Nieuwsbrief juli 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief juli 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief juli 2015 Beste leden en ouders, En toen was het alweer bijna tijd voor de zomerkampen ook hoog tijd dus voor een nieuwe nieuwsbrief! Onderwerpen: Regionale activiteiten Cursussen voor leiding en bestuur Nationale Scouting Loterij Speelmiddag & Buitenspeeldag Groepsweekend Beemster FortFair Zomerkampen Derde Welpenspeltak Meiden gezocht! Overvliegdag Wijzigingen leidingteams RSA Explorers LKSW 2015 Meer over...peter List! Regionale activiteiten Al onze speltakken hebben de afgelopen tijd hun eigen regionale activiteit gehad. Allemaal stonden ze in het teken van Ghana. RSW Eerst was er de RSW de Regionale Scouting Wedstrijden. De Lamoraal van Egmondgroep was daar natuurlijk ook aanwezig. Eén van onze teams deed het zo goed dat ze zelfs derde van de regio werden. Wat een prestatie!! BeverDoeDag De Bevers vierden op 6 juni hun jaarlijkse BeverDoe- Dag in Alkmaar. Die was zo gezellig dat ze een paar weken later een nachtje gingen logeren bij hun vrienden in Alkmaar. Jungledag Voor de Welpen was hun Regiodag op 21 juni in Ursem. Ook dat was een groot feest met veel welpen en vooral spinnen alles draaide om de spin Anansi. Cursussen voor leiding en bestuur Niet alleen onze leden leren van alles bij Scouting. Ook onze vrijwilligers worden regelmatig geschoold. Via de Scouting Academy volgen al onze leidinggevenden cursussen om hun kennis te vergroten. Zelfs het bestuur heeft de afgelopen maanden een cursus gevolgd en mag zich sindsdien Sterbestuur noemen! Nationale Scouting Loterij Onze leden zijn geweldig loten aan het verkopen geweest voor de Nationale Scouting Loterij. Op de Overvliegdag reiken we de badge en naambandjes uit aan onze topverkopers! Clubhuis: Doplaan 4 - Purmerend -

2 Nieuwsbrief juli 2015 pagina 2 Scouting Speelmiddagen Op zondag 26 april hielden we onze eerste Scouting Speelmiddag. Een middag vrij spelen op ons terrein voor leden en niet-leden. Het was een bijzonder geslaagde middag met zo n 25 kinderen, ook al was het weer niet geweldig. Ook op woensdag 10 juni stelden we ons terrein open om te spelen in het kader van de Nationale Buitenspeeldag. Ook dit was enorm gezellig: nu met prachtig weer. Er was een mooie mix van leden en niet -leden die kwamen spelen. Groepsweekend In het weekend van 30 mei alweer een primeur: een heus Groepsweekend. Al onze leden waren uitgenodigd en het was een feestje. Op zaterdag overdag was het een drukte van belang met Bevers, Welpen en Scouts. Met z n allen hielden ze een speldag in t Twiske. Daarna werd er op het clubhuis gezamenlijk gegeten. De Bevers bleven niet slapen, de Welpen (in het clubhuis) en de Scouts (in tenten) wel. Het was een feestje: wat ons betreft maken we er een jaarlijkse traditie van, zo n Groepsweekend! Informatieavond nieuwe leden De informatieavond van juni hebben we overgeslagen: door de wachtlijsten zijn er weinig nieuwe leden die een plekje konden krijgen. Maar: in september doen we er zéker wel weer één! Wil je daarbij zijn ook al is jouw kind al een tijdje lid? Prima natuurlijk, je bent van harte welkom. Even een mailtje naar Anneke via en je krijgt een uitnodiging. Beemster FortFair Op zaterdag 14 juni waren we weer aanwezig Photoboot op met de een reünie stand op de Beemster FortFair. We hebben daar veel mensen gesproken, veel kinderen hebben marshmallows geroosterd en gespeeld. Zo laten we zien dat Scouting in Purmerend Leiding springlevend van de toekomst! is!

3 Nieuwsbrief juli 2015 pagina 3 Zomerkampen De zomerkampen staan voor de deur! Alle leiding is er klaar voor en heeft vreselijk veel zin om met onze leden op pad te gaan. Waar gaan ze naartoe? Welpen (woensdag en zaterdag samen): Emmeloord maandagscouts: Capelle aan den IJssel vrijdagscouts: Ommen We wensen iedereen die mee gaat op zomerkamp ontzettend veel plezier dat gaat ongetwijfeld lukken!! Derde Welpenspeltak Zoals we al eerder meldden was er een flinke wachtlijst ontstaan, met name bij de Welpen. Dat was ons een doorn in het oog: het liefst willen we zoveel mogelijk kinderen laten ervaren hoe leuk het is bij Scouting. Daarom hebben we hard gezocht naar mensen die leiding willen komen geven, zodat we een derde Welpenspeltak konden starten. Supergoed nieuws: dat is gelukt! We hebben Mascha en Bodil gevonden, die heel veel zin hebben om leiding te komen geven. Na de overvliegdag start Anneke samen met hen met een derde Welpengroep. De opkomsten zullen zijn op vrijdagmiddag van tot uur. Er is weer plek! We hebben nu dus weer ruimte voor nieuwe Welpen, en ook bij de Bevers is door het overvliegen weer genoeg plek. We kunnen dus weer nieuwe leden plaatsen! Daarbij zien we gráág wat meer meisjes. Zowel bij de Bevers als bij de Welpen zijn er veel minder meiden dan jongens, terwijl we het liefst een 50/50 verdeling hebben. Vertel kinderen (en zéker meiden) van 5 tot 10 jaar dus vooral hoeveel plezier je hebt bij Scouting!!! Overvliegdag De eerste opkomst van het nieuwe seizoen wordt onze gezamenlijke Overvliegdag. We hebben zo n 24 leden die door gaan naar de volgende speltak: Bevers naar Welpen Welpen naar Scouts Scouts naar RSA Explorers Maar de Overvliegdag is niet alleen voor hen, die is voor alle leden op zaterdag 22 augustus We maken daar een superleuke middag van voor iedereen, dus zet m alvast in de agenda. Natuurlijk Photoboot krijgen jullie op de nog reünie een mail over de exacte planning. Na 22 augustus starten de normale opkomsten weer, waarbij de overvliegers meteen gaan meedraaien in hun nieuwe speltak.

4 Nieuwsbrief juli 2015 pagina 4 Wijzigingen leidingteams Zoals eigenlijk ieder Scoutingjaar verandert er ook nu na de zomerkampen wel iets in de leidingteams. Naast het opstarten van de nieuwe derde Welpenspeltak en de start van de nieuwe RSA Explorers zijn er de volgende wijzigingen: Eugene stopt als leiding bij de maandagscouts. Hij richt zich het komende seizoen volledig op de Bevers. Albert stapt over van de vrijdagscouts naar de maandagscouts. Verder blijven de leidingteams intact, al zou het zomaar kunnen dat er nieuwe mensen bij komen om te helpen! LKSW 2015 Op 20 juni hadden we een activiteit voor onze vrijwilligers: de Lamoraal Kader Scouting Wedstrijden (LKSW). De LKSW werden georganiseerd door het bestuur naar idee van Peter. Het thema Italian Summer kwam niet helemaal uit de verf: het was eerder herfst, maar dat mocht de pret niet drukken. Thea en Anneke waren de jury die drie teams van vrijwilligers moesten beoordelen. Ieder team bouwde in een razend tempo een klein kampement, zette een speurtocht uit met verschillde speurtechnieken, en kookte een maaltijd met de klaargezette ingrediënten. Het was een enorm geslaagde middag & avond, ook dit evenement willen we jaarlijks gaan houden! De winnaars van de LKSW 2015! Photoboot op de reünie RSA Explorers Na de zomervakantie starten we gelukkig weer een speltak RSA Explorers. Met een groep van zo n 10 jongens en meiden van (bijna) jaar gaan Wanda en Aranka een leuke, actieve RSA vormen. Ze hebben er allemaal heel veel zin in!! De maaltijden hebben we met z n allen verorberd met daarbij nog vlees van de BBQ.

5 Nieuwsbrief april 2015 pagina 5 Meer over Peter List! In de vorige nieuwsbrief gaf Lowie van de woensdag- Welpen het stokje door aan Peter, teamleider van de vrijdagscouts. Mét een prangende vraag Eerst maar even wat meer over Peter. In tegenstelling tot Lowie zit Peter (28 jaar) niet al sinds zijn jongensjaren bij Scouting. Peter is in 2009 bij ons binnengewandeld. Waarom? Hij had wat vrienden die leiding waren bij Scouting en was hen eigenlijk steeds al brallend aan het plagen. Die daagden hem uit om ook een keer te komen. Hij kwam, maakte vogelhuisjes met Welpen, en ging nooit meer weg. De eerste twee jaar was hij Welpenleiding, na het groepskamp in Wiltz stapte hij over naar de Scouts. Dat vindt hij net wat leuker omdat Scouts meer zelf kunnen. Hij vindt het makkelijker om Scouts te motiveren en ze zijn zelfstandiger (of zouden dat moeten zijn..). Hij heeft niet één voorbeeld van wat hij het leukste vindt. Eigenlijk is alles voor Peter leuk met de Scouts. Als hij dan móet kiezen zegt hij het zomerkamp, vanwege de band en de vrijheid. En sportief uitdagende activiteiten zoals kano-en en kajakken. Peter in zijn element: Scoutinghoed op, met de fiets achter de kids aan met een speurtocht. In het dagelijks leven is Peter assistent-bedrijfsleider bij Karwei. Dat hij lekker kan klussen spreekt daarmee voor zich, daarom zit hij ook in het bestuur van de Stichting die ons clubhuis beheert. En als hij in zijn vrije tijd niet met Scouting bezig is? Dan houdt wij van actie en adventure games zoals Call of Duty. Dan tot slot de vraag van Lowie: Peter, wat vind jij jouw beste Scoutingvaardigheid? Een makkie, vindt Peter. Het motiveren van anderen (leden en leiding), en een lekker kampvuur stoken. En aan wie geeft Peter het stokje door? Hij wil graag meer weten over Petrie Rijswijk, teamleider van de maandag- Scouts. Ook voor haar hebben we een vraag gekregen Photoboot de reünie Vragen, opmerkingen, onduidelijkheden of iets anders te melden? Info@scoutingpurmerend.nl!!

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Methodieken en werkvormen Module Teamleiders - Rollenspellen

Methodieken en werkvormen Module Teamleiders - Rollenspellen Methodieken en werkvormen Module Teamleiders - Rollenspellen Maker: Scouting Nederland (Commissie Trainingen en Vorming) Functie: N.v.t. Datum van productie: 3 februari 2015 Module Teamleiders Leeftijd:

Nadere informatie

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Notulen Groepsraad en ouderavond - Maandag 9 oktober 2017 0.Agenda 1. Opening a. Voorstellen bestuur 2. Vaststellen Agenda 3. Speltakken a. Bevers b. Welpen c. Scouts

Nadere informatie

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere 6102 rebotko De wandelende speltak de voorzitter aan het woord 100 remmun Met onder andere De bevers Het nieuwe seizoen is begonnen! Voor de beverleiding extra spannend en leuk, want er zijn veranderingen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015 Algemene ledenvergadering 12 maart 2015 Agenda Opening Woordje van het bestuur Financieel overzicht Informatie uit de speltakken Vrijwilligers Rondvraag Wie zijn wij? Woordje van het bestuur Taken van

Nadere informatie

De Leukste BIM! Toekomst van de BIM

De Leukste BIM! Toekomst van de BIM De Leukste BIM! Visie Visie = antwoord geven op de vraag Waarom zitten wij op scouting bij de BIM-Bakenessergroep? We hebben plezier, prikkelen de nieuwsgierigheid van kinderen en willen zo veel mogelijk

Nadere informatie

Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL

Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Wat, Waar en voor wie? Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep bestaat alleen uit vrijwilligers die

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland

Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland november 2016 Kompasonline.nl Activiteiten op de agenda: Welpen: 25-26 nov.: Zwarte Pietenkamp 17 dec: Kerstknutsel (laatste opkomst dit jaar) 7 jan.: Pyjamaloop

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT 1 INHOUD Inleiding blz. 03 Scoutinggroep AROODA blz. 04 Contributie blz. 05 Bevers blz. 06 Welpen blz. 07 Scouts blz. 08 Explorers blz. 09 Roverscouts

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Scoutinggroep Waterland Monnickendam

Scoutinggroep Waterland Monnickendam Informatie Scoutinggroep Waterland Monnickendam Inhoud Introductie... 3 Over Scouting... 4 Over onze groep... 5 Organisatie... 5 Speltakken... 6 Welpen...7 Scouts...8 Explorers...9 Leiding en bestuur...

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL 07-2017 Wat, Waar en voor wie? Kleding, Kamp & Contributie Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Wat, Waar en voor wie? Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep bestaat alleen uit vrijwilligers die

Nadere informatie

Jaarplanner indien niet anders aangegeven zal er elk weekend een opkomst zijn tot aan het zomerkamp

Jaarplanner indien niet anders aangegeven zal er elk weekend een opkomst zijn tot aan het zomerkamp Jaarplanner 2018- indien niet anders aangegeven zal er elk weekend een opkomst zijn tot aan het zomerkamp September 2018 Oktober 2018 November 2018 Week nr Bevers Welpen Scouts Rowans Pivo's Staf Oudstam

Nadere informatie

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst -

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst - Nieuwsbrief - mei 2015 Leuke nieuwtjes We zoeken nog nieuwe leden, neem je vriendin, buurmeisje, klasgenootje mee. Wordt jouw vriendin lid, dan verdien je daarmee de buddy badge. Je kunt je insigne scouting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

l aat je uitdagen! Ontdek Scouting Komen kijken Waar en wanneer?

l aat je uitdagen! Ontdek Scouting Komen kijken Waar en wanneer? ontdek een wereld vol avontuur! Samen met vriendjes, vriendinnetjes, Stuiter, Sterre en Steven Stroom en alle andere bewoners van Hotsjietonia beleven kinderen van 5 tot 7 jaar bij Scouting iedere week

Nadere informatie

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via : Groepsweekend Mol aanmelden via :

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via :   Groepsweekend Mol aanmelden via : De voorziter aan het woord Beste leden en vrienden van St. Willibrord. Vorige keer heb ik jullie geïnformeerd over het streven van de besturen van de stichting en van de vereniging om ons gebouw zo energie

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

Lagelandsepad XC Rotterdam Voor meer info:

Lagelandsepad XC Rotterdam Voor meer info: Lagelandsepad 8 3067 XC Rotterdam Voor meer info: www.pig45.nl Speltak Leeftijd Tijd Bevers 5-7 14.15-15.45 Welpen 7-11 14.00-16.00 Scouts 11-15 14.00-17.00 Als eerste heten we uw kind en u als ouder van

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2018! Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaarlijkse scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor de maanden

Nadere informatie

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Welkom Agenda: Waarom naar Euskirchen? Wat moet ik me voorstellen bij een gezamenlijk kamp? Voorbereidingen Euskirchen Waar ligt dat? Vervoer naar Euskirchen

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Informatie. Esta s & Welpen. Scoutinggroep Lamoraal van Egmond Purmerend

Informatie. Esta s & Welpen. Scoutinggroep Lamoraal van Egmond Purmerend Informatie Esta s & Welpen Scoutinggroep Lamoraal van Egmond Purmerend Inhoud Over onze groep...- 3 - Wie zijn de Esta s?...- 5 - Wie zijn de Welpen?...- 6 - Wat doen Esta s en Welpen?...- 7 - Opkomsttijden...-

Nadere informatie

Groepsweekend evaluatie

Groepsweekend evaluatie Groepsweekend evaluatie 1 Groepsweekend evaluatie Sjoerd Langkemper 10 december 2001 Groepsweekend evaluatie 2 Inhoud Inleiding...3 Over het groepsweekend...3 Over deze evaluatie...3 Onderwerpen...4 Locatie...4

Nadere informatie

Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl

Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl versie november 2012 Inhoud: Inleiding 02 1. Ontdek scouting 03 1.1 Geschiedenis van onze vereniging 04 1.2 De verschillende

Nadere informatie

Kalender

Kalender Datum Naam van evenement Plaats - (Reserve datum: ma 23.01.2017) opkomst clubhuis - ma 23.01.2017 (Reserve datum: ma 23.01.2017) opkomst / fiets meenemen clubhuis - ma 23.01.2017 (Reserve datum: ma 23.01.2017)

Nadere informatie

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma!

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Scouting Titus Brandsma Scouting Titus Brandsma is een van de scoutinggroepen in Nederland. In Oss zijn er zelfs al vier scoutinggroepen!! Het komt voort

Nadere informatie

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

MR

MR MR-2018-020 2019-12-21 Scouting De Mohicanen is een scoutinggroep in het westelijk deel van Den Haag. De thuisbasis, clubhuis De Wigwam, ligt in de Bosjes van Pex, een groengebied tussen de Vogelwijk en

Nadere informatie

Vanuit het Team: Afgelopen periode: Komende periode: Team: Teamleider: Jopie ten Cate Bultpark: 3 juni

Vanuit het Team: Afgelopen periode: Komende periode: Team: Teamleider: Jopie ten Cate Bultpark: 3 juni Email: Welpen@scoutingjfk.nl Facebook: www.facebook.com/ groups/welpenjfk Team: Teamleider: Jopie ten Cate 0321-333837 Leiding: Christiaan Baving Wouter Timmer Lauren de Bruin Lukas van Doordewaard Arian

Nadere informatie

Explorers. Begeleiding. Explorerraad

Explorers. Begeleiding. Explorerraad Explorers De oudste leden van de Graaf Ottogroep zijn lid van het speltak Explorers. Explorers zijn zelfstandige, creatieve, gezellige en nieuwsgierige jongeren die niet bang zijn iets vreemds uit te proberen.

Nadere informatie

Lamoraal van Egmondgroep

Lamoraal van Egmondgroep Lamoraal van Egmondgroep Bezoekadres: Doplaan 4 1442 XZ PURMEREND Postadres: Rietsingel 53 1441 NM PURMEREND Telefoon clubhuis: 0299-414322 email: info@scoutingpurmerend.nl Beste meneer,mevrouw, Onlangs

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat;

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat; In deze nieuwsbrief Bouwactiviteiten! Karten Mag ik mij even voorstellen? Zonnepanelen? Rijksmuseum en scouting Ridderkerk? Decemberlekkers Buitenterrein Bouwactiviteiten! Donderdag 13 november was het

Nadere informatie

Ledenwerving Scouts, Explorers en Roverscouts

Ledenwerving Scouts, Explorers en Roverscouts Ledenwerving Scouts, Explorers en Roverscouts Scouting is niets zonder jongeren, want daar doen we het allemaal voor. Ledenwerven is soms echter makkelijker gezegd dan gedaan. Jongeren werf je anders dan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 In deze nieuwsbrief onder andere: Kabouterhockey; Opbrengst lotenverkoop opening buitenseizoen; Noodkreet; Wijziging contributie Agenda 1 oktober Start Grote Clubactie; 25

Nadere informatie

Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug. Informatieboekje 2019/2020

Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug. Informatieboekje 2019/2020 Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug Informatieboekje 2019/2020 Beste leidinggevende, praktijkbegeleider, geïnteresseerde, In dit boekje kun je alle informatie vinden over de trainingen van Regio Utrechte

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 70-jarig-jubileumweekend 9 juni 2015

NIEUWSBRIEF. 70-jarig-jubileumweekend 9 juni 2015 NIEUWSBRIEF Toen we aankwamen was het gelijk al gezellig. Het gebouw was versierd met slingers en er liepen al overal mensen rond. Nadat we onze spullen in ons lokaal hadden gezet, gingen we openen. Bij

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Thuisbasis Scouting De Mohicanen: Clubhuis De Wigwam

Thuisbasis Scouting De Mohicanen: Clubhuis De Wigwam Scouting De Mohicanen is een scoutinggroep in het westelijk deel van Den Haag. De thuisbasis, clubhuis De Wigwam, ligt in de Bosjes van Pex, een groengebied tussen de Vogelwijk en de Bloemenbuurt, nabij

Nadere informatie

Als eerste heten we uw kind en u als ouder van harte welkom bij Nu uw kind op Scouting zit, heeft u vast een aantal vragen!

Als eerste heten we uw kind en u als ouder van harte welkom bij Nu uw kind op Scouting zit, heeft u vast een aantal vragen! Geen paniek! Als eerste heten we uw kind en u als ouder van harte welkom bij de Kazan de Wolfgroep Nu uw kind op Scouting zit, heeft u vast een aantal vragen! Wat is een opkomst en wanneer is zo n opkomst?

Nadere informatie

HET GEELTJE. OKT/Nov & DEC

HET GEELTJE. OKT/Nov & DEC HET GEELTJE OKT/Nov & DEC ADVERTENTIERUIMTE EVENEMENTEN 14 oktober 14:00-17:00 Open opkomst 3 & 4 november Rommelmarkt! Volg onze Facebook pagina voor de laatste informatie en activiteiten! Hier jouw advertentie?

Nadere informatie

Scouting Sint Jorisgroep 5

Scouting Sint Jorisgroep 5 Scouting Sint Jorisgroep 5 Jaaroverzicht 2018 Maart 2019 Sint Jorisgroep 5 in getallen 2018 22 actieve vrijwilligers zette zich in voor uitdagende activiteiten Onze vrijwilligers zijn 137,280,- waard aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN* Hallo allerliefste kapoenen! SKOETEKE SEPTEMBER-OKTOBER Zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vriendjes? Wij alvast wel! Maaaaaaaaaaaaaar wie zijn wij? Wie

Nadere informatie

Dit boekje is van.. (En ouders / verzorgers mogen er ook in lezen.)

Dit boekje is van.. (En ouders / verzorgers mogen er ook in lezen.) Dit boekje is van.. (En ouders / verzorgers mogen er ook in lezen.) Seizoen 2017-2018 Inhoud: Voorwoord blz. 3 Wat is er zo leuk aan scouting? blz. 4 Regio blz. 5 Wat zijn Bevers? blz. 6 Dorp Hotsjietonia

Nadere informatie

Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl

Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl versie november 2012 Inhoud: Inleiding 01 1. Ontdek scouting 03 1.1 Geschiedenis van onze vereniging 04 1.2 De verschillende

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Notulen groepsraad

Notulen groepsraad Notulen groepsraad 27-10-2012 Aanwezig: Marcia, Dennis, Joke, Jennifer, Marjon, Linda, Bas, Dijon (oudervertegenwoordiger Scouts), Rozemarijn, Donja, Iris 1. Ingekomen stukken Laat je uitdagen is het nieuwe

Nadere informatie

Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep

Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep Programma Groepsontwikkeling Modelbrieven voor groepen Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep Beste ouders/verzorgers en leden van de (naam groep), Een goede Scoutinggroep

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie Kampkrant Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht 1 e Editie Deelnemende groepen: 1. SCOUTING TESRA De Zwaluwen 2. SCOUTING ALBLASSERDAM De Roboma s GIDSEN

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 08-06-2016 Trapvaardigheid Op 17 en 18 mei heeft groep 8 aan het Bavo verkeersveiligheidscircuit bij voetbalvereniging Good Luck deelgenomen. De leerlingen zijn wat betreft hun fietskwaliteiten

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

Neil Armstrong Scouting Groep. Geen paniek!

Neil Armstrong Scouting Groep. Geen paniek! Geen paniek! Nu uw kind op Scouting zit, heeft u vast een aantal vragen! Wat is een opkomst en wanneer is zo n opkomst? Waar koop ik de juiste kleding? Met Help! Mijn kind zit op Scouting!? krijgt u al

Nadere informatie

JAARVERSLAG SCOUTING TONO-GROEP

JAARVERSLAG SCOUTING TONO-GROEP JAARVERSLAG SCOUTING TONO-GROEP 2017 Abstract In dit verslag staat wat de Scouting Tono-groep dit jaar allemaal heeft gedaan en wat het heeft bereikt. Hier staan ook de verschillende gebeurtenissen in

Nadere informatie

RaRe Nieuws. Van het bestuur, Cees Versluis

RaRe Nieuws. Van het bestuur, Cees Versluis Maart 2015 RaRe Nieuws Van het bestuur, Cees Versluis We kunnen als bestuur goed nieuws melden. Na een periode van onderbezetting in het bestuur zijn alle stoelen weer bezet. Daar zijn we erg blij mee,

Nadere informatie

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Mogelijk gemaakt door Anonieme sponsor Familie Sandberg Kramer Fietsservice Lijnbaan Vrijwilligers: Jacqueline van Hasselt en dochters Dick Scheffers Het idee van een

Nadere informatie

Ja, je ogen bedriegen je niet! Dit is de nieuwe trakel.

Ja, je ogen bedriegen je niet! Dit is de nieuwe trakel. Ja, je ogen bedriegen je niet! Dit is de nieuwe trakel. Omdat het einde van het scouting-seizoen al nadert, zullen de speltakken dit keer even kort beschrijven wat ze gedaan hebben en wat ze van plan zijn

Nadere informatie

Karel Doorman Groep Zutphen. van stichting naar vereniging én stichting

Karel Doorman Groep Zutphen. van stichting naar vereniging én stichting Karel Doorman Groep Zutphen van stichting naar vereniging én stichting Waarom omzetten van stichting naar vereniging? Geschiedenis In 70 er jaren is een verenigingsvorm niet mogelijk voor Scoutinggroepen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Film première 29 juni!

Film première 29 juni! Nieuwsbrief 10 Jaargang 5 01-05- 2015 www.aventurijn.almere-speciaal.nl De 10e editie van de nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 BELANGRIJKE DATA: 15-19 juni oudergesprekken 19 juni sport en vrije tijd 26

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR 20 challenges voor ouders en kids! Spelboekje Samenspel Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY Samenspel is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2018 Concept en tekst:

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Te laat op school pag. 2 Gezonde school pag. 2 Invallers gezocht! pag. 3 Voetbaltoernooi pag. 3 Lentekriebels pag. 3 Vijf Eiken Theater pag. 4 Cultuuraanbod

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

- Wie er meegaan met het Ouder-Kind Kamp (bevers + ouders) incl. allergieën

- Wie er meegaan met het Ouder-Kind Kamp (bevers + ouders) incl. allergieën maandag 0 00:00 - Laatst aangepast dinsdag 05 maart 2019 21:34 Nummer: 10 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel.: (030)6876722 Website:

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Jaa Jaarverslag Scouting Dirk Duyvel 2011

Jaa Jaarverslag Scouting Dirk Duyvel 2011 Jaa Jaarverslag Scouting Dirk Duyvel 2011 www.dirkduyvel.nl Voorwoord Het was een mooi jaar, 2011. Zo n jaar waarin eigenlijk bijna alles gewoon goed gaat. Een jaar waarin we trots zijn om te melden dat

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie 1 NIEUWS BRIEF 11 09-06-2017 DE JARIGE VAN DEZE MAAND ; Groep 1/2A: Fayah Sanders(21/6) Sophie van Rijn (28/6) Groep 1/2B: Maud van der Haar(15/6) Saar de Vrij (23/6) Groep 3: Groep 4: Luuk van Rijn (11/6)

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Overdenking. Hoera 80 jaar! Voor in de agenda

Overdenking. Hoera 80 jaar! Voor in de agenda Nieuwsbrief Februari 2017 Voor alle leden, ouders en verzorgers Welkom in deze nieuwsbrief, waarin wij u meenemen in het afgelopen scouting seizoen alsook het komende seizoen. Tevens vindt u hierin enkele

Nadere informatie

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!!

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!! November 2016 - nummer 5 Belangrijke data Dinsdag 15 november KMR-bijeenkomst (KinderMeedenkRaad, onder schooltijd) Woensdag 16 november Volleybal gr 7 en 8 s middags Vrijdag 18 november Week van de mediawijsheid

Nadere informatie

SCOUTING OUD-BEIJERLAND

SCOUTING OUD-BEIJERLAND In deze nieuwsbrief: - Van het bestuur - Ledendienstbaarheid - Zomerkampen (Welpen, Scouts, Explorers, Stam) - Extra centje voor de club - Adoptiemonument Luchtoorlog - Overvliegen - Aanwezigheid tijdens

Nadere informatie

Speltak gegevens. Naam speltak ... Naam leiding ... Telefoon leiding ... E-mail speltak ...

Speltak gegevens. Naam speltak ... Naam leiding ... Telefoon leiding ... E-mail speltak ... Speltak gegevens Naam speltak... Naam leiding... Telefoon leiding... E-mail speltak... Informatieboekje Scouting Tarcisius Versie 2011-2012 www.tarcisius-ede.nl Welkom bij Scouting Tarcisius Scouting is

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 Regio Waardenlanden Oktober 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws met daarin een oproep voor Superhelpers.

Nadere informatie