YogaTrekking. Tenerife

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YogaTrekking. Tenerife"

Transcriptie

1 YogaTrekking Tenerife Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain Leader. Hij of zij zal ons de mooie plekjes in de omgeving laten zien. In een prachtig bergdecor beoefenen we yoga, onder leiding van een erkende yogadocent(e). Je komt helemaal tot jezelf tijdens de dagelijkse yogasessies die zowel op locatie als tijdens de tocht zullen worden aangeboden. Het aanbod van YogaTrekking bestaat uit rustige en authentieke bestemmingen. Enerzijds om het maximale uit een week yoga te halen, anderzijds om te reizen met respect voor de lokale omgeving en de natuur. Door zoveel mogelijk buiten het hoogseizoen te reizen zijn we een minder grote belasting voor de omgeving. Dit past volledig binnen onze visie op duurzaamheid. We willen namelijk dat toekomstige generaties nog net zoveel van de prachtige bergen kunnen genieten als wij. YogaTrekking kiest bewust voor reizen in kleine reisgroepen om het persoonlijk karakter en de geringe impact op de omgeving te waarborgen. Ook is het reizen in kleine groepen van positieve invloed op de groepsdynamiek, wat voor ons erg belangrijk is. Yoga. De yogalessen zullen worden samengesteld op basis van het programma van de desbetreffende reis. Daarbij zal ook de ervaring en behoefte van de deelnemers mee worden genomen. Onze yogadocenten, doceren zowel Yin en Yang yoga. Yin yoga is een intense yogastijl die je leert diep te ontspannen, de focus ligt op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken de dieper gelegen spieren. Yang (vinyasa) yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Yoga in combinatie met een stevige wandeltocht wordt over het algemeen als zeer plezierig ervaren én reduceert de hoeveelheid spierpijn aanzienlijk. Belangrijk om te weten is dat er bewust wordt gespeeld met de intensiteit van de yogasessies. Yoga, maakt je soepel, sterk en scherp. Hierdoor kan je de week extra intens ervaren en keer je met een hoger energieniveau terug naar huis. Alle ochtendsessies worden buiten op de yogadecks gegeven waar je zicht hebt op de Masca kloof en de Atlantisch Oceaan. Mocht het weer dermate slecht zijn dan zullen we proberen om in overleg met de betreffende accommodatie een alternatief aan te bieden.

2 Dagelijks starten we vóór het ontbijt met een yogasessie en tijdens de tocht zullen we op een geschikte plaats in de bergen nog eens ruimte maken voor een yoga/meditatiesessie. Als er individuele wensen zijn op het gebied van yoga/meditatie zijn deze uiteraard bespreekbaar. Voor wat betreft yoga geldt dat er geen specifiek instapniveau vereist is. Je hoeft echt niet je tenen te kunnen aanraken. Het zou dus kunnen zijn dat de YogaTrekking jouw eerste ervaring met yoga is. Echter, wat wij als organisatie wel van je verwachten is een gezonde interesse of nieuwsgierigheid in yoga en een gemiddelde basisconditie. Mocht je twijfelen of vragen hebben hieromtrent, neem dan gerust contact met ons op. Tenerife. Tenerife is het grootse eiland van de Canarische Eilanden, een tot Spanje behorende eilandgroep in de Atlantische Oceaan, 200 km van de kust van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife is met bijna mensen het eiland met de meeste inwoners van Spanje. Evenals de buureilanden is het eiland van vulkanische oorsprong. De grootse vulkaan van het eiland is de Pico del Teide, die met 3718 meter zowel de hoogste berg van het eiland als die van Spanje is. Tenerife kent vele wandelmogelijkheden waardoor we veel gevarieerde tochten kunnen lopen. Bijna de helft van het eiland is beschermd natuurgebied. Hieronder vallen onder andere het nationaal park van de Teide en de gebergte van Anaga waar we de week ook zullen wandelen. In Anaga bestaat een deel van de bossen uit laurierbomen Onze accommodatie ligt in het plaatje Masca, ten zuidwesten gelegen op het eiland wat vroeger een piratendorp was. De bewoners konden vanaf deze hoogte de zee overzien, maar andersom is vanaf zee het dorp nauwelijks te herkennen. Ideaal voor piraten dus. Omdat het zo goed verborgen lag in dit berggebied, is het ook het laatste dorp geweest dat door de Spanjaarden is veroverd. Trekking en intensiteit. De nadruk tijdens het wandelen ligt op beleving en niet zo zeer op prestatie. Echter, tijdens de reis is er voldoende ruimte om ook aan individuele wensen te voldoen. Op bepaalde momenten tijdens de week bestaat de mogelijkheid om te differentiëren en het uithoudingsvermogen te versterken. Tijdens de week maken we dagelijkse wandeltochten onder leiding van een International Mountainleader. Je draagt tijdens de wandeltochten je eigen rugzak, het gewicht van de rugzak hoeft niet boven de 5 kg uit te komen. In principe is een wandelconditie van 6 wandeluren op een dag met rugzak voldoende om deel te nemen aan deze reis.

3 Accommodatie. De gehele week verblijven in het prachtige gelegen, gastvrije en speciaal op yoga gerichte Mandala de Masca. Mandala de Masca is gevestigd op een prive terrein van 6 hectare waar je tussen de avocadobomen, vijgenbomen, mandarijnenbomen in stilte kan genieten van het uitzicht op de Masca kloof en de Atlantisch oceaan. Er zijn verschillende yogadecks waar we dagelijks zullen starten met yoga. Een prive zwembad en genoeg hoekjes tussen de fruitbomen om jezelf terug te kunnen trekken. Het verblijf is op basis van volpension. Dagelijks kan je genieten van de verse geplukte fruit, vers gemaakte ontbijt, home- made sapjes en een heerlijk diner. Elke dag staat er voor vertrek een lunchpakketje klaar zodat we ook tijdens de wandelingen niets te kort komen. Begeleiding. Voor de YogaTrekking Tenerife staat de volgende begeleiding ingepland: Rebecca Denekamp, Yogadocente. Na zelf jarenlang Yoga te hebben beoefend was ik zo enthousiast over de lichamelijk en geestelijke effecten hiervan dat ik besloot om zelf een Vinyasa - en Yin Opleiding te volgen. Niet alleen de yogasessie zelf maar ook de filosofie erachter vind ik interessant en inspireert mij. In het dagelijks leven werk ik bij Defensie, waar ik ben begonnen met het geven van yogasessies aan militairen en hen kennis te laten maken met de voordelen van yoga. Ik ben avontuurlijk ingesteld en houd van reizen. Hierdoor is het idee ontstaan om deze verschillende passies met elkaar te combineren waardoor het concept YogaTrekking is ontstaan. Ik wil graag mensen motiveren om middels yoga het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken en middels YogaTrekking weer tot zichzelf te laten komen. Mijn yogasessies zijn energiek en voor iedereen toegankelijk. Anne van Galen, International Mountain Leader. Ik ben International Mountain Leader. De bergen zijn mijn passie en sinds 2010 woon ik met mijn man en dochtertje in het mooie Frans bergdorpje Les Vigneaux. Ik vind het daarbij fijn om iedereen een welkom gevoel te geven en ervoor te zorgen dat elke tocht door de bergen een bijzondere ervaring wordt (en geen uitputtingsslag!). Ik beoefen zelf sinds zeven jaar yoga (helaas op onregelmatige basis). Ik ben heel enthousiast om samen met Rebecca een mooi programma neer te zetten, waarbij ik zelf ook weer veel kan leren en ervaren.

4 Programma. Het programma verloop is altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden, terreingesteldheid en het niveau van de deelnemers kunnen o.a. van invloed zijn op het uit te voeren programma. DAG 1, vrijdag DAG 2, zaterdag DAG 3, zondag DAG 4, maandag Vanaf 16:00 07:30 Vinyasa Yoga 07:30 Yoga 07:30 Yoga Aankomst in Mandala de Masca Dineren 09:00 Ontbijt 09:00 Ontbijt Ontbijt Korte kennismaking en doornemen programma 10:00 Tijd voor ontspanning 10:00 Wandeling Teno Alta - Masca Wandeling in het Anaga Gebergte 13:00 Lunch 19:30 Diner Diner 16:30 Yin Yoga Meditatie op het yogadeck Diner en Voortgezette kennismaking DAG 5, dinsdag DAG 6, woensdag DAG 7, donderdag DAG 8, vrijdag 07:00 Yoga 06:00 Yoga 07:00 Yoga 08:00 Ontbijt 08:00 Ontbijt 07:15 Ontbijt 08:30 Ontbijt 10:00 Einde programma 09:00 Wandeling Villaflor - Adeje 8:00 Vertrek richting Pico del Teide 09:30 Wandeling Masca Kloof. + boottocht met kans op dolfijnen Nb. Vrijdag zal in het teken staan van de terugreis Diner 09:00 Wandeling rondom de Pico del Teide 18:00 Aankomst Mandala de Masca 19:30 Diner 19:30 Dineren en afsluiting YogaTrekking

5 Wandeltochten per dag. Onderstaande tochtbeschrijvingen zijn onder voorbehoud. Ook hier geldt dat weersomstandigheden, terreingesteldheid en het niveau van de deelnemers van invloed kunnen zijn op het uit te voeren dagprogramma. Dag 1. Aankomst dag Mandala de Masca De eerste dag zal in het teken staan van aankomst. Omdat iedereen op zijn eigen manier naar Tenerife gaat bieden wij een ophaalservice aan vanaf vliegveld Tenerife Sud. Dag 2. Acclimatiseren Omdat het fijn is na een reisdag rustig aan te beginnen (het is natuurlijk vakantie), is deze dag geheel in teken om tot rust te komen. In de ochtend voor het ontbijt wordt er een vinyasa les gegeven en in de middag een Yin yogales. In de tussen liggende tijd kan je helemaal tot rust komen, met een boekje tussen de bananenbomen of lekker aan het zwembad. Vanuit Mandala de Masca worden er ook eventueel massages aangeboden. Dag 3. Wandeling Teno Alto Roque de Masca - Masca Vandaag maken we en wandeling in de omgeving van Mandala de Masca. We rijden richting Buenavista del Norte alwaar we starten met de wandeling. We lopen over een pittig wandelpad richting Teno Alto. Vanaf de hoogvlaktes van het noordwesten van Tenerife genieten we van het uitzicht over de Atlantische oceaan en La Gomera. Indien mogelijk klimmen we nog even over de graat naar Roque del Masca om vervolgens weer af te dalen naar ons verblijf in Masca. 8 km 700 meter 300 meter 6,5 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 4. Wandeling Anaga Gebergte Vandaag rijden we richting het Anaga gebergte in het noordoosten van Tenerife wat bekend staat als het ruigste deel van Tenerife. Het Anaga-gebergte, een reservaat met laurier bossen, steile hellingen en smalle strandjes. Er zijn weinig wegen en vooral veel rotsachtige bergpaden, die ons uitnodigen voor een mooie maar stevige wandeling. 12,5 km 800 meter 400 meter 7 uur (inclusief yoga en pauze)

6 Dag 5. Villaflor El Dornajo - Adeje Vandaag starten we onze wandeling in het bosrijke Villaflor op 1466 meter hoogte. Vandaag staat in het teken van afdalen door een zeer afwisselend landschap. Bossen, toppen, kloven en een grandioos uitzicht op de Atlantische oceaan. We sluiten de dag af op het terras in Adeje. 12 km 100 meter 1200 meter 6,5 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 6. Pico del Teide Vandaag staat een wandeling rondom de hoogste berg van Spanje op het programma. Om het geen uitputtingsslag te maken zullen we niet voor de top gaan maar voor Pico Viejo een naastgelegen krater op de flanken van de Teide op 3200 meter hoogte. Dit is een wandeling door een uitgestrekt maanlandschap die je niet snel zal vergeten. 11 km 900 meter 900 meter 8 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 7. Masca kloof en boottocht over de Atlantische Oceaan. Vandaag is het onze laatste wandeldag. Vanuit Mandala de Masca lopen we naar beneden de Masca kloof in. Een aantal uur lang waan je je in een (sub)tropisch klimaat vanwege de bijzondere vegetatie en een aantal interessante vogelsoorten. Na een afdaling van 600 meter eindig je op het zwarte strandje van Masca waar de boot al klaar ligt voor een boottocht over de oceaan. We waren langs Los Gigantes en afgelegen strandjes waar we afhankelijk van de branding kunnen aanmeren. Met een beetje geluk spotten we nog dolfijnen. Boottocht: 9 km 0 meter 600 meter 4 uur (inclusief pauze) 1,5 uur

7 Praktische informatie Je vliegt naar Tenerife Zuid (Aeropuerto de Tenrife Sur), transfer van en naar Mandala de Masca is inclusief. Vluchten naar Tenerife vertrekken vanaf Schiphol, Eindhoven Airport maar woon je dicht bij de grens dan is vertrekken vanuit België of Duitsland ook interessant om te overwegen. De vluchttijd bedraagt ongeveer 4,5 uur. Paklijst. Rugzak (10-20 liter) Wandelschoenen Wandelstokken (indien gewenst) Yoga kleding Fleece jack Wandelshirts Stevige wandelbroek Dunne handschoenen Muts Wind- en waterdicht jack Regenbroek (lichtgewicht) Fleecetrui Wandelsokken, minimaal 2 paar Droog shirt en droge broek voor in de hut Zonnehoed of pet Zwemkleding Badhanddoek Zonnebrandcrème (hoge factor, minimaal 30) Lippenbalsem Goede zonnebril met hoge bescherming (klasse 3/4) Veldfles of drinksysteem van min. 2 liter Toiletspullen Paspoort Zorgverzekeringspas, bergsportverzekeringspas Contant geld (en bankpassen) Telefoon en oplader Fototoestel Kleine EHBO met extra Compeed

8 Prijs 1195,- per persoon Inclusief. - 7 overnachtingen bij Mandala de Masca - Bedlinnen en handdoeken - Dagelijks uitgebreid ontbijt inclusief koffie/thee/aqua frescas - Dagelijks uitgebreide lunch(pakket) inclusief snack - Dagelijks uitgebreid 3-gangen diner inclusief tafelwater en aquas frescas - Transfer vliegveld Tenerife Zuid Mandala de Masca - Alle transfers op het eiland binnen het programma - Boottocht aansluitend aan de wandeling door de Masca kloof langs Los Gigantes en indien mogelijk dolfijnen spotten - Vrij gebruik faciliteiten Mandala de Masca (zwembad, yogadecks, buitenbioscoop, yogamatjes etc) - 8 dagen professionele begeleiding van Rebecca Denekamp, yogadocente (gemiddeld 2 yoga/meditatie sessies per dag, met uitzondering van de reisdagen) - 7 dagen professionele begeleiding van Anne van Galen, International Mountain Leader Exclusief. - Vliegticket van en naar Tenerife Zuid (boek vroeg en bespaar veel kosten) - Eventuele extra overnachting op Tenerife - Persoonlijke uitgaven en eventuele extra consumpties Vertrekdata. 22 april 2017 t/m 29 april 2017 Maximaal 12 deelnemers (minimaal 8). Contactgegevens. Website info@yogatrekking.nl

YogaTrekking Parc National des Ecrins

YogaTrekking Parc National des Ecrins YogaTrekking Parc National des Ecrins Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune.

Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune. Introductie Trekking biedt twee manieren om jezelf fysiek en mentaal te versterken. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van Anne van Galen, International Mountain Leader. Zij zal ons de mooie

Nadere informatie

YogaTrekking. Parc National des Ecrins

YogaTrekking. Parc National des Ecrins YogaTrekking Parc National des Ecrins Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron YogaTrekking Trektocht, Tour du Chambeyron Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International

Nadere informatie

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron YogaTrekking Trektocht, Tour du Chambeyron Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International

Nadere informatie

YogaTrekking. Raurisertal, Oostenrijk

YogaTrekking. Raurisertal, Oostenrijk YogaTrekking Raurisertal, Oostenrijk Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

Bergwandelen en yoga in de Savoie

Bergwandelen en yoga in de Savoie Bergwandelen en yoga in de Savoie Periode: zaterdag 23 juni zaterdag 30 juni 2018 In 2018 bieden we op verzoek van velen! - een nieuw programma aan van bergwandelen in combinatie met yoga. Deze week is

Nadere informatie

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Encantats: 'betoverend', 'magisch' dit is het gevoel dat deze bergstreek in de Spaanse Pyreneeën bij ons oproept. Het Encantats

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017.

Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017. Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017. Samenvatting Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend

Nadere informatie

Yoga & Sneeuw Wandelweek

Yoga & Sneeuw Wandelweek Yoga & Sneeuw Wandelweek Periode: zaterdag 26 januari 2019 zaterdag 2 februari 2019 Deze week slapen we de eerste vijf nachten in de fijn gelegen Gite les 5 Saisons in het dal van Freissinières. Les 5

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Herfstlicht in de Hautes-Alpes

Herfstlicht in de Hautes-Alpes Herfstlicht in de Hautes-Alpes Periode: 12-19 oktober 2019 Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend zonlicht, bomen in vuur en vlam, op de toppen misschien al wat verse

Nadere informatie

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Anaga kust, noord-oost Tenerife

Anaga kust, noord-oost Tenerife de Canarische Eilanden Met superlatieven moet je spaarzaam zijn, maar één geldt ongetwijfeld voor de Canarische Eilanden. Met een jaargemiddelde van 20 graden op zeeniveau hebben ze misschien wel het beste

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen.

De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen. De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen. Wij zijn duidelijk niet de enigen die de klim naar de

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Vrijdag 9 januari : Luswandeling

Vrijdag 9 januari : Luswandeling Vrijdag 9 januari 2015 Soort Plaats Afstand Stijgen Dalen Duur : Luswandeling : Vilaflor : 14 km : 750 m : 750 m : 5 uur Vandaag doen we een wandeling in de buurt van het dorp Vilaflor. Deze plaats ligt

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

ONTDEK JOUW EIGEN SPANJE

ONTDEK JOUW EIGEN SPANJE HIKE & TREKKING COLOFON Uitgeverij Maruba Sports & Travel Publishers b.v. Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht +31 (0)30 289 10 73 hikeandtrekking@maruba.com hikeandtrekking.nl Uitgever Maas H. van Drie Redactie

Nadere informatie

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR Algemene info: Tijdens onze begeleide tochten leggen wij de nadruk op bike and relax. We zoeken de balans tussen ontspanning door inspanning. De gidsen zorgen voor een perfect gebalanceerde inspanning

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7 IJSLAND WHM reis door Jerome Wehrens De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date:. 27-5-2016 Page: 1/7 RESET MIND, BODY & SYSTEM De Wim Hof Methode met B-Mind in IJsland

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht.

Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht. Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht. Doordat we het vertikt hebben om de Gele Berg te beklimmen dienen we wel

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Openingstijden Entree : US$ 8 Hangmatten Huurtijd Prijs : US$ 5 per hangmat Tijd voor Actie & Plezier Strandhut (tent) Huurtijd Prijs : US$ 9 per strandhut T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

YogaTrekking. De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen

YogaTrekking. De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen Introductie. YogaTrekking De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen Deze bijzondere editie van YogaTrekking staat in het teken van het toepassen van de Wim Hof Methode onder supervisie van een erkende instructeur

Nadere informatie

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Van 9 t.e.m 15 juli organiseren we een intensieve stemtraining in het prachtige Italië. We leren je je stem juist te gebruiken in een ontspannen sfeer en

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA Madeira (Portugees voor hout) is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust.

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan.

De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan. De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan. Donderdag 4 december 2014 Soort Plaats Afstand Duur : Luswandeling (Cañada

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Aerobiczaal van 16 juli t/m 28 augustus Zomerrooster 2016

Aerobiczaal van 16 juli t/m 28 augustus Zomerrooster 2016 Z omerrooster Zoals beloofd hier het zomerrooster welke geld van 16 juli t/m 28 augustus Het was een hele puzzle, omdat we gelijk de crossfit- en HIKT-lessen naar de aerobiczaal willen overbrengen. We

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

UITGEBREIDE REISINFORMATIE

UITGEBREIDE REISINFORMATIE UITGEBREIDE REISINFORMATIE TENERIFE Inhoud 1 De reis in vogelvlucht... 2 Algemene informatie over deze reis... 2 Inbegrepen... 2 Niet inbegrepen... 2 2 Gebied informatie... 3 Tenerife... 3 Geschiedenis...

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving Tenerife

Uitgebreide reisbeschrijving Tenerife Uitgebreide reisbeschrijving Tenerife 1 De reis in vogelvlucht...2 2 Informatie over het eiland en de wandelomgeving...3 2.1 Geschiedenis...3 2.2 Natuur en landschap...3 2.3 Karakter van de tocht...4 3

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Vogezen Xperience. Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof. B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date: Page: 1/5

Vogezen Xperience. Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof. B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date: Page: 1/5 Vogezen Xperience Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date:. 09-11-2016 Page: 1/5 DE VOGEZEN We zullen verblijven in het Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges! Onze

Nadere informatie

Zaterdag 29 november : Costa Del Silencio : Playa de las Americas

Zaterdag 29 november : Costa Del Silencio : Playa de las Americas BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

La Palma Een korte reis naar een prachtig wandeleiland

La Palma Een korte reis naar een prachtig wandeleiland La Palma Een korte reis naar een prachtig wandeleiland 1 t/m 10 april 2011 Tekst: Monique van Rijen-Bos Foto s: Dick Bos La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische eilanden

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen

Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen In combinatie met bergtochten op sneeuwschoenen; Overnachtingen in gîte en berghutjes. International mountain leader Anne van Galen en winter survival specialist

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona

Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural La Correa del Almendro - (Spanje Tenerife Arona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie