Inzameling huisafval: Op deze pagina staat een artikel met de wijzigingen in de huisafvalinzameling.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inzameling huisafval: Op deze pagina staat een artikel met de wijzigingen in de huisafvalinzameling."

Transcriptie

1 Stadhuis gesloten op Tweede Pinksterdag Het stadhuis en de milieustraat zijn gesloten én telefonisch niet bereikbaar op maandag 16 mei; Tweede Pinksterdag. (de milieustraat is sowieso niet op maandag open). Ook de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg en de Belastingsamenwerking West- Brabant (BWB) in Etten Leur zijn op Tweede Pinksterdag gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Inzameling huisafval: Op deze pagina staat een artikel met de wijzigingen in de huisafvalinzameling. Recreatieoord De Warande: Op zondag 15 mei & maandag 16 mei (1e en 2e Pinksterdag) is het Recreatieoord De Warande geopend van uur. Het buitenbad en sportbad (50-mtr-bad) zijn open. Het 25-mtr bad en doelgroepenbad zijn dicht.

2 WIJZIGING INZAMELROUTE HUISVUIL IN VERBAND MET TWEEDE PINKSTERDAG 16 MEI Buurten Oorspronkelijke Tijdelijke Wat ledigen we? inzameldag inzameldag Dorst Maandag 16 mei Zaterdag 14 mei Plastic, drankkartons Bloemenbuurt Natuurkundigenbuurt Schrijversbuurt Warande Componistenbuurt Paterserf Vrachelen-Zuidwest Vrachelen-Zuidoost Vrachelen-Noord Den Hout Contreie Maandag 16 mei Zaterdag 14 mei Maandag 16 mei Zaterdag 14 mei Maandag 16 mei Zaterdag 14 mei Papier, blik GFT Restafval Hoogbouw en appartementen Maandag 16 mei Zaterdag 14 mei Containers die op maandagen buiten worden gezet Het kan zijn dat het afval in uw straat op een eerder tijdstip dan gebruikelijk wordt opgehaald. Zorgt u er daarom voor dat uw afval vanaf uur op straat aangeboden staat.

3 Voor lezers en klussers: werk mee aan minibibliotheken In Oosterhout ondersteunen Ideeënstarters inwoners bij het realiseren van hun idee. De Ideeënstarters hebben in de wijk Oosterheide een mooi initiatief van een inwoner opgehaald: de minibibliotheken. Minibibliotheken zijn kleine kastjes vol boeken die in tuinen of op openbare plekken staan of hangen. Iedereen mag deze boeken gratis lenen of ruilen voor een ander boek. Ook kunnen er natuurlijk boeken voor anderen worden achtergelaten. Zo zorgen de bibliotheekjes niet alleen voor leesplezier, maar ook voor ontmoeting tussen jong en oud. De initiatiefnemers kunnen voor de uitvoering van dit idee nog hulp gebruiken: vind je het leuk om dit idee samen met anderen uit te voeren, wil je helpen met het maken van de bibliotheekkastjes of heb je interesse in een minibibliotheek bij jou in de tuin? Heb je ideeën of vragen? Mail ze dan naar:

4 Lid van een club, school, maatschappelijk betrokken organisatie? Doe mee aan Supporter van schoon en spaar voor uw eigen doel! Oosterhoutse clubs, scholen en andere maatschappelijke organisaties kunnen meedoen aan het project Supporter van Schoon. Hiermee helpen ze zwerfafval tegen te gaan en te sparen voor een eigen doel. Deelnemers krijgen twee containers die zij vullen met (alléén) lege plastic flesjes en drankblikjes. Per volle container geldt een geldbedrag waarmee men spaart voor een eigen gekozen doel. (max. 500,- per kalenderjaar) zoals bijvoorbeeld nieuwe materialen, een schooreisje of een goed doel. Als een container vol is, meldt men dit in een mailtje aan De containers worden hierna leeggemaakt en zo wordt ook de stand bijgehouden van het aantal aangeboden volle containers. Het maximaal aantal deelnemers is 30. Het project loopt van tot en met en heeft twee instapmomenten. Meld u aan vóór 1 juni dan kunt u vanaf het begin meedoen! Meer informatie en aanmelden Dit project heeft haar eigen website Op deze site vindt u alle informatie waaronder de spelregels, veelgestelde vragen met antwoorden, en meer. Meld u aan voor het project (liefst voor 1 juni a.s.) door een mail te sturen naar schoon@oosterhout.nl Voor informatie kunt u ook bellen naar en vragen naar Bibi Schuurs of Michelle Stout. Dankzij de deelname van de gemeente Oosterhout aan de pilot Supporter van Schoon, kunnen Oosterhoutse maatschappelijke organisatie hieraan meedoen.

