YogaTrekking. Parc National des Ecrins

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YogaTrekking. Parc National des Ecrins"

Transcriptie

1 YogaTrekking Parc National des Ecrins Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain Leader. Hij of zij zal ons de mooie plekjes in de omgeving laten zien. In een prachtig bergdecor beoefenen we yoga, onder leiding van een erkende yogadocent(e). Je komt helemaal tot jezelf tijdens de dagelijkse yogasessies die zowel op locatie als tijdens de tocht zullen worden aangeboden. Het aanbod van YogaTrekking bestaat uit rustige en authentieke bestemmingen. Enerzijds om het maximale uit een week yoga te halen, anderzijds om te reizen met respect voor de lokale omgeving en de natuur. Door zoveel mogelijk buiten het hoogseizoen te reizen zijn we een minder grote belasting voor de omgeving. Dit past volledig binnen onze visie op duurzaamheid. We willen namelijk dat toekomstige generaties nog net zoveel van de prachtige bergen kunnen genieten als wij. YogaTrekking kiest bewust voor reizen in kleine reisgroepen om het persoonlijk karakter en de geringe impact op de omgeving te waarborgen. Ook is het reizen in kleine groepen van positieve invloed op de groepsdynamiek, wat voor ons erg belangrijk is. Yoga. De yogalessen zullen worden samengesteld op basis van het programma van de desbetreffende reis. Daarbij zal ook de ervaring en behoefte van de deelnemers mee worden genomen. Onze yogadocenten, doceren zowel Yin en Yang yoga. Yin yoga is een intense yogastijl die je leert diep te ontspannen, de focus ligt op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken de dieper gelegen spieren. Yang (vinyasa) yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Yoga in combinatie met een stevige wandeltocht wordt over het algemeen als zeer plezierig ervaren én reduceert de hoeveelheid spierpijn aanzienlijk. Belangrijk om te weten is dat er bewust wordt gespeeld met de intensiteit van de yogasessies. Yoga, maakt je soepel, sterk en scherp. Hierdoor kan je de week extra intens ervaren en kom je met een hoger energieniveau terug naar huis. Alle sessies worden, als het weer het toelaat, buiten in de natuur gegeven. Mocht het weer dermate slecht zijn dan zullen we proberen om in overleg met de betreffende accommodatie een alternatief aan te bieden.

2 Dagelijks starten we vóór het ontbijt met een yogasessie en tijdens de tocht zullen we op een geschikte plaats in de bergen nog eens ruimte maken voor een yoga/meditatiesessie. Als er individuele wensen zijn op het gebied van yoga/meditatie zijn deze uiteraard bespreekbaar. Voor wat betreft yoga geldt dat er geen specifiek instapniveau vereist is. Je hoeft echt niet je tenen te kunnen aanraken. Het zou dus kunnen zijn dat de YogaTrekking jouw eerste ervaring met yoga is. Echter, wat wij als organisatie wel van je verwachten is een gezonde interesse of nieuwsgierigheid in yoga en een gemiddelde basisconditie. Mocht je twijfelen of vragen hebben hieromtrent, neem dan gerust contact met ons op. Parc National des Ecrins. De Ecrins kenmerkt zich door rust en afzondering. De zon schijnt hier gemiddeld 300 dagen per jaar. Het Parc National des Ecrins omvat hectare beschermde natuur met daar omheen nog eens een beschermde zone van hectare. Het gebied is bekend bij toeristen maar wordt niet overspoeld door de massa. Dat betekent dat de Ecrins de uitgelezen bestemming is voor yoga in de bergen. Het is een oase van rust. Tijdens de tochten bestaat de mogelijkheid dat we steenarenden of gieren zullen spotten of oog in oog staan met een of meerdere gemzen. Ook staat het gebied bekend om zijn uitbundige flora en verscheidenheid in gesteenten. De hoogste berg in de omgeving is Barre des Ecrins (4102 meter). Tijdens onze reis zullen we ons met name begeven op hoogten tussen de 1500 en 2500 meter in de omgeving van het dorp Puy Saint Vincent. Trekking en intensiteit. De nadruk tijdens het wandelen ligt op beleving en niet zo zeer op prestatie. Echter, tijdens de reis is er voldoende ruimte om ook aan individuele wensen te voldoen. Op bepaalde momenten tijdens de week bestaat de mogelijkheid om te differentiëren en het uithoudingsvermogen te versterken. Tijdens de week maken we een trektocht van drie dagen. Tijdens deze trektocht draagt iedereen een eigen rugzak met spullen voor de overnachting. Deze rugzak zal maximaal 10kg zijn. De overige dagen hoeft het gewicht van de rugzak niet boven de 5 kg uit te komen. In principe is een wandelconditie van 5 wandeluren op een dag met rugzak voldoende om deel te nemen aan deze reis. Accommodatie. De eerste 4 nachten overnachten we in het gastvrije 4-sterren Chalet Alpelune in het dorpje Puy- Saint-Vincent. Dit is een eco gite met diverse faciliteiten waaronder jacuzzi en sauna. Uw verblijf hier is op basis van halfpension en kan dus dagelijks genieten van een heerlijk en gezond 3-gangen diner dat hier met streekproducten door de chef wordt bereid. Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune.

3 We zullen tijdens een 3 daagse-trektocht, in 2 verschillende berghutten overnachten, uiteraard ook op basis van half pension. De laatste nacht zullen we wederom dineren en overnachten in Chalet Alpelune om de volgende dag schoon en uitgeslapen terug te kunnen keren naar Nederland. Begeleiding. Voor de YogaTrekking 2016 in het Parc National des Ecrins staat de volgende begeleiding ingepland: Rebecca Denekamp, Yogadocente. Na zelf jarenlang Vinyasa Yoga te hebben beoefend was ik zo enthousiast over de lichamelijk en geestelijke effecten hiervan dat ik besloot om zelf een Vinyasa Teacher Opleiding te volgen. Niet alleen de yogasessie zelf maar ook de filosofie erachter vind ik interessant en inspireert mij. In het dagelijks leven werk ik bij Defensie, waar ik ben begonnen met het geven van yogasessies aan militairen en hen kennis te laten maken met de voordelen van yoga. Ik ben avontuurlijk ingesteld en houd van reizen. Hierdoor is het idee ontstaan om deze verschillende passies met elkaar te combineren waardoor het concept YogaTrekking is ontstaan. Ik wil graag mensen motiveren om middels yoga het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken en middels YogaTrekking weer tot zichzelf te laten komen. Mijn yogasessies zijn energiek en voor iedereen toegankelijk. Anne van Galen, International Mountain Leader. Ik ben International Mountain Leader. De bergen zijn mijn passie en sinds 2010 woon ik met mijn man en dochtertje in het mooie Frans bergdorpje Les Vigneaux. Dit is in hetzelfde dal als waar de YogaTrekking week plaats gaat vinden. Ik zal het trekking-gedeelte van de yoga week begeleiden. Ik vind het daarbij fijn om iedereen een welkom gevoel te geven en ervoor te zorgen dat elke tocht door de bergen een bijzondere ervaring wordt (en geen uitputtingsslag!). Ik beoefen zelf sinds zeven jaar yoga (helaas op onregelmatige basis). Ik ben heel enthousiast om samen met Rebecca een mooi programma neer te zetten, waarbij ik zelf ook weer veel kan leren en ervaren.

4 Programma. Het programma verloop is altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden, terreingesteldheid en het niveau van de deelnemers kunnen o.a. van invloed zijn op het uit te voeren programma. DAG 1, ZATERDAG DAG 2, ZONDAG DAG 3, MAANDAG DAG 4, DINSDAG Vanaf 16:00 07:30 Yoga 07:30 Yoga 07:30 Yoga Aankomst in Alpelune Dineren 09:00 Ontbijt 09:00 Ontbijt Ontbijt Korte kennismaking en doornemen programma 10:00 Wandeling door omgeving Puy Saint Vincent 10:00 Wandeling naar Dormillouse Wandeling naar de Glacier Blanc 17:00 Aankomst 17:00 Aankomst Dineren 19:30 Dineren 19:30 Dineren Voortgezette kennismaking Meditatie DAG 5, WOENSDAG DAG 6, DONDERDAG DAG 7, VRIJDAG DAG 8, ZATERDAG 07:00 Ontbijt 07:30 Yoga 07:30 Yoga 09:00 Ontbijt 08:00 Aanvang trektocht 09:00 Ontbijt 09:00 Ontbijt 10:00 Einde programma Traject Pallon Refuge du Kern Dineren in de Refuge du Kern Meditatie onder de sterrenhemel Traject Refuge du Kern Refuge la Pousterle Dineren in Refuge la Pousterle Traject Refuge la Pousterle - Alpelune Aankomst Alpelune 19:30 Dineren en afsluiting YogaTrekking Nb. Zaterdag zal in het teken staan van terugreis. Vanwege vlucht- en reistijden bestaat de kans dat ook de begeleiding van YogaTrekking (zeer) vroeg vertrekt.

5 Wandeltochten per dag. Onderstaande tochtbeschrijvingen zijn onder voorbehoud. Ook hier geldt dat weersomstandigheden, terreingesteldheid en het niveau van de deelnemers van invloed kunnen zijn op het uit te voeren dagprogramma. Dag 1. Wandeling door de omgeving Puy Saint Vincent (T1) De eerste dag zal in het teken staan van kennismaking en het verkennen van de omgeving. We zullen een relatief simpele wandeling maken naar de vallei van de rivier Narreyroux. Dit is een afgelegen vallei ter hoogte van het dorp Vallouise. Afhankelijk van de wensen van de groep bestaat de mogelijkheid om de waterval aan het einde van de vallei te bezichtigen. Gedurende de tocht zullen we op een geschikte locatie aan de rivier een yogasessie aanbieden. 8,5 km 400 meter 400 meter 5 uur (inclusief yogasessie en pauzes) Dag 2. Wandeling naar Dormillouse (T3) Het gehucht Dormillouse heeft een speciaal karakter. Het is een afgelegen dorp op een hoogvlakte waar in de hoogtijdagen meer dan 300 mensen woonden en werkten. Het heeft een zeer onrustige geschiedenis waarbij oorlog en vervolging aan de orde van de dag waren. Vandaag de dag is het dorp zo goed als uitgestorven maar er we krijgen hier een prachtige indruk van een afgelegen bergdorp uit de 14 e eeuw. Daarnaast genieten we van een kop koffie met iets lekkers op het terras van., de enige bewoner van Dormillouse vandaag de dag. 8,5 km 500 meter 500 meter 5/6 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 3. Wandeling naar le Glacier Blanc (T3) Vandaag maken we en wandeling in de omgeving van de hoogste berg van de Ecrins, de Barre des Ecrins (4102 meter). We lopen in de richting van Refuge du Glacier Blanc aan de voet van de gletsjer. Na een stevige klim gaan we op zoek naar een mooie plek voor een yogasessie en om van het uitzicht te genieten.

6 9,5 km 700 meter 700 meter 6,5 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 4. Traject Pallon Refuge du Kern (onderdeel van een 3-daagse trekking) (T3) Nadat we met de groep de nodige inkopen hebben gedaan beginnen we aan een 3-daags trekking. We beginnen in het gehucht Pallon, nabij Freissinières, en wandelen over een indrukwekkende graat (Cretes de la Rortie) naar onze eerste hut. Op de graat genieten we van prachtige vergezichten, we wandelen door bloemenvelden en langs bergmeertjes. Halverwege de dag maken we nog tijd voor een yogasessie om de spieren even los te maken, zodat we ook uitgebreid kunnen genieten van de tweede helft van de tocht totdat we bij Refuge du Kern arriveren. De avond staat in het teken van gezamenlijk koken en genieten van het uitzicht over de Ecrins. 12,5 km 800 meter 400 meter 7 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 5. Traject Refuge du Kern Refuge de la Pousterle (onderdeel van een 3-daagse trekking) (T1) Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt starten we met de tweede dag van onze trekking. We dalen door het bos af naar het dal van de Fournel. Daar zullen we een stukje stroomopwaarts lopen voor een geschikte plek voor een yogasessie. Het dal van de Fournel is een van de groene pareltjes van de Ecrins. Met een enorme verscheidenheid aan wild en vogels en een wild kolkende rivier is de plek bij uitstek voor een yogasessie. Nadat we de omgeving goed in ons hebben opgenomen is het tijd om onze weg te vervolgen naar Refuge de la Pousterle. Een stevige klim tot besluit zorgt ervoor dat we verdiend kunnen neerploffen op het terras van de hut. 15 km 900 meter 600 meter 8 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 6. Refuge de la Pousterle Alpelune (onderdeel van een 3-daagse trekking) (T1) Na het ontbijt vertrekken we in de richting van Tete d Oreac waar we nog eenmaal kunnen genieten van het uitzicht over de omgeving. Tete d Oreac leent zich uitstekend voor ontspanningsoefeningen of stiltemeditatie. Uiteraard gaan we hier gebruik van maken. Als iedereen klaar is voor de afdaling zullen we onze weg vervolgen in de richting van Alpelune. We zullen hier ergens halverwege de

7 middag arriveren zodat de deelnemers nog even kunnen ontspannen. Geniet van de sauna of de hottub. Of misschien heb je gewoon zin om een boek te lezen op het terras onder het genot van een goed glas wijn? We hebben het verdiend dus we mogen er van genieten 9 km 300 meter 650 meter 4,5 uur (inclusief yoga en pauze) Praktische informatie. Vervoer. Met de auto km vanaf Eindhoven. Ongeveer een maand voor vertrek ontvang je de deelnemerslijst zodat eventuele carpoolafspraken gemaakt kunnen maken. Met de trein. Twee goede opties vanuit Nederland en België, in beide gevallen moet je overstappen in Parijs: Vanaf de treinstations Argentière-les-Ecrins en Briançon kunnen wij een afhaalservice verzorgen. 1) TGV Overstappen in Parijs (daar moet je een stukje met de metro van "Paris Gare du Nord" naar "Paris Gare de Lyon". Vervolgens kun je zonder over te stappen naar l'argentière les Ecrins, of als je langer met de TGV wilt kun je ook overstappen in Valence. In l'argentiére is het dichtstbijzijnde treinstation, op 10km van Puy Saint Vincent. 2) Naar Oulx (Italië). Maar let op: Een ticket naar Turijn is (doorgaans veel) goedkoper, ondanks dat het verder weg is! Deze trein stopt op weg naar Turijn ook in Oulx! Vervolgens moet je nog wel met een busje naar het station van Briancon en vervolgens naar Puy Saint Vincent. Met het vliegtuig. (vlieg low budget, boek op tijd) Luchthavens: Turin Caselle 130 km. Marseille Provence 260 km. Lyon St Exupéry 240km.

8 Paklijst. Rugzak (35-45 liter) Wandelschoenen Wandelstokken (indien gewenst) Yogamat Fleecedeken Yoga kleding Fleece jack Wandelshirts Stevige wandelbroek (niet van katoen) Dunne handschoenen Muts Wind- en waterdicht jack Regenbroek (lichtgewicht) Fleecetrui Wandelsokken, minimaal 2 paar Droog shirt en droge broek voor in de hut Zonnehoed of pet Zwemkleding (voor sauna en/of jacuzzi) Badhanddoek Zonnebrandcrème (hoge factor, minimaal 30) Lippenbalsem Goede zonnebril met hoge bescherming (klasse 3/4) Klein hoofdlampje (met volle batterijen) Veldfles of drinksysteem van min. 2 liter Snel drogende handdoek Lakenzak (voor in de hut) Toiletspullen Oordopjes (voor in de hut) Paspoort Zorgverzekeringspas, bergsportverzekeringspas Contant geld (en bankpassen) Telefoon en oplader Fototoestel Kleine EHBO met extra Compeed

9 Prijs 950,- per persoon Inclusief. - 5 overnachtingen in luxe 2-persoonskamer - 2 overnachtingen in een berghut op basis van half pension - Bedlinnen en handdoeken - Dagelijks ontbijtbuffet inclusief koffie/thee/jus d orange - Dagelijks luxe 3-gangen diner van de chef inclusief tafelwater en lokale wijnen - Onbeperkt gebruik hottub en sauna - 7 dagen professionele begeleiding door Yoga docente - 7 dagen professionele begeleiding door International Mountain Leader Exclusief. - Reis van en naar Puy Saint Vincent, Ecrins, Frankrijk - Lunchpakketjes indien gewenst ( 5 per dag) Vertrekdata. Wij bieden deze reis, in samenwerking met de NKBV, tweemaal aan in 2016; De bergen in bloei Zaterdag 11 juni t/m zaterdag 18 juni 2016 Indian Summer Zaterdag 1 oktober t/m zaterdag 8 oktober 2016 Maximaal 10 deelnemers (minimaal 8). Boeken kan door middel van het invullen van een boekingsformulier op de website. Contactgegevens. Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op: Website info@yogatrekking.nl

Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune.

Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune. Introductie Trekking biedt twee manieren om jezelf fysiek en mentaal te versterken. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van Anne van Galen, International Mountain Leader. Zij zal ons de mooie

Nadere informatie

YogaTrekking Parc National des Ecrins

YogaTrekking Parc National des Ecrins YogaTrekking Parc National des Ecrins Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron YogaTrekking Trektocht, Tour du Chambeyron Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International

Nadere informatie

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron YogaTrekking Trektocht, Tour du Chambeyron Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International

Nadere informatie

YogaTrekking. Tenerife

YogaTrekking. Tenerife YogaTrekking Tenerife Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain Leader. Hij

Nadere informatie

YogaTrekking. Raurisertal, Oostenrijk

YogaTrekking. Raurisertal, Oostenrijk YogaTrekking Raurisertal, Oostenrijk Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

Yoga & Sneeuw Wandelweek

Yoga & Sneeuw Wandelweek Yoga & Sneeuw Wandelweek Periode: zaterdag 26 januari 2019 zaterdag 2 februari 2019 Deze week slapen we de eerste vijf nachten in de fijn gelegen Gite les 5 Saisons in het dal van Freissinières. Les 5

Nadere informatie

Bergwandelen en yoga in de Savoie

Bergwandelen en yoga in de Savoie Bergwandelen en yoga in de Savoie Periode: zaterdag 23 juni zaterdag 30 juni 2018 In 2018 bieden we op verzoek van velen! - een nieuw programma aan van bergwandelen in combinatie met yoga. Deze week is

Nadere informatie

Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017.

Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017. Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017. Samenvatting Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

Herfstlicht in de Hautes-Alpes

Herfstlicht in de Hautes-Alpes Herfstlicht in de Hautes-Alpes Periode: 12-19 oktober 2019 Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend zonlicht, bomen in vuur en vlam, op de toppen misschien al wat verse

Nadere informatie

Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen

Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen In combinatie met bergtochten op sneeuwschoenen; Overnachtingen in gîte en berghutjes. International mountain leader Anne van Galen en winter survival specialist

Nadere informatie

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Encantats: 'betoverend', 'magisch' dit is het gevoel dat deze bergstreek in de Spaanse Pyreneeën bij ons oproept. Het Encantats

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Openingstijden Entree : US$ 8 Hangmatten Huurtijd Prijs : US$ 5 per hangmat Tijd voor Actie & Plezier Strandhut (tent) Huurtijd Prijs : US$ 9 per strandhut T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Nieuwsbrief schoolreis editie 2

Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Contact: mevrouw E. Mertens T: +3173 5588182 E: e.mertens@kentalis.nl Datum: 23 februari 17 Betreft: Schoolreis maart 2017 Beste leerlingen, ouders en / of verzorgers, In

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Snowshoe Mountain Medicine Course

Snowshoe Mountain Medicine Course Pagina 1 van 5: Snowshoe Mountain Medicine Course Snowshoe Mountain Medicine Course Data Nederland: 27 november 2016; 10 december 2016; 8 januari 2017 Data Franse Alpen: 21 t/m 29 januari 2017 De internationaal

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

België - Weekendcursus Kaart en Kompas, 3 dagen De ideale voorbereiding om zelfstandig en vrij door de natuur te kunnen wandelen, Outdoor School

België - Weekendcursus Kaart en Kompas, 3 dagen De ideale voorbereiding om zelfstandig en vrij door de natuur te kunnen wandelen, Outdoor School Europa / België Code OS125 outdoor school Niveau België - Weekendcursus Kaart en Kompas, 3 dagen De ideale voorbereiding om zelfstandig en vrij door de natuur te kunnen wandelen, Outdoor School Wil je

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor Voorbeeld van programma rondom Mijn Stad, eindproduct Toeristenkrant Uitgevoerd door Summer Skool 013, contactpersoon Adrienne Verschuren, adrienne.verschuren@tprimair.nl, 06-10329605 Maandag 14 juli en

Nadere informatie

YogaTrekking. De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen

YogaTrekking. De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen Introductie. YogaTrekking De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen Deze bijzondere editie van YogaTrekking staat in het teken van het toepassen van de Wim Hof Methode onder supervisie van een erkende instructeur

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

BBA naar de top. Bijlage. Vraag voor financiële ondersteuning van het project: Deze aanvraag werd gedaan door: Brussels Boxing Academy BBA

BBA naar de top. Bijlage. Vraag voor financiële ondersteuning van het project: Deze aanvraag werd gedaan door: Brussels Boxing Academy BBA Bijlage Vraag voor financiële ondersteuning van het project: BBA naar de top Deze aanvraag werd gedaan door: Brussels Boxing Academy BBA Kogelstraat 29 1000 Brussel www.bba olympic.be Contact gegevens:

Nadere informatie

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS205 outdoor school Niveau België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Praktische cursus over de voorbereiding

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 1. Programma van het weekend 2. Docenten 3. Info over de locatie en omgeving 4. Praktische info 5. Inschrijfformulier www.nienjabrouwer.nl Van vrijdag 11 juli

Nadere informatie

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Een week fietsen in de hoge Alpen. (Van huis vrijdagavond tot thuis zondagmorgen 0.00 uur) Eigen vervoer. Appartementen

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7 IJSLAND WHM reis door Jerome Wehrens De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date:. 27-5-2016 Page: 1/7 RESET MIND, BODY & SYSTEM De Wim Hof Methode met B-Mind in IJsland

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), WERKWEEK BARCELONA Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

België - bergwandelen, vervolgcursus, 3 dagen Alles wat de gevorderde bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - bergwandelen, vervolgcursus, 3 dagen Alles wat de gevorderde bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS206 outdoor school Niveau België - bergwandelen, vervolgcursus, 3 dagen Alles wat de gevorderde bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Praktische weekendcursus

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook

GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook Mountainbiken in de Amadé tussen Dachstein, Tennengebirge en Hochkönig Het gebied tussen deze bergmassieven leent zich fantastisch voor een MTB-Trekking.

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

DE HOGE ROUTE CHAMONIX - ZERMATT

DE HOGE ROUTE CHAMONIX - ZERMATT Infofiche DE HOGE ROUTE CHAMONIX - ZERMATT Goedendag, Berggidsenbureau Namaste Mountainguides heeft een bijzondere organisatievorm die hier en daar anders is dan je gewoon bent bij een toeristische reisorganisator.

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Valle Maira, verborgen parel van Piemonte

Valle Maira, verborgen parel van Piemonte Valle Maira, verborgen parel van Piemonte zaterdag 18 zaterdag 25 februari 2017 zaterdag 18 zaterdag 25 maart 2017 Valle Maira is een streek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In dit afgelegen gebied

Nadere informatie

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door.

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door. INFO KAUKASUS Welkom Allereerst bedankt voor het inschrijven voor de Kaukasus pilot reis! Het doel van deze avontuurlijke reis is het ervaren van Svaneti, het pure en mooiste deel van de Kaukasus. Ruwe

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen In het gastvrije huis (voormalig postkantoor) van Lili en Patrick te Malancourt in Frankrijk, ongeveer 25 km ten N.W. van Verdun,

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

H4 STUDIEREIS ECUADOR. 18 april t/m 24 april 2019

H4 STUDIEREIS ECUADOR. 18 april t/m 24 april 2019 H4 STUDIEREIS ECUADOR 18 april t/m 24 april 2019 De heer Danilo Curiel (DAC) (dac.bi@colegioarubano.aw) De heer Rudolf Kelly (KL) (kl.bi@colegioarubano.aw) De heer Hans v.d. Moosdijk (MD) (md.wi@colegioarubano.aw)

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie