Conferencing Efficiënt en effectief communiceren op afstand met meerdere personen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Conferencing Efficiënt en effectief communiceren op afstand met meerdere personen"

Transcriptie

1 Conferencing Efficiënt en effectief communiceren op afstand met meerdere personen

2 Vergaderen met collega s op een andere vestiging, een plan presenteren aan de klant, met een partner samenwerken aan een offerte, een contract uitonderhandelen met een leverancier, samenkomen met het crisisteam Waar vroeger voor al dat overleg nog heel wat kilometers moesten worden afgelegd, kiezen steeds meer organisaties voor een nieuwe manier van werken. In een wereld van Unified Communications kunnen medewerkers altijd en overal beschikken over de communicatiemiddelen waarmee zij op dát moment het meest effectief en efficiënt kunnen werken.

3 Conferencing de mogelijkheid om via telefoon, video en/of internet overleg te voeren en informatie te delen hoort hier zeker bij. Het neemt afstandsbarrières weg, maakt afspraken makkelijker planbaar, zorgt voor gerichter overleg en verhoogt de opkomst bij vergaderingen. Bovendien draagt conferencing bij aan een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, omdat het de flexibiliteit van medewerkers vergroot en zorgt voor een reductie van de CO 2 -uitstoot. Voor iedere situatie een oplossing Bij het nieuwe werken, staat de medewerker centraal. Hoe kun je hem optimaal ondersteunen, zodat hij een maximale bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat? Daarom biedt KPN met verschillende conferencingdiensten een oplossing voor iedere overlegsituatie. Zowel incidenteel als structureel, 24 uur per dag, zeven dagen per week. U brengt essentiële contactpersonen eenvoudig bij elkaar, zodat er snel adequate besluiten kunnen worden genomen. Naast de mogelijkheid om telefonisch te vergaderen, al dan niet in combinatie met een virtuele vergaderruimte online (webconferencing) biedt KPN een aantal extra diensten voor, onder meer, vergaderen met uitgebreide operator assistentie, voor bijeenkomsten met grote aantallen deelnemers en voor videocom municatie. Telefonisch vergaderen Indien u snel een bespreking wil beleggen met een aantal personen, dan kunt u kiezen voor telefonisch vergaderen van KPN. Een telefonische vergadering is eenvoudig te regelen via één telefoontje naar de Klantenservice via

4 Voor periodiek overleg kunt u eenvoudig vergader capaciteit reserveren via een online vergaderaccount. In organisaties waar veel overleg plaatsvindt biedt de ConferenceCard uitkomst. Medewerkers kunnen daarmee op elk gewenst moment van de dag, zonder reservering, telefonisch vergaderen. Via een speciale webomgeving houdt u het overzicht over de kaarten en gebruikers en kunt u kostenplaatsen definiëren voor de facturering. KPN kan u desgewenst begeleiden bij de introductie van de ConferenceCard met onder meer online trainingen, een speciale helpdesk voor eindgebruikers en een speciaal stimuleringsprogramma om de voordelen en het gemak van de Conference Card bij uw medewerkers onder de aandacht te brengen. Wanneer u het gebruik van de ConferenceCard wil koppelen aan doelstellingen op het gebied van efficiency of milieubesparing, dan biedt KPN ondersteuning in de vorm van advies en periodieke evaluaties. Webconferencing Een telefonische vergadering is aan te vullen met visuele ondersteuning in de vorm van webconferencing. De deelnemers kunnen dan tijdens het gesprek via internet inloggen op een virtuele vergaderruimte, waar documenten gedeeld kunnen worden. Ideaal als het belangrijk is dat deelnemers tijdens het overleg beschikken over dezelfde informatie. Bijvoorbeeld bij het presenteren van een plan of het bespreken van resultaten. Het is daarbij ook mogelijk om de informatie direct online te bewerken en dus effectief samen te werken op afstand. Dat maakt webconferencing ook uitermate geschikt voor projectgroepen, teleleren en telewerken.

5 Executive Service Bij sommige vergaderingen is het net even belangrijker dat iedereen aanwezig is en dat de vergadering ongestoord verloopt. Met de dienst Executive Service krijgt u daarom complete begeleiding van KPN Operators. Dat begint al bij de voorbereiding. Alle deelnemers kunnen bijvoorbeeld door de operator benaderd worden om de meest geschikte vergaderdatum en -tijd te bepalen. Naar keuze kunnen de deelnemers zelf inbellen of door de operator worden gebeld wanneer ze aan de vergadering willen deelnemen. Alle verbindingen worden opgezet via de operator, zodat deze u een overzicht kan geven van alle deelnemers in de vergadering. Indien er deelnemers bij maar één of enkele agendapunten aanwezig hoeven te zijn, dan zorgt de operator er voor dat deze deelnemers op het juiste moment worden gebeld en in en weer uit de vergadering worden geplaatst. Op verzoek kan KPN ook een tolk leveren, een transcriptie van uw vergadering of een replayfaciliteit. Kortom, de Executive Service zorgt voor een perfect verloop van uw vergadering. CrisisBeraad Bij calamiteiten zoals netwerkproblemen door een virus, is het belangrijk om snel uw (crisis)team bij elkaar te hebben. De dienst CrisisBeraad kan hierin een belangrijke rol spelen. Met één telefoontje laat u alle crisisteamleden in een telefonisch beraad plaatsen. Leden die niet direct bereikbaar zijn, worden door de operator getraceerd en alsnog in het beraad geplaatst. Zo heeft u in de kortst denkbare tijd uw crisisteam bij elkaar en kunt u snel actie ondernemen. Het hele crisisberaad wordt bovendien opgenomen, zodat het achteraf geëva lueerd kan worden. Event Call Bij tijdsgevoelige informatie, zoals de bekendmaking van jaarcijfers is het belangrijk dat veel mensen tegelijkertijd worden bereikt. Event Call van KPN biedt dan een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of videoconferencing, bereikt u Met de Conference - Card hebben we een bewustwording proces, gedragsverandering in gang gezet moeiteloos honderden deelnemers tegelijkertijd. Event Call biedt daarbij ook de mogelijkheid tot interactie met de deelnemers. Doordat er niet gereisd hoeft te worden, is de opkomst veel hoger en door de interactieve mogelijkheden creëert u betrokkenheid. Event Call is daarom een effectief instrument en geeft uw organisatie een professionele uitstraling.

6 Web Event Een evenement of presentatie hoeft niet altijd fysiek plaats te vinden. Door er een Web Event van te maken, hoeft u geen zalen meer te reserveren, niemand hoeft meer te reizen en u houdt uw presentatie waar u maar wilt. Dit bespaart tijd, stress en geld. Het enige wat u en uw publiek nodig heeft, is een internetverbinding en een aparte telefoonlijn. De deelname is dus zeer laagdrempelig, waardoor u veel mensen tegelijk kunt bereiken. U kunt uw bijeenkomst visueel ondersteunen met behulp van een PowerPoint-presentatie online. Verder kunt u het publiek via internet meerkeuzevragen voorleggen en de resultaten direct tonen. Vragen stellen kan via de telefoon, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk discussies op te zetten met instant messaging en chatfuncties. Web Event kent tal van KPN spaart kosten én milieu met ConferenceCard In 2005 ontvingen alle leaserijders binnen KPN een ConferenceCard. Inmiddels is de ConferenceCard een succesvolle tool gebleken om tijd, kosten én het milieu te sparen. Volgens Jan Vos, wagenparkbeheerder personenauto s, staan die doelen dicht bij KPN. Wij streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarin neemt voor ons het milieu een prominente plaats in. De keuze om de ConferenceCard in eerste instantie te verstrekken aan KPN-leaserijders was logisch, legt Vos uit: Leaserijders zijn vrijwel altijd medewerkers die voor hun werk vaak op pad moeten. Met de ConferenceCard hebben we een gedragsverandering, een bewustwordingsproces in gang willen zetten: je hoeft niet altijd de weg op om te vergaderen met een klant. Een telefonische vergadering met meerdere personen met behulp van de ConferenceCard is een heel goed alternatief. Het gebruik van de ConferenceCard is makkelijk en laagdrempelig. Dat blijkt wel uit het feit dat de ConferenceCard volop gebruikt wordt. Vos: Jaarlijks besparen we met telefonisch vergaderen tussen de 6 en 8 miljoen euro en realiseren we een aanzienlijke CO 2 -reductie. In 2008 bedroeg die 2,8 kiloton, wat overeenkomt met een boomequivalent van bomen. De winst zit m daarnaast natuurlijk ook in het gebruiksgemak. We krijgen veel enthousiaste reacties, vaak ook van klanten die via onze medewerkers kennismaken met telefonisch vergaderen. Dat sluit goed aan bij ons streven om steeds meer mensen bewust te maken van de voordelen van deze manier van werken.

7 toepassingsgebieden: van presentaties bij productintroducties tot online workshops en trainingen. In alle gevallen biedt Web Event de perfecte methode om uw doelgroep direct en effectief te informeren. WebCast Een andere zeer effectieve en laagdrempelig manier om uw complete doelgroep te bereiken is via WebCast: uitzending via internet. Een evenement kan live worden uitgezonden en/of achteraf beschikbaar worden gesteld (on-demand). U kunt er voor kiezen om alleen geluid te registreren (Audio WebCast) of beeld en geluid (Video WebCast). KPN zorgt voor de registratie van uw evenement door het leveren van geluids- en cameramensen en regie. Daarbij zorgt KPN ook voor het encoderen (digitaliseren) van het materiaal. Een live uitzending kan worden gecombineerd met verschillende vormen van interactie, waaronder een videochat. KPN heeft contact met verschillende portals en kan vooraankondigingen realiseren en live uitzendingen distribueren met bemiddeling van onder meer: Het Financieele Dagblad, BNR Nieuws-radio, ANP Pers Support, Eurobench, Euronext, IEX, Financial Times en Wallstreet Journal. Videocommunicatie Telefonisch vergaderen is een ideaal alternatief voor heel veel verschillende typen bijeenkomsten. Is face-to-face contact echter tóch wenselijk, dan biedt videocommunicatie uitkomst. Een goede videocommunicatie oplossing is een zorgvuldig op elkaar afgestemd geheel van apparatuur, IP-netwerken en service. KPN levert totaaloplossingen voor iedere situatie: van de thuiswerkplek en de desktop op het bureau tot mobiele oplossingen en representatieve systemen voor vergaderzalen en boardrooms. KPN biedt ook een volledig beheerde videocommunicatie-oplossing, waarbij u zonder investeringen kunt beschikken over hoogwaardige, beheerde apparatuur en begeleiding bij het opzetten van videovergaderingen. Om welke situatie het ook gaat: De kwaliteit van beeld en geluid is zodanig dat de deelnemers aan het gesprek het gevoel hebben dat ze bij elkaar in dezelfde ruimte zitten.

8 AD-6649/05-09 Waarom KPN? Informatie en advies op maat ICT-totaalleverancier Kwaliteit en continuïteit Service en garantie Professionele ondersteuning Meer informatie? Bel gratis Voor meer details en vrijblijvend advies Kijk op kpn.com, trefwoord Conferencing Kijk op kpnconferencing.nl

Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand

Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand Overleg met collega s op andere vestigingen, een plan presenteren aan een klant, met een partner samenwerken aan een offerte, het contract uitonderhandelen

Nadere informatie

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web Of het nu gaat om een vergadering, training, conferentie of seminar, als u een bijeenkomst organiseert, streeft u naar een zo hoog mogelijke

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012.

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. home introductie easyconference easycomfort scheduling over ons contact Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. Met één klik brengt u iedereen die u wilt

Nadere informatie

Managed Video Services

Managed Video Services Het belangrijkste deel van een boodschap wordt overgebracht door non-verbale communicatie Managed Video Services powered by video communication coming close to reality 1Multipoint videocommunicatie Een

Nadere informatie

Intelligente oplossingen

Intelligente oplossingen In het voortdurend veranderende zakelijke klimaat van vandaag de dag is het van cruciaal belang om met medewerkers, klanten en investeerders te kunnen communiceren, waar zij zich ook bevinden. Mshow webconferencing

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Events met Registratieservice Handleiding

Events met Registratieservice Handleiding Events met Registratieservice Handleiding Wilt u veel mensen tegelijkertijd bereiken? Dan biedt Event Call van KPN een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes Building Intelligence Wat is BrightBooking? BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert.

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

De brede dienstverlening van TVcN:

De brede dienstverlening van TVcN: De brede dienstverlening van TVcN: Tolkdienst per telefoon: direct of via reservering Tolkdienst op locatie: uw tolk is persoonlijk aanwezig Congrestolkdienst: iedereen wordt in elke taal gehoord en begrepen

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

Full-service operationele lease. van multimedia-, av- en software systemen

Full-service operationele lease. van multimedia-, av- en software systemen Full-service operationele lease van multimedia-, av- en software systemen Hoe kies je de juiste audiovisuele apparatuur? Door wie laat je alles installeren en storingsvrij draaiende houden? Wie instrueert

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

De kansen van online samenwerken

De kansen van online samenwerken De kansen van online samenwerken Independent Insurances Whitepaper 10/10 10-2015 De kansen van online samenwerken Independent Insurances Whitepaper 10/10 10-2015 INDEPENDENT INSURANCES Introductie De

Nadere informatie

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Facility Management via Microsoft Outlook Gebruik van Outlook voor afspraken en e-mail is binnen veel organisaties de standaard. Om deze intuïtieve en

Nadere informatie

Webinars. Bereik op een interactieve manier uw doelgroep. Heliview Online +31 (0)

Webinars. Bereik op een interactieve manier uw doelgroep. Heliview Online +31 (0) Webinars Bereik op een interactieve manier uw doelgroep Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Doel van een webinar... 3 Voordelen... 3 Professionele studio... 4 Professioneel

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem Videoconference starters gids Het selecteren van uw videoconference systeem 2009 Inleiding Het huidige geopolitieke klimaat, een focus op toenemende productiviteit en kosten reductie en een algemene onwil

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Flexibiliteit van uw medewerkers

Flexibiliteit van uw medewerkers Het Nieuwe Werken Kees Froeling 1 2 Het is niet de sterkste van een soort die overleeft en ook niet de meest intelligente, maar diegene die meest ontvankelijk is voor verandering. Charles Darwin (1809-1882)

Nadere informatie

Beperk schade en letsel bij calamiteiten. Alarmeren Informeren Communiceren

Beperk schade en letsel bij calamiteiten. Alarmeren Informeren Communiceren Beperk schade en letsel bij calamiteiten. Alarmeren Informeren Communiceren Wat klanten zeggen "MultiBel is flexibel en gebruiksvriendelijk. We kunnen de oproepen makkelijk en snel opzetten. Daarnaast

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT online diensten voor makelaars BROCHURES OBJECTWEBSITES MOBIELE APPS UNIEKE WEBSITE PER OBJECT www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.nl/voorbeelden OVER HOMESHOW Optimaal presenteren

Nadere informatie

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Inleiding Content wordt steeds visueler en interactiever. Videocontent wordt door marketeers ervaren als een van de meest effectieve communicatiemiddelen.

Nadere informatie

LMG. Informatie voor gemeenten en collectieven. Local Media Group

LMG. Informatie voor gemeenten en collectieven. Local Media Group LMG Local Media Group Informatie voor gemeenten en collectieven In deze brochure wordt kort uitgelegd wat LMG (Local Media Group) uw gemeente, collectief, ondernemersvereniging of winkelgebied te bieden

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MaXXus Communications Winkelhaak 77 Postbus 24021 2490 AA Den Haag Tel. 070 3076666 Fax. 070 3076699 www.maxxus.nl info@maxxus.nl Versie 3.1 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Versie: 3.1 Versie3.1

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

T-MObilE ClOud&ClEaR

T-MObilE ClOud&ClEaR En als je nog mobiele contracten bij andere providers hebt lopen? Ook voor deze mobiele nummers werkt Cloud&Clear gewoon T-MObilE ClOud&ClEaR de heldere weg naar flexibele cloud telefonie T-MObilE ClOud&ClEaR

Nadere informatie

Welkom. C3 Beeldbellen Business. Introductie van het nieuwe zakelijke beeldbellen: Compleet Creatief Communiceren

Welkom. C3 Beeldbellen Business. Introductie van het nieuwe zakelijke beeldbellen: Compleet Creatief Communiceren Welkom Introductie van het nieuwe zakelijke beeldbellen: C3 Beeldbellen Business Compleet Creatief Communiceren Agenda Introductie GLC eprofessionals C3 binnen bibliotheken Kracht C3 Overzicht van de mogelijkheden

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Informatievoorziening en Automatisering

Informatievoorziening en Automatisering Bijlage Raad in Beeld: toelichting op de voorgestelde scenario s Informatievoorziening en Automatisering Wat is nodig om de raadsvergaderingen live te streamen en op welke wijze kan het onderlinge debat

Nadere informatie

Energie Management Programma 3.B.2

Energie Management Programma 3.B.2 Energie Management Programma 3.B.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Reductiedoelstellingen 2012-2016... 3 3 Reductiemaatregelen... 5 4 Budgettering... 6 Schuuring Pagina 1 van 6 1 Inleiding Dit document

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Verslag Inspiratiesessie

Verslag Inspiratiesessie Verslag Inspiratiesessie Het Nieuwe Werken en Vitaliteit Beter en efficiënter aan de slag, medewerkers met meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Al veel organisaties zijn bij het Rijk aan de slag met

Nadere informatie

VidyoConferencing. Toelichting

VidyoConferencing. Toelichting VidyoConferencing Toelichting Toelichting Versie 1.0/23-10-2013 As a Service Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Wat is VidyoConferencing?...4 2. Type gebruikers...5 2.1. VidyoMobile (ios en Android tablets)...5

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE.

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. ONE Solutions Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. 2 Sigmax ONE Solutions Passen altijd bij uw organisatie. Ongeacht hoe groot u bent of wilt worden. Til uw ICT naar een hoger en

Nadere informatie

Kansen in de verandering. Maatschappelijke Verantwoording Nieuwe Stijl

Kansen in de verandering. Maatschappelijke Verantwoording Nieuwe Stijl Kansen in de verandering Maatschappelijke Verantwoording Kansen in de verandering Maatschappelijke Verantwoording Financiers en stakeholders verlangen steeds meer dat de meerwaarde van zorgen dienstverlening

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Powerful Presentations Incompany

Powerful Presentations Incompany Incompany Wat levert het voor jouw organisatie op als medewerkers beter dan ooit in staat zijn om met meer impact te spreken? De klant koopt het product Er worden nieuwe stappen gezet Collega s worden

Nadere informatie

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen Het telefonieplatform van deze tijd Telefonie en IT komen steeds meer samen 2002 02 13 Stabiele groei 14 miljoen Omzet 2012 115+ professionals Ambitie: de beste Partnership Innovatief Onderwijs Zorg Goede

Nadere informatie

Involve WegWijsCard Interactieve Media in Interne Communicatie

Involve WegWijsCard Interactieve Media in Interne Communicatie Inhoud 1. Involve met Interactieve Media 2 2. Involve WegWijsCard 4 Organisaties Waarom Involve met Interactieve Media? IMPLEMENTATIE Ontwikkelingen in samenleving en techniek hebben gezorgd voor middelen

Nadere informatie

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT DECHESNE EN BOERTJE Als fullservice eventmarketing bureau hebben wij het mooiste vak van de wereld: het raken en laten stralen

Nadere informatie

IN DE BOARDROOM UNIEK ONLINE FORMAT GERICHT OP HET BEREIKEN VAN DE PARTICULIERE BELEGGER EURONEXT PRESENTEERT:

IN DE BOARDROOM UNIEK ONLINE FORMAT GERICHT OP HET BEREIKEN VAN DE PARTICULIERE BELEGGER EURONEXT PRESENTEERT: EURONEXT PRESENTEERT: UNIEK ONLINE FORMAT GERICHT OP HET BEREIKEN VAN DE PARTICULIERE BELEGGER Euronext In de Boardroom werkt samen met o.a. de volgende partijen: Euronext presenteert een unieke serie

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Workshop Slimmer Communiceren

Workshop Slimmer Communiceren Workshop Slimmer Communiceren Smart Communications Event 11 april 2013 Antoine van der Sijs Strict Consultancy BV 06-27085938 a.van.der.sijs@strict.nl René van Dormolen Microsoft BV (020) 500 1441 renevan@microsoft.com

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

Uw Event. Volop interactie met het publiek!

Uw Event. Volop interactie met het publiek! Uw Event Volop interactie met het publiek! Betrek uw publiek Bij Sendsteps geloven we dat uw publiek van grote invloed is op het slagen van uw event. Naast de sprekers op het podium, voegt ook het publiek

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

Informatievoorziening en Automatisering

Informatievoorziening en Automatisering Bijlage Raad in Beeld: toelichting op de voorgestelde scenario s Informatievoorziening en Automatisering Wat is nodig om de raadsvergaderingen live te streamen en op welke wijze kan het onderlinge debat

Nadere informatie

Whitepaper Livechat en leasemaatschappijen. The plus for your company

Whitepaper Livechat en leasemaatschappijen. The plus for your company Whitepaper Livechat en leasemaatschappijen The plus for your company Whitepaper Livechat en Lease- Maatschappijen De leasemarkt neemt ontzettend toe in volume. Jaarlijks worden er in Nederland ongeveer

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Webconferencing van KPN

Webconferencing van KPN Webconferencing van KPN Handleiding 1 Inhoud 1 Webconferencing van KPN... 3 2 Een sessie starten... 4 2.1 Voorbereiding... 4 2.2 Webconferencing starten voorzitter... 4 2.3 Webconferencing starten deelnemers...

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN

HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN 1 INTRODUCTIE H:6 Dit hoofdstuk bekijkt het meest flexibele element van marketingprogramma s. Marketingcommunicatie-instrumenten zijn die

Nadere informatie

Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen

Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen Bouwend Nederland realiseerde met Microsoft SharePoint Server 2007 een effectieve doelgroepencommunicatie

Nadere informatie

Handleiding voor. Contentbeheerder. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform

Handleiding voor. Contentbeheerder. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Handleiding voor Contentbeheerder Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Introductie TARA is een web-gebaseerd programma en biedt een complete online omgeving voor mensen met een

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Merkpresentatie Contenture

Merkpresentatie Contenture Merkpresentatie Contenture 2017 Voorwoord Content is niet meer weg te denken als onderdeel van de marketingstrategie. Grote bedrijven besteden gemiddeld al 30 procent van hun B2B marketingbudget aan contentmarketing.

Nadere informatie

VLEKHO HONIM AANZET VIDEOCONFERENTIE

VLEKHO HONIM AANZET VIDEOCONFERENTIE AANZET VIDEOCONFERENTIE Inhoudstafel 1. Vragen en opmerkingen vooraf 2. Principe van videoconferencing 3. Soorten videoconferencing 4. Mogelijkheden van videoconferencing 5. Interactiviteit vs Productiviteit

Nadere informatie

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference Introductie Het Congresbureau, onze naam zegt het al, is gespecialiseerd in het organiseren

Nadere informatie

Donderdag 30 maart Breda

Donderdag 30 maart Breda Donderdag 30 maart Breda Wat is MultiBel? MultiBel is een alarmerings- en communicatiedienst. U bent in staat om met een paar simpele handelingen tot wel duizenden personen tegelijk te alarmeren. Hoe

Nadere informatie

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Verhuisbericht Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Zet uw huis aan! Op het moment dat u weet wanneer u de sleutel in handen krijgt van uw nieuwe koop- of huurwoning,

Nadere informatie

Skype. Praktische informatie over Skype

Skype. Praktische informatie over Skype April 2015 Auteur: E.C.Bliek Skype Praktische informatie over Skype Dit bestand omvat een introductie over het programma Skype. Functies, gebruik en een gebruiksinstructie worden behandeld. ICT&Onderwijs

Nadere informatie

Waarom is het organiseren van Academies zo belangrijk?

Waarom is het organiseren van Academies zo belangrijk? Inhoudsopgave Wat is Bouwcenter Academy?... 3 Focus op zelf doen... 3 Bouwcenter Academy certificaat... 3 Waarom is het organiseren van Academies zo belangrijk?... 3 Klantenbinding... 3 Versterking innovatiepositie...

Nadere informatie