ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis."

Transcriptie

1 Datum nieuwsbrief augustus 2015 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis. Radiatorkranen. Bestuur VvE 1. Het bestuur Dit jaar is al weer voor een deel voorbij. In juni is de BBQ niet doorgegaan i.v.m. te weinig belangstelling, maar op 29 augustus gaat de BBQ door. Het seizoen begint weer: crea op de dinsdagavond en klaverjassen op de woensdagavond. Ook proberen we de koffie-ochtend weer nieuw leven in te blazen. 2 keer per maand een koffie-ochtend. En er komen ook weer thema-avonden aan. Er zal geen kalligrafeeravond meer zijn. De bewoners die hier naar toe zijn geweest hebben zoveel geleerd dat voor hen geen uitleg meer nodig is. De crea-avonden zitten vol, maar bij het klaverjassen kunnen we nog wel wat mensen gebruiken. In oktober komt de eerste thema avond over de veiligheid in de wijk met onze wijkagent. Informatie hierover volgt nog. Alle bewoners hebben een enquête in de brievenbus gehad zodat we een beeld krijgen waar de interesse van onze bewoners liggen. Hier is bijna niet op gereageerd, dus gaan we gewoon verder met de activiteiten die nu draaien. Ook dit jaar hebben we weer subsidie gekregen om activiteiten te organiseren en een hoes voor de traplift te kunnen kopen. In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Enquête 6 Parkeren rond de flat 7 Druppels 8 Tegels trappenhuis 9 Radiatorkranen 10 Schilderwerk 11 Bestuur VvE 12 We hopen dat al onze bewoners weer uitgerust terug gekomen zijn van hun vakantie.

2 Pagina 2 2. Bingo Het seizoen is weer begonnen en een bingo mag dan niet ontbreken. De eerste volgende bingo-avond is. Vrijdagavond 16 oktober 2015 Tijd : uur zaal open vanaf uur De bingo vindt plaats in de crea-ruimte op de 13e etage. Er komt een formulier in uw brievenbus om u aan te melden, er mag maar een maximaal aantal bezoekers aanwezig zijn i.v.m. met de veiligheid. 3. Bloembakken Door de milieuploeg wordt er rond de flat schoongemaakt. Wij hebben van de gemeente een bijdrage gekregen wat wij moeten stoppen in het verfraaien en schoonhouden van onze omgeving. De bijdrage die de gemeente dit jaar heeft toegekend hebben we, zoals u heeft kunnen zien, gebruikt om onze ingang te verfraaien met plantenbakken. Deze plantenbakken hebben we wel zelf moeten plaatsen. We willen via deze weg u toch vertellen dat wij dankbaar zijn met de inzet van de heer de Zwaan van nr 60. Die het groen rond onze flat allemaal onderhoud, en de plantenbakken verzorgd heeft en dit geheel belangeloos. Daarom het verzoek hieraan mee te helpen door geen folders meer op het bankje in de hal te leggen, maar deze thuis bij u op te ruimen. Ook het verzoek uw sigarettenpeuken niet over het balkon te gooien of naast uw auto. Ook wil ik toch even vermelden dat onze omgeving rond de flat niet alleen schoongehouden wordt door onze eigen bewoners, maar dat we ook nog geholpen worden door kinderen van een andere flat en daar zijn we zeer dankbaar voor. Hopelijk kan de prikploeg nog jarenlang bestaan. Nieuwe leden zijn van harte welkom! U kunt u aanmelden bij Inge van der Werf (nr. 246). Er wordt iedere 3 maanden een nieuw rooster op gesteld. Er wordt geprikt op de 1e zaterdag in de maand om 10 uur en op iedere donderdagochtend rond 9 uur. Als er genoeg kinderen zijn die willen helpen kan er overwogen worden op woensdagmiddag 1 maal in de maand te prikken. Graag aangeven of u op de donderdag of zaterdag wil helpen of op woensdag. Andere voorstellen zijn ook welkom. We willen zorgen dat de omgeving schoon gehouden wordt. Hierbij hebben we de hulp van alle bewoners nodig.

3 Pagina 3 4. Barbecue Zaterdag 29 augustus is de barbecue. Om uur gaan we alles opbouwen en kunnen daar hulp bij gebruiken. Er moeten stoelen van de 13e etage naar beneden worden gebracht. Tafels, tent en koelkast moeten uit de kelderbox naar de eerste worden gebracht en alles moet worden klaargezet. U bent er deze keer toch ook bij? De kans om bij te praten met uw buren of kennis te maken met bewoners die u nog niet goed kent! 5. Thema-avond veiligheid in de wijk Deze zal in oktober plaatsvinden. Info komt op het mededelingenbord. De wijkagent komt langs en zal u vertellen wat er allemaal gebeurt aan veiligheid in onze wijk. Bent u bang in de wijk of heeft u last van jongeren. Hoe moet u hier mee omgaan. Of ziet u iets in de wijk waar u vragen over heeft, de wijkagent zal uw vragen zoveel mogelijk beantwoorden. Ook zal ze een presentatie geven over de veiligheid in onze wijk. Heeft u vragen aan de wijkagent over de veiligheid in de wijk dan kunt u dit opschrijven en in de brievenbus van de ABV stoppen. Zo kan de wijkagent zich al van tevoren voorbereiden op het beantwoorden van uw vraag. 6. Enquête Er is op 3 mei een enquêteformulier in uw brievenbus gevallen. Hierop hebben we slechts 6 reacties gekregen. Dit viel ons tegen. Op een flat met 127 woningen. De ABV doet zijn uiterste best om van deze flat een leuke, gezellige flat te maken. Daar is uw hulp voor nodig. Dus heeft u nog ideeën, meld u dit dan via mail: abv@noorderhaghe.nl of via een briefje in de brievenbus van de ABV of van nr Uw medewerking is van harte welkom.

4 Pagina 4 7. Parkeren rond de flat Het is zeer vervelend dat we in iedere nieuwsbrief hier weer aandacht aan moeten besteden. We moeten de bewoners er op wijzen dat er op de parkeerplaats niet voor niets plekken als NP gemarkeerd zijn. Achter op het parkeerterrein is het niet toegestaan te parkeren op de NP plekken. Deze ruimte is nodig voor ambulance en brandweer om te kunnen draaien als deze hier moeten zijn. U kunt uw auto gratis buiten parkeren. U wil toch ook niet als u plotseling een hartaanval heeft en u met spoed naar het ziekenhuis moet de ambulance eerst meerdere keren moet steken om terug te kunnen gaan naar het ziekenhuis. Dat zou wel eens de fatale minuten kunnen zijn van uw hartaanval waardoor u te laat in het ziekenhuis komt. Let op: laat de ambulance voor gaan hij komt niet voor niets. Is het parkeerterrein vol dan kunt u op straat parkeren. Dit kost u niets met de parkeerkaart van de gemeente, u moet wel de parkeeractie aanmelden. Dit kan per telefoon of via internet. Let op: u kunt niet met onze kaart parkeren aan de overzijde van de Volendamlaan, alleen aan onze zijde. U kunt een parkeeractie al aanmelden vóór de begintijd van het betaald parkeren. De verrekening van parkeerminuten start dan op de begintijd. Let op: de verrekening van parkeerminuten stopt dezelfde dag op de eindtijd van het betaald parkeren. Aanmelden per telefoon Heeft u geen internet, bel voor het aanmelden dan , dit nummer is gratis. Let op: Sommige telefoonproviders brengen kosten in rekening voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Volg het gesproken menu. Toets het kaartnummer, gevolgd door een #, en de pincode, gevolgd door een #, van uw parkeerpas in en wacht op bevestiging van de aanmelding. Bevestig de VVE-vergunning met de daarvoor bestemde houder aan de bijrijderszijde van de voorruit van uw auto. Het kaartnummer en de barcode moeten duidelijk leesbaar zijn voor parkeercontroleurs. Wanneer u belt, hoort u uw besteedbare parkeertegoed, waarna de geparkeerde parkeerminuten automatisch worden verrekend met het resterende parkeertegoed op de VVE-vergunning. Alles is ook mogelijk via internet. Tijdens vakantie kunt u uw aanmelden voor een periode (dagen) via internet. Zie de uitgebreide handleiding op de site Noorderhaghe.nl, algemene informatie, parkeren.

5 Pagina 5 8. Druppels Vervanging toegangspassen door druppels. Iedereen heeft een brief gekregen over de druppels. De informatie in deze brief is niet juist. Er werd voorgesteld wijzigingen aan te brengen in het protocol voor het verkrijgen van toegang tot de flat. Dit moet goedgekeurd worden door de leden van de ALV VvE en moet verantwoord zijn. De druppels worden geleverd in 6 kleuren. De eerste druppel is rood, de tweede blauw, de derde geel, de vierde groen, de vijfde zwart en de zesde grijs. We hadden een voorstel in de brief gemaakt voor het aantal druppels per woning: dit gaat niet lukken, want dan worden er te veel druppels uitgegeven. Iedereen vroeg namelijk gelijk het aantal druppels op dat in de brief stond en wilde gelijk de extra druppels ook hebben (dan had men ze alvast in de la liggen voor als ze die misschien nodig hadden). Dit kan dus niet, het systeem laat totaal maar actieve druppels toe. U kunt uw pasje inruilen voor een druppel tegen betaling van 1,00 (dus u krijgt geen extra druppels). Nieuwe bewoners krijgen geen pasje meer, maar een druppel. Voor het parkeren maken we gebruik van de passen. Dit zal ook zo blijven, deze worden niet vervangen voor druppels. We willen dat iedereen een pas van de flat op de voorruit heeft zitten met het kenteken. Dit komt niet altijd voor. Als we vragen waarom niet krijgen we te horen dat daar het huisnummer opstaat en dat vinden bewoners niet prettig. Er zal gekeken moeten worden of het haalbaar is om alle parkeerpassen te vervangen door nieuwe passen zonder huisnummers. Het bestuur kan altijd als er calamiteiten zijn achterhalen van wie de auto is. 9. Tegelwerk trappenhuis M. van der Meer en Zoon BV die de tegels legt in het trappenhuis zal de gebreken nog herstellen en de 13e etage zal vervangen worden en opnieuw gelegd. Dit zou direct gebeuren, maar door vakantie is dat niet gelukt. Zoals u heeft kunnen merken is de tegelzetter weer bezig om alle problemen nu op te lossen. De bedoeling is om zo snel als mogelijk is de vloeren te schrobben en schoon te laten maken door het schoonmaakbedrijf met de machine. Het trappenhuis is lichter geworden wat ook de bedoeling was van deze actie. Het schoonhouden zou meer werk met zich mee brengen, we gaan nog kijken of hier een oplossing voor is.

6 Pagina Verslag informatie-avond radiatorkranen Iedereen is welkom geheten. Er waren ongeveer 40 bewoners, hier zaten ook huurders bij. Peter vertelt dat het vervangen van de radiatorkranen nu al een tijd loopt en dat er eerst was besloten om de defecte kranen te vervangen en dat de bewoners in de gelegenheid werden gesteld zelf radiatorkranen extra te bestellen. Na beter inzicht bleek dit niet de juiste oplossing te zijn en zou hierdoor niet het juiste resultaat behaald worden. De druk in de verwarmingsleidingen zou hierdoor te hoog kunnen worden met alle gevolgen van dien. In de laatste ALV is toen besloten om nieuwe offertes aan te vragen en gelijk voetventielen te laten plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om radiatoren te vervangen zonder dat andere bewoners hier last van hebben. Er zijn diverse offertes aangevraagd. Daar is naar voren gekomen dat Kalisvaart, die al eerder toezegging had gehad voor het vervangen, de goedkoopste was. Er is geprobeerd om schriftelijk toestemming te krijgen van de leden van de VvE om Kalisvaart de opdracht te gunnen. Dit is echter niet gelukt daar er maar 80% van de eigenaren incl. de groot eigenaar hebben gereageerd en bij een schriftelijk toestemming moet 100% reageren ondanks dat deze 80% toestemming hebben gegeven kan het dus nog niet doorgaan. Op de ALV van 2 september moet de meerderheid akkoord gaan met het uitvoeren van deze offerte. Als het akkoord er ligt kan Kalisvaart maandag 9 september beginnen. Alle woningen krijgen op alle kachels thermostaatkranen. Bij kachels die al voorzien zijn van een thermostaatkraan wordt gekeken of er de juiste debietregeling op zit, zo ja dan wordt deze niet vervangen zo nee dan wordt deze alsnog vervangen voor de juiste. De gehele kosten komen op de VvE te liggen. Niemand hoeft bij te betalen. Dit is nodig om de juiste druk in de leidingen te houden en geen verschil van druk te krijgen. Deze actie is nodig i.v.m. met de nieuwe warmtewet waar individueel moet worden afgerekend en hierdoor zal er een bezuiniging zijn van 20% op de stookkosten. Zonder de bezuiniging van de bewoners die hierdoor ook hun eigen verwarming beter kunnen regelen en dus ook hun stookkosten hierdoor naar beneden kunnen brengen en de temperatuur in de woning kunnen stabiliseren. 11. Schilderwerk Van Lochem heeft aangegeven dat ze met de werkzaamheden klaar zijn. Op de 13e etage zijn Trespa boeidelen geplaatst. Door deze vervanging is hier de komende jaren geen onderhoud meer nodig.

7 Pagina Bestuur VvE We zijn druk bezig met voorbereidingen om een nieuw bestuur te kunnen vormen voor de VvE. Kandidaten voor het bestuur zijn Peter van der Werf Jan Teeuwisse Fred Prosman Raymond Kroes Dhr. W. Amons Tijdens de VvE vergadering stelt het bestuur zich voor en kan er daarna gestemd worden. De bedoeling is dat het bestuur de taken overneemt van de NAVB. Dit zal pas eind december gebeuren, dan wordt het boekjaar afgesloten en worden de taken overgedragen. Hierdoor heeft het nieuwe bestuur de tijd om zich voor te bereiden op hun taken. Ook is dit beter voor de verantwoording van het afsluiten van het boekjaar. Het bestuur gaat door met het mop, maar zal zich in zetten tot bezuiniging van de kosten. Zij worden hierbij geholpen door een aantal bewoners die als adviseurs en commissieleden op de achtergrond werken. In het bestuur en de commissies zit genoeg technische expertise om zelf offertes en controles in de gaten te houden. We gaan ook op zoek naar een digitale registratie van de documenten en financiën van de VvE waarbij de mogelijkheid bestaat om dit voor alle eigenaren beschikbaar te hebben 24 uur 7 dagen lang. Het nieuwe bestuur heeft het volgende voorstel Financieel Mandaat (aan nieuw bestuur) tot een bedrag van 15,000,- voor beheerdesorganisatie (NAVB of andere beheerder). Financieel mandaat (aan nieuw bestuur) voor een bedrag van 5,000- voor noodzakelijk onderhoud (besluit door minimaal 3 bestuursleden). Financieel mandaat (aan nieuw bestuur) voor een bedrag van 10,000- voor noodzakelijk onderhoud (besluit met voltallig bestuur en adviescommissie). Bestuur stelt een eisenpakket samen voor de beheerorganisatie die de administratie en financiën gaat beheren. Hierna zullen diverse offertes opgevraagd worden bij beheerkantoren, zo kan ook de NAVB meedoen. Bezoek onze website:

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief mei 2016 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur 1 Viva la France 2 Milieuploeg 3 Barbecue 4 Bloembakken 5 Thema-avond/ middag 6 Koffieochtend 7 Parkeren rond flat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ABV Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem.

Nieuwsbrief. ABV Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem. Datum nieuwsbrief december 2014 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem. ORAC ondergrondse afvalcontainers In dit nummer: Het bestuur

Nadere informatie

Gemeente Den Haag Dienst Stadsbeheer Parkeren. Hoe werkt de VVE-vergunning?

Gemeente Den Haag Dienst Stadsbeheer Parkeren. Hoe werkt de VVE-vergunning? Gemeente Den Haag Dienst Stadsbeheer Parkeren Hoe werkt de VVE-vergunning? oktober 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wat is de VVE-vergunning? 3 Parkeeractie aanmelden 3 Aanmelden per telefoon 3 Aanmelden

Nadere informatie

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning?

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? januari 2015 645_DSB_Handl_A6_Bezoekersparkeervergunning_v1.indd 1 21-11-14 10:4 2 Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Inhoud Wat is de digitale

Nadere informatie

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief 02/2013 DATUM SEPTEMBER 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ. Traplift. Activiteiten. Barruimte is opgeknapt. Burenhulp. Bingo komt. In dit nummer: De BBQ 1 Traplift 2 Opknapbeurt

Nadere informatie

DATUM NIEUWSBRIEF MEI 2013

DATUM NIEUWSBRIEF MEI 2013 Nieuwsbrief 01/2013 DATUM MEI 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ 6 juli. Traplift. Barruimte wordt op geknapt. Burenhulp voor onze bewoners. Bingo komt terug. In dit nummer: De voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Noorderhaghe

Nieuwsbrief Noorderhaghe Nieuwsbrief Noorderhaghe Nieuwsbrief mei 2014 ABV Algemene Bewoners Vereniging 1. Het bestuur In dit nummer: ABV Het bestuur 1 Traplift 2 Bingo 3 Barbecue 4 Huiskamer- Project 5 Bibliotheek 6 Reclamefolder

Nadere informatie

Checklist voor een goed plan

Checklist voor een goed plan VvE met Energie Informatie bijeenkomst wat behelst het plan precies Moeilijke vragen ontdekt en antwoorden geformuleerd Offertes aangevraagd en beoordeeld Uitvraag geformuleerd Eisenpakket ten aanzien

Nadere informatie

Handleiding Bricken op straat. versie 1.1 april 2012. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Bricken op straat. versie 1.1 april 2012. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Bricken op straat. versie 1.1 april 2012 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave De transponderkaart 3 starten met bricken 3 Stoppen met bricken 4 SMS Reminder Service 4 De mogelijkheden

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Een goed idee voor je buurt is geld waard!

Een goed idee voor je buurt is geld waard! Een goed idee voor je buurt is geld waard! Fijn buiten zitten met mooi weer Een bankje bij ons woongebouw. Gezellig samen een praatje maken. Als het aan mij ligt We hebben geld ingezameld in de buurt.

Nadere informatie

Factsheet ZONE. Straten in de gele zone:

Factsheet ZONE. Straten in de gele zone: Factsheet ZONE 1 Straten in de gele zone: Eisenhowerlaan 47 t/m 61 Catsheuvel De maatregelen voor de gele zone zijn van kracht vanaf zaterdagochtend 22 maart 00.00 uur. Vanaf dinsdagavond zijn de maatregelen

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt Huurders hebben vaak goede ideeën voor hun buurt. Bo-Ex wil graag uw idee ondersteunen. Er is een potje met geld

Nadere informatie

Melkweg. Hoe gaat het? Lezen Alfa A. De dokter

Melkweg. Hoe gaat het? Lezen Alfa A. De dokter Melkweg Lezen Alfa A Hoe gaat het? De dokter Colofon Melkweg Lezen Alfa A, Hoe gaat het?, 2015 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern is een uitgave van Stichting Melkweg

Nadere informatie

Escamp flat. Informatiebijeenkomst n.a.v. onderzoek galerijen en balkons

Escamp flat. Informatiebijeenkomst n.a.v. onderzoek galerijen en balkons Escamp flat Informatiebijeenkomst n.a.v. onderzoek galerijen en balkons Welkom Welkom op deze informele bijeenkomst. We hopen dat het aan uw behoeftes zal voldoen. De (niet zo) kleine lettertjes voor vandaag:

Nadere informatie

Melding kleinschalig evenement of activiteit (zonder DigiD)

Melding kleinschalig evenement of activiteit (zonder DigiD) Formulier: Melding kleinschalig evenement of activiteit (zonder DigiD) Ingevuld: 11-05-2016 15:21 Page 1/6 Zijn er tijdens het evenement maximaal 100 personen tegelijk aanwezig? Het tijdstip waarop een

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017.

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017. Beste medebewoners, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017. Nieuwe bewoners Ook het afgelopen jaar zijn een aantal van onze appartementen van eigenaar gewisseld.

Nadere informatie

Meepraten en mee- doen met Vidomes?

Meepraten en mee- doen met Vidomes? Meepraten en mee- doen met Vidomes? Dat kan op vele manieren Informatie voor huurders van Vidomes Inhoudsopgave 3 Huurdersraad Vidomes 3 Activiteitencommissie 5 Themagroep 5 Klankbordgroep 5 Contactpersoon

Nadere informatie

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE)

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE) Beste bewoner, Voor u ligt een enquête over de VVE en zijn bestuur. Ik vraag u om ongeveer 15 minuten de tijd te nemen om deze enquête zorgvuldig door te nemen en in te vullen om zo het nieuwe bestuur

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

Parkeer vergunningen in Haarlem

Parkeer vergunningen in Haarlem Reageren antwoord@haarlem.nl Meer informatie www.haarlem.nl Vragen 023 511 51 15 Gemeente Haarlem Parkeer vergunningen in Haarlem Parkeervergunningen in Haarlem Parkeerruimte in Haarlem is schaars. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief augustus 2015 Nieuwsbrief augustus 2015 Verslag Technische Commissie (TC) Fongersstede 18 augustus 2015 Verslag Technische Commissie (TC) Fongersstede 17 augustus 2015 Zoals in ons laatste verslag al aangekondigd hebben

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Als ze er allemaal zo uitzagen

Als ze er allemaal zo uitzagen Als ze er allemaal zo uitzagen 1 Wijkbijeenkomst Pannenschuur 2 Veilig Wonen algemeen Whatsapp waarom Werking Whatsapp 3 Buurtapp Wijkagent Pannenschuur Welkom Cees Pasmans 4 Aantallen Aantal inbraken

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 15-03-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, Zoals

Nadere informatie

Bijlage: Kraagregeling Vruchtenbuurt

Bijlage: Kraagregeling Vruchtenbuurt Bijlage: Kraagregeling Vruchtenbuurt 1 In deze bijlage vindt u praktische informatie over het aanvragen van uw parkeervergunning. Inhoudsopgave Hoe werkt de regeling? bladzijde 1 Parkeervergunning voor

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Buiten het geplande onderhoud, ofwel planmatig onderhoud genoemd, zullen er ook onderhoudsverzoeken komen van eigenaren. In de splitsingsakte die u bij de koop van

Nadere informatie

Overal waar mensen wonen, gebeurt wel eens wat.

Overal waar mensen wonen, gebeurt wel eens wat. Overlast Overal waar mensen wonen, gebeurt wel eens wat. De tv staat te hard, de vuilniszakken blijven te lang liggen, de takken in de tuin hangen over Toch is er een groot verschil tussen ergens last

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Notulen ledenvergadering gehouden op 19-juli-2007.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Notulen ledenvergadering gehouden op 19-juli-2007. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Voorzitter: Vice-voorzitter: Adrie v.d. Winden. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen:

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding. Internetparkeren

Yellowbrick handleiding. Internetparkeren Yellowbrick handleiding Internetparkeren Het gebruik van Internetparkeren van Yellowbrick Internetparkeren is de ideale manier om voor bezoekers of collega s parkeergeld op straat te betalen. U doet dit

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Ledenvergadering VvE Medina. 20 april Bericht van het bestuur. Buitenschilderwerk

Ledenvergadering VvE Medina. 20 april Bericht van het bestuur. Buitenschilderwerk 7 april 2016 Bericht van het bestuur Ledenvergadering VvE Medina 20 april 2015 Buitenschilderwerk In 2015 is het buitenschilderwerk aan de noordzijde van de gebouwen uitgevoerd. Na beoordeling van de offertes

Nadere informatie

Objectinformatie Yokohamadreef XK, Utrecht

Objectinformatie Yokohamadreef XK, Utrecht Objectinformatie Yokohamadreef 56 3564 XK, Utrecht ERA De Bree Makelaars Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Vooruit. Laat weten wat je van de AV-OTT wil! Het Bestuur

Vooruit. Laat weten wat je van de AV-OTT wil! Het Bestuur Inleiding Uiterst rustig, zo kan dit jaar beschreven worden. Qua acitiviteiten dan, binnen het bestuur was het alles behalve rustig. Er vond een groot aantal wisselingen plaats. Dat kan dat eerste ook

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zie je wat ik zie? Zie je t wel of niet? Samen zien we meer. Je weet niet wat je ziet Roze streepjes op een vlinder. Witte pluisjes in een boom. Zwarte stippen

Nadere informatie

Handige tips. Handige tips voor bewoners, maart 2012 Pagina 1 van 7

Handige tips. Handige tips voor bewoners, maart 2012 Pagina 1 van 7 Handige tips Na de werkzaamheden aan uw woning is de werking van een aantal systemen veranderd. Zoals de verwarming, de ventilatie en de deuropener. In dit overzicht vindt u een aantal gebruikstips en

Nadere informatie

Handleiding Internetparkeren. versie 1.1 juli 2012. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Internetparkeren. versie 1.1 juli 2012. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Internetparkeren. versie 1.1 juli 2012 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van Internetparkeren 3 De transponderkaart 3 Het Kenteken 4 Het starten van een parkeertransactie

Nadere informatie

Kraagregeling: informatieavond en aanvragen vergunning

Kraagregeling: informatieavond en aanvragen vergunning Gemeente Den Haag Dienst Stadsbeheer Parkeren Retouradres: Postbus 12 651, 2500 DP Den Haag Uw brief van Aan bewoners, bedrijven en instelling in Heesterbuurt-Noord Uw kenmerk Ons kenmerk SB2009.15090

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Overlast van buren kan ergernis veroorzaken en op den duur uw woongenot verstoren. Om er voor te zorgen dat het met elkaar prettig wonen is,

Nadere informatie

Woon- en leefregels Portiekwoningen

Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie dan wel de V.V.E. (vereniging

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

L E I D R A A D H.C.C.

L E I D R A A D H.C.C. L E I D R A A D H.C.C. weekend Organisatie Voor het organiseren van weekenden van de H.C.C. is een leidraad opgesteld. Deze leidraad is opgedeeld in een aantal logisch te volgen stappen zoals hieronder

Nadere informatie

onderzoek bewonersadviesgroep Dienstverlening

onderzoek bewonersadviesgroep Dienstverlening onderzoek bewonersadviesgroep Dienstverlening Patrimonium Barendrecht, juni 2017 Inleiding Begin dit jaar hebben we de Bewonersadviesgroep gevraagd naar hun ervaring en mening over de dienstverlening van

Nadere informatie

PARKEREN LEVERANCIERS EN EXTERNE PARTIJEN

PARKEREN LEVERANCIERS EN EXTERNE PARTIJEN PARKEREN LEVERANCIERS EN EXTERNE PARTIJEN Inleiding Voor leveranciers en bedrijven werkzaam voor Franciscus Gasthuis & Vlietland, die op het terrein willen parkeren, zijn er een aantal mogelijkheden om

Nadere informatie

Handleiding Betalen straatparkeren

Handleiding Betalen straatparkeren Handleiding Betalen straatparkeren Betalen bij de parkeerautomaat Bij de parkeerautomaten op straat kunt u alleen met muntgeld, bankpas of mobiel belparkeren (app) betalen. U moet daarbij uw kenteken invoeren.

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Vragenlijstresultaat

Vragenlijstresultaat 17/04/2017 18:24 Organisatiemanagement Huisvesting en voorzieningen Kinderen vinden hun lokaal gezellig. Kinderen vinden dat de school er gezellig uit ziet. Kinderen vinden dat de gangen en de wc s netjes

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Een hartelijk welkom voor nieuwe bewoners.

Een hartelijk welkom voor nieuwe bewoners. Een hartelijk welkom voor nieuwe bewoners. Nieuwe Symphonie, Buxtehudelaan 1 t.m. 65, 3438 EA Nieuwegein Een mooie plek om te wonen. De bewoners van het eerste uur hebben regelmatig overleg met elkaar.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning

Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning 1. Kosten Hoeveel kost de digitale bezoekersvergunning per jaar? Zie www.parkerendelft.com/parkeren voor de actuele tarieven. Wat kost het bellen met 14015? Voor

Nadere informatie

Woon- en leefregels Eengezinswoningen

Woon- en leefregels Eengezinswoningen Woon- en leefregels Eengezinswoningen Woon- en leefregels Eengezinswoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de Woningcorporatie, de Gemeente en de bewoners

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING Registreren van een parkeerproduct Als u een vergunning heeft aangevraagd krijgt u een email (dit is op de mailadres wat u zojuist heeft opgegeven bij het registreren).

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Met de digitale bezoekersregeling kunt u uw bezoek laten parkeren voor de helft van het geldende parkeertarief. In deze handleiding leest u alles wat

Nadere informatie

Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling

Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling Uitleg Stappenplan In de wijk Randenbroek/Schuilenburg kan de aanvrager de volgende informatie bij de werkgroep Buurtbudget vinden en ontvangen. Hierna te noemen

Nadere informatie

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen Claudia van Loveren Ik weet nog goed dat er tijdens de modernisering van onze woningen in 2007, in de Flevopost een prijsvraag stond van de gemeente en Oost Flevoland

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 Woononderzoek De Eng Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 December 2011 Inleiding Op dit moment denkt Portaal na over de toekomst van acht flats in de Soester wijk De Eng. Het zijn flats die begin jaren

Nadere informatie

Circulus-Berkel Arbowetgeving. Arbowetgeving. Veiligheidsvoorschriften. Arbowetgeving. Inhoud veiligheidsinstructie oud papier inzamelen

Circulus-Berkel Arbowetgeving. Arbowetgeving. Veiligheidsvoorschriften. Arbowetgeving. Inhoud veiligheidsinstructie oud papier inzamelen Arbowetgeving Circulus-Berkel Veiligheidsinstructie Oud papier inzamelen 20 januari 2016 Wat staat er samengevat in artikel 10? Elke werkgever is er verantwoordelijk voor dat derden geen gevaar lopen door

Nadere informatie

In deze brochure leest u wat u kunt doen om overlast te voorkomen of op te lossen. Burenoverlast? We komen er wel uit!

In deze brochure leest u wat u kunt doen om overlast te voorkomen of op te lossen. Burenoverlast? We komen er wel uit! In deze brochure leest u wat u kunt doen om overlast te voorkomen of op te lossen. Burenoverlast? We komen er wel uit! Inhoud Leefgeluiden, je hoort ze pagina 3 Praten helpt pagina 4 U komt er niet uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Ik ben erg enthousiast over de plannen. Meedenken over de Anemonebuurt. nr. 6 december 2008

NIEUWSBRIEF. Ik ben erg enthousiast over de plannen. Meedenken over de Anemonebuurt. nr. 6 december 2008 nr. 6 december 2008 NIEUWSBRIEF Ik ben erg enthousiast over de plannen Meedenken over de Anemonebuurt Rita Inden (64), lid van het bewonerspanel, ging met Dudok Wonen op werkbezoek in een aantal opgeknapte

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder,

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder, Constantnieuws nr.1 www.constantijnwoerden.nl 6 september 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien We zijn begonnen Beste ouder, De kop van het nieuwe schooljaar is er af. Het was fijn om de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

gewoon naar school

gewoon naar school december 2011 Tubadreef 101, 3845 CZ Harderwijk; tel.: 0341-43 09 21; emailadressen: school: info@cbshetstartblok.nl; overblijven: overblijven@cbshetstartblok.nl website: www.cbshetstartblok.nl Banknummer

Nadere informatie

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8 Februari 2018 Beste ouder, verzorger, Voor u ligt alweer de nieuwsbrief van februari. De weken vliegen weer voorbij. Op school zijn leerkrachten en leerlingen altijd hard bezig om samen mooi onderwijs

Nadere informatie

Ieper. Ervaringen Schilderijen :

Ieper. Ervaringen Schilderijen : Ieper Ervaringen Schilderijen : Tijdens het schilderen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Bovenaan, onderaan, in het midden Ik heb gekozen om eerst de achtergrond te el schilderen. Bij mijn ontwerp

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Het Tooropje februari

Het Tooropje februari Het Tooropje februari 2018 www.chtoorop.nl Mededelingen De heren Daan Daniels en Freek Klok zijn weer uit de bewonerscommissie gestapt. We zijn opnieuw met zijn drieën en gaan voorlopig zo verder. Indien

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 25 juni 2014 Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris,

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 48 nr

NIEUWSBRIEF. Nummer 48 nr Bewonersvereniging BaBuTi is de belangenvereniging voor de bewoners van de Bastertkamp, de Ten Busschekamp en de Timmermeesterslaan 1-35 (oneven) in Zwolle Adres: Ten Busschekamp 27, 8014 ED Zwolle 06-26624142.

Nadere informatie

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING Registreren van een parkeerproduct Als u een vergunning heeft aangevraagd krijgt u een email (dit is op de mailadres wat u zojuist heeft opgegeven bij het registreren).

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Nota van Beantwoording

Nota van Beantwoording blauwe zone Dichterswijk, Noorderhof en enkele straten ten westen van de Slotermeerlaan kenmerk: 2014/int/1067 Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Parkeerbeleidsplan en invoering blauwe zones 3 1.2 Het voorstel:

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Versie 4.0 April 2017

Versie 4.0 April 2017 Versie 4.0 April 2017 Gebruikershandleiding Parkeergarage De Kaap Hoogeveen De parkeergarage op De Kaap kent verschillende vaste gebruikers: U bent huurder of koper van een appartement met parkeerplaats

Nadere informatie