5 Oud-deelnemer Werken met de digitale overheid aan het woord Mijn vrouw regelt alles, maar nu weet ik waar ze het over heeft Winkelen, bioscoopkaartjes kopen, je autoroute uitstippelen. Heel veel is tegenwoordig via internet te regelen. Ook de overheid vraagt van Nederlanders steeds vaker iets digitaal te regelen, vaak met behulp van de DigiD-code. Maar niet iedereen kan makkelijk uit de voeten met dit digitale zakendoen. Voor hen is er de cursus Werken met de digitale overheid, in Oosterhout georganiseerd door Theek5 en de gemeente. Dhr. Koen Spoor* nam deel aan deze cursus en deelt zijn ervaringen. In juni start de volgende cursus. Mijn vrouw regelt alles Ik ben maar heel beperkt bekend met computergebruik. Mijn echtgenote regelt echt alles in huis wat dat betreft. Maar als er iets met mijn vrouw zou gebeuren, dan sta ik voor een probleem. Ik wilde me er dus toch wat meer in verdiepen. En ik neem makkelijker iets op van een vreemde, dan van mijn vrouw. Het was dus ook beter voor de lieve vrede dat ik aan de cursus deelnam hahaha. Geheim wachtwoord Tijdens de cursus heb ik een hele hoop geleerd. En er kwam weer naar boven, wat bij mij een beetje was weggezakt. Bijvoorbeeld over DigiD. Je moet nooit je gebruikersnaam of wachtwoord prijsgeven aan een ander. Dus ook niet aan degene die jouw administratie of belasting regelt. Dan kun je beter een machtiging aanvragen bij de Belastingdienst. Dan krijgt diegene een ander wachtwoord om jouw belangen te behartigen. Beter geworden Het was de eerste keer dat de cursus gegeven werd. De manier waarop de cursusleidsters dingen hebben uitgelegd was voortreffelijk. Ik wist niet precies wat me te wachten stond, maar ik ben er beter uitgekomen dan ik erin ging. Nu weet ik hoe ik op een veilige manier dingen uit kan zoeken op de computer. En hoe ik websites kan gebruiken. En als ik het niet weet, is er altijd wel een vragenforum of iemand die een vraag kan beantwoorden. Dus als mijn vrouw het nu ergens over heeft, dan weet ik tenminste waar het over gaat. Maar het elektronisch bankieren laat ik nog wel even aan mijn vrouw over.

6 Aanrader De cursus is een aanrader. Als ík er wijzer van kan worden, dan kan iedereen er wijzer van worden. Het is wel handig om voor aanvang van de cursus na te denken over een wachtwoord en gebruikersnaam voor je DigiD. Dan kun je tijdens de cursus gelijk aan de slag met het aanvragen. En heb geduld en luister goed naar de cursusleidster! En nu zou ik ook nog wel een cursus over het beveiligen van mijn computer, mobiele telefoon en tablet willen volgen. Dus als er iemand in dat gat in de markt is gesprongen, hoor ik het graag hahaha! *Op verzoek van de geïnterviewde is een andere naam gebruikt. Aanmelden De volgende cursus Werken met de digitale overheid vindt plaats op vier dinsdagen: 7, 14, 21 en 28 juni van tot uur. De cursus wordt in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven door gecertificeerde cursusleider. De kosten bedragen 15,- inclusief het cursusboek. U kunt zich aanmelden in alle vestigingen van bibliotheek Theek5 of online via theek5.lerendoeje.nu. De cursus vindt plaats in de centrale vestiging van Theek5 (Torenstraat 8).

7 31 mei Ondernemersbijeenkomst bedrijventerreinen Amerstreek-gemeenten De gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout hebben in 2013 de samenwerking op het gebied van bedrijventerreinen opgezocht. Het doel is een gedegen gemeentelijk beleid dat bijdraagt aan een optimaal vestigingsklimaat voor gevestigde en nieuwe ondernemers. Dit heeft geresulteerd in de Bedrijventerreinenvisie Amerstreek waarin het ruimtelijk-economisch beleid van de drie gemeenten op elkaar is afgestemd. Vanuit deze samenwerking organiseren de drie Amerstreekgemeenten een ondernemersbijeenkomst op dinsdag 31 mei Vanaf uur wordt u ontvangen met een broodje en om uur start het programma. Tijdens deze avond worden er presentaties gegeven over drie actuele thema s: 1. (Alternatieve) Financieringsvormen Presentatie door Ralf Kusters, financieringsspecialist Rabobank Amerstreek 2. De BIZ als samenwerkingsinstrument van, voor en door ondernemers; Presentatie door Pieter Sneep, Voorzitter BIZ Vijfsluizen 3. Schuldhulpverlening: Hoe herken ik schulden bij een werknemer? Presentatie door Anneke Suvee, Hoofd Adviesteam Zuid & Midden, Kredietbank Nederland De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel waarbij voldoende gelegenheid is om uw collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de drie gemeenten te spreken. Aanmelden Ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen in de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout kunnen zich aanmelden tot en met woensdag 25 mei bij Monique van Heel op m.vanheel@geertruidenberg.nl U ontvangt na aanmelding het programma van de bijeenkomst. Locatie bijeenkomst Dinsdag 31 mei uur Adviescentrum Rabobank Amerstreek Distributieweg 15, Oosterhout

8 Oosterhout houdt rekening met de toekomst De gemeente Oosterhout heeft in 2015 een bedrag van ruim 177 miljoen uitgegeven. Daar stonden inkomsten tegenover van 184 miljoen. Burgemeester en wethouders willen het bedrag van ruim 7,1 miljoen dat van 2015 over blijft voor het grootste deel in enkele spaarpotten stoppen. Dat is volgens B en W nodig, omdat de gemeente de komende jaren voor onverwachte kosten in de jeugdzorg en de Wmo kan komen te staan. Een andere reden om zuinig te zijn is dat de schulden van de gemeente de laatste jaren aan het oplopen zijn. De gemeente heeft veel geïnvesteerd in voorzieningen als theater De Bussel, de bibliotheek, zwembad De Warande, het busstation en de riolering, maar daardoor is er ook een behoorlijke schuldenpositie ontstaan. Een ander deel van het overschot van 2015 wordt, wat B en W betreft, uitgegeven aan zaken die niet langer kunnen wachten, zoals een bijdrage aan de Oosterhoutse binnenstad (ijsbaan en binnenstadmanager). De gemeenteraad neemt in juni een besluit over deze voorstellen. In deze vergadering over de jaarrekening 2015 wordt ook de perspectiefnota behandeld. In die nota kijkt het gemeentebestuur vooruit naar de meest noodzakelijke inkomsten en uitgaven van de komende jaren. Daaronder vallen extra investeringen in het Mgr. Frenckencollege, De Pannehoef, rotonde De Bromtol, kleedruimtes van sportverenigingen en in de huisvesting van de gemeente zelf (waar dan ook).

9 Vanaf 9 mei tot en met 17 juni 2016 Afsluiting N282 in Dorst(lijn 131) Van 9 mei tot en met 17 juni is de N282 afgesloten voor doorgaand verkeer door de kern Dorst. Dit heeft ook ingrijpende gevolgen voor het openbaar vervoer. Lijn 131 rijdt niet via Dorst Tussen Rijen en Breda wordt gereden over Vijf Eikenweg A27 Breda, Minervum Breda, Centraal Station v.v. De haltes Dorst, Rijksweg, Dorst, Veenstraat en Rijen, Oosterhoutseweg vervallen. Pendelbusje (8-persoons) Dorst Breda, centraal station v.v. Er wordt een beperkte dienstregeling gereden, hiermee wordt afgeweken van de geldende dienstregeling. Vertrektijd Dorst; halte brandweer om 7:04 8:04 9:04-15:04 16:04 17:04 uur. Vertrektijd Breda; CS om 7:32 8:32 9:32 15:32 16:32-17:32 uur. Er wordt een tijdelijke instaphalte geplaatst op de Bavelseweg ter hoogte van de brandweer. Route: Halte Bavelseweg/brandweer via Dorstseweg Bavel Loevesteinstraat Bijster Amphia Hogeschoollaan Vlaszak Centraal Station v.v. Verbinding Dorst-Rijen-Tilburg Reizigers kunnen gebruik maken van buurtbus lijn 297 naar Rijen en daar overstappen op lijn 131 of de trein. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd en minder reismogelijkheden. De buurtbus rijdt elk 1,5 uur Met buurtbus lijn 297 naar Oosterhout reizen en daar overstappen op lijn 327 naar Tilburg. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd en minder reismogelijkheden. De buurtbus rijdt elk 1,5 uur. Lijn 297: Geen wijziging in dienstregeling en route.

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en je bent mooi op tijd voor je eerste date! Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. Vanaf zondag 9 december wijzigt het busvervoer

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal Agenda 24 mei 2016 DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0160223 Definitieve raadsagenda

Nadere informatie

COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2013

COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2013 COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2013 Ook dit voorjaar vindt er een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout plaats. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende data

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

NL-Alert; voor melding van noodsituatie bij u in de buurt!

NL-Alert; voor melding van noodsituatie bij u in de buurt! NL-Alert; voor melding van noodsituatie bij u in de buurt! Bij een noodsituatie in uw omgeving wilt u wel weten wat u moet doen. Daarom is er NLAlert. Als er bij u in de buurt een ramp gebeurt, dan ontvangt

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Wijchen / Grave - Uden

Dienstregeling. Nijmegen Wijchen / Grave - Uden Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Nijmegen Wijchen / Grave - Uden Lijn Bestemmingen 7 Nijmegen Centraal Station Bijsterhuizen Wijchen 9 Nijmegen Centraal Station Grave 13 Oosterhout Wijchen

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en schuif mooi op tijd aan voor het avondeten! Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen. Vanaf zondag 9 december nieuw

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Restafvalsysteem in 2020

Veelgestelde vragen Restafvalsysteem in 2020 Veelgestelde vragen Restafvalsysteem in 2020 Vanaf 1 januari 2020 gaan we over op een andere manier van het inzamelen van ons restafval. Al het herbruikbare afval (grondstoffen noemen we dat) blijft de

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Fryslân connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Schrijf op Schrijf vóór het gesprek op wat u belangrijk vindt om tijdens het gesprek te melden; zo vergeet u niets.

Schrijf op Schrijf vóór het gesprek op wat u belangrijk vindt om tijdens het gesprek te melden; zo vergeet u niets. Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN?

VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN? VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN? VERHUIZEN Eindelijk komt het er van het huis op te ruimen en afstand te doen van die oude klok die al jaren ligt te verstoffen op zolder. En wat te denken van de

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013 Dienstregeling 2014 Geldig Lingewaard / Overbetuwe Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 15 december 2013 Lijn Bestemmingen 14 Arnhem Elden Elst Nijmegen Centraal Station Nijmegen Heijendaal

Nadere informatie

Iemand anders voor u laten stemmen op 6 april

Iemand anders voor u laten stemmen op 6 april Iemand anders voor u laten stemmen op 6 april Op 6 april vindt het referendum over de associatieovereenkomst EU- Oekraïne plaats. Kunt u die dag niet uw stem uitbrengen en wilt u uw stem niet verloren

Nadere informatie

VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN?

VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN? VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN? In uw gemeente haalt Avri het huishoudelijk afval op. Liever noemen wij uw afval grondstof, omdat er nieuwe producten van kunnen worden gemaakt. Tenminste, als u

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem - Wageningen vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Velp Arnhem Oosterbeek 51 Arnhem Oosterbeek Heveadorp Doorwerth Heelsum Renkum - Wageningen 52 Arnhem Oosterbeek

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voorstel afvalinzameling

Veelgestelde vragen voorstel afvalinzameling Veelgestelde vragen voorstel afvalinzameling Wat verandert er voor mij als dit voorstel wordt ingevoerd? Restafval wordt één keer in de vier weken ingezameld Het voorstel gaat uit van een verlaging van

Nadere informatie

ieldrop-mierlo behandeld Richard van der Krieken doorkiesnr. (040) 289 37 50 Geldrop 4 december 2006 onderwerp Enquête Beste meneer, mevrouw,

ieldrop-mierlo behandeld Richard van der Krieken doorkiesnr. (040) 289 37 50 Geldrop 4 december 2006 onderwerp Enquête Beste meneer, mevrouw, ieldrop-mierlo uw brief ons behandeld Richard van der Krieken doorkiesnr. (040) 289 37 50 Geldrop 4 december 2006 onderwerp Enquête Beste mer, mevrouw, Momenteel onderzoeken wij de uitvoering en waardering

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: raadzaal DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0150434 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150435 Notulen van de raadsvergadering

Nadere informatie

Stadsenquête Leiden 2001

Stadsenquête Leiden 2001 Hoofdstuk 9. Milieu Samenvatting De Milieustraat is een (vrij nieuwe) voorziening waar bewoners zich kunnen ontdoen van hun grof huishoudelijk afval. Ruim twee op de tien Leidenaren heeft hier al eens

Nadere informatie

buurtbus 190 Schouwen

buurtbus 190 Schouwen Vanaf 7 april 2013 Uitbreiding buurtbus 190 Schouwen Flyer Buurtbus Schouwen.indd 1 190313 13:22 Uitbreiding van buurtbus 190 Schouwen Met ingang van maandag 8 april 2013 wijzigt het een en ander voor

Nadere informatie

I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK?

I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK? I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK? Hoi, ik ben Maarten Milieu. Ik werk voor Cyclus en haal bij jou thuis het afval op. De ene dag leeg ik groene minicontainers met een zijlader. De andere dag zie je me zakken

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Velp Dieren / Doesburg Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Arnhem Velp 9 Arnhem Schaarsbergen Velp Zuid 26 Arnhem Velp Zuid Lathum Giesbeek Doesburg Dieren

Nadere informatie

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Op woensdag 30 september houdt de gemeente haar inmiddels traditionele open huis voor alle ondernemers in Oosterhout. Vanaf 16.30 uur is de publiekshal

Nadere informatie

Veelgestelde vragen nieuw voorstel afvalinzameling

Veelgestelde vragen nieuw voorstel afvalinzameling Veelgestelde vragen nieuw voorstel afvalinzameling Wanneer gaat het nieuwe voorstel in? In 2017. De inzameling van blik in de HERO-zakken (bij plastic en drankenkartons) kan mogelijk al eerder ingevoerd

Nadere informatie

14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond!

14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond! 14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond! Op 14 december wijzigt de dienstregeling van de bussen in de regio IJsselmond. Hiermee proberen wij tegemoet te komen aan uw wensen en suggesties.

Nadere informatie

We hebben een nieuwe dienstregeling

We hebben een nieuwe dienstregeling Goed om te weten We hebben een nieuwe dienstregeling Vanaf zondag 9 december gaat onze nieuwe dienstregeling van start. Weten wat er voor jou verandert? Plan je reis op www.ret.nl ret.nl/nieuwedienstregeling

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015

Dienstregeling. Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek Lijn Bestemmingen 1 3 5 83 561 562 564 N83 vanaf 13 december 2015 Nijmegen Plein 1944 - Molenhoek Oosterhout Dorp - Nijmegen Centraal

Nadere informatie

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 23 26 462 466 468 Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom

Nadere informatie

VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN?

VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN? VERHUISFOLDER WAAR KAN MIJN AFVAL HEEN? VERHUIZEN Eindelijk komt het er van het huis op te ruimen en afstand te doen van die oude klok die al jaren ligt te verstoffen op zolder. En wat te denken van de

Nadere informatie

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een ?

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een  ? Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Ik

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Beuningen - Druten

Dienstregeling. Nijmegen Beuningen - Druten Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Nijmegen Beuningen - Druten Lijn Bestemmingen 5 Groesbeek Nijmegen Centraal Station Beuningen 11 Nijmegen Centraal Station Beuningen 12 Nijmegen Centraal

Nadere informatie

Omruilactie was een groot succes dankzij u!

Omruilactie was een groot succes dankzij u! December 2011 Omruilactie was een groot succes dankzij u! Op 3 oktober heeft wethouder J. van Hal de nieuwe containers feestelijk uitgereikt aan de familie Krijnen aan de Hertesprong in Etten-Leur. Dat

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 8 Haarlem Station - Hogeschool Inholland 80 Zandvoort - Amsterdam Marnixstraat (via Heemstede Station en Haarlem) 81 Zandvoort

Nadere informatie

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Aanvragen dienen uiterlijk 1 juli binnen te zijn Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Volgens traditie vindt de uitreiking van Koninklijke onderscheidingen aan mensen

Nadere informatie

2016 Geldig vanaf 13 december 2015

2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Nijmegen Stad Lijn Bestemmingen 1 Nijmegen Plein 1944 - Molenhoek 2 Nijmegen Lindenholt West - Nijmegen Sint Maartenskliniek 3 Oosterhout Dorp - Nijmegen

Nadere informatie

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019 Programmaboekje Voorjaar 2019 Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles Vóór 50 + (en jonger) en dóór 50 + Leren in een rustig tempo SeniorWeb Veldhoven is een stichting met als doelstelling

Nadere informatie

De omleidingsroute wordt gereden vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd (of evenement) tot 1 uur na afloop van de wedstrijd (of evenement).

De omleidingsroute wordt gereden vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd (of evenement) tot 1 uur na afloop van de wedstrijd (of evenement). Belangrijkste wijzigingen per 14 december 2014 Lijn 1 Wesselerbrink - Universiteit Maandag vrijdag (niet in de vakanties) Vanaf De Posten rijdt lijn 1 s middags al vanaf 14.30 uur om de 10 minuten naar

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Beuningen - Druten

Dienstregeling. Nijmegen Beuningen - Druten Dienstregeling 204 Geldig vanaf 5 december 203 Nijmegen Beuningen - Druten Lijn Bestemmingen 5 Groesbeek Nijmegen Centraal Station Beuningen Nijmegen Centraal Station Beuningen 2 Nijmegen Centraal Station

Nadere informatie

Stadsenquête Leiden 2003

Stadsenquête Leiden 2003 Hoofdstuk 21. Milieu Samenvatting Zeven op de tien Leidenaren kent de Milieustraat, aan de J.C. de Rijpstraat, een voorziening waar inwoners van Leiden op vertoon van een legitimatie hun grof huishoudelijk

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS. M E M O Aan : leden van de commissie SOB Van : Wethouder J. Krieger Tel. nr : Datum : 6 februari 2014 Onderwerp : EBS concept vervoerplan 2014/2015 Bijlagen : 1. Inleiding Tijdens de bijeenkomst van 28

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 Regio ZEEWOLDE Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 142 Harderwijk Zeewolde Nijkerk 144 Harderwijk Zeewolde Harderwijk 148 Harderwijk Lelystad 159 Harderwijk Zeewolde Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station 4 404 Heesterakker Eindhoven Station Sterrenlaan Eindhoven Station l. a t u e Buslijnen 06 Zuidoost-Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 3 december 05 803 / 3--05 nnetfolder

Nadere informatie

dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad

dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad Lang zult u wonen-markt in Zwolle Vraagt u zich ook wel eens af hoe u comfortabel en veilig kunt wonen? En hoe u dat ook op hogere leeftijd kunt

Nadere informatie

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Na het kopen van een kaartje / opladen van een chipkaart krijgt men direct een precies advies naar de eindbestemming. Mogelijke optie: automaten krijgen het

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen - Wijchen / Grave - Uden. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015

Dienstregeling. Nijmegen - Wijchen / Grave - Uden. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Nijmegen - Wijchen / Grave - Uden Lijn Bestemmingen 9 Nijmegen Centraal Station - Grave 13 Lent - Wijchen Bijsterhuizen - Wijchen Noord 15 Lent - Wijchen

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig Arnhem - Wageningen Lijn Bestemmingen 1 51 53 352 589 590 N52 vanaf 13 december 2015 Velp - Arnhem - Oosterbeek Arnhem - Oosterbeek - Heveadorp - Doorwerth - Heelsum - Renkum

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 400 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport Buslijnen 2015 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 14 december 2014

Nadere informatie

Uw Rabobank dichtbij en betrokken. Alleen in een ander jasje. Rabobank De Langstraat. Een aandeel in elkaar

Uw Rabobank dichtbij en betrokken. Alleen in een ander jasje. Rabobank De Langstraat. Een aandeel in elkaar Het Particulieren Mobiel Adviesteam bij u thuis! Uw Rabobank dichtbij en betrokken. Alleen in een ander jasje. Rabobank De Langstraat Een aandeel in elkaar Voorwoord Directie Rabobank De Langstraat verandert

Nadere informatie

LET OP! VANAF 19 OKTOBER WIJZIGINGEN IN DE STADSDIENST VAN BREDA NIEUWE ROUTES IN DE BINNENSTAD WIJZIGING VERTREKPERRONS BUSSTATION BREDA

LET OP! VANAF 19 OKTOBER WIJZIGINGEN IN DE STADSDIENST VAN BREDA NIEUWE ROUTES IN DE BINNENSTAD WIJZIGING VERTREKPERRONS BUSSTATION BREDA LET OP! VANAF 9 OKTOBER WIJZIGINGEN IN DE STADSDIENST VAN BREDA NIEUWE ROUTES IN DE BINNENSTAD WIJZIGING VERTREKPERRONS BUSSTATION BREDA Sinds de opening van het nieuwe busstation rijden de bussen in en

Nadere informatie

Omgekeerd inzamelen in de gemeente Groesbeek

Omgekeerd inzamelen in de gemeente Groesbeek Omgekeerd inzamelen in de gemeente Groesbeek 1 Kijk! Afval=grondstof Beste inwoners van de gemeente Groesbeek Het voornemen is om op 1 januari 2017 te starten met het omgekeerd afval inzamelen in de gemeente

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG 2018-2019 Ik wil meer kunnen met mijn computer, tablet en smartphone Draai om voor Hulp bij taal De bibliotheek helpt je digitaal op weg Ik heb nog geen ervaring

Nadere informatie

1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering van 21 en 22 april 2015

1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering van 21 en 22 april 2015 Concept-agenda raadsvergadering dinsdag 26 mei 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal DEEL A: Vaststelling agenda en verslagen 1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek

Dienstregeling. Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek Dienstregeling 2015 Geldig Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek vanaf 14 december 2014 Lijn Bestemmingen 1 Nijmegen Plein 1944 Molenhoek 3 Oosterhout Dorp Nijmegen Centraal Station Afrikamuseum 5

Nadere informatie

De burgemeester, Mr. J.H.C. van Zanen

De burgemeester, Mr. J.H.C. van Zanen voorstel aan de raad Opgesteld door Stadswerken Kenmerk 15.503838 Vergadering Gemeenteraad Vergaderdatum 25 juni 2015 Jaargang en nummer 2015 59 Geheim Nee Afval is Grondstof. Beleidsnota 2015-2018 Het

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem Stad vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Velp 2 Arnhem Centraal Station Arnhem Hoogkamp 3 Arnhem Het Duifje Arnhem Burgers Zoo 4 Arnhem Centraal Station

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL Check jouw aansluiting als je reist met een van de buslijnen in en naar Roosendaal en overstapt op de trein Vanaf 15 december 2013 rijden de

Nadere informatie

Bijlage 1: Overzicht van wijzigingen voorzien van een korte toelichting

Bijlage 1: Overzicht van wijzigingen voorzien van een korte toelichting Bijlage 1: Overzicht van wijzigingen voorzien van een korte toelichting Onderstaand geven we per lijn aan op welke lijnen wijzigingen hebben plaatsgevonden. Tevens geven we een korte toelichting en vermelden

Nadere informatie

Wat is PMD? PMD staat voor huishoudelijke verpakkingen gemaakt van plastic en metaal en drankkartons.

Wat is PMD? PMD staat voor huishoudelijke verpakkingen gemaakt van plastic en metaal en drankkartons. Veelgestelde vragen nieuwe afvalinzameling Algemeen Waarom is er een nieuwe afvalinzameling? Momenteel zamelen we in Krimpen aan den IJssel 41% van het totale afval als gesorteerde grondstoffen in. Ons

Nadere informatie

Buurt- en dorpsenquête Openbaar vervoer

Buurt- en dorpsenquête Openbaar vervoer Buurt- en dorpsenquête 2009 Openbaar vervoer Buurt- en dorpsenquête 2009 Openbaar vervoer In juni 2009 hebben 7.250 inwoners van 18 jaar en ouder een uitgebreide vragenlijst ontvangen in het kader van

Nadere informatie

november 2018 Flitspeiling afvalscheiding Roosendaal

november 2018 Flitspeiling afvalscheiding Roosendaal november 2018 Flitspeiling afvalscheiding Roosendaal Digipanel + Facebookadvertentie: 2.479 respondenten Dataverzameling: via Digipanel (1.484 respondenten) en facebook (1.286 respondenten. Bereik op Facebook:

Nadere informatie

vanuit... Klundert REISWIJZER

vanuit... Klundert REISWIJZER vanuit... Klundert REISWIJZER BUS NAAR BREDA / FIJNAART Bus 117 naar Breda via Zevenbergen, Langeweg, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg en naar Fijnaart. In de ochtendspits schoolliner 617 Wanneer Naar Breda

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod najaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod najaar 2018 Wil je handiger worden met de

Nadere informatie

Zwerfvuil in de gemeente Tiel: een analyse van het probleem

Zwerfvuil in de gemeente Tiel: een analyse van het probleem Zwerfvuil in de gemeente Tiel: een analyse van het probleem De gemeente Tiel krijgt uit een landelijk afvalfonds jaarlijks circa 50.000 om extra maatregelen te nemen ter voorkoming van zwerfvuil. Dit geld

Nadere informatie

Dienstregeling. Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum. Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum

Dienstregeling. Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum. Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Denk aan het milieu: bewaar

Nadere informatie

DE RAAD VAN DE GEMEENTE DEURNE. gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 24 oktober 2017, nr 69c; besluit

DE RAAD VAN DE GEMEENTE DEURNE. gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 24 oktober 2017, nr 69c; besluit Gemeenteblad nr. 391, 16 november 2017 DE RAAD VAN DE GEMEENTE DEURNE gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 24 oktober 2017, nr 69c; gelet op artikel 15.33 van de Wet

Nadere informatie

14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond!

14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond! 14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond! Op 14 december wijzigt de dienstregeling van de bussen in de regio IJsselmond. Hiermee proberen wij tegemoet te komen aan uw wensen en suggesties.

Nadere informatie

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden.

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden. Aanslag gemeentelijke- en waterschapsbelastingen In februari 2013 wordt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen door de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) verstuurd.

Nadere informatie

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein Onze aangepaste reis Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Beperkt metroverkeer bij : houd rekening met drukte, overstappen en extra reistijd. Reis tussen De Akkers

Nadere informatie

Misverstand #2 over de Wmo 2015

Misverstand #2 over de Wmo 2015 Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Afvalscheiding nu en in de toekomst Onderzoek en Informatie, mei 2015

Afvalscheiding nu en in de toekomst Onderzoek en Informatie, mei 2015 Afvalscheiding nu en in de toekomst Onderzoek en Informatie, mei 2015 100% afval scheiden = 0 kg restafval! Dat is het doel waar Breda naar streeft. De gemeente onderschrijft daarmee het landelijk actieplan

Nadere informatie

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder Gemeente Noordoostpolder Meest gestelde vragen over nieuwe manier van afval inzamelen in Noordoostpolder extra container voor oud papier en karton extra container voor plastic, lege pakken en blik 1. Twee

Nadere informatie

Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport. Geldig vanaf 15 december 2013

Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport. Geldig vanaf 15 december 2013 400 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom in de bus! Elke dag reizen meer dan 80.000 mensen met Hermes.

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande

Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande Op 4, 5, 6 en 7 april is het '4-day Aqua Experience' bij Recreatieoord De Warande. Op deze vier avonden kunt u

Nadere informatie

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht!

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Gebruikt u uw vakantiegeld om de gaten in uw portemonnee te dichten? Of houdt u altijd een stuk maand over aan het eind van uw portemonnee?

Nadere informatie