April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn."

Transcriptie

1 April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. NLdoet: Goh, wat was het leuk op de NLdoet-dag. Wat hebben jullie goed mee geholpen. Ondanks de regen die er af en toe viel. Dank jullie wel allemaal! Meedoen met de Scoutingloterij Want meedoen=winnen!! De Scoutingloterij is weer begonnen! Ook voor onze scoutinggroep zijn er weer scoutingloten geregeld en die delen we binnenkort uit. Als we allemaal een boekje loten verkopen is dat super voor onze groep. Meer informatie over de Scoutingloterij: Van 28 maart t/m 18 oktober 2015 komen scouts in heel Nederland weer langs de deuren met loten voor de Nationale Scoutingloterij. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen b.v. het onderhoud van de blokhut betalen. De loten kosten 2.50 waarvan 1.50 naar de groep gaat. De belangrijkste datum is 8 december Dan is de trekking van de Nationale Scoutingloterij. 4 april 2015: Deze dag natuurlijk een Paasprogramma omdat het bijna Pasen is. We draaien gewoon van 10 tot 12 uur. Op deze dag gaan we ook een oudermoment houden voor de ouders, zodat we weer allemaal met de neuzen dezelfde kant op staan. Zijn er vragen over wat dan ook. Dan is dit het moment om ze te stellen. Ook privévragen zullen we beantwoorden na het draaien. Graag zien we minimaal 1 ouder van elk kind zodat iedereen op de hoogte is. We starten om uur zodat we om 12 uur klaar zijn om weer naar huis te gaan. 11 april 2015: Is er de Livingstonedag voor al onze leden. We draaien deze dag van tot uur. We starten na het openen (in compleet uniform) om uur met een gezamenlijke lunch voor alle Livingstoners. (dus geen lunchpakket meenemen en ook niet eten kort van te voren). Om uur sluiten wij de dag weer gezamenlijk af. Deze middag zijn er 2 keuze-activiteiten. Je mag zelf kiezen aan welke activiteit je mee wil doen. We hebben een beautymiddag of een survivalmiddag. Je kunt maar aan één activiteit mee doen. Dus we vragen we jullie om van te voren een keuze te maken. Meenemen voor de survivalmiddag: oude kleren (je kunt namelijk wat vies worden). Meenemen voor de beauty middag: hele mooie kleren en je eigen borstel en/of kam. We vragen jullie om je keuze tijdig door te geven: Per aan kolobenghorde@scoutinglivingstone.nl of Miranda.steevensz@scoutinglivingstone.nl Of op 4 april rechtstreeks aan je eigen leiding. Indien geen voorkeur bekent is wordt je door ons ingedeeld! Je wilt dit niet missen. Dit wordt een hele gezellige dag voor alle speltakken. Namens de organisatie van Scouting Livingstonedag

2 18 april 2015: Yes, we gaan lekker de bossen in. We gaan weer naar de bossen bij Scouting Dutmella. Dutmellapad 2 Son (tussen Best en Son) vlakbij het Oude Meer in een gebied met bos, heide en een ven. We verzamelen daar om 9.45 uur. We draaien gewoon van uur. Weet jij al wat we gaan doen? Vóór 25 april mag iedereen die nog wat leuks thuis heeft staan en er niets meer mee doet, dit meenemen naar de blokhut. Zodat dit verkocht kan worden op de Koningsmarkt. Maximaal 2 dingen per kind. 25 april 2015: We draaien dan van uur. Neem je wel een lunchpakketje mee? We gaan hele leuke dingen doen om alvast Koningsdag te vieren en we gaan een deel van de dag ook flyeren voor het geraniums verkopen op 9 mei. Je mag ook geraniums gaan verkopen aan buren, familie en vrienden. Je neemt een intekenlijst mee. Daarop komen naam, adres, telefoonnummer en het aantal gekochte en betaalde geraniums te staan van de kopers. De prijzen krijgen jullie te horen wanneer de intekenlijsten worden uitgedeeld. Op Koningsdag (maandag 27 april) gaan we op de vrij-markt staan in Winkelcentrum WoensXL. Wie komt ons team versterken? Welpen (in uniform), maar ook de ouders zijn van harte welkom. Laat het snel weten (mondeling of per mail) zodat we hier rekening mee kunnen houden. We gaan al heel vroeg in het winkelcentrum staan. Je kunt ook een deel van de dag komen helpen. Of helpen om de spullen neer te zetten en later de boel weer op te ruimen. De tijden en plaats geven we later nog door. Woensdag 29 april 2015: We gaan weer naar de Brunsies (de bewoners van Brunswijck woonzorggroep voor ouderen). Jullie tekeningen zijn voorzien van verhalen. We gaan gezellig samen met de Brunsies verhalen lezen en vertellen. Er komt een echte verhalenvertelster en ze heet Noortje. De Brunsies kijken hier al naar uit. Jullie toch ook? Laat even aan Mang weten wie er allemaal bij zullen zijn. We draaien van uur. We vangen jullie op in de binnenkomsthal van Brunswijck aan de Generaal Bradleylaan 1 in Eindhoven. Het zou geweldig zijn als er ook wat ouders mee zouden willen draaien. Laat maar weten.

3 En dan is het zover. Van 1 t/m 3 mei hebben we het voorjaarsweekend. En wel van vrijdagavond 1 mei om 19 uur t/m zondag 3 mei uur. De kosten zijn We willen vragen om voor iedereen die naar het VOORJAARSWEEKEND komt dit te doen door een envelop met naam en het geld in te leveren bij Sona op 4 april a.s. Op de zondag hebben we een Bingo met alle ouders en evt. familie. De kaarten kosten 5.00 voor volwassenen en voor de kinderen De Welpenkinderen krijgen 1 kaart gratis en als ze nog een extra kaart willen kost die ook Willen jullie per mail of op 4 april doorgeven hoeveel kaarten jullie willen. Dit is nodig om prijzen te regelen. Zodat we niet veel te veel of juist veel te weinig prijzen hebben. We beginnen zondag om 10 uur met de Bingo. Daarna gaan we samen lunchen met alle Welpen en hun Bingo-gasten en daarna alle spullen pakken en uiterlijk om uur naar huis. Yeeeeh we hebben er weer super veel zin in. Bagagelijst - uniform (blouse, das, dasring, blauwe [spijker-]broek) - luchtbed, slaapzak, pomp - handdoeken, washandjes - ondergoed - sokken - extra kleding, warme trui, broek - regenkleding - goede zaklamp (volle batterijen) - evt. spelletjes, leesboek - evt. medicatie in originele verpakking - pyjama - toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, zeep, kam, e.d.) - knuffel 9 mei 2015 Dan gaan we o.a. deur aan deur geraniums verkopen en draaien we van uur. Ook dan graag weer een lunchpakketje mee. 16 mei 2015: We gaan proefjes doen. Je zult je ogen niet geloven. We draaien van uur.

4 23 mei 2015: Deze dag gaan we met de Stanleywelpen de bossen in. We draaien op locatie op aangepaste tijden. De tijden en de locatie laten we iedereen op tijd weten. 30 mei 2015: Is het weer tijd voor het ANTIpestprogramma. Op een leuke en speelse manier willen we duidelijk maken dat pesten niet COOL is. Dat wij als leiding dat bij ons in de groep ook niet accepteren. Wat is plagen? Wat is pesten? Wat kun je doen als JIJ gepest wordt? Wil je ons van te voren iets laten weten hierover. Laat dan een ouder naar een leiding bellen of mailen zodat we contact op kunnen nemen. Programma van 10 tot 12 uur. 6 juni 2015: De Bever-doe-dag en voor de Welpen de Jungledag. Op locatie aangepaste tijden Bever Doe & Jungle dag 2015 Beste bevers en welpen, De expeditie door Ghana zit er bijna op! Nog één laatste reis en dan kunnen we terug kijken op een geweldige, avontuurvolle en uitdagende expeditie. Tijdens de grote finale op de 'Bever-doe & Jungle dag' sluiten de Bevers samen met Sterre en Steven Stroom en de Welpen samen met Shanti en Mowgli deze Expeditie door Ghana af! Sterre, Steven, Shanti en Mowgli, hebben namelijk nog een verrassing in petto voor alle Bevers en Welpen uit de Regio Eindhoven. Zij hebben tijdens hun expeditie 2 mooie Ghanese dozen gevonden, met daarin volgens hen een mooi cadeau om samen open te maken tijdens de laatste reis! Ben jij benieuwd wat er in deze dozen zit? Of welk avontuur het met zich meebrengt? Schrijf je dan nu in bij de leiding en kom dan op zaterdag 6 juni naar de Bever-doe & Jungledag. Locatie: Philips de Jonghpark. Bevers: van 10.30u. tot 13.00u. Welpen: van 10.30u. tot 16.15u. Je komt in compleet uniform en neemt een lunchpakketje mee met voldoende eten en drinken. Want als je zoveel leuke dingen doet krijg je ook een heleboel honger en dorst. Denk ook aan je jas en een paar stevige schoenen. De leiding vangt jullie op bij het park. 13 juni 2015: Ga jij je EHBO-insigne halen? We hebben al veel geleerd over EHBO. Vandaag gaan we kijken of jij genoeg weet om een insigne te verdienen. Lukt het niet. Geen man over boord. Want er komt over een tijdje een nieuwe kans. We draaien op de gewone draaitijden.

5 20 juni 2015: Je zult het niet geloven. Maar we gaan iets doen wat je vast heeeel erg leuk vindt. En dat is vlotvaren. Samen met de Stanleywelpen gaan we op locatie vlot varen. Je hoort op tijd waar we naar toe gaan en de draaitijden. Zet het maar alvast in je agenda en houdt de hele dag vrij. 27 juni 2015: We gaan speuren. Weet jij hoe je een speurtocht maakt of loopt? Dat zullen we vandaag wel zien. Is het nieuw voor je of weet je het even niet meer zo goed? Dan ga je vandaag heel veel leren. We draaien van uur. 4 juli 2015: Een avondspel. Ook voor jou. Want het gaat heel leuk worden. We blijven deze keer dicht bij de blokhut. Stapje voor stapje wordt je een grote stoere Welp. De aangepaste tijden worden op tijd door gegeven. 11 juli 2015: Is alweer de laatste draaidag voor de grote vakantie. De tijd vliegt echt voorbij als je elke week iets leuks of spannends mag beleven. Vandaag gaan we leuke dingen doen en ook dingen voorbereiden voor het kamp. Ook voor degene die niet mee op kamp gaan zal het een leuke afsluiting worden. We draaien van 10 tot 12 uur. 22 t/m 29 augustus ZOKA DENKEN JULLIE NOG AAN HET GELD VOOR ZOKA? DANK JE WEL! BELANGRIJK Dit bericht is al vaker geplaatst maar voor de nieuwe kinderen nog even deze mededeling: Het is het de bedoeling dat alle mail naar het mailadres van de Kolobeng Horde Welpen groep gaat: kolobenghorde@scoutinglivingstone.nl. Degene voor wie de mail bestemd is reageert hier dan ook op. Ook een reactie, ongeacht de afzender wordt gestuurd naar het kolobeng mailadres. Op deze manier is het hele team van alles op de hoogte. Mocht er iemand van de leiding ziek zijn of niet aanwezig kunnen zijn, weet alle leiding waar het over gaat. Het zal wel wennen zijn, maar over een tijdje hoort het er gewoon bij. Alvast heel erg bedankt allemaal. Dus alle mail naar: kolobenghorde@scoutinglivingstone.nl Ook staat de laatste infobrief en de programmalijst altijd op de livingstone-site. Dus kan je even je mail niet vinden, dan kun je nog altijd kijken op De groetjes en tot gauw. Baloe, Chil, Kaa, Mang, Raksha, Rikki Tikki Tavi, Sona

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Bevers en Welpen Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Bevers en Welpen. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een week

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst -

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst - Nieuwsbrief - mei 2015 Leuke nieuwtjes We zoeken nog nieuwe leden, neem je vriendin, buurmeisje, klasgenootje mee. Wordt jouw vriendin lid, dan verdien je daarmee de buddy badge. Je kunt je insigne scouting

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje 1 INHOUDSOPGAVE inhoudsopgave...2 voorwoord...3 wat gaan we doen?...4 bagagelijst...5 Leiding, ontgroening, kamprecord...6 Kampstandaard, ik lust het niet...7 de stad...7

Nadere informatie

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma!

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Scouting Titus Brandsma Scouting Titus Brandsma is een van de scoutinggroepen in Nederland. In Oss zijn er zelfs al vier scoutinggroepen!! Het komt voort

Nadere informatie

Infoboekje. voor ouders en leden van de Welpen van de Estahorde 2015-2016. Scouting Lucas s-hertogenbosch

Infoboekje. voor ouders en leden van de Welpen van de Estahorde 2015-2016. Scouting Lucas s-hertogenbosch Infoboekje voor ouders en leden van de Welpen van de Estahorde 2015-2016 Scouting Lucas s-hertogenbosch Colofon Uitgave seizoen 2015-2016 Copyright 2003-2016 Scouting Lucas s-hertogenbosch Disclaimer Aan

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Best ouders / verzorgers en welpen,

Best ouders / verzorgers en welpen, Best ouders / verzorgers en welpen, Wij gaan dit jaar op zomerkamp naar Arnhem. Wat het kampthema is en wat we gaan doen houden we nog geheim. We reizen dit jaar met trein en auto s naar het kampterrein.

Nadere informatie

Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers!

Een once in a lifetime experience voor all e deelnemers! Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers! Zomerkamp JubJam100 Welpen : Kabouters : Scouts : 26 juli tot en met 31 juli 31 juli tot en met 5 augustus 26 juli tot en met 5 augustus Maasplassen,

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2018! Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaarlijkse scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor de maanden

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ...

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ... WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014 Jungle Safari Op zoek naar de grote vijf Dit kampboekje is van:... 2 Inhoud Woordje van de Leiding... 5 Algemene info... 6 Kampthema... 8 Uniform... 9 Wat moet er in de

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Shantis. Informatieboekje. Scouting Fons Olterdissen. Hallo!

Shantis. Informatieboekje. Scouting Fons Olterdissen. Hallo! Shantis Scouting Fons Olterdissen Informatieboekje Hallo! Leuk dat je interesse hebt in speltak de Shanti s van Scouting Fons Olterdissen. In dit boekje kun je alle informatie vinden over onze scoutinggroep,

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 Baden- Powell horde 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

Young scouts kamp St. Walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs

Young scouts kamp St. Walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs Young scouts kamp 2016 St. Walrick Overasselt Marleen, Roos, Martijn, Thijs 1 Inhoudsopgave - Beste Young Scouts en ouders pagina 3 - De omgeving pagina 4 - Thema pagina 5 - Tijden en data pagina 6/ 7

Nadere informatie

Young scouts kamp St walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs

Young scouts kamp St walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs Young scouts kamp 2015 St walrick Overasselt Marleen, Roos, Martijn, Thijs Inhoudsopgave - Beste Young Scouts en ouders. - De omgeving - Thema - Tijden en data - Kampbenodigdheden - Tips en regels - Gegevens

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode JRKamp 2018 12-18 augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode Jeugd Rode Kruis-Lauwe-Menen-Rekkem Voskenstraat 92 8930 Menen Tel. 0495 68 29 62 jeugd@lauwe-menen-rekkem.rodekruis.be BE88 7380 2895 6441 Is er een noodgeval

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Praktische informatie voor nieuwe leden en hun ouders

Praktische informatie voor nieuwe leden en hun ouders Praktische informatie voor nieuwe leden en hun ouders Hallo, leuk dat je (misschien) bever/welp/(junior)scout/explorer wilt worden bij Scouting Polaris Heerenveen. In deze informatiefolder staat informatie

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70 Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016 Jubileumjaar FH70 Hoi allemaal! Het tweede deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor januari 2016

Nadere informatie

Kampboekje. Dinsdag en zaterdag Welpen Scouting Zaltbommel

Kampboekje. Dinsdag en zaterdag Welpen Scouting Zaltbommel Kampboekje Dinsdag en zaterdag Welpen Scouting Zaltbommel Hallo Welpen, Wij zijn erg blij dat zoveel kinderen zich opgegeven hebben om mee op zomerkamp te gaan! In dit boekje staat alle informatie die

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Wij gaan voor dit Mexicaans avontuur naar een zeer exotische plek genaamd de Panne, waar ook veel zon, zee en strand is!

Wij gaan voor dit Mexicaans avontuur naar een zeer exotische plek genaamd de Panne, waar ook veel zon, zee en strand is! Welka kamp Hola ouders! Wij als leiding gaan graag op kamp, maar een kamp zonder leden is toch maar een saai kamp, daarom nodigen wij, de leiding, jullie kroost graag uit om mee te komen op ons super leuk

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas :

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas : Zomerkamp 2012 1 Bijna is het dan zover. Dan gaan we op zomerkamp. Voor jullie ligt het kampboekje voor dit zomerkamp. In dit kampboekje vind je alle informatie die je nodig hebt vóór en tijdens het kamp.

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

In de zomer zijn we te vinden in de haven van Hank. Dit betekent dat we het water op gaan. We draaien dan groep van 13:00 tot 17:00.

In de zomer zijn we te vinden in de haven van Hank. Dit betekent dat we het water op gaan. We draaien dan groep van 13:00 tot 17:00. Inhoud Wat is Scouting?... 3 De Orka s... 4 Kom langs... 5 Tijden en locaties... 5 Inschrijven... 5 Activiteiten... 6 Leren varen... 6 Op kamp... 6 Insignes... 7 Veiligheid... 8 Reddingvest... 9 Outfit...10

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Sinterklaasweekend 22-24 November 2013 De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Liefste mama, beste papa, kapoen & welp Het sinterklaasweekend is in aantocht en wij, met de leid(st)ers, zitten al

Nadere informatie

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage... 5 Contact voor en tijdens

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Kampboekje. Welpen Scouting Zaltbommel

Kampboekje. Welpen Scouting Zaltbommel Kampboekje Welpen Scouting Zaltbommel Hallo Welpen, Wij zijn erg blij dat zoveel kinderen zich opgegeven hebben om mee op zomerkamp te gaan! In dit boekje staat alle informatie die jij en je ouders nodig

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 st. joris troep 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl 2

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Scoutinggroep Waterland Monnickendam

Scoutinggroep Waterland Monnickendam Informatie Scoutinggroep Waterland Monnickendam Inhoud Introductie... 3 Over Scouting... 4 Over onze groep... 5 Organisatie... 5 Speltakken... 6 Welpen...7 Scouts...8 Explorers...9 Leiding en bestuur...

Nadere informatie

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye Zomerkampboekje Scouts Scouting André de Thaye 1 t/m 7 juli 2012 1 Beste Scouts en ouders, Hier is hij dan, het langverwachte zomerkampboekje. Zoals elk jaar gaan we weer een week met elkaar op kamp en

Nadere informatie

Bagagelijst Zomerkamp:

Bagagelijst Zomerkamp: Hallo allemaal, Voor je ligt het zomerkampboekje voor de Bamboe s met heel veel informatie over het zomerkamp, zoals de bagagelijst, het kampadres, kampregels, informatie voor de ouders, ideeën voor themakleding

Nadere informatie

Kampboekje. Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made

Kampboekje. Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made Kampboekje Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made Hallo welpen, esta s en kabouters, Wij zijn erg blij dat er zoveel kinderen zich hebben opgegeven om mee op

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS!

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! GROOT BIKKELKAMP 2015 JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

Jungleboek. Welpenweekend november

Jungleboek. Welpenweekend november Jungleboek Welpenweekend 1-2-3 november Hela deugnieten, Mowgli en zijn vrienden zijn helemaal terug van weggeweest. Ben jij ook zo benieuwd waar de welpen vandaan komen? Speel jij net zoals Mowgli en

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

INFOBRIEF GROOT KAMP WELPEN 2019

INFOBRIEF GROOT KAMP WELPEN 2019 INFOBRIEF GROOT KAMP WELPEN 2019 Beste ouders en welpen, Het is weer bijna zomervakantie en dat betekent ook dat het groot kamp in aantocht is! In deze brief kunnen jullie wat meer informatie vinden over

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie