Bevers stuiteren het seizoen in

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bevers stuiteren het seizoen in"

Transcriptie

1 Nummer 7 ~ September 2011 Bevers stuiteren het seizoen in De vakantie is alweer een tijdje voorbij en dus zijn de bevers al weer bijna een volle maand bezig. Zo hebben we ook al een paar leuke dingen gedaan. Op 20 augustus zijn we met alle bevers naar het winkeliersfeest in de Gentsestraat geweest. Hier stonden luchtkussens en trampolines, bootje hengelen en konden we lekker van een suikerspin en een ijsje genieten. Hier kwamen we Keet Kleur tegen, met haar zijn we allemaal kleurenspelletjes gaan doen. En volgens mij vonden de bevers dit ook allemaal erg leuk. Op 27 augustus hadden we onze open dag.dit jaar anders dan normaal, we hadden een gewone opkomst maar dan een speciale, want iedereen die dit wilde kon komen kijken. Speciaal voor deze gelegenheid waren Professor Plof en Keet Kleur gekomen. Ook Rebbel liep rond, maar vanwege het weer konden we niet alles doen wat we wilden. Professor Plof heeft ons allemaal trucjes geleerd die met water te maken hadden. Dit moest wel veilig, dus moesten de bevers een bril op. Helaas wil professor plof zijn laboratorium nog wel eens ontploffen, dus toen het erg ging roken, zijn we snel naar buiten gerend. Aan het einde van de opkomst was het tijd om afscheid te nemen. Beau, Stefan, Sem, Justin zijn overgevlogen naar de Bandarloghorde. Wij wensen hun daar heel veel plezier. Op 3 september kwam Fleur Kleur op bezoek. Maar voordat we met haar konden spelen hebben we Louanne nog naar de Bandarloghorde laten overvliegen. Ook voor Louanne veel plezier bij de welpen.

2 Na het overvliegen hebben we kleurentikkertje gedaan, hierna moesten we op een aantal vragen bij een kleur gaan staan, bijvoorbeeld welke kleur is een smurf, dit is natuurlijk blauw en naar deze kleur moesten de bevers dan lopen. Dit was erg leuk. Na een lekkere beker limonade moesten de bevers op de grond gaan liggen met onder zich een groot stuk behang. Hierna werden ze met een stift omgetrokken, zodat alle bevers op het behang stonden. Hierna mocht iedereen dit zelf gaan inkleuren met verf. Verven is erg leuk, en niet alle verf zat dan ook op de plaats die hiervoor bedoelt was. Enige is dat hierdoor al die leuke dingen de tijd ook erg snel gaat en we weer snel naar huis moesten. Vergeten jullie de tekeningen niet mee naar huis te nemen? Op 10 september heeft Sterre Stroom een fotoboek achtergelaten op het groepshuis. De bedoeling was dat we alle foto s gingen zoeken en dan zelf ook op de foto kwamen te staan. Gelukkig was het erg mooi weer en was Dhak zo slim om limonade mee te nemen. De ketel was dan ook snel leeg. Als bedankje werd de leiding versierd met allemaal bloempjes, wat wij erg leuk vonden. Vanwege de tijd zijn we niet verder dan de watertoren gekomen. Hier hebben we nog een ijsje gegeten, wat bij iedereen heel erg snel smolt. Toen snel terug naar het groepshuis waar de ouders al lang stonden te wachten. Vergeet ik bijna nog te vermelden dat er na de open dag een paar nieuwe bevers zijn komen kijken, Dion, Eleonore, Celine en Annika. We hopen dat jullie echte bevers worden en veel plezier met ons allemaal hebben in Hotsjietonia. En ook hebben we een nieuwe leiding: Tim. We hopen dat hij ook met veel plezier met alle bevers in Hotsjietonia speelt. Groetjes van Raksha, Dhak, Tim en Kalinigo

3 Ochtendwelpen worden aapjes in de Bandarloghorde 27 augustus was het zover, de open dag van scouting Sint Jorisgroep 5, op ons groepshuis. Ondanks de regen hebben wij het met ze allen gebracht tot een geslaagde dag. Op deze dag vond ook het overvliegen plaats. De Bevers Justin, Stefan, Sem, Beau en Louanne zijn overgevlogen en zijn hartelijk ontvangen bij de horde. Om het ontvangen van de overvliegers en de opening van het nieuwe seizoen en de start van onze gemengde groep spelend in Junglebook (voorheen Kabouters meisjes nu Welpen gemengd) te vieren, hebben wij van de eerste opkomst (3 sept) een feestje gemaakt. Onze welpen werden uitgenodigd voor een reis door de jungle Zij mochten met hun ticket deelnemen aan de jungle tocht in het naast gelegen bos. De welpen werden verdeeld in twee groepen mochten om beurten gooien met twee dobbelstenen. Het aantal ogen van de worp, moest een som worden gemaakt om van het ene gebied naar het andere te gaan. Aan elk gebied was een spel of opdracht gekoppeld. Zo konden de welpen kennismaken met de dieren die er in onze jungle leven. Weer terug gekomen na al het harde werken in de jungle waren de welpen toe aan iets drinken en wat lekkers. En dus hebben deze gezellige, feestelijke dag afgesloten met. taart en een glaasje vruchtendrank. Dat hadden we wel verdiend. Een week later werd er leuk geopend, want iedereen moet hierin oefenen. We zijn benieuwd wie het de week erna nog weet!! Na de opening zijn we met de welpen naar het Belgische Plein gegaan. Rondom het plein was een junglebord uitgezet. De welpen werden in twee groepen gedeeld en mochten gooien met de dobbelsteen, om zo over het spelbord te kunnen lopen. Sommige nummers op het bord waren jungle gebieden, waarbij opdrachten en vragen hoorden. Als de opdracht goed was kon je weer verder lopen. Andere nummers waren plekken waarbij je een beurt moest overslaan of waar je nog eens mocht gooien. Het groepje welk het eerst op 63 werd de winnaar. Na het spel zijn we weer terug gegaan naar het groepshuis gelukkig was er nog wat tijd over. Het was lekker weer, dus tijd voor een waterspel. Na alle waterpret hebben we de ochtend afgesloten We verlaten nu de jungle! Maar komen gauw weer terug! YALAHI!!!!

4 Welpen worden Bagheerahorde Na de leuke zomer zijn we weer lekker begonnen met de opkomsten. In het laatste weekend van de basisschoolvakantie zijn we weer begonnen met de opkomst, waar we eerst hebben verteld over de leuke, spannende en bijzondere dingen die we tijdens de vakantie hebben gedaan. Van vakantie in eigen land tot vakantie in Canada en dagtripjes naar Duinrell of de Eftelin, van alles kwam voorbij. Na de vakantieverhalen hebben we een soort samenwerkingsspel gedaan, waarbij we moeten proberen met een ballon tussen de buiken geklemd en zonder gebruik van de handen een parcours af te leggen. Dit was toch moeilijk! Op 20 augustus was het Wijkwinkelfeest. Omdat we met de scouting daar actief waren, hebben we daar scoutingopkomst gehad. Wat een feest was dat zeg, springkussens, trampoline, suikerspinnen, ijsjes en limonade Veel plezier en zon gezien! Op 27 augustus was het de Open Dag van de groep, dus voor de welpen wederom een bijzondere bijeenkomst. De dag stond in het teken van spelletjes, maar ook in het teken van overvliegen. We hebben maar liefst 4 welpen zien overvliegen vandaag. Ons welpengroepje is dus behoorlijk wat kleiner geworden We vinden het jammer dat Richard, Jordy, Cameron en David ons niet meer bij de welpen zijn, maar wensen ze veel plezier bij de Scouts! De eerste opkomst van september hebben we begonnen met gemengde gevoelens. We zijn namelijk voor de opkomst begonnen met het bekijken van de kampfoto s, dat geeft zoveel mooie herinneringen en leuke verhalen! Helaas voor de welpen was het ook officieel tijd om afscheid te nemen van Bagheera. Hij heeft jaren leiding gegeven en gaat zijn aandacht op een andere manier aan de Sint Jorisgroep 5 schenken. We zien hem dus nog wel, maar niet meer wekelijks als welpenleiding. Dit ging natuurlijk niet zomaar voorbij, dus met een leuk cadeau en een mooie wens van alle leiding was het mooie moment nog niet helemaal voorbij. De middagwelpen is natuurlijk niet zo n leuke naam, dus moesten we een leuke naam bedenken voor de welpenhorde. Als eerbetoon aan Bagheera en bedankje voor al zijn inzet bij onze welpengroep is de naam van de Middagwelpen officieel de Bagheerahorde geworden Een emotioneel momentje was het gevolg Maar daarna zijn we toch een lekkere opkomst gaan draaien in het bos, met een vorm van Kolonisten van Catan. Waarbij we moesten sparen voor straten, dorpen en steden zonder dat de grondstoffen werden afgepakt door de rovers. Het was zo warm in het bos, dat de 5 liter limonade die mee was naar het bos niet genoeg was. Daarom zijn we iets eerdere teruggegaan naar het groepshuis waar we de kraan leeg konden drinken. Gelukkig was de kraan niet helemaal leeg, want de week erna hebben we een opkomst in het teken van water gehouden. Waterbalonnen en flessenvoetbal verkoelden de hete welpenopkomst. De Bagheerahorde heeft nog vele leuke plannen in de jungle de komende weken, we hebben er zin in!

5 Scouts starten met terugkomen? De scouts zijn weer van start gegaan. Dit jaar was het de meest bijzondere start die je maar kan voorstellen. Al op 6 augustus begon voor de scouts het nieuwe seizoen. Dat is een week eerder dan de andere speltakken. Op 6 augustus was namelijk het begin van zomerkamp. Dit jaar was het letterlijk iedere dag feest op kamp. We hebben een verjaardag, Koninginnedag, Halloween, Pasen, Sinterklaas, Valentijnsdag, kerst en oud en nieuw voorbij zien komen. Na een week was het helaas alweer voorbij en begon het nieuwe scoutingseizoen voor de rest van de groep, terwijl de scouts nog moesten terugkomen van zomerkamp. Een week later stond er een straatfeest op de planning. Met het zonnetje in het gezicht en een temperatuur van ruim 25 graden mocht er op het Belgische Plein een reis om de wereld worden gepionierd. Het was behoorlijk zweten en zwoegen, maar uiteindelijk stond er dan toch een geweldig object. Helaas was er maar een half uur de gelegenheid om lekker te klimmen en te klauteren. Op deze dag werden er folders uitgedeeld aan kinderen, om gezellig te komen kijken tijdens de opkomsten een week later. Voor de scouts leverde dit helaas geen kijkers op, maar voor de groep was dit een succes. Tijdens de open opkomsten zijn we naar de buitenschool gegaan. Er stond een groot handelsspel op het programma. De kinderen werden in twee groepen verdeeld. Beide groepen moesten proberen en zo sterk mogelijk fort te bouwen door het verzamelen van munten. Met deze munten konden ze ook verdedigings-, en aanvalswapens kopen. Ondanks de regen werden er een hoop sprintjes getrokken om de tegenstander te tikken en de buit afhandig te maken. Na afloop van dit spel was er gelegenheid om op een hoogte van ongeveer 5 meter over een lijn te lopen. De afstand van 25 meter was voor de meeste scouts zeer goed te doen. Van dit onderdeel werd gelijk gebruik gemaakt voor het overvliegen. Dit had tot gevolg dat we dit seizoen met 15 scouts zijn. Op 3 september waren alle ouders en kinderen uitgenodigd om de kampfoto s te komen bekijken. Het was een gezellige drukte en er werd ook enorm veel gelachen. Nadat de foto s waren bekeken en de avond op zijn eind liep, werd er nog een exemplaar van de logboeken aan alle scouts meegegeven zodat iedereen nog eens rustig na kan lezen wat er tijdens het kamp zoal gebeurd is. Op 10 september hadden we eindelijk de eerste echte opkomst. We begonnen met een kennismakingsspel. Iedereen moest een omtrek van zijn/haar hand maken en in iedere vinger moest iets worden geschreven. De leeftijd, wat je het leukst vindt, wat je niet leuk vindt, wat je graag wilt doen bij de scouting en het aantal jaar dat je scouting ervaring hebt kwamen voorbij. Er werden twee van de dingen opgelezen en aan de hand daarvan moest men opschrijven wie men dacht dat hierbij hoort. Na de kennismaking ging het seizoen officieel van start met het openingsspel van de scouts. Namelijk het overbekende tokospel. Dit seizoen beloofd dus weer een heel gezellig seizoen te worden met toch wel een aantal verrassende elementen.

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Methodieken en werkvormen Module 6, anders programmeren

Methodieken en werkvormen Module 6, anders programmeren Methodieken en werkvormen Module 6, anders programmeren Maker: Diverse regio s Functie: - Datum van productie: 10 december 2017 Module 6 programmeren Leeftijd: B/W/S/Ex/Ro Duur: 45-60 minuten Groepsgrootte:

Nadere informatie

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma!

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Scouting Titus Brandsma Scouting Titus Brandsma is een van de scoutinggroepen in Nederland. In Oss zijn er zelfs al vier scoutinggroepen!! Het komt voort

Nadere informatie

Sint Jorisgroep 5 bestaat 85 jaar en dat is gevierd! Zaterdag 29 oktober was het dan zover: onze groep vierde haar 85- jarig bestaan!

Sint Jorisgroep 5 bestaat 85 jaar en dat is gevierd! Zaterdag 29 oktober was het dan zover: onze groep vierde haar 85- jarig bestaan! Nummer 9 ~ november 2011 In groepjes werden de kinderen op pad gestuurd om de posten te gaan zoeken. Ook onze jongste jeugdleden, de Bevers, gingen om 14.00 uur op zoek! Onderweg kwamen de groepjes langs

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2018! Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaarlijkse scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor de maanden

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

Korte inhoud: Door een spel in gesprek gaan met beverleiding hoe ze met de spelfiguren in thema kunnen werken.

Korte inhoud: Door een spel in gesprek gaan met beverleiding hoe ze met de spelfiguren in thema kunnen werken. Methodieken en werkvormen Module 6. Werken in thema, voor beverleiding Maker: E. van der Zalm Functie: trainer Datum van productie: september 2018 Module 6, werken in thema, voor beverleiding Leeftijd:

Nadere informatie

Voorwoord seizoen

Voorwoord seizoen Voorwoord seizoen 2016-2017 Beste ouders en verzorgers, Het nieuwe scoutingseizoen staat weer voor de deur. Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Om het seizoen tot een succes te maken

Nadere informatie

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere 6102 rebotko De wandelende speltak de voorzitter aan het woord 100 remmun Met onder andere De bevers Het nieuwe seizoen is begonnen! Voor de beverleiding extra spannend en leuk, want er zijn veranderingen

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Dit boekje is van.. (En ouders / verzorgers mogen er ook in lezen.)

Dit boekje is van.. (En ouders / verzorgers mogen er ook in lezen.) Dit boekje is van.. (En ouders / verzorgers mogen er ook in lezen.) Seizoen 2017-2018 Inhoud: Voorwoord blz. 3 Wat is er zo leuk aan scouting? blz. 4 Regio blz. 5 Wat zijn Bevers? blz. 6 Dorp Hotsjietonia

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015 Algemene ledenvergadering 12 maart 2015 Agenda Opening Woordje van het bestuur Financieel overzicht Informatie uit de speltakken Vrijwilligers Rondvraag Wie zijn wij? Woordje van het bestuur Taken van

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT 1 INHOUD Inleiding blz. 03 Scoutinggroep AROODA blz. 04 Contributie blz. 05 Bevers blz. 06 Welpen blz. 07 Scouts blz. 08 Explorers blz. 09 Roverscouts

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste leden en ouders, En toen was het alweer bijna tijd voor de zomerkampen ook hoog tijd dus voor een nieuwe nieuwsbrief! Onderwerpen: Regionale activiteiten Cursussen voor leiding

Nadere informatie

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Juni 2015. Colofon Redactie: Jeffrey Faas

Juni 2015. Colofon Redactie: Jeffrey Faas Juni 2015 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 12 SEPTEMBER Kopij aanleveren: Lees meer over... * Heidag op het strand * Aanloop naar de Jamborette * Rabofietsdag 2015 * De Bever-Welpendoedag

Nadere informatie

Uitdaging om zich te ontwikkelen tot zelfstandige scouts. Scouts willen hun grenzen verleggen en steeds meer zelf verantwoordelijkheid zijn.

Uitdaging om zich te ontwikkelen tot zelfstandige scouts. Scouts willen hun grenzen verleggen en steeds meer zelf verantwoordelijkheid zijn. Module 1: Spelvisie SCOUTS en de activiteitengebieden D. Parlevliet samenvatting v1.0 Spelvisie Scouting is nog steeds gebaseerd op de scoutmethode van Baden-Powell. In de kern is dat het ontwikkelen van

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het

De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het T6 De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het programma. Op 23 september zijn we gestart met het voetbalproject

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Opgesteld door: Jaap, Ingvar, Evert, Gerard en Thalja (sept 07) Programma

Opgesteld door: Jaap, Ingvar, Evert, Gerard en Thalja (sept 07) Programma Opgesteld door: Jaap, Ingvar, Evert, Gerard en Thalja (sept 07) Programma - In september, eind december en maart worden er programma s gemaakt. Wel worden weekenden en acties al vooruit gepland als dat

Nadere informatie

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn.

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. NLdoet: Goh, wat was het leuk op de NLdoet-dag. Wat hebben jullie goed

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben op dit document dan horen wij dit graag van u. Nout Sterk 06 83224590

Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben op dit document dan horen wij dit graag van u. Nout Sterk 06 83224590 Regels en manier van draaien Tilburg, 17 september 2014 Beste Explorers, geachte ouders/verzorgers, Voor jullie liggen de regels en gedragslijnen die wij bij de speltak Explorers verwachten van de leden

Nadere informatie

Voorwoord. Beste partyscouts!

Voorwoord. Beste partyscouts! Voorwoord Bij iedere feest hoort wel taart, en op de taart horen kaarsjes. Sommige kaarsjes zijn door de wind getroffen, maar dat maakt niet uit, zij wijzen je de weg naar de volgende post. Beste partyscouts!

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

2013-2014. Groep 1-2C

2013-2014. Groep 1-2C 2013-2014 Groep 1-2C De kinderen besloten Sinterklaas en de zwarte pieten een beetje te helpen dit jaar. Een inpakmachine in de klas kwam daarbij goed van pas! En die Sint, hij was ook zijn staf kwijt...ook

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT opdrachten Nog meer Hotel Hallo - Thema 6 Wat een feest! SPROET DE BRUID 1 Knip de strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken

Nadere informatie

Infoboekje. voor ouders en leden van de Welpen van de Estahorde 2015-2016. Scouting Lucas s-hertogenbosch

Infoboekje. voor ouders en leden van de Welpen van de Estahorde 2015-2016. Scouting Lucas s-hertogenbosch Infoboekje voor ouders en leden van de Welpen van de Estahorde 2015-2016 Scouting Lucas s-hertogenbosch Colofon Uitgave seizoen 2015-2016 Copyright 2003-2016 Scouting Lucas s-hertogenbosch Disclaimer Aan

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

Bestuur. Planning. Dolfijnen. Orca s

Bestuur. Planning. Dolfijnen. Orca s Bestuur. Voor jullie ligt weer een nieuw clubkrantje, iets dunner dan normaal. Er is weer veel gebeurd na het laatste nieuws van ons. We hebben een spetterend feest gehad nog van ons 15 jarig bestaan.

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Verdeling van de groepjes

Verdeling van de groepjes Groot Triviant Spel idee Ook dit jaar wilden wij, Zadkine Spijkenisse en Stichting Welzijn Ouderen (SWO) weer mee doen aan het Festival van het Leren (voorheen week van het leren). We zijn begonnen met

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Beverbadges Steven Stroom

Beverbadges Steven Stroom Beverbadges Steven Stroom Het favoriete activiteitengebied van Steven Stroom is Uitdagende Scoutingtechnieken. Steven is misschien soms wel wat bang in het donker, maar hij verdwaalt nooit! Hij weet namelijk

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Hoi! Algemene informatie

Hoi! Algemene informatie Hoi! Wij vinden het allemaal heel erg leuk dat jij samen met ons komt spelen bij de bevers. Misschien weet je al wat bevers zijn, maar misschien ook nog niet. Nou, bevers zijn dieren met grote tanden en

Nadere informatie

Praktische informatie voor nieuwe leden en hun ouders

Praktische informatie voor nieuwe leden en hun ouders Praktische informatie voor nieuwe leden en hun ouders Hallo, leuk dat je (misschien) bever/welp/(junior)scout/explorer wilt worden bij Scouting Polaris Heerenveen. In deze informatiefolder staat informatie

Nadere informatie

Beverthema. Introductie

Beverthema. Introductie Introductie Beverthema Op 12 juni 2010 vond in Dierenpark Amersfoort de Bever-Doe-Dag plaats. Voor ruim drieënhalf duizend bevers en hun leiding stond een avontuurlijk programma klaar om het 100-jarig

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Nummer 10 ~ December 2011 & Januari 2012 Nieuws uit Hotsjietonia Een spetterend uiteinde Een goed begin

Nummer 10 ~ December 2011 & Januari 2012 Nieuws uit Hotsjietonia Een spetterend uiteinde Een goed begin Nieuws uit Hotsjietonia Een spetterend uiteinde Het nieuwe jaar is alweer ruim anderhalve maand oud en de bevers hebben in die tijd niet stilgezeten. Het oude jaar zijn we spetterend uitgegaan. We hebben

Nadere informatie

Werkvorm Participatie. Als ik de baas zou zijn op de BSO. Buitenschoolseactiviteiten.nl Als ik de baas zou zijn op de BSO 1

Werkvorm Participatie. Als ik de baas zou zijn op de BSO. Buitenschoolseactiviteiten.nl Als ik de baas zou zijn op de BSO 1 Werkvorm Participatie Als ik de baas zou zijn op de BSO Als ik de baas zou zijn op de BSO 1 Inhoudsopgave Als ik de baas zou zijn op de BSO 3 Uitvoering activiteit 4 Voorbereiding Doel en verloop spel

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Nummer 8 ~ Oktober 2011 Sint Jorisgroep 5 bestaat 85 jaar! Verandering

Nummer 8 ~ Oktober 2011 Sint Jorisgroep 5 bestaat 85 jaar! Verandering Nummer 8 ~ Oktober 2011 Sint Jorisgroep 5 bestaat 85 jaar! Op 3 oktober bestond onze groep 85 jaar. Dit gaan we met zijn allen op 29 oktober vieren. Hoe dit zal gaan gebeuren is nog een verrassing, maar

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Gkij: Groetjes, Daniëlle

Gkij: Groetjes, Daniëlle Gkij: We kwamen binnen en er zaten vijf mensen voor ons. Iedereen zat in het overblijf lokaal. Ze begonnen te vertellen wie ze waren en vroegen wat gehandicapt is. Toen zei Marten dat zijn neefje spastisch

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

PLEINGEIN SPELENDERWIJS IN GESPREK OVER HET SCHOOLPLEIN

PLEINGEIN SPELENDERWIJS IN GESPREK OVER HET SCHOOLPLEIN PAGINA 2 PLEINGEIN SPELENDERWIJS IN GESPREK OVER HET SCHOOLPLEIN HANDLEIDING VOOR DE SPELLEIDER PAGINA 2 PLEINGEIN Het SAT is het team van kinderen waarmee jullie gaan samenwerken om een Gezond Schoolplein

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Gemeenschapshuis de Lange Berg Wat leuk dat je mee doet aan KVW! Hebben jullie het al gehoord? KVW groep 1 gaat deze week een groot feestje maken met alle kindjes. Wij hopen dat jullie er zin in hebben!! Heel belangrijk om te weten:

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nummer 36 Mei & Juni 2016

Nummer 36 Mei & Juni 2016 Nummer 36 Mei & Juni 2016 Renovatie & op naar zomerkamp! De zomervakantie is in volle gang en de Bevers, Scouts en Explorers zijn allemaal op kamp geweest. Alleen de Welpen wacht nog een gaaf zomerkamp

Nadere informatie

IJT-jubileum kamp krant

IJT-jubileum kamp krant IJT-jubileum kamp krant Nummer: 6 Algemeen Iedereen begon al moet te worden, maar na vandaag heeft iedereen weer wat meer energie. Alle speltakken gingen gisteravond laat naar bed: De welpen en kabouters

Nadere informatie

l aat je uitdagen! Ontdek Scouting Komen kijken Waar en wanneer?

l aat je uitdagen! Ontdek Scouting Komen kijken Waar en wanneer? ontdek een wereld vol avontuur! Samen met vriendjes, vriendinnetjes, Stuiter, Sterre en Steven Stroom en alle andere bewoners van Hotsjietonia beleven kinderen van 5 tot 7 jaar bij Scouting iedere week

Nadere informatie

Allereerst, het kan nog net, een heel fijn en leerzaam 2018 voor iedereen!

Allereerst, het kan nog net, een heel fijn en leerzaam 2018 voor iedereen! Nieuwsbrief De Olijftak Nr. 2 - Januari 2018 Hallo ouders, leerkrachten, leerlingen en belangstellenden. Allereerst, het kan nog net, een heel fijn en leerzaam 2018 voor iedereen! Dit is alweer de tweede

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via : Groepsweekend Mol aanmelden via :

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via :   Groepsweekend Mol aanmelden via : De voorziter aan het woord Beste leden en vrienden van St. Willibrord. Vorige keer heb ik jullie geïnformeerd over het streven van de besturen van de stichting en van de vereniging om ons gebouw zo energie

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief december Uitje van de maand december BOWLEN

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief december Uitje van de maand december BOWLEN Nieuwsbrief december 2016 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van november, maar ook informatie over het uitje van de maand december. Ook een kort verslagje over hoe de reünie

Nadere informatie

Nummer 15 - September 2012

Nummer 15 - September 2012 Nummer 15 - September 2012 Nieuws uit Hotsjietonia De Eerste Opkomst De zomer is snel voorbij gegaan, en op 18 augustus hadden we al weer de eerste opkomst. Nadat alle bevers hadden verteld wat ze in de

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Insignewerk Welpen St. Jozef. Insigne 'Scouting'

Insignewerk Welpen St. Jozef. Insigne 'Scouting' Insignewerk Welpen St. Jozef Insigne 'Scouting' Dit programma is Gemaakt door Chil http://www.wek-site.com Pagina 1 van 12 Insignewerk wat is dat? Al spelend in de horde kom je vast wel eens iets tegen,

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief november Uitje van de maand december BOWLEN

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief november Uitje van de maand december BOWLEN Nieuwsbrief november 2016 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van november, maar ook informatie over het uitje van de maand december. Ook een kort verslagje over hoe de reünie

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Scouting Sint Jorisgroep 5

Scouting Sint Jorisgroep 5 Scouting Sint Jorisgroep 5 Jaaroverzicht 2018 Maart 2019 Sint Jorisgroep 5 in getallen 2018 22 actieve vrijwilligers zette zich in voor uitdagende activiteiten Onze vrijwilligers zijn 137,280,- waard aan

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie