Meer bezoek en besteding in de Dordtse Binnenstad, mogen we daar even uw aandacht voor?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer bezoek en besteding in de Dordtse Binnenstad, mogen we daar even uw aandacht voor?"

Transcriptie

1 Meer bezoek en besteding in de Dordtse Binnenstad, mogen we daar even uw aandacht voor? Dordrecht, 3 februari 2016 Geachte ondernemer, Het bestuur van de Vereniging POBD vraagt met deze enveloppe even uw tijd. In de bijgevoegde sheets leggen we een paar onderwerpen aan u voor, met daarbij de vraag om uw reacties. Deze reacties zijn van belang om in 2016 onze acties te kunnen realiseren die het bezoek aan en de besteding in de Dordtse binnenstad zullen stimuleren. Ook in het belang is van uw zaak. Geef ons even die tijd; nu in één keer voor een paar zaken tegelijk in plaats van de komende weken steeds voor één ding. De onderwerpen zijn: Wijzigingen in de winkelopenstelling Stimuleringscampagne binnenstadsbezoek in Paasweekend (25-28 maart) Meer profiteren van de bezoekersstromen Dordt in Stoom (21-29 mei) In elke van de volgende 3 sheets staat eerst informatie over wat er speelt en vervolgens presenteren we u onze vragen en voorstellen. Uw reacties met vermelding van bedrijfsnaam en uw eigen naam s.v.p. stellen we zeer op prijs. Stuur ze via het contactformulier van onze website of via mail aan secretariaat@pobd.nl Doe dat vóór 13 februari 2016 s.v.p. Op basis van alle reacties werken we door aan de promotiecampagnes. Hartelijk dank voor uw medewerking. Het bestuur POBD Marijke Honing, Jaap Huisman, Francis de Mik en Geert ter Steeg PS: Voelt u zich ook betrokken om de Dordtse Binnenstad te verbeteren? Extra denk- en doekracht is meer dan welkom.

2 Plan tot verlengde winkelopenstelling op zaterdag Korte probleemschets Onderzoeken in diverse steden wijzen op veranderende winkelpatronen van de consument. Deze winkelt bijvoorbeeld steeds minder op de Donderdagse koopavond en steeds intensiever op de zaterdagmiddag en zondag. Grootwinkelbedrijven stellen ieder voor zich hun openingstijden vast en ze doen dat steeds vaker net even anders. Kleine winkeliers hebben niet het personeelsbestand om alle dagen maximaal open te gaan. Het gevolg van deze ontwikkelingen is dat de eenheid van winkelopenstelling in de Dordtse binnenstad aan het afnemen is. Dat vinden we ook geen goede ontwikkeling voor de promotie van Winkelen in Dordrecht. Daarvoor is het belangrijk om zo veel en zo voorspelbaar mogelijk open winkeldeuren te kunnen aanprijzen aan de klanten. Plan Om hierop in te spelen maakt de POBD zich sterk voor een verlenging van de zaterdagopenstelling tot uur. Dat is een verandering die in speelt op nieuwe kooppatronen. En tevens eentje die voor alle winkels haalbaar lijkt. Ook wordt de aansluiting tussen winkelen en uitgaan beter voor bezoekers van de binnenstad. Dat zal ze meer/langer hier houden. Belangrijke voorwaarde hiervoor is wel dat ook de markt langer blijft staan. Daarover is het overleg met de marktorganisatie gestart. Event-shopping We stellen voor deze langere zaterdagopenstelling te starten op zaterdag 26 maart. Voor dat paasweekend organiseert de POBD al een promotiecampagne (EI, EI, EI ). Dat slaat twee vliegen in één klap. Verder willen we deze verandering onderstrepen met een eerste experiment Late Night Shopping: Za 26 maart open tot uur. Want enkele momenten per jaar een Shopping Event organiseren ziet de POBD ook als een goede impuls om meer bezoek en besteding te genereren in de Dordtse binnenstad. Laten we dat dit jaar een paar keer proberen en het goed promoten. Op 26 maart organiseren de culturele organisaties in Dordrecht Lichtzinnig, een avondwandeling door de binnenstad langs plekken vol muziek, theater, film en uitgaansvertier. Een sterke combi ligt hier voor het oprapen. We zijn daarover in gesprek. Mee doen?! Laat ons weten of u mee gaat doen aan deze impuls voor een aantrekkelijke binnenstad. Bent u bereid de zaterdagopenstelling te verruimen naar uur? En gaat u mee in enkele experimenten met Event Shopping, te beginnen met Late Night Shopping op 26 maart a.s. We vernemen het graag via: secretariaat@pobd.nl. Fijn als u dat voor 13 februari kunt doen.

3 PAASactie: EI EI EI, Dat cadeautje is voor mij Als stimulans voor bezoek aan en besteding in het Paasweekend 2016 ontwikkelt de POBD een Vind & Win-campagne. Het publiek wint prijzen, die ze moeten afhalen in de Dordtse binnenstad gedurende het Paasweekend. Daarmee beogen we extra bezoekers te trekken. Wanneer ze vervolgens - ook in uw zaak?! - een prijs komen ophalen, creëert dit mogelijkheden tot extra besteding. We lichten het plan toe. Campagne + doelstelling In het weekend voor Pasen worden verspreid over de hele regio Drechtsteden 1000 eieren verstopt. Via een uitgebreide publiciteitscampagne en een website wordt het publiek in de hele Drechtsteden uitgedaagd deze eieren te gaan vinden. Dat gaat op een hedendaagse manier: via GPS-navigatie. In elk EI zit een unieke code. Met deze code kan de vinder op de speciale actie-website een cadeau uitkiezen. Daarbij hoort een zaak waar dat cadeau afgehaald moet worden. Zo verleiden we het publiek om juist de Dordtse binnenstad te kiezen als bestemming voor de Paas-shopping. Eenmaal in die zaak (en in de binnenstad sowieso) zijn er kansen om tot extra besteding te verleiden. Uw medewerking We hebben 1000 prijzen nodig. Alle ondernemers in het kernwinkelgebied vragen we om meerdere prijzen beschikbaar te stellen. Dat hoeft niet gratis. voor 990 items betaalt de POBD 5 euro (ex BTW) per prijsitem voor 9 items betaalt de POBD 50 euro (ex BTW) per prijsitem voor 1 item betaalt de POBD 250 euro (ex BTW). U bepaalt zelf welke prijsitems (en hoeveel!) u aan ons wilt verkopen. We vragen u wel prijsitems (artikelen services kortingsvouchers etc.) met een hogere verkoopwaarde aan te bieden. Dat draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de actie en dus aan een grotere zoekbereidheid en komst van het publiek. Maar het is uw keuze. Op de website worden alle geleverde prijzen gepresenteerd, met vermelding van de zaken die ze leveren. Het biedt aldus ook een reclame-uiting voor uw zaak. Verder roepen we u op om de klanten die dat Paasweekend in uw zaak komen te trakteren op aantrekkelijke aankoopimpulsen. Night Shopping Als extra ondersteuning van dit Paas-shop weekend is het plan om hier een eerste experiment te doen met Late Night Shopping: een winkelopenstelling op zaterdag 26 maart tot 23:00 uur. Op deze zelfde dag organiseren de culturele instelling van Dordrecht een speciale uitgaansavond: LICHTZINNIG. Op vele plekken langs Voorstraat Vriesestraat Statenplein zijn er culturele pop-ups. Een prachtige kans om het publiek met de gebundelde kracht naar de binnenstad te trekken.

4 Praktisch Voor 15 februari ontvangen we graag een bericht van u met daarin: een bevestiging van uw deelname aan deze Paascampagne EI EI - EI een overzicht van de prijsitems (5 euro), die uw zaak verkoopt aan de POBD voor de actie (omschrijving + foto + aantal) een voorstel voor één prijsitem van 50 of 250 euro. een verklaring met we/geen bereidheid tot deelname aan de Late Night Shopping Volledige adresgegevens + logo van uw zaak. Contact: Deze actie is een initiatief van POBD-lid Het Lichtpaleis (Rene van der Knaap) aan de Grote Spuistraat. Wilt u meer achtergrondinfo, mail dan naar secretariaat@pobd.nl We rekenen op uw medewerking. Want voor het slagen van deze campagne ligt er een opgave om als ondernemersgemeenschap met elkaar samen 1000 prijzen te leveren. Op basis van de respons berichten we u na 15 februari verder, ook over de vooruitzichten op Late Night Shopping.

5 Dordt in Stoom: Ruim bezoekers verleiden tot meer besteding Inleiding Van 27 t/m 29 mei 2016 vindt opnieuw Dordt in Stoom plaats. De POBD zal dit grootse en succesvolle publieksevenement financieel steunen. In de gesprekken hoe we dat het beste kunnen doen, dook een oude en aanhoudende klacht op: de binnenstadondernemers hebben maar weinig profijt van dit evenement, omdat het festivalpubliek blijft hangen in het havengebied. Deze klacht werd de insteek om de cofinanciering en samenwerking een nieuwe vorm te geven. Plan Publieksonderzoek rondom het festival toont aan dat veel publiek aangetrokken wordt door de beleving van traditie en nostalgie. De aantrekkingskracht van vroeger is sterk. Daarom is het plan ontstaan om in de week van 21 t/m 29 mei het thema NOSTALGIE te introduceren in de binnenstad van Dordrecht. De ambitie is om in zoveel mogelijk winkels, cafés en restaurants een sfeer te creëren die verwijst naar rond Tijdens het festivalweekend zelf worden er 2 of 3 locaties ingericht waarin de tijd zichtbaar terug gaat naar rond Op/in die locatie willen we een straatbeeld of interieur realiseren, waarin nostalgisch kan worden gewinkeld (vintage kleding, handwerk & ambacht, snoep, gifts, verzamelingen & curiosa, etc.) of worden gegeten/gedronken (varken aan het spit, wijnproeverij, high tea, bierlokaal of havencafé, etc.). Verder worden die locaties opgeluisterd met live muziek van shanti-koren en het spel van reenactmentgroepen, die historische taferelen naspelen. Het zijn ook locaties die door de festivalorganisatie worden benut als infopunten en waar het publiek kan verblijven. Er zijn 3 locaties beoogd: a. Statenplein/De WereldWaag b. Bagijnhof / Regentenhof c. Visstraat/Voorstraat/Visbrug (Waalse kerk) De retail en horeca op deze locaties heeft een pop-up karakter. Het wordt gecreëerd voor 3 dagen. Het is bedoeld om het publiek een unieke beleving van winkelen, cafe- en restaurantbezoek te bieden. Een beleving waar men graag de portemonee voor trekt. Uitwerking Om dit plan te realiseren is inzet en deelname van een aantal ondernemers onmisbaar. Wie heeft er zin om dit idee mee uit te werken? Wie ziet omzetperspectieven in nostalgisch winkelen en/of uitgaan in deze festivalweek? We bieden voorrang aan Dordtse ondernemers, voordat we ambulante handelaren gaan benaderen (als dat nog nodig is ). Aanmelding Wekt dit uw belangstelling en wilt u een eventuele deelname nader onderzoeken? Ziet u zakelijke perspectieven in nostalgisch winkelen/uitgaan? Op woensdag 10 februari om 18 uur is er een brainstorm-bijeenkomst met POBD en Dordt in Stoom. Daar gaan we plannen concretiseren. Meld u aan om hier aan deel te nemen via secretariaat@pobd.nl. Het verplicht nog tot niks.

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarverslag 2015

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarverslag 2015 Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht Jaarverslag 2015 Inleiding De POBD is een vereniging van ondernemers, die met elkaar willen werken aan het stimuleren van het winkel- en horecabezoek aan de Dordtse

Nadere informatie

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2016

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2016 Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht Jaarplan 2016 Versie 2.0 19 nov. 2015 1. Inleiding De POBD is een vereniging van ondernemers, die met elkaar willen werken aan het stimuleren van het winkel- en

Nadere informatie

KassaProfit. K assabon reclame

KassaProfit. K assabon reclame 1 KassaProfit K assabon reclame Hoe werkt het? KassaProfit maakt het voor lokale en regionale ondernemers mogelijk om tienduizenden potentiële klanten te bereiken. We bedrukken de lege ruimte achterop

Nadere informatie

Wagenstraat Voetgangersgebied?

Wagenstraat Voetgangersgebied? Wagenstraat Voetgangersgebied? Rapportage Consultatie Wagenstraat voetgangersgebied Bijlagen Den Haag, oktober 2007 Stichting Chinatown Den Haag / Joost Zonneveld BIJLAGE 1 - RESULTATEN INLOOPBIJEENKOMST

Nadere informatie

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Essay Dordtologie Een sportevenement specifiek voor Dordrecht Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Inleiding Ik heb met plezier de cursus Dordtologie gevolgd. Allerlei onderwerpen zijn tijdens

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Vrijgeven zondagopenstelling winkels Dordrecht

Vrijgeven zondagopenstelling winkels Dordrecht Vrijgeven zondagopenstelling winkels Dordrecht Opvattingen en verwachte effecten ondernemers Sinds 1 juli 2013 is de nieuwe Winkeltijdenwet in werking. Sindsdien hebben gemeenten de mogelijkheid zelf te

Nadere informatie

Jaarplan Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend

Jaarplan Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend Jaarplan 2017 Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend Algemeen Voor u ligt het Jaarplan 2017 van het Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend (BOF). Het beoogt een globaal beeld te verschaffen over de strategie,

Nadere informatie

Let s get it started! Futurum Partnership

Let s get it started! Futurum Partnership Let s get it started! Belangrijke spelers uit Limburg vormen de toekomst In dat lijstje mag jouw organisatie niet ontbreken Van start-up tot multinational en van zorginstelling tot kennisinstelling Futurum

Nadere informatie

Culturele hoofdstad van Europa

Culturele hoofdstad van Europa CKV opdracht Ruhrgebied 2010 Het initiatief Het Europese Parlement roept jaarlijks 1 of 2 Europese steden uit tot culturele hoofdstad. Het is bedoeld om zowel de diversiteit als de gemeenschappelijke kenmerken

Nadere informatie

Sales Inspiratiesessie Alphabet Sales Partners Kansen zien & benutten

Sales Inspiratiesessie Alphabet Sales Partners Kansen zien & benutten Sales Inspiratiesessie 2017 Alphabet Sales Partners Kansen zien & benutten Gevoel na afloop Na enkele weken Sales inspiratiesessie voor duurzaam effect Doelstelling 3 tips Voor meer impact en rendement

Nadere informatie

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2019

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2019 Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht Jaarplan 2019 Versie definitief 14 november 2018 1. Inleiding De POBD is een vereniging van ondernemers, die met elkaar willen werken aan het stimuleren van het

Nadere informatie

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact versie 25 januari 2013 URBAN SHOPPER De locatie Plattegrond De unit Aantrekkelijke voorwaarden Wij zoeken Planning Contact 3 4 5 5 6 6 7 URBAN SHOPPER Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart

Nadere informatie

vier feest met uw klanten

vier feest met uw klanten vier feest met uw klanten start ronde van frankrijk uw zakelijk succes businesspakket voor ondernemers in stad en regio utrecht shopdressing winactie merchandise het wordt een jaar om nooit te vergeten!

Nadere informatie

Ondernemersavond 11 maart 2013

Ondernemersavond 11 maart 2013 Ondernemersavond 11 maart 2013 19.45 uur Welkom 19.50 uur Ondernemersenquête 20.15 uur korte pauze 20.30 uur Kwaliteitscatalogus stadscentrum 21.15 uur Afsluiting/hapje/drankje Ondernemersenquête - ca.

Nadere informatie

BEDRIJVEN INVESTERINGSZONE (BIZ)

BEDRIJVEN INVESTERINGSZONE (BIZ) BEDRIJVEN INVESTERINGSZONE (BIZ) biz BEDRIJVENINVESTERINGZONE EINDHOVEN VOORWOORD De SOEC (Stichting Ondernemersfonds Eindhoven Centrum) is in 2011 opgericht om het centrum van Eindhoven op een doordachte,

Nadere informatie

dbruist Zwolle Zwolle Bruist De Strategische agenda Binnenstad

dbruist Zwolle Zwolle Bruist De Strategische agenda Binnenstad Zwolle Zwolle Bruist De Strategische agenda Binnenstad 2017-2022 Inleiding Zwolle heeft de ambitie om de meest aantrekkelijke binnenstad van Noordoost-Nederland te worden en te blijven. Daarvoor moeten

Nadere informatie

Stad van de Blues Stad der bevrijding Woetstok Stad van de Sint Winkelstad. Dag van de hoed Cultuurstad Uitmarkt. Duurzaam lente weekend

Stad van de Blues Stad der bevrijding Woetstok Stad van de Sint Winkelstad. Dag van de hoed Cultuurstad Uitmarkt. Duurzaam lente weekend SOW dat ben jij! Winkelstad cultuur Kook & koopzondag Stad van de Blues Stad der bevrijding Woetstok Stad van de Sint Winkelstad Dag van de hoed Cultuurstad Uitmarkt Ondek de stad Leeffestival Kerstmarkt

Nadere informatie

De kunst van samen vernieuwen

De kunst van samen vernieuwen De kunst van samen vernieuwen Cultuuragenda gemeente Zutphen 2016 Kunst, cultuur en erfgoed geven kleur aan Zutphen. Ze zorgen voor een leefbare en dynamische samenleving, sociale en economische vitaliteit

Nadere informatie

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2017

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2017 Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht Jaarplan 2017 Concept Versie 28 nov. 2016 1. Inleiding De POBD is een vereniging van ondernemers, die met elkaar werken aan het stimuleren van het winkel- en horecabezoek

Nadere informatie

Publicatieschema Open Dag Online middelen

Publicatieschema Open Dag Online middelen Publicatieschema Open Dag Online middelen Looptijd: 5 weken Doelgroepen: Decanen vmbo Decanen havo Hogescholen Studenten Potentiële studenten Bedrijven Oudere studenten (VAVO) Ouders Middelen: Open Dag

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS DE VOLGENDE THEMA S WORDEN TOT LEVEN GEBRACHT OP PRACHTIG THEMATISCH INGERICHTE RUIMTES: Happy camping

RECREATIE VAKBEURS DE VOLGENDE THEMA S WORDEN TOT LEVEN GEBRACHT OP PRACHTIG THEMATISCH INGERICHTE RUIMTES: Happy camping VERGADERZAAL 4 VERGADERZAAL 5 VERGADERZAAL 6 RECREATIE VAKBEURS INFORMATIE THEMAPLEINEN 7 DE VOLGENDE THEMA S WORDEN TOT LEVEN GEBRACHT OP PRACHTIG THEMATISCH INGERICHTE RUIMTES: Happy camping ICT, dienstverlening,

Nadere informatie

Raadsplein besluitvormend. Voorgesteld besluit raad

Raadsplein besluitvormend. Voorgesteld besluit raad Raadsplein besluitvormend Datum 21 maart 2016 onderwerp Voorbereidingskrediet Koningsdag 2016 portefeuillehouder Henk Jan Meijer informant Nijmeijer, HAF (Hester) 5109 eenheid/afdeling Ontwikkeling OWP

Nadere informatie

Resultaten ondernemersenquête

Resultaten ondernemersenquête Resultaten ondernemersenquête Respons: verzonden 365 onbestelbaar 8 totaal (N) 357 ingevuld (n) 132 37, 1. Binnen welke branche valt uw onderneming? * levensmiddelenspeciaalzaak 1 mode en persoonlijke

Nadere informatie

Ambitie Venestraat en omstreken

Ambitie Venestraat en omstreken Ambitie Venestraat en omstreken INHOUD Inleiding Relevante trends Nieuwe ambachten Branchering Realisatie visie MarketingCommunicatie (MarCom) Hoe verder Deze presentatie is vertrouwelijk en auteursrechtelijk

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Dinsdag 30 18:00 20:00 The Movies Dordrecht, Nieuwstraat 62, Dordrecht

Algemene Ledenvergadering Dinsdag 30 18:00 20:00 The Movies Dordrecht, Nieuwstraat 62, Dordrecht II. Algemene Ledenvergadering Dinsdag 30 augustus @ 18:00 20:00 The Movies Dordrecht, Nieuwstraat 62, Dordrecht I. ALGEMEEN Dinsdag 30 augustus jl. heeft de derde Algemene Ledenvergadering van POBD plaatsgevonden.

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

Volop aandacht voor jouw winkelgebied

Volop aandacht voor jouw winkelgebied Volop aandacht voor jouw winkelgebied Succesvol samenwerken in winkelgebieden 7 maart 2018 Deelsessie praktijkcases uit rapportage Future Retail City Centre : Schoonhoven SCHOONHOVEN Situatieschets Aantal

Nadere informatie

Waar winkelen de inwoners van de gemeente Ede? Een onderzoek op basis van 304 winkelmomenten

Waar winkelen de inwoners van de gemeente Ede? Een onderzoek op basis van 304 winkelmomenten Waar winkelen de inwoners van de gemeente? Een onderzoek op basis van 304 winkelmomenten In opdracht van de SGP Door Studentenpool Bestuurlijke Bedrijfskunde Academie Mens & Organisatie Christelijke Hogeschool

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Bijlage II Beoordeling evenement op de gemeentelijke doelstellingen

Bijlage II Beoordeling evenement op de gemeentelijke doelstellingen Bijlage II Beoordeling evenement op de gemeentelijke doelstellingen Genre Editie 2010 Organisator : Stadsfestijn, muziek, jazz/ blues : 13 e editie : Stichting Big Rivers Aantal bezoeken 2009 : 100.000

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

B&W.nr , d.d. 1 november Extra stimulans economie binnenstad. Besluiten:

B&W.nr , d.d. 1 november Extra stimulans economie binnenstad. Besluiten: B&W.nr. 11.1059, d.d. 1 november 2011 Onderwerp Extra stimulans economie binnenstad Besluiten: 1. het bij amendement A110047/5 (RV 11.0047 gewijzigd) door de raad beschikbaar gestelde incidentele budget

Nadere informatie

Versterken binnenstad Het aanbieden van een bibliotheekvoorziening

Versterken binnenstad Het aanbieden van een bibliotheekvoorziening Versterken binnenstad Het aanbieden van een bibliotheekvoorziening (ook als ontmoetingsplek) in de binnenstad. Cultuurparticipatie Kernfuncties leren, lezen en informeren bieden voor burgers mogelijkheden

Nadere informatie

Actieplan binnenstad Maassluis

Actieplan binnenstad Maassluis Actieplan binnenstad Maassluis 1 Inleiding De dynamiek in de detailhandel is bijzonder groot en kent vele trends en ontwikkelingen. Een aantal trends is al jaren zichtbaar, zoals schaalvergroting. Andere

Nadere informatie

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017.

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. Kennis van de producten Klantvriendelijkheid Entertainen Inspirerend interieur Totaalbeleving Lifestyle concept Innovatie Merkassortiment Online beleving Sfeer Originaliteit

Nadere informatie

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal Het Nieuwe Winkelen mobiel sociaal lokaal Het nieuwe winkelen van de consument Filmpje Het Nieuwe Winkelen Winkelen is van alle tijden. Maar de manier waarop een klant zijn aankopen doet verandert. De

Nadere informatie

DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL

DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL SWOT 24 juni 2015 www.ioresearch.nl AGENDA 1. Bevolkingsontwikkeling 2. De markt in beeld 3. Bezoekers aan het woord 4. SWOT-analyse 5. Van kansen naar acties 6. Vervolg

Nadere informatie

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING ONDERZOEK 04 - VERSIE 1.0 PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING AMSTERDAM, 29 MEI 2012 UITNODIGING Subject: Uitnodiging BiebPanel onderzoek: informatievoorziening [bibliotheek] vraagt uw mening! Geachte [aanhef]

Nadere informatie

Stad van de Blues Stad der bevrijding Woetstok Stad van de Sint Winkelstad. Dag van de hoed Cultuurstad Uitmarkt. Duurzaam lente weekend

Stad van de Blues Stad der bevrijding Woetstok Stad van de Sint Winkelstad. Dag van de hoed Cultuurstad Uitmarkt. Duurzaam lente weekend SOW dat ben jij! Winkelstad cultuur Kook & koopzondag Stad van de Blues Stad der bevrijding Woetstok Stad van de Sint Winkelstad Dag van de hoed Cultuurstad Uitmarkt Ondek de stad Leeffestival Kerstmarkt

Nadere informatie

Piek Binnenstad. Ontwikkelingen en kansen. Oktober 2009

Piek Binnenstad. Ontwikkelingen en kansen. Oktober 2009 Piek Binnenstad Ontwikkelingen en kansen Oktober 2009 Pieken in de Drechtsteden Doel Pieken in de Drechtsteden Inspirerend beeld over de koers van de Drechtsteden Bundeling van krachten tussen Drechtsteden

Nadere informatie

1 Vind jij dat de winkeliers in Horst aan de Maas zelf mogen bepalen wanneer ze open gaan?

1 Vind jij dat de winkeliers in Horst aan de Maas zelf mogen bepalen wanneer ze open gaan? Koopzondag Horst aan de Maas II Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl In de gemeente is een discussie over de koopzondagen. 8 1 Vind jij dat de winkeliers in Horst aan de Maas zelf mogen bepalen wanneer

Nadere informatie

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2015. (eerste versie op hoofdlijnen)

Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht. Jaarplan 2015. (eerste versie op hoofdlijnen) Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht Jaarplan 2015 (eerste versie op hoofdlijnen) Versie 2.0 27 maart 2015 1. Inleiding De POBD is een vereniging die als doel heeft het winkel- en horecabezoek aan

Nadere informatie

24 november t/m 26 december The Village

24 november t/m 26 december The Village 24 november t/m 26 december 2016 The Village 24 november t/m 26 december 2016 Winter Village Stadshart Amstelveen Van 24 november t/m 26 december 2016 is het zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen

Nadere informatie

Een jaar Shop-op Zondag in Gent

Een jaar Shop-op Zondag in Gent Een jaar Shop-op Zondag in Gent Tijdens het weekend van 5 en 6 mei 2018 blaast Shop-op Zondag in Gent zijn eerste kaarsje uit. PUUR Gent viert die verjaardag in stijl met een weekend vol muziek, lekkernijen

Nadere informatie

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

Duurzaam Den Haag Magazine Deze maand in Duurzaam Den Haag Magazine:

Duurzaam Den Haag Magazine Deze maand in Duurzaam Den Haag Magazine: Duurzaam Den Haag Magazine Deze maand in Duurzaam Den Haag Magazine: 100 dagen afvalvrij leven, schrijf je in voor de 100-100-100 uitdaging! Kom naar de DDH Borrel op vrijdag 30 september in de Kloostertuin

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal WELKOM Zutphen Event Academy Oude Stadhuis - Warnsveldzaal DOELSTELLING Zutphen Event Academy SAMENWERKEN GEZAMENLIJKE MARKETING HET PROCES DOORLOPEN RELEVANTE PARTIJEN SPREKEN PROGRAMMA 12 SEPT PROGRAMMA

Nadere informatie

Retailsymposium. 14 november 2017

Retailsymposium. 14 november 2017 Retailsymposium 14 november 2017 Programma 19.20 uur Introductie door gedeputeerde Hans Teunissen en Paul Berden 20.30 uur Korte pauze 1.5 jaar ervaring van de Limburgse pilotgemeenten 20.40 uur Anders

Nadere informatie

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december profiteer nu op=op sla je slag geldig van 28 november t/m 13 december tot 9843 korting -26% Isato Tas 159,95 nu 119 jouw logo,25 & -1 0% op de gehele collectie van jouw bedrijf straatnaam 11 website.nl

Nadere informatie

Verslag van het tweede werkatelier Visie en bestemmingsplan Binnenstad Wijk bij Duurstede d.d. 6 december 2016

Verslag van het tweede werkatelier Visie en bestemmingsplan Binnenstad Wijk bij Duurstede d.d. 6 december 2016 Verslag van het tweede werkatelier Visie en bestemmingsplan Binnenstad Wijk bij Duurstede d.d. 6 december 2016 Aanwezig: Buro Waalbrug: W. Haans en G. Perenboom. Gemeente Wijk bij Duurstede: W. Kosterman,

Nadere informatie

Voor leden van Collectief Roosendaal

Voor leden van Collectief Roosendaal Voor leden van Collectief Roosendaal Informatie over de Roospas 2 Roospas ROOS24 het nieuwe spaarprogramma 1 september jl. van start. 3 Lancering 4 Lancering 5 Eén klantenkaart voor de stad Consument kan

Nadere informatie

Beste Goese ondernemers, managers, bedrijfsleiders en medewerkers,

Beste Goese ondernemers, managers, bedrijfsleiders en medewerkers, SNELPOST email: info@oogfocus.nl website: www.oogfocus.nl Oktober 2017 In deze snelpost Uitslag Enquête Street Sale Kerstmarkt met extra koopavond Van de voorzitter Halloween Koopzondag Nieuwe leden Wat

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je komst naar de Kick-off van de Museumnacht 2015!

Hartelijk dank voor je komst naar de Kick-off van de Museumnacht 2015! Amsterdam, 18 juni 2015 Beste Museumnachter, Hartelijk dank voor je komst naar de Kick-off van de Museumnacht 2015! In deze map vind je een aantal bijlagen die je kunnen ondersteunen in de voorbereidingen

Nadere informatie

Activiteitenplan en begroting. BIZ Ootmarsum 2017

Activiteitenplan en begroting. BIZ Ootmarsum 2017 BIZ Ootmarsum Activiteitenplan en begroting BIZ Ootmarsum 2017 Ruimtelijke kwaliteit voor een aantrekkelijke en veilige omgeving. Groen (bloembakken enz.), aankleding binnenstad & straatmeubilair e.d..

Nadere informatie

Collegebesluit Collegevergadering: 24 juli 2018

Collegebesluit Collegevergadering: 24 juli 2018 ONDERWERP Bloemencorso 2019-2022 SAMENVATTING In het kader van Heemstede op de kaart zetten willen we gebruik maken van de mogelijkheid om het jaarlijkse Bloemencorso Bollenstreek door de winkelstraat

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Behaal in 6 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren ONZE MISSIE Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren Onze visie PUUR Zaanse middenstanders steunen en in The Spotlight zegen, waardoor onze economische

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

Ambitie: Winkelstad PLUS + muziek. Forse investering noodzakelijk! Centrum op de schop!

Ambitie: Winkelstad PLUS + muziek. Forse investering noodzakelijk! Centrum op de schop! Ambitie: Winkelstad PLUS + muziek Goor als winkelhart van de Hof van Twente aangevuld met muzikale elementen: Beeld bepalende elementen (muziekkoepel etc.); Muzikale evenementen (zie Bigband festival);

Nadere informatie

KICK OFF FLEVOLAND 17 OKTOBER 2017

KICK OFF FLEVOLAND 17 OKTOBER 2017 KICK OFF FLEVOLAND 17 OKTOBER 2017 Programma Welkom en kennismaking Terugblik 2017 Landelijke plannen en imagocampagne Special Zorg & Welzijn Aanpak Flevoland Lokale initiatieven: Daar wil ik bij zijn

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Lesbrief 6: Trends en ontwikkelingen

Lesbrief 6: Trends en ontwikkelingen Lesbrief 6: Trends en ontwikkelingen Iedere dag worden er nieuwe ontdekkingen gedaan en veranderen de gewoonten van mensen. Trends en ontwikkelingen vind je dan ook in ieder werkgebied terug. Ook in de

Nadere informatie

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM)

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) is een aanwinst voor alle ondernemers Onze missie PUUR ZAANS Citymarke2ng (PZCM) richt zich op het zo goed mogelijk profileren van een stad, dorp, winkelstraat,

Nadere informatie

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15 APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR Promotiemiddelen 15 1 MAAKT JE ZICHTBAAR Promoot je evenement of onderneming via Apeldoorn Promotie Apeldoorn Promotie maakt je activiteiten zichtbaar Apeldoorn Promotie

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Debat koopzondagen en ondernemersklimaat in MAASTRICHT. vvd ondernemersdebat 25 januari 2006

Debat koopzondagen en ondernemersklimaat in MAASTRICHT. vvd ondernemersdebat 25 januari 2006 Debat koopzondagen en ondernemersklimaat in MAASTRICHT 1 WELKOM Gasten: Jos van Rey, Wethouder in Roermond Han Hoogma, Wethouder in Maastricht Marc van Tilburg, Kamer van Koophandel Harry Scheen, VBO 2

Nadere informatie

Kerstijsbaan Dordrecht

Kerstijsbaan Dordrecht Kerstijsbaan Dordrecht 16 december 2016 t/m 8 januari 2017 Onbezorgd zwaaien en zwieren op de openluchtijsbaan op het Statenplein! www.kerstijsbaandordrecht.nl /KerstijsbaanDordrecht @Kerstijsbaan Kerstijsbaan

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Het belang van een Bedrijfs Investerings Zone. Harry Rotgans

Het belang van een Bedrijfs Investerings Zone. Harry Rotgans Agenda Welkomstwoord door voorzitter BOF Nico Karhof Het belang van een Bedrijfs Investerings Zone door wethouder Harry Rotgans Evaluatie en terugblik BOF van 2015 tot heden door Nico Karhof Ins & Outs

Nadere informatie

Aanleiding voor het onderzoek

Aanleiding voor het onderzoek Aanleiding voor het onderzoek Gemeente Heerlen, juni 2013, alle zondagen koopzondag; wekelijkse koopzondag Centrum gestart m.i.v. september 2013 Heroverweging wekelijkse koopzondag in 2015 Breed gedragen

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep.

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep. De seizoenskalender van Uitgaanspunt verschijnt huis-aan-huis bij het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kalender is dubbelzijdig bedrukt op 170 grams papier in het formaat 'A3 gevouwen naar A4'. Wéét

Nadere informatie

ZATERDAG 28 MAART (VOORJAARSEDITIE) EN ZATERDAG 3 OKTOBER (NAJAARSEDITIE)

ZATERDAG 28 MAART (VOORJAARSEDITIE) EN ZATERDAG 3 OKTOBER (NAJAARSEDITIE) ZATERDAG 28 MAART (VOORJAARSEDITIE) EN ZATERDAG 3 OKTOBER (NAJAARSEDITIE) Wat ooit begon als een verjaardagscadeautje voor lezeressen, is uitgegroeid tot een grootschalig shoppingevent met meer dan vijftig

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

PUUR Gent gaat online en lanceert campagne SHOP-OP ZONDAG

PUUR Gent gaat online en lanceert campagne SHOP-OP ZONDAG PUUR Gent gaat online en lanceert campagne SHOP-OP ZONDAG PUUR GENT heeft een eigen website ontwikkeld met informatie over het unieke horeca- en winkelaanbod in Gent. Zowel handelaars als consumenten vinden

Nadere informatie

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Op zoek naar creatieve, innovatieve ideeën voor het uitbannen van kinderarbeid in de wereld Deadline: 4 oktober 2017 Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Vandaag de dag zijn wereldwijd zo n 168 miljoen

Nadere informatie

INVENTARISATIE STELLINGEN BINNENSTAD. A. Kernwinkelgebied en dwaalmilieu EENS ONEENS

INVENTARISATIE STELLINGEN BINNENSTAD. A. Kernwinkelgebied en dwaalmilieu EENS ONEENS INVENTARISATIE STELLINGEN BINNENSTAD A. Kernwinkelgebied en dwaalmilieu EENS ONEENS 1 Het kernwinkelgebied bestaat uit: Hoogeindse straat, Waterstraat, Markt, Varkensmarkt, Voorstad en de winkelpromenade

Nadere informatie

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018 Ontwikkeling centrum De Heeg gemeente Maastricht 16 april 2018 OPZET VAN DE AVOND 1. Welkom door Buurtnetwerk Like de Heeg 2. Presentatie door gemeente 3. Korte pauze 4. Vragen stellen en reactie geven

Nadere informatie

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor!

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor! Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor! WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren en beleving. Wij hebben gekozen voor een krant

Nadere informatie

ONLINE PAKKETTEN WORD ONDERDEEL VAN HET ONLINE PLATFORM

ONLINE PAKKETTEN WORD ONDERDEEL VAN HET ONLINE PLATFORM ONLINE PAKKETTEN WORD ONDERDEEL VAN HET ONLINE PLATFORM ERVAAR MAASSLUIS Maassluis is een unieke stad gelegen aan de Nieuwe Waterweg en is al vierhonderd jaar in beweging. De rijke historie is nog altijd

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

NanaWoody&John lanceert aanbiedingen pagina!

NanaWoody&John lanceert aanbiedingen pagina! NanaWoody&John lanceert aanbiedingen pagina! Ten onrechte wordt (in de optiek) nog weleens gedacht dat aanbiedingen en promoties niet chique zijn en voorbehouden aan prijsvechters. Dat is een achterhaalde

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

een briljant idee kan in één dag op je bureau liggen

een briljant idee kan in één dag op je bureau liggen Voor een prikkelende boodschap, hogere omzet, nieuwe branding, uitdagende campagne, meer publiek, betere nieuwsbrief, unieke beleving, opvallend logo, meer kaartverkoop, meer leden, uitdagende campagne,

Nadere informatie

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Have fun Events verwelkomt u in de bollenstreek met een agenda vol leuke activiteiten en evenementen! Wij zijn erg

Nadere informatie

Station Nieuwe Meer Het internationale & inclusieve woon- en werkgebied van Nieuw West

Station Nieuwe Meer Het internationale & inclusieve woon- en werkgebied van Nieuw West Station Nieuwe Meer Het internationale & inclusieve woon- en werkgebied van Nieuw West 2030 Station Nieuwe Meer is niet alleen een nieuwe metrostation verbonden met Schiphol, Hoofddorp, Zuidas en de Amsterdamse

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Behaal in 4 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

Werkbijeenkomst VCOD Branchering binnenstad

Werkbijeenkomst VCOD Branchering binnenstad Werkbijeenkomst VCOD Branchering binnenstad Dordrecht, 28 augustus 2012 Reineke de Vries, accountmanagement en acquisitie Niek de Wit, beleidsadviseur economie Inhoud Huidige positie binnenstad Ontwikkelingen

Nadere informatie

Jaarstukken 2018 Vereniging Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht

Jaarstukken 2018 Vereniging Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht Jaarstukken 2018 Vereniging Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht INHOUDSOPGAVE Pagina RAPPORT 1 Opdracht 3 2 Ontbreken van de verklaring 3 3 Algemeen 4 1 BESTUURSVERSLAG 4 JAARREKENING 1 Bestuursverslag

Nadere informatie

Kennismaken met techniek en bedrijvigheid in de Brabantse Kempen 27 en 26 mei 2016

Kennismaken met techniek en bedrijvigheid in de Brabantse Kempen 27 en 26 mei 2016 Kennismaken met techniek en bedrijvigheid in de Brabantse Kempen 27 en 26 mei 2016 1 Inleiding De Brabantse Kempen doet in 2016 voor de derde keer mee met de Dutch Technology Week. Een week waarin techniek

Nadere informatie

Evenementen

Evenementen Evenementen 2016-2017 Kalender najaar 2016 Ouderwets Lekker in het kader van de Week van de Smaak: 10-20 november Leuven by Night: vrijdag 25 november Christmas Shopping in Harmony: vrijdag 23 december

Nadere informatie

BIZ Centrum Rotterdam. BIZ Centrum Rotterdam, ondernemerspresentatie udsrotterdam.nl

BIZ Centrum Rotterdam. BIZ Centrum Rotterdam, ondernemerspresentatie udsrotterdam.nl ` BIZ Centrum Rotterdam BIZ Centrum Rotterdam, ondernemerspresentatie udsrotterdam.nl BEDRIJVEN INVESTERINGSZONE (BIZ) Gezamenlijk investeren in een betere omgeving Wat is een BIZ? Ondernemers en eigenaren

Nadere informatie

Wanneer Waar Tijd Doel De Eusebiuskerk Kees Bakker (lid RvC Vitesse) Andrea de Boeij (bestuurslid OKA)

Wanneer Waar Tijd Doel De Eusebiuskerk Kees Bakker (lid RvC Vitesse) Andrea de Boeij (bestuurslid OKA) Wanneer : Dinsdag 21 maart 2017 Waar : De Eusebiuskerk Tijd : Inloop vanaf 18:00 uur; einde ca. 22:00 uur Doel : Sponsorwerving nieuwe luchtboogbeelden De Eusebiuskerk In de afgelopen maanden is er veel

Nadere informatie