzorger verbonden is. De aandachtscoach maakt afspraken met de zorgvrager/ mantelzorger en levert maatwerk voor het ontwikkelen van het netwerk. Heeft u zelf nog ideeën? Laat het Palet weten! Wat zijn de aanbevolen activiteiten vanuit het onderzoek? - Bewegingsactiviteiten zoals wandelen en fietsen. - Creativiteit in knutselen, schilderen en kaarten maken. - Boottochten en culturele activiteiten zoals musea bezoeken en een rondleiding door Leeuwarden. - Boodschappen halen en koken, kan seizoen gerelateerd zijn. - (Oud Hollandse) spelletjes middag.

3 De bestaande activiteiten in West Leeuwarden voor ouderen ZVCL ZVCL biedt vakanties aan ouderen, die niet meer alleen op vakantie, kunnen, durven of willen gaan. ZVCL is opgericht door Marieke Dasselaar en biedt vakanties van Portugal tot Driebergen in samenwerking met vrijwilligers. ZVCL legt u echt in de watten: u kunt zelfs op excursie gaan wanneer u dit wilt. ZVCL draagt doormiddel van vakanties bij aan het vergroten van het netwerk van ouderen. Heeft u interesse in een heerlijke en gezellige vakantie met ZVCL, waarbij u echt in de watten wordt gelegd? Bel dan of of bezoek de website voor meer informatie. MFC Tramkwartier Heeft u zin in een gezellige middag met spelletjes, creativiteit en beweging? Of een lekkere warme maaltijd met drinken voor maar 10 euro? Interesse in de ouderensociëteit? Neem dan een kijkje op Tramstraat 1-2 in Leeuwarden. Swettehiem Swettenhiem is de plek wanneer u overdag lekker tussen de mensen wilt zijn. Tussen en uur worden er verschillende activiteiten aangeboden, van geheugenspelletjes tot bingo en schilderen. Koffie thee en een warme maaltijd worden verzorgd. Interesse in deze dagbesteding? Neem dan een kijkje op Pieter Sipmawei 290 in Leeuwarden. bel (058) Parkhove Parkhove is er voor de ouderen met een dementie of alzheimerindicatie. Van tot uur is er een gestructureerd programma bestaande uit: koffiedrinken, de krant lezen, puzzelen, geheugenspelletjes, wandelen of even lekker rusten. Dagverzorging combineren met dagactiviteiten? Tijdelijk adres is Pieter Sipmawei 290 in Leeuwarden. Wijkvereniging Westeinde Eeltjeshiem Hieronder een aantal gezellige activiteiten die Wijkvereniging Westeinde organiseert in het gebouw Eeltjeshiem: - Ipad en tablet les (maandagochtend) - Nordic Walking (dinsdagochtend) - Muziekmiddag (verschillend) - Middag voor creativiteit (maandagmiddag) - Kopje koffie drinken bakkie in de buurt (donderdagochtend) - Biljarten (verschillend) - Klaverjassen (verschillend) - Jeu de boules (verschillend) Interesse in deze activiteiten? Westeinde Eeltjeshiem bevindt zich op Pieter Sipmawei 11 in Leeuwarden.

4 Organisaties in Leeuwarden voor zorgvragers en mantelzorgers Wat is Wellzo? Wellzo zet zich in voor mantelzorgers en zorgvragers en biedt ondersteuning op diverse gebieden. Wellzo biedt bijvoorbeeld respijtzorg in Swettehiem en Abbingahiem in Leeuwarden om mantelzorgers te ontlasten. Wellzo biedt een aandachtscoach aan om het netwerk van de zorgvrager te ontwikkelen. Voor vragen of informatie over mantelzorg en ondersteuning kunt u terecht bij Wellzo. Bel daarvoor dan (058) , of mail naar mantelzorg@wellzo.frl of bezoek de website mantelzorgwijzer.nl voor meer informatie. Wat is het logeerhuis in Swettehiem en Abbingahiem? Via Wellzo kan er een verblijf in een luxe appartement worden aangevraagd voor de zorgvrager. Verblijven in dit verwenhotel kan eenmalig, maar ook wat vaker plaatsvinden. En de thuiszorg? Die kan gewoon mee! Er zijn logeerappartementen in Abbingahiem en Swettehiem in Leeuwarden. Bel naar (058) voor meer informatie. Wat is We helpen? Zoekt u hulp in het huishouden, verzorging of simpelweg voor de gezelligheid? We helpen is een gratis website die mensen met elkaar verbindt die helpen of geholpen willen worden. We Helpen maakt het gemakkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Kijk op voor meer informatie.

5 Wat is er geantwoord in de interviews met de mantelzorgers? Wat zou uw behoeften kunnen zijn met betrekking tot activiteiten om de zorg te ontlasten? Een meerderheid van de mantelzorgers zou graag eens op vakantie willen. Daarbij zouden ze het fijn vinden als de zorgvrager dan niet alleen achterblijft. Ook zouden ze het waarderen als iemand uit zichzelf dan tijdelijk de mantelzorg over zou nemen. Wat zijn uw wensen met betrekking tot het ontlasten van de zorgtaak? Mantelzorgers denken dat het heel goed zou werken, wanneer de respijtzorg naar de zorgvrager toe zou komen. Een groepje vrijwilligers in de wijk, die klaar staan voor zorgvragers, zou ik fijn vinden werd er gezegd. Verder is er bij sommigen ook behoefte aan financiële steun en aan meer organisaties die hulp kunnen bieden. Wat is er geantwoord in de interviews met de zorgvragers? Wat zijn uw behoeften om zelfstandiger te kunnen leven - meer te participeren? Zorgvragers willen vooral graag de instanties behouden waarvan zij hulp krijgen om zelfstandig te kunnen leven. Enkele zorgvragers willen graag een aangepast huis. Andere geven aan zelf te willen blijven koken. De meerderheid van de zorgvragers wil een goede gezondheid door voldoende te blijven bewegen. Wat zijn uw wensen met betrekking tot een zelfstandiger leven? De zorgvragers willen graag hun sociale netwerk vergroten. Enkele onder hen zouden ook meer willen ondernemen. Als voorbeelden noemen ze daarbij een wandelmiddag en andere bewegingsactiviteiten, waardoor zij gezond en fit blijven. Wat zijn de voorwaarden die volgens u belangrijk zijn om zelfstandiger te kunnen leven? De meeste zorgvragers vinden het vooral belangrijk in beweging te blijven voor een betere gezondheid. Verder geven enkele aan dat, willen zij zelfstandig kunnen blijven wonen, zij de hulp moeten behouden die zij thuis krijgen. Wat is uw idee over participatie in de samenleving? De meeste zorgvragers willen niet achter de geraniums blijven zitten, maar willen er graag op uit gaan. Verder willen zij ook graag meer in contact komen met andere zorgvragers.

6

Wij zorgen voor een voortreffelijke maaltijd! Dagverzorging

Wij zorgen voor een voortreffelijke maaltijd! Dagverzorging Wij zorgen voor een voortreffelijke maaltijd! Dagverzorging Dagverzorging Alerimus Wie komt er in aanmerking voor dagverzorging? Cliënten dienen geïndiceerd te zijn door het Centrum Indicatiestelling Zorg.

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Familie- en vriendenzorg. Informatie voor mantelzorgers. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Familie- en vriendenzorg. Informatie voor mantelzorgers. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Familie- en vriendenzorg Informatie voor mantelzorgers Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Familie- en vriendenzorg Uw partner, familielid, vriend of andere naaste krijgt zorg bij Zorgbalans.

Nadere informatie

Wij zorgen voor een voortreffelijke maaltijd! Dagverzorging

Wij zorgen voor een voortreffelijke maaltijd! Dagverzorging Wij zorgen voor een voortreffelijke maaltijd! Dagverzorging 1 2 Dagverzorging Alerimus Wie komt er in aanmerking voor dagverzorging? Cliënten dienen geïndiceerd te zijn door het Centrum Indicatiestelling

Nadere informatie

Onderzoek naar wensen en behoeften op het gebied van dagbesteding van (kwetsbare) ouderen en hun mantelzorgers in het Schilderskwartier in Woerden

Onderzoek naar wensen en behoeften op het gebied van dagbesteding van (kwetsbare) ouderen en hun mantelzorgers in het Schilderskwartier in Woerden Onderzoek naar wensen en behoeften op het gebied van dagbesteding van (kwetsbare) ouderen en hun mantelzorgers in het Schilderskwartier in Woerden Voor wie is dit onderzoek? 1) Zelfstandig wonende ouderen

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

Resultaten buurtonderzoek Zorg Dichtbij

Resultaten buurtonderzoek Zorg Dichtbij Resultaten buurtonderzoek Zorg Dichtbij In april 2014 is Zorggroep Ter Weel in Goes en Reimerswaal gestart met het project Zorg Dichtbij. Dit project heeft als doel een structurele samenwerking met andere

Nadere informatie

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg in hartje Groenlo. De Molenberg is een begrip als het

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

WONEN IN 't Olderloug Slochteren

WONEN IN 't Olderloug Slochteren WONEN IN 't Olderloug Slochteren Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Respijtzorg om u als mantelzorger te ondersteunen

Respijtzorg om u als mantelzorger te ondersteunen Respijtzorg om u als mantelzorger te ondersteunen DSV verzorgd leven is een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk

Nadere informatie

Friesma State: persoonlijk en huiselijk

Friesma State: persoonlijk en huiselijk Friesma State: persoonlijk en huiselijk FRIESMA STATE HET IS GEZELLIG ROND DE BILJART TAFEL. EN IN HET RESTAURANT DRINKEN WE STRAKS EEN LEKKER KOPJE KOFFIE. Woonzorgcentrum Friesma State is een fijne plek

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl Wonen in Hof t Seijs Verpleegunit Zorghotel Zelfstandig wonen Zorgstroom.nl In de Griffioenstraat in Middelburg, middenin de wijk de Griffioen, vindt u Hof t Seijs, de nieuwe locatie van Zorgstroom waar

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. meer dan zorg

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. meer dan zorg Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum meer dan zorg Maasveld Laurens Maasveld is een modern, multicultureel woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie ligt aan de Maashaven in de levendige

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Echt-Susteren

Proteion is er voor u in Echt-Susteren Proteion is er voor u in Echt-Susteren U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen waardoor

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Woonplaats. Geboortejaar. Geslacht Man Vrouw. Vraag 1 Bent u bekend met Zorggroep Ter Weel? Ja (ga verder met vraag 2) Nee (ga naar vraag 7)

Woonplaats. Geboortejaar. Geslacht Man Vrouw. Vraag 1 Bent u bekend met Zorggroep Ter Weel? Ja (ga verder met vraag 2) Nee (ga naar vraag 7) Woonplaats Geboortejaar Geslacht Man Vrouw Vraag 1 Bent u bekend met Zorggroep Ter Weel? Ja (ga verder met vraag 2) (ga naar vraag 7) Vraag 2 Hoe bent u bekend geraakt met Zorggroep Ter Weel? Ik kom in

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum WONEN IN Wiemersheerd Loppersum Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Mantelzorgbeleid AYA Thuiszorg B.V.

Mantelzorgbeleid AYA Thuiszorg B.V. 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 : Visie op werken met mantelzorgers Hoofdstuk 2 : Wat kunnen mantelzorgers doen bij AYA Thuiszorg? Hoofdstuk 3 : Ondersteuning van mantelzorgers Hoofdstuk 4 : Mantelzorg en

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Dagbesteding Beweging 3.0

Dagbesteding Beweging 3.0 Dagcentra Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T (033) 469 20 20 E dagcentra@beweging3.nl www.beweging3.nl VBD-005-0513 Dagbesteding Beweging 3.0 Welkom In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Een rustige plek in een bosrijke omgeving Verpleeghuis ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De dennenbomen

Nadere informatie

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt Transvaal Activiteiten- en ondersteuningsprogramma Elke facet telt Welkom Welkom Woont u in de buurt van WZH Transvaal en heeft u behoefte aan sociale contacten of een zinvolle invulling van uw dag? Dan

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

ditie E Markenhof www.atlant.nl

ditie E Markenhof www.atlant.nl Wonen in Markenhof Markenhof ligt op een prachtige locatie Verpleeghuis Markenhof ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De geur van dennenbomen maakt deze locatie tot een bijzonder rustige

Nadere informatie

WenWearde Dienstverlening voor senioren

WenWearde Dienstverlening voor senioren Meer informatie Voor meer informatie over wat Meriant u kan bieden, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. G010-04-11 Meriant Locatie WenWearde Ericalaan 22 8411 VK

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg Laurens Stadzicht Leven zoals u gewend bent meer dan zorg Stadzicht Laurens Stadzicht is een gespecialiseerde woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie is gelegen in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Stad met een hart. Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort

Stad met een hart. Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort Stad met een hart Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen In deze folder leest u: wat u van Ontmoeting en Dagbesteding voor ouderen kunt verwachten;

Nadere informatie

Dagbesteding. Zorg voor elkaar

Dagbesteding. Zorg voor elkaar Dagbesteding Zorg voor elkaar Dagbesteding: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Hulp Thuis Vertrouwd Dichtbij

Hulp Thuis Vertrouwd Dichtbij Hulp bij de dagelijkse dingen Hulp Thuis Vertrouwd Ik kan nog best veel zelf, maar niet alles. Dus ik kan wel wat hulp gebruiken. Precies de hulp die u nodig heeft U wilt natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Passend bij u en uw cultuur Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Woonzorglocatie voor ouderen met dementie Laurens

Nadere informatie

Nabij Vertrouwd Gastvrij

Nabij Vertrouwd Gastvrij Dagactiviteiten ontmoeting en ondersteuning in een gastvrije omgeving Wat zijn dagactiviteiten? Actief zijn en onder de mensen blijven: samen met anderen regelmatig wat ondernemen houdt je op je oude dag

Nadere informatie

Dagbehandeling Grubbeveld

Dagbehandeling Grubbeveld Dagbehandeling Grubbeveld Reguliere dagbehandeling Jong dementerenden Vivre_Dagbehandeling_Grubbeveld_v4.indd 1 06-04-2011 13:12:14 Dagbehandeling Grubbeveld Reguliere dagbehandeling en jong dementerenden

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Odensehuis Hoeksche Waard no.3. 1 e kwartaal 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Odensehuis Hoeksche Waard no.3. 1 e kwartaal 2015. Inleiding Nieuwsbrief Odensehuis Hoeksche Waard no.3. 1 e kwartaal 2015 Inleiding Over 3 maanden is het Odensehuis al weer een jaar open. We beginnen goed op gang te komen. Het is duidelijk dat er behoefte is aan

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service.

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Wilt u het uzelf thuis gemakkelijker maken? Dan is het goed om te weten dat ZINN Service een uitgebreid aantal diensten biedt. De diensten

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Dokkumer-Walden Het bieden van: Informatie (brochures, website, speciale gelegenheden) Advies en begeleiding (individueel) Emotionele steun: Luisterend oor Weg naar steunpunt soms

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Leudal

Proteion is er voor u in Leudal Proteion is er voor u in Leudal U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Zorg, begeleiding, werk en inkomen. Hulp bij het Huishouden

Zorg, begeleiding, werk en inkomen. Hulp bij het Huishouden Zorg, begeleiding, werk en inkomen Hulp bij het Huishouden Wmo, Hulp bij het Huishouden Toch hulp nodig via de gemeente? Heeft u geprobeerd om zelf hulp te regelen maar lukt het niet om uw probleem zelf

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Dagverzorging. Thuiszorg

Dagverzorging. Thuiszorg Dagverzorging Thuiszorg ActiVite ActiVite is een professionele, betrokken en betrouw - bare zorgorganisatie. Een organisatie die zorg biedt aan iedereen: of u nu jong bent of oud, ziek, gezond of gehandicapt.

Nadere informatie

Dagbesteding Beweging 3.0

Dagbesteding Beweging 3.0 Dagcentra Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T (033) 469 20 20 E dagcentra@beweging3.nl www.beweging3.nl VBD-005-0111 Dagbesteding Beweging 3.0 Welkom In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Uitslag enquête Wmo-beleid gemeente Heumen

Uitslag enquête Wmo-beleid gemeente Heumen Uitslag enquête Wmo-beleid gemeente Heumen Hieronder staan de antwoorden op de digitale enquête van de Burger Advies Raad (BAR) over het Wmo-beleid in de gemeente Heumen. Dit zijn alleen de antwoorden

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker. Oktober

Activiteitenkalender Het Anker. Oktober Activiteitenkalender Het Anker Oktober Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

www.maison-pat ick.nl Helpt de mantelzorger Ami de la maison worden? Stichting Maison Patrick

www.maison-pat ick.nl Helpt de mantelzorger Ami de la maison worden? Stichting Maison Patrick Ami de la maison worden? Spreekt het werk van Maison Patrick u aan? Steun ons dan met een maandelijks bedrag of een eenmalige donatie. Als donateur heeft u jaarlijks de mogelijkheid tot inzage van de inkomsten

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Bergen

Proteion is er voor u in Bergen Proteion is er voor u in Bergen U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland Informatiebrochure De Riethorst De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis De Riethorst in het hartje van de stad Geertruidenberg. Een verpleeghuis

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

VAKANTIES VOOR OUDEREN

VAKANTIES VOOR OUDEREN VRAAG DE BROCHURE 2019 AAN VIA 0318-485183 VAKANTIES VOOR OUDEREN OOK ALS U ZORG NODIG HEEFT! 2019 ER EVEN LEKKER TUSSENUIT IN EIGEN LAND! In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf,

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

Dagverzorging. Zorg voor elkaar

Dagverzorging. Zorg voor elkaar Dagverzorging Zorg voor elkaar Dagverzorging: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Thuis en vertrouwd in Westerpoort

Thuis en vertrouwd in Westerpoort Thuis en vertrouwd in Westerpoort WESTERPOORT IEDEREEN KOMT OP ZIJN GEMAK ONTBIJTEN IN DE HUIS KAMER. HEEL ONTSPANNEN. Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht

Nadere informatie

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam In Rotterdam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u wil Lelie zorggroep graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn! Wij doen dit door activiteiten

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen.

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen. VERSIE 4.0/januari 2014 2 Welkom De Deuderick U bent van harte welkom in verpleegunit De Deuderick. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Venlo

Proteion is er voor u in Venlo Proteion is er voor u in Venlo U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere!

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Vrijwilligers maken het verschil Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Mark, Hanneke en Carola zijn drie enthousiaste vrijwilligers van Zorggroep Almere. Mark is lid van de Cliëntenraad, Hanneke

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie