Nieuwsbrief Noorderhaghe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Noorderhaghe"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Noorderhaghe Nieuwsbrief mei 2014 ABV Algemene Bewoners Vereniging 1. Het bestuur In dit nummer: ABV Het bestuur 1 Traplift 2 Bingo 3 Barbecue 4 Huiskamer- Project 5 Bibliotheek 6 Reclamefolder 7 Milieuploeg 8 Crearuimte 9 Activiteiten 10 Vrijwilligers gezocht Gratis naar het museum VvE Schilderwerk 13 Achterzijde trappenhuis 14 Parkeren 15 De vakantie zit er weer op en het nieuwe seizoen gaat weer beginnen. Er is veel gebeurd in de vakantie periode. De BBQ op het terras is geweest, de traplift is geplaatst en de crea ruimte is opgeknapt. Een woord van dank voor allen die zich hiervoor hebben ingezet. Samen met stichting Mooi heb ik gesproken over meer bewegen voor ouderen. We willen 2. Traplift 30 augustus is de traplift feestelijk geopend. Jolanda Smolders van stichting Mooi was hierbij aanwezig. De traplift stond beneden klaar om de eerste bewoners naar boven te brengen. Hiervoor moest eerst het lint doorgeknipt worden. Hiervoor hebben wij de fam. van Mourik gevraagd om deze officiële handeling te verrichten. Mevrouw Van Mourik heeft het lint doorgeknipt en is als eerste naar boven gegaan gevolgd door haar man. Meneer Helvesteijn was hierna de volgende, hij kon al twintig jaar niet boven komen. Het was een een gezellige drukte boven, iedereen kreeg een bakje koffie of thee met wat lekkers. Boven is iedereen bedankt die mee heeft geholpen aan het opknappen van de crearuimte en werd Janny Huisman nog in de bloemetjes gezet voor het maken inventariseren of dit mogelijk is en of er belangstelling voor is. In de volgende nieuwsbrief hier meer over. Er zijn geen namen voor de nieuwsbrief binnengekomen. We houden het op nieuwsbrief Noorderhaghe, tenzij er toch nog iemand een naam weet. Dus kom op mensen, laat uw fantasie de vrije loop. U kunt er een cadeaubon mee winnen. van de gordijnen en de mooie kalligrafeer creatie op het bord. Hierna kon iedereen de crearuimte gaan bezichtigen. Iedereen vond het mooi geworden.

2 Pagina 2 3. Bingo De bingo in mei was weer gezellig. Er zijn veel mensen weggegaan met prijzen. De bon voor de BBQ is gewonnen door Ankie van Ast. De volgende bingo is op 26 september. Ook op deze bingo zullen er weer leuke prijzen zijn en kunt u genieten van de kroketten van Thea. Deze bingo zal voor iedereen open staan. Ook de bewoners van de andere flats zijn hiervoor uitgenodigd. 4. Barbecue Dit is de tweede keer dat we het seizoen afsluiten met een barbecue voor de bewoners. Het is toch altijd weer een heel spannend moment. Afgaande op de weersverwachtingen zijn we s morgens begonnen om de twee tenten op te zetten en dit zag er gezellig uit. Echter het weer sloeg plotseling om en de tenten gingen twee meter de lucht in door de storm die op stak. Om veiligheidsredenen zijn de tenten toen afgebroken. Nu was het afwachten wat het weer zou doen. We hadden geluk het weer zat mee en het zag er goed uit. nu kunnen zien hoe de algemene bewoners verenging een barbecue organiseert. Om 10 uur vertrokken de laatste bewoners huiswaarts. Het was gewoon een supergeweldig feest.en volgend jaar.ja toch maar proberen om dit feestje te overtreffen!!! Na een hele ochtend en middag voorbereiding werd het terras omgetoverd tot een gezellige plek met tafels, stoelen en versieringen om er een feestelijk geheel van te maken. Om vijf uur druppelde de eerste gasten binnen. De BBQ is aangestoken en het feest kon beginnen. Uit de nieuwe geluidsinstallatie kwam al muziek. Het was lekker druk, er werd stevig gebakken, gegeten en niet te vergeten gedronken! Het regende complimenten van de aanwezige bewoners: prima vlees heel gezellige sfeer.leuke barbecue.moeten we een keertje overdoen. Rond een uur of halftien gingen de eerste bewoners weer naar huis i.v.m. de voetbal. Dit zullen we volgend jaar niet meer laten gebeuren, niet op een voetbal avond. Er waren nieuwe gezichten van flatbewoners die er vorig jaar nog niet bij waren. Zij zijn geweest en hebben

3 Pagina 3 5. Huiskamerproject We gaan dit seizoen starten met een huiskamerproject. Één keer in de maand is op donderdagmorgen de bar en crearuimte open. Hier kunnen de bewoners van onze flat, maar ook van de andere flats langs komen voor een gezellig praatje of een spelletje onder het genot van een bakje koffie of thee. Tijdens deze ochtenden kunt u ook vragen stellen aan het bestuur of de vrijwilliger die aanwezig is. Kunnen zij u niet helpen, dan wordt er gezocht naar het antwoord op uw vraag. Zonodig wordt deze vraag doorgespeeld naar de gemeente of stichting Mooi. Zij zullen dan bij één van de ochtenden langskomen om u te helpen met uw vraag. Of er wordt een persoonlijke afspraak bij uw thuis gemaakt als u dit wilt. We beginnen op donderdag 25 september van uur tot uur. Mocht blijken dat er behoefte is naar meer ochtenden in de maand, dan zal er zeker naar geluisterd worden. Laat het ons weten als u dit wilt, want alleen bij voldoende belangstelling kan het doorgaan. 6. Bibliotheek Bibliotheek In de crearuimte zijn boekenkasten gekomen. We willen deze boekenkasten vullen met boeken. Als er een bewoner is die in deze kast een boek vindt wat hij/zij wil lezen kan die het boek pakken, meenemen en thuis lezen. Vervolgens brengt hij/zij het boek terug wanneer het uitgelezen is. Op dit moment staan er kleine roman boeken in, maar we hopen dat deze boekenkast ook gevuld gaat worden met andere boeken. Heeft u thuis boeken staan die u niet meer leest dan kan u, als u dat wilt, deze in de boekenkast plaatsen, zodat andere bewoners ze ook kunnen lezen. Tijdens de activiteiten kunt u een boek komen uitzoeken. 7. Reclamefolders We hebben een verzoek aan de bewoners die geen reclame willen ontvangen om een nee/ ja of nee/nee sticker op de brievenbus te plakken. En niet de reclame op het bankje in de hal neer te leggen. Op het gemeentehuis kun je gratis een ja/nee of nee/nee sticker ophalen. De brievenbusstickers zijn ook aan te vragen via het servicenummer ( 0,25 cent per minuut).

4 Pagina 4 8. Milieuploeg De milieuploeg ruimt rond de flat 3 tot 4 maal op donderdag en éénmaal op zaterdag het losslingerend vuil op. Daarbij valt het op dat onderaan de balkons veel peuken liggen en op de parkeerplaats ligt het ook steeds vol. Deze peuken moeten we met grijpers oprapen. Na loop van tijd krijg je kramp in je handen. Het is toch een kleine moeite om je peuken in een asbak te gooien en niet op straat of over je balkonrand. Het as van de peuken en de peuk komen niet altijd op straat terecht, maar ook bij je benedenburen in de plantenbak of op het balkon. Daarom het verzoek van uw benedenburen en de milieuploeg om uw sigaret niet over de balkonrand te deponeren, maar op uw balkon een asbak neer te zetten waar de sigaret in kan en vervolgens in uw vuilniszak gegooid kan worden. Bedankt namens uw buren en de milieuploeg. Zo houden wij de omgeving sneller en makkelijker schoon. Er wordt op de eerste zaterdag in de maand door de milieuploeg schoongemaakt. Dit wordt gedaan door drie bewoners van de flat en door de kleinkinderen van één van onze bewoners. Deze kinderen wonen niet in onze flat, maar helpen wel iedere keer mee. Zij zijn een voorbeeld voor ieder ander. Help elkaar daar waar je kan. Daarnaast wordt er op donderdagen door andere bewoners van de flat schoongemaakt. Jammer genoeg moeten we constateren dat dit de oudere bewoners van de flat zijn. Jong bloed is altijd welkom. Wij zoeken nog bewoners die willen helpen met het schoonhouden van de omgeving van onze flat. Kunt u niet iedere week. Geef dan op welke donderdag of zaterdag u wel kan, we kunnen dan misschien twee keer op zaterdag de omgeving schoonhouden en twee tot drie keer op donderdag, zoals het uitkomt. Hoe meer bewoners helpen hoe minder vaak u hoeft. Tijdens vakantieperiode kunt u zich ook opgeven als invalkracht. Vooral in de zomer zijn er mensen op vakantie. Nu wordt dit door de andere leden opgevangen. Dus wilt u geen vaste verplichting geef u dan op als invalkracht. Een tijdje geleden liep een echtpaar langs die verderop in de wijk woont. Zij vertelde dat het haar opviel hoe schoon het hier altijd was Een compliment voor de milieuploeg. Dat willen we de bewoners toch nog even meegeven, dat het niet voor niets is. 9. Crearuimte De crearuimte is nu opgeknapt. In deze ruimte zijn ook de kasten geplaatst voor boeken. Later komt er nog een verhoogde wc. We willen in de crearuimte voor het huiskamerproject nog wat spelletjes hebben en een dartbord voor aan de muur. Dus heeft u thuis iets liggen en gebruikt u het niet meer, wij zouden er heel blij mee zijn als we het in de kast kunnen zetten en gebruiken. Als er een dartbord is kunnen we ook gaan kijken of er genoeg belangstelling is om op maandag eens in de twee weken te gaan darten. Maar voorlopig is het nog niet zover. Eerst maar kijken of iemand een dartbord heeft voor de crearuimte.

5 Pagina Activiteiten Deze activiteiten vinden plaats in de barruimte en/of in de recreatieruimte het Leyendakje op de 13e etage (wij hebben een traplift naar de 13e etage). Ook de bewoners van de andere flats in de buurt zijn uitgenodigd hier aan deel te nemen. Meldt u aan als u wilt meedoen. Dinsdag woensdag donderdag Crea-avond Klaverjasavond Kalligrafeeravond 16 en 30 september 10 en 24 september 11 september 14 en 28 oktober 8 en 22 oktober 2 en 23 oktober 11 en 25 november 5 en 19 november 13 november 9 december 3 en 17 december 4 december Voor de gezellige klaverjasavonden die om uur starten, zoeken we nog nieuwe leden. Deze zijn van harte welkom. Voor alle activiteiten moet u uw opgeven i.v.m. het maximaal aantal personen per activiteit (activiteiten starten uur of zie vermelding). Bingo-avond: 26 september en 12 december. Thema-avond brandveiligheid en EHBO: 16 oktober. Thema-avond veiligheid politie: 20 november. Huiskamerproject uur: 25 september, 23 oktober, 20 november en 18 december. Contactpersonen. Klaverjas, Thea Bloem, klaverjassen@noorderhaghe.nl Crea, Joke Streef, crea@noorderhaghe.nl Kalligraferen, Janny Huisman, kalligraferen@noorderhaghe.nl Milieuploeg, Inge van der Werf, milieuploeg@noorderhaghe.nl Bestuur ABV, abv@noorderhaghe.nl Heeft u geen mogelijkheid te en, stop dan een briefje in de brievenbus van de ABV (in de hal).

6 Pagina Vrijwilligers gezocht We willen een lijst aanleggen van mensen die bereid zijn om af en toe te helpen in en rond de flat. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor de milieuploeg (als invaller), sneeuw vrijmaken van paden tijdens de wintermaanden of voor schoonmaakwerkzaamheden in de crea of barruimte of helpen met klaar zetten of opruimen van spullen (tijdens de BBQ of andere activiteiten) of als u mee wil helpen tijdens een activiteiten (huiskamerproject). Wilt u zich hiervoor aanmelden, geef dan uw naam, huisnummer en waar u bij wilt helpen op bij de abv@noorderhaghe.nl of via een briefje in de brievenbus van de ABV. 12. Gratis naar het museum Op maandag 3 november a.s. van tot circa uur kunt u mee naar de Hermitage in Amsterdam. U kunt de vaste collectie bekijken en de speciale expositie van het museum bewonderen onder deskundige leiding. Laat uzelf verrassen. Verzamelen om uur bij: wijkcentrum Escampade op de Escamplaan 61f in Den Haag. Heeft u interesse en wilt u mee, dan kunt u een formulier ophalen tijdens de activiteiten in de barruimte of bij Ankie. Uw rollator kan mee. U wilt wel mee, maar kan niet zo lang lopen, bel dan naar Jolanda Smolders van Stichting Mooi (haar nummer staat op het formulier). Dan kunnen zij kijken of er een rolstoel geregeld kan worden. Wees er snel bij, er zijn tien plaatsen beschikbaar voor onze flat. Formulieren moeten opgestuurd worden voor 15 september. Het adres staat op de formulieren. Zij die gaan veel plezier. U kunt deze nieuwsbrief ook in kluer bekijken op de website Bezoek onze website:

7 Pagina Schilderwerk AANKONDIGING START SCHILDERWERKZAAMHEDEN Geachte bewoners, Wij hebben van Van Lochem Schilders bericht ontvangen dat men in de week van 15 t/m 19 september a.s. zal starten met de uitvoering van het geplande schilderwerk. De werkzaamheden worden eind oktober afgerond. Geschilderd worden de volgende onderdelen: Galerijzijde: Plafonds en consoles (beton) 8 e t/m 12 e etage (13 etage heeft geen plafond en consoles). Rode reling van de borstweringen van de galerijen. Al het houtwerk op de 13 e etage. Nalopen balusters van de galerij hekwerken. Balkonzijde: Al het houtwerk 8 e t/m 13 e etage. Al het betonwerk aan consoles en plafonds. Alle betonbanden (diktekanten) van 1 e t-m 13 e etage en de dakrand. Hier moeten alle etages behandeld worden daar anders teveel kleur en kwaliteitsverschil zou ontstaan wat esthetisch niet gewenst is. De houten leuningen van de hekwerken. De schilder zal tijdig zijn komst aankondigen. Wij verzoeken u uw balkon tijdig te ontruimen om de uitvoering van het werk door de schilder niet op te houden. Wij vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, NAVB Vastgoedmanagement B.V. VvE adviescommissie contact: noorderhaghe@gmail.com

8 Pagina Achterzijde trappenhuis Eindelijk is het dan in beweging gekomen en zijn ze druk bezig geweest met het voorzien van nieuwe kit tussen het raam en de muren van het trappenhuis, tevens is er nieuwe beplating aangebracht. De verwachting is dat binnenkort de stellingen worden weggehaald. Dit gebeurt na een controle of alles goed is afgewerkt. 15. Parkeren Er is een parkeerbeleid buiten ons parkeerterrein en binnen op ons parkeerterrein. Maar tot op heden zien wij dat er nog steeds geparkeerd wordt op de NP plaatsen op het terrein. En dit is soms zo erg dat er nog maar één auto langs de laatste auto die op de NP plaats staat (waar deze dus niet hoort!) kan rijden. Wij verzoeken u nadrukkelijk om het stuk parkeerterrein vrij te laten vanaf het punt waar de parkeervakken ophouden en waar de letters NP op de grond staan, plus langs de gele lijn bij de ingang! Want bij een evt. calamiteit zal de brandweer, politie of de ambulancedienst hier gemakkelijk moeten kunnen parkeren en keren. U kunt met uw pas ook buiten staan, even bellen en het is geregeld. Voorkomen is beter dan genezen. VvE adviescommissie contact: noorderhaghe@gmail.com

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief 02/2013 DATUM SEPTEMBER 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ. Traplift. Activiteiten. Barruimte is opgeknapt. Burenhulp. Bingo komt. In dit nummer: De BBQ 1 Traplift 2 Opknapbeurt

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

DATUM NIEUWSBRIEF MEI 2013

DATUM NIEUWSBRIEF MEI 2013 Nieuwsbrief 01/2013 DATUM MEI 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ 6 juli. Traplift. Barruimte wordt op geknapt. Burenhulp voor onze bewoners. Bingo komt terug. In dit nummer: De voorzitter

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis.

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis. Datum nieuwsbrief augustus 2015 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: Bingo. Bloembakken. Barbecue. Druppels. Tegels trappenhuis. Radiatorkranen. Bestuur VvE 1. Het bestuur Dit jaar is al weer voor

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ABV Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem.

Nieuwsbrief. ABV Noorderhaghe. 1. Het bestuur. Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem. Datum nieuwsbrief december 2014 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur Interessante informatie: Nieuwjaar receptie. Inbraakpreventie. Parkeren. Techem. ORAC ondergrondse afvalcontainers In dit nummer: Het bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C Pagina 3 Inleiding. Pagina 4-5-6 De voorbereiding. Pagina 7 De motorische demodagen. Pagina 8 na de demodagen. Pagina 9 Wat heb ik er van geleerd Pagina 10-11-12 logboekkaarten Voor school moeten we een

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1.

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1. OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven.

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Water Egypte In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Ik ga naar een restaurant in Nederland. Daar bestel ik een glas water. De ober vraagt

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer,

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer, Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens Nr. 2 26 april 2007 Geachte lezer, Hierbij treft u de 2 e Nieuwsbrief aan i.v.m. de tijdelijke verhuizing van De Burght naar Breskens. De Nieuwsbrief

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding Natuurgebied schoonmaken Klus bestemd voor organisaties die beheerder zijn van een natuurgebied Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u gaat aanpakken. Wat voor

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Welkom op de leukste pagina van de hele school!

Welkom op de leukste pagina van de hele school! Welkom op de leukste pagina van de hele school! We hebben weer een heleboel gedaan de afgelopen weken zoals leuke uitstapjes en de avond4daagse. De kinderen krijgen al een beetje het vakantiegevoel te

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Woon- en leefregels Portiekwoningen

Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie dan wel de V.V.E. (vereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76. Agenda

Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76. Agenda Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76 Agenda Zaterdag 21 maart 2015: Bingo Zondag 3 mei 2015: Bikersday Dinsdag 5 mei 2015: Nationale bevrijdingsdag. Meer nieuws hierover volgt nog. Maandag

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Overlast van buren kan ergernis veroorzaken en op den duur uw woongenot verstoren. Om er voor te zorgen dat het met elkaar prettig wonen is,

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

Dit is een proefexamen leesvaardigheid ERK A2. Dit examen gaat over een straatfeest dat in uw buurt wordt georganiseerd.

Dit is een proefexamen leesvaardigheid ERK A2. Dit examen gaat over een straatfeest dat in uw buurt wordt georganiseerd. Dit is een proefexamen leesvaardigheid ERK A2 Dit examen gaat over een straatfeest dat in uw buurt wordt georganiseerd. Het proefexamen bestaat uit 5 leesteksten met 25 vragen. U heeft 65 minuten de tijd

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Mooie zomer. Muizen. Taxatie voor opstal verzekering

Mooie zomer. Muizen. Taxatie voor opstal verzekering Mooie zomer Bij deze een wat uitgebreidere editie van de nieuwsbrief als normaal omdat er best veel te melden is en we gaan richting de vakantie periode. En mocht er dan iets te melden zijn doen we dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam Programma en activiteiten in het Koophuis Van de voorzitter, Hierbij wil ik namens het bestuur alle bewoners van onze wijk een gelukkig nieuw jaar en een gezond 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Les 35. Een nieuw paspoort

Les 35. Een nieuw paspoort http://www.edusom.nl Thema Het stadhuis Les 35. Een nieuw paspoort Wat leert u in deze les? Informatie over het aanvragen en verlengen van uw paspoort of identiteitskaart. Vragen stellen bij het loket.

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord AGENDA Beste lezers, Ondanks het prachtige weer wordt er bij de wijkvereniging hard nagedacht over de komende receptie ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wat

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding leuke dag met bewoners/doelgroep op onze locatie Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Bericht uit groep 3. In kern 11 leren wij: vragen, prachtig en appelmoes. Woorden met 2 en 3 lettergrepen. Letterrover en letterzetter

Bericht uit groep 3. In kern 11 leren wij: vragen, prachtig en appelmoes. Woorden met 2 en 3 lettergrepen. Letterrover en letterzetter Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 1 juni 2015 Pagina 1: CITO-eindtoets Oproep

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 nazomer 2008

Nieuwsbrief 4 nazomer 2008 Nieuwsbrief 4 nazomer 2008 Van de redactie Hierbij ontvangt u de nazomer nieuwsbrief van Haagse Ontmoetingen Wij houden graag iedereen op de hoogte van de gebeurtenissen in en rond dit bijzondere project.

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart OPENBARE DALTONSCHOOL LEEMVOORT STEUTERWEG 2A 7054 CJ WESTENDORP TEL: 0315 298168 LEEMVOORT@PARAATSCHOLEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/LEEMVOORT NIEUWSBRIEF Beste ouders/ verzorgers, Het ijs is gesmolten en er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6 Behandeld door: Xander Heineke, Gastheer. Onze referentie: Standaard Offerte Uw feest en/of partij organiseren bij Lunchroom Rentrée te Baarn. Baarn, 29 januari

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